Aokaze Atsushi

4 posters

Go down

Aokaze Atsushi Empty Aokaze Atsushi

Témanyitás  Aokaze Atsushi Csüt. Feb. 13 2014, 16:38

Pályázat célja: az előtörténetben szereplő csapatom megszerzésére NJK-nak

Sensei 
Aokaze Atsushi D718ded9d658ee6ad4dacbf9f8cf5cec1332613665_full

Név: Takeda Kai
Származási hely: Konoha
Kor: 28 év
Nem: Férfi
Magasság: 180cm
Súly: 83kg
Vércsoport: AB+
Szint: A
Rang: Jounin
Elem: Víz és Szél
Különleges képességek: -
Felszerelés:10db kunai, 5db shuriken, 20m dróthuzal, 10db robbanó cetli, 5db füstbomba, 20db senbon, 10db makibishi, 1db elsősegély készlet, 1db szerszám készlet, 1db wakizashi,
Tároló eszközök: hátiszák, shurikentaró, övtáska

Kinézet: Fekete haj, szürke szemek, egy pár ujjatlan kesztyű, fekete szandál és nadrág, láncing fölötte sötétkék fölső azon pedig egy taktikai mellény. Jobb combján egy shuriken tartó található, övén egy övtáska és a fejpántja díszeleg.

Jelleme: Kötelességtudó ha megkérik valamire teljesíti azt. Segítőkész mindig a tökéletesre törekszik, jól szót ért a fiatalokkal. Szereti a tréfát de csak egy bizonyos határon belül. A lustaságot nem tolerálja.

Előtörténete (Röviden)
28 éve született Konohában egyesős tavaszi éjjelen. 8 évesen bejutott az akadémiára ahol tanulmányait elég komolyan vette ezért is volt az osztály legokosabbja, de osztályelső nem lehetett mivel a gyakorlatban alig ütötte meg az átlag szintet. 12 évesen megcsinálta a geninvizsgát, 3 év múlva pedig a chunin vizsgát is megcsinálta, 16 évesen feloldotta az elemi chakráját. 21 évesen pedig megszerezte a jounin rangot és ebben az évben oldotta fel a második elemi chakráját. 2 év elteltével pedig egy 3 fős genin csapat vezetője lett, mára a három alárendeltjét inkább tekinti barátnak és a szívéhez is nőttek a sok nevetésben, szórakozásban, örömben, bánatban és szomorúságban együtt töltött idő miatt.  

Csapattárs
Aokaze Atsushi A79b3e41-s

Név: Miamoto Ayame 
Kor: 17 év
Nem: Nő
Magasság: 177cm
Súly: 65kg
Vércsoport: AB-
Szint:  C
Rang: Genin
Elem: -
Felszerelés:
10db kunai, 5db shuriken, 10m dróthuzal, 10db robbanó cetli, 5db füstbomba, 10db makibishi, 1db elsősegély készlet
Tároló eszközök: hátiszák, shurikentaró,

Kinézet: Hosszú vörös haj (természetes hajszín), halványkék szemek, Öltözete:ha a faluban van egy lila szoknya és egy fehér blúz, ha pedig küldetésen van egy térdig érő fehér rövidnadrág, valamint egy fehér és piros csíkos ujjatlan póló. Jobb combján egy shuriken tartó található.

Jelleme: Kedves, mosolygós szereti a gyerekeket. Szorgalmas és ha elkezd valamit akkor azt be is fejezi. Szavatartó és megbízható ha megígér valamit megteszi. Nyugodt természetű éppen ezért ha valakinek mégis sikerül felbosszantania akkor az illető elég rosszul jár mert szinte biztos hogy péppé veri. Ha zavarba jön elpirul és a haját birizgálja.

Előtörténete (Röviden)
17 éve született Konohában egy szép téli délelőttön. Anja egy éttermet vezet, apja pedig szintén ninja. 8 évesen bekerült az akadémiára, a közelharcban nem jeleskedett, de minden más gyakorlatban jól teljesített ez plusz szellemi tudásának hála pedig 3 évig osztályelső lehetett. Egészen addig amíg meg nem jelent egy Atsushi nevű ifjú az osztályban, sokan megharagudtak volna rá emiatt de ő nem, éppen ellenkezőleg mert elsőként közeledett a fiúhoz. Eléggé közel is kerültek egymáshoz és ahogy jobban megismerte bele is szeretett. A genin vizsga után egy csapatba kerül Atsushival és Takeshivel aminek nagyon örült. A mestere pedig segített neki fejleszteni a közelharci képességeit. Azóta is egy csapatban vannak.

Csapattárs
Aokaze Atsushi 1342905822_74

Név: Komuro Takeshi
Kor: 17 év
Nem: Férfi
Magasság: 184cm
Súly: 76kg
Vércsoport: A-
Szint: C
Felszerelés: 5db kunai, 5db shuriken, 10m dróthuzal, 10db robbanó cetli, 2 db fuuma shuriken, 5 db füstbomba, 1db elsősegély készlet, 1db szerszám készlet
Tároló eszközök: hátiszák, shurikentaró,

Kinézet: Szürke szemek, barna haj,  egy pár ujjatlan kesztyű, fekete szandál, barna póló, zöld rövidnadrág, fekete mellény (hátán Konoha jelképével), Jobb combján egy shuriken tartó találhatót, a fejpántot a ball vállára szokta felkötni.

Jelleme: Kissé szórakozott, szeret vicceket mesélni, hazudni nem tud. Kissé lusta de egy kis noszogatás és elvégzi amit kell,  minden rossz tulajdonsága ellenére eléggé megbízható. Szeret a fák árnyékában henyélni. 

Előtörténete (Röviden)
17 éve született a tűz országának egy kis falujában egy nyári délután. 2 éves lehetett mikor családjával Konohába költöztek, 8 éves beiratkozott az akadémiára hogy olyan ninja legyen mint aminek a szülei. Az akadémián a gyakorlati feladatokban elég jól szerepelt de a szellemiekben már kevésbé. 11 éves volt mikor egy Atsushi nevű idegen fiú csatlakozott az osztályához. Nem mondanám hogy ellenszenvet érzett iránta, de nem is akart barátkozni vele. Aztán a genin vizsga után egy csapatba került vele és egy Ayame nevű lánnyal, szépen lassan pedig egyre jobb kapcsolatot alakított ki velük. Mára a legjobb barátai közt tudja őket, a fiút pedig egyik legnagyobb riválisának is, de ez a rivalizálás nem ment a barátságuk kárára.  
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 1441
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 650 (A)
Erő : 400 (C)
Gyorsaság : 691 (A)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 400 (B)

Adatlap
Szint: S
Chakraszint: 1160

Vissza az elejére Go down

Aokaze Atsushi Empty Re: Aokaze Atsushi

Témanyitás  Deidara Hétf. Márc. 10 2014, 22:43

Rossz hírrel kell jönnöm. Egyeztettem a többi staffal is, és a helyzet az, hogy szükségünk van egy történetre, sztorira, ugyanúgy, mint a többi élmény esetében. Tehát egy fogalmazásra, anélkül nincs élmény. Ez itt maga az összefoglaló, hogy miket kapsz, de hiányzik az egész pályázat. Kisebb dolgok esetén, mint egy kutya meg hasonlók még okés, de egy csapat NJK azért komolyabb dolog. Szóval ezt pótold, és akkor visszatérünk rá.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Témanyitás  Aokaze Atsushi Vas. Márc. 16 2014, 19:14

