Kiképzőterep

+25
Ootsutsuki Kaguya
Nanja
Terumi Mei
Kagemare Ran
Hatake Kakashi(Inaktív)
Koreko Rui
Tobi
Jiraiya
Rabada Genkou
Sanagi Natsu
Wakai Kasai
Akki Kamihira
Hayata Bakin
Shiruba Tsuki
Konan1
Tsihidoro Tatsuta
Tsihidoro Raiden
Tsihidoro Kazuki
Karin
Huramino Saito
Sai
Tsihidoro Angikame
Yamanaka Ino
Obake Kaito
Shikoku Naoki
29 posters

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Kiképzőterep Empty Kiképzőterep

Témanyitás  Shikoku Naoki Szer. Márc. 31 2010, 18:36

A chunninok és jouninok gyakorlási területe. Ha nincs más dolguk és edzeni akarnak, akkor járnak ide a magasabb szintű ninja-k. Elvétve még egy-egy genint is látni itt.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 931
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 331 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 600 (A)
Ügyesség/Reflex : 900 (S)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 851

Vissza az elejére Go down

Kiképzőterep Empty Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Obake Kaito Vas. Ápr. 18 2010, 21:25

/Ino chan/

A mai nap is pont úgy kezdődött, ahogy a többi. Már kora reggel felkeltem, hogy edzeni mehessek. Nagyon gyorsan magamra vettem a ruháimat, majd megreggeliztem. A reggeli után vissza szaladtam a szobámba és két tekercset vettem elő a szekrényemből. Ezekben raktároztam el mindkét bábumat, Hitogoroshi-t és Utena-t. Ezután már nem volt más hátra, elindultam a kiképzőterepre.
Pár perc alatt elértem a területet, ahol minden nap gyakorolni szoktam. Elővettem az egyik tekercsemet, majd megidéztem Hitogoroshi-t. A bábuval célba vettem az egyik gyakorló babát. Hitogoroshi könnyedén átszelte a levegőt, majd egy csavarral elhúzott a baba mellett. Ezután egy csattanás jelezte, hogy az egyik karpenge betalált.
- Nagyszerű! - motyogtam magamnak. - Na még egyszer.
Újra megismételtem a mozdulatsort, de ezúttal egy újabb csavarral egészítettem ki. Megint eltaláltam a gyakorló babát, viszont most a csavarnak köszönhetően kétszer is. Azonban ekkor észre vettem, hogy Hitogoroshi végtagjai kicsit darabosan mozognak. Épp ez az, amitől állandóan tartok. Valószínűleg megint tele van porral. Jobb lenne ha reggelente átellenőrizném a bábukat. Még a végén harc közben fog besülni.

Vissza húzom magamhoz Hitogoroshi-t és az egyik közeli padra viszem. Óvatosan lerakom, majd leszedem róla a végtagokat. Gyorsan előveszek egy zsebkendőt és neki látok áttörölgetni a belsejét. Miközben törölgetek, elgondolkozok azon, milyen módosításra lenne szükségem, hogy még hatékonyabb legyen. Pár perc múlva végzek a takarítással, mivel csak egy-két helyen volt rengeteg por benne. Ezután újra a levegőbe emelem és letesztelem a mozgását.
- Tökéletes! - szólalok meg, ismét magamban. - Mi lenne, ha megpróbálkoznánk Utena levegőbe emelésével?
Hitogoroshi-t vissza zárom a tekercsébe és előveszem a másikat. Pár pillanat múlva már előttem terem Utena. Azonban még mindig túl nehéznek találom. Óvatosan megpróbálom a levegőbe emelni, de nem megy. Jóformán még meg sem sikerült mozdítani.
- Mit csináljak most? - kérdezem hangosan magamtól. - Valamit ki kell találnom, ha használni is akarom Utena-t! Legyen egy kis futás kezdésnek.
Odalépek a bábuhoz és átölelem. Óvatosan felemelem, majd a hátamra rakom. Ezután óvatosan lépek egyet. Majdnem elvesztem az egyensúlyomat, de sikerül megtámasztanom magam. Lépek egyet a másik lábammal is. Sikerül lassan elindulnom, ami jó jel. Lépés lépést követ, végül már kocogok. Pár kört megteszek Utena-val a hátamon, majd egyszer csak össze esek.
- Fúha, ez aztán kimerítő volt! - fordulok egyet a földön, így a bábu lekerül rólam. - Azt hiszem, sokáig kellesz így edzenem, ha őt is használni akarom később.
Ezután lihegve fekszek a földön és nem foglalkozok semmivel...
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 566

Állóképesség : 350 (B)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 266 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 583

https://yokaitaisen.hungarianforum.net/

Témanyitás  Yamanaka Ino Hétf. Ápr. 19 2010, 20:17

[Kaito-kun]

Nem volt hosszú a futás, de erős volt, épp annyira, hogy néhány percig biztos ne legyen kedved felkelni utána. Ezt a megfigyelőd is tudhatta, mert a legnagyobb örömmel ugrott melléd, arcát mintegy centire húzva az arcodhoz, hogy a nagy szemeitől biztos megijedj és rögtön fel is ülj. Vagy ha arra nem, a sipákolós "pukk" hangra, amit képzetlen szopránján hallatott.
Igen, csajszi volt a megfigyelőd, a szentem, nem is igazán nő. Nevetségesen alacsony volt és babaarcú, természetellenesen nagy szemekkel. Tulajdonképpen babának nagyon aranyos lett volna, talán még kishúgnak is, ha valahogy sikerül elnémítani, mert bizony, az a "pukk" elég nagy sebet ejtett a dobhártyádon, még most is zengett a buksidban a visszhang, pedig a lány már hátrébb szökkent, úgy vigyorgott rád kajánul.
- Megijesztettelek? Bocsi, szándékos volt. - nevetett vidáman, vékony hangon. - Figyellek már egy ideje, onnan, a fáról. - bökött a háta mögé. - tetszik, hogy egyedül is ilyen jól, ilyen intenzíven edzel. - Várt néhány pillanatot, majd megihletve a sugallat által, közelebb sietett hozzád, négykézláb, bámulatosan szedve kezét-lábát, hogy ismét olyan ijesztően közel legyen hozzád.
- Miért nincs senseied? - Körülnézett, mintha nagyon bizalmasan szeretne mondani valamit. - Legyek én?
Nem tudtad, megijedned kéne, vagy kinevetni, hogy azt sem tudtad eldönteni a csajról, egy akadémiai diák-e, vagy annak a húga, de azért téged akar tanítani... (Na jó, nem volt olyan rossz a helyzet, sacc-per-kábé megütötte a százötven centit és... tizenegynéhány évet.)
lelkesedése viszont nem apadt, ahogy figyelt téged. Aztán még valami eszébe jutott.
- Gyere velem el egy küldetésre, és akkor megmondom majd, hogy a jutalom fele a tiéd. Na, mit szólsz? Valami üzenetet kell kézbesíteni, de nincs benne semmi izgalmas. Csináljuk együtt! - Ráadásul bele sem nézhetett a levélbe, amitől mér a frász kerülgette. legalább lepasszolhatta volna neked, a fiúk úgyis kevésbé pletykásak, meg kíváncsiak, mondják magukról.
Yamanaka Ino
Yamanaka Ino
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito Hétf. Ápr. 19 2010, 21:23

