Kalap Kommandó
+2
Huramino Saito
Djuka Munfurawa
6 posters
Naruto Gundan :: Kaszinó :: Versenyek
1 / 1 oldal
Kalap Kommandó
Nos, nem vagyok gazdag, de szívesen felajánlanék egyszeri 500 ryo-t annak, aki meg tudja szerezni Kazedando Soroshima kalapját. Sikertelenség esetén a Mester ilyen értékben kap sörszállítmányt egy ismeretlen adományozótól!
Technikailag hagynék néhány napot a próbálkozók jelentkezésére, mondjuk jövőhét péntekig, várnám a Mester jelentkezését is, hogy ne unatkozzon és jó lenne egy mesélő, aki akár egyszerre több próbálkozónak is levezényli a meccset
Gyerünk, gyerünk, gyerünk, gyerüüüüünk!
Technikailag hagynék néhány napot a próbálkozók jelentkezésére, mondjuk jövőhét péntekig, várnám a Mester jelentkezését is, hogy ne unatkozzon és jó lenne egy mesélő, aki akár egyszerre több próbálkozónak is levezényli a meccset
Gyerünk, gyerünk, gyerünk, gyerüüüüünk!
Djuka Munfurawa- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 126
Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 851
Re: Kalap Kommandó
Bícs plíz Jelentkezek a nagy kalaplopkodási eksönre!
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Jelentkezek egy kis kalandra, vagyis inkább meghalni Ame kisasszony kalapjáért
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
Mivel a Mester benne van, és máris van két hős lovag, aki hajlandó mindenféle trükköt bevetni a cél érdekében, így tehát a verseny is megvalósulni látszik, szeretnék egy mesélőt kérni a kalapos kalandhoz ^^
Djuka Munfurawa- Játékos
Adatlap
Én is elfogadom a Kih - most figyelj - ívást
Hiro Oyama- Játékos
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806
Jól van srácok, mivel a Kaszinóban a harcok maguktól csorognak, és láthatóan nem lesz több jelentkezőnk, amondó vagyok, csapjunk bele a mókába *-*
A helyszín:
Egy nagyobb, határmenti kereskedelmi út, mely egy erdőből épp egy mezőre fut ki, s melyhez egy névtelen, apró folyó csatlakozik. A környéken kisebb-nagyobb kövek vannak elszórva, a kereskedelmi forgalom hatására, hála a taposó hatásnak, néhol szabad homokfelület is található, a víz közelében magasra növő nádas van, és itt-ott, szabálytalan kuszaságban bokrok nőnek. Számtalan jó rejtekhely és fedezék adódik. Tavasziasan süt a nap, de nincs túl meleg hála a meg-megélénkülő szélnek.
Teljesen szubjektíven, honorálandó a jelentkezéseteket, hajlandó vagyok a legszórakoztatóbbnak további 500 Ryo-t felajánlani!
Jó szórakozást!
A helyszín:
Egy nagyobb, határmenti kereskedelmi út, mely egy erdőből épp egy mezőre fut ki, s melyhez egy névtelen, apró folyó csatlakozik. A környéken kisebb-nagyobb kövek vannak elszórva, a kereskedelmi forgalom hatására, hála a taposó hatásnak, néhol szabad homokfelület is található, a víz közelében magasra növő nádas van, és itt-ott, szabálytalan kuszaságban bokrok nőnek. Számtalan jó rejtekhely és fedezék adódik. Tavasziasan süt a nap, de nincs túl meleg hála a meg-megélénkülő szélnek.
Teljesen szubjektíven, honorálandó a jelentkezéseteket, hajlandó vagyok a legszórakoztatóbbnak további 500 Ryo-t felajánlani!
Jó szórakozást!
