Kiképzőterep

+25
Ootsutsuki Kaguya
Nanja
Terumi Mei
Kagemare Ran
Hatake Kakashi(Inaktív)
Koreko Rui
Tobi
Jiraiya
Rabada Genkou
Sanagi Natsu
Wakai Kasai
Akki Kamihira
Hayata Bakin
Shiruba Tsuki
Konan1
Tsihidoro Tatsuta
Tsihidoro Raiden
Tsihidoro Kazuki
Karin
Huramino Saito
Sai
Tsihidoro Angikame
Yamanaka Ino
Obake Kaito
Shikoku Naoki
29 posters

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Kiképzőterep - Page 3 Empty Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Huramino Saito Vas. Okt. 03 2010, 19:44

//Hehe, ez nagyon állat post lett Very Happy Többször is jól elnevettem magam What a Face //

Amikor visszaértem a kardommal a hátamon, már meg is kaptam a lelkes kérdésemre a választ. Ezúttal nem fuuton technikát fogok tanulni, hanem egy sokkal magasabb szintre emelkedünk. Amikor először meghallottam, hogy tér-idő technikáról lesz szó egy kicsit elgondolkoztam. *Vajon ez mit jelenthet? Tér-idő technika... még sosem hallottam ilyenről, talán ezzel a technikával meg lehet állítani az időt egy röpke pillanatra?! Hehe... igen az tényleg jó lenne.* Egy kicsit elméláztam miközben az arcom teljesen elvörösödött és egy egy leheletnyi vér is kifolyt az orromon, szinte sütött rólam, hogy mire is gondolhatok. Amikor újra feleszméltem és visszatértem a való világba, már Temari belekezdett az idézésbe. Először ujjharapás, majd pedig kézjelek sorozata. A következő pillanatban már egy apró kis szőrmók fenyegetett azzal, hogy megfoszt az én kis büszkeségemtől, de még mielőtt bármit is tehettem volna ez ügyben, Temari már le is állította a kis harcias teremtményt. A következő pillanatban már a szőrmók valami szerződésről beszélt aztán a kaszájával "hadonászott" egyet és arra felállva megfenyegetett, bár kissé viccesre vette a figurát.
Megráztam a fejem, majd gondolkozni kezdtem, látni lehetett rajtam, hogy nem fogtam fel az itt történő eseményeket és ennek hangot is adtam.
- Ööö mégis mi ez az izé?! Mondtam miközben lehajoltam a menyéthez, majd kíváncsiskodóan mutattam rá. - Valamint nem tér-idő technikáról volt szó? Azt hittem, hogy valami időfagyasztás vagy ilyesmit mutatsz... Mondtam egy kicsit csalódottan, bár a hozzáállásom egy pillanat alatt csalódottból kíváncsiskodóvá változott.
- És egyébként meg mi is ez az izé? Valamint van neki neve is? Kérdésem ismét Tamarihoz intéztem.
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében

Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Karin Hétf. Okt. 04 2010, 10:44

Az állatka, vagy inkább nevezzük menyétnek mostantól, szinte egy pillanat alatt kapta fel ismét a vizet, ahogyan a szavaid egyben sértették őt, másodjára, hogy szinte átnéztél rajta, még jobban felmérgesítették. A homlokán egy hatalmas csík jelent meg, ahogyan Temari még szólni sem mert és a menyét szinte rátapadt az arcodra. Szemei vérben úsztak, ahogyan rátapadt az arcodra, két mellső végtagjaival a füledet markolta, ahogyan a hátsója az szádba lépett kissé, hogy ott tartsa meg magát. Érzeted, ahogyan az apró kis körmei belevájnak a húsodba, de nem mélyen, olyanok voltak, mind az apró kis tűk, nem sokkal többek. Belebámult a szemedbe, majdnem farkasszemet néztetek egymással.
- Én is itt vagyok ám...- morogta- A nevem Hiyayaka, a legendás Katamari-sama első számú fia vagyok! Ne néz semminek, mert leharapom az orrodat! - és abban a pillanatban bele is harapott. Na ez verte ki nálad a biztosítékot annyi szent. Szinte leráztad magadról a kis pufókot, ahogyan az egy ügyes mozdulattal kapta le az egyik fülcimpádat és harapott abba is, azonban itt a terve nem jött össze. - Hoppá! - nyögte ki, ahogyan abban a pillanatban rájöttél mire mondta ezt. Megcsúszott a keze, és majdnem leeset, hogy ebben mi gátolta meg? Nos, a füled, melybe beleharapott, mivel arra még erősebben ráharapva csüngeni kezdett, a te legnagyobb örömödre.
- Elég legyen! - szerencséd volt, hogy Temari közbelépett, megfogta a kis vadócot és leemelte a füledről, ahogyan az sunyin nézett rád és a kedvedért még csattoktata is a kis fogait, ahogyan kajánul elvigyorodott.
- Legközelebb a heréid jönnek! -mutatott rád, két ujjal, hogy figyelni fog, szinte megfenyeget ezzel. De úgy látszik nyugton maradt, Temari elkezdte simogatnia a hátát, ahogyan szinte úgy dorombolt mind egy kiscica neki.
- Tisztelt őket! -szólalt meg végre Temari is- Az idéző technikával, azon állatfaj egyedeit vagy képes segítségül hívni, akivel vérszerződést kötöttél. Bár csak egyszerű állatoknak tűnnek, annyi kivétellel hogy beszélnek, de valójában kifinomult kultúrával és ninjutsu ismeretekkel is bírnak. Hiyayaka apja, Katamari az én volt mesterem! Ő tanított meg a Fuuton elem teljeskőrü manipulálására és a technikáim nagy részére is! - tudatta veled a hírt, ahogyan ez igen érdekesnek tűnt
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Huramino Saito Hétf. Okt. 04 2010, 19:55

//A leírással nemsokára készen vagyok, már csak arra lennék kíváncsi, hogy Kamatarit milyen szintűnek soroljam be? //

Kicsit közelebbről szemügyre vettem az állatkát aki éppen a kaszáján tótágast állt és engem bámult. A megjegyzéseimnek hála, amit Temari felé intéztem, a menyét azt gondolta, hogy átnézek rajta, holott nagyon is érdekelt. Legelőször kicsit furcsa volt de aztán egészen megkedveltem a fickót és abban is biztos voltam, hogy Hanának is nagyon tetszett volna a kis krapek, ám mint kiderült Hiyayaka, egy kisebb akcióba kezdett, hogy ne sérüljön a büszkesége. Felmászott az arcomra, amit alapból nem díjaztam pláne mivel még az apró karmaival szúrt is, de amikor ráharapott az orromra, akkor egy kicsit kiborultam.
- Anyádat! Kiáltottam fel, de mivel az orromat harapta éppen ez egy kijelentés egy kicsit viccesen hangzott, ám ez nem volt elég és még a fülemet is meg kellett kóstolnia a szemétnek, de ezt már nem hagytam egyszerű felkiáltással, elkezdtem rángatni a fejemet, hogy szálljon le rólam, de csak rontottam a helyzeten. Kezei, lábai megcsúsztak és csak úgy lógott rajtam, pontosabban a fülemen amit éppen akkor is szorított a fogaival. Hála Temarinak hamar megszabadultam a kis átoktól, majd miután leszedte rólam Hiyayaka még egy apró kedves beszólást is megejtett.
*Óóóó... Valóban?! Na majd meglátjuk melyikünk fogja kiherélni a másikat...* Ezt már nem mondtam ki, mert Temari felszólított engem arra, hogy tiszteljem az aprócska lényeket, majd pedig kiselőadást tartott az idéző technikáról amit figyelmesen végighallgattam.
- Értem... és mond csak! Ekkor már Hiyayakához fordultam. - Neked milyen képességeid vannak? Miután a kérdésemre megkaptam a választ, Temarira néztem és őt kezdtem el faggatni. - Nagyon érdekesnek tűnik a dolog... Egyébként hogyan megy ez a vérszerződés dolog? Kérdeztem tőle, utána gondolkozó pózba álltam, a kezemmel az államat kezdtem el vakargatni, majd egy apró alig hallható megjegyzést tettem.
- Bár ha a többi lényke is ilyen virgonc mint ez, akkor kétszer is meggondolom a szerződést. Ezt a mondatot egy cseppet se gondoltam komolyan, afféle apró poénnak szántam.
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében

