Wasabi kikötőváros

+11
Hidan
Jaiba Mineo
Deidara
Shiren
Hyuuga Shakaku
Haruno Sakura
Kakuzu (Inaktív)
Akari Tenshi
Matsuko Kiyomi
Unazaki Ashura
Shikaku
15 posters

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Wasabi kikötőváros Empty Wasabi kikötőváros

Témanyitás  Shikaku Hétf. Ápr. 12 2010, 15:52

A Tea Országa északi kereskedelmi kikötővárosa, ami a Wasabi család irányítása alatt áll.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Wasabi kikötőváros Empty Re: Wasabi kikötőváros

Témanyitás  Unazaki Ashura Pént. Május 14 2010, 22:49

//Shizu/Noru//

Nos a hírnökre természetesen nem lehetett dühös, mivel ő csak jól végezte a dolgát, bárcsak végezte volna másutt. Na mindegy, akkor hát az események megindultak a lejtőn hógolyó formájában, reméljük majd jó nagy lavina lesz belőle. Elvette a tekercset a megfigyelőtől, majd átolvasta. Egy hajón...nem rossz környezet, Ashura is szeret hajón utazni. Mondjuk most kb. szét kell verni majd az egészet a vadászok miatt, de mindegy. Mivel a hírvivő itt van, nem tud lenyomni valami cuppanóst Kiyoko-nak, úgyhogy inkább csak mond valamit, engesztelésül.
- Sajnos mennem kell...majd később még összefutunk, jó?
Majd a zavaró tényezőre néz, és legyint egyet, mire az eltűnik a helyszínről, ahogy Ashura is. Elindult az ágakon keresztül a kikötő felé. Közben néhány dolgon elgondolkozik.
*Miért utazik minden ninja ágakon? Ez olyan sablonos...*
Majd egy ugrással már egy ösvényen termett, és azon futott tovább.
*Nah, sokkal kényelmesebb mint figyelni az ágakat. Noroberutsu...Ennek az egyednek majd találunk valami rövidebb nevet, ha még nem talált ki magának egyet...*
Kiért a partra, már teljesen kiábrándulva a Kiyoko-val való találkozásból. Körülnézett, árgus szemekkel. Meglátta egy hajó körvonalait, ami csak úgy állt a vízen. Ez nem jó jel, ha ez az a bizonyos hajó, akkor már baj van, ha nem, akkor nincs baj, csak meg kell találni a helyes hajót. Sóhajt egyet, majd elindul a víz felszínén a hajó felé, először sprintelve, majd egyre lassulva, majd lopakodva, hogy ne vegyék észre közeledtét. Katanáját kezébe illesztette a hátáról, majd ha úgy véli, hogy tiszta a terep a hajó körül, elkezd felmászni a hajó oldalán. Ha már alulról látja, hogy nincs valami rendben, akkor kiötöl valamit, a helyzettől függően.
Unazaki Ashura
Unazaki Ashura
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 61

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 820

Témanyitás  Matsuko Kiyomi Szomb. Szept. 22 2012, 17:00

- Nah... Nah nah nah nah nagyapó csak még egy felest!
Oh igen oh Jeah végre kiszabadultam a szürkeségből és most kitombolom magam. Konoha valahogy kicsi volt már nekem és újabb vizekre vágytam. Egy másik helyre ahol bulizhatok egy nagyot. Úgy mond egy buli túra fel keresek 1-2 érdekes helyszínt és ott ki tudja miket művelek majd. Most épp egy kikötőben vagyok és azon belül is egy eliteb mulató helyen töltöm az időt. Ahol tisztek és tehetősebb emberek járnak, néha pedig betéved egy-egy shinobi is. Most épp az öreg pultostól kunyizok valami rövidet. Amint azt meg is kapom örömömben ugrálok mint egy kislány. Hatalmas kebleim pedig próbálják követni a mozgást. Azonnal le is küldöm helyére az italt.
- Ahhhhhh Ez nagyon jó volt. Hm Lehet még mást is meg fogok ma kívánni.
Sugóm az öregnek bizalmasan majd csak mosolygok. Nem érdekel, hogy félre érthető amit mondtam. Itt és most végre ki tombolom magam egy kicsit, hogy majd tovább álljak és máshol is bulizzak egy nagyot.
Matsuko Kiyomi
Matsuko Kiyomi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Témanyitás  Akari Tenshi Kedd Szept. 25 2012, 19:07

//Gai sensei//

A dolgaimat sikerült úgy intézni, hogy hasznát vehessék a jelenlétemnek, bár nem kaptam tengerész kiképzést, így csak ott tudtam segíteni, ahol lehetett és akkor is csak az elmondottak alapján. A viharban megsérült az egyik árboc, majd ki is dőlt. Félő volt, hogy a hatalmas fadarab elrántja magával a kötélzetet, így inkább elvágták azt. Ez viszont nem volt jó ötlet, mert a gerenda egyenesen a hajónak csapódott, de olyan magasságba, ami annyira nem lenne veszélyes,h a nem lennének 3 méter magas hullámok, így egy vödröt nyomtak a kezembe, majd leküldtek, hogy merjem a vizet. Nem tudom hogyan, de sikerült legyőznünk a tengert és a vizet is kimertük a hajótestből. A kapitány felmérte a helyzetet, majd mindenkinek megköszönte a munkáját, majd kiadta a sérülés foltozását néhány matróznak, akik amilyen gyorsan csak tudtak, lerohantak, majd néhány fadeszkával és szöggel befoltozták a lyukat, mi pedig sikeresen kiértünk a kikötőbe.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) Pént. Szept. 28 2012, 17:57

A rémálom véget ért, emberi veszteség nincs viszont a hajó gyakorlatilag tropa. Miután kikötöttetek a kapitány magához hív és közli veled, hogy a javítások eltartanak egy darabig így nagyjából egy hétig itt fogtok vesztegelni. Mivel az út alatt nem nagyon kellett mit tenned és senkitől se kellett megvédeni a hajót, egy borítékot nyom a kezedbe benne hatszáz ryouval. A pénz soványságát pontosan feladatod hiánya miatt, na és persze a drága javítási költségekkel magyarázza meg.
- Köszönöm a munkádat. Egy hét múlva indulunk vissza a víz országába, addigra térj vissza. Ennyi, leléphetsz.
Azzal a férfi ott is hagy és megy a dolgára, ami pár szerencsétlenkedő matróz fejének leordításában mutatkozik meg.

// Mivel szeretted volna hamar befejezni és megbeszéltük, hogy ezért nagyon lekurtítjuk a küldetést, a jutalmak is csökkennek.
+ 5 chakra, 600 ryou és kapsz egy hét el távot. Ne felejtsd el később kijátszani a Kiribe való visszatérést. További jó játékot! //
Kakuzu (Inaktív)
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Témanyitás  Matsuko Kiyomi Szomb. Okt. 06 2012, 22:52

A bár vendégei számára ez minden napos látvány szinte. Egy lány aki kiszabadul a szürke hétköznapokból most igazán él. Él és élvezi az életet minden formában.
Lehupanok az egyik bár székre és morcosan kevergetem az italt amit kértem.
- Na attól még nem kell besavanyodni. Köszönöm, hogy el hozott idáig.
Nagy cuppanós puszit nyomtam az öreg kereskedő arcára. Majd az éjjeli szállásra is gondolnom kellett. Oh istenem menyi gond és probléma, talán az is lehet simán meg hívatom magam valakivel. Hisz meg van a magam való esze ha van egy fránya doktorim és orvos lettem. Emelet vannak bizonyos anatómiai adottságaim is. Amire jelenleg is sokan csorgatják nyálukat gondolatban. Bele kortyolok az italba és elmosolyodom.
Olyan régen is volt már, hogy elhatároztam mi is akarok lenni. Persze lehettem volna kunoichi azt mondták van vagy is lenne tehetségem. Az a sok szabály, az az élet valahogy nem nekem való. Tull sok a kötöttség és a felelősség. Persze pont én mondom ezt akinek néha egy élet múlik a döntésén. Kicsit furcsa, hogy néha az élet sodrása hova is juttat minket.
Matsuko Kiyomi
Matsuko Kiyomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Haruno Sakura Szomb. Okt. 06 2012, 23:26