/Ino chan/

Ahogy fekszek a földön, az nagyon jól esik. Azt hittem hogy leszakadt a hátam Utena súlyától, de szerencsére semmi hasonló nem történt velem. Azonban kénytelen voltam felülni, mert egy nagyon kellemetlen hangra lettem figyelmes.
- Mi a... - szólalok meg, amikor meglátom a lányt.
- Nem, nem ijesztettél meg! - válaszolok a kérdésére.
Ezután folytatja tovább a beszédet, a maga idegesítő hangján. Nem tudom, hogy mit akar de az, hogy a sensei-em akar lenni egy kicsit őrült ötlet.
- Te, az én Sensei-em? Ez most komoly? Na, húzd el a csíkot és játsszál valahol máshol. Szerintem még az akadémiára sem kerültél be, nem hogy küldetést bízzanak rád.
Ekkor felállok és újra a vállamra veszem Utena-t. Óvatosan megint lépkedni kezdek, de ezúttal nem fogok futni. Most csak sétálással edzek.
- Menj, babázzál valahol, ne zavard a nagyokat edzés közben! - fordulok felé. - Vagy ha annyira ninjásat akarsz játszani, akkor találj magadnak egy másik partnert! - nyögöm a szavakat.
Ezután nem foglalkozok a lánnyal, csak körözök a területen, a bábuval a hátamon.
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamanaka Ino Kedd Ápr. 20 2010, 20:51

Szegény kislányt megint csúnyán faképnél hagyták, nem hitték el róla, hogy igazi genin, talán ezért nem engedték át a chuunin vizsgán sem. Mindenhol megjárja szegény, mert nem veszik komolyan. pedig sokat tud, és ezt rövid úton demonstrálja is. Szimplán megjelenik előtted, hogy te már csak azt vedd észre, hogy nekimész. Nem, nem fürgébb testtel keveredett oda, ezt érzékelhetted az enyhe földmozgásból: a kislány kibújt a földből. Kicsit koszos is volt, köhécselt és porolgatta magát, mint akit megvisel az ilyesmi, de a bámulattól lehet, hogy mégis mutatsz egy kis hajlandóságot arra, hogy elhidd, amit mond. Ezt a lehetőséget ragadja meg azzal, hogy újra rázendít.
- Pedig nekem sokat ígértek egy küldetésért. Tudod, mit kaphatnál azért a jutalomért, amit én fizetnék neked, mindazért, hogy velem tarts és szórakoztass? - Várt egy kicsit, hangját leeresztve folytatta. - Mert én nem tudom. de te megtudhatnád, ha kipróbálnád. Én is rosszul járok így, de én felajánlottam legalább. majd keresek mást. Csak tudnám, merre laknak Obakéék. - Hohó, ki is bújt a szög a zsákból! El is pirult a leányzó egy kicsikét. - Nem tudom, merre kéne indulnom, hogy megtaláljam. Valami kaito gyereknek üzenget a vezetőség, hehe, ilyen jó dolguk van a mai kölyköknek. Bezzeg nekünk még hajnalok hajnalán kellett bemennünk az akadémiára, ha mondani akartak valamit. Öregszem, cöh. - Egyszerre nem is tűnt olyan gyerekesnek. nevetséges volt, persze, de talán mégis őszinte...
Kár, hogy lassan, búvalbélelt ábrázattal kémlelve a földet, fordított neked hátat, hogy teljesíhesse a nagyon is valóságosnak tűnő küldetését.
És te érezted, hogy meg kell állítanod, mondanod kell neki valamit. Talán mégis játszhatnál vele...
Yamanaka Ino
Yamanaka Ino
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito Szer. Ápr. 21 2010, 20:19

/Ino chan/

Alig teszek meg néhány kört a bábuval a hátamon, hirtelen valamibe beleütközök. Szerencsére még időben kitámasztottam magam a lábammal, így nem estem el. Már majdnem elkiabálom magam, hogy már megint ki zavar, de amikor meglátom azt az idegesítő jelenséget, aki az imént zavart, nem csattanok fel. Az az igazság, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Ez nem egy egyszerű Shunshin volt, amit még az akadémián tanítanak, hanem valami más. Nem ismerem még ezt a technikát, de ha jól tudom, akkor a Doton használókra nagyon jellemző. Amit mond az különösebben nem érdekel, ezért nem is figyelek oda, csak amikor egy ismerős nevet hallok meg. Azonban ekkor már a "gyerkőc" elindult, hogy megkeresse a célszemélyét.
- Most akkor én jövök. - motyogom magamban, miközben lerakom a földre Utena-t.
Gyorsan előveszem a másik tekercsemet, majd előhívom belőle Hitogoroshi-t. A füstfelhő még el sem szált, a bábú már a lány előtt termett. Ezután mozgatásba hozom Hito végtagjait, amitől rátekeredik a lányra.
- Megállj pici lány! - szólítom meg. - Te éppen engem keresel. - ekkor már mozgásba lendülök én is.
- Add csak ide azt a levelet! - érintem meg a vállát, majd felém fordítom. - Végre hogy megkapom már az első küldetésemet.
Ezután, még mielőtt átadná a nekem szóló levelet, leszedem a lányról Hito-t.
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamanaka Ino Vas. Ápr. 25 2010, 17:41

Lépés közben a lány már érzi, hogy kattognak a fogaskerekeid, hogy már a nyelveden van a "Megállj!", hogy máris mozgósítasz valamit a tettek érdekében is. Arra mondjuk annyira nem számított, hogy egyből egy bábut szabadítasz rá, de ha már így alakult, bevédte, mielőtt jobban nekicsapódott volna, így csak a látszatát keltette az elkapásnak. Roppant májer kislány volt ez, csak te még mindig nem tudhattad. Azért színpadiasan fellélegzett, mikor megszabadítottad a béklyótól.
- Huh, erős leszel te még egyszer, jól tolod, öcsisajt. - Megint az a bosszantó ellentmondás a nagy arca és a nevetséges mérete között! Joggal fortyoghattál már megint, még mindig, de még jobban idegesített, hogy egyszerűen elkapta tőled a kezét, amiben a levél volt.
- Mivel tudod bizonyítani, hogy te vagy a címzett? Azt mondja, Obake Kaito. Kitől vársz te levelet, ugyan? Csak nem gondolod, hogy így, simán odaadom, azután, hogy így elhajtottál? Mert akkor jól gondolod, mert nekem semmi kedvem ezt hordozgatni. - meglengette a csábító küldeményt. - De azért mégis, hogy ne okolhasson senki, ha mégis valami hiba történik, valahogy bizonyítanod kell. Ezt pedig majd te kitalálod, hogy hogy oldod meg. - A a fölényes félmosoly, amit megint az arcára festett, nem geninének tűnt. Sajnos mégsem ébresztett benned nagyobb kíváncsiságot a lány, mint az, ami a kezében volt, úgyhogy elkezdtél gondolkodni, hogy is kéne bizonyítani. Heh, vagy egyáltalán hogy kéne leküzdeni a büszkeséged, hogy egy ilyen lánykának bizonyítasz?
Yamanaka Ino
Yamanaka Ino
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito Vas. Ápr. 25 2010, 20:12