A kért fogalmazás, illetve fogalmazások

Megismerkedés: Takeshi

Pár hét telt el azóta, hogy családommal letelepedtünk Konhában majd beiratkoztam az akadémiára, persze azért, hogy kortársaimmal egy osztályba kerültem különbözeti vizsgák sokaságán kellet átmennem ezeket szerencsére gyorsan lebírtam tenni minden nehézség nélkül.  Majd eljött nagy nap mikor már diákként léphettem be az akadémiára, mondanom sem kell mennyire ideges voltam hisz már jócskán a tanév közepénél jártunk, az egyetlen dolog ami enyhíteni bírta az idegességem az az volt, hogy az unokatestvérem is akkor iratkozott be és egy osztályba is kerültünk.  Az akadémiai folyosón ahogy az osztály felé haladtunk mindenik végigmért minket majd mikor a terem elé értünk megálltunk az ajtóval szemben és vártuk, hogy megszólaljon a csengő. Becsengetés után pár perel az osztályfőnök is a teremhez ér felénk fordul és bemutatkozik - Üdv én leszek az osztályfőnökötök Akashia Etsuko de hívjatok csak Etsuko seseinek. Na a lényeg ha szólítalak gyertek be. – majd megfordult és bement a terembe. Pár perc után a sensei kiszól – Gyertek be! – mikor belépek a terembe és az osztályra pillantok idegességem tovább fokozódik, a tanári asztalhoz érve mint egy gyámoltalan csak álok meredten, majd nehezen megszólalok a tanárnő noszogatásának köszönhetően. – A-a-a nevem Atsushi, Aokaze Atsushi 11 éves vagyok és most költöztem a faluba. A célom pedig az hogy elismert shinobivá váljak. – mondom nekik rákvörös arccal – Példát vehetnétek róla a különbözeti vizsgái egytől egyig 100%-osak lettek. – szólt a többiekhez a sensei. – Most pedig foglaljatok helyet! – Az egyik üres hely hát ki  más mellet lett volna ha nem Takeshi mellett, leülte mellé majd az óra feléig csak bámult rám és méregetett, míg végül – Helló a nevem Takeshi, szeretnék veled harcolni a következő órán. - - Öhm h-hát rendben. – majd előre fordult önelégült vigyorral az arcán. Mikor eljött a 2.-dik óra a testnevelés ígéretemhez híven kiálltam vele  és ezzel vette kezdetét kettőnk rivalizálása. Felléptünk a tatamira - 3-2-1 Hajime! – kiáltott a tanár. Takeshi őrült módjára rontott nekem és csak úgy zúdította rám az ütéseit,  és bár az ütései gyorsak voltak mégis sikerült. kitérnem előlük. – Mi van? Nem lesz jobb nálam egy stréber! – kiáltott fel majd még gyorsabban rontott nekem az egyik jobb egyenese be is talált amitől sikeresen elvesztettem egyensúlyomat, majd reflexből elfordultam és a kezeimmel megtámasztottam magam, aztán a lábammal elgáncsoltam. Felkelek és a kezem nyújtom felé. De ő már csak makacssága miatt tovább folytatta a harcot. Onnantól kezdve viszont én sem haboztam. Nekirontottam és egy jobb horoggal a földre terítettem.     – Na  folytatjuk? - - Hát persze. – Majd felkelt és újra egymásnak estünk és végül az óra végéig püföltük egymást. Az öltözőben pedig így szólt – Sajnálom rosszul ítéltelek  meg, de ettől még nem leszünk barátok. – mondta majd kiviharzott a teremből. Ez a kijelentés eléggé meglepett, de attól a perctől kezdve nem viselkedett ellenszenvesen velem maximum mikor egymás ellen kellet harcoltunk.  

Megismerkedés: Ayame

Már néhány hónap eltelt a beiratkozás óta és megírtunk egy osztályozó vizsgát. Mikor kifüggesztették a rangsort nagyon meglepődtem mivel én voltam az első helyen egy Miyamoto Ayame nevű lányt megelőzve. Ismerősen csengett a neve majd beugrott honnan is ismerem. A lány az osztálytársam volt bár még nem beszéltem. Egyszer csak valaki odajön mellém – Gratulálok Atsushi. – ránézek – A-A-Ayame nem is vagy mérges vagy ilyesmi? - - Ugyan miért lennék? - - Hát azért mert én lettem a legjobb és nem te. - - Ugyan ezért miért haragudnék? – kérdezte kíváncsian – Hát sokan nem szeretik ha megelőzik őket abban amiben a legjobbak. N-N-Nem mintha más dologban nem lennél jó vagy ilyesmi. – idegesen próbálok mentegetőzni.  – Aha értem. Hát én nem vagyok az a féltékeny típus. - - Volna kedved suli után együtt lógni? – - Sajnos nem lehet előbb meg kell tanulnom, de ha gondolod átjöhetsz és tanulhatunk együtt. – gyorsan kapok is az alkalmon – Persze nekem így is jó. – majd visszamentünk a termünkbe, én pedig izgatottan vártam az iskola végét hogy átmehessek Ayaméhoz. Mikor vége lett a tanításnak ígéretemhez híven elmentem a lányhoz, mikor beléptünk az ajtón jött az anyja hogy köszöntse lányát de mikor kilépett a konyha ajtóból  elképedve tekitett ránk – S-S-Sziasztok! Drágám a lányunk hazahozott egy fiút! – kiabálta, nyugodtan állíthatom ettől mind a ketten zavarba jöttünk és elpirulunk. – Ő csak egy osztálytársam, tanulni jött! - majd Ayame megragadt a kezem és a szobájához rohantuk ettől rákvörös lettem. – Kérlek ne haragudj az édesanyám miatt. - - Ugyan semmiség. Ismerem én is ezt a helyzetet. – majd egy kicsit még beszélgettünk az ősökről és azok néha zavarba hozó szokásaikról míg végül el nem kezdtük azt ami miatt ide jöttem a tanulást. Egy kis tanulással telt idő után – Kérsz almalét? - - Igen. De nem kell sok, elég egy kicsi is. - és elindult az üdítőkért végre nyugodtan szemügyre vehettem a szobáját, nem volt kislányosan berendezve és nem volt rumli sem látszott, hogy rendszerető. Éppen, hogy körbenéztem már vissza is ért az italokkal talán mert a szülei felhúzták a kérdéseikkel „ Ki ez a srác?” vagy csak véletlen de megbotlott és az üdítő egyenest rám ömlött. – Oh jaj nem volt szándékos, kérlek bocsáss meg! Máris hozok egy rongyot. – azt sem hagyta hogy megszólaljak már szaladt is egy konyharuháért, majd azzal vissza a szobába. Letérdelt, oda hajolt hozzám majd elkezdte kiszedni az alma lé foltot. – K-K-Köszi de meg tudom csinálni egymagam is. – mondom neki teljes zavarban rákvörös fejjel miközben hátrálnék. – Had csináljam meg ha már én okoztam a bajt. - - Na jó legyen. - aztán hagytam had szedje ki a foltot ezután újra elkezdtünk beszélgetni sötétedésig.  Ezután nagyon jó kapcsolat alakult ki kötünk, bár én kicsit többet is akartam de sosem volt elég merszem bevallani neki.