Djuka Munfurawa- Játékos
Adatlap
Egyik nap egy furcsa levelet kaptam az egyik szövetséges országtól, legalábbis miután utána néztem, az derült ki a számomra, valami Djuka Munfurawa nevű lánytól. Se róla, se a Hold országáról előtte nem igen hallottam, azt se tudtam, hogy a térképen merre keressem a kis szigetet, aminek az okos könyvek leírták. A lány egy Kazedando Soroshima nevű bűnöző, igen ennek is utána néztem, ami mostanába szokásommá vált a mérgek tanulmányozása után, kalapjának megszerzésére ajánlott fel 500 ryut, helyszínt pedig egy kis ország tengerpartján jelölte be, ahol elvileg az illető várni fog. Nem is vártam sokat, összeszedtem a felszerelésemet és elindultam.
Néhány héttel később, megérkezve a helyszínre
Mivel kora reggel érkezett a helyszínre, így arra jutott, hogy szürkület idején keresi meg az ellenfelét, hogy a köd, amit majd létre fogok, és a sötétség talán az én oldalamra állítja az esélyeket. A nap legnagyobb részét pihenéssel töltöttem, amit kétszer szakítottam meg evéssel. Nem sokkal, ahogy a nap már lemenőben volt összeszedtem a felszerelésemet és elindultam a kijelölt helyszínre. Ha meglátom az ellenfelem, akkor megpróbálok a néma gyilkolsá technika segítségével minél kevesebb feltűnést keltve a parton található egyik bokor mögé lopakodni. Ha ez sikerült, akkor létrehozom a ködöt a kirigakure no jutsu segítségével, majd három víz klónt létrehozva Soro vakfoltját támadom, miközben a kulacsomat feltöltöm és iszok pár kortyot, mert egy kicsit kiszáradt a szám, majd átgondolva a harci repertoáromat a Mikazuki no mai//Növekvő hold tánca technika mellett döntök, de mivel a feladat a kalap megszerzése volt és nem a tag meggyilkolása, így nem veszem elő a kardomat, inkább az ugrást chakrával megturbózva úgy irányítom, hogy a feje fölött egy szaltót ugorjak és megpróbálom levenni róla. Ha ez nem sikerül, akkor még a klónok valamelyike próbálkozhat. Ha egyáltalán nem sikerül a támadás, akkor visszatérek a partra, hogy igyak ismét pár kortyot.
//Ami nálam van:
széles övtáska: 3 kunai, 5 shuriken, 10 senbon, 15m drót, 1 robbanó jegyzet, 2 füstbomba és egy kulacs
egyéb: 2 ninjato, 2 nunchaku, láncing, 3 dobókés és 2 tanto//
Néhány héttel később, megérkezve a helyszínre
Mivel kora reggel érkezett a helyszínre, így arra jutott, hogy szürkület idején keresi meg az ellenfelét, hogy a köd, amit majd létre fogok, és a sötétség talán az én oldalamra állítja az esélyeket. A nap legnagyobb részét pihenéssel töltöttem, amit kétszer szakítottam meg evéssel. Nem sokkal, ahogy a nap már lemenőben volt összeszedtem a felszerelésemet és elindultam a kijelölt helyszínre. Ha meglátom az ellenfelem, akkor megpróbálok a néma gyilkolsá technika segítségével minél kevesebb feltűnést keltve a parton található egyik bokor mögé lopakodni. Ha ez sikerült, akkor létrehozom a ködöt a kirigakure no jutsu segítségével, majd három víz klónt létrehozva Soro vakfoltját támadom, miközben a kulacsomat feltöltöm és iszok pár kortyot, mert egy kicsit kiszáradt a szám, majd átgondolva a harci repertoáromat a Mikazuki no mai//Növekvő hold tánca technika mellett döntök, de mivel a feladat a kalap megszerzése volt és nem a tag meggyilkolása, így nem veszem elő a kardomat, inkább az ugrást chakrával megturbózva úgy irányítom, hogy a feje fölött egy szaltót ugorjak és megpróbálom levenni róla. Ha ez nem sikerül, akkor még a klónok valamelyike próbálkozhat. Ha egyáltalán nem sikerül a támadás, akkor visszatérek a partra, hogy igyak ismét pár kortyot.
