Edzőterep

+6
Kakuzu (Inaktív)
Atsui Taiyashi
Atsui Shouki
Zetsu
Genji Saiba
Danzou
10 posters

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Edzőterep - Page 2 Empty Re: Edzőterep

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) Szomb. Ápr. 14 2012, 15:22

Eljött a reggel, csiripelnek a madarak, ti pedig már kora reggel bolondoztok. Szép dolog ez a fiatalság, ám sokan nem így gondolják. Falutokban akad pár olyan begyöpösödött ninja akik a régi időkből maradtak hátra. Az ő büszkeségük kicsit sem fakult meg a sok kedves személy között és valószínűleg halálukig azon lesznek, hogy rávegyék az embereket, erősebbé kell tenni a falut. Mielőtt Shou felocsúdhatott volna a meglepetésből, vagy akár lereagálhatta volna a helyzetet, egy hatalmas szélvihar közepette egy vén szivar jelent meg előttetek. Szerencsétekre vagy éppen szerencsétlenségetekre az öreg kalóz pont olyan volt, mint a nemrég említett begyöpösödött emberkék. Nem csak külseje, de hangja is tiszteletet parancsoló volt, amiből mindjárt tartott is egy kis bemutatót.
- LEÜLNI KÖLYKÖK! - rivallt rátok majd megvárta hogy teljesítsétek a parancsát.
Szemtelenkedést, visszakérdezést nem tűrt, így ha bármivel is próbálkoztatok rögtön elkapott titeket és saját kezűleg ültetett a földre.
- Az én nevem Nobu Kenzo és ma egy küldetésre jöttök velem. Hetvennégy éves vagyok, imádom a csokoládét és gyűlölöm az engedetlen fiatalságot. Mi az? A szüleitek nem tanítottak titeket jó modorra? Tíz fekvőtámasz mindkettőtöknek.
Valami már most látszott, hogy nem százas az ipsében, na meg az is, hogy nem érdemes vele újat húzni.
- Gyerünk egy-kettő, ideje bemutatkoznotok. - szólalt meg a kis reggeli bemelegítésetek után. - Utána ismertetem a küldetést.
Egyetlen megmaradt szeme dühösen villogott. Talán kevesebbet kéne kávézni kora reggel, és nem lenne ennyire felpörögve.

Az öreg Kenzo
Edzőterep - Page 2 Hades_www.kepfeltoltes.hu_
Kakuzu (Inaktív)
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Atsui Shouki Szomb. Ápr. 14 2012, 21:00

Amikor már felakartam állni, az okból keressek valami jót, egy kést nyomtak a torkomhoz és megfenyegettek hogy megölnek ha hátra fordulok. Nem kellet sokat gondolkoznom...hamar rájöttem hogy a lüke unokatestvérem volt az. Hisz mindig amikor találkozunk idegesít engem...vagy Darashot, a mókusát küldi a nadrágomba, vagy pedig megfenyeget valamivel.
- Na vajon ki vagyok? - szólalt meg Taiyashi önelégülten.
Már készültem a szokásos szövegre hogy már nem dőlök be neki meg ilyenek, de egy szélvihar támadt. A tomboló örvényből, egy öregapó lépett ki, és amikor ez megtörtént, azonnal megszűnt a háta mögött lévő forgószél. Elég csökönyösnek tűnt...vagyis első ránézésre. Bár ha belegondolok, nem illik egy embert a testéről megítélni.

- LEÜLNI KÖLYKÖK! - bizonyította be a vénember, hogy milyen goromba is.
- Az én nevem Nobu Kenzo és ma egy küldetésre jöttök velem. Hetvennégy éves vagyok, imádom a csokoládét és gyűlölöm az engedetlen fiatalságot. Mi az? A szüleitek nem tanítottak titeket jó modorra? Tíz fekvőtámasz mindkettőtöknek. - motyogott a bajsza alatt.
Tiszteltük az időseket, ezért lenyomtuk azt a nyamvadt tízet.
- Gyerünk egy-kettő, ideje bemutatkoznotok. - szólt ránk a félszemű tata. - Utána ismertetem a küldetést.
- Jó napot uram! - szólaltam meg.
- Én Atsui Shouki vagyok, a mellettem lévő hülye állat pedig Atsui Taiyashi az unokatestvérem! - mutattam be a bandát.
Taiyashin lehetett látni hogy ideges volt mert lehülyéztem, de hát mit tegyek ha igaz? Melyik ember fog kést a rokona nyakához?

- Mi lenne a küldetés? Ha szabad kérdeznem. - kíváncsiskodtam.
" Talán lopnunk kell valamit? Vagy elkapni valakit? Tán megölni egy személyt? Vagy megkínozni? Ha valami mocskos dolog lesz én nem veszek részt benne!" - repültek a gondolatok a fejemben.-
- És mikor? Hol? Miért? - kérdeztem izgatottan.
Nagyon halkan odasúgtam Taiyashinak:
- Szerinted igazat mond ez a öregapó? Nekem totál gyanús. Te mit gondolsz róla?
Az öregember tűnődően nézett ránk, viszont reméltem, hogy egy szót se hallott, egy szót se értett. Ha meg mégis, akkor megszívtuk és el kell tűnnünk onnan...bár amilyen öreg az a tata...egy mukkot se hallott belőle. Maximum azt látta hogy súgok valamit a bolond unokatestvéremnek. // Még az se biztos...hisz fél szeme van...és ha ez még nem lenne elég ok akkor azt mondom hogy rossz is neki. //

A hozzászólást Atsui Shouki összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 14 2012, 22:03-kor.
Atsui Shouki
Atsui Shouki
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Témanyitás  Atsui Taiyashi Szomb. Ápr. 14 2012, 21:23