*A bár avagy kocsma melybe belecsöppentél, egy nagyon egyszerű, kevésbé elegáns hely. A cigaretta füst és sake párolgó illata betölti a helyet, olykor még vágni is lehet annak „ködös leheletét”. Az egyik ablaknál halászháló lóg, s a szemközti falon egy hajó kormánykereke van felakasztva. Természetesen a kikötőtől nem messze egy Wasabi kikötővárosában vagy. Hiába a túlzások, és cigaretta füst, a helynek még is meg van az az egyszerű bája, maga módján nagyon elegáns elrendezésű, a hely tiszta, és az emberek nagy része rendkívül kulturált. Alig pár percet töltesz, el a bárban mire felbukkan egy magas, halovány barna bőrű egyén. Testalkata átlagos, egyenes hátú férfi. Ruházata egyszerűségről árulkodik, ing, zakó, és egy szimpla vászonnadrág, ha egy kicsit jobban megfigyeled, egy nyakkendő lóg, ki az egyik zsebéből illetve ingje egyik gombja ki van gombolva. Barna szemével a szemedbe néz, rád mosolyodik, majd szemöldökét ráncolva megszólal.*
- Új itt?
*Köszöntés nélkül, rád kérdez. Hangjában nem igazán érzékelsz bármi megvetést. Okát még nem tudod miért is zargat téged, lehet női bájaid vették le a lábáról, avagy érdeklődik, netán egyedül van és társaságra vágyik vagy még miegymás.*

// Majd meglátjuk mi sül ki belőle :] – Remélem nem baj, hogy a bárt körül írtam, de így legalább tudom majd mihez viszonyítani a helyzetet. Kérlek a következő postodba, írd bele, hogy milyen napszakban érkeztél. //
Haruno Sakura
Haruno Sakura
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Matsuko Kiyomi Hétf. Okt. 08 2012, 22:21

- Ohj ohj természetesen nem régen érkeztem. Ennyire látszana rajtam, hogy nem helybéli vagyok?
Döbbenek le vagy is tettetem a döbbent arcot miközben jobb kezem mellkasomhoz ér, hogy fokozzam a drámai hatást. Végre eleget vártam egy férfi aki érdemes arra, hogy beszélgessek vele. Végig mérem lábujj az utolsó szál hajáig.
- Remélem csatlakozik hozzám... egy kicsit magányos vagyok és hát tudja hogyan megy ez.
Pislogok csábítóan a zöld szemeimmel az idegenre, hátha rá tudom venni arra társuljon velem. Jó lenne, hogy ha elfogadná a burkolt invitálást legalább nem lenék egyedül. Így lassan délután kettő fele már ideje lenne, hogy társaságom legyen. Már négy órája, hogy a kikötőbe érkeztem. Amikor a kikötött megközelítettük az öreggel aki idáig hozott már mésziről éreztem a tenger sós illatát.

*Nem nem baj, hogy leírtad. Én is kíváncsi vagyok mi lesz az egészből.*
Matsuko Kiyomi
Matsuko Kiyomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Haruno Sakura Hétf. Okt. 08 2012, 23:37

*A férfi büszkén fogadja, hogy felkeltette az érdeklődésedet. Kicsit ki is húzza magát.*
- A helybéliek mind felismerik az újonnan jövőket. Sajnálatos módon én nem tartozom közéjük. Szeretem ezt a helyet és egyrészt irigylem is őket.
*Mosolyog rád.*
- Egyébként a nevem Aiji Akinari, és ne haragudjon, hogy csak így magára török. Nem vagyok egy bátor ember, csak társaságra vágytam.
*A férfi le is ül remélve, hogy jól dekódolta az üzeneted. Ha nem készülhet egy sor pofozkodásra, illetve feljelentésre szexuális zaklatás miatt.*
- Esetleg iszik valamit? Ma este én állom az ön részét is.
*Ismét mosolyog rád, lassan már azt hiszed, hogy ez az ember egy endorfin zsák. Természetesen a férfi azonnal int a pincérnek, hogy két főre valami alkoholt. Ezt egy érdekes kézmozdulatból elég hamar kivetted, mutatott egy kettest a kezével, a pincér pedig már rohant, is mint valami verseny nyúl.
Partnered továbbra is a szemedbe néz, és várja válaszodat. Amennyiben eldöntötted, hogy rendelsz-e vagy nem, a férfi meg is kérdezi tőled, hogy
- Amúgy ön, mi járatban erre? Nászút? Kiruccanás a barátnőkkel? Netán konferencia? - halmoz el a kérdéseivel a férfi, mely már egy picit gyanús is.*

/// Még egyelőre én sem tudom mi lesz belőle Smile ///
Haruno Sakura
Haruno Sakura
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Matsuko Kiyomi Csüt. Okt. 11 2012, 21:14

- Ezt az életet én is meg tudnám szokni. Nyugalom a sós víz illata és a folyton változó vendég sereg.
Vissza mosolygok és tekintetemmel a másik tekintetét figyelem. Hm ígéretesnek tűnik a férfi. Olyan típus akivel szívesen át beszélgetek egy éjszakát. Vagy bulizok, vagy valami más talán személyesebb.
- Én pedig Matsuko Kiyomi és nem haragszom. Ami azt illeti nem kedvelem a túlbuzgó hímeket akik azt hiszik a világmindenség közepe és minden körülöttük forog.
Még meg lötyköltem poharam alján árválkodik kortyocskát és le hajtottam. Egy kosza csepp meg szökőt. Ajkaimnál legördülve államról melleimre csöppent.
- Oh egy igazi és lovagias férfi. Egyébként én nem vagyok ám olyan lány. Talán, ha kiérdemli ma égsz éjjel élvezheti a társaságom. Egyébként valami gyenge italt kérek. Nem akarok be csípni élvezni akarom a társaságát.
Figyelem a pincért ahogyan elsiet és az italok után néz. Ebben a pillanatban ijedten mintha egy nem is tudom mi ülne mellettem tekintek a férfira.
- Micsoda? Még hogy én nász úton! Istenem az egy valóra vált rémálom lenne. Bár igaz ami igaz kíváncsi lennék arra a férfira aki képes lenne meg szelidi tenni magának. Ha már ennyire kíváncsi vagy egyedül jöttem ide egy kis kalandot keresve. gondoltam bejárok egy két jó helyet és bulizok mielőtt haza megyek.
Matsuko Kiyomi
Matsuko Kiyomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Haruno Sakura Vas. Okt. 14 2012, 02:49

*Furcsa mód a férfi nem a melleidre fókuszált. Inkább a szemeidet figyelte, és ezt észre is vetted. Udvariasan végig hallgat és mosolyodik minden válaszodra. Érzed, hogy ő is örül a társaságodnak.
A pincér természetesen már, hozza is a két poharat. Fehér öltönyben van, de inkább egy matrózra emlékeztet. A tál szimpla alumíniumból van, mégis gyönyörűen csillog. Rajta két egyszerű pohár és egy jó minőségű vörösbor van mely már lassan 9 éves. A férfi átad egy nagyobb összeg pénz a pincérnek, aki meghajol köszönet kép. Sikerül leszűrnöd, hogy borravaló is volt benne bőven. Mégis a férfin nem látszik az, hogy egy gazdag fickó lenne.
Amint a bor az asztalra került, a férfi ki is nyitja a már a tálcán lévő bornyitóval melyet eddig nem láthattál, mert takarásban volt. Nyitás után a dugót szépen lerakja, majd tölteni kezd. Furcsa módon a bor pezseg nem úgy, mint a szokványosak melyet azonnal észreveszel töltés közben.*