//Ami nálam van:
széles övtáska: 3 kunai, 5 shuriken, 10 senbon, 15m drót, 1 robbanó jegyzet, 2 füstbomba és egy kulacs
egyéb: 2 ninjato, 2 nunchaku, láncing, 3 dobókés és 2 tanto//
Katsumi Kawachi- Játékos
Adatlap
Hát, ideje valami szomorút bejelentenem. Mivel nemigen indult be ez a kaland dolog, úgy döntöttem, visszamondom.
Ami a díjazást illeti:
Kawachi kap 250 Ryo-t és a Mester 250 ryo értékben finom sör szállítmányt.
A szubjektív díj nem kerül kiosztásra.
A továbbiakban mindenesetre lehetőséget ajánlok az 500 ryo elnyerésére annak, aki a játéktéren meg tudja szerezni Soroshima Mester kalapját. Ez esetben a karakteremet személyesen kell felkeresni a szerzeménnyel, vagy más játékba illeszkedő módon kell eljuttatnia nekem.
Ami a díjazást illeti:
Kawachi kap 250 Ryo-t és a Mester 250 ryo értékben finom sör szállítmányt.
A szubjektív díj nem kerül kiosztásra.
A továbbiakban mindenesetre lehetőséget ajánlok az 500 ryo elnyerésére annak, aki a játéktéren meg tudja szerezni Soroshima Mester kalapját. Ez esetben a karakteremet személyesen kell felkeresni a szerzeménnyel, vagy más játékba illeszkedő módon kell eljuttatnia nekem.
Djuka Munfurawa- Játékos
Adatlap
Figyelem figyelem! ÓÓÓriási szenzációóóó!
A Kalap kommandó újra meghírdetésre kerül a felmerült érdeklődés miatt.
MESÉLŐ kerestetik, valamint kérem akkor az aktív résztvevőink jelentkezését.
A piszkos anyagiakról is szót kellene ejteni, szóval:
A továbbiakban is lehetőséget ajánlok az 500 ryo elnyerésére annak, aki a játéktéren meg tudja szerezni Soroshima Mester kalapját. Ez esetben a karakteremet személyesen kell felkeresni a szerzeménnyel, vagy más játékba illeszkedő módon kell eljuttatnia nekem.
A Kalap Kommandó díjazása ismételten az első kalapszerzőt vagy a Mestert illeti, ha meg tudja tartani a kalapját: 500 ryo vagy egy azonos értékű szuperdrága kalap.
Szubjektív díj a legszórakoztatóbbnak: 500 ryo.
Legyetek kreatívak!
Djuka Munfurawa- Játékos
Adatlap
szegény huginak segítség kell! Hát eljöttem én meghalni... mire nem jelentkezek xD ha viszont a világ 9. csodájaként mégis megszerezném a kalapot ingyért teszem azt ?D rokontól nem kérek pénzt xD
Djuka Ryuu- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 23
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394
én kérek pénzt, de még egyszer megpróbálom a kalapot megszerezni
Katsumi Kawachi- Játékos
Adatlap
Sziasztok srácok!
Örülök a nagy érdeklődésnek!
A verseny úgy fog kinézni, hogy a lebonyolítást egy kis segítséggel én fogom végezni.
Ebben a topicban fog zajlani, szükségtelennek érzem ezért újat nyitni.
Mivel nem könnyű a küldetés, néhány speciális szabályt szeretnék életbe léptetni az esélyek javítására:
-Szeretném ha minden próbálkozó posztotok végén 3 db számot írnátok 1-100-ig, ezt tegyétek a Random gomb segítségével.
( Tartománynak 100-at adjatok) Drága Mesteremnek nem kell foglalkoznia ezzel, neki nem jár bónusz szerencse mert anélkül is zseniális
-Én is minden kör előtt a következőre vonatkozva generálni fogok három számot. Ezek a számok a tiétekkel összevetve igen fontosak lesznek, attól függően ki mennyire került közel a számaimhoz, némi előnyt élvezhet. Természetesen a telitalálatok a legjobbak^^
Hozzá kell tennem, hogy ez csak egy kis plussz szerencsét jelent, nem feltétlen szükséges a sikerhez!