Már épp Shouki szövegére készültem, Darasho megállapodott a fejemen, lefeküdj és úgy tűnt, hogy durmol egy jót. Most nem zavart. Ellenben az a nagy forgószél... a mókusom majdnem lekapta a fejemről a bőrt, úgy kapaszkodott szegényke! Aztán megjelent egy öregember, akinek a puszta kinézete annyira brutális volt, hogy majdnem röhögőgörcsöt kaptam, ellenben amikor nekiállt ordibálni, az már nem volt ennyire humoros. Bemutatkozott nekünk. kiderült, hogy a neve Nobu Kenzo, és az is, hogy valamit nagyon elrontottak a fentiek a fejében. De legalább szereti a csokit... hátha ezt még fel tudjuk használni. Le kellett nyomnunk 10 fekvőt, amivel nem is volt problémám. Csak azzal, hogy mégis mi a fene volt velünk a baja... de nem bírtam rájönni. Aztán megszólalt Shou, s mint egy revansot véve, így mutatkozott be:
- Én Atsui Shouki vagyok, a mellettem lévő hülye állat pedig Atsui Taiyashi az unokatestvérem!
Látható volt, hogy egyre dühösebben meredek arra az idegesítő kis... (inkább nem folytatnám) ...emberkére, majd pedig szolidan elővettem a shirayasha-katanám, és a tok végével (tehát egy bottal) olyan gyönyörűen vágtam gyomorszájba, hogy azt tanítani kéne. És természetesen nekikezdtem az ordítozásnak:
Hülye állat?! HÜLYE ÁLLAT?! EZT MÉGIS MIRE VÉLJEM?! HA MÉG EGY ILYEN POÉNT ELSÜTSZ, ÉN ESKÜSZÖM, HOGY FELNÉGYELLEK!
Ordítozásom hevében kissé megijedtem, és attól tartottam, hogy netalántán Darasho lerepül a fejemről.
Atsui Taiyashi
Atsui Taiyashi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) Szomb. Ápr. 14 2012, 22:14

Az öreg karba tett kézzel várt rátok, miközben láthatólag egyre jobb hangulatba került, amikor zokszó nélkül lenyomtátok azokat a fekvőtámaszokat, ráadásul Shou ezek után még képes volt udvariasan elkezdeni a bemutatkozást. Ám amikor káromkodásba fogott egy apró ér jelent meg a homlokán ráadásul Taiyashi kiabálása és tiszteletlensége még nagyobbra duzzasztotta. Na de amikor Shout gyomorszájon vágta, betelt a pohár.
- HÁÁÁÁ! - kiáltott fel az öreg miközben jobb lábával előre lépett és kezeivel úgy tett, mint aki el akarna taszítani valamit vagy éppen valakit magától.
Félreérthető mozdulat láttán az ember azt hihetné, hogy megbolondult, amiért a levegőbe csapkod viszont a mozdulat kivitelezésekor egy gyors és nem utolsó sorban fákat könnyedén csavaró léghullám keletkezett, ami mindkettőtöket magával ragadott. Az eseményekből a gyomorbokszoló bajnok Taiyashi került ki szerencsésebben lévén, hogy ő, a körülbelül száz méterre lévő fára kenődött fel, míg Shou tovább csúszott a hátán egészen bele a közeli tóba. Az akció végét egy fájdalmas nyögés, na meg egy csobbanás jelezte.

- Remélem ez jó lecke volt számotokra. - harsogta felerősítve a hangját, hogy még az úszkáló genin is hallja. - Az eligazítást későbbre teszem át. Szerelkezzetek fel, és tíz perc múlva találkozunk Takigakure erdejének határánál. Addigra tanulj meg illően bemutatkozni fiam. - szavait egyenesen Tainak intézte, aki láthatóan még mindig a becsapódás hatása alatt volt.
Most hogy mindent elrendezett illetve bebizonyította, hogy keményen büntet, ha valami nem tetszik neki, egy kézpecsét megformálása után, egy kisebb forgószél közepette nyoma veszett.

// Következő post Takigakure erdejéhez. //
Kakuzu (Inaktív)
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Témanyitás  Ayokama Makoto Csüt. Szept. 06 2012, 20:20

[Tsunade]

- Egy, két, há... - számolt Makoto, majd a kezében lévő kunait egyenesen a tőle pár méterre álló fabábuba dobta. Nem pontosan középre ment, de a szív tájékát így is eltalálta. Picit felszisszent, és tekintete a jobb karján éktelenkedő kötésre tévedt. Még mindig nem gyógyult fel teljesen a korábbi sérüléséből. Néhány tekerésnyi géz a bal felkarját is csúfította, de a könyékig érő felső miatt nem látszott. A kunoichi majdnem elkezdte babrálni a haját, ám ekkor eszébe jutott, hogy már megint levágatta. Hiába próbálkozott kicsit nőiesebb külsőt kölcsönözni magának, nem igazán jött össze.
*Mindegy is, a hosszabb haj állandóan csak akadályozott. Rövid hajjal sokkal könnyebb harcolni és nem kell annyit foglalkoznom vele.* Tette hozzá magában, majd elindult a bábu felé. Miután kiszedte a kunait, elrakta a jobb lábára erősített tartóba. A hátán ott volt a nagy tekercs, amibe a fegyvereit pecsételte, de jobbnak látta, ha van pár dolog készenlétben.
- Nem eshetek ki a gyakorlatból! Tovább kell edzenem! - szemében fellángolt a régi tűz, ami még geninként és kezdő chuuninként jellemezte. Az utóbbi időben nem igazán tudott a fejlődésére koncentrálni, viszont a mostani állapota kissé nevetséges volt. Levette hátáról a tekercset, amibe a fegyverei vannak pecsételve. Kibontotta a tekercset, ráharapott az ujjára, majd kb. fél perc gondolkodás után rátette kezét az egyik pecsétre. Egy pukkanás és füstfelhő kíséretében megjelent Makoto kumadéja. A lány visszatette hátára a tekercset, aztán felvette a kumadét a karjára. Tudta, hogy nem lesz túl kellemes így gyakorolnia a fegyverrel, de muszáj volt leporolni ezt a felszerelését is. Jó régen volt már, hogy ezt használta, pedig igencsak hatásos támadást tudott így bevinni egy ellenfélnek. Chakrát áramoltatott végig a karján, egészen a kumadéig, ami Fuuton chakrára érzékeny. A kicsit távolabb lévő célpontra fordította figyelmét. Becsukta a szemét és vett egy nagy levegőt.
- Juuha Shou! - pattant ki tekintete, majd futás közben megindította a támadást a bábu felé. Mivel az a szegény gyakorló eszköz csak úgy állt ott, nem sok esélye volt "túlélni" a támadást. A meghosszabbított karmok szépen felszeletelték Makoto célpontját. A keze még mindig lüktetett egy kicsit, de kezdett hozzászokni az érzéshez.
- Nem is rossz, - állapította meg, amikor visszafordult - de még mindig van hová fejlődni.
A chuunin elsétált egy kisebb fához, majd elrakta a fegyvert. Leült a fa tövébe, és elmerült a gondolataiban.