- Ez pezsgő bor. Legalábbis valami olyasmi. Nem tudom látott-e vagy ivott már valami hasonlót. Bár azt megjegyzem, hogy nem ezt rendeltem, és életembe nem halottam pezsgő borról!
*Mosolyodik, el a férfi miközben tölt mindkettőtöknek. A poharat szinte színültig telíti.*
- Reméljük az íze jobb, mint a külleme.
*Mondja picit gúnyosan, majd felemeli a poharát, és koccintásra készül. Reméli, hogy te is oda teszed a poharadat és megtiszteled vele. Amennyiben belekóstolsz, a borba érdekes ízek kerülnek eléd. Egyszerre pezseg mégis érezni azt a fanyar bor ízt, íze kellemes és érezni, hogy jó minőségű. De, hogy miért habzik? Azt nem tudjátok. Hacsak nem találkoztál-e már ilyennel.*
- Egyébként örülök, hogy nem nászúton van. Képzelje el, hogy betérne a kocsmába a férje, és eltörné rajtam a legközelebbi széket. Egyébként nem is értem, hogy egy ilyen csinos hölgy mint maga miért nem keres magának egy férjet? Nem jött el a megfelelő alkalom? Talán nem élt még eleget egy családhoz?

//Tőled is bocsánat a késésért! //
Haruno Sakura
Haruno Sakura
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Matsuko Kiyomi Kedd Okt. 30 2012, 19:29

Nem szolok egy szót sem, szinte csüngök a férfi minden egyes szaván. mint száraz szivacs iszom magamba mondatait. Azt észre vettem, hogy külsőleg habár nem tűnik gazdagnak de még is nagy összeget fizetett ki és hagyott borravalót is. Furcsa egy férfi, de én soha nem adtam arra, hogy gazdag vagy szegény. Mindegyik ugyan olyan ember.
- Már halottam hasonló italokról és dolgokról. Fogalmam se volt, hogyan is nézhet ki egy ilyen bor.
Szintén a kitöltött borért nyúltam. Azon gondolkodtam, hogy vajon az ismeretlen italból ez nem túlsók első kóstolásra? Ah mindegy a világért se sérteném meg ezt a férfit. Miközben koccintásra emelem a poharat egyik ujjammal finoman megérintem a férfi kézfejét.
- Szerintem attól, hogy szokatlan vagy épp egyedi még lehet igazi kincs.
Hangom kedves és lágy volt. Bizakodó, miből létszik tényleg így vélekedem a dolgokról. Nem csak a borral kapcsolatban. Piros ajkaimhoz emelem a poharat először csak egy cseppet. Majd egy kortyot veszek számba és ízlelem. Buborékok csiklandozzák nyelvem és száj padlásom ami egy teljesen új élmény. Szemeimbe pajkos kislányos fényt csal ajkaimra pedig egy apró mosolyt. Az íze tényleg egy igazi remek bor íz világát adja vissza.
- Oh igen az cseppet kellemetlen lenne mind kettőnk számára. Tudod nem muszáj magáznod simán hívj Kiyonak vagy Matsunak.
Szemeim kicsit kikerekednek, de nem adok más jelet érzelmeimről.
- Én nem keresek férjet... még csak az kelene, hogy én fussak egy férfi után. Oh megfelelő alkalom lett volna már nem egyszer. Egyik férfi se tudta megszelídíteni lelkemben élő fenevadat. Családról meg csak annyit, hogy nem találkoztam még olyan férfival akiért feladnám az életem.
Kortyolok egy aprót a furcsa italból, majd mosolyogva folytatom.
- Egyeseknek én túl vad vagyok és zabolázatlan. Az ember soha nem hinné, hogy egy doktornő aki fehér ruhában mások sebeit foltozza a kórtermen kívül teljesen más.
Matsuko Kiyomi
Matsuko Kiyomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsuko Kiyomi Vas. Nov. 25 2012, 18:26

* Majd nem egy hónapos várakozás után sem érkezett válasz. Mint Pm mint ide, hogy meddig kell várnom. Így sajnálom de haladni szeretnék kénytelen vagyok kilépni a kalandból. *
Matsuko Kiyomi
Matsuko Kiyomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Kedd Júl. 15 2014, 17:41

A fiatal nő csupán egy a sok közül, s noha váltig állítja, hogy a beilleszkedési képessége makulátlan történetiséggel rendelkezik és könnyen a legkifinomultabb a női nemű humanoidok terén, meg kell állapítani, hogy a felmérése közel sem reprezentatív. Mindezek mellett, vagy talán inkább ezek alpontjakėnt vallja, hogy a beilleszkedési képessége kiterjed minden szociábilis képességére és esztétikai vonására, a személyisėgenek jellemzőiről nem is beszélve - ugyanolyan szerény és átlagos, ugyanolyan tisztelettudó és ugyanolyan türelmes és sorselfogadó.
S mindebben - természetesen - semmi szarkazmus sincs.
Egy csöppnyi se.
Így aztán a végtelenül átlagos kimonoban ülő személyről meg lehet állapítani, hogy végtelenül átlagos. Ahogyan a vérvörös haja szintén csak átlagos. Mint ahogyan a veszélyesen villanó ezüst szeme szintén csak átlagos lehet.
Ez a teljesen átlagos, majdhogynem átlagon aluli személy egy teljesen átlagos teaházban iszogatja a teljesen átlagosan elkészített és prezentált teáját, s szintén csak egy teljesen átlagos mosollyal - amely egyáltalán nem ígér fájdalmas és férfiasságilag megalázó halált - mellőzi a teaház sarkában ülő férfi folyamatos bámulását.
Talán még sose kívánta azt, hogy ne legyen az élete ennyire átlagos...
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Shiren Hétf. Júl. 21 2014, 20:46

Egy átlagosnak mondható nap, megfűszerezve egy csöppnyi halállal, öldökléssel és persze a kegyetlen harcokkal amiket mostanában Wasabi, Konoha, Kemuri a Wagarashik és Kirigakure ellen vív. Bizony... Maga a Tea Országa volt a Negyedik Nagy Ninja Világháború kirobbanásának gyújtózsinórja, itt pedig még most is harcok dúlnak, sajnos eredménytelenül. Éppen ezért keveredett erre ez a fiú is, aki egy kisebb okoskodás után, kijátszotta a Konohaigakurei határőröket és Chuunin egyenruhájában, Konohai fejpánttal teljes biztonsággal járkálhat az Ország Északi részén, ami ugye a Tűz Szövetségének és a Wasabik ellenőrzése alatt áll. Persze jobb elkerülni a többi ninját, akik helyüket megtartva őrjáratoznak és harcolnak, nehogy valakinek szembetűnjön a fiú...
   Mirubi számára ez a hely, nem több mint a Jelenlegi Világ egy Legnagyobb Fertője. A hírek szerint ebben az Országban, mindig is harcok dúltak a két család között. Az emberi hiúság, hatalomvágy és a kapzsiság ebben az Országban elfogadott és még ünnepelt is. Szánalmas és egyben undorító a fiú számára, így a Wasabiban megmaradt evakuálatlan emberek nem csak a megszokott gyűlöletet váltották ki a fiúból, hanem az undort is, ahogy a szánalmas tekintetükkel a messzeségbe meredő, fürkésző szemeikkel a harcok zajától reszketnek. Gyermekek nem is járnak kint az utcákon, csak az asszonyok és persze a férfiak. A Tea Ház is a szokásosnál üresebb volt. Mindössze 5-6 ember kapcsolódott ki, vagy éppen töltekezett fel gyorsan, majd ment a dolgára. Talán a Chuunin egyenruhás fiú megnyugvást jelenthetett volna az embereknek, ha nem lett volna korához képest is sokkal fiatalabb kinézetű. 13-14 éves, gyermeki arccal, patyolat bőrrel és kék szemekkel egy gyermeknek tűnt csupán, akinek fogalma sem volt a világ dolgairól. Így nem is vették volna komolyan, ha nem találkozott volna tekintetük azzal az undorral telt arckifejezéssel és a ráncolt homlokkal. Ilyen körülmények között nem tudja elrejteni érzelmeit, csak akkor, amikor belépett a Teaházba, hogy rendeljen magának egy forró italt és a vele tartó macskájának egy kis tejet. A fiú lassú léptekkel haladt, majd amint belépett, körbenézett, hogy miféle emberek vannak errefelé. Macskája egészen a térdéig ért. Hatalmas kandúr, hosszú szőrrel és szikrákat szóró, sárga szemekkel. Teknőctarka bundája csupán csak sötétszürke és vöröses színekben pompázott.
   A macska és Mirubi felkeltette mindenki érdeklődését, hiszen nem mindennap látni Chuunint macskával henyélni egy Teaházban. Mirubi leült, majd kihozták a teáját és macskájának egy kisebb tálba tejet, amit mohón lefetyelt, ügyet sem vetve a többi emberről. Aki kicsit is kiélezett a chakrára, vagy fogékony az érzékelő képességek terén, az érezheti Mirubi elnyomott chakrájának rosszundulatú mivoltát, hiszen a Sötét Chakra nem marad nyugton és Mirubi még nem elég képzett ahhoz, hogy elnyomja azt, vagy akár elrejtse azt a ninják elől. Sokszor bukott már le így, és lehetséges, hogy ezúttal sem lesz ez máshogy...

