Sirokori Namito

2 posters

Go down

Sirokori Namito Empty Sirokori Namito

Témanyitás  Namito Vas. Május 30 2010, 18:54

Sirokori Namito Bővítmény

Május

„A csapat”

Felkaptam azt a kunait, ami a kert közepén volt beleállva a földbe. A Shunsin jutsuval hirtelen jobbra ugortam, hogy megtévesszem az ellenfelem, aki valószínűleg a frontális támadásra számított. De éreztem, hogy a chakrám már jócskán megfogyatkozott, gyorsan kellett cselekednem… Majd a kunait az ellenfél háta felé hajítottam el, még mielőtt teljesen leérkeztem volna. Az ellenfél balra tért ki egy ugrással, majd azonnal támadásba lendült, hatalmas és izmos testével szélsebesen közeledett felém. Túl gyorsan, nem volt időm másra, csak… Majd éles fogaival elkapta a ruhám, és letepert a földre. A farkas diadalmasan emelkedett fölém, de amikor újra lenézett rám, már csak egy fatörzset látott a helyemen. Majd hirtelen valami elkapta hátulról, és a földre nyomta.
- Shuu, megint elbíztad megad! – mondtam nevetve, majd elengedtem a farkast
- Nem is láttam a kézjeleket… mikor volt rá időd? – kérdezte dünnyögve a kölyökfarkas
- Hehe, figyelj jobban. – mondtam
- Visszavágót követelek! – mondta a kölyökfarkas elszántan
- Rendben, ha újra ki akarsz kapni. – mondtam nyugodta
Újra fölálltunk egymással szembe. Leellenőriztem, hogy hány fegyver van még nálam. Pontosan három kunai, és két shuriken… Nem sok, de erre a menetre elég lesz. A farkas megindult, és máris a következő cselen járt az eszem, pontosan tudtam, hogy mit fogok csinálni, majd…
- Namito! Leveled érkezett! – kiabált ki a házból Midori
- Tessék? – kérdeztem a hang irányába fordulva, majd a következő pillanatban a földön találtam magam, és a mellkasomon egy farkas ücsörgött.
- Hé, így nem ér… - mondtam, de a farkas csak elégedetten vigyorgott
- Namito, itt van a levél – mondta Midori, aki most jött ki a házból, és egy borítékot nyújtott át.
Elvettem tőle, majd megnéztem ki küldte, és kibontottam. Egy értesítő volt. Már be is osztottak egy csapatba, és holnap lesz a találkozó a kiképzőterepen. A csapattársaim pedig Uetto Shashu, és Roiyari Mame. Nem igazán ismertem őket, és nem is ők érdekeltek. Sokkal inkább a küldetéseket vártam, és azt, hogy erősebbé váljak.
- Shuu, segíts összeszedni a fegyvereket, mára egyenlőre elég ennyi edzés. – mondtam, majd fölvettem a lábamnál heverő shurikent. Egészen izgatott voltam a holnapi napot illetően, és már alig vártam, hogy elkezdjük a küldetéseket és, hogy új Jutsukat tanulhassak.