Adatlap

Témanyitás  Karin Kedd Okt. 05 2010, 10:19

Ahogyan pedig lehajoltál a kis kemény maghoz, aki jelen pillanatban mind egy kiscica pihent Temari ölében, szó szerint felkapta a fejét, nem is a szavaid, hanem a közelséged miatt, ahogyan morogni kezdett és villogtatni a fogait. De csupán egy pillanatra, hiszen amint felfogta, szinte felpattant két-lábra, ahogyan büszkén kihúzta magát.
- Hogy én.. höhöhö...- nevetett fel üszkén- Én követtem apám útját és a lehető legjobb vagyok abban amit csinálok...- közölte nagyképűen, ahogyan Temari is elmosolyodott ezen, sőt meg is szólalt.
- Ez igaz, főleg ha nem esnél el állandóan a saját lábadban! -mosolygott rád a kunoichi, ahogyan a sértett fél, szinte azonnal pattan egyet, ahogyan rákiabált az idézőjére.
- Mégis kinek az oldalán állsz?- kérte számon, de kunoichi válassza, inkább mind kettőtöknek szolt, és nem csak neki.
- Senkién! Csupán az igazságot mondom! Mind kettőtöknek szüksége van még fejlődésre! Főleg neked! -nézett a kezében ágaskodó görényre, bocs menyétre- A nagy szádon kívül nem sokat tudtál felmutatni eddig! - jelentette ki, ahogyan Hiyayaka megsértődve ugrott le a nő öléből és sétált lassú és szomorú léptekkel a kaszájához.
Ekkor közölted az utolsó kijelentésedett, ahogyan az felpattant a kaszájára és mintha ha kalózkapitány lenne az árbocrúdon úgy nézett rád, ahogyan kezét előre kinyújtva rád kiabált. Igen, pontosan rád.
- Jól hald szavaimat! Ha eljössz velem a falunkba és a nagy öreg méltónak talál, akkor szerződést köthetsz velünk és ígérem neked, hogy a legjobb társad leszek... na meg a heréidet is békén hagyom...- az utolsó szavakat csak morogta magában, alig halhatóan, de ez valószínűleg annyit jelentett, hogy legyetek barátok vagy éppen riválisok!
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Huramino Saito Kedd Okt. 05 2010, 21:24

//Bocsi egy kicsit gyenge post lett '^^//

Végighallgattam a választ amit Hiyayaka mondott és egy kisebb mosollyal jeleztem neki, hogy megértettem minden szavát és dicsekvését, ekkor Temari közbeszólt és egy kisebb vita, nem nem is vita, hanem incselkedés féle alakult ki a két fél között ami hasznos volt a számomra. Megtudtam, hogy a menyétkének csak a szája és a foga nagy, mást még nem igazán tudott felmutatni, legalábbis nekem nem. Ezt követően pedig a sértődött fél, felpattant a kaszájára, majd karját felém mutatva válaszolt a másik kérdésemre. *A nagy öreg? Na mindegy, remélem az a falu nincs olyan messze, mert perpillanat nem lenne ínyemre a gyaloglás.*
- Megegyeztünk! Mondtam Hiyayakának egy széles mosollyal az arcomon miközben a kezemet nyújtottam neki.
- Ha alkalmas leszek erre a szerződés izére akkor megígérem, én sem fogok a babérjaimon ülni! Jelentettem ki neki lelkesen és vártam, hogy kezet fogjon velem. Ha ez megtörténik, egy pillanatra egészen közel hajolok hozzá, majd suttogni kezdtem.
- Azért remélem, hogy a tudásod is van akkora mint a szád... Mondtam neki viccesen, ahogyan kuncogva hajoltam vissza az eredeti testtartásomba, majd vártam, hogy megszóljon a mennyei harsona. Már csak maga az a tény, hogy egy társsal leszek gazdagabb a csatákban, már hatalmas előnyt jelent, főleg ha majd együtt is tudunk működni azokon a bizonyos pillanatokban.
- Na? Mikor kezdjük? Jelentettem ki türelmetlenül és vártam, hogy történjen valami.
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Karin Csüt. Okt. 07 2010, 09:48

A kis koma láthatólag újfent visszafogta magát, hiszen a újra kidülledt a csípős megjegyzésed miatt az ér a homlokán, nagyon is jól láthatóan, de a remegő kezét, hogy újfent neked ugorjon, visszatartotta, ahogyan a kassza tetejére ugrott és azon egyensúlyozva kiáltott rád Temarira, bár nem úgy, ahogyan veled beszélt.
- Temari-dono, megtennéd, hogy megidézed apámat, csak ő képes segíteni nekünk ebben a technikában!- kérte nyájasan a nőt, aki engedelmeskedve neki, a még mdinig kicsit vérző újából kinyerve a szükséges vérmennyiséget, ugyanazon kézjelek segítségével jelenítette meg a legendás menyétet. Egy pillanatra azt hitted, hogy még egy csirke fogott hívott ide, hiszen majdnemhogy ugyan úgy nézett ki, Hiyayaka, azonban a bundája fehér volt. - Apa!- kiáltott rá a kis roszcsont, ahogyan ugrott is az apja felé, de abban nem volt semmi különös dolog. Kivéve, hogy abban a nyomban vágta hokon az apja a kezében lévő sarlóval.
- Nőj fel, hülye kölyke! - rikkantott rá az apja, ahogyan a kis menyét a földön feküdt, a sarló alatt.
- Akkor most saját magadat hülyézted le?- kérdezte alig halhatóan, ahogyan a hatalmas kasza megemelkedett és még egyszer lesújtott, persze a tompa felével.
- Befogod! -kiáltott rá még mérgesen Katamari, ahogyan értetted, honnan is ez a viselkedés.
- De akkor anyát és ha ezt megtudja...- szinte érezted, ahogyan elmosolyodik a kis komisz. És abban a pillanatban a kasza nem sújtót le, hanem Katamari, mind egy rendes apa, felkapta a fiát és magához ölelte, ahogyan sírt, de a szavai mellett, egyből megértetted miért.
- Okos fiú.. szép fiú... nagyon szeretlek, maradj ilyen mindig.. csak az anyádnak ne szólj! -simogatta fia fejét- Nem akarok meghalni! - értetted meg, ahogyan észrevette téged is, és a szemei összeráncosodtak.
Gyorsan kiderült, hogy miért kellett idejönnie, ahogyan végigmért. Alaposan, ahogyan elmosolyodott.
- Felőlem nincs akadálya, ha túléli, akkor már megérte elvinnem őt! -nézett rád sunyin és gonoszul apa és fia, ahogyan rossz előérzeted támadt, főleg azután, hogy Temari is benyögte.
- Én nem megyek ám! -mosolyogva, mintha ez természetes lenne.
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Huramino Saito Csüt. Okt. 07 2010, 17:55