Shiren
Shiren
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Hétf. Júl. 21 2014, 21:37

Mirubi

A fiatal nő anno, mikor az első híre terjedt a Teás kavalkádnak – személyes időérzete szerint alig pár hete, bár az is tény, hogy nála az ilyen egyáltalán nem megbízható, sem pedig kiszámítható; bevett gyakorlat számára, hogy időpont utáni napon (jobb esetben) toppan be igazán drámai hatással (füst, tűz, vér, a levegőben balettozó, test nélküli végtagok kíséretében) – noha megindult a célpont felé konkrétan azzal a célzattal, hogy a már létezőnél nagyobb és esztétikusabb káoszt kavar (a kívánságlistáján még mindig első helyen szerepel a háza falainak vérrel való kifestése, de mostanában inkább vakációzik), de persze rossz helyen szállt le, s onnan kezdve már nem is volt annyira buli a dolog. Meg ő már kiöregedett az ilyenekből...
Na nem mintha bármi gondja van azzal, ha a nagybetűs élet szembe jön vele az utcán, sem pedig azzal, ha mást éppenséggel fel kell koncolnia az utcafrontra, mert útban volt, mondván: „énittvagyok, ami abból tevődik össze kérem én nagyon nem alássan, hogy én és itt és vagyok, tehát ha valahol én vagyok, ami márpedig itt van, akkor ott más nem lehet, tudva illik, hogy egy helyet egy időpontban mindössze egy entitás, avagy humanoid – legyen az élő vagy kevésbe vagy nagyon nem – okkupálhat, én, tehát egyes szám első személy, avagy a nagybetűs ÉN nem osztozom fizikai részecskéimben senkivel, sőt egyébként örülhetnek minden egyes rosttal és mindazzal, amit rost épít fel, hogy én, tehát az, aki vagyok engedi, s nem bünteti azt, hogy egyazon térben vételezheti be a szervezetébe az egyébként élethez szükséges oxigént, magyarán levegőt; deviszont ez a kegy azonnali hatállyal megvonható mindenkitől és bárkitől kivétel nélkül, annak okán, hogy én vagyok én, aki vagyok!”
Na de amikor kinyílik a teázó ajtaja – s ő a nyíló ajtó lendületével azonossal helyezi vissza az alvázát az egyébként átlagos kinézetű, de igencsak az átlag alatti kényelmi érzetet biztosító, sőt, inkább azt teljesen megvonó, s még csak nem is mellőző ülőalkalmatosságra – a szeme ugyanúgy kinyílik; még a reggeli csipák is kipattognának, ha nem lenne annyira igényes, hogy az utolsó (ami könnyen az első is lehet) hajszála is a legtökéletesebb pózban pihen.
– Ennél rondább dögöt.... tyűha. A fiú viszont nem is rossz, két véglet.... szerű izé, őőő, nos, ja – motyogja Vöröske, noha a koherenciája nem jobb a réginél, jelenleg nem is kell annak lennie, hiszen a helyiségben ülők közül maximum kettőnek van nullánál magasabb intelligencája.
Azonban a kunoichi nem akkora idióta, mint amilyennek a legtöbben megállapították már, s egy ilyesfajta kategóriából a kitőrés igencsak nehéznek számíthat, így lehet az felesleges erőfeszítés is. S bár nem is olyan koros, mint sokan, akik aktívan harcolnak, az ő tapasztalatai egészen máshonnan is fakadnak, így aztán a fiút körülvevő aura igencsak csábító, amolyan kokain a drogosnak. Avagy az íze számára egész konkrétan olyan csontvelőig hatóan csodálatos, mint egy olyan tevékenység, ami – ideális esetben – két élő személyt igényel, s melynek végén csak pihegés van. A Tevékenység.
Így aztán úgy van vele, hogy vagy koppan vagy esik – noha ő sem tudja egész pontosan, hogy ez mit is akarna takarni (bár ő nagyon nem szereti a takart dolgokat) –, lecsussza a székéről, s pár párduclépéssel odébb a fiú mellett foglal helyet, s a tőle már megszokott csáboska kis félmosollyal tekint a fiatal shinobira.
– Szóval akkor hány éves is vagy? – kérdezi úgy, mintha egy befejezettlen társalgást kezdenének újra, mint jóbarátok.

Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Szomb. Júl. 26 2014, 01:55

Ifu mohón lefetyeli a tejet Mirubi mellett. Nem zavartatja magát az emberektől és még egy csinos kis tejszakállat is hagy az arcán, ahogy hosszú szőrű bundája belelóg a fehér löttybe. Mirubi eközben belekortyol forró teájába, amihez mostanában nem nagyon volt szerencséje. Régen mikor még Konohában tevékenykedett Geninként, akkor nagy ínyencnek számított és ez most sincs máshogy. Természetesen megtartja a most már olyannyira rá jellemző előkelő lassúságot, de még mindig élvezi a földi gyönyörök ezen részét. Persze azokra az időkre, amikor Takefumival és Kitorival sütögettek, beszélgettek és együtt edzettek a szadista Niyo-sense szárnyai alatt, azokra az időkre már aligha emlékszik vissza. Ha nem lenne annyi gondja és annyi megvalósítani vágyó komoly problémája, akkor talán eszébe jutna az ilyen helyzeteknél.
   De most nem történt semmi ilyesmi, ahogy sosem. Ezúttal is csak egykedvű arckifejezéssel nézett maga elé, és nem zavartatta magát, amikor a forró tea gőze elérte a szemeit, amitől még csillogóbb és még nedvesebb lett. Természetesen a Szervezete és a Világ Megváltoztatása még mindig a szemei előtt lebeg, ezért nem nyaralni és nem is kikapcsolódni jött erre a jelenleg háborús vidékre, hanem információt gyűjteni az Ame no Ekibiogaminak. Fontos lehet, hiszen az ANBU különítménytől szerzett információk alapján már el tudnak indulni egy vonalon, de ahhoz alaposan szemügyre kell vennie minden apróbb részletet. Beleértve a Tea Országában dúló Háborút és az itt lévő hatalmi viszonyokat. Ha politizálni akar majd és hírnevet akar szerezni a szervezetének, akkor nem árt tisztában lenni az ilyesmivel. Mert ugye csak akkor szabad valamibe belekezdeni, ha minden feltétel adott...
   Vélhetően ezért és embergyűlölő természete miatt nem vágyott más társaságára. Ha tehetné, akkor itt és most gyújtaná fel és mészárolná le az egész fogadót, de mint mindig, most sem hagy utat érzelmeinek és kontrollálja magát. A hónapok és már szinte évek során, személyisége olyan mélységekbe zuhant, ahonnan már nem igen tud kimászni és valljuk be őszintén: Nem is akar! Jó itt neki, hiszen végre reálisan látja a világot és az emberiséget, melyet ő rend szerint Fekélyeknek, vagy Férgeknek nevez. Célja egyértelműek és világosak. Eltökélt és senki nem állhat az útjába. Persze ahogy régen, zöldfülű Geninként, úgy most is arra vágyik, hogy a lehető legtöbb Ninjutsut sajátítsa el és erős, hatalmas Shinobivá váljon. Persze ez csak egy része a hatalmas tervének, amiből az Erőgyűjtés jelenleg a legfontosabb... Ez pedig a lány nagy szerencséje...
   Ahogy Mirubi gondolataiba merengve - ami csak a szervezetéről és a további lépésekről szól - egyre mélyebbre merül bögréjébe, egy finom és kislányos hang szólal meg, mire a fiú azonnal jobb oldalára kapja a fejét. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy meglepődött, hogy miképpen képes valaki úgy a közelébe kerülni, hogy azt Ő nem veszi észre. Persze bizonyára közrejátszott, hogy magába volt mélyedve, de ahogy a lányra néz, bizarr mód megilletődik. A hang és az a huncut arckifejezés valahogy nagyon nem illik össze. Ahogy az a cuki és kislányos kinézet sem. Mirubinál jóval alacsonyabb és törékenyebb a lány, habár a fiú már koránt sem annyira pufók mint annak idején. Sőt! Mostanra már egy átlag testalkattal rendelkezik, habár az izmok még nem látszanak rajta, csak ha ráfeszít, amit ugye nem sűrűn szokott. A közelharc még mindig nem az erőssége. Normális esetben a lányt úgy hajtja el, ahogy csak lehet és még örülhet, ha nem végzi kötözött sonkaként, ugyanis Mirubi kedvenc kivégzési módjai közé tartozik.
   De ez most más volt. Eleve meglepődött a lány érkezésén és a vizuális hatásain, valamint ez a paradox hang és kinézeti ellentét is kissé összezavarta. De nem telt el sok idő, mire ráeszmélt arra, hogy önmagát látja a lányban. Valószínűleg ezért volt számára ez ennyire furcsa, ugyanis Mirubi belsője szöges ellentéte a kinézetének. De van valami, ami még jobban megfogta. Valami, amit ezúttal nem hagy eltűnni és a magáénak akar tudni. Ahogy zavarában végignézett a lányon, először nem tűnt fel neki, de most, hogy mereven a szemébe néz, látja azt, amit már régebben is látott... Byakugan! A szeme színe és a tipikus forma... Biztos, ez száz százalék, hogy egy Byakugan! Akkor ez a nő egy Hyuuga és egy Shinobi! Ez megmagyarázná, hogy hogyan jutott a közelébe ennyire észrevétlenül. Talán erre specializálódott? Egy szenzor? Vagy talán csak mázlija volt? Netalántán ennyire képzett lenne? Sok kérdés és kevés reakció idő. A fiú már így is több mint fél perce bámul maga elé és nézi a lány arcát, mire felvillan benne a felismerés szikrája és vele együtt az ötlet, hogy kellenek neki azok a szemek! Ezúttal nem hagyja kicsúszni a karmai közül ahogy annál az Emi nevezetű lánynál. De nem szabad kifakadni és rárontani, így mindenképpen jó modort kell gyakorolnia és elő kell vennie azt a bájos énjét.
   Mit látnak most rajta? Egy kisfiús, bájos gyermeket, akin látszik, hogy több mint amennyinek kinéz, de mégis gyermeknek tartják. Ez a lány is olyan 15 évesnek néz ki, de lemerné fogadni, hogy van vagy 20-21... Tehát, nem véletlenül ült ide és nem véletlenül találta meg őt. Nyilván a Chuunin egyenruha tetszett meg neki... Egy katona nyilván jobb az ágyban mint bármely más közember. Persze lehet, hogy Mirubi egy kicsit túlgondolja és a tőle nem megszokott Emberi gondolkodásmódot veszi elő, de tudja, hogy a Byakugannal sokkal nagyobb távlatok nyílnak meg előtte, mint ezekkel a szemekkel! Éppen ezért meg kell szólalnia, de nem tudja, hogy mit mondjon, így csak magára erőltet egy kedves mosolyt és így szól...
- Nem reméltem volna, hogy egy ilyen szép hölgy keresi majd fel a társaságom... - mondta gyermeteg hangon - Viszont, nem illik ilyet kérdezni egy idegentől. Bár ha bemutatkoznál...
Terelte a témát, hiszen ezzel is időt nyer magának. Alig fejezte be a mondatot máris folytatta.
- Az Én nevem Kauru Mirubi.
Mondta, majd várta a reakciót. Szinte már-már undorodott magától, hogy elbeszélget egy lánnyal és bármilyen nemű érdeklődést kell mutatni ez iránt, de nem tehetett mást. Érzései rég nem terjednek ki az ellenkező nem iránt, de még nem tudja, hogy még neki is szemet szúr a lány furcsán vészjósló kisugárzása...

// Mirubi hangja hasonlatos Ichimaru Gin hangjához. Itt egy link: https://www.youtube.com/watch?v=s_OCOiAIU2Y A videó elején Mirubi hangja ilyen ha komoly, majd a végén ilyen ha kedves és cuki Smile //
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Vas. Júl. 27 2014, 17:51