Megismerkedés: Kai sensei

A genin vizsga másnapján a csapattalálkozó egy tetőn volt. A sensei már várt minket mikor megérkeztük így szólt – Látom pontosak vagytok, vagy csak most mert ez az első találkozásunk? Na mindegy ez most nem lényeges. A nevem Takeda Kai, 28 éves vagyok itt a faluban születtem. Kedvencem a Miszoleves, szeretem az állatokat. Mos csak egy célom van az, hogy shinobikat faragjak belőletek. Na most ti jöttök. - - Én Aokaze Atsushi vagyok 14 éves, pár éve költöztünk Konohába. Kedvenc ételeim a Terijakit, a Dangot és a Rament. Az a célom és vágyam hogy családom valaha volt legnagyobb ninjája legyek. – majd a többiek is bemutatkoztak. – Na rendben a mai első feladatunk nem más mit, hogy sétáljunk egy kicsit úgyhogy gyertek utánam. – követtük őt egészen a falu melletti emlékműig. - Tudjátok ez minek állít emléket? - - Halott Konohai ninjáknak. - - Egészen pontosan azoknak akik harc közben estek el. Ha lehet még ne vessétek bele magatok olyan harcokba ahol egy az egy ellen küzdtök. Főleg akkor ne, ha az ellenfél jóval magasabb szintű nálatok. Ti még nem rendelkeztek kellő tudással és tapasztalattal, ezért is vagyunk egy csapatban mert többen könnyebb szembenézni a mindennapok teendőivel és a harc is ilyen ne hősködjetek dolgozzatok össze elvégre ezért hívjuk magunkat egy csapatnak. – majd néma csönd lett egészen addig amíg a sensej korgó gyomra meg nem törte azt. – Na fiatalok akkor irány egy étterem és együnk. Közben pedig még jobban megismerkedhetünk és megbeszéljük mikor megyünk csapatépítő túrára. - El is mentünk egy közeli étterembe ahol senki sem mert rendelni a senseien kívül. – Na mi van nem vagytok éhesek? - - De, csak min nem így készültünk és nem hoztunk magunkkal pénzt. - - Butuskák. Mondta valaki, hogy nektek kell fizetni. - – Akkor én egy ráment kérnék. - - Én Jakitorit. - - Hát én is ráment kérnék. – majd a pincér elment. Mi pedig elkezdtünk beszélgetni arról milyen is lesz eleinte a ninja élet. Majd kihozták az ételt megkajáltuk és illedelmesen megköszöntük.   - Na akkor irány haza készüljetek a holnapi csapatépítő túrára. -  

A Csapatépítő túra

Ahogy tegnap megbeszéltük a kapunál találkoztunk, majd együtt továbbindultunk. Utazásunk közben a sensei próbált nekünk átadni néhány bölcsességet tudásából mint például a térképolvasás, iránytűhasználat. Persze ezeket én mint tapasztalt világjáró már tudtam, de azért jó volt frissíteni a rég nem használt tudásomat. A pár órás menetelés után egy hegy lábához értünk – Na akkor ezt kössétek a derekatokra. – nyújtott nekünk egy kötelet a sensei gyorsan meg is csináltuk amit kért. – Na ki megy előre? - - Akkor majd megyek én. – jelentette ki Takeshi majd megkapaszkodott a hegyoldalba és elkezdett felfelé mászni őt én követtem engem pedig Ayame őt pedig Kai sensei. Lassan bírtunk csak haladni mivel a hegy meredek volt és kapaszkodót pedig nehezen lehetett találni. Úgy félútnál járhattunk amikor Takeshi alatt az egyik ilyen kapaszkodó letört amitől ő a mélybe kezdett zuhanni mikor megragadom  a kezét. – Huh ez meleg volt megvagy? – majd egy „recs” és a most már kettőnket tartó kapaszkodó is letört és ketten zuhantunk, aztán Ayamét is sikerült magunk után rántani a kötéllel. Szerencsére Kai sensei időben chakrát bírt vezetni a kezeibe és lábaiba így nem zuhantunk tovább. – Jól vagytok? – kérdezte – Persze. De hogy-hogy ennyiünk alatt nem szakad le az a kis szirt darab amit fog? – kérdeztem tőle értetlenül – Úgy hogy chakrát vezettem a kezembe és a lábamba és így jobban bírok kapaszkodni. Na de induljunk tovább nehogy itt esteledjen ránk, így most én megyek elől. – Így tényleg gyorsabb volt az út második fele. Föntről a lenti táj meseszépnek látszott. De nem időztünk sokáig mert még a tábort is elő kellet készíteni, meg még tűzifát és élelmet is kellet keríteni. A táborhely egy erdő melletti kis tisztáson volt, lepakoltunk majd kétfelé váltunk. Ayame a senseiel tűzifát gyűjtött míg Takeshi és én Élelmet kerestünk. Bementünk az erdőbe de semmilyen gyümölcsöt vagy bármi ehetőt nem találtunk, amíg meg nem hallottam valamit. – Hé Takeshi gyere erre mintha víz csobogást hallanék. – majd elindultunk a hang irányába – Igen! jó hallottam tényleg egy vízesés az. Úgy tűnik hal lesz a vacsi. – - Igen és mégis hogy mikor nincs nálunk horgászbot? - - Majd meg tudod csak vetkőz! – - Mi van?! - - Ne kiabálj inkább vetkőzz! – erre egyből levetkőzött alsógatyáig.    – És most talán mennyek a vízbe? - - Igen. Aztán pedig kezdj el csapkodni ha látsz egy halat. – közben elővettem néhány kunait. Mikor csapkodni kezdett néhány hal kiugrott a vízből én pedig ez kihasználva a kunaikkal eltaláltam őket. 6 darab után abbahagytunk és elindultunk vissza. – Igaz is, köszönöm a minapit. – én erre értetlenül néztem vissza – Tudod hogy segítettél mikor zuhantam. – – Ja hogy az, nem tesz semmit ere valók a csapatársak és a barátok. – mondom neki is mosollyal az arcomon   – Tehát a barátodnak tartasz? - - Persze, attól még hogy eddig nem igazán lógtunk vagy nem beszélgettünk túl sokat attól még jól kijöttünk egymással. De siessünk mert más sötétedik és a többiek aggódni fognak. – mikor vissza értünk már kész voltak a fekhelyek és a tűz is meg volt gyújtva, csak az ennivaló hiányzott. Gyorsan meg is sütöttük a halakat majd még egy kicsit beszélgettünk, rémtörténeteket meséltünk a tűz mellett illetve meséltük volna de az első után Ayame megijedt egy kicsi ezért inkább abba hagytuk, belebújtunk a hálózsákokba és lefeküdtünk aludni. Bár én még fekhelyemről néztem kicsit a csillagokat. Egy kis idő elteltével mocorgást hallottam magam mellől oldalra nézek látom hogy Ayame forgolódik. – Nem tudsz aludni? – kérdeztem tőle halkan – Nem. - - Ha ennyire megrémültél a kísértet históriától akkor gyere nyugodtan közelebb. - - Rendben. – Majd odajött teljesen mellém. – Ez olyan kínos, de m-m-megfoghatnám a kezedet? - - Persze. De most már akkor tényleg próbálj meg aludni én majd fölleszek addig. - - Köszi. – majd még egy fél óráig beszélgettünk míg el nem nyomta az álom, aztán végre én is el alhattam. A reggeli ébredés pedig még furcsább volt. Ayame állmában átölelt és Takeshi pedig felettünk állt. – Ti meg mit csináltatok ketten az este? – - Mi hát Ayame még mindig félt ezért ide hívtam magam mellé aztán álmában biztos átölelt. – próbálok magyarázkodni elpirult arccal. Majd felébredt Ayame is aki egyből el is ugrott mellőlem látszott rajta, hogy ő is zavarban van mert az arca neki is rákvörös volt. Erre a sensei is visszatért néhány frissen fogott hallal a kezében. - Hát felkelt a szerelmes pár? - - M-m-mi nem vagyunk szerelmes pár! – kiáltott fel Ayame – Csak féltem még egy kicsit és Atsushi megengedte hogy mellette aludjak ennyi. -    - Nyugi csak vicceltem. Akkor még ébren voltam mikor ezt ajánlotta föl neked Atsushi. – modta mosolyogva - Várjunk ön végig hallgatta hogy miket beszélünk egész végig?! - - Nem, dehogy mert utána én is elaludtam. – ezzel inkább be is fejeztük az éjszaka történteket. Majd míg a halak meg nem sültek a tűz mellet addig mi összepakoltunk, aztán amint kész lett a kaja megreggeliztünk elindultunk haza. Olyan 2-3 óra közt megérkeztünk a faluba. Itt még köszönés előtt mondott pár dolgot a sensei: - Na remélem össze kovácsolta a csapatot ez a kis kiruccanás. Látjátok azért csapatban minden könnyebb és segítjük is egymást. Mint a hegymászásnál vagy a táborelkészítésnél is, reméltem okultatok ebből. Sziasztok. – majd mi is elköszöntünk és elindultunk haza.  De én nem csak ezekre jöttem rá amiket a Kai sensei is emlegetett, hanem arra is hogy beleszerettem Ayamébe.                    
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Deidara Szomb. Márc. 22 2014, 21:22