//Bocsánat, most ennyi tellett tőlem.//
Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 49

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 1040

Témanyitás  Hinata Csüt. Szept. 06 2012, 20:44

[Ayokama Makoto]

- Ohh igen ohh igen OHHH igen hideg száké nincs is ennél jobb ahhh.

Egy fura idegen közeledet az edzöterepfelé. Furcsa idegen különös ruházatban. Tulajdon kép ruha inkább csak szokatlan volt egy shinobitol de még egy civiltől is. Csupa csatos bőr szadomazo szerkónak is be illet volna.

Edzőterep - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcTW27I4PVq7fo838U1V9TecaSXOP1VJ3oiigOiVarjDm4LORJ7qkQ&t=1

Igazából a viselője csak szimplán különc volt egy lusta kissé alkohol befolyásolt egyén.

- Ohh hogy az a.....
Placs vagy is tacs vagy mi. Nem színeset ásítottam csak az egyik gyakorló bábunak estem mikor egy kőben megbotlottam. Na szép mondhatom magasságos és tiszteletre méltó fényességem egy kőben botlik meg. Hát hová fajul ez a világ ha még a kövektől sem lehetünk biztonságban.
- Háá hé ote te ott te kŐ. *Csuklás* - ki gáncsolsz keh?
Fel is kapom a kavicsot majd mikor felnézek és előre pillantok veszem észre nem vagyok egyedül. Biztos furcsán talán még viccesen is nézhetek ki ahogy egy darab kaviccsal veszekedem épp. Nagy széles vigyorral arcomon magam mögé dobom a követ arcom még el is vörösödik. A kő viszont vagy gumiból van vagy én dobtam túl erősen és magasra. Ahogyan illik a kavics bosszút állt rajtam fejemre pottyant majd a földre.
- Gyáááááh a traj formád há kötözködsz mi?
Förmedek rögtön a köre amint az földet ér, majd nagyot húzok az italomból.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Ayokama Makoto Szomb. Szept. 08 2012, 23:43

Úgy tűnik egyre furább fazonok kerülnek elő. Makoto eléggé belemerült a gondolataiba, és csak akkor vette észre a férfit, amikor hangosan elkezdett kiabálni. Ráadásul sikeresen elesett egy kőben, ami igencsak meglepte a chuunint.
*Azt hiszem innentől kezdve nem fogok unatkozni.* Állapította meg a kunoichi, majd szép lassan ráeszmélt, hogy az idegen már régen nem szomjas. Fogalma sem volt, vajon mennyi alkoholt döntött magába. A tekintete hirtelen találkozott a férfiéval, amikor neki is leesett, hogy nincs egyedül. A lány csak nézte a komikus előadásnak is beillő jelenetet, kezdve a vigyorral, aztán folytatva a fejre esett kővel, befejezve egy újabb veszekedéssel. Nem igazán fűlött a foga ahhoz, hogy közelebbről is megismerkedjen az idegennel, ráadásul még azt sem tudta, ninja-e az illető, avagy teljesen hétköznapi ember. A természetes kíváncsisága azért mégis legyőzte az óvatosabbik énjét, úgyhogy felállt és elindult a férfi felé.
- Hmm... - adott ki némi hangot, miközben közelebb ért. A részeges fazon továbbra is iszogatott. Érdekes, valahogy fel se tűnt neki, hogy van nála ital. A ruháját is ekkor nézte meg közelebbről. A teljesen fekete öltözet kicsit érdekesen nézett ki, viszont ő soha nem volt az a típus, aki emiatt ítélt volna el egy másik embert.
- Ööö... jól van? - kérdezte kissé bátortalanul, mert tényleg nem tudta, hogyan is közelítse meg az idegent. - A kövek nagyon veszélyesek errefelé - próbálta oldani a helyzetet, vagyis inkább a benne felgyülemlett feszültséget. Már régóta nem volt erőssége a nevetés, ám szája halványan mégis mosolyra húzódott. Amint kellő távolságra ért, orrát megcsapta az alkohol terjengő szaga.
*Bűzlik, mint egy útszéli kocsma.* Állapította meg magában a kunoichi. Valahogy azonban mégis csak túl kell lépnie ezen, mert lehet, hogy rendes emberrel hozta össze a sors. Egyelőre azonban várt, hogy a férfi mit reagál rá.
Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Szept. 10 2012, 20:23

- Pffff Azok ..... ezek a kövek folyton az emberbe kötnek.
Csuklok egy nagyot és kezem a szám elé teszem.
- Őhh izé jó mi is jah Jó napot hölgyem.
Meg hajolok de ebben au egy mozdulatba látszik, hogy talán a részegség ilyen foka csak megjátszás. Mivel mozdulatom olyan akár csak egy józan úri ember hajtotta volna végre. Majd kicsit egyen súlyom vesztem de ki egyenesedem még mindig mosolyogva.
- Ahj jaj holnap hatalmas macskajajjal fogok ébredni....
Madj csak legyezgetek áhh az majd holnap lesz.
- Mi járatban erre felé ha szabad kéredznem? Ugye nem bántott.. na elfelejtettem..... Jah meg van! Ugye nem bántott senki sem?
Mellem dagad ajd szét robban éhezem a hústettre, hogy megvédjem ezt a nőt.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ayokama Makoto Szer. Szept. 12 2012, 22:04