Kis csípős megjegyzésem után végre nagyon úgy tűnt, hogy haladunk valamerre, bár nem szó szerint, hisz még mindég a kiképző terepen voltunk és nem azon a bizonyos helyen ahol a szerződést, vagy mit kell kötni. Temari újfent idézett egyet és mint kiderült Kamatari volt az, a híres menyét akiről az elmúlt egy órában már annyit hallottam. Épp azon gondolkoztam, hogyha valaki ilyen híres, akkor illik előtte tisztességesen meghajolnom, illetve üdvözölnöm őt, azonban amikor megjelent, nem az volt, hogy rám figyelt, hanem sokkal inkább a fiával foglalkozott. A kis színjáték igen érdekesnek bizonyult és már arra is rájöttem, hogy vajon mitől lett olyan Hiyayaka amilyen. A dolgok alakulása közben egy tény igen is nyomasztani kezdett engem, és ez a tény, jobban mondva valaki, az anya volt, Hiyayaka anyja. Kamatari hangjából halható volt, hogy félt, vagy legalábbis tartott tőle és a hirtelen személyiségváltozás is ezt bizonyította.
- Khm... Krákogtam egyet jelezve, hogy én is jelen vagyok, majd pedig ahogyan elterveztem illedelmesen meghajoltam és üdvözöltem a legendás menyétet.
- Üdvözletem! Huramino Saito vagyok, Temari tanítványa! Miután láttam, hogy végre észrevett engem is, kiegyenesedtem, majd pedig meghallgattam azt amit mondott. Ismét elhangzott egy nyomasztó tény, ami nem hagyott nyugodni. *Hogy a fenébe érti azt, hogy "ha túléli"?... Már megerősödtem, biztos vagyok benne, hogy helyt tudok állni!* Lelkesedtem fel, ahogyan Temarira néztem aki éppen akkor közölte, hogy ő aztán nem fog velem tartani. Na ekkor a szám tátva maradt és elkezdtem gondolkozni, hogy mégis hova a francba, jobban mondva kik közé kerültem...
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Karin Vas. Okt. 10 2010, 14:18

Elgondolkodtál, hogy vajon mit is fog ez jelenteni. De ezen idő lassan kezdett kínosan hosszú lenni, de ezen csöndet a téged nagyon figyeli kisebb és fiatalabb menyét törte meg. Hiyayaka vígan ugrott a válladra, ahogyan rácsapott a fejedre, majd azon megtámaszkodva kiabált az apjára.
- Ideje menni fater! -kiabált hangosan, pont a füledbe. Nos ezúttal nem alakult ki veszekedés, hiszen az öreg is a válladra ugrott, szerencsédre a másikra, ahogyan a két menyét, és a kezükben lévő kaszák elégé húzták a vállaidat. De ez legyen a legkevesebb. - Indulás apa! – kiáltott újra a füledbe, ahogyan kezdette gyere idegesítőbb lenni.
- Rendben, rendben! - csapta a fejedre a kaszát Katamari, ami hatalamsatt koppant, de még mielőtt akármit is mondhattál volna,, csak Temari vigyorgó arca és integetése maradt meg benned, ahogyan minden elsötétült és ahogyan az elvakító füstfelhő eltűnt, egy teljesen más világ tárult a szemed elé. -Itt is vagyunk! - emelte le a fejedről a kaszát az öreg, ahogyan Hiyayaka újra a füledbe kiáltott.
- Íme, a menyétek várósa! -kiáltotta el magát.

//Hozd létre a rejteket abban az országban ahol rejtve van és írd oda az első postodat! //
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Shikoku Naoki Szer. Okt. 20 2010, 21:13

Naoki figyelmesen hallgatta a férfi-t, ahogy magyarázta, hogy mit kéne csinálnia, illetve mit csinált rosszul. Komolyan bólintott a végén majd a víz felé fordult és a lágyan fodrozódó hullámokba bámult.
- Valóban... talán túl sokat foglalkozok magával a problémával. - kissé elmosolyodott, mielőtt folytatta volna - Csak oda kell menni és megcsinálni, nem kell gondolkodni rajta.
Ez így kissé egyszerűnek hangzik, de valóban ez lehetett a megoldás. Eddig tudatában volt a hullámzás problémájának, és megpróbált módszert találni arra, hogy megmaradjon ott. Márpedig ez olyan volt, mintha gondolkodna azon, hogy hogyan dobja a shurikent ahhoz, hogy eltalálja a célt. Ez teljesen ösztönös dolog volt. Nem számítgatta a szögeket, a szelet nem vette figyelembe, egyszerűen eldobta a fegyvert. Ezt kellett itt is csinálnia. Nem problémázni azon, hogy fennmaradjon a hullámok ellenére is, egyszerűen oda kellett állnia és nem a hullámot nem figyelembe véve kellett megmaradnia. Ha ezzel sokat próbálkozik, akkor szépen lassan ösztönössé válik a gyakorlat. Akárcsak a shurikendobás.
Naoki, ennek többé-kevésbé a tudatában, visszasétált a vízhez, miután megköszönte Me-nek a tanácsokat és egy sóhaj kíséretében, ráállt a vízre. Az eddig tanultak kicsit leülepedtek, míg pihent, most egészen jól sikerült belőni a szükséges chakra mennyiségét és elsőre fennmaradt a vizen. Megpróbált nem gondolni a következő problémára, ami ismételten a hullámzás volt. Ez elég nehéz feladat volt, amint eszébe jutott, hogy egyáltalán van ilyen probléma, szinte egyből elvesztette a kontrollt és süllyedni kezdett. A következő próbálkozásainál megpróbálta elterelni a gondolatait a feladat végrehajtásáról. Megpróbált sétálni a vizen, és azzal foglalkozni, vagy beszélni Me-hez, hogy ezzel is kontrollálja az elméjét, de nem voltak túl sikeresek a próbálkozásai. Csak nagyon lassan haladt előre. Bár hamar megtanulta, hogy hogyan maradjon meg a vízen, egy egyszerű probléma megmaradt, ami önmagában nem is lett volna olyan megoldhatatlan, de Naoki azzá tette magának. Tulajdonképpen saját maga ellen küzdött, saját magát kellett legyőznie ahhoz, hogy megtanulja a vízen járás ezen mementóját is.
Így hát a nap további részét gyakorlással töltötte. Nem adta fel. Mikor már nagyon elege volt az egészből, akkor is összeszorította a fogát és csinálta tovább. Hiszen tudta: ha önmagán sem tud felülkerekedni, hogyan akar olyan ninja lenni, aki másokat győz le?
Amennyiben aznap nem sikerül eredményt elérnie, úgy másnap is kijön, sőt akár harmadnap is, és fáradhatatlanul gyakorol. Megpróbálja elérni, hogy ne akarja tudatosan ellenőrizni az egész folyamatot, egyszerűen eressze ki a megfelelő chakra-t és álljon meg a vízen. Ennyit akart, nem többet.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 931
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 331 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 600 (A)
Ügyesség/Reflex : 900 (S)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 851