Így már rendben. A leírások pedig abszolút részletesek, rengeteget színeztél, mindenki kapott külön sztorit, szóval látszik, hogy foglalkoztál vele. Az NJK-k elfogadva, és meg is jutalmazlak 5 chakraponttal.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Aokaze Atsushi Vas. Júl. 27 2014, 23:03

Pályázatom célja: Egy fegyver pontosabban szólva egy chakra érzékeny shirasaya-katanahoz hasonló kard megszerzése aminek a neve a Honō no Hayase. Méretei: penge hossza 100cm, penge hossza átlósan 7cm, penge vastagság 1 cm, markolata  20cm.

Kard a nagyapámtól
Egy nap anyám úgy döntött lomtalanításba kezd, amit a régi padlásunkon porosodó kacatokkal kezdi el és mivel apám elutazott ezért engem kért meg, hogy segítsek. Nem repestem az örömtől, hogy egy ilyen szép napon, a padláson kell a rég már-már antik családi holmikat nézegetnem, de belementem mivel ritkán kér meg bármire is. Felmentünk csak egy lámpást vittünk fel magunkkal hát igán látszott a helyen hogy évek óta nem járt itt senki minden tiszta por és pókháló volt és mindenhol dobozok és ládák hevertek, amik ideköltözésünk óta itt hevertek bontatlanul. Kinyitom az első dobozt, amiben babakori játékaim találom.
* Hát ezt meg minek tartogatjuk még? * teszem fel magamnak a kérdést, majd félreteszem ahhoz a kupachoz, amiket kidobunk és még pár hasonló tartalmú dobozt nyitottam ki. Pár órás válogatás után végre találtam valamit, ami talán értékes dolgokat rejt, egy régi faláda volt egy halom dobozzal a tetején.
* Na végre valami amit talán hasznos dolgokat rejt.
Gyorsan le pakolok a ládáról majd megfogom, hogy közelebb vihessem a fényhez, mikor megemelném megérzem a súlyát is
* Ez minimum 40 kiló most már biztos, hogy találok benne valami érdekeset.
 Reménykedek, hogy végre lesz értelme a több órás ”szemét” válogatásának. Jobban belekapaszkodok a nehéz ládába és már indultam is vele a lámpáshoz, mikor leteszem és kinyitom nagy csalódás fogad csak néhány könyvet és tekercset találok, de mivel nem tudom ezek kellenek-e még neki vagy apámnak inkább megkérdezem róla– Ezekkel mi legyen?
- Majd én átnézem. Te inkább hord le azokat a dolgokat, amiket ki fogunk dobni mert itt már végeztünk.
Elkezdtem lehordani a kiselejtezett holmikat. Miután végeztem a cuccok kidobásával megnéztem hol tart anyám a válogatással. Pont jókor érkeztem, mert akkor talált valami érdekeset az egyik tekercsben. Egy pecsét volt majd oda nyújtja nekem, hogy feloldjam a pecsétet. Először nagyon meglepődtem hisz a mi családunkban tudtommal én vagyok az első ninja, de mivel meglepettségemnél nagyobb volt a kíváncsiság mit is tartalmazhat ezért gyorsan a földre helyeztem a tekercset ráhelyeztem tenyerem és belevezettem egy kis chakrát. Majd jött a szokásos pukkanás és füst, amint az utóbbi elenyészett ez tárult szemünk elé:
- Egy kard?
- Ez nem egy egyszerű kard ez egy shirasaya-katana, amit igen szépen munkáltak meg.
Markolatánál fogva fölemelem, majd bal hüvelykujjam végighúzom a penge élén. Szinte még el sem kezdtem végighúzni rajta az ujjam máris megvágta azt 
* Hihetetlen hogy még ilyen éles látszik, hogy a tulajdonosa vigyázott rá. 
- Fiam nézd, van ott még valami.
Lenézek és egy levelet látok, a katanát óvatosan leteszem a földre és felveszem a levelet, hogy megtudjam mi áll benne.
„ Atsushi ha ezt a levelet olvasod akkor én már nem vagyok az élők sorában. Nem tudom hogy miként tettél szert arra a tekercsre amibe lepecsételtem ezt a levelet és azt a katanat, talán apád méltónak talált arra, hogy forgasd vagy pedig csak véletlen akadtál rá. Nem ez a lényeg hanem, hogy  te vagy családunk ninja örököse  és most szert tettél legbecsesebb fegyveremrere a Honō no Hayase -ra. Gondolom már észrevetted, hogy ez nem egy átlagos kard ez egy különleges chakra penge. Úgyhogy óva intlek, csak szép fokozatosan kezd el elsajátítani különleges képességét és sose használd rossz célokra ! Nos, van még valamit meg kell említenem büszke vagyok arra a talpraesett fiatalra amivé cseperedtél!
Nagyapád Aokaze Daisuke ”
Miután elolvastam a levelet átnyújtottam édesanyámnak hogy ő tudott-e erről? De ő sem tudott a nagyapám múltjáról semmit hisz csak beházasodott a családba. Így mivel nem igazán tudtunk semmit sem ezért úgy döntöttünk megvárjuk, míg hazajön az apám és majd kikérdezzük.
Eltelt egy hét apám pedig hazatért, én már izgatottan vártam, hogy megtudja honnan is van a kard. Mikor megmutattam neki a kardot és rákérdeztem majd elmondta azt, amit ő tudott róla, hogy a kardot nagyapám készíttettette már lassan 30 éve és azt is, hogy ő volt családunk utolsó ninjája, na meg, hogy mikor megtudta mi az álmom, hogy ninja legyek nekem akarta adni, de erre már nem kerülhetett sor, mert egy betegség lassan 8 éve elragadta tőlünk. Mivel a kardot nekem szánta a megkérte apámat a halálos ágyán, hogy mikor méltónak talál, adja oda nekem.
- Most hogy megtaláltátok maradjon is nálad ez nagyapád utolsó ajándéka a számodra éppen ezért becsüld meg és ne használd felelőtlenül! - erre elmosolyodok
- Nem fogom, bár nem hiszem, hogy készen állnék arra, hogy egy ilyen kard tulajdonosa legyek inkább tedd el és majd, ha méltónak találsz rá akkor add oda.
- Rendben, ha így döntöttél, de mégis maradjon nálad hátha meggondolnád magad, különben is szerintem már készen állsz rá.
Ezzel megfogtam a kardot és a levelet, ami mellet találtunk és felvittem őket a szobámba ott letettem a kardot az asztalomra. Majd lefeküdtem az ágyra és újra elolvastam és újra és újra közben azon gondolkoztam elbírnék-e a kard erejével, hogy nem e venné el a józan eszem a családom kincse. Kavarogtak bennem a gondolatok, hogy megtartsam vagy sem. Ellene szól, hogy túl nagy a rizikó hogy tényleg nem leszek képes használni, mellette pedig hogy sokkal erősebb lehetnék és így végre lenne valami ami elődeimhez köt. Oly sokáig és elmélyülten gondolkoztam, hogy észre sem vettem és elaludtam. Majd egy rég nem hallott hang üti meg a fülemet.
- Használd. Képes vagy rá csak te tudod használni. Ne kételkedj, ne kételkedj magadban abban, ami te vagy legbelül te is tudod mire vagy képes, hogy mire vagy hivatott, és tudom, hogy csak arra használnád, amire én arra, hogy szeretteid védd. – hirtelen felriadok eme furcsa álomból.
* Csak egy álom volt, de úgy érzem mintha nagyapám szólt volna hozzám.
De most már nem volt bennem kétség, döntöttem használni fogom azért, hogy erősebbé váljak, hogy megvédhessek másokat. Majd visszadőltem, de nem bírtam aludni. Virrasztottam reggelig és azon tűnődtem tényleg álom volt-e az egész. Mikor eljött a reggel úgy döntöttem kipróbálom mire is képes ezért elindultam, hogy keressek egy tisztást, ahol nyugodtan gyakorolhatok. Találtam is egyet elég kopár hely volt így még attól sem kellet tartanom, véletlenül felgyújtok valamit. Majd elkezdek vele gyakorolni először még csak pár alap mozdulatot illetve vágást hajtottam végre persze még chakra nélkül. Egy fél órás gyakorlás után  úgy döntöttem eljött az ideje annak, hogy kipróbáljam a Honō no Gekiryuu igazi erejét úgyhogy szépen lassan belevezettem a chakrám a kard pengéje pedig lángba borult max 5 perc használat után már nem bírtam a hőt, amit árasztott ezért felhagytam a chakra áramoltatással és a láng szépen lassan eltűnt.
* Hát nem semmi, van benne kakaó.
Beszúrtam a kardot a földbe majd, megtöröltem izzadt homlokom és levetettem a dzsekimet. Egy kis pihenő után újra elkezdetem gyakorolni, újra beleáramoltattam a chakrám és az újra lángba borult most sem bírtam tovább, mint az előbb. Egy új gyors pihenő ám ez nem tartott addig mint az előző és újra nekifogtam majd újfent pár perc után pihentem. Ez így ment 1 max 2 órán keresztül egyre kevesebb pihenő és egyre több gyakorlással töltött idővel. Majd az edzés végére kitoltam a tűréshatárom egy negyed órára. Mivel lekéstem a reggelit és most már az ebédet is az éhségem felül kerekedett és haza kelet mennem, hogy magamhoz vegyek egy kis táplálékot. Mikor haza értem apám már várt rám.
- Nos hogy döntöttél?
- Igen használni fogom. - Erre elmosolyodott
- Hát tényleg igaza lett az öregnek.
- Mi? Ezt, hogy érted?
- Nem fontos. Idővel biztos rájössz.
Ezzel be is fejezte, én még egy kis ideig ott álltam a szoba közepén és azon gondolkoztam mire célzott az apám, egészen addig amíg gyomrom korgásával nem jelezte, hogy eljött az ideje a vacsorának.

