Shioshu Mash

2 posters

Go down

Shioshu Mash Empty Shioshu Mash

Témanyitás  Shioshu Mash Vas. Júl. 17 2011, 23:43

Egy egyszerű küldetés, fárasztó vége

Ma reggel, egy lusta, lassú típusú felébredés után előttem kibontakozott egy tény: unatkozok, és ez a nap ritka esemény történt: volt kedvem felállni és felvenni egy küldetést, persze egy egyszerűt. Meg kellet védenem egy gazdagabb úr kislányát. Mivel nem voltak ellenségei, magyarán közkedvelt volt, és csak rövid időre kellet megvédeni, D szintre osztották be. El is kísértem a kislányt, Tonkit a játszótérre.

És játszott, és mi egyéb, én addig elaludtam. Arra ébredtem, hogy valami fura alak, valami kisstílű bűnöző el akarja rabolni Tonkit. Persze, szép egyszerű küldetés. Fel kászálódtam a padról és magam módján leütöttem.
Utána hazavittem Tonkit. Meg kaptam szerény jutalmazásom és hazamentem aludni. Reggel, amikor mentem bevásárolni, valami kis 5 tagú banda elémbe áll, élén nagy méretű főnökükkel, akinél egy nagy fatuskó volt. A kis mitugrász meg a társai mögül nyüszített. Különben csak egy - egy kunai volt náluk.

- Hogy mered szegény kis öcsikémet bántani?! - ordít rám a vezérük.
- Hát egy kislányt akart kirabolni... - válaszoltam ásítva. ~ Persze, ezeknek is most kell belém kötni, alig aludtam 10-12 órát! ~ gondoltam. Még jó, hogy elhoztam az íjamat.
- Az első rablása lett volna! Kicsiben kell kezdeni!! - ordítja.
~ Első... meg bátor is, mi? Hát a csatát úgy se kerülöm el... ~
- Essünk túl rajta! És rájuk rontok.

Először egy nyíllal át próbálom lőni az egyik lábát, de az gyorsan elugrik, és rám támad. 3 társával karöltve.
Én erre, fel ugrok a levegőbe, hogy lerázzam őket, de utánam bírtak ugrani. Szép fizikumra vall, ahhoz képest, hogy nem ninják. Akire lőttem az rám próbál csapni, de az íjammal könnyen hárítom. Utána jól halántékon rúgom, amitől vissza esik a földre. Én meg felhúzom magamat a legközelebbi tetőre. Gyorsan megcélzom a másodikat és lövök, de elugrik és a leghátsó támadom combján átfúródik a vessző. Úgy látszik, nem szereti a vért meg rögtön elájul. De velem szembe már ott is van az ellenfelem. Rám ront a fegyverével, de gyorsan kitérek és fejére ütök eggyel az íjjal. Erre összeesik, de máris próbál feltápászkodni. Erre rögtön egy rúgást intézek az arca felé. Erre hátra vetődik és elájul. Akit halántékon rúgtam már támad oldalról egy rúgással, de lehajolok, elkapom utána a lábát és tovább dobom, amitől megfejeli a falat. Még egy kiütve. A gyáva felém dobja a kunait, ami jól mellé megy és máris menekül. A főnökük eddig csak nézte a színjátékot.
Ezután ő is felugrik a tetőre, amiről én tova ugrok. Egy ideig kerget tetőről tetőre, mikor egy ugrás után a levegőben vissza fordulok és lövök, a nyíl bele fordul a vállába. És én a földre érkezem. Meg ő is. Sebesülten, és fáradtam, de rám támad. Ki üti kezemből az íjat, de a késemet még elő tudom belőle venni. Ezután a lábamat támadja, amit én átugrok és a fegyverére érkezem, amin végigfutok feléje. ( Igen, ilyen nagy!) Utána elrugaszkodom és arcba rúgom, majd mögötte földet érek. Azután a késemet bele állítom a hátába. De ennyitől se dől ki, szóval muszáj lesz használnom az egyetlen harci justumat.
- Raiton: Kyuuden no Jutsu
Ez már megtette a hatását, telibe kapta és kidőlt. A banditákat átadtam a hatóságoknak, majd mentem venni amit kell és még egy nagy adag instatnt rament. Majd folytattam napi tevékenységeimet: olvasás, alvás, henyélés, új tekercs vétele, henyélés etc.

Shioshu Mash
Shioshu Mash
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Vissza az elejére Go down

Shioshu Mash Empty Re: Shioshu Mash

Témanyitás  Shikaku Csüt. Júl. 21 2011, 03:22

Ez így nem elég, és határozottan szeretnék egy kicsit több gondot látni a fogalmazáson. Sok sikert a következő nekifutáshoz!
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.