Másnap korán keltem, és Kirigakure utcáin igyekeztem a kiképzőterepre. De azért nem mentem túl gyorsan, mivel nem akartam elsőként érkezni… emellett meg egy kicsit szemerkélt is az eső, és imádok esőben sétálni. Az értesítő a zsebemben pihent, és néha elővettem, hogy újra megszemléljem. Az idő egészen hideg volt, és borús. De egyáltalán nem zavart, már megszoktam… Szóval lassan mentem, végül is egy kicsit elkésve érkeztem meg a kiképzőterephez, ahol már mindkét csapattársam ott volt. Éppen edzettek, hogy elüssék az időt. Shashu íjjal gyakorolt, Mame meg nyújtott. Nem akartam odamenni hozzájuk, és beszélgetni velük. Ezért csak köszönésképpen biccentettem a fejemmel, majd úgy döntöttem, hogy a közelben lévő köre leülök, és onnan várom meg a senseit. De Mame úgy döntött, hogy nem hagyja megvalósítani a tervemet, és odasétált hozzám, majd kedvesen köszönt, és megpróbált beszélgetést kezdeményezni. Egészen érdekesnek tűnt… két kardot hordott a hátán, ezért kíváncsi lettem rá. Megkérdeztem tőle, hogy miben jó is mi a gyengéje. Addigra Shashu is odajött hozzánk, és ő is bekapcsolódott a beszélgetésbe. Először inkább erőfelmérés jellegű volt a beszélgetés, és én ezt nem is bántam. Nem igazán vagyok az a társasági ember… Majd érdekes módon egy kis idő után sokkal oldottabb lett a hangulat. Egy kis késéssel végül megérkezett a mesterünk is. Talán a sensei volt a legfurább hármuk közül. Mind kinézetre mind jellemre… De az első megdöbbenések után végre rátértünk az edzésre. Persze miután átestünk a mi a célod, álmod, miben vagy jó történeteken. Az edzés a chakrakontrollt, és chakrairányítást fejlesztette volt. De nem hagyományos feladatot kaptunk. Fai-sensei megidézett több száz gömböcskét, amik olyan anyagból készültek, hogy mindent szétmarjanak kivéve a chakrát. Ezek mind lebegve, nagy sebességgel elkezdtek cikázni a levegőben. A gömböket felénk irányította, és tényleg gyorsan kellett reagálni, ha nem akartunk égési sérüléseket begyűjteni. Először is egy ritkásabb helyet kerestem - ahol kevesebb gömb cikázott – majd chakrát gyűjtöttem, és egy nagyobb mennyiséggel próbáltam megállítani a felém közeledő gömböt. De a chakra mennyisége túl nagy volt, és a nyomás miatt a gömb szétrobbant. A chakra túl nagy erővel taszította el a gömböt, ami nem volt képes ezt elviselni. Alapvetően elég érzékenyek voltak a gömbök. Mame egy egyszerű kunai-al is képes volt szétdurrantani egyet. Ezért a következő lépésként csökkentettem a chakra mennyiséget, hogy ne durranjon ki újra a gömb – mivel a tartalma a ruhámra, arcom, kezemre szóródott, ami elég kellemetlen volt…
Hamarosan a gömböt már meg tudtam állítani a kezemmel, így föllelkesülve, és persze a sensei bíztatására a többi testrészemmel is próbálkoztam. Először a térdemet teszteltem, az előbbi séma szerint. Ezzel sem volt probléma.
Az edzés első fele ezzel be is fejeződött. A következőben kamatoztathattuk, amit az elsőben megtanultunk. A feladat fáramászás volt kéz nélkül. Majd következett a vízen járás. A fára mászás az első szakaszra épült, és igazából semmi újat nem kellett használnunk. A gömbök esetében is csak a chakrát kibocsátani kellett. Persze a megfelelő mennyiségre és a fenntartásra is ügyelni kellett. A fa esetében ezt hosszabb ideig kellett fenntartani, mint a gömbök esetében, de ennek ellenére mindenki tökéletesen megcsinálta. A vízen járás ennél egy kicsit nehezebb volt. Mivel a chakrát nem csak kibocsátani, hanem még áramoltatni is kellett. De hamarosan ezt is mindenki elsajátította.

Másnap ugyanitt találkoztunk, bár sok értelme nem volt, mivel rögtön elindultunk A KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin nevezetű telepre. Fogalmam sem volt róla, hogy Kiriben van egy ilyen. De hát minden nap tanul valamit az ember. Emellett annak is örültem, hogy nem valami D szintű küldetésre igyekszünk. Bármi jobb annál, szóval nem húztam a szám. Csak akkor maikor megláttam a telepet…

//Az 5 pontot a ch-ba kérném//

//van benne egy kis plusz is: a történet első fele nem játszódott le, de a farkassal való kapcsolata miatt raktam be//

Megtalálható:
Akadémiai edzőterepek 1 2 3
KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin
Namito
Namito
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Vissza az elejére Go down

Sirokori Namito Empty Re: Sirokori Namito

Témanyitás  Shikaku Vas. Május 30 2010, 23:08

+18 chakraszint (kárpótlással)

Összesen 118 chakraszint
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.