// Illetve lenne még egy kérdésem. Ahhoz is kell valami, pályázat vagy hasonló, hogy leírhassam a karakterem ruházatát? Nem megváltoztatni akarom csak az előtörténetben úgy írtam ”a képen is látszik” és csak most  jöttem rá, hogy ez esetleg másoknak zavaró lehet hisz a kép csak deréktól felfelé mutatja be, ezért  szeretném részletesen leírni. //

A hozzászólást Aokaze Atsushi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 06 2014, 11:47-kor.
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Deidara Vas. Aug. 10 2014, 10:54

Üdv. Azért tartott ennyi ideig a visszajelzés, mert a chakrafegyverek engedélykötelesek. Megszavaztuk neked a Tanácsban, felírom az adatlapodra is mindjárt. A pályázat elfogadva, de ezt a sárkánytüzes részt vedd ki. A külsőt nyugodtan írd le, elvégre nem változtatásról van szó, nem kell hozzá semmi.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Aokaze Atsushi Vas. Aug. 10 2014, 11:54

Köszönöm a Ninja Tanácsnak a pozitív visszajelzést. A történetet pedig javítottam.
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Csüt. Okt. 30 2014, 00:32

Csak azért írok, hogy staffé legyen az utolsó poszt, egyértelműsítve, hogy nincs mit ellenőrizni.
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Aokaze Atsushi Hétf. Nov. 17 2014, 22:14

Most, hogy végre megvan a megfelelő chakra mennyiség és nem is engedély köteles a technika belevágok. Egyszóval a pályázat célja a Kuchiyose no jutsu megtanulása, szerződéskötés a sárkányok fajával és azokon némi változtatás.

Sárkányok

Tenkuu Keikoku
Aokaze Atsushi 2ltfq74.png 0

Élőhelyük:
Egy sziget, ami a szél országa alatt elterülő tenger közepén található, nincs rajta egyetlen térképen sem. Csak a szerződők tudják hol található. A szigeten más állatok is fellelhetők, de igazából csak, mint táplálék. A sziget közepén lévő hegy egyik barlangjában él a vezető. Maga a barlang akkora hogy a legnagyobb sárkány is képes repülni bent.

Sárkányok:
Igen bölcs teremtmények így csak akkor kötnek szerződést valakivel, ha sikeresen kiállnak egy próbát (Ez a próba lehet egy találós kérdés, amiből kiderül mennyire bölcs, de lehet akár bátorságpróba vagy egy olyan dolog, amivel hűségét kimutatja a szerződő a faj iránt.), amit vezérük Hangao ad ki a jelentkezőnek. Ha valaki szerződést köt, velük akkor onnantól szinte minden kérését teljesítik a szerződőnek, és csak ritkán kérdőjelezik meg, állnak ellen döntésének. Jól kijönnek más idézhető állatfajokkal.

