Matuke Hariko

2 posters

Go down

Matuke Hariko Empty Matuke Hariko

Témanyitás  Matuke Hariko Hétf. Aug. 23 2010, 19:56

Két hónapos bővítmény!

Kumogakure csapata. Az a csapat mely szívesen fogadott egy olyan idegen kunoichit mint én, ebben a feszült helyzetben is. A fegyver iránti versengés mindegyik faluból kihozza a legrosszabbat. Szerencsésnek mondhattam magamat, hogy pont akkor pont ott voltam és találkoztam Kurumu-onechannal és így én is eljutottam egészen Takumi no Sato közelébe. Hallottam hírét annak, hogy mi folyik most itt és kíváncsi volta, maga a kíváncsiság volt az ami ide vezetett engem erre a tetőre.
Amikor megérkeztünk a Fürdő és Kereskedelmi faluba egyből pár Konohai shinobiba botlottunk bele és némi beszélgetés után eljutottak a fürdőzés gondolatáig is. A csapat amit a narancssárga hajú shinobi vezetett, engem egy szempillantás alatt egyedül hagytak abba a sikátorban, na nem is volt baj, mert egy kis magányra volt szükségem. Felpattantam a tetőre, majd azon állva elkezdtem merengni a múltamon. Arra az időszakomra gondoltam vissza amikor céltalanul vándoroltam az országok között és kerestem a kérdéseimre a választ.

Amióta elhagytam Amegakuret és vándorlásba kezdtem rengeteg érdekesebbnél érdekesebb dolgot láttam, mondhatni egy kicsivel jobban megértettem azt a világot ami körülvett engem. Érezhető volt az embereken, a falukon és lassan már a levegőben is a háború szülte feszültség. Az emberek féltek, hisz a faluk most nem a közemberek védelmével foglalkoztak, hanem a háborúskodással, így megnőtt a fosztogatók száma. Többször nálam is próbálkoztak, ki akartak rabolni nem egyszer, de aki ismer az tudja, hogy nem megy az ilyen könnyedén nálam. Általában azokra akik rabolnak, fosztogatnak, halálbüntetéseket szabnak ki és azonnal el is végzik, persze ha elkapják őket. Én többet is elkaptam vándorlásom során, de ha azt mondanám, hogy a vérük a kezemhez tapad, akkor nem lenne hiteles a szavam. Igazából akkor értettem meg igazán, hogy miken mennek keresztül az emberek amikor egy kisebb háztartásba kerültem és ott szállásolt el engem pár ember. Ebben a háztartásban egy három gyerekes család élt, valamint még egy idősebb ember is aki állítólag shinobi volt. Ez az öreg az egyetlen aki idáig védelmezte ezt a családot, de amire én megérkeztem annyira lebetegedett, hogy felkelni sem volt képes, ezért úgy döntöttem, amíg az öreg nem épül fel addig én védelmezem ezt a háztartást.
Eleinte viccesnek tűnt ez a dolog, arra emlékeztetett amikor még küldetéseket hajtottam végre Amegakure számára. Eszembe jutott a szamuráj akit egy vérdíj miatt kellett megölnöm, eszembe jutott a nemes család ahol egy szörnyszülött volt a játszópajtásom és megannyi emléket kavart fel bennem az otthonommal kapcsolatban. Hiába volt a nagy visszaemlékezés, még mindég nem értettem valamit, mindég ott motoszkált valami a fejemben ami miatt nem tudtam visszatérni abba a faluba amit egykor hőn szerettem.
Egyik napról a másikra éltem együtt a családdal és gondoztam az idős beteget, hisz mégiscsak valamiféle medikus vagyok, de a dolgok nem mennek mindég zökkenőmentesen. A családi házat folyamatosan bombázzák azok akik némi élelem és pénz reményében bármire képesek. Nem volt könnyű dolgom, de elboldogultam a helyzettel és tovább tudtam folytatni az idős ember ápolását a háztartás védelme mellett. Több napot is eltöltöttem a családban és egy nap elérkezett a fordulópont. A beteg állapota a kezeléseim ellenére is egyre csak romlott az állapota ezért muszáj volt egy kicsit magára hagyni a házat, hogy gyógynövényeket kereshessek. A növénnyel kapcsolatos kutatásaim zökkenőmentesen haladtak és sikerült több olyan gyógynövényt is találnom ami meggyógyíthatja az öreget. Amikor visszaértem a házhoz, annak az ajtaja tárva nyitva volt, holott állandóan be van zárva, már magában ez elég indok volt arra, hogy a szívverésem felgyorsuljon és azonnal beszaladjak az épületbe. Amikor beértem azt láttam, hogy mindent amit csak lehetett feldúltak, semmi sem volt a helyén, az egész épületet felforgatták. Ez elég bizonyíték volt arra, hogy azt higgyem ismét fosztogatók támadtak a házra, azonban valami nem hagyott nyugodni, egy valami méghozzá az, hogy se a támadókat nem látom, se azokat akik itt éltek, az egész épület üres volt, de még a környék is. Egész nap a környéket jártam és a család után kutattam, azt gondoltam, hogy akik fosztogattak talán elrabolták őket. A nyomozásom nem járt sikerrel, hamar beesteledett és meg kellett húznom magam ezért úgy döntöttem, hogy visszamegyek abba a házba amit feldúltak és majd másnap folytatom a keresést. Amikor beléptem az épületbe, a család ott volt bent és csak rám vártak a vacsorával. Evés közben kiderült az is, hogy mi történt. A gyanúm beigazolódott, rablók jártak erre és ők dúlták fel a házat és amíg azok randalíroztak a többiek egy földbe vájt búvóhelyen lapultak meg. Amikor ezt megtudtam megkönnyebbültem, megkönnyebbültem hisz nem esett senkinek sem baja így tovább tudtam folytatni azt amin eddig munkálkodtam, az öregember életben tartásán.
Pár hét kemény munkának és a gyógynövények köszönhetően az öreg shinobi teljesen felépült és újra egészséges volt, amiért nem is tudta kifejezni háláját. Azonban kis időn belül viszonozta is ezt a szívességet nekem azzal, hogy ninja technikákat tanított meg. Kiderült hogy az öreg tudja használni az elemi chakrát és teljesen véletlenül Raiton és Fuuton volt az eleme, ami nem egyezett meg az én beállítottságomnak, de ez nem volt akadály, hisz rengetegszer tanított már Suiton és Donton elemű technikákat másoknak. A következő hónapokban az időmet már nem az ápolás emésztette fel hanem a folyamatos edzés aminek meg is láttam az eredményét. Az öreg rengeteg hiányosságomra jött rá és ezeket küszöbölte először is ki. Az edzések, tanulások sokaságának köszönhetően négy új technikát mondhattam a magaménak. Ebből a négy technikából az egyik egy alapvető Suiton technika volt, méghozzá a Suiton: Suihachi//A Hullámok Keze, ezzel a technikával könnyedén vizet tudtam fakasztani a kezemből és így többet nem kell magamnál vizes palackokat hordoznom. A második technika a Suiton: Haran Banshou//Viharos Blokád aminek a segítségével a bármikor bárhol egy vízhullámot tudok létrehozni ami a területen marad így jó alapot adva további technikákhoz. A harmadik technika immáron föld elemű, pontosabban a Doton: Tsuchi Kairou//Föld Folyosó aminek a segítségével könnyen csapdába tudtam ejteni az ellenfeleimet. A negyedik technika pedig talán az egyik leghasznosabb technika egy ninja számára Meisai Gakure no Jutsu//Álcázó Rejtek Technika aminek segítségével bárhol bármikor láthatatlanná tudtam válni.
Sok idő telt el és túlságosan is sokat voltam egy helyben ezért miután eme négy technikát megtanultam úgy döntöttem tovább állok és magára hagyom a családot, elvégre volt nekik egy fantasztikus öregember aki képes volt arra, hogy megvédje őket. Azonban még mielőtt elindultam volna tőlük az öreg még egy búcsú ajándékot is adott nekem, méghozzá egy tekercset a következő szavakkal:
- Ez a tekercs talán választ tud adni mindarra amin te és a falud keresztül mentek.
Köszönetemet kinyilvánítottam az egész család részére, majd pedig útnak indultam, alig utaztam pár órát amikor is hangokat hallottam meg a közelből. Óvatosan a közelükbe lopóztam, majd jó ideig követtem őket mire felfedtem magam. A hangokat Kumogakure shinobiai és Kurumu-oneechan adta ki aki épp egy követ szerepét játszotta.