/Ino chan/

Majdnem felrobbanok a méregtől, amikor a lány azt mondja, nem adja ide a levelet. Abban valóban igaza van, hogy nem adhatja oda bárkinek, de miért érdekelne engem más levele.
- Ez most komoly? - kérdezem tőle. - Szóval a szavam nem elég. Nem muszáj ide adnod, el is vehetem tőled könnyedén!
Hirtelen előveszek valamit a zsebemből és Hito nyakába akasztom. Ezután a bábut újra a lány felé lendítem. Hitogoroshi a levegőből szintre rá esik a kunoichi-re, de még időben vissza rántom, így megáll felette. Ekkor a lány megláthatja a bábu nyakában az igazolványomat, amivel bizonyítani tudom a személyemet. Ezután kinyitom a bábu száját, amiben egy senbon vető rejtőzködik.
- Add oda szépen Hito-nak! Nyugi, nem akarlak bántani, csak gondoltam mutatok neked néhány dolgot. Bocsi, de mi is a neved? - kérdezem tőle kicsit barátságosabban.
Valószínűleg meglepi majd az hogy hirtelen máshogy kezdek viselkedni vele. Jó lenne már bele kerülni egy csapatba és még az is lehet, hogy egyszer össze kerülünk egy küldetés erejéig.
- Elnézésedet kérem, hogy túlságosan bukó voltam, de az az igazság hogy egy kicsit idegesítő természeted van !
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamanaka Ino Szer. Ápr. 28 2010, 17:40

[Nya, váltok személyt, mert az eddigi csak véletlen volt. ^^]

Hát igen, idegesítő a leányzó, de Kaito meg igazán nem tagadhatja, hogy örömmel játszik, ellenkezik a leányzóval, ahogy csak tud. Pláne, miután kivívta az elismerését, úgy, mint a hümmögést, a szemöldök felvonását, a boldog vigyort, mikor mit volt, mit tenni, odaadta neki a levelet. Hezitált még, hogy elmenjen-e és máris felvegye a bérét, de úgy döntött, marad még, cukkolja kicsit a srácot. Természetesen, mikor az végre elkezdte olvasni a levelet, zendített rá a csicsergésére is.
- A nevem egyébként Hayabusa Narina, genin vagyok és nem te vagy az első, aki azt mondja, idegesítő is. Szerintem nem vagyok az, csak nem szeretek egyedül lenni, ezért ha valaki a közelembe jön, ahhoz beszélni is kezdek, nehogy elmenjen. Mint most, hallod? Persze igazán nem akarlak zavarni, olvass csak nyugodtan, mindjárt úgy is el kell mennem. - Csakhogy mire Kaito észbe kaphatott volna és sikeresen blokkolta volna a mondandót, a fölösleges információt, észlelnie kellett, hogy a lány már a nyakában lóg, konkrétan a hátára próbál felugrani, hogy a válla fölött elnézve bepillantást nyerjen a levélbe.
- Na, mit ír? Mutiii! Olyan sokáig kóvályogtam vele, nem is nézhettem bele, naaa, légyszi, mutasd meeeg! - fülsiketítő, sipákoló, idegesítő. Bor-zasz-tó! Ezt a szerencsétlent hogy vakarja le magáról a hősünk?

T. Obake Kaito!
Önt küldetésre regisztráltuk.
Helyszín: A víz országának határvidéke
Feladat: Békés megbeszélés egy helyi csoporttal, segítő társaságában.
A társával holnap délben találkozik a levél kézhez kapásának helyszínén.
Sok sikert kívánunk!
Yamanaka Ino
Yamanaka Ino
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito Hétf. Május 03 2010, 10:47

/Ino chan/

Óvatosan kinyitom a levelet és már csak azért is úgy húzom elő, nehogy bele tudjon olvasni. Amikor a sorok végére érek elfehéredek és a lányra nézek.
- Nos, Narina! Azt hiszem hogy társak leszünk egy feladatban. Itt a levél, olvasd el nyugodtan. Remélem csak rosszul értelmeztem és nem kellesz az idegesítő hangodat hallgatnom a küldetés alatt! Felolvasnád még egyszer hogy mit ír?
Ekkor magamhoz húzom a Hitogoroshi-t és tisztogatni kezdem. Egy direkt erre szánt kendővel végig simítom a bábu "arcát". Alaposan áttörölgetem, néhány alkatrészre ráfújok, hogy jobban kitisztuljon.
- Te leszel a társam, vagy egy másik személyt kapok? - kérdezem meg tőle hirtelen. - Ha veled kell mennem, az sem baj, annyira nem vagy idegesítő. Viszont arra megkérnélek, ha együtt teljesítjük ezt a feladatot, akkor ne nyivákolj annyit. Jó?
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamanaka Ino Pént. Május 07 2010, 16:09

Hogy együtt lesznek-e még, egy egész kaland erejéig, ők ketten, édesen, kellemesen? Nem tudni. A kislány nem bánná, ez biztos, már csak a tekintete is erről árulkodik, hogy szinte felfal. Nagyon is idegesít, ezért inkább visszakéred a levelet és újra, újra áttanulmányozod, hogy ne kelljen addig sem a lányra nézni.
Aztán ez egyszer csak leesik neki. Nem olyan bolond, mint amilyennek tűnik, különben nem jött volna rá még egyhamar, hogy némiképp irritál az elfoglaltsága: csakhamar felkapja a fejét, fordul egyet a tengelye körül és csillogó szemmel közelebb szökdécsel hozzád.
- Nem tudom, hogy én leszek-e a társad. Majd holnap kiderül. - Kacsint rád egyet, majd nyom egy puszit az arcodra, már ha sikerül elkapnia azt a pillanatot, mikor nem működnek olyan prímán a reflexeid, majd hátrálni kezd. Integet szélesen mosolyogva, majd elfut a színről. Rossz előérzeted van? Lehet, hogy nem hiába?