Jellemzőik:
Erősségek: Ez nem más, mint különleges képességük a repülés, ebből adódóan gyorsabbak is a legtöbb állatnál. Alkalmasak emberek szállítására. Rajtaütéseknél igen hasznosak, vagy erődök ostrománál, valamint bölcsek és alaposak. Mindannyian képesek emberi nyelven beszélni.
Gyengeségek: Zárthelyre nem ajánlott idézni őket.
Elemi beállítottság: Legtöbbjüknek a Katon és Fuuton, de akad egyetlen egy, akinek megadatott a Raiton elem használata.
Különleges képesség: Repülés, Senin Modo (Csak az idősebbek képesek rá)

Amakuchi Klán
Tagok
Aokaze Atsushi 29452j7.png 1
Név: Rassei
Egy kedves kis kölyök, szereti az édességeket éppen ezért szolgáltatásaiért cserébe adjunk neki egy keveset. Karmai és fogai nem túl nagyok, de testi ereje annál inkább, kortársainál sokkal erősebb.
Szint: D
Nem: Hím
Méret: Kicsi
Erőssége: Kicsi ezért, alig észrevehető. Felderítésre és üzenetek kézbesítésére alkalmas. Egy 70-80 kg-os embert is képes elvinni rövidtávon.
Gyengesége: Harcban nem annyira jártas.

Aokaze Atsushi 5v12ee
Név: Shiro
Kölyök sárkány szeret játszani. Éppen ezért, az idéző utasításait nem szokta követni. Éles karmaival és erőteljes harapásokkal támad ellenfelére.
Szint: D
Nem: Nőstény
Méret: Kicsi
Erőssége: Felderítésre és üzenetek, esetleg kisebb csomagok szállításával lehet megbízni, harcban is képes segítséget nyújtani.
Gyengesége: Csak néha követi az utasításokat, nem képes 1 óránál egyszerre többet repülni, fáradékony.

Aokaze Atsushi 27yu641
Név: Hiroto
Ez a fickó nem a harc megszállottja, inkább kimenekítésben jó, amiben jutsui is segítik. Harchoz csak akkor folyamodik ha már nincs más kiút.
Méret: Nagy
Erőssége: Nagy kitartása
Gyengesége: Ha magasan repül nem képes harcolni.
Jutsuk:
Shushin no jutsu// Fürge Test technika
Kanashibari // Paralizáció

Aokaze Atsushi Izvur9

Név: Okami
Ő a legnyugtalanabb sárkány, egy rossz szóra is harap, ha olyan a kedve, már pedig általában igen. Jutsui szépek és halálosak.
Erőssége: Közelharc
Gyengesége: Forrófejű
Jutsuk:
Hana Shuriken: Hikarakuyou // Virág Shuriken: Szóró Virágok
Kyoukasui // Tükörvirág Víz

Aokaze Atsushi 2rrt11uAokaze Atsushi 309lwgkAisuru (Henge no jutsu)
        Név: Aisuru
Nagyon szereti az embereket, még a Henge no jutsut is megtanulta csak, azért hogy felvehesse az emberek alakját.
Erőssége: Henge no jutsu ismerete így szűkebb helyeken is képes harcolni
Gyengesége: Fiatal fiúk
Elem: Futon
Jutsuk:
Henge no jutsu// Transzformáció
Fuuton: Senpuken// Szél elem: Örvénylő Szélököl
Futon: Kamikaze// Szél elem: Isten Szél

Aokaze Atsushi Etwjr6
Név: Fuujiko
Ő az egyetlen olyan sárkány, aki gyógyítani képes és nem vért ontani. Társát a harcban hátulról támogatja. Jutsui csak gyógyításra jók.
Szint: B
Méret: Normál
Erőssége: Győgyítás
Gyengesége: Harcképtelen
Jutsuk:
Shindan // Diagnózis
Kiyomaru // Tisztítás
Gantai no Jutsu // Kötszer Technika
Hone Chiyu no Jutsu // Csont Gyógyító Technika

Aokaze Atsushi 2d6mgcj
Név: Juro
Eléggé megfontolt van, hogy többször is átgondol, valamit mielőtt cselekedne, de ha harcról van szó mindig a legelső eszébe jutó tervet adja elő.
Méret: Közepes
Erőssége: Éles esze
Gyengesége: Sziklás területen nem képes kihasználni rendesen a képességeit.
Jutsuk:
Feloldás // Genjutsu Kai
Bakemono Fūin no Jutsu // Szörny Pecsételő
Sennen Goroshi // Fájdalom ezer éve

Aokaze Atsushi 30254s3

Név: Kaito
Az összes sárkány közül ő szeret a legjobban harcolni, éppen ezért minden fajta terepen képes a száz százalékot nyújtani.
Erőssége: Mindenfajta terepviszonyok közt képes a maximumot nyújtani.
Gyengesége: Elhúzza a harcokat, játszik ellenfelével.
Elem: Katon
Jutsuk:
Katon: Dai Endan// Tűz elem: Nagy Tűzlabda jutsu
Sennen Goroshi // Fájdalom ezer éve
Haru no Shurai // Az Eljövendő Tavasz Lábnyoma
Suupaa Ekuserento Haipaa Atakku // Szuper Kiváló Hyper Támadá  

Aokaze Atsushi 2a4tjd
Név: Ryuuji
A legnyugodtabb és egyben a leg szerencsésebb sárkány is, ő az egyetlen, aki a Raiton elemet képes használni. Napját általában azzal tölti, hogy egy hűvös helyen fekszik. Talán emiatt elsőre olyannak tűnik, aki kerüli a harcot, de igazából, ha a segítségét kérik, szívesen segít.
Méret: Óriási
Erőssége: Nyugodt, természet
Gyengesége: Lusta nem fejleszti képességeit.
Elem: Raiton
Jutsuk:
Raiton: Kyuden no jutsu// Villám elem: Villámgömb
Raiton: Raiken// Villám elem: Vilámököl
Denpo Sekka// Távoli Villám
Raiton: Kage Bunshin// Villám Klón Technika
Ikazuchi Hakai// Villám Pusztítás

Aokaze Atsushi 6fqow9
Név: Rentaro
Szeret csapatban dogozni, könnyedén alkalmazkodik mindenkihez a harctéren. Képes akár hátulról támogatni, vagy frontharcosként elől küzdeni.
Erőssége: Jó csapatjátékos
Gyengesége: Katon beállítottságú ellenfelek
Elem: Futon
Jutsuk:
Fuuton: Reppusho// Szél elem: Erős Szélvihar Tenyér
Fuusajin no jutsu// Porvihar
Jutsu Kaze no Yaiba// A Szél Kardja
Fuuton: Kazekiri// Szél elem: Hasító Szél

Aokaze Atsushi Kdoa6b
Név: Toshiro
Egyszer régen jó barátságban volt egy emberrel, de az illető elárulta őt és innentől kezdve, nehezen barátozik más emberekkel, de természetesen vannak kivételesek, akiknek sikerül elnyerni a bizalmát.
Méret: Óriási
Erőssége: Mérhetetlen fizikai ereje.
Gyengesége: Csak azokkal dolgozik együtt, akiket a bizalmába fogad.
Jutsuk:
Seishun Furu Pawaa // A Fiatalság Teljes Erejének Tavasza
Katon: Dai Endan// Tűz elem: Nagy Tűzlabda
Katon: Katora Bakuha//Tűz elem: Tűztigris Robbanás
Katon: Ho no Shanshouuo// Tűz elem: Szalamandra Tűz
Katon: Gouka mekkyaku// Pusztító Pokol