Bár Makoto először teljesen részegnek gondolta a férfit, de a meghajlás túl tökéletesre sikerült. Talán mégsem csípett be annyira, mint amennyire mutatta a külvilág felé.
- Valóban, a kövek veszélyesek tudnak lenni - válaszolta a chuunin. Tudta, hogy poénkodni akar az idegen, de most valahogy nem fűlött a foga a viccekhez. A kunoichit mindig is nehezebb volt megnevettetni, azonban a legtöbb emberrel ellentétben elég gyorsan jött zavarba. És most is ez lett volna a helyzet, ha kicsikét más irányba terelődik ez a beszélgetés.
A macskajaj említésére meg se rezzent, mert még soha nem élte át a dolgot. Habár már lassan felnőttnek számított, alkoholhoz és egyéb tudatmódosító szerekhez sosem nyúlt. A legveszélyesebb itala talán a fekete tea volt, ám attól is maximum felélénkült kicsit, semmi több.
*Legközelebb jobban meggondolja, mielőtt egy egész szaké raktárat magába dönt.* Tette hozzá gondolatban Makoto, ám közben a férfi ismét szólásra nyitotta száját.
- Az első kérdésre nagyon egyszerű a válasz, ebben a faluban lakom. Az edzőterepre pedig gyakorolni jöttem - felelte a kunoichi. A második kérdés azonban eléggé meglepte.
*Vajon miért kérdezi? Ennyire lestrapáltnak tűnnék?* Közben tekintete megakadt a kezén, ami szépen be volt kötözve.
- A látszat ellenére jól vagyok. A sebeket még régebben szereztem, egy küldetés során, de elég lassan gyógyulnak.
Érezte, hogy a férfi tényleg aggódik érte, és szeretné megvédeni, de kételkedett benne, hogy ez az ember képes lenne megvédeni. Hacsak nem ninja, bár ebben az esetben elég furcsa.
- Még nem láttam errefelé. Mi járatban van? - szegezte neki a kérdést a lány, aztán várta a választ. Nem akarta, hogy a kérdezősködés túl egyoldalúvá váljon.
Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Pént. Szept. 14 2012, 19:03

- Ahh akkor már értem. Legközelebb vigyázón jobban. Ha valami rosszabb történne még a föld anya is megsiratna egy ilyen angyalt.
Csak mosolygok és azon kapom magam, hogy most már engem kérdezgetnek.
-Hoy hoy hoy. Végre egy kérdés!
Felállok és ki húzom magam ahogyan azt illik egy józan férfinak. Nem hajolok meg csak a kezem nyújtom üdvözlésre. A részegség legtöbb jele azonnal el is illant. Csak szememben látszott némi homály.
- Becsületes nevem Naganori nagyon örvendek. Csak nem rég engedtek el a nővérkék ápoló kezei közül egy sikeres de komoly sérüléseket okozó küldetés után. Gondoltam ki eresztem egy kicsit a gőzt valamivel. Bocsánatot kérek, hogy ha meg zavartam valamivel.

Ha a kéz fogás létre jön akkor gyorsan kezet is csókolok ahogyan azt a nagy nemesektől lestem el. Igaz nem egészen értem mire jó, d biztos van valami haszna.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ayokama Makoto Hétf. Szept. 17 2012, 22:56

Mégis elérkezett az a rész, ahol Makoto zavarba jön. A férfi a vicces megnyilvánulásaival nem tudott túl sok érzelmet kicsikarni a lányból, de most mégis megtört a jég.
- Egy angyal... - motyogta maga elé a kunoichi és arca rákvörösre változott. Gyorsan el is fordult, hogy ne kelljen a másik ninja szemébe néznie. - Nem vagyok angyal, csak egy egyszerű ember - préselte ki fogai között a mondatot, ám még így is eléggé hallható volt.
Amikor a bemutatkozásra került a sor, visszafordult a férfi felé. Már nem azt a részeg valakit látta maga előtt, hanem egy tekintélyt parancsoló embert. A kézfogásra kinyújtott kezet illetlenség lett volna visszautasítani. Éppen ezért a chuunin szintén kinyújtotta a karját kezét, de meglepetésére egy kézcsók lett jutalma, amiért bízott egy viszonylag idegenben. Ismét sikerült arcának természetellenes vörös színárnyalatot felvennie.
- Nagyon örvendek! - szokásos üdvözlés volt ilyenkor, de ezzel most nem foglalkozott. Inkább igyekezett lenyugodni, mert a legjobban azt utálta, ha ilyen helyzetbe hozzák.
*Vajon direkt viselkedik így? Ilyen gyorsan rájött volna, hogy billenthet ki a normális viselkedésemből?* Kicsit aggódott, hogy esetleg ilyen könnyen kiismerte valaki. Bár már régen találkozott így küldetésen kívül emberekkel, azért az emlékek megmaradtak. Ráadásul a háború miatt még rosszabb lett a helyzet, szinte nap nap után küldték el őt küldetésre vagy felderítésre.
- Nem zavart meg semmiben. Csak gyakoroltam egy kicsit, semmit több - válaszolta a kunoichi. - Úgy látszik, a kórházat egyre nehezebb elkerülni a magunkfajtáknak. De Takigakurének erősnek kell lennie, hiszen a háború már a küszöbön van, és bármelyik pillanatban elszabadulhat a pokol. Éppen ezért nem akarok kiesni a gyakorlatból.
Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Szomb. Szept. 22 2012, 19:21

- Ah értem. Akkor én félre is vonulok, hogy tudj jobban gyakorolni. Kérlek enged meg azt, hogy mésziről figyeljek egy ilyen szép hölgyet.
Mosolygok és hátrébb lépek.
- Egyébként ne pirulj el a szépség az szépség nincs mit szégyenled szóval ne is fordulj el. Milyen faragatlan is vagyok még be sem mutatkoztam. Kérlek nézd el nekem ezt a nagy hibát.
Meg hajlok majd ki egyenesedem.
- Takumi vagyok szolgálatodra. Ha gondolod és partnera van szükséged rajtam is gyakorolhatod a tudományod. Egyetlen szavadba kerül csak.
Ismét egyenesen a nő szemeibe nézek kedves lágy tekintettel. Pont úgy mint aki komolyan is gondolja mind azt amit az imént mondott. A kéz rázás már meg volt. Tehát még sem vagyok reménytelen eset ezek szerint.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ayokama Makoto Kedd Szept. 25 2012, 22:11