Másnap délben valóban várnak már rád az edző terepen. Talán még fel is lélegzel, mikor a mozgásban lévő árnyék nem egy kislányé, sokkal inkább egy magas, edzett fiatal emberé. Amint közelebb érsz hozzá, abba hagyja az edzést, nevezetesen a kunai-ok dobálását egy szerencsétlen fába és int feléd.
- Helló! Te vagy Obake Kaito? Együtt megyünk a küldetésre. - Egészen megnyugtató a mosolya, amolyan laza srác, felzselézett haj, lezser naci, miegyéb, csak mégis, olyan tapasztaltnak tűnik. Azért megijedni nincs időd: egy sipákoló, éles hang ugrik mögéd hamarosan, aztán anélkül, hogy feleszmélnél, már előtted is van.
- De jóóó, hogy itt vagy! Tegnap nagyon megsértődtem rád, de ne félj, már nincs harag. - Háh, valóban, így biztos sokkal jobban érzed magad. (^^') Szerencsére a fickó megment, mielőtt bármit is kéne tenned engesztelésképpen, megfogja a kislány kezét és egy laza mozdulattal maga mellé húzza.
- Igen, hallottam már a tegnapotokról, biztos nagyon izgalmas volt. Ne haragudj, kicsit beléd esett, de ez gyakori jelenség nála. Remélem, nem veszed zokon, ha holnapután már mással látod ugyanitt. Én Miroku vagyok, ő meg a húgom. - Mutat a durcás kislányra, aztán kezet nyújt. neked.
Yamanaka Ino
Yamanaka Ino
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito Hétf. Május 10 2010, 16:58

/Ino chan/

A lányka miután válaszol a kérdésemre rám kacsint majd egy puszit nyom az arcomra. Na ez volt az amire nem készültem fel. Kicsit meglepetten hátra lépek egyet, majd az arcomra teszem a kezemet. Pont oda, ahol megpuszilt. Hebegni kezdek, de még én magam sem tudom hogy mit szeretnék mondani. Mire észbe kapok, a lány már eltávolodott tőlem. Mielőtt eltűnne még integet nekem, amit egy legyintéssel viszonozok felé. A történtek után már csak annyira maradok a kiképzőterületen, amíg össze szedem Hitogoroshi-t...

Végül eljött a várva várt nap, a küldetés napja. Vajon ki lesz a társam? Izgatottan sétálok a kiképzőterepre, de amikor oda érek, óvatosan körbe szaglászok. Szerencsére a lány nincs itt, csak egy fiú. Elégedetten sóhajtok egyet és a shinobi-hoz sétálok. Amikor oda érek, abba hagyja az edzést és felém fordul. A kérdésére rábólintok.
- Obake Kaito, személyesen!
Első ránézésre úgy tűnik, jól ki fogunk jönni. Azonban hirtelen egy ismeretlen hangot hallok meg. Ugyanaz a kellemetlen sipító hang, ami tegnap megzavart az edzésben. Mire észbe kapok már előttem is terem a lány. Amikor azt mondja, megsértődött rám, meglepődök.
- Szia Nana! - remélem jól emlékszek a nevére.
Pont megakartam kérdezni a lánytól hogy miért is haragszik rám, de a fiú magához húzta. Inkább a hallgatás mellett döntök. Amikor a srác elmondja hogy a lány a húga, majdnem hátra esek. Amikor a kezét nyújtja felém, észbe kapok és megmarkolom a kezét.
- Örvendek a találkozásnak. - rázok vele kezet. - Na szóval, milyen küldetésről is van szó?
A kérdésem után kicsit hátrébb lépek, nehogy a lány meglepjen valamivel.
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tsihidoro Angikame Csüt. Május 13 2010, 20:14

/Ino és Kaito/

Angikame már tegnap is kint járt az edzőterepen, meg az előtt is, meg az előtt is, na szóval minden nap. De a tegnapi nap volt a legjobb. Nikusival, a hiénájával voltak kint és épp gyakoroltak, a kis hiéna egész jó segítővé válhat, majd harc közben. Angikame emellett sokat gyakorolta még a Négy láb jutsut és mi tagadás kezd neki elég jól menni. Tegnap viszont kapott egy levelet amiben azt írták, hogy küldetésre megy. Csak az a gond, hogy se senseie, se társa, se semmi. De nem baj majd ma meglátja. Nikusival a zsebében érkezik a kiképzőterepre. Úgy néz ki már van ott valaki, vagy valakik. Kicsit körülnéz, úgy csinál mint a rossz kutya, azaz mondhatni körülszaglászik (felméri a terepet) ezután szép komótosan odamegy a két alakhoz. Nikusi kiugrik a zsebéből és megáll gazdája mellett.
- Helló. A nevem Tsihidoro Angikame, állathasználó shinobi, legalább az akarok lenni. Ti a társaim vagytok? -kérdi kíváncsian.
A kis hiéna megszaglássza a személyeket és ezután egy vakkantással beugrik gazdájának jó puha zsebébe, csak fejét dugja ki és úgy figyeli az eseményeket.
Tsihidoro Angikame
Tsihidoro Angikame
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 145

Témanyitás  Yamanaka Ino Pént. Május 14 2010, 22:18

[Kaito, Angikame ^^]

Namármost, Miroku talpraesett, laza csávó volt, könnyedén koptatta le a kishúgát néhány szóval, egészen pontosan haza küldte főzni. Ért a kölyökhöz, ez világosan látszott. Azért kicsit vissza is húzódik, mikor kettesben maradtok egy rövid ideig, Kaito, éppen egy kézfogás erejéig, mikor aztán hopp, csak úgy meglát egy emberkét a távolban, Sasszem felügyelő jelentkezik.
- Hé, te! - Kiált Angikaménak, aki remélhetőleg felfigyel rá, mert ő bizony oda nem megy hozzá... maximum Kaitót küldi érte, de az meg megint nem éppen úriemberre vall, szóval vegye csak észre és mindenki boldog lesz. - Gyere csak ide! - kiált még egyet, ha eddig nem lett volna nyilvánvaló a szándéka, aztán Kaitóhoz fordul.
- Ő még egy csapattárs, nemrég kaptam a fülest. Remélem, nem bánod, ha nem édes kettesben leszünk. - Ha bánná, valószínűleg Miroku maga futna ki a világból, mert ő bizony egyenes orientációval rendelkezik és ezen egyelőre nem áll módjában változtatni. (Hehe. xD)
- Helló, Miroku vagyok, ő meg Kaito, és hozzánk osztottak be nem olyan régen. nem igazán tudom, mi lesz most a pálya, de mindjárt kitalálom. Remélem, mindketten megkaptátok a levelet, bár az nem sokat ír, a vezetőség spórol a tintával, vagy valami. Ötleteket szívesen fogadok a küldetéssel kapcsolatban, bár én amondó vagyok, hogy egyelőre vegyük irányba a Víz országát, onnan meg majd eldöntjük, merre bolyongunk. Akár fél nap alatt oda is érhetünk...