A lány félmosolya kajánból és kacérból némileg cinikussá válik, az egyik sarok feljebb csúszik a másiknál, s valami leírhatatlan csillan az ezüstös szemeiben.
’Áháááá, egy feltörekvő újgenerációs’ fut végig a gondolat, még több magyarázatot adva a fiú testbeszédének – a kunoichi ugyanis nem egy szociális analfabéta, sőt! A fiú reakciójából is könnyen következhet, hogy egyrészt vagy nincs hozzászokva mások társaságához vagy megveti azt, vagy pedig képzetlen; jelen pillanatban egyiket se zárja ki , ugyanakkor viszont a fiú tartása azt az álláspontját erősíti, mely szerint nem éppen... nos... egy partiarc.
’Hiába használod ki az ártatlan babaarcodat, kiskomám, mert én aztán tudom, hogy kell azt’ – semmi dorgálási ösztönt nem érez magában, bár tény, hogy egy jobb napján egyértelmű inger feszítené szét a lelkiismeretét, hogy belemossa a padlóba, mondván, hogy valakinek csak meg kellene tanítania pár dologra, mivel manapság a sensei-tanítvány rendszer igencsak gyengén szuperál, s lehet, hogy ez a fiú is valami engedékeny és jellemtelen tanár alatt szenvedte el a végtelenül unalmas és tartalmatlan leckéket.
Ez persze csak a fiú első reakciója volt, mely regisztrálta ugyan magát a fiatal nő tudatában és feldolgozásra is került, viszont prioritással nem ez rendelkezik, hanem az, ahogyan a fiú észlelte a különös szemeit – s talán ekkor sejlettek át előszőr és minden bizonnyal utoljára az igazi intenciók és emóciók. Villanásnyi ugyan az egész, de a képzett szemnek már ez is túl sokat mond: vagy egy nagyon jó és szorgalmas diák, vagy pedig olyasvalaki, akinek személyes tapasztalata van a képességével kapcsolatban.
Azt az arckifejezést viszont igen jól ismeri; nem is állja meg (és nem is akarja) a szemforgatást és a legkevésbé sem nőies horkantást. Már szinte ki is mondja a gondolatát ’Húzz sorszámot, öcsisajt!’, helyette viszont mindezen reakcióknak más körítést ad:
– Ha aranyoska vagy a társalgás elején, akkor azt nem ronthatod el azzal, hogy kijelentő jelleggel kifejezed, mit illik és mit nem. Nem klappolnak szerepszerűség szempontjából – szólott a nagy bölcs, miközben ezen bölcs nagy bölcsen keresztbe teszi az egyébként igen bölcsen bölcsességet bölcselő lábait.
Felmerül benne a gondolat, hogy mi lenne, ha ezen bölcsesség kibocsátása után – kimerítette ugyanis az egynapi adagot – távozna, csupán azzal a szándékkal, hogy felmérje a fiú érdeklődését, ami első felcsillanásra igencsak nyersnek tűnt. Aztán viszont a maradásnál marad – döh –, mondván, hogy ez azért csak egy kontrolláltabb környezet. Amúgy is eléggé érdekli, hogy egy mai aktív shinobi mit tud kihozni magából szociál területeken, így aztán a következő nagyon hivatalos küldetése – amit személy szerint a Fikagétől kapott, bezony –: „Megtudni, hogy Mirubi milyen fajta shinobi? (Kipipálni a megfelelőt – nem aláhúzni, nem bekarázni, nem beikszelni, hanem kipipálni!) A. Átlagos, mindene átlagos: átlagos talpméret, átlagos körömméret, átlagos szempillaméret. B. Lenyűgözően egyedi: még a csillagot is lehozza, cserébe mindenki ugyenezt tenné érte. C. Hataloméhes újonc: patent gyilkos, akinek a tevékenységi trendje a trendkövető gyilkolás, marcangolás, koncolás, egyéb kivégzési módok; bármit megtesz a több erőért (akár potencianövelőt is bevesz). D. Olyan, mint én (kifejezhetetlenül leírhatatlan).
És különben is... imádja a cica-egér játékokat, ahol ő a sas. ’A szerepjátékokról nem is beszélve – bár az a legizgatóbb, ahol mindegyik fél a porondon a megfelelő helyen áll.’
– Nevenincs Kisasszony… bár ha már ilyen szépségesen kérdezed, akkor igazán megengedhetem, hogy Nakának szólíts – mutatkozik be a már megszokott módon, nevető szemekkel –, igazán örvendek. Ha a kor kérdés ilyen szűziesen érzékeny, akkor most szépen témát is váltok, nehogy a végén meg zavarba hozzalak és elpirulj! – Próbál nem nevetni, nagyon, nagyon erősen próbál. – Szóóóóval akkor, hmmm, mondjuk mit szolnál ahhoz a kérdéshez, hogy „Mit keres egy ilyen széparcú legény egy ilyen durva, szörnyeteg, csúfosan csúf helyen? Nem félsz tőle, hogy véres, nem pedig sáros lesz az új cipőd?”, vagy talán ez is túl intimnek minősül? – Noha tudja, hogy a kezdettől feszül a kettejük közötti proverbiális húr, de önmagához hűen még pedzegeti is azt.
Mert ő ilyen.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Kedd Júl. 29 2014, 18:28

A fiú zavartalanul akarta megejteni a Tea Országában történő látogatását. Habár tisztában volt vele, hogy komoly harcok dúlnak és az ANBU felügyeli a területek határát, de azt nem gondolta volna, hogy egy teaházba betévedve egy ilyen nőszemély keresse majd a társaságát. Persze a szemek ellen nincs semmi kifogása, sőt mi több, azok voltak az egyetlenek, amik miatt hajlandó volt szóba állni és barátságosnak lenni a Hyuugával. A lány pimasz beszólásai, amik már-már csipkelődések voltak, egyre inkább ingerelték a fiút, ám belül összeszorított fogakkal és egyre nagyobb ingerlékenységgel, csak elmosolyodott és úgy csinált, mintha zavarba jönne.
- Szó sincs ilyesmiről Nevenincs Kisasszony, csupán csak meglepődtem, hogy honnan ez a hirtelen érdeklődés.
Vakarta fejét zavartan és közben már azon járt az agya, hogy miképpen nyerje el a furcsa kisugárzással rendelkező lány bizalmát.
- Természetesen szolgálatban vagyok.
Mutatott egyenruhájára, amit közvetlenül a Kumogakurei Chuunin Vizsga után kapott.
- De ezt én is kérdezhetném: Mit keres egy ilyen szép és törékeny Hyuuga egy ilyen helyen? Talán csak nem téged is kirendeltek? Talán Genin vagy?
Tette fel a szintén szurkálódó kérdést, hiszen egyértelmű számára, hogy a lány nem Genin tekintettel arra, hogy Byakuganja van és ennyire furcsa, valamint észrevétlenül került a közelébe. Egyenlőre nem akar túlságosan nyomulni, vagy tolakodónak tűnni, előbb kitapasztalja a lány rendkívül furcsa és zavart lelkivilágát, vagy talán jobb szó lenne erre a gondolkodásmódját. 
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Szer. Júl. 30 2014, 08:53

– Ó, hogy egyem a zuzádat! – Tör ki belőle nagy harsányan, s ugyanezen hévvel veregeti meg a shinobi vállát, meg is szorítva azt; szemeiben pedig mindvégig a néma kacagás, nem kevés káröröm, valamint szadista élvezet szikrái csillognak. Főleg akkor, mikor többen is feléjük sandítanak a teázóban. 'Olyan kis cukin tettet!'
Nem hülye; nagyon is jól tudja, hogy Mirubi idegei feszülnek és csak feszülnek, vagy legalábbis azokat ő feszíti és csak feszíti egyre jobban, de azon túl, hogy „Mert ő ilyen” be kell vallani, igazán élvezi ezt a kis társalgást, sőt, meglehetősen nehéz lenyomnia azt az ingert, hogy csak fogja a fiút és elragadja egymagában a sötét élvezetek zugába. Jelen pillanatban azonban ezt még nem sorolja az ideális cselekvési formák sorába, hiszen a végén még a fiú pánikrohamot kapna és addig hisztériázna, mígnem felgyújtaná az egész kócerájt, aztán jönne egy rakat idióta egyenruhás, akiket persze már csak azért sem ölne meg, mert mostanában igencsak jóképű és szexi alanyokkal hozza össze őt a sors; azt pedig mindig is ki akarta próbálni, hogy ugyan milyen lehet több pasit hódítani egyszerre és bekényszeríteni az ágyba, ahol persze mind csak könyörögne, hogy... Nos.
Azt viszont szintén célul tűzte ki, hogy kicsalja a fiút abból a sötét kis kagylóból, amihez foggal és körömmel ragaszkodik. Naka viszont szereti a kagylót – annak ellenére, hogy megzabálná Mirubit reggelire – mégsem szeretné őt – legalábbis egy körben – elfogyasztani, mert abban ugyan mi is lenne a móka?
A tekintete nem kóborol a fiú arcáról, hiszen a felszerelését már belépése pillanatában észlelte, de az sosem mondott neki sokat: csak tárgyak, amelyek némi szakrális jelleget és ugyanennyi ritualisztikus mivoltot nyertek maguknak az évek során – no meg persze ott a praktikus ok, hogy bizony a különböző falvak "büszke fiait" meg kell egymástól különböztetni. De számára mind üres – olyannyira, hogy néha még manapság is parádézik a régi fejpántjában, valamint abban, amit Megalomániás Megami adott neki még a Fegyverkészítős fiaskó idején, ami csak nála maradt a végén…
Hyuuga?! Bwuhahahhaa! – a harsány és vulkánként kitörő hahotázás kivételesen őszinte és kontrollálhatatlan. – Én egy Asuka vagyok, köszönöm szépen! De a többi mind stimmelt. Mi több, Mirubi-san, egy szupertitkos küldetésen vagyok és remélem, hogy sikerül, mert akkor talán esélyem lesz a következő Chuunin vizsgán, eddig ugyanis egy iszonyatos nagy lúzer voltam… szerintem rá kéne gyúrnom a chakramennyiségre, meg sajnos elég kevés jutsut ismerek, de ajjjj, ennyi dologra egyszerűen időm sincs! Plusz még a hajamat is be kell lőnöm minden reggel! Khhhattasztrófa! Esetleg nem tudnál tanácsot adni?
Reménykedő szemekkel néz fel a shinobira, belül pedig csak nevetni tud.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Kedd Aug. 05 2014, 16:19

