Porcelánműhely

2 posters

Go down

Porcelánműhely Empty Porcelánműhely

Témanyitás  Zetsu Vas. Május 09 2010, 11:01

Egy porcelánműhely, ahonnan a dolgozókat sosem engedik ki, nehogy elmondják a porcelán titkait másoknak. Persze ebben a műhelyben nem csak a porcelán titkait védik ezzel. A Yakuzák Fű országbeli bázisa itt van.
Zetsu
Zetsu
Inaktív

Vissza az elejére Go down

Porcelánműhely Empty Re: Porcelánműhely

Témanyitás  Unazaki Fumimaro Hétf. Május 10 2010, 14:26

//remélem ide gondoltad//

Ahogy meg is lett beszélve hajóra szálltam és elindultam a fű országába. Örültem, hogy ahogy távolodtam a hó országától egyre jobb lett az idő.Tudtam, hogy itt a hó sem esik. Vagyis ebben az évszakban. Sokat álmodoztam arról, hogy elhagyom azt a fagyos országot. Örültem, hogy itt nem ismernek. Persze nem vagyok egy túl nagy bűnöző így a fű országába teljesen nyugodtan közlekedtem. Nem kellet félnem, hogy valaki üldözni kezd. Itt egy teljesen normális utazónak tűntem. kivéve a vérfoltokat a ruhámon amit a fehér köpennyel igyekeztem eltakarni. Nem igazán tudtam, hogy hol kezdjem a keresést. Nem nagy ország, de akkor is. Először is Kusagakurébe mentem. Tudtommal itt kell keresni. Csak egy név volt megadva és még valami. Elvileg porcelán boltnak álcázták a bázist amit meg is értek. Ők profibbak mint a hó országbeli társaik. Sokáig kerestem míg végül megtaláltam. Benyitottam hozzájuk remélve, hogy jó helyen járok.
Unazaki Fumimaro
Unazaki Fumimaro
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Témanyitás  Zetsu Hétf. Május 10 2010, 19:08

Nos igen, a Fű országa, ahol nem fagyos az idő. Végre egy kis változatosság az állandó hideg után. Végre ismeretlen ként járhattál valahol. Hát igen...elég rossz definíciót adtak, de csak egyértelmű volt, hogy Kusagakuréban van ez a porcelán bolt. Nos tehát, valahogy csak megtaláltad egy idő után. Körülnéztél, majd benyitottál. Amint kinyitottad az ajtót, jó pár kardot hallottál, ahogy kihúzzák a tokjaikból őket. És ezek persze feléd néztek, majd csak azt veszed észre, hogy bezárják mögötted az ajtót. Egy középkorú férfi a háta mögött összekulcsolt kézzel elindul feléd, majd megáll tőled öt méterre.
- Remélem van valami mentséged, vagy innen nem jutsz ki élve.
Nos igen...ezek biztosan nem ugyanabba a szervezetbe tartoznak mint a Hó országbeliek. Talán jobb lenne oda adni nekik azt a levelet.
Zetsu
Zetsu
Inaktív

Témanyitás  Unazaki Fumimaro Hétf. Május 10 2010, 20:03

Mikor beléptem kardokat hallottam amint azok előcsússzanak a tokjukból. A hideg és fémes hangtól nem ijedtem meg. Szegény ember aki azt hiszi, hogy ez tényleg egy porcelán bolt. Nem is tudnám mi lenne vele. Az biztos, hogy ha nem ninja akkor innen élve csak valami csoda folytán kerülhet ki. Gondolom aki hozzám szólt ő lehet a vezér vagy valami olyasmi. Odafordultam hozzá majd átnyújtottam neki a levelet benne a bizonyítékot, hogy én a bajt keresem itt, de az afféle bajt amit ők is. Körülnéztem bár nem lepődtem meg, hogy egy darab porcelánt sem találtam a helységbe. Vagyis eladó darabokat. Néhány koszos és ócska porcelán tálkák, poharak volta helyenként, de vagy ezer évesek. Látszik, hogy ők sokkal jobbak mint társaik voltak a hó országába. Nem csodálnám ha hamar lebuknának. Mindegy lényeg, hogy itt vagyok és mostantól minden jó lesz.
-Szóval akkor van munkátok a számomra vagy nincs. Nekem is van jobb dolgom mint, hogy itt várjak.- Mondtam egy kicsit gorombán ami miatt remélem nem haragszanak meg túlságosan. bár ha megharagszanak az se baj hiszen pillanatok alatt elintézem ezt a csőcseléket.
Unazaki Fumimaro
Unazaki Fumimaro
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Témanyitás  Zetsu Kedd Május 11 2010, 19:41