[Írtok még ide egy kört, vagy folytassuk Kirigakure határvidékén a játékot? ^^]
Yamanaka Ino
Yamanaka Ino
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito Vas. Május 16 2010, 20:05

/Ino és Angikame/

Miután Miroku haza küldi a lányt, egy újabb genin jelenik meg. A fiú ide hívja hozzánk, mivel mint kiderült ő is részt vesz a küldetésben. De jó, még egy emberrel többen vagyunk. Ennyien már szinte biztos hogy nem vallunk kudarcot.
Korábban már láttam itt edzeni a fiút, aki egy kis állatkát tartott a zsebében. Amikor meghallom hogy egy állathasználóról van szó, kicsit elmosolyodok. Remélem ez a kis zsebcirkáló csak egy kis kedvenc neki, nem pedig őt használja harcra. Habár, ha jobban bele gondolok, még nem láttam állathasználót harc közben, ezért még akár meg is lephet a kis hiéna.
- Menjünk a kikötőbe! Ott majd felszállunk a hajóra ami el visz minket a Víz országába. Legalábbis közel ahhoz a helyhez, ahol a küldetésünk van.
Ezután elhallgatok és megvárom a többiek véleményét. Ha benne vannak akkor a csapat élén elindulok a kikötő felé.

//Ino chan, szerintem te a következő postodat már írhatod a határvidékre.//
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tsihidoro Angikame Kedd Május 18 2010, 15:18

/Ino, Kaito/

Úgy néz ki jó kis társai vannak. Egy bábhasználó, legalábbis annak néz ki, meg egy tapasztaltabb srác. Genin társa máris elmondja a véleményét, ami nem más, mint, hogy menjenek el a kikötőbe és szálljanak hajóra. Angikamenak nincs kivetése az ötlettel szemben és reméli a vezetőjüknek sem lesz, legalábbis ő annak veszi a nagyobb Mirokut. Nikusi megunja a zsebben üldögélést és kiugrik onnan, de nem sokat mászkál a földön és utána rögtön felugrik Angikame fejére, igaz előbb a felsőjébe kapaszkodik a körmeivel és onnan. Kame-kun (Angikame beceneve) nyugodtan tűri a dolgot.
- Felőlem indulhatunk. Amúgy bővebben mi is a feladat Miroku? -teszi fel a kérdést.
Kame körülnéz, benyúl a zsebébe és felvesz egy laza testtartást, nem úgy néz ki mint aki nagyon ideges lenne.
Tsihidoro Angikame
Tsihidoro Angikame
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 145

Témanyitás  Shikoku Naoki Vas. Jún. 06 2010, 07:43

Naoki elgondolkodva sétált be a kiképzőterepre. Agya folyamatosan az előző küldetésen, majd a kazekage szavain járt. Undertaker tesztje eléggé kifárasztotta, mind mentálisan mind fizikailag, ezért aznap már korán ágyba. A másnap is jószerivel pihenéssel telt, de arra szakított időt, hogy elmenjen a kazekagéhoz. Elmesélte neki, hogy egy ideig szétvált a csapata, de ő szeretne tovább edzeni. Viszont sajnos nincs kivel. Ezért megkérdezte, hogy ideiglenesen nem tudná-e tanítani valaki, aki most éppen szabad. Gaara biztosította arról, hogy majd csak találnak valakit és arra kérte, hogy másnap legyen 8-ra a kiképzőterepen. Így hát most ott állt, reggel lévén még nem voltak túl sokan kint, és ennek Naoki is örült. Nem szerette a túlzsúfoltságot. Ahogy besétált a szeme megakadt egy nagyobb fán, ami a terület közepén állt. Halványan elmosolyodott és visszagondolt az edzésére az akadémiai tanítójával, aki megtanította, hogyan használja a drótot. Egy hirtelen ötlettől vezérelve elő is kapta az egyik drótját, nekifutott, majd a dróttal elkapta az egyik ágat és körbelendült a fán. Élvezte, hogy így korán reggel kicsit megdolgoztathatja az izmait, ezért feljebb lendült, elengedte az ágat, majd röptében megpróbált egy másikat elkapni. Sikerült is, azonban mivel gyorsan kellett rátekernie, nem sikeredett túl alaposra, így ahogy továbblendült volt, kioldódott és Naoki zuhanni kezdett. Mivel a drótot visszahúzni és megint eldobni már nem lett volna ideje, ezért gyorsan hátranyúlt a táskájába és elővette a másik drótot, majd azt kivetve az egyik ágra könnyedén megállt egy ágon. Sóhajtott egy nagyot, hagyta, hogy az adrenalin kicsit lejjebb menjen benne, majd elrakta a drótokat és hátát nekitámasztva a fa törzsének, egyik lábát lelógatva az ágról várta, hogy megérkezzen aki tanítani fogja.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Hétf. Jún. 07 2010, 23:49

[Naoki]
Nem is kellett olyan sokat várnia, hogy felbukkanjon más is a terepen, és nem kellett nagyon megerőltetnie magát ahhoz, hogy sejtse, a leendő mesterét tisztelheti benne, aki majd bevezeti a ninjatudományok magasiskolájába.
- Yo! - köszönt rád a férfi, majd szigorúan végigmért. - Ha jól sejtem, Shikoku Naoki? - kérdezte szűkszavúan, mire csak bólintottál. - Remek - vált elégedetté az arca, az első feladatát abszolválta, rád bukkant.
- A nevem Me, és egy ideig én foglak istápolni. Ehhez azonban nem árt, ha először megtudok rólad pár dolgot, legfőképp azt, hogy milyen irányú érdeklődésed van, mire szeretnél majd később szakosodni, mert ahhoz mérten érdemes fejlesztenem téged - vázolta röviden oktatási teóriáját Me-sensei.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Shikoku Naoki Kedd Jún. 08 2010, 11:11

Ahogy Naoki ott üldögélt a fán, hirtelen egy férfira lett figyelmes, aki felé tartott. Sejtette, hogy ő lesz a tanítója, ezért leszökkent a fa ágai közül, hogy illően fogadhassa. Viszonozta a férfi köszönését, majd bólintott egyet a kérdésére. Naoki így elsőre nem tudta hova rakni a férfit. A kiállása szilárd volt, nem beszélt feleslegesen, nem lelkendezett, egy komoly ember képét keltette Naokiban. Örült is neki, hogy Undertaker után végre egy normális ember is tanítani fogja.
A férfi bemutatkozott, Me-nek hívták. Elmondta még, hogy egy ideig ő fogja tanítani és nem is húzta nagyon a dolgot, egyből megkérdezte Naoki-t a jövőbeli terveiről.
- Nem is tudom - vakarta meg a tarkóját a genin egy kissé bizonytalanul. - Arra gondoltam, hogy mivel a falu a sivatag közepén van, esetleg megpróbálhatnám megtanulni irányítani a homokot. Egyszer talán még oda is eljuthatok, ahol most Kazekage-sama tart. - fejezte be, az utolsó mondatot már nem is a férfinak szánva, hanem maga elé suttogva.
- Esetleg megtaníthatná nekem, hogyan fejlesszem a chakrakontrollomat, úgy hallottam ez kell a homok irányításához. Sajnos az akadémián nem jelentkeztem a chakra irányításában - vallotta be kicsit szégyenkezve.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szomb. Jún. 12 2010, 00:20

[Naoki]