-Ha megvagytok egy reaggal, utána már ne javítsátok, mert befolyásolja a random számokat. Ha javítást látok, nem tudom elfogadni a kis bónuszt.
Első körben szeretném ha a próbálkozók pár sort írnának a terveikről, hogy a helyszínt ahhoz alakíthassam.
Örülök a nagy érdeklődésnek!
A verseny úgy fog kinézni, hogy a lebonyolítást egy kis segítséggel én fogom végezni.
Ebben a topicban fog zajlani, szükségtelennek érzem ezért újat nyitni.
Mivel nem könnyű a küldetés, néhány speciális szabályt szeretnék életbe léptetni az esélyek javítására:
-Szeretném ha minden próbálkozó posztotok végén 3 db számot írnátok 1-100-ig, ezt tegyétek a Random gomb segítségével.
( Tartománynak 100-at adjatok) Drága Mesteremnek nem kell foglalkoznia ezzel, neki nem jár bónusz szerencse mert anélkül is zseniális
-Én is minden kör előtt a következőre vonatkozva generálni fogok három számot. Ezek a számok a tiétekkel összevetve igen fontosak lesznek, attól függően ki mennyire került közel a számaimhoz, némi előnyt élvezhet. Természetesen a telitalálatok a legjobbak^^
Hozzá kell tennem, hogy ez csak egy kis plussz szerencsét jelent, nem feltétlen szükséges a sikerhez!
-Ha megvagytok egy reaggal, utána már ne javítsátok, mert befolyásolja a random számokat. Ha javítást látok, nem tudom elfogadni a kis bónuszt.
- Random number (1,100) : 3
- Random number (1,100) : 51
- Random number (1,100) : 85
Első körben szeretném ha a próbálkozók pár sort írnának a terveikről, hogy a helyszínt ahhoz alakíthassam.
Djuka Munfurawa- Játékos
Adatlap
Hát eljött az idő. A drága Ameval való múltkori találkozásom óta csak erre a napra készültem. Megkérdeztem Djuka testvéremtől, hogy tud-e valamilyen utat, amelyen azáltalal Soro mester nevű shinobi szokott-e járni, illetve meg tudná-e tenni, hogy egy bizonyos irányba "terelni" Soroshimát. Ha midnen jól megy hamarosan megpillanthatom a shinobit kalapjában. A drága hugica felkéréséből jött érdekes kihívást ezer örömmel vállaltam, de remélem nem hullazsákba visznek majd haza. Előkészületeimet rögvest meg is kezdtem. Amennyiben fás területen vagyok elbújok fa mögé, és előkészített csapdáimra fókuszálok. Egy földbe ásott mély lyuk amelyet faágakkal terítettem le, hogy beleolvadjon környezetébe valamelyest. Egy egyszerűen kifeszített drót, amelybe el lehet botlani. Illetve én az út teteje felett átívelő lombkoronában elrejtőzve. Mivel csak hébe-hóba halottam erről a soro mesterről, így kissé izgultam, de hátha ezekben is elbotlik nem lehet valami nagy ász. Támadásra készen várok, és megpróbálom megszerezni kalapot, amint lehetőségem lesz rá.
(remélem jól csináltam xD bocsi hugi az irányításért de valahogy meg kellett tudnom mi merre hogyan miért >.>)
- Random number (1,100) : 35
- Random number (1,100) : 60
(remélem jól csináltam xD bocsi hugi az irányításért de valahogy meg kellett tudnom mi merre hogyan miért >.>)
Adatlap
//Kawáwal való chates beszélgetés alapján a már megírt ötletelését veszem alapul, de mivel a kérésem ellenére sem vette a fáradtságot, hogy legalább újra bemásolja, elesett a szerencse számok használatának lehetőségétől ebben a körben.