Így történt, hogy én most ezen a tetőn vagyok míg a többiek a közeli fürdőkben mulatnak, de ez nem is volt baj, hiszen volt egy tekercsem amit féltem kinyitni, féltem de megtettem. Amint elkezdtem olvasni, rájöttem, hogy a tekercsben pusztán a történelem van leírva olyan formában ahogy mi azt nem tanultuk régen az akadémián. Figyelmesen tanulmányoztam minden egyes sort, minden egyes betűt és mire végre a végére értem, pár könnycsepp is kicsordult és megértettem mindazt ami Amegakureval történt, történik és talán történni fog.
Egy hatalmasat rugaszkodtam, és már a levegőben is voltam. Az irány délnyugat volt, a cél pedig Amegakure no sato.

Matuke Hariko Anime-girl_009_www.kepfeltoltes.hu_

Jelenlegi chakraszintem: 375
Pontjaim: 95

Tanult jutsuk:
Doton: Tsuchi Kairou//Föld elem: Föld Folyosó --- 40 pont
Meisai Gakure no Jutsu // Álcázó Rejtek Technika --- 30 pont
Suiton: Haran Banshou//Víz elem: Viharos Blokád --- 20 pont
Suiton: Suihachi// A Hullámok Keze --- 3 pont

Elhasznált pontok összesen: 93
Matuke Hariko
Matuke Hariko
Játékos Mesélő

Adatlap
Szint: B
Rang: Jounin
Chakraszint: 490

Vissza az elejére Go down

Matuke Hariko Empty Re: Matuke Hariko

Témanyitás  Shikaku Hétf. Aug. 23 2010, 22:06

Köszönjük szépen, viseld és használd őket minél hasznosabban.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.