Témanyitás  Sai Pént. Okt. 22 2010, 00:26

Próbáltad értelmezni és magadévá tenni a férfi szavait, de könnyebb volt belátni igazát, mint kiölni magadból az azt gátló fenntartásokat. Hiába, nem mindennapi, hogy az ember a vízen rohangál, az agy sem szokja meg olyan könnyedén, hogy voltaképp olyan, mintha a földön gyalogolnál, csak épp egy kis chakrára van szükséged a "csaláshoz". A gyakorlás pedig egyre fáradtabbá és csalódottabbá tett, mert a siker elkerült, s a fejlődés ütemét sem érezted elegendőnek ahhoz, hogy kielégíthesse fiatal és türelmetlen szíved.
Már estébe fordult a nap, mikor Me megszólított, ideje hazamenned. Nem ellenkeztél, de nem is voltál túlzottan feldobódva, de ez nem arra sarkallt, hogy megfutamodj, hanem arra, hogy még elszántabbnak érezd magad.

Másnap ismét a kiképzőterepen várakoztál, persze nem töltötted haszontalanul az időt, bemelegítés után bele is kezdtél a tanulásba, csak akkor függesztetted fel, mikor Me feltűnt a színen.
- Ohayou - üdvözöl mosolyogva, kezében egy kisebb zsákot tart, amelynek tartalmára nem nagyon tudsz következtetni. De figyelmét nem kerüli el érdeklődő pillantásod.
Felemeli a kis zsákot, majd kiolda száját, egy lapos csíkos valamit vesz elő, kisebb bizergálgatás után a beazonosíthatatlan valamiből egy termetesebb, combközépig érő labda lesz. Természetes, hogy furcsán tekintesz rá, de nem jön zavarba.
- Szeretném, ha megpróbálnál ezen a labdán egyensúlyozni, majd ha már az megy, haladni, megállni, fordulni, egy szóval mozogni vele.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Shikoku Naoki Szomb. Okt. 23 2010, 15:13

A másnap már a kiképzőterepen találta Naoki-t, a fiú már korán kiment, hogy Me megérkezte előtt kicsit bemelegítsen, gyakoroljon. Mire a férfi megérkezett, már átvette azokat a részeket, ameddig tegnap eljutott és ismételten a hullámzás problémájánál állt meg. Me pont akkor érkezett meg, mikor egy sikertelen próbálkozást követően csapzottan, ázottan kászálódott ki a víztározóból. Egy bosszús pillantást vetett maga mögé a vízre, majd köszöntötte a férfit. Azonnal feltűnt neki a zsák a kezében és nem tudta mire vélni a dolgot, hiszen nem volt jellemző az edzéseikre, hogy bármit is használjanak eszközként, így igencsak kíváncsian nézte, ahogy az oktatója kivesz belőle egy "valamit", amit aztán pár gyors mozdulattal egy nagyobb labdává varázsolt. Naoki-nak egyből kivert a fejéből egyből minden olyan gondolatot, ami azzal foglalkozott, hogy tulajdonképpen mit is csinált az előbb Me, amitől az a valami labda lett. Inkább az kezdte foglalkoztatni, hogy vajon mit tartogathat neki a férfi? Hamarosan megtudta... A feladat az volt, hogy a labdán kellett egyensúlyoznia. Naoki nem igazán értette ez miben fogja segíteni a vízen való megállásban, de elfogadta a sensei utasítását. Sőt, titkon örült is, hogy már nem csak tanácsot ad a férfi, hanem aktívan részt vesz a tanításában. Ha nem is értette a fiú a jelenlegi feladatot, indulásnak jó volt.
Óvatosan közelítette meg a labdát, mintha valamilyen állat lenne, ami bármikor rátámadhat, majd közel érve végigsimította, hogy megpróbálja meghatározni az anyagát. (Majd érdekelne mit sikerült megtudnia, illetve sikerült-e bármit is? Razz) Aztán óvatosan megpróbált rá felállni, de ez nem ment, mindig odébb gurult a labda. Ezért megpróbálkozott azzal, hogy hirtelen ráugrott és úgy próbált megmaradni rajta, de a lendület így is mindig továbbgörgette a labdát, nem tudott megmaradni rajta. Megpróbálkozott azzal is, hogy mikor felugrott rá, egyből chakra-t eresztett ki a lábából és megpróbált rátapadni, de ezzel csak azt érte el, hogy épphogy le tudott ugrani róla, mikor a labda megindult. Nem tapadhat rá, hiszen a labda forog...
Miután végigpróbálgatott sok mindent, kissé tanácstalanul Me-re nézett, miközben kifújta magát.
- Ez... Nehezebb, mint amilyennek első ránézésre látszott. - Vallotta be kényszeredetten, majd megvakarta a feje búbját. Kissé kényelmetlenül érezte magát, hogy nem tudott egy ilyen egyszerű feladatot végrehajtani... - Nem tudna adni valamilyen tanácsot, hogy miként fogjak hozzá?
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Hétf. Okt. 25 2010, 23:31

Először óvatosan, fenntartásokkal közelítetted meg a labdát, mintha attól kellene tartanod, minimum leharapja a fejed. Azonban semmi ilyesmi nem történt, a labda csak nézett rád "nagy kerek szemeivel", majd "hagyta", hogy megsimizd, ha lett volna, mivel, talán még mosolygott is volna csikisen. De egyébként átlagos levegővel töltött labda volt. Kicsit a strandlabdákra hasonlított abban, hogy vékony volt, de erősnek tűnt, és levegőnek tűnt a dolog, ami benne volt, bár sosem lehet tudni, érezni azonban nem éreztél semmi különöset.
A gyors barátságkötés után megpróbáltál ráállni, de a kis huncutka állandóan arrébb gurult "nevetve". Próbáltad sokféleképp, de az eredmény folyton ugyanaz maradt. Végül nem maradt más hátra, mint az, hogy kinyitod a szád, és kérdezel.
Me mosolyogva figyelt, s már egy ideje várta ezt a pillanatot, amely nem is érte váratlanul.
- Ugyanabba a problémába ütköztél, mint a víznél - néz rád, majd lassú mozdulatokkal kezd sétálni, hogy követhesd szemmel, közben magyarázott. - Csak arra koncentrálsz, a labda kerek, biztosan el fog mozdulni, ki fog szaladni a lábaid alól, és megpróbálsz ennek ellenmenni, és megakadályozni, mielőtt megtehetné. De miért baj, hogy a labda mozog? - teszi egyik lábát az emlegetett "szamárra", s gurítgatni kezdi. - Természetes, hogy mozog, ugyanazoknak a törvényeknek engedelmeskedik, mint te is, csak ő nem tudja befolyásolni. Miért akarnánk megerőszakolni igyekezetében? Miért nem használjuk ki inkább? - gyors mozdulattal lép fel a másik lábával is a labdára. Úgy tűnik először, hogy hátra fog vágódni, mert a labda megindult, s vele együtt az egyensúlyát tartó lába is, de épp időben érkezik a másik lába, és más útra terelve a labdát, nagyjából megállítja, a labda akaratának megfelelően rezeg ide-oda, attól függően, melyik lábára mennyi súlyt helyez. - Nincs benne különösebb ördöngösség, egy civil is megtanulhatja, csak rá kell érezni, hogy "törheted be" - lép le a kerek játékszerről. - Épp, ahogy a hullámot is.