Ryuu ezzel szemben három számból egy esetben találatot ért el és más próbálkozó hiányában a többi szám összevetésében is nyert.//
Ryuu-nak nem kellett sokat kutatnia, hogy Soro-Mester lehetséges útvonalait egyetlen ösvényre szűkítse. Egy kisebb falu közelében, egy erdős domboldalon árnyas, ösvény vezetett alá az erdő titkosabb részei felé. Elég széles akár a karddal való küzdelemhez is, de elég zárt ahhoz, hogy a környező zöld növényzetben meg lehessen bújni. Egyenesen egy fürdőház felé vezetett, ahonnan kellemes gőz kanyargott a magasba, ám ahhoz hogy az ember oda lejusson, valamivel távolabb szűk, magas lépcsőn kellett lemásznia. Oda tart a Mester éppen.
Kawachi is jól okoskodott, mikor kivárt az alkonyatra. Mivel fenn a gerincen van még, távolabb a fürdőtől, kevesebb lehetősége van annak páráit gyorsan formálni, ráadásul kissé megkésve érkezett, így gyorsan kell majd cselekednie.
Jellemző a területre a sok kisebb-nagyobb kő, és a zöld, öreg illatú erdő. A földet vastagon avar fedi, még az ösvényen is sok a levél. Esteledik. Szélcsend van.
Az ösvényen még van némi fény , így nem gyújtottak lámpásokat, a fürdőházból viszont már lámpások fénye szűrődik ki, megvilágítva a tisztást körülötte.
Ryuu felállította a csapdáit, ezek egyikébe a Mester mindenképp bele fog szaladni.
Fürdőház
http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/1d/5d/8e/the-charcoal-bath-house.jpg
https://2img.net/h/i118.photobucket.com/albums/o117/jannejniemi/japan/11042007093.jpg
//Ennyit a helyzet jelenlegi állásáról. Innentől szeretném ha mind írnátok, kezdődhet a kaland, sorrend nincs. //
Szerencse számok:
Ryuu ezzel szemben három számból egy esetben találatot ért el és más próbálkozó hiányában a többi szám összevetésében is nyert.//
Ryuu-nak nem kellett sokat kutatnia, hogy Soro-Mester lehetséges útvonalait egyetlen ösvényre szűkítse. Egy kisebb falu közelében, egy erdős domboldalon árnyas, ösvény vezetett alá az erdő titkosabb részei felé. Elég széles akár a karddal való küzdelemhez is, de elég zárt ahhoz, hogy a környező zöld növényzetben meg lehessen bújni. Egyenesen egy fürdőház felé vezetett, ahonnan kellemes gőz kanyargott a magasba, ám ahhoz hogy az ember oda lejusson, valamivel távolabb szűk, magas lépcsőn kellett lemásznia. Oda tart a Mester éppen.
Kawachi is jól okoskodott, mikor kivárt az alkonyatra. Mivel fenn a gerincen van még, távolabb a fürdőtől, kevesebb lehetősége van annak páráit gyorsan formálni, ráadásul kissé megkésve érkezett, így gyorsan kell majd cselekednie.
Jellemző a területre a sok kisebb-nagyobb kő, és a zöld, öreg illatú erdő. A földet vastagon avar fedi, még az ösvényen is sok a levél. Esteledik. Szélcsend van.
Az ösvényen még van némi fény , így nem gyújtottak lámpásokat, a fürdőházból viszont már lámpások fénye szűrődik ki, megvilágítva a tisztást körülötte.
Ryuu felállította a csapdáit, ezek egyikébe a Mester mindenképp bele fog szaladni.
Fürdőház
http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/1d/5d/8e/the-charcoal-bath-house.jpg
https://2img.net/h/i118.photobucket.com/albums/o117/jannejniemi/japan/11042007093.jpg
//Ennyit a helyzet jelenlegi állásáról. Innentől szeretném ha mind írnátok, kezdődhet a kaland, sorrend nincs. //
Szerencse számok:
- Random number (1,100) : 12
- Random number (1,100) : 85
- Random number (1,100) : 77
Djuka Munfurawa- Játékos
Adatlap
*Unott délután, illetve lassan már estének nézett elébe... Hosszú volt a nap, s igaz, hogy nem csinált semmit, mégis olyan érzése volt, mintha többet dolgozott volna a kelleténél..