*Könnyű azt mondani!* Majdnem hangosan ejtette ki a szavakat, ám mégis sikerült megtartania magának. Azzal, hogy kissé oldottabb volt a férfi hangulata, egyáltalán nem segített Makoto-n. Néhány pillanatnyi zavartság után sikerült összeszednie magát a chuunin lánynak. Annyira belefeledkezett a saját gondolataiba, hogy el is felejtett bemutatkozni. A férfi nevét már ismerte, ezért úgy illett, hogy elmondja a sajátját.
- A nevem Makoto - rövid bemutatkozás volt csupán, de ezzel kicsit közelebb engedte magához Takumi-t. Szerencsére a kissé tolakodó magatartásból visszavett, s átvette helyét a még kényelmes és könnyedebb felajánlás. Lehet, hogy a ninja nem akart tolakodó lenni vele, de a kunoichi-nek így jött át ez az egész szituáció. Mindenesetre örült, hogy a külső szférájától kicsit eltávolodik a férfi.
- Egyelőre a fegyvereimet szeretném tesztelni, ehhez pedig jobb lenne egy gyakorló bábu. Nem szeretnék rögtön sündisznót csinálni abból az emberből, akivel csak nemrég találkoztam - kis hatásszünet. - Remélem nem haragszik meg.
Miután befejezte mondandóját, a chuunin elkezdett az egyik olyan bábu felé sétálni, amely még ép volt. Ugyan sokat nem tett tönkre, de ezen nem is szándékozott változtatni. A falu költségvetése nem túl magas, ezért vigyázni kell az eszközökre. A lány elővett két kis méretű tekercset, majd leguggolt és a tekercseket maga mellé helyezte a földre. Elmutogatott néhány kézjelet, aztán aktiválta a jutsut.
- Sougu: Soushouryuu! - amint ezt kimondta, a két tekercs spirálisan elkezdett forogni, Makoto pedig felugrott és a tekercsekből elkezdte dobálni a fegyvereket. Főként kunai és shuriken került elő, de néhány másfajta fegyver is beleállt a fabábuba. Miután végzett, újra a földön állt.
*Nem is rossz. Habár lehettem volna kicsit gyorsabb a fegyverek előhívásánál.* Összegezte magában az eredményt a kunoichi, majd Takumi-hoz fordult.
- Hogy tetszett? - kérdezte a férfit. Ezek után nekiállt összeszedegetni a fegyvereket és szépen visszapecsételni a tekercsekbe. Közben ismét megosztott pár információt a másik shinobi-val. - Elég sok fegyvermanipulációval kapcsolatos jutsut ismerek. Egyébként még néhány elemi technikában is jártas vagyok.
A fegyverek elrakásával végzett, és amúgy sem akarta az összes ütőkártyáját kiteregetni a férfinak. Egy barátságos küzdelem is kialakulhat még a végén, szóval jól jöhet a meglepetés ereje. Nem akarta faggatni Takumi-t, de titkon számított rá, hogy pár információmorzsát elhint a technikai tudásával kapcsolatban.
Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Okt. 08 2012, 21:39

- Ohh istenem ez bámulatos volt. Azt hiszem, hogy soha nem mernék kikezdeni veled. Vagy magamra vonni a haragod. Azt hittem, hogy gyors vagyok és ügyes de ennyire nem vagyok az.
Elő veszek a zsebemből két fém golyót, de talán van amivel tudok védekezni. Ami végül is eddig legtöbb ellenfél ellen tökéletesen bevált.
- Shinranbanshou Douka no Jutsu // Mindent Asszimiláló Technika
A kézjelek után elkapom a feldobott két fém golyót. A testem abban a pillanatban meg változik. Kezemből ki indulva nagyon gyorsan mindenem fém borítja be. Az egyik golyót fejemhez koppintom és csendes fémes csendülést lehet hallani.
- Ah én fa vagy is fém fejű. Egyébként nagyon jó vagy.
Közelebb léptem a nőhöz egy lépést.
- Remélem nincs nálad mágnes bár így is úgy vonzol magadhoz mint lepkét a gyertya lángja.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ayokama Makoto Hétf. Okt. 22 2012, 18:52

//Elnézést, teljes ihlethiány lépett fel nálam ezzel a karakterrel.//

A chuunin örült az elismerésnek, mert ez azt jelentette, hogy még nincs veszve semmi, nem esett ki a gyakorlatból. Takumi elég magabiztosnak látszott, szóval neki is megvoltak a kis trükkjei. Makoto egy apró mosoly kíséretében biccentett a fejével. Ezt egy gyors köszönetnek szánta, hiszen nem volt szokása a túl sok beszéd.
- Az idők során kialakul a harcmodor és sok gyakorlással lehet fejleszteni - igyekezett összehozni egy gyors magyarázatot a kunoichi. Aztán valami olyasmi történt, amire nem számított. Takumi két fém golyót vett elő és egy ismerősen csengő technika nevét mondta ki. Makoto már találkozott ezzel a jutsuval, de ellenfele akkor egy sziklát érintett meg, nem pedig fémet. Most egy kicsit hátrányba került. Ha jól emlékszik, akkor a shinobi felvette a fém tulajdonságait, vagyis nehezebb lesz megsebesíteni. Éles harcban nem jelentene sok jót, még szerencse, hogy ez csak egy barátságos gyakorló meccs.
- Nem rossz! - állapította meg a chuunin.
*Az esélyeim eléggé csökkentek. A fegyverekkel nem támadhatok, azok simán lepattannak róla. Ideje lesz bevetnem az elemi jutsuimat és a közelharci technikáimat.* Összegezte magában a lány, majd ismét a jelenre koncentrált.
- Mágnes nincs nálam. Nos, a bókok helyett inkább a küzdelemre kéne koncentrálnunk - válaszolta Makoto és most egészen jól sikerült elrejtenie a halvány pírt az arcán. Tekintete magabiztosságot sugárzott, de úgy érezte a sérülései miatt nem tud majd száz százalékosan teljesíteni.
*Lássuk csak, mivel van dolgom! A bőre nem sebezhető, viszont a fém nehéz, így a gyorsasága jelentősen romlik. A sebességemet kell kihasználnom ellene.* Amint ezt végiggondolta, máris akcióba lépett.
- Suiton: Mizu Kamikiri // Víz elem: Vízisten szeletelő! - Makoto dobbant egyet a lábával és máris megindult a gyors hullám. Ennél a technikánál az elindított víz hulláma pengeéles, ami komoly sérüléseket okoz. Nem áll szándékában halálos jutsut bevetni, és reméli, hogy Takumi fém bőre megvédi a sérülésektől. Ezen felül felmérheti, hogy mennyire gyorsan képes kitérni a támadások elől. Ha rosszul számolt, akkor sokkal gyorsabb is lehet ellenfele. Közben persze felkészül egy esetleges ellentámadásra.
Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ayokama Makoto Csüt. Júl. 25 2013, 12:23