Aokaze Atsushi 15dughx
Név: Ran
Hangao bal keze, a kis Rassei anyja és az ifjú sárkányok tanítója.  Azon kivételes sárkányok tagja, aki képes a remeteformára és természetesen annak tanítására. A harcot megveti, csak nagyon jó indokkal lehet rávenni.
Erőssége: Könnyen szótért mindenkivel
Gyengesége: Nem szeret harcolni
Elem: Fuuton
Jutsuk:
Senin modo
Kuchiyose no jutsu
Shushin no jutsu// Fürge Test technika és annak továbbfejlesztett változata
Gouken - Vasököl Stílus
Ōkashō // Cseresznyevirág Ütés

Aokaze Atsushi 10ppp8y
Név: Shou
Hangao jobb keze, és utódja, Shiro apja. Képes használni és megtanítani a remeteforma használatára.
Erőssége:
Gyengesége: Nem jó tanító
Jutsuk:
Senin modo
Kuchiyose no jutsu
Katon: Endan// Tűz elem: Tűzlabda jutsu
Katon: Hiendan/ /Tűz elem: Tűzlövedék
Katon: Karyuuu Endan/ /Tűz elem: Tűzsárkány Rakéta
Katon: Gouka Messhitsu// Hatalmas Tűzpusztítás

Aokaze Atsushi 2e574pe
Név: Hangao
A sárkányok legidősebbike, legbölcsebbje és persze vezérük is egyben. Minden sárkány tiszteli őt és döntéseit nem kérdőjelezik meg azokat.
Méret: Közepes
Erősség: Éles esze
Gyengeség: Öreg így már nem képes harcolni. És ha bírna is, akkor sem idézhetné meg őt senki.
Jutsuk:
Senin modo
Kuchiyose no jutsu
Katon: Goukakyuu no jutsu// Tűz elem: Nagy tűzgolyó jutsu
Katon: Goenka// Tűz elem: Óriási Tűzgömb
Katon: Gouka mekkyaku// Pusztító pokol