Az edzést leszámítva minden más szempontból ellustult, néha napján elkapkodott pár balfácánt, akik rosszkor voltak rossz helyen, s felvette értük a vérdíjat... ebből fedezte az ételt, s a piát, amit magába töltött.
Így történt, hogy azon a napon is az erdő egy dombosabb vidékén téblábolt. Kerülte az embereket, s nem vágyott társaságra sehonnan. Kellemesen megvolt a csendes és nyugodt életmódjával, persze mindig az ilyen alkalmak azok, amikor talál magának egy játszópajtást...
Ásítva sétált be a lombok alá, ahol a csapda rejlett... igazából nem számított semmilyen csapdára, de a drótnak jellegzetessége, hogy egy megfelelő szögű fény felfedi azt...
S szerencséjére pont sikerült kiszúrnia ezt a drótot...*
~ Anyám de fárasztó... ~
*Azzal a lendülettel át is lépte a csapdát, legalábbis amit annak sejtett, majd a következő pillanatban már magabiztosan haladt is volna tovább, ha nem érzi, hogy elvesztette a lába alól a talajt, s egy mély lyuk van alatta...
Aztán pillanatokkal később eltűnt a lyukban, s a támadója talán azt hitte, hogy beleesett a csapdába... Ezzel egy időben Soro, pár méterrel a lyuk szája alatt jobb kezével, s egyik lábával támaszkodott a falon... Természetesen az említett keze, s lába chakrától izzott, ezért nem zuhant mélyebbre.*
~ Anyám, de fárasztó... ~
* Sóhajtott egyet, majd szabad kezével előhúzott egy szakés üveget a hátán lévő zsákból, s meghúzta azt, majd belehajította a mélybe.*
~ Anyám... de fárasztó... ~
*Azzal ki is mászott a felszínre, s a táskát újra a hátára csapva megindult az eredeti irányba... Közben felkészülten fürkészte a helyet... Tudta, hogy a lombok között valahol egy Shinobi rejtőzik, aki vagy az életét, vagy a pénzt ami a fején van jött begyűjteni... ő mint sokan mások előtte.*
Az edzést leszámítva minden más szempontból ellustult, néha napján elkapkodott pár balfácánt, akik rosszkor voltak rossz helyen, s felvette értük a vérdíjat... ebből fedezte az ételt, s a piát, amit magába töltött.
Így történt, hogy azon a napon is az erdő egy dombosabb vidékén téblábolt. Kerülte az embereket, s nem vágyott társaságra sehonnan. Kellemesen megvolt a csendes és nyugodt életmódjával, persze mindig az ilyen alkalmak azok, amikor talál magának egy játszópajtást...
Ásítva sétált be a lombok alá, ahol a csapda rejlett... igazából nem számított semmilyen csapdára, de a drótnak jellegzetessége, hogy egy megfelelő szögű fény felfedi azt...
S szerencséjére pont sikerült kiszúrnia ezt a drótot...*
~ Anyám de fárasztó... ~
*Azzal a lendülettel át is lépte a csapdát, legalábbis amit annak sejtett, majd a következő pillanatban már magabiztosan haladt is volna tovább, ha nem érzi, hogy elvesztette a lába alól a talajt, s egy mély lyuk van alatta...