//Killer Bee//

Amióta visszatértem a küldetésből úgy döntöttem, hogy kiveszek egy kis szabadságot, mert eléggé kimerültem azalatt az idő alatt amíg a falunk titkait őrző papír nyomában loholtam és szám szerint hét otogakurei shinobi életét vettem el. Volt egy társam akiről azóta sem hallottam semmit. Amikor Gonna eltűnt úgy tűnt mintha búcsúzóul mondta volna, hogy fejezzem be amit elkezdtünk. Be kell vallanom, hogy abban a pár órában amíg a küldetést teljesítettük megkedveltem az ebet. Azzal, hogy megmentette az életemet nem egyszer pedig az adósává váltam. Amióta vissza érkeztünk a faluba keresem azt az orvosi shinobit aki megidézte hátha tud nekem mondani pár jó szót az ebről, hogy minden rendben van-e vele. Ezért úgy döntöttem, hogy a tanács elég megyek és megkérem őket, hogyha nem helyezték ki ezt a shinobit a frontra akkor esetleg meg tudja-e nekem tanítani az idézés technikáját.
Aznap reggel korán fölkeltem, mert ilyenkor sokan járultak a falu vezetése elé. Amikor megérkeztem még nem nagyon voltak a folyosókon ami nekem csak jót jelentett mert talán nem kell annyit várnom. Most, hogy háború van mindenki a tanács véleményét akarja kikérni, hogy mitévő legyen az otthoni ügyekben is akár. Amikor beléptem a tanács terembe ahol megszokták hallgatni a shinobikat a tanács üdvözölt majd megköszönték a falunak tett szolgálataimat. 
- Köszönöm szépen a dicsérő szavakat uraim. Most viszont azért jöttem önökhöz mert szeretném megkérni önöket, hogy küldjék ki azt a medikus ninját aki a küldetésemben segített és megidézte nekem Gonnát a ninkent aki nélkül valószínűleg most otogakuréban olvasgatnák azokat a papírokat. Nem titkolt célom, hogy megtanuljam idézni a ninja ebeket.
Hagytam, hogy egy kicsit emésszék a dolgot és vissza ültem a helyemre. Egy picit összedugták a fejüket és tanácskoztak az ügyemmel kapcsolatban. Tudtam, hogyha a falu vezetője itt lenne ő azonnal bele menne, de mivel háború van ezért a vezetőnket konohába rendelték így most a tanács irányítja a várost. Egy kisebb szünet után meghozták a döntésüket és bele egyeztek a kérésembe. Azt a feladatot kaptam, hogy délig lássak el őrséget a város északi falán aztán menjek a kiképző terepre ahol találkozni fogok a medikus ninjával.
Az őrség rövid volt és unalmas. Nem szerettem azokat a munkákat ahol nem történik semmi. Nem vagyok abban a korban, hogy a kispadról nézzem az eseményeket. Amikor délban odaértem a kiképző terepre csak pár genint láttam gyakorolgatni. Semmi ismerős arc sehol egy teremtett lélek sem aki idézést akarna nekem tanítani... Mi lesz itt? 
Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Killer Bee Pént. Júl. 26 2013, 18:28

Geninek egymás kunaiát csattogtatták, mások fekvő támaszt, és harmad sorban köröket futottak. A nap kezdet lemenni, te pedig ültél feszülten és vártál, majd mikor mindenki eltűnt egy kutya ugatást hallottál, és valaki kebleidbe ugrott, azokat megtapogatva
- Nahát mégse tömés, jaa igen szia Makoto- niichan!
Ugat előtted a kebleidet méregető kutya, majd hátulról megjelenik egy fapofa, medikus egyenruhába.
- Üdv ismét, drága barátom! Hála neked jó hírnévnek örvendünk. Természetes hogy segítek neked mindenben! Felkészültél a vérszerződésre? 
Killer Bee
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold

Adatlap
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Témanyitás  Ayokama Makoto Hétf. Júl. 29 2013, 10:13

A nap már a látóhatárt súrolta amikor úgy éreztem, hogy a tanács egy kicsit cserben hagyott. Én az életemet kockáztatom, hogy megvédjem a falu titkait és otogakurei shinobikat mészárolok le, ők meg nem képesek megkeresni egy medikus shinobit aki pár napja még a falu egyik legnagyobb sztárja volt. Amikor már a kis genineknek is pizsama osztás volt és az alap zaj is megszűnt akkor lettem figyelmes egy kutya ugatás szerű hangra. Pár pillanat múlva az ölemben Gonna. Cinikus megjegyzésére nem figyeltem oda csak szimplán egykedvűen üdvözöltem. Amilyen lelkesen indultam reggel annyira elveszítettem az érdeklődésemet az egész napos várakozástól meg a feladatoktól amit állandóan kiszabnak rám. Nem sokára megérkezett a medikus is aki köszönetet mondott még egyszer, hogy megvédtem őt és a csapatát. 
- Üdvözletem. Áh semmiség tekintsük egy szívességnek amit most visszakérek azzal, hogy tanítson meg engem az idézés technikájára. Szeretnék a kutyák nemzetségével vérszerződést kötni és ha nem probléma akkor akár most elkezdeni. Gyorsan tanulok szerencsére ezért azzal nem lesz gond, hogy menni fog-e a technika. - Azzal rákacsintottam Gonnára majd letettem a földre és fölálltam. - Felőlem természetesen kezdhetünk akár most azonnal. 

Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Killer Bee Hétf. Júl. 29 2013, 14:23

- Nahát rendben legyen Makoto! Gonna. - Szólott a Shinobi. - A nevem Hazi Kuschi, a medikus osztag tagja, ezennel felvértezlek hogy vérszerződést köss az állat világ leghűségesebb tagjaival! 
- Kuchiyose no jutsu. - Immáron Gonna szólt fel, és hirtelen a várt tekercs megjelent szemetek előtt, melyben ősi, és újkori shinobi neveik vannak fel írva.
- A technika nagyon egyszerű, ím szokásunkhoz híven vért áldozunk fel, mikor végre hajtuk a technikát, és kötelességünk vérrel bejegyezni nevünket. Ezáltal oda vissza idézhetőek leszünk. Minél több erőt fektetsz bele, annál erősebb lényt tudsz megidézni, nos kérlek harapd meg ujjad és írd alá a tekercset, utána pedig neki is állhatunk. Kiváncsi vagyok mennyire jól fog sikerülni. - Mosolyog el, Gonna vakkant egyet, és rajtad a döntés joga.