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Vas. Okt. 31 2010, 20:19

Naoki összehúzott szemöldökkel figyelte Me bemutatóját, ahogy szinte játszva egyensúlyozott a labda tetején. Megpróbálta magát elképzelni, ahogy ő van ott és próbál megmaradni, de volt egy olyan érzése, hogy ugyanúgy nem sikerülne, mint eddig. Ezt csak fokozatosan lehet megtanulni, ahogy a chakrairányítást is. Me-nek sikerült motiválnia a genin-t, mikor megemlítette a kapcsolatot ezen gyakorlat és a hullámzás között, most már jóval nagyobb lelkesedéssel vágott neki a feladatnak.
Szeme kissé megvillant, csak ennyi jelezte, hogy hallotta a férfi utolsó mondatát, amiben talán egy kis gúny is lapult, de nem szólt vissza. Nem volt az a beszédes típus, de ezt a férfi mostanra már észrevehette...
A motiváció megjelenése magával hozott egy ötletet is Naoki fejében, amit azonnal megpróbált kivitelezni. A labdát szépen egy fa mellé gördítette, majd felugrott a fára, és a labda tetejével egy magasságban feltapadt rá. Elengedte egyik lábával a fa törzsét, és rátette a labdára. Megpróbált csak lefele irányuló erőt kifejteni rá, hogy ne mozduljon el, majd egy nagyot sóhajtott és másik lábával is a labdára lépett.
Ez abban volt más, mint az eddigi próbálkozásai, hogy eddig mindig lendületből ugrott fel a labda tetejére, és már csak ez is elég volt, hogy továbbsodródjon, esélye sem volt egyensúlyozni. Most viszont, nagyon kicsi az oldalirányú lendület, így nagyobb esélye volt kivitelezni azokat a mozdulatokat, amiket Me-től látott. Próbálkozott keményen, de első kísérlete - ahogy az várható volt - kudarcba fulladt. Azonban nem adta fel, már érezte, hogy azért nem ugyanott van, ahol Me segítsége előtt, egy kis ideig fenn tudott maradni a labda tetején. Így hát töretlen lelkesedéssel ugrott fel ismét a fára, hogy újra és újra megpróbálja.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Csüt. Nov. 04 2010, 23:34

A kis bemutató, de főképp a hozzá fűzött utalás visszahozta a lelkesedésed, és felébresztette érdeklődésed az új feladat iránt. Az nem volt más, mint voltaképp valamiféle rávezető feladat, csak épp nem szokványos, legalább is az ember nem feltétlenül kötné össze a két gyakorlatot. Így újra próbálkoztál, immáron kihasználva a tanultakat, és a fáról kapaszkodva fel a labdára, persze az első pár próbálkozás abszolút pofára, hátra, hátsóra eséssel ért véget, mégis, értékes tapasztalatokat tartogatott, s nemcsak neked, senseiednek is, hogy elemezhesse a további gátakat, amiket ki kell iktatnia, hogy ráérezhess a lényegre.
Fárasztó és fájdalmas volta tanulási folyamat, és még mindig csak annyit értél el, hogy végre normálisan tudtál landolni a labdáról, lehetőleg térdre vagy talpra. Ekkor, a mai nap biztosan először, de egyébként sem sokadszor Me szakított félbe, és magához intett, és jelezte, hogy vidd a labdát is.
Ahogy odaértél, egy kendőt vett elő, s a szemedre kötötte: - Próbáld meg enélkül, hagyatkozz a többi érzékedre! - mondta, s ismét csak csendbe burkolózva figyelte, hogy hat ez a kis intermezzo a hozzáállásodra.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Vas. Nov. 07 2010, 23:26

Eléggé keserves volt Naoki számára a gyakorlás. Kevés sikerélménnye volt, viszont legalább sokat esett... Annyi haszna volt, hogy megtanult esni. Nem is tudta, hogy mi viszi még mindig arra, hogy újra és újra nekiálljon... de csinálta.
Végül Me megelégelte a szenvedéseit és magához hívta. Naoki kicsit reménykedve sétált - mit sétált!? Sántikált! - oda a férfihez, hátha kap valamilyen tanácsot, amivel sikereket tud elérni, de csalódnia kellett, Me egy szó nélkül elővett egy kendőt, és bekötötte vele a genin szemét. Szóval ez lenne a nagy ötlet? Naoki már kész volt rá, hogy ezt hangosan is kimondja, mikor Me közölte vele, hogy mit kell csinálnia.
Eléggé nyilvánvaló volt eddig is, hogy mit kell csinálnia, mégis valami szöget ütött a fejében... mégpedig az, hogy hagyatkozzon a többi érzékszervére. Természetesen ez is nyilvánvaló volt eddig is, mégis erre volt hangúly téve, és ez Naoki-t elgondolkodtatta. Talán túlságosan a szemére hagyatkozott eddig? A magasság rémítette meg? Tériszonyos? A fiú nem tudta.
Mégis adott egy esélyt a dolognak. Igazából nem tudta megmagyarázni, de nem akart úgy hazamenni, hogy volt még valami, amit nem próbált meg. És nekiállt.
- Ha segítene megtalálni a labdát, az sokat segítene. - jegyezte meg kissé epésen, hiszen azért az, hogy adott egy esélyt ennek a próbálkozásnak nem azt jelentette, hogy eltűnt a rossz hangulata.
Amennyiben Me teljesíti a kérését, megpróbál rá felülni. Ekkor már nem a fát használta, úgy gondolta, hogy csak legyen túl rajta, már elege volt a kudarcokból. Mivel a szemét nem használhatta, kénytelen volt az egyensúlyával játszadozni, ahogy gördült át a labda, eléggé viccesen nézhetett ki, ahogyan ott bekötött szemmel kalimpált egy gumilabdán, de Naoki nem foglalkozott ezzel, ugyanis azt a fura érzést tapasztalta, hogy mintha könnyebb lenne megmaradni a labdán. Egyből a szeme mellőzéséhez kötötte a dolgot, ami valóban segítette "érezni", de az igazi könnyebbséget az jelentette, hogy jóval lejjebb került a súlypontja, mint amikor állt. Ráadásul a lábait tudta használni egyensúlykorrigátornak is, ami külön jó volt, hiszen most teljes erejével erre tudott koncentrálni a szembekötés következményeként. Ráadásul le sem esett mikor mégis elvesztette az egyensúlyát, mivel lelógó lábai nem sokkal voltak a föld felett, így mindig könnyedén le tudott szökkenni.
Ezt az új módszert kitapasztalva újabb lelkesedési roham kapta el, nyoma sem volt az előző letargiának. Újra és újra felpattant a labdára és megpróbálkozott a fennmaradással. Mikor már egészen jól ment neki ez a része, és egy ideig meg tudott maradni a labda tetején úgy, hogy mozdulatlanul ült rajta, azután próbált csak meg bátortalanul felállni. Eddig ezen próbálkozásai mind eséssel végződtek, így nem csoda, hogy félve próbálta meg újra.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Nov. 12 2010, 01:03