Me türelmesen végighallgatott, és bólogatott.
- Értem, tehát homok. Nem lesz egyszerű dolgod, ahogy hallom, ezzel tisztában vagy valamennyire. Sok elszántságra, és még több edzésre lesz szükséged, és közel sem biztos, hogy sikerrel jársz - fest eléd kevésbéhízelgő képet, de legalább őszinte.
- Az akadémián tanult alapokon kívül, amelyekben nem jeleskedtél , és ezek szerint hátránnyal indulsz eleve, tanultál bármit is? Valamilyen technika, esetleg chakrairányítással kapcsolatos feladat? Volt egyáltalán valaki, aki tanárként tevékenykedett melletted? - úgy tűnt, nem nagyon készült fel belőled, vagy nem volt ideje, vagy nem is nagyon törődött vele, mert úgy volt vele, élőben gyorsabban megszerzi a szükséges információkat, mint átnyálazva egy halom papírt. Közben látszott rajta, már forog az agya a lehetséges feladatok körén, és folyamatosan alakul a fejében a tanterv.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Kedd Jún. 15 2010, 16:16

//Gomen, sok volt a vizsgám! ^^ Viszont 4-es lett a spanyol, 5-ös a töri, és ez annyira feldobott, hogy most mindenképpen produkálok egy postot. Bár hulla vagyok, de megoldjuk. Smile//

Naoki bólintott a sensei szavaira. Ő is tudta, hogy hosszú út áll még előtte, mire megtanulja irányítani a homokot, de úgy gondolta, hogy valahol el kell kezdeni. Csak akaraterő kérdése. ha már benne lesz a dologban, akkor már könnyű lesz folytatni, a kezdet az igazán nehéz.
A férfi kérdésére elgondolkodott. Chakrairányítással kapcsolatos feladat...? A drótjutsuk, amiket tanult nem éppen ezt igényelték viszont tanult még egy technikát, ami nagyon is igényelte a chakra irányítását.
- Megtanultam a Feloldás // Genjutsu Kai-t nemrég, akadémiai tanítómtól. Sokat szenvedtem vele, de valamennyit javított a chakrakontrollomon. Legalábbis a sensei ezt mondta - vonta meg a vállát a genin.
- Volt-e tanárom? - a kérdés meglepetésként érte a fiút, a tanítók általában mindent tudni szoktak már a rájuk bízott geninekről, furcsa volt, hogy a férfi mégis kérdezősködött. *Bár lehet, hogy csak arra kíváncsi, hogyan fogok nyilatkozni Undertaker-ről.* próbált magyarázatot találni a fiú.
- Nos, egy küldetést teljesítettem Undertaker-sensei keze alatt. Bár nem tanított nekünk semmi konkrétat csak egy tesztet végeztetett el velünk, mégis szerintem elmondhatom, hogy ő a tanárom.
A fiú figyelte a férfit miként reagál a névre. Kíváncsi volt rá, hogy van e híre aberrált (akarom mondani szeretett ^^) sensei-jének a társai között.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Csüt. Jún. 24 2010, 14:28

//Gratulálok! Wink Hát nekem még van egy komoly küzdelmem kedden -szigorlat- remélem, görbülni fog, mert emiatt nagyon vissza kellett vennem a társasági életemből és konkrétan kezdek begubózni :/ Még ide sem volt időm rendesen feljönni úgy, hogy írni is legyen még energiám -.-' //

- Hmmm - hümmögött egyet a névre, az arca meg sem rezdült, de abban a hmmben volt valami behatárolhatatlan, amivel ő magában konstatálta az említett személyt.
- Ezek szerint a megszokott alapokon még nem estél túl. Nem csodálom, Undertaker-san nem a következetességről híres, és egyébként is többre tartja az észt, a gondolkodás képességét, mint a technikákban való jártasságot. Tény, hogy nem elég technikákat tudni, ám a módszereivel általában csak elijeszti a tanítványait. Kár, mert egyébként egy zseni, és falunk egyik méltán elismert polgára képességeit tekintve - foglalja össze tárgyilagosan a helyzetet.
- De így egyértelműsítette számunkra a kezdést is. Klasszikus chakrairányítási feladat, amely nélkül nem kezdhetünk komolyabb dolgokba, a fáramászás/vízenjárás móka. Biztosan hallottál már róla másoktól. Szerintem kezdjük a könnyebbel, és neki is eshetsz a fának. szeretném, ha hangosan foglalnád össze minden egyes próbálkozásnál a következtetéseid. Lehet, hogy bolondságnak hangzik, de ha az ember hangosan ki is mondja, amit tapasztalt, az jobban leülepedik benne, mintha csak átfutna az agyán.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Vas. Júl. 04 2010, 21:43

//Kicsit nagy a szünet a postjaink között, de sebaj. Lassan de biztosan. Smile Gomen a késésért! Remélem kiengesztelődsz, ha kicsit bővebben válaszolok. ^^//

A férfi nem reagálta le egyből a nevet, egy ideig mintha azon gondolkodott volna, hogy mit is mondjon. Végül Naoki már attól tartott, hogy a férfi nem akar semmit sem hozzáfűzni, de végül mégis megszólalt.
Elmondta, amit már Naoki is sejtett, hogy valójában Undertakernek ez a stílusa, hogy nem tanít sokat az alapokról, elméletről, inkább a harci tapasztalatok átadását részesíti előnyben. Az viszont meglepte, hogy a férfi milyen tisztelettel beszélt a sensei-ről. Azt sejtette, hogy Undertakernek különleges képességei vannak, de hogy ő a falu egyik zsenije, az váratlanul érte. A genin visszagondolt az elmúlt napokra, amit a sensei-jel töltöttek, kicsit más szemmel nézte meg a különböző helyzeteket és lassan kezdett eddig pislákoló tisztelete megerősödni.
Me szavai rángatták vissza a nosztalgiázásból, aki éppen azt próbálta elmagyarázni neki, hogy mivel is fogják kezdeni a gyakorlatokat. Ahogy az sejthető volt, chakrakontroll. Naoki kicsit elhúzta a száját, nem repesett az örömtől, hogy ezt vele is megcsináltatják, bár azzal tisztában volt, hogy túl kell esnie rajta, hogy továbbléphessen. Körülbelül tudta miről van szó, elég régóta volt genin ahhoz, hogy halljon a fáramászás és vízenjárás művészetéről, sőt egy hasonló edzést már látott is. Ezt Me is sejthette, mivel nem magyarázta el neki mit kell tennie, hanem mindjárt hasznos tanáccsal látta el, miszerint próbálja hangosan kimondani, hogy mit tervez csinálni, milyen oldalról próbálja megközelíteni a dolgot. A fiú beletörődötten sóhajtott egyet, majd a kiképző terepen árválkodó fához sétált. Megállt tőle 1-2 méterre, majd a férfi figyelő szemeit magán tudva, elkezdett egyelőre még magában gondolkodni.
*Nos, mit tudok a fáramászásról... Chakra-t kell a talpba koncentrálni, hogy az tapadjon a fához. Ez így nem is hangzik nehéznek, nem lenne logikus miért olyan nehéz megtanulni. Ahogy hallottam két lehetséges verzió van: túl sok chakra a talpba, és ez szétroncsolja a fa kérgét. Vagy túl kevés, és ezért nem tapad meg a láb rajta. Egyszóval az egyensúly megteremtése a nehéz.*
- Na akkor... - szólalt meg hirtelen az egy perces gondolatmenet után - Azt tudom, hogy kétféleképpen lehet elrontani a gyakorlatot. Ha túl sok, vagy ha túl kevés a chakra a talpamban. - Itt a férfire pillantott megerősítésképpen, majd ha Me valahogy jelzi, hogy jól tudja, akkor folytatja. - Az egyensúlyt kell megtalálni a kettő között, ami feltételezem nem könnyű. Szerintem úgy lenne érdemes elkezdenem, hogy szándékosan a két hibát megpróbálom elérni. Hibázni csak könnyebb. - fűzte hozzá mosolyogva, majd nekiállt a megvalósításhoz
Kezeit összefonta és a kos jelét formázta meg, majd elkezdett koncentrálni. Megpróbálta először megérezni magában a chakrát, mivel tudnia kellett mit irányít. Nem volt benne biztos, hogy megtalálta, valami bizsergésfélét érzett, de úgy gondolta nem veszíthet semmit, így a bizsergést a lábába koncentrálta. Megpróbálta fokozni az érzést, amennyire csak tudta és megpróbálta nem elveszíteni a belső koncentrációt. Közelebb lépett a fához és próbaképpen jobb lábát felemelte és nekinyomta a törzsének. A koncentrációból nem kiesve próbálta csúsztatni a talpát a fán, van-e ellenállás?
Amennyiben nem találta meg magában elsőre a chakrát, és nem is tudta azt irányítani, akkor addig próbálkozik, míg nem sikerül és csak utána lép vissza a fához.