Aztán pillanatokkal később eltűnt a lyukban, s a támadója talán azt hitte, hogy beleesett a csapdába... Ezzel egy időben Soro, pár méterrel a lyuk szája alatt jobb kezével, s egyik lábával támaszkodott a falon... Természetesen az említett keze, s lába chakrától izzott, ezért nem zuhant mélyebbre.*
~ Anyám, de fárasztó... ~
* Sóhajtott egyet, majd szabad kezével előhúzott egy szakés üveget a hátán lévő zsákból, s meghúzta azt, majd belehajította a mélybe.*
~ Anyám... de fárasztó... ~
*Azzal ki is mászott a felszínre, s a táskát újra a hátára csapva megindult az eredeti irányba... Közben felkészülten fürkészte a helyet... Tudta, hogy a lombok között valahol egy Shinobi rejtőzik, aki vagy az életét, vagy a pénzt ami a fején van jött begyűjteni... ő mint sokan mások előtte.*
Kazedando Soroshima- Játékos
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1050
Ahogy közeledett a kijelölt célpont egyre feszültebb lettem, és reménykedve vártam mi történik. Olybá tűnt a drót nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Egyszerűen átlépte az alak… eh… na nem baj még van egy hátra. Ahogy egyre közeledett a csapdához nem nagyon tűnt úgy, mintha észrevette volna. Végül egyszer csak megcsapta a fülemet a várt recsegés, ropogás. Egy néma „igen”-t kiáltva (nem nem hallotta senki ), úgy helyezkedek, hogy átlássak a lombkoronán. Szememet meresztve nézek a lyuk felé, ám csalódottan veszem észre, hogy egy kéz kandikál ki a verem széléről. Kissé rosszul esett a sikerérzet után. Hát mindegy. Míg alám ért a shinobi gyors előkészültem egy következő rohamra. A maradék drótot elővéve egy gyors mozdulattal útnak indítom, és a Drótcsévélő technikával megpróbálok hurkot képezni a kalap körül, hogy aztán egy rántással elvehessem azt a becses fejfedőt. Amennyiben lehajolna, amint visszaér a drót, egy füstbombát hajítok felé, majd szinte közvetlenül utána próbálom alkalmazni a Dinamikus Akciót az egyik ütésem a gyomor tájékába próbálom bevinni, hogy aztán utána egy gyors mozdulattal olyan támadást próbálok színlelni, mintha alulról szeretném az állát eltalálni, ám kezem a kalap után kapott. Ha egyik sem sikerült, és már nem találom, a füstfelhőben amilyen gyorsan tudok egy Bunshin no jutsu kíséretében kiküldöm a füstből, én viszont csak egy pár pillanattal később az ellenkező irányba vonulok vissza, persze miután csak kihúztam az egyik kardomat.
- Random number (1,100) : 60
- Random number (1,100) : 87
Adatlap
Soroshima, úgy tűnik, jól okoskodsz, a bokrok mögött van valami termetes. Hallod a zihálását, bár furcsának találod. Valahonnan ismerős is.. valahogy így zihálhatnak azok a kocsmai hájpacnik, akik több helyen is kénytelenek voltak megfizetni az ingyen köreidet. Ott vagy a csendben lapuló, hozzád mérten apróság, Ryuu alatt, miközben előtted a ziháló elhallgat.
Ryuu leereszti a drótot és félig már körbe is karikázza a kalapod, mikor a bokrok közül éktelen visítással egy vaddisznó ront rád.
A kalap a földre hull.
//Cseréljétek meg a kört, mivel most Ryuu az aktív fél. Természetesen továbbra is feltételesen fognak a dolgok megtörténni, de a Mesternek van lehetősége reagálni, főleg mert Ryuu fel is fedte magát, aztán majd elválik hogy a tervezett reakciókból mi valósul meg. //
Ryuu leereszti a drótot és félig már körbe is karikázza a kalapod, mikor a bokrok közül éktelen visítással egy vaddisznó ront rád.
A kalap a földre hull.
- Random number (1,100) : 97
- Random number (1,100) : 68
- Random number (1,100) : 83
//Cseréljétek meg a kört, mivel most Ryuu az aktív fél. Természetesen továbbra is feltételesen fognak a dolgok megtörténni, de a Mesternek van lehetősége reagálni, főleg mert Ryuu fel is fedte magát, aztán majd elválik hogy a tervezett reakciókból mi valósul meg. //
Djuka Munfurawa- Játékos
Adatlap
Naruto Gundan :: Kaszinó :: Versenyek
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.