A megszólított a kezed ügyébe helyezte a labdát, s nem reagált ingerültségedre. Igaz, szólt, hogy az út nehéz, és tele van ezernyi röggel, egész sziklatengerekkel,a melyek nehéz átjutni, s sokan inkább visszafordulnak, úgy gondolta, türelmetlen elégedettséged mégis természetes, hiszen még csak most tapasztalod meg, mit is jelent igazán az, amit ésszel már felfogtál: az első buktató az ösvényen.
S végül is panaszra nem volt oka,mert a magad módján puffogva, de rendületlen kitartással végezted az újabb feladatot, mikor még az előzőt sem sikerült normálisan végrehajtanod, s az azt megelőzőt sem. Hullámzott a kudarc mögötted, és ez igencsak bosszantotta a büszkeséged és csökkentette a potenciálod, a lelkesedésed, úgy egyáltalán mindenféle motivációd. S a fáradtság egyre nyomasztóbb érzése nem segített kedélyállapotodon.
Mégis, ha ennek ellenére nyitott vagy, megtapasztalhatod, hogy telít el egy újfajta érzethullám, a benyomások egy egészen más csatornája nyílhat meg: "bőrödön" érzed a labdát, minden reakcióját, s aszemed kiiktatva mintha világosabban látnád, merre is akarna mozdulni, hiszen kiiktatva a szem általi meggyőződést sokkal előbb reagálsz a labda mozgására, váratlan irányváltásaira, s lassan, de biztosan kezded megérezni, mikor mit is "szeretne" valójában. A labda nonverbális jelekkel beszélni kezdett hozzád, fecsegett olyan elapaszthatatlan szóáradattal, amit azelőtt nem hallottál, füleid süketek maradtak, pedig akkor is mesélt, folyamatosan traktált mindenfélével. Talán ezért is sikerült végre felálnod, és megmaradnod a tetején, elkerülve az esést egy szép mentőmanőverrel.
- Nagyon jó, kezdesz belejönni, most "idomítsd" meg, irányítsd a saját akaratodnak megfelelően, győzd meg, hogy ő is arra akar mozdulni, int amerre te - hallod senseied hangját.

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Pént. Nov. 19 2010, 20:23

És végre sikerült! Fenn tudott maradni a labda tetején, habár még igencsak bizonytalan volt, és le-le esett, de már jóval nagyobb léptékben tudott előrehaladni a tanulásban, mint előtte. Kicsi sem kellett és rendesen meg tudott állni a labdán, bár tény, hogy nagy energiákat vont el az, ahogy ide-oda dőlt és mindig ki kellett egyensúlyozni magát. Korántsem volt meg az a tökéletesség, amivel Me, szinte mozdulatlanul állt a labdán. De ez volt a feladat első része, és teljesítette! Hamar visszatért a lelkesedése. Most már nem a feladat iránt, hanem érezte, hogy már közel lehet a vége, és végre megszabadulhat ettől a gyakorlattól. Első komolyabb kudarcait ugyanis itt élte át, és nagyon közel volt ahhoz, hogy feladja. Így utólag visszagondolva, kicsit szégyellte is az akkori hozzáállását, hiszen megfogadta, hogy egyszer erősebb lesz, az pedig nem megy úgy, ha már az első komolyabb akadálynál meghátrál.
Megrázta a fejét, és eltökélt tekintettel mászott fel ismét a labdára, miután sikerült behatárolni a hollétét.
Naoki igazán érdekesnek találta ezt a "szemnélküliséget". Egy teljesen más világ nyílt meg előtte, eddig teljesen ismeretlen érzések, benyomások érték, mintha minden érzékszerve felerősödött volna, és jelek sorozatával bombázta volna. Főleg az egyensúlyérzékén érezte ezt, hiszen szem híján erre kellett támaszkodnia, ha időben akarta érezni, hogy dől a labda. Muszáj volt megéreznie már a legapróbb mozgást is, hogy idejében tudjon korrigálni a másik oldalon.
Egy ideig még gyakorolt, aztán úgy gondolta, hogy megpróbálhatja, amit Me tanácsolt: próbálja meg irányítani a labdát, hogy arra guruljon, amerre ő szeretné. Ez elméletben nem volt nehéz, hiszen sokszor kellett már irányt változtatni a labdával, hogy megtartsa az egyensúlyát, most "csupán" annyit kell tennie, hogy engedi, hadd gördüljön egy kicsit a labda, neki pedig az ellenkező irányba kell helyeznie a testsúlyát, esetleg lépnie is, ha kicsit többet gurult. Érezte, hogy azért ez nem lesz olyan egyszerű, így hát felkészülve a rá váró nehézségekre, egy sóhajjal kezdte meg a feladat teljesítését.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Csüt. Nov. 25 2010, 00:35

Az ismét felbukkanó siker visszahozta a kedved, és már nem is fájt annyira a kezdeti sok esés apró zúzódásnyoma, nem sajgott annyira a megdolgoztatott izom, mert hajtott az újonnan felfedezett lelkesedés. Az új "parancsnak" megfelelően kezdtél a labda megszelidítésébe, amely előszr újabb bukásokat eredményezett, de végül újabb idő elteltével végre sikerült, ugyan még bizonytalan volt, de végre haladtál, és nem estél le a labdáról, nem csoda, ha elégedett mosoly szaladt az arcodra.
- Gratulálok, van egy szelíd labdád - hallatszott ki a mosoly Me szavaiból is. Hiszen a tanárt is elégedett boldogságérzettel tölti el tanítványa sikere. - Eljött az idő, hogy szembe is nézz vele, és levedd a kendőt - mert most ugrik a majom a vízbe, vajon sikerült feloldani benned azokat a görcsöket, amelyeket a látás képessége oltott beléd?

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Szomb. Jan. 15 2011, 12:55

//Nem sok mentségem lehet... Bár mostanra végre vége a félévnek, és tudok lenni aktívabban, de ez akkor is túl hosszú szünet volt. Nem így terveztem, elnézést!//