/no fene kuchiyose no jutsuval még nem igen találkoztam de hajt a kötelességünk ha tanulunk hosszú terjedelmes postokkal meglepni a másikat. Ezért aláírod a szerződést, aztán neki látsz az első idézésnek, gonna fiát hívd elő, utána haladj tovább, próbáld megnyújtani kérlek hogy elfogadhassam <3/
Killer Bee
Killer Bee
Inaktív

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Ayokama Makoto Szomb. Aug. 03 2013, 14:11

A férfi bemutatkozott és így megszabadított attól a rettenetes gondolattól, hogy megkérdezzem újra a nevét. Pedig egyszer már elmondta amikor a küldetést adta még legutóbb. Arról viszont ő egyáltalán nem tehet, hogy az én névmemóriám egyáltalán nem jó. Nem tétováztak sokat Gonna gyorsan elmagyarázta, a lehető legegyszerűbb módon a technika lényegét majd megidézett egy nagy tekercset ahova rengeteg név volt írva és ha jól láttam mindegyik vérrel. A technikával ez az egy probléma van, hogy véráldozatot kell hozzá bemutatni. Az egyszerűség kedvéért persze elég csupán pár csepp vér ám most amikor aláírom nem szabad fukarkodni. Így elharaptam az ujjamat és aláírtam a szerződést a kutyákkal. Az első feladatom az volt, hogy megidézzem Gonna kölykét ami látszólag egy elég könnyű feladatnak tűnt ám még mielőtt bármilyen kézpecsételésbe kezdtem volna gyorsan átgondoltam mit tudok a technikáról. Először is szerződést kell kötni egy idézhető állatfajjal ahol véráldozatot kell bemutatni ez megvolna. Második lépésként következik a jutsu lényege. Az idézés egy tér idő ninjutsu ami azt jelenti, hogy a chakránk segítségével megidézünk magunk mellé egy segítő általában állatot ám manapság már rengeteg fajta idézés van a világban. Alapjában véve azonmban egy állati segítőt szokás megidézni ez a legelterjedtebb változat. Ám engem inkább az érdekelt, hogy tér idő ninjutsu. Tehát a chakránk segítségével képesek vagyunk áthidalni a tér és idő korlátait is. Minden egyes idéző technikánál vér áldozatot vagyunk kötelesek bemutatni ami annyit tesz, hogy szintén csak pár csepp vérről van szó. Ez megoldható mert abból aztán sok van. Na akkor lássunk is neki a feladatnak, viszont ez a tér idő elmélet a pecsétekkel nem hagyott engem nyugodni.
Miután aláírtam a tekercset és megkötetett a szerződés gyorsan megmutatták a kézpecséteket és Gonna utasított, hogy lássak munkához. Kicsit hátrébb mentek és onnan szemlélték a mutatványomat. Igyekeztem a tőlem telhető legjobb módon kivitelezni a technikát. Koncentráltam a chakrámat és elmutogattam a kézjeleket majd a már megharapott ujjamat a földre helyeztem és kimondtam a technika nevét "Kuchiyose no jutsu". A földön apróbb jelzések sora futott szét majd egy szép pecsétet formáltak majd az általam összpontosított chakra mennyiség szinte azonnal elillant és egy pukkanás kiséretében kisebb füst keletkezett. 
Első próbálkozásomat nem koronázta valami nagy siker. valóban sikerült megidéznem egy kutya kölyköt ám ez nem Gonna kölyke volt. Gonna a fordított idézéssel visszaküldte a külyköt oda ahonnan én feltételezhetően elrángattam és rám mordult, hogy koncentráljak jobban. Ezúttal nagyobb mennyiéségű chakrát öszpontosítottam és ismét a kézjelek a vér és a technika neve. Következett az elmaradhatatlan füst majd mellettem egy Gonnára hasonlító kutyakölyökkel sétáltam ki a füstből. Remélem most már sikerült a célszemélyt megidézni. Gonna elégedetten bólogatott majd visszaküldte fiát és ezúttal egy nagyobb feladatot adott. 
A következő feladatom az volt, hogy a lehető legnagyobb kutyát idézzem meg mivel már majdnem S szintű vagyok ezért nem okozhat problémát. Így most hosszabb ideig koncentráltam egy sokkal nagyobb chakra fröccsöt mint az előbb. Ismét a szokásos procedúra. Ezúttal is hamar elillant a felhalmozott chakra és a csak a szokásos füst felhő maradt utána, hogy sikerült-e pontosan azt az ebet megidéznem aki a célszemély volt azt nem láttam pontosan viszont az éreztem, hogy ezúttal a kutyakölyöknél nagyobb állatot hívtam életre!

Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Killer Bee Vas. Aug. 04 2013, 12:09

- Mi folyik itt, kuchiyose no jutsu?
- Épp vacsoráztam hol a zaba.
- Nahát, végre az unalmas életembe egy kis vidámság zökken.
Hirtelen amint a füst eltűnt Gonna már előre tudta kiket, illetve kit idéztél meg. Fogta is a fejét, hogy pont őket hívtad ide.
- Waru,Haru,Baru milyen jó titeket látni, bemutatnám az új idézőnket, ő itt Makoto!
Majd kirajzolódott előtted a háromfejű kutya, kiknek tekintete rögtön rád szegeződött. Az egyik szimpatikusan néz, másik komoly tekintettel, a harmadik meg húzza vonja fejét. Ideje hogy bemutatkozz, és elismerésüket kérd.

/Kuchiyose no jutsu kijátszva, kutyákkal való ismerkedés miatt még maradj itt. Ugyan is 1 szintel feljebb van a háromfejű de tudom hogy öt akartad idézni.  Úgy gondoltam szép postal fogsz meglepni amire képes leszek majd téged S szintűre emelni, de így sajnos a + jutalom elmarad, írd fel a technika kijátszását, és hogy képes vagy megidézni a 3om fejűt/
Killer Bee
Killer Bee
Inaktív

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Ayokama Makoto Vas. Aug. 04 2013, 12:27