Amint próbálta odébbcsúsztatni a talpát a fa törzsén, azt vette észre, hogy nem képes rá, a lába erősen tapadt a fához. Az eredményen fellelkesülve, erre a lábára támaszkodva megpróbált elemelkedni a földtől és felugrani a levegőbe. Eddig azonban nem nyomta túl erősen rá a lábát a fára, mivel bal lába még a földön volt. Most, hogy már nem érintkezett a földdel, teljes erővel a fa törzsén levő jobb lábra tevődött át a súly, aminek következtében a nagy odakoncentrált chakra miatt a fa törzse behorpadt, a kéreg egyenletlenné vállt és Naoki talpa alól kicsúszott a tal... fa. A genin azon nyomban elvesztette a koncentrációját és a földre huppant. Szerencséjére nem volt magasan, alig egy fél métert "zuhant"
Egy 10 másodpercig feküdt ott némán, Me-ben talán az is felmerülhetett, hogy valami baja esett, mikor hirtelen megmozdult, bosszúsan fújt egyet, majd talpra pattant.
- Nos, ez volt a "túl sok chakra verzió" - jegyezte meg a genin tárgyilagosan. Nem bosszantotta fel magát túlságosan a dolgon, hiszen ő akart hibázni.
- Szerintem nem nagyon van szükség a kevés chakrával való próbálkozásnak, hiszen egészen jól megértettem a működését a dolognak - közölte a fával, legalábbis úgy nézett ki, mivel a férfinek hátat fordítva, a nemrég általa létrehozott horpadást bámulta a törzsén. - De mégis, az egyensúlyhoz szükséges tudnom mennyi chakraráfordításnál "tapadok".
Ismét koncentrálni kezdett, hogy meglelje, mi elveszett, mégpedig a bizsergést. Most már talán könnyebben ráakadt, nem igazán tudta megállapítani, elvesztette az időérzékét, a lényeg, hogy megint érezte és megpróbálta a talpába irányítani. Amint sikerült, most a bal lábát emelte fel, és azt tette fel a fa törzsére. Ezúttal a lehető legkevesebb chakrát próbálta a talpába irányítani, és ide-oda húzogatta a lábát a törzsön, miközben megpróbált egyre több chakrát odavinni. Amennyiben nem sikerül neki a finomhangolás, úgy felhagy ezzel a módszerrel és megpróbálja szakaszosan növelni a chakra mennyiséget. Azaz koncentrál, beleirányítja a chakrát a talpába, felteszi a törzsre, hogy tapad-e? Nem, akkor leveszi. Kicsivel többet irányít bele, megint felteszi a törzsre, hogy tapad-e és így tovább. Megpróbálja belőni azt a pontot, amikor már tapad.
Úgy 5 perc próbálgatás után megpihent és körbenézett. Kissé meglepve látta, hogy pár akadémiai tanuló figyeli érdeklődve a műsort, páran társaikkal kuncogva mutogattak felé. Nakoki elpirult, ahogy végiggondolta, hogy hogy festhetett az elmúlt percekben, ahogy a talpát a fához szorítva, behunyt szemmel koncentrált, majd levette és kezdte az egészet újra. Megpróbálta kirekeszteni őket, nem foglalkozni velük, hiszen ő itt most fontos dolgokat tanult. Nem érdekelte, hogy mit gondolnak a többiek, nevessenek csak, az idő majd őt igazolja...
- Úgy gondolom, hogy az alapokat úgy, ahogy megértettem. - szólalt meg Me felé fordulva - Nagyjából tudom hogy mennyi chakrát kell kibocsátanom ahhoz, hogy megtapadjon a talpam. Most következne az a részt, hogy megtaláljam úgy is az egyensúlyt, hogy a fán levő lábamon van a súlyom... - itt abbahagyta a saját feladatának leírását és várakozóan a férfire nézett. Eddig nem igazán kommentálta a teljesítményét, úgy érezte, hogy ideje annak, hogy valami visszajelzést kapjon. Így hát csak várt ott szótlanul, míg Me meg nem szánja 1-2 szóval.

//Ejnye... látszik, hogy rég írtam. Ki vagyok éhezve! Smile Egyébként nem tudom mennyire látszott az eddigi kalandokból, de Naokinak mindig próbáltam egy kissé gondolkodósabb, tervezősebb kiállást adni, ennek szellemében írtam a postot. Tudom, hogy nehéz az ilyet kijátszani, hogy ne szálljon el vele a ló, de próbálkozom. ^^//
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Csüt. Júl. 08 2010, 01:00

Me jót szórakozott a kis performanceodon, de határozottan elégedett volt. Mikor megpihenve arra koncentráltál egy kicsit, hogy kisikarj belőle némi visszajelzés félét, nem volt rest válaszolni. Az ember azt hinné, ilyenkor, ki tudja hanyadszorra tanítva ezt az elcsépelt feladatot, már biztos unja, de kifejezetten jó kedve volt, és úgy tűnt, figyel.
- Véleményem szerint lényegében jól körüljártad a problémát, elvileg elég tapasztalatot is szereztél ahhoz, hogy átgondoltan kezdhess neki rendesen a feladat gyakorlatba ültetésének.