Naoki kemény próbálkozásának köszönhetően, végül sikerült "megszelídítenie" a labdát. Me meg is dícsérte, ami nagyon jólesett neki, visszamosolygott a férfira. Bár nem igazán volt alkalma megismern ia férfit, mégis úgy érezte, hogy egyre inkább megkedveli.
Ráadásul ő maga jóval felszabadultabbá is vállt, ahogy ott egyensúlyozott labdán, hiszen végre elkönyvelhetett egy sikert. Ez, ha nem is látszódott rajta, igencsak boldoggá tette. A lelkesedése megvolt, Me is elismerte, így habozás nélkül vette le a kendőt a szeméről, és próbált úgy fennmaradni a labdán.
Kétségkívül más volt a helyzet, mint amikor eddig próbálkozott kendő nélkül, mivel már tudta, hogy mit kell csinálnia, mégis, a szeme, amit látott, kicsit elvonták a figyelmét arról, hogy befelé nézzen és megtalálja magában az egyensúlyt, ezért nem sikerült fennmaradnia a gyakorlóeszközön. Szerencsére ez nem keserítette el, hiszen érzékelhető volt a változás az eddigiekhez képest, és látta a célt, hogy hova kell eljutnia, egyáltalán nem volt kilátástalan helyzetben. Ráadásul az is motiválta, hogy szerette volna minél előbb befejezni ezt a részét a tanulásnak, és rátérni az érdekesebb dolgokra. Így hát ismételten felpattant a labdára, és újból megpróbálkozott a fennmaradással.
Most egy új dolgok próbált ki: Csukott szemmel állt meg rajta. Ez nagyon hasonló volt a kendős dologhoz, ezért már egészen jól ment. Hagyta, hogy az érzés, mikor teljesen magára figyelj, mikor tökéletesen egyensúlyban, átjárja a testét, és beleivódjon a szöveteibe - azt akarta, hogy a teste megjegyezze ezt az állapotot. Amint úgy ítélte, hogy képes lesz elérni ezt csukott szemmel is, szépen lassan kinyitotta a szemét. Közben folyamatosan figyelt arra, hogy ne veszítse el a koncentrációt. Ez nehéz volt, nagyon nehéz... De segítettek az eddigi gyakorlatok. Mikor csukva van a szem, az ember szinte rá van kényszerítve, hogy befele figyeljen, koncentráljon. Naoki ismerte az érzést, és tudta, hogy mit kell tennie, így sikerült magára figyelni már akkor is, mikor nyitva volt a szeme. Azonban nem tartott sokáig ez a siker, hiszen a világban annyi minden van, ami megzavarhatja az ember koncentrációját. Jelen esetben egy madár volt a tettes, amint heves szárnycsattogtatások közepette leszállt a közeli fa ágára. Nem volt tudatos, ahogy Naoki figyelme egy részét odairányította... de elég volt, hogy kizökkentse. Amint elvesztette az egyensúlyát, leszökkent a labdáról, majd ugyanazzal a lendülettel felugrott a fára, amin a madár volt, hogy elzavarja. Nem tehetett róla szegény, de azért mégiscsak ő volt az oka a bukásnak. Bár érezte a genin, hogy ez természetes dolog egy nemrég megszerzett készségnél, de most nem akarta ezt végiggondolni, sikert szeretett volna! Tudta, hogy gyakorolnia kell azt, amit eddig megtanult. Mert lehet azt mondani a dologra, hogy megtanulta, hiszen képes volt végrehajtani a feladatot, az már más kérdés, hogy nem tudott figyelni a külső hatásokra, és saját magára egyszerre. Ezt kellett gyakorolni, hiszen egy harc közben nem teheti, hogy teljesen magába merül... Így hát ismételten nekiveselkedett a labdának, próbálta úgy is fenntartani az egyensúlyt, hogy egyre több mindent észrevett a külső világból is. Nehéz volt a feladat, de szorgalmasan gyakorolt.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szomb. Jan. 22 2011, 14:15

//Üdv ismét itt, bár épp kifogtad a dögrovásomat, de most már talán túlélem :3//

A délután lassan alkonyba hajlott, s egyre jobban boldogultál, a kezdeti madárincidens után már az esti kabócák és tücskök nem jelentettek akkora megrázkódtatást, és lassan végre teljesen felengedett a görcsösséged, amit eddig a labdával szemben mutattál. Azonban ideje volt ismét csak hazatérni, hiszen későre járt. Me-nek ugyan eltartott egy ideig, mire erről meggyőzött, de végül beláttad, hoyg biztos neki is van jobb dolga is, hiszen még csak azt sem tudtad, hogy van-e családja, esetleg már saját családja, akikkel szeretne egy kis időt tölteni, esetleg még csak udvarolgat valakinek, vagy úgy egyébként valami.
Másnap viszont a szokott helyen találkoztatok, és ismét a szokott feladattal nézhettél farkasszemet: a vízzel.
- Bízom benne, hogy a tegnapiak után ma már ráérzel majd erre is - vereget hátba a férfi bátorításképp, na meg szítva benned egy kicsit a büszkeség belső tüzét.

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Vas. Jan. 30 2011, 00:05

Naokinak egyre jobban ment a dolog, a labda kezdett úgy mozogni, ahogyan azt elvárta tőle, és egyre kisebb volt a lelki sokk is, amit az időnként feltűnő élőlények okoztak. A genin megtanult koncentrálni. Természetesen még hosszú út állt előtte, de kétségkívül ki lehetett jelenteni, hogy már látszódott a fény az alagút végén. Ez szította benne a tüzet, ami továbbhajtotta, és a fáradtságot alig észrevéve, csak gyakorolt, gyakorolt... Úgy kellett Me-nek leállítania, mikor már esteledett, hiszen ha Naokin áll, ő végkimerülésig kintmaradt volna. A férfi határozott kérését azonban már ő sem tudta figyelmen kívül hagyni, kicsit el is szégyellte magát, mikor végiggondolta a szituációt. Hiszen Me már nem az első napot tölti vele, nézve ahogy gyakorol. Nagyon unalmas lehetett ez a pár nap, Naoki nem tudta, hogy ő hogyan bírta volna ki ezt a tanára helyébe. valószínűleg tömérdek dolog lett volna, amit a férfi szívesebben csinált volna az ő istápolása helyett, így az a minimum, ha abbahagyja a gyakorlást, amikor a tanára kéri. Elmormolt egy gyors bocsánatkérést, majd követte az időközben elinduló chunnin-t (?). Némán sétáltak egymás mellett, Naoki az időközben rátörő fáradtság miatt, Me pedig valószínűleg azért, mert tudta, hogy most nem nagyon tudna a társalogni. Bár lehet, hogy valamilyen konkrét dolog foglalkoztatta. Esetleg egy konkrét személy...
Naoki nem tudta, örült a csendnek, alig várta már a pihenést. Megérkeztek oda, ahol szétváltak útjaik, Me a város teljesen másik részén lakott, mint Naoki. Megbeszélték a holnapi edzés részleteit, majd elköszöntek egymástól. A genin fél óra múlva már ágyban is volt.

Másnap erős napsütésre ébredt. Egy ideig még forgolódott az ágyban, de nem sokáig állta a harcot a napsugarakkal - pont az arcára sütöttek. Így hát felült az ágyban és megpróbált szellemileg is felébredni. Rá lehet fogni, hogy gyorsan kapcsolt: erős napsütés - nap magasan - idő eltelt - nagyon késésben van.
Extra sebességgel szedte össze magát és a cókmókjait, a reggelit már csak útközben sikerült megennie. Futva indult találkozási pont felé, ami igencsak megnehezítette a táplálkozást, de nem ez érdekelte elsősorban. Hanem, hogy odaérjen... Nem járt még olyan későre, mint elsőre gondolta volna, de abban biztos volt, hogy a férfi már várja egy ideje. Így hát nem volt vesztegetnie való ideje.
Már messziről látta, hogy nem tévedett, a férfi már várta a megbeszélt helyen, így amint odaért köszönés után azonnal elnézést kért tőle a késésért.
- A tegnapi nap nagyon kimerített - vallotta be kicsit szégyenkezve. - De biztos vagyok benne, hogy nem volt hiábavaló az edzés. Ma sikerülni fog!
A genin szemei elhatározottságot türköztek, ahogy beszélt. Érezhette Me, hogy a fiú komolyan veszi ezt az ígéretet. Valószínűleg érezte is, ugyanis egyből a közepébe csapott: újra felkeresték a víztározókat, és kiadta Naokinak a régi feladatot: maradjon fenn a vízen. Az egészet megtoldotta egy kis biztatással, ami jelezte a fiúnak, hogy tanítója bízik benne, és komolyan veszi a szándékát. Ezért nagy lelkesedéssel állt neki, hogy az eddig tanultakat kipróbálja immáron a vizen.
A "sima" vizen megállás már ment neki. Nem is volt vele problémája. Viszont a hullámokat most is le kellett küzdenie. Ezért először úgy próbálkozott, hogy behunyta a szemét, próbálta elképzelni, ahogy a labdán áll, és a különféle irányváltoztatásokat kell valahogy kiegyenlíteni. Ezzel a módszerrel próbált egyre inkább ráérezni, majd ha ez már ment, akkor nyitott szemmel ugyanezt.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szomb. Feb. 05 2011, 23:59