Ezúttal sikerült az idézés elsőre. A kutya akit megidéztem furcsa hangon illetve hangokon kommunikált. De hát ezek egymással beszélnek gondoltam rémülten magamban. Amint eloszlott a füst először Gonna vigyorát láttam aztán elégedetten nézett rám majd amikor meghallotta a hármas fogatunkat inkább fogta a fejét. A füst eltűnt és ahol az imént még csak egyedül voltam egy nálam sokkal magasabb három fejű kutyát idéztem meg. Úgy tűnik külön tudattal rendelkeznek mindannyian. Így amikor Gonna bemutatott nekik igyekeztem a lehető legbarátságosabb hangnemet megütni. Az első benyomás a legfontosabb és én nem akarom elásni magam szinte azonnal a falkánál. 
- Üdvözletem a nevem Ayokama Makoto de hívjatok csak Makonak. Remélem nem zavartam meg semmilyen fontosabb dolgot. Ha igénylik esetleg vissza küldhetem önöket. - Majd segítségért Gonnára pillantottam aki csak rám pillantott majd vakkantott egyet és bedobott egy kellemesebb témát. Hálás vagyok neki az életmentésért. Egész jól elbeszélgettem a kutyákkal és rájöttem, hogy mindhárman különböző személyiséget testesítenek meg mindegyikkel más hangnemben kell beszélni de azt hiszem sínen vagyunk. Egész este beszélgettünk és úgy tűnt szimpatikus vagyok nekik így amikor elmentek Gonna el sem köszönt csupán ennyit mondott... - A legközelebbi viszontlátásig!

// Köszönöm a mesélést a technikát felírtam! //
Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Kedd Aug. 06 2013, 12:35

Nincs pihenés, háború van, és kell a kiképzés, hogy képes legyél felvenni a harcot erősebb ellenfelekkel is. Igaz, hogy már sok technikát ismersz, de lényegében ez csak a támadás részét fedi le a végtelen repertoárnak, amit az egész világ ismer, és neked védelemre is szükséged van, különben otthagyhatod könnyen a fogad egy csatamezőn, és mégis mi veheti legjobban ki a lelket egy támadó ismeretlenből, az, ha meg tudod őt sebezni, vagy ha ő akárhogy próbálja, nem tud téged? Hogy az ismeretlen ember, akit ő folyamatosan minden erejével lerohan sértetlen, döntsd el te magad, de most akkor is edzés idő van, és megjelenik a kisasszony mögött egy idősebb férfi.
Edzőterep - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcQYfNs8amOOPSQoqab93E3tEFa5NhNVTbRuMk-wAsFvvWzwOzTS
- Makoto-san? Én Touyiro sensei vagyok, a 2. hadtestből. Azért küldtek engem ide, hogy az egyik reménységünket tovább vigyem a fejlődési szakaszában, és új szintekre emeljem. Figyelmeztetlek, ez a képzés más lesz, mint amiket eddig használtál, itt az életed a tét, és a megítélésed. A technika használatára magadnak kell rájönnöd, hogy ne csapjon be egy ember szűk látóköre, és akár tovább is fejleszd, vagy rájöjj arra, miként erősítheted, a saját lábadra kell állnod. És, most támadj meg a lehető legerősebb elemi technikáddal, hogy prezentáljam a falat, melyet két hét múlva önerőből te fogsz felhúzni. - mondta az öreg, majd mikor eleget tettél a kérésének, és megindítottad a támadásod, ő megidézte a tökéletes védelmét, igaz ez csak egy irányból fed, de onnan maximálisan.
- Kuchiyose no Jutsu: Rashōmon!
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Témanyitás  Ayokama Makoto Hétf. Aug. 12 2013, 01:07

Amikor a két vendégem és a medikus férfi eltűntek Makoto körbenézett és konstatálta, hogy elég késő van ahhoz, hogy ő is elinduljon haza aludni ám ekkor valami nagyon furcsa dolog történt. Úgy látszik a napnak még korán sincs vége! Egy férfi jelent meg aki mintha olvasott volna Makoto fejében azért jött, hogy egy védekező technikát tanítson a lánynak. Ráadásul egyből egy olyan technika amihez szüksége lesz a legújabb tudományára az idézésre. Ez aztán elég érdekesen hangzik ahhoz, hogy akár késő éjszakáig marasztalja a chuunint.
Touyiro sensei kérésére Makoto megidézte a szélsárkányt, bár nem ez volt a legerősebb technikája de ahhoz elég erős volt, hogy könnyedén darabokra tépjen akárkit még akár akkor is ha egy közepes szintű védelmet használ. Touyiro viszont elharapta az ujját és egy olyan falat idézett meg amit démonkapunak hívtak, de nem is véletlenül. A szélsárkány meg sem karcolta a kaput de még a felületében sem tett semmilyen kárt. Hősünk szája tátva maradt a csodálkozástól. Ilyen technikák vannak amik egy ilyen szintű szél technikát könnyű szerrel kivédenek és ő még nem ismeri. Valóban keveset tudott még a ninjutsuról de álmába sem merte volna gondolni, hogy ennyire keveset. 
- Mikor kezdődik a képzés és mit kell tennem pontosan! Természetesen elvállalom ez már kellő kihívásnak bizonyul. Meglátjuk, hogy mire megyek, de szerintem kevesebb idő is elég lesz két hétnél!

Ayokama Makoto
Ayokama Makoto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Szomb. Aug. 17 2013, 12:18

A lány meglepődik, és csodálkozik a hatalmas fal láttán, de ez még nem minden, tűzbe jön, hogy egy ilyen védelmi erővel bíró technika büszke tulajdonosává válhat. Képzeljük el, kombinált támadás, vagy elemi támadás a csatatéren, és eddig imádkozhatott a jövőéjért, ha egyáltalán lesz neki, most meg ezt a technikát maga elé idézi, és megnőnek az esélyei a túlélésnek.
- A képzést holnap fogjuk elkezdeni, menj haza, pihenj és egyél, a holnapi napod életed legrosszabbika lesz.

*******************************************************************************************************************

- Jó reggelt! - köszöntött reggel, már normálisabb szerelésben volt. - A képzésed lényege az lesz, hogy te magad fogod formálni a technikát, én megmutatom neked mégegyszer, majd neked magadban elemezned kell, felépítened, kialakítanod, hogy a chakrát miként manipulálod, és megpróbálnod felhúzni a kaput. Nem segítek, ugyanis ez egy vizsga is, nem csak edzés, ha átmész, megkapod a jounin rangot. Sok szerencsét kívánok, és figyelj. - majd megidézte újra a technikát, és látthattad minden részletét. - Te jössz!

//30-40 sor, elmélkedés, analizálás, és próba, ez legyen benne, természetesen még mindig sikerül. (lehet több próba is)//
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.