// Majd lenne tanulásom erre a hónapra, így majd be kellene fejeznem, viszont ha gondolod utána folytathatjuk valahol máshol Smile //

Mirubi sosem volt hülye, csak éretlen és hóbortos, amit mára már szerencséjére levetkőzött. Persze nem csak az idő múlásával változtak ezek, hanem a vele történt dolgok is arra kényszerítették, hogy levetkőzze kisfiús mivoltát és most már csak álcaként, egyfajta menedékként öltse fel azt a maszkot, hogy ha kell, akkor meg tudja téveszteni az ilyen kislányokat, mint ez a bizonyos Naka... De mivel egy álnok kígyó és teljes mértékben érdek ember, így nagyon jól érzi, hogy valami nincs rendben a lány körül. Saját magából kiindulva is érzi, hogy ez a lány több mint aminek mondja, vagy éppen mutatja magát. Éppen ezért színlel egy kis meglepődést amikor a lány közli vele, hogy ki és mi, valamint, hogy mennyire egy ügyetlen Genin. Mirubi legbelül szinte már vörösödik, hiszen felhúzza magát... Ennyire hülyének nézi a fiút? Habár lehetséges, hogy csak így akarja elcsábítani, de az sem kizárt, hogy többet akar... Mi van ha egy fejvadász? Nem... Az nem lehet! Mirubi jött ide és amikor belépett a Teaházba, Ő már itt volt. De akkor mégis... mit jelentsen ez? Miért akarja elhitetni Mirubival, hogy csak egy Genin? Ha így lenne és nem lenne semmi tehetsége, akkor nem tudta volna megközelíteni Mirubi úgy, hogy ne vegye észre. És nem Hyuuga? Mi van!?! Ez kezd egyre zavarosabbá válni, így Mirubinak cselekednie kell, de nem szabad elsietnie semmit. Éppen ezért továbbra is fenntartja a csodálkozást és szóra nyitja a száját, miközben Ifu átmászik a fiú ölébe és hatalmas testével leül, úgy hogy szinte kitakarja a fiú arcát. Sárga szemeivel egyenesen a feltűnő Vöröskére mered.
- Mit jelent az, hogy Asuka vagy? Talán egy Ninja Klán vagy Család? Hogy van akkor neked Byakuganod?
Tette fel az egyértelmű kérdést, ám fejéből nem ment ki a lány többi szava, de egyenlőre még nem akar rájuk reagálni. Ha valóban egy képzetlen Genin és rendelkezik a Byakugannal akkor sokkal könnyebb lesz megszerezni azokat a szemeket. Ha pedig Mirubi érzékei nem csalnak és a lány valóban több mint aminek mutatja magát, akkor majd elválik, hogy mi lesz...
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Kedd Aug. 05 2014, 20:11

Nem. Ő egyáltalán nem élvezi. Sőt...
A vállán átveti azt a bizonyos vörös hajzuhatagot, ami mára már igencsak a védjegyévé vált – korábban, mint a Szemek –, majd pedig kacér pillantást vet a mellette ülőre; tudná sajnálni, de túlságosan is az elemében van. Az unalmas hétköznapjait pedig a szegény fiú zavarodottsága – kevésbé véresen ugyan – bearanyozza, szinte a régi Káosz ízét érzi a szájában, amint az pezseg a nyelve hegyén arra várva, hogy a világra szabadítsa.
És végülis hazudni sem éppen hazudik... sokat. Csupán hajlítgatja az igazságot, de az sosem törik meg – maximum megrepedhet. Na nem mintha problémája lenne a hazugságokkal, a magafajta azokból épít várat, s él ott, de mostanában sokkal inkább preferálja a szójátékokat. Főleg olyankor, amikor ilyen alanyra akad.
’Egészen lenyűgöző viszont, hogy Kawaiii-san nem fröcsög itt, hogy a véremet vegye, amiért itt csapolom az agyállományát!’ – Valóban meglepődik (persze csak a maga módján; őt kevéske tudná már úgy igazán elképeszteni), de örül is neki, hogy a világ nem csak azokból áll, akik az ilyesfajta létesítményeket egy hiszti miatt porig rombolják – az amúgy is olyan gagyi, „hát nem tudja magát kontrollálni?! Minek ennek erő?! Vesse már magát egy konyhabárd alá!” szituációt tud szülni, ahol mindenki pampog, mint a hal, no meg persze megy is a mutogatósdi a másikra, mondván, hogy a családi feszültséget így kell kifejteni, pedig az a bizonyos felmenő csak nem akarhatott olyan rosszat... Na igen, ő az ilyen levegőrontó parádézást valahogy sosem csípte.
– Maaah, Mirubu-saaaaaan! – Nyafogás bekapcsolva, ezressel világítva. – Éééén kérdeztem előbb, de ha már ennyire megeredt a nyelved – kacsintás –, akkor gyorsan megválaszolom a tiédet, nehogy megfeledkezz egy lány igényeinek gondoskodásáról! – Fontoskodva a fiú felé fordul a székében. – Hát azt jelenti, hogy Asuka a vezetéknevem, Mirubaka! Ez csak egy egyszerű család Konohából, bár a szüleim kiköltöztek a faluból, most földművesek. Az Asukáknak pedig nincs Byakuganjuk, ezt még én is tudom; az a Hyuugáké! Nekünk csak a színezetünk ilyen... – Sóhajt némi vágyakozással, de aztán felvillanyozódik egy gondolatnak köszönhetően: – Bár ismerek egy Hyuuga lányt... a neve talán... őőőő, izé. Emo? Vagy talán Emi...? Na mindegy, szóval tanács?

//Oké, nyugodtan, csak nagyjából tudjam, hogy mikor Very Happy. És majd szerintem is folytathatnánk valamikor, ugyanis én személy szerint igencsak élveztem/élvezem ;D! De azért érzem, hogy vissza kell még szoknom az írásba. (Meg egy spellcheck program is jól jönne XD) Edit. No 2.: vagy arra akartál célozni, hogy most lépsz le? Mert akkor nem tartalak fel Very Happy//
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Pént. Aug. 08 2014, 11:40

Mirubi kissé zavartan fordul el a lánytól az asztal felé, amire ráteszi macskáját a lehető legbunkóbb módon. A hatalmas állat nem zavartatja magát, ő csak lassan és a lehető legnagyobb unalommal az arcán végigsétál az asztalon, majd leugrik és tisztára nyalja a tejes tálat. Mirubi is ezt teszi a saját poharával... Megissza az utolsó korty teát, majd feláll. Lelkesedése kicsit alábbhagyott, hiszen Ő a Byakugan miatt állt szóba a lánnyal. Habár, az Ő háta sem tollas, így sejti, hogy valami itt nincs rendben. Nem hallott még erről a családról sem ezekről a szemekről, amik hasonlítanának a Byakuganhoz. Mindenesetre nem hagyja elszökni a lányt, ugyanis lehetnek benne még lehetőségek és ehhez a tanulás a lehető legideálisabb fedőtörténet ami csak Mirubi rendelkezésére áll. Úgy tesz, mintha bevenné ezt a maszlagot a bénaságról és segítséget ajánl ennek a bizonyos Asukának.
- Az hogy nem rendelkezel a Byakugannal, hihetővé teszi a történeted. Ha tanácsra vágysz és tanulni akarsz, akkor tanítalak, de csak miután végeztem itt. Mivel mindketten Konohaiak vagyunk, ezért hat hónap múlva keresd fel a Kiképzőterepet. Ott foglak várni. Pontosan hat hónap múlva.
Mondta a lánynak mosolyogva, majd felállt a helyéről és intett a macskájának, aki egykedvűen lemászott a székéről és Mirubi után döcögött. A fiú fizetés nélkül távozott.    