A hosszadalmas gyakorlásnak, és a kis kitérő feladatnak meglett az eredménye, ugyan ezt is meg kellett szokni, de már a legelső próbálkozáskor sikerült, ugyan erősen imbolyogva, de megállni. S ahogy a nap haladt előre, a feladat is úgy vált egyre egyszerűbbé. Me tökéletesen elégedett volt vidám arcod láttán, hiszen a kemény küzdelem utáni siker mindig felvillanyozza és megtáltosítja az embert.
Végül is kora délutánra már mondhattad, hoyg stabilan jársz-kelsz a vízen.
- Igen sokat fejlődtél - mosolyog rád a férfi. - Az útnak azonban még igencsak az elején jársz. A következő feladat azonban talán már nem lesz annyira nehéz. a harcnál kapóra jön, ha a vízen nem csak állni, futni, de akár szaltózni is tudsz, vagy kézzel tovalökni magad állásba, hasonlók. Így szeretném, ha eljutnál odáig, hogy ha arról van szó, bármely végtagoddal képes vagy megmaradni a vízen.

//Az eddigi kitartásért, és szép postokért +3 chakraszint a jutalmad ^^ majd ne felejtsd el feltüntetni a bővítményedben! Smile//

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tsihidoro Kazuki Vas. Feb. 20 2011, 21:36

Most jobbra, aztán balra, megint jobbra, jobbra, balra és... elvesztettem a fonalat... Miért nem lehet a Kagenak egy egyszerűbb házban laknia? Miközben sétálunk a nő ontja magából az információkat, vagyis az információ utáni vágyát. Vajon mit érthetett azon, hogy nem bírta sokáig az előző genin csapata? Mikor megérkezünk a kiképzőterepre, leülünk egy árnyékosabb részre. Gondolom jobb lesz, ha én ragadom magamhoz a kezdeményezést.

- A nevem Tsihidoro Kazuki. Apámat és anyámat rablók ölték meg. A nagyapám, aki szamuráj volt, megmentett engem, majd miután elhozott a faluba harakirit követett el. Miatta kezdtem el gyakorolni katanával. Szeretném megtanulni a Hien stílust és később a Kenjutsut.

Raiden eléggé egy beképzelt alak lehet, már ahogy az irodában sikerült bemutatkoznia. Általában az ilyen beképzel alakok hullanak ki a legkorábban, lásd volt osztálytársaimat. A lány meg csak álldogál és nem csinál semmit, most vagy ő is hülyének néz engem, vagy csak nagyon visszahúzódó.

A hozzászólást Tsihidoro Kazuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 21 2011, 17:02-kor.
Tsihidoro Kazuki
Tsihidoro Kazuki
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Témanyitás  Tsihidoro Raiden Hétf. Feb. 21 2011, 15:52

A sensei, ahogy sejtettem, nem reagált a mondandómra. Úgy gondolja, hogy meg tud ijeszteni vele, ha azt mondja, hogy az előző csapata nem bírta sokáig?! Hát majd én megmutatom neki, hogy nem vagyok olyan béna, mint az előző geninjei! A másik Tsihidoro kezdi a bemutatkozást:

- A nevem Tsihidoro Kazuki. Apámat és anyámat rablók ölték meg. A nagyapám, aki szamuráj volt, megmentett engem, majd miután elhozott a faluba harakirit követett el. Miatta kezdtem el gyakorolni katanával. Szeretném megtanulni a Hien stílust és később a Kenjutsut.

Deja vu! Amikor a történetét mondja, először szomorú emlékek jutnak eszembe, amikor viszont a kardjáról kezd el beszélni, önkéntelenül elnevetem magam! Ez a szánalom akarja kitanulni a kardforgatók jutsuit?! Szerintem még a kardot sem bírja el! Legszívesebben beleszólnék, de azzal magamat minősíteném, inkább nem is állok szóba ezzel a sráccal. Ránézek a csajra, aki eddig csendes volt. Látom rajta, hogy ő nem akarja folytatni, ezért felállok, és elkezdem mondani:

-Tsihidoro Raiden vagyok. Én az apámat vesztettem el, akit nem tudom, hogy kik öltek meg... de meg fogom tudni! A családom régóta a fegyveres harcra van specializálódva, így én is ezt a művészetet akarom megtanulni. Amit fontos rólam tudni, hogy az intelligenciám körülbelül kétszer akkora mint az itt ülőké, és hogy harcban sem viselem el a vereséget. Azt tervezem, hogy kitanulom azokat a doton jutsukat, amikkel megzavarhatom az ellenséget, és a drótra és a fegyveres harcra épülő technikákat. Nem tűröm, hogy az utamba álljanak. Több vagyok, mint egy genin... sokkal több!

Mondom, majd visszaülök a helyemre.
Tsihidoro Raiden
Tsihidoro Raiden
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tsihidoro Tatsuta Hétf. Feb. 21 2011, 16:56

Zümmögnek a legyek a fülembe.... egész végig csöppet sem érdekel a sok nagyzoló, vagy más szociális problémával küzdő kölyök, se a beképzelt macsó edzőnk, de amikor meghallom hogy az a nagyképű kölyök az én mentális képességeimet próbálja minősíteni, na akkor enyhén szólva is dühös leszek. Shijun ingerülten kezd el sündörögni a lábam körül és rávicsorog a fiúra. Aztán föltűnik, hogy a beképzelt, név szerint Raiden a Kazuki nevezetű másik szerencsétlent bámulja igen intenzíven...
Ajánlom, hogy annak a másik baleknak szóljon ez az IQ-s beszólás.....

Úgy döntök nem firtatom ezt a dolgot, mert ha valóban nem nekem szólt, akkor rendesen lejáratom magam, éppen azt erősítve, amit tagadni akarnék vele.
Végül egy laza mozdulattal ellököm magam a faltól, de éppen csak annyira, hogy ne tűnjek teljesen neveletlennek.

- Szívesen mondanék valami újdonságot, de úgy tűnik errefelé mindenki Tsihidoro.... De ha az unott bevett formáknál akarunk leragadni Tsihidoro Tatsuta vagyok. A családomról nem mesélek, mert ez úgysem tartozik másokra. Részemről a genjutsuk iránt érdeklődöm, aminek örülök, mert úgy látom kardforgatónk így is több van, mint kéne...

Aztán ismét könnyedén nekidőlök a falnak, karba fonva a kezem, és várom, hogy a nagyképű mesterünk közölje, mindjárt a lelket is kiveri belőlünk és ő majd megnevel mindet... legalábbis az unott fejét elnézve valami ilyesmire számít az ember.
Tsihidoro Tatsuta
Tsihidoro Tatsuta
Játékos

Specializálódás : Pokoli.... :P

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.