Nos, lehet, hogy nem kéne elbíznod magad, nem tudod, hogy ezek a csávók mire képesek. Szóval a kardok még mindig feléd szegeződtek, amikor átvette a csávó a borítékot. Kinyitotta, majd kivette belőle a levelet. Elkezdte olvasta, majd közbe-közbe felnézett rád. Összegyűrte a levelet, majd maga mögé dobta. Egy csatlósa aprócska darabokra vágta a katanájával, mivel nem volt tűz a közelben ezzel lehetett a leggyorsabban eltüntetni a levelet. Intett egyet, és leengedték a kardokat, bár nem csúsztatták vissza őket a tokjukba. Előrébb sétált.
- Nos...azok a barmok úgy gondolják, hogy jól végzed a dolgod. Valószínűleg azért küldtek, hogy jó benyomást nyújtsanak nekünk...Akkor hát beszéljünk az üzletről.
Nos igen, az a jó, ha gyorsan a tárgyra térnek. Elvégre te pénzt akarsz keresni. Elővesz egy papírt, hehe, papír mániás bűnözők.
- Ezen a papíron megtalálod pár üzlet címét, akik elfelejtettek védelmi pénzt fizetni az utóbbi időben. A címek mellett a tartozás összege van. Azt akarom, hogy pontosan annyi pénzt hozz nekem vissza ezektől az üzletektől, amennyit kérek! Ha sikerrel jársz, 5000 ryuu üti a markod.
Nos, ez jó üzletnek tűnik, talán bele is kezdhetnél. Jelzi ezt ő is, fejét elfordítja, int egyet feléd, majd az ajtó mögötted kinyílik, amint majd kilépsz, be is záródik.
Zetsu
Zetsu
Inaktív

Témanyitás  Zetsu Kedd Jún. 22 2010, 12:56

//Unazaki Fumimaro//

Sikeresen begyűjtötted az utolsó részét is a tartozásoknak. Ideje hát, hogy vissza néz a porcelánműhelybe. Büszke lehetsz magadra, elvégre mindent begyűjtöttél, és még egy ninjával is megküzdöttél, bár ő erősebb volt, végül nem ölt meg mert a sok sebéért nem fizettek eleget. Elvégre ne is várjanak többet a kevés pénzért. Már közeledtél a műhelyhez, közben gondolhattál a jó kis pénzre ami majd egy jó időre megtömi a bukszád. Megérkezel a bizonyos ajtó elé. Most elővigyázatosságból bekopogtatsz az ajtón. Szinte azonnal résnyire nyílik az ajtó, egy szemet látsz ahogy téged fürkész. Majd mikor megbizonyosodik hogy velük dolgozol, kinyitja az ajtót. Te belépsz, majd mögötted záródik az ajtó. Megint előjön a vezérnek tűnő illető, persze most is sok kardos veszi körül.
- Remélem sikerrel jártál- jelenti ki fapofával.
Át nyújtod neki a pénzt, majd ő megszámolja. Bólogat, majd rád néz. Most nézi meg az arcod igazán.
- Látom nem volt sérülés mentem a munka...Tudod mit, csak mert jó napom van, 5000 ryuu helyett kapsz 5200-at.
Kiveszi az összeget az általad összegyűjtött védelmi pénzből, és lassan oda nyújta neked.
- Máskor is szívesen látunk itt egy munkára- mondta egy halvány, búcsúmosollyal.
Kilépsz az ajtón, és már záródik is mögötted, újra. Most egy kis plusz pénzzel a zsebedben, indulhatsz is tovább.

//Köszönöm a részvételt.

Jutalmak:
+ 5200 ryuu
+ 10 chakra //
Zetsu
Zetsu
Inaktív

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.