// Köszönöm a játékot, de ugye van pár dolog ami miatt el kell mennie a karinak. Ha még aktív leszel akkor a későbbiekben ütközhetnek a karik Very Happy Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből //
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Deidara Pént. Aug. 08 2014, 22:49

Nem sokkal a fiúval történő csevej – vagy inkább szociális világháború – után történt, hogy leányzónknak vendégei érkeztek. Ő persze könnyen meg tudta állapítani, ha valaki nagyobb mennyiségű vagy érdekesebb típusú chakrával járt-kelt a világban, de úgy tűnt, más is van ezzel hasonlóképp. Két alak, kik egyértelműen őt keresték. Egyikőjük egy harcedzettnek tűnő, chakrája alapján B szint körüli szenzorninja lehetett, hisz oly egyértelműen tartottak az ő irányába már messziről. A másik egy alacsonyabb, nehezen kiismerhető arcú férfi, kisebb sebhellyel a száján, amitől olybá tűnt, mintha folyton gonoszul mosolyogna valamin.
Igen természetesen foglaltak helyet vele szemben, hasonlóan régi ismerősökhöz. Nemrégiben a hölgyemény is e módon huppant le a konohai fiúhoz, persze ezúttal talán valamivel komolyabb volt a helyzet. Naka mindenesetre biztos volt benne, hogy nem akarnak neki ártani, pontosabban fogalmazva, nem tudnák legyőzni őt ezek ketten. Az alacsonyabbik valószínűleg nem is shinobi volt. Inkább úgy tűnt, meg akarták találni őt valami okból. Jó eséllyel valamiféle megbízással.
A férfi italokat rendelt, egyet-egyet magának és a leányzónak. A harcos csendben maradt, és italt sem kapott, ő csak a beosztott, az eszköz szerepét töltötte be, noha valószínűleg egy pillanat alatt végezni tudott volna főnökével. Mindenesetre a sebhelyes beszélt.

- Örvendek. – Egy pillanatig úgy tűnt, nevet fog mondani, de végül talán meggondolta magát és csak italából kortyolt. – Siettünk, hogy megtaláljunk. Fontos megbízást hozunk. Körbenézett, hogy hallhatja-e valaki őket, de csak úgy félvállról, egyáltalán nem félelemmel. – Amolyan fejvadászat-féle. És nincs túl sok idő. Viszont van pénz. Meg persze a móka. Azt hallottam, azt kedveled.
A shinobi leányzó nem csodálkozhatott, hogy híre ment némely alvilági körben, és azon sem lehetett nagyon meglepődni, hogy megtaláltak. Elvégre valljuk be, azt nem túl nehéz. Ezek ketten ismerték őt, vagy legalábbis hírét. Kérdés, ő maga vajon milyen szempontok alapján vállal el egy küldetést, legyen az törvényes vagy éppen teljesen illegális.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Szomb. Aug. 09 2014, 00:14

Már épp Mirubi után akarna kiáltani, hogy „Hé, taknyos, fizesd ki a részed!”, hogy aztán ő lépjen le fizetés nélkül, mint holmi díva, de aztán észbe is kap, hogy ő csak egy helyen emeli fel a hangját – és most nem a csatatérre gondol.
Így aztán csak somolyog magában egy sort: Konoha és ő? Sose volt jó a kémiája ennek a két dolognak, mostanában pedig főleg nem, de azért eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne, ha mégis megközelítené a múltját... Valószínűleg fejetlenség és nem kevés konfliktus, amit kivételesen nem tudna megoldani azzal a végtelenül diplomatikus húzással, hogy cukorkát és alkoholt ajánl – aki ugyanis nem édesszájú, az csak alkoholista lehet. Az persze külön bónusz, ha véletlenül az is és cukorfüggő is az ember; ez nála a „Mentsük meg a világot cukorkával és sok-sok piával!” akcióterv. Több vagy talán inkább kevesebb – de valószínűsíthetően inkább az utóbbi – sikerrel már járt a kísérlet...
A léptek hallatán viszont csak egy félmosollyal sóhajt, a nagy szenvedő hercegkisasszonyt eljátszva, aki igencsak beszorult abba a bizonyos toronyba, hiszen a kulcsot csak lehúzta a toaletten. De a név kötelez, vagy valami hasonló elmefájdalom.
A két férfi pedig huppan és ő pedig szépen kinyitja talán nem éppen mindennapi szemeit, melyekben a megszokás nevetségessége tükröződik – a félmosoly intenzitása felfokozódik, s nosztalgikusból némileg szarkasztikussá deformálódik. Szíve szerint horkanta is, de az nála nem mindig jön be; lehányni az úriembereket viszont nem akarja. Macerás...
Végigméri az előtte ülő alakokat – a Néma (ahogy magában igen frappánsan elkeresztelte) és a Nem Néma (ismét csak a fantáziadús élményvilága szikrája csillannak fel, igencsak elvakítva még a saját tudatát is). Nem Néma-san lépéseinek súlya és módja némileg eltért Némáétól, az arcszerkezetbeli különbségekről nem is beszélve, a tartásról meg főleg nem.
A régi nóta hallgatására felkészülten helyezi az állát a tenyerébe, a könyöke ugyanis igen udvariatlanul ugyan, de csak megtalálta az útját az asztalfelületre.
– Ahhh, ma van a szerencsenapom, Fiúk... Három pasi is a hálóm körül somfordált egy napon; szívem szerint már most elkezdenék egy háremet... a fiú, no meg a két mosolygós – tekint a sebhelyesre – igazi úriember – tekint a másikra, aki valószínűleg a némaságával tesz a legtöbbet a beszélgetés tartalmához – lenne csak az igazi móka!
S bár megkapja az italát egyidőben Nem Némával, ő mégsem kortyol bele azonnal, a pohár peremén táncoltatja a támaszkodás által nem lefoglalt kezének ujjait, de egyszerűen nem tudja megállni a vigyor kifejlődését – ó bizony, szereti ő a mókát; ha jelenleg nem lenne stagnáló hangulaton, akkor minden bizonnyal a férfiak fejével díszítené a teázó belső falát. De az mára már talán túl klisé, így aztán marad a szórakoztatóipar más ágainál.
– Tegyük fel, hogy megkerestek egy kunoichit, aki hipotetikusan igencsak erős. Tegyük fel azt is, hogy nem érdekli a dolog és éppen ezért, valamint annak okán, hogy raboltátok a meglehetősen drága és hasznos tevékenységgel, mondjuk teázással eltöltendő idejét, végez veletek úgy, hogy karót állít a hátsótokba és fejjel lefelé szúr ki titeket egy bordélyházhoz. Ez természetesn mind hipotetikus, egyébként abszolút nincs valóságalapja. De ha ez az „a” fémjelű verzió, akkor feltételezhetjük azt is, hogy van egy „b” betűvel ellátott verzió is, ami, ismét csak hipotetikusan, azt takarja, hogy ez a bizonyos kunoichi mégis érdekelt a dologban, persze még azt megelőzően, hogy valamilyen vagy még annál is különb kivégzési módszerrel elhessegetné a két jómadarat maga körül. Ha a „b” verzió kerülne gyümölcsöztetésre, akkor mit mondanál ennek az egyébként igazán szexi és vadító nőnek? – Kicsit közelebb hajol a beszédes pajtihoz. – Vagy inkább... mit mernél mondani?
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.