//ha ilyen szépen részletezve leírod azt is, akkor nem is nyüstöllek vele sokat Smile //
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Pént. Júl. 09 2010, 23:52

//Nagyon igyekeztem az írással. ^^ Keddig unokatesóméknál leszek, nem biztos, hogy lesz időm postolni. De persze reméljük a legjobbakat! Smile//

Ha Naokiban eddig merültek is fel kérdések, azok most mind eloszlottak, ahogy meghallotta Me biztatással. Ezek szerint eddig jól csinálta a dolgokat, megismerkedett a két alapproblémával, ami a chakra ezt a féle felhasználási módját illeti, azaz most meg kell próbálnia őket elkerülni. Úgy gondolta eleget pihent már, kész nekiállni a feladatnak, így hát talpra szökkent és egy rövid koncentrálás után ismételten a talpába irányította a chakráját. Előző próbálkozásai alatt körülbelül körbejárta, hogy melyik az a chakramennyiség, ami már "odatapad" a fához, így hát most is rögtön azzal indított. Megpróbálta belőni és rátette a lábát a fára. Először nem érzett semmiféle ellenállást, ezért kicsit növelte a kibocsátás szintjét, egészen addig, míg már erőt kellett volna ahhoz kifejtenie, hogy odébbcsúsztassa a lábát. Eddig már az előbb is eljutott, most jött a továbblépés. Elkezdte szépen, lassan növelni a kiáramlott chakra mennyiségét, ezzel párhuzamosan pedig kezdte egyre inkább a fán levő lábára áthelyezni a súlyát. Egyszer kétszer nem sikerült tartani az arányt, így volt, hogy megcsúszott a fán és újra kellett kezdenie, egyszer pedig - még az első próbálkozások alatt - a chakra adagolást túlozta el, és egyszer csak behorpadt a talpa alatt a kéreg, nem bírta el azt a nyomást. A sokadik próbálkozásra már kezdett egyre biztosabban haladni, már csak egészen kis súlyt tartott a földön támaszkodó lába, végül szép lassan felemelte a földtől és immáron csak a fához kapcsolódó lábával tartotta magát. Naoki boldogan elvigyorodott és mivel most vízszintesen volt a földdel megpróbált hátranézni, hogy lássa mit szól e dologhoz Me, de ahogy ezt megtette, egy kicsit megszédült és ez elég volt ahhoz, hogy elveszítse a koncentrációt. Ez már azonban nem az első próbálkozása volt, jó párszor kellett már leérkeznie a fáról, így most is talpra érkezett, bár a térdét egy kicsit felhorzsolta.
- Megy ez... - jegyezte miközben megdörzsölte a sajgó testrészt. - Most már csak a járást kéne megtanulnom meg, hogy menjen e nélkül az állandó koncentráció nélkül is. Mert ez így nagyon kifáraszt. - A genin megmasszírozta egy kicsit a halántékát, kezdett fájni a feje a kimerítő és folyamatos koncentrációtól, de eltökélte, hogy ezt még befejezi.
Ismét a fa felé fordult és megpróbálta felidézni, hogy az előbb mennyi chakra-t használt a fennmaradáshoz. Miután megvolt, kicsit, hogy gyorsítsa a dolgokat, megpróbált azonnal felugrani a fára. Elsőnek nem volt jó a chakra beállítása, így megcsúszott és egy hátraszaltóval érkezett vissza a földre. Kissé finomított a chakra kiáramoltatáson, majd ismét megpróbálta, és ezúttal már fent is maradt. Örült ennek, nagyon is, de még előtte állt a járás művészete. Bár tudta, hogy az eddig tanultakkal elvileg már könnyedén kéne vennie ezt az akadályt, de mégis tartott attól, hogy a fáradtsága miatt nem lesz képes annyira koncentrálni.
*Ne add fel Naoki, már nincs sok hátra!* biztatgatta önmagát, majd gyorsan elűzte a kétségeit és újra a feladatra koncentrált. Amint ezt megtette, meglepődve tapasztalta, hogy egy ideig úgy is fenn tudott maradni a fán, hogy félig máson gondolkodott, azaz már nem kellett mindent kizáróan erre koncentrálnia. Ennek nagyon megörült, és ez az eredmény adott neki elég erőt ahhoz, hogy belevágjon a járásba. Valóban nem volt már olyan nehéz dolog, csak annyit kellett tennie, hogy a másik lábába is ugyanannyi chakra-t áramoltatott, mint az elsőbe (amit így sokkal könnyebb volt megtenni, mint amikor az elsőbe próbálta, mivel így pontosan tudta, hogy mennyit kell kibocsátania), majd maga elé helyezte. Mikor úgy érezte, hogy szilárdan tapad, az első lábán megszüntette a kiáramlást, és azt tette maga elé. Egészen jól ment neki, óvatosan és lassan sétált felfele a fán. Végül megpróbált egyre gyorsabban lépkedni, ez jóval nehezebb volt, hiszen mindig meg kellett várnia, míg az elöl levő lába már tapad és csak utána emelhette fel a hátsót. Ahogy egyre inkább gyorsított a tempón, egyszer csak elvétette a dolgot, túl hamar emelte fel a hátsó lábát, az elsőnek még nem volt tökéletes a tapadása, így hát zuhanni kezdett. Ahogy fordult egyet a levegőben döbbent csak rá, hogy már milyen magasra jutott, innen bizony nem tud csak úgy leérkezni. Kétségbeesetten kutatott valami megoldás után, de ezen rövid idő alatt nem sok mindent jutott eszébe. Először arra gondolt, hogy megpróbálja magát lelassítani a fán, a chakra egy kissé nagyobb arányú kieresztésével, de elvetette, mivel ettől csak behorpadt volna a fa kérge és nem állította volna meg a zuhanását. Ekkor jutott eszébe, hogy ő már átélt ilyet, hogy zuhan lefele egy fáról, nem is egyszer. Sőt, pont itt élte át! És ekkor már tudta is mit kell tennie: gyorsan hátranyúlt a kis táskájába és előrántotta az egyik drótját. Kezeire tekerte és egy gyakorlott dobással a legközelebbi ág felé dobta. Éppen az utolsó pillanatban, ugyanis már nagyon közel járt a földhöz. A drót vége az ágra tekeredett és Naoki széles ívben suhant el, alig egy méterre a föld felett. Egyenesen egy másik ág felé tartott, hogy ott landoljon, de hirtelen eszébe jutott egy merész ötlet. Mi lenne, ha a fa törzsén landolna? Nem is vettette el, bízott abban, hogy eléggé megtanulta a dolgokat és képes lesz rá. Ha nem, akkor sem lesz nagy baj, drótjával majd megint elkap egy ágat. Így hát összeszedte mindent eddigi tudását, lábaiba megpróbálta beleáramoltatni a megfelelő chakrát, majd amint közel ért a fa törzséhez, rátette egyszerre mind a kettőt. Ha sikerült fennmaradnia, akkor büszkén lenéz Me-re, hogy vajon mit reagál, de ha nem, akkor sem keseredik el. Drótjával újfent elkap egy ágat és egy kis himbálódzás után megint megpróbálja. Egészen addig, míg fenn nem marad.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.