Ugatochi Susano

2 posters

Go down

Ugatochi Susano Empty Ugatochi Susano

Témanyitás  Ugatochi Susano Szer. Ápr. 06 2011, 18:06

Név: Ugatochi Susano
Ország: Sungakure
Rang: Genin
Kor: 14
Nem: férfi
Felszerelések: 5db kunai, 5db shuriken, 20m drót, 10db robbanó cetli, 1 db tanto, báb
Kinézet: Vörös haj, zöld szem, lenge ruházat, a sivatagi hőmérséklethez mérten.
Ugatochi Susano Animeboy4w
Jellem: Vidám, jóképű kölök, aki szeret vagánykodni és szeret a lányoknak udvarolni, és mindent elkövet egy-egy női szív meghódításáért. Szeret csapatban dolgozni, és azt is elfogadja, ha valaki felette áll.
Előtörténet:

Gyerekkor:

Susano az Ugatochi klánba született, akikről ismert, hogy kiváló bábhasználók. Ez ma már egyre ritkább Sungakureben, mivel az új generációk már kevésbé hajlanak erre az ágra. A fen maradt Ugatochik elég feltűnő egyéniségek, és ritkák, mivel számuk a harmadik ninja világháborúban súlyosan megcsappant. Susano egy elég nagy homokvihar közben született, és erről kapta a nevét is. A neve a shinto istenek egyikétől származik, aki nem más, mint a szelek és viharok istene Susa-no-o, aki mellesleg Amaterasu a napisten bátyja. Szülei egy kis bolt tulajdonosai voltak, ahol inkább Inza(anyja) tevékenykedet. Hotaro(Apa) ninjaként tevékenykedet, és általában Sungakure falai szolgált. Szerencsére nem gyakran küldik el a faluból. Mivel egyiküknek sem volt sok ideje, így javarész a nővérem Hime vigyázott rám a boltban, anyja mellet. A bolt bevétele annyira volt elég, hogy a mindennapi étel meglegyen és az árut is vissza lehessen forgatni, sosem maradt nagyon sok plusz. Apa ninja bevétele volt inkább meghatározóbb, ami elég volt a ház újításaira stb. Mikor már tudtam járni, és beszélni sokat rendetlenkedtem a boltban. Mindig leborítgattam az árut, és zsebre pakoltam ezt-azt, de csak poénból. Persze kikaptam érte párszor, valamennyivel meg úgy voltam, amit nem tudnak az nem fáj. 5-6 évesen inkább apával foglalkoztam, mint egy gyerek elsőszámú példaképével. Szabad idejében mindig a bábját bütykölte, és magyarázta nekem a dolgokat. Amiből néha semmit sem értettem, de érdekelt a dolog.

Akadémiai évek.

7 évesen kezdtem el az akadémiát, mint minden más gyerek. Sok érdekes dolog nem történt velem, mivel átlagos diákvoltam, átlagos képességekkel. Talán elméletből voltam a legjobb, a többi tantárgyhoz képest, de abból is a középkategória tetejét súroltam. Valahogy sosem fogott meg az átlagos ninjutsu, sem a taijutsu. A genjutsuról csupán szóban beszéltünk, de a hallottak alapján ez sem érdekelt annyira. Ennek ellenére a bábok annál inkább. Azoknak az irányítása, és a velük való cselek sokkal jobban érdekeltek, na meg a bütykölésük is. Az utolsó évemben elkezdtem összerakni egy sajátot, amit apa finanszírozott, és nagyon örült neki, mert legalább követem a család hagyományait.

Gennin vizsga, Gennin korszak:

A vizsga nekem nem volt épp egyszerű, mivel az utolsó évben többet foglalkoztam a bábommal, mint az akadémiai tananyaggal. Kénytelen voltam félre tenni a bábot, és behozni a lemaradásom a viszga előtti szabad ideimben. Mivel ezekhez apa is értett, így segített a dolgokban. Jobban átrágtuk a chakra elméletét, ami nagyon sokat segített az alap ninjutsuk gyakorlásában. A vizsgán két jutsut kellet végrehajtanom, szerencsére a könnyebbeket. A Tobidogut, és a Shunshint. Ez a kettő eléggé ment, főleg a tekercsbe pecsételés, mivel azt úgy gondoltam a későbbiekben is hasznos lehet a szorult helyzetekben. Taijutsuból megnézték milyen pontosan dobok. A hiba százalék elenyésző volt, de persze többen is voltak akik sokkal pontosabban dobtak. A vizsgán végül átmentem, és megkaptam Sungakure fejpántját. A csapat beosztásra nem kellet elmennem, mivel apa megkérte a Kazekaget, hogy 2 évet had foglalkozzon velem, amíg megtanulom a klán alap dolgait, és befejezem a bábomat. Kicsit nehezen, de meg lett engedve. Mivel volt egy éven az első bábomra, így alapos munkát végeztem. Emma-t a shinto istenek egyikéről neveztem el, a poklok uráról. Négy karja van, két felső kezében 1-1 katanával, az alsó két kéz, inkább az ellenség fegyvertelenné tételére szolgál. A mellkasán négy rész van, a felső kettőben kunaiok és shurikenek vannak, amikkel gyors sorozatot lehet indítani, a kezét felhajtva a csuklóból szintén, és a szájon át is.. A mellkason lévő másik két részben füstbombák helyezkednek el, amik előnyhöz tudnak jutatni egy harcban. A hátán két rész van, amikben 1-1 tekercs van. Az egyik tekercsben ételek vannak pecsételve, persze nem romlandók, a másikba pedig elsősegély dolgok a társaim ellátására, ha szükséges, és a szemet tartalmazó füstanyag elkészítésére szolgál. Ami Emmat egyedivé teszi az ugye a két szemgolyó. A golyók tartalma egy egyedi füst, ami egy igen ritka kaktusz nedvéből készült. Aki a füstöt belélegzi, az hallucinálni kezd, és az érzékszervei ezáltal romlanak(drog). Mivel a bábnak két szeme van, ez csak kétszer süthető el egy harcban. A második évben, apa megtanított a báb használatára (Kugutsu no jutsu), így már képes voltam Emma-t irányítani. Maradt egy kis időm gyakorolni vele, amit apa megfigyelt, és nálam is, mint minden bábhasználónál észre vett már megszokott mozdulatokat, mint például, hogy a jobb kart a mutató ujjaimmal irányítom. Miután letelt a két év szigorúan kellet mennem csapat beosztásra, amire már nagyon vágytam, új barátok, új lányok, nagyin fogok nekik örülni.

Ugatochi Susano
Ugatochi Susano
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Vissza az elejére Go down

Ugatochi Susano Empty Re: Ugatochi Susano

Témanyitás  Rock Lee Szer. Ápr. 06 2011, 20:39

Üdv az oldalon Very Happy

Részemről nagyon tetszetős, mert az oldalon nem nagyon elterjedt a báb használat. A szüleid nem haltak meg egy csatában és átlagosnak írtad le magad. Egy két betű hibán kívül semmi ellenvetésem nincs, hogy játssz az oldalon. Az előtörténetedet ELFOGADOM! Very Happy És kapsz 10ch szintet ajándék ként.

Szint:D
Chakraszint:110
Ryu:2500
Hovatartozás:Sunagakure

Készíts ADATLAPOT! és jó játékot Very Happy
Rock Lee
Rock Lee
Inaktív

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.