Egy reggel a sensei úgy dönt egy magánórát ad nekem, ki is visz egy a falutól nem messzi tisztásra ahol aztán bele is kezd.
- Úgy gondolom, most már készen állsz arra, hogy szerződést köss egy ninju fajjal és megtanuld a Kuchiyose no jutsut. Gyorsan meg is mutatom, aztán elmagyarázom.
Ráharap az újára, hogy egy kevés vért adjon, ahogy azt szokták, majd elmutogat néhány kézjelet, jobb tenyerét a földre helyezi - Kuchiyose no jutsu – majd egy kisméretű kutya terem a szemünk előtt.
- Hali! - Szólalt meg a kutya.
- Helló Pakkun! Bocsi, amiért ide rángattalak, de a tanítványomnak mutattam meg a Kuchiyose no jutsut, nyugodtan elmehetsz.
- Rendben. - Majd egy pukkanás és a kutya helyén csak felfelé szálló füst látható.
- Ennyi lenne csak? – Kérdezem kissé csalódottan, elvégre csak egy pincsi méretű kutyát idézett meg.
- Voltaképpen igen, de idézés előtt még szerződést kell kötni egy fajjal. Mint láthatod, én a kutyákkal állok szerződésben, ha neked is megfelel, van nálam egy szerződőtekercs, de ha nem akkor keríteni kell egy olyan valakit, akinek van azzal a fajjal szerződése, ami neked kell. Egyéb esetben…
- Én inkább a sorsra bíznám. – Majd vakmerő és ostoba módon belekezdek a jutsuba. Ráharapok az újamra elmutogatom a kézjeleket majd a földre helyezem jobb tenyerem, közben a félbeszakított mesterem kétségbeesetten így szól:
- Te kis, hü… - Szakadt félbe mondata legalábbis számomra, mert egy teljesen új környezetben találtam magam, egy erdőt láttam magam előtt olyan tíz méterre, és az víz morajlása hallatszott a közelben, majd hátulról egy fuvallat az tenger víz illatát hozta, hátra kapom fejem, a horizontomon csak az óceán volt látható, egészen olyan távolságig hogy az össze is ért az éggel.
* Hol vagyok? Hogy kerültem ide?
Aztán az erdő felől egy hatalmas árnyék suhant el, mikor feltekintek az égre egy hatalmas, aranysárga sárkány, repült el fölöttem, Aki pont akkor szegte le a fejét és tekintett rám mikor én már, mentem volna be az erdőbe elrejtőzni.
* Óh, a fenébe! * A sárkány egy pillant múlva már a földön volt mellettem.
- Helló remélem nem ijesztettelek meg. - Szólalt meg lágy nőies hangon.
- Heh, te tudsz beszélni?! - Kérdezem meglepve, majd eszembe jut, hogy a mester álltal idézett eb is képes volt rá. és így kissé hülyének éreztem magam.
- Hát persze, egyébként a nevem Aisuru. Téged hogy hívnak? Hogyan kerültél ide? - Kérdezgfet kíváncsian a sárkány.
- A nevem Aokaze Atsushi. Kuchiyose no jutsut akarta megtanítani a mesterem, de valamiért ide kerültem. Hol is vagyok? Hogy juthatok vissza? - Kérdezem kissé kétségbeesett hangon.
- Tehát a Kuchiyose, így már érthető. Ez a hely a sárkányok szigete Tenkuu Keikoku. Gyere velem, elviszlek valakihez aki segíthet.
Először azt hittem elkísér valahova, de hamar rá kellet jönnöm hogy tényleg arra gondolt hogy elvisz. Rögvest fel is kapott, majd felrepült a magasba, aztán a sziget közepén lévő hegyhez repült velem. Így repülve pár perc alatt elértük a hegyet, míg gyalog atlán a napom is ráment volna. A felhőkig nyúló hegyen egy barlang előtt szálltunk le, majd egyből utánunk egy Aisurunál is nagyobb fekete sárkány landolt mellettünk.
- Milyen kedves, hoztál nekem vacsit. – Nyelek egy hatalamasat. * Ugye nemén leszek ma a főfogás?
- Mit rémisztgeted szegény párát, tudod jól, hogy Hangaohoz viszem!
- Pedig finomnak tűnik, de te találtad így te döntesz a sorsáról. - Szétnyitja a szárnyait majd tovarepül.
- Ez ki volt? – Kérdezem Aisurut kíváncsian és félve, hogy a végén tényleg valami előétel leszek az asztalon.
- Ez csak Toshiro , ne vedd magadra mindenkivel ilyen. De akit mi keresünk, az bent van, és nem akar majd megenni. - Próbálja eloszlatni ijedtségem., aztán bár még egy kis félsszel, de végül ráveszem magam, hogy tovább menjek, még a végén visszajön a másik és tényleg felfal. Ahogy haladunk befelé a barlang járata kitágul és egy hatalmas helységbe érünk, olyan tágas, hogy még a sárkányok is repkedhetnek bent., természetesen egyszerre csak egy, vagy esetleg két kisebb, ahogy a helyet bámulom, egy hang hallatszik a terem egy sötétebb részéből.
- Aisuru ki ez a fiú? - Kérdezi egy öreg bácsika hangja, majd ahogy odakapom a fejem, hirtelen a terem másik oldalát is megvilágítja két feltörő tűzoszlop melyek kis tábortűzre zsugorodnak össze. A két tűzrakás közt kicsit továbbtekintve egy öregebb sárkányt lehet megpillantani.
- Ezt a fiút a parton találtam, azt mondja fordított idézés miatt van itt. – Magyarázza ittlétem okát a vezetőnek, aki bölcs öreg lévén könnyen felfogja a helyzetet.
- Értem, tehát nem kötött még szerződést senkivel.  A nevem Hangao én vagyok itt a legidősebb és egyben a vezető is. Hogy hívnak fiú. – Kérdése után figyelmesen végighalgat.
- A nevem Aokaze Atsushi, egy Konoha nevű faluból kerültem ide, a Kuchiyose no jutsu tanulása miatt. Szeretnék mielőbb hazajutni, de ha lehetséges szeretnék szerződést kötni önökkel. – Válaszolok reménykedve, hogy esetleg megfontolja a dolgot az öreg.
- Rögtön a közepébe vágsz mi. A leggyorsabb és egyben leg biztosabb hazajutási módod is az, ha szerződést kötsz velünk és valaki hazavisz. Vagy átkelsz az óceánon, de az nem biztos, hogy célba érsz. Ha tényleg komolyan gondoltad, akkor át kell esned egy teszten, ha elbuksz, megeszünk. Biztos vállalod? - Teszi fel a nagy kérdést mely megpecsételi a sorsomat.
- Igen. - Válaszom gyors és határozott.
- Akkor az első, sikeres volt!
- Mi? - Kérdezem értetlenül.
- Megtudtuk, bátor vagy és fordított esetben, ha segítségre lenne szükségünk, mi is számíthatunk a te segítségedre.
* Remélem a többi is ilyen könnyű lesz. * De sajnos tévedtem, bizakodásomnak véget vetett a sárkány főnök kijelentése.
- Következő a tudás próbája, kapsz öt percet, hogy megfejtsd a következő talányt. Nem hallhatni, nem szagolhatni. Nem ízlelhetni, nem tapinthatni. Túl csillagokon, dombok tövében Kitölti az űrt egészen, Sereghajtó, bár járt legelöl.  – a főnök lassan és jól érthetően megossza velem a talányt, aminek megfejtésétől függ hogy hazatérek e vagy csak a fazékba engednek.
* Na, akkor az öt érzékszervből, négyet mindjárt ki is lőhetünk. Valami, amit a szemünk érzékel, de meg nem foghatjuk. Az első feléből még csak tippelni sem tudok, mi is volt a másik fele?
- El tudná ismételni?
- Nem ízlelhetni, nem tapinthatni. Túl csillagokon, dombok tövében Kitölti az űrt egészen, Sereghajtó, bár járt legelöl. Még hátra van három és fél perc.
* Uh, eléggé szorít az idő és még csak tippem sincs, bár az is lehet, azt kizárná a mondóka másik fele. A csillagokkal arra utal, hogy este láthatjuk, a dombok mögött, ez értelmetlen. Nem látni semmit minden fekete. Várjunk egy szín, igen csak az hat ki csak a látásunkra. De a vége akkor sem illik egy színre sem. De a kulcsa megfejtéshez az éjszaka. Óh, én hülye, hisz az váltakozik a nappallal, és mi van este hát sötétség. Rendben megpróbálom ezt.
- A válasz sötétség. - Hangomban hallható hogy nem vagyok teljesen, magabiztos a választ illetően.
- Helyes! Háromból kettő, de még egy hátra van. El ne bízd magad! Itt ez a tekercs, ebbe kell beleírnod a véreddel a neved, ha sikerük hozzá jutnod, akkor szerződhetünk. Tessék Aisuru tudod mi a dolgod. – Mondja, miközben átadja a tekercset a hölgy sárkánynak.
- Hát persze. - Válaszol a vezetőnek majd rám tekint, majd mintha elmosolyodna. Átveszi, a tekercset a vezetőtől majd felszáll és köröz a magasban. Erre én lábamba koncentrálom a chakrám és felfutok a falon, a mennyezetig ahonnan aztán a sárkány hátára ugrok, úgy próbálok meg elmászni rajta a kezéig, de lehajít magáról. Újra felfutok a falon de, most a felfelé futva hirtelen elrugaszkodva próbálom meg elérni a kezében lévő tekercset, de lezuhanok. A földre becsapódva érzem, hogy a következő lesz az utolsó próbálkozás. Mivel hiába is próbálkoznék újra és újra ugyan az lenne a végeredmény. Talpamba koncentrálom a chakrám, majd ahogy futok fölfelé hirtelen oldalirányba váltok, teszek pár kört abban a nagy teremben,  néha-néha felgyorsulva a Shushin no jutsu segítségével és próbálok egy rést keresni. Mikor azt hiszem végre van egy a elrugaszkodok a faltól, de Aisuru remek reflexeinek hála csak megérinteni tudtam mielőtt a gravitáció tette volna a dolgát. A terem közepére álltam majd csöndben csak vártam. Mikor már mondtam volna, hogy föladom kaptam egy kis segítséget.
- Biztos jól mérlegelted a helyzetet? - Ekkor megvilágosodtam.
* Eddig egy szóval sem mondta, hogy harc által kell elérnem azt, hogy nálam legyen.
- Aisuru oda adnád a tekercset? - A sárkány leszállt majd oda adta nekem a kért holmit.
- Akkor írd bele a neved! - Mondta a nagyfőnök. Előveszek egy kunait, amivel megszúrom a jobb mutatóujjam végét, majd aláírtam a szerződéses tekercset.
- Aisuru most már hazaviheted! Ha nem akarna mégis tutajjal hazautazni. – Mondta mosolyogva a vezető.
- Természetesen sárkányháton utazva gyorsabb lenne.  – Válaszoltam majd a fiatal sárkány hölggyel kimegyünk a barlangból, felszállok a hátára és elindulunk haza, este volt mire megérkeztünk a falu közelébe. Majd leszálltunk mivel nem akartunk ráijeszteni a falusiakra.
- Atsushi azért remélem tudod, hogy amit a megevéssel kapcsolatban mondott az nem igaz.
- Igen, mikor megtudtam, hogy jól válaszoltam az első teszten már sejtettem.
- Ennek örülök. Na, akkor viszlát! - Mondta mosolyogva majd visszaindult a szigetre.
- Viszlát! - Köszöntem el újdonsült barátomnak. A búcsú után gyorsan a faluba siettem értesíteni a senseit hogy előkerültem, nem kell kerestetni, mert őt ismerve már több kutatócsapatot is szervezett.
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara Hétf. Nov. 17 2014, 23:27

Üdvözöllek,

A pályázatod elolvastam, ígértem neked a Sárkánykódex bővítését, ezt azonban megtetted. Azonban...arra kérnélek, hogy légy egy kis türelemmel, mivel a sárkányok kérdése megvitatandó a Ninja tanácsban. Amint döntés született, értesítelek itt és PMben.

A sárkányok kódexét elfogadom, még egyszer átolvasom, és bekerül a Kódexek közé.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.