May Yuriko

2 posters

Go down

May Yuriko Empty May Yuriko

Témanyitás  May Yuriko Vas. Júl. 03 2011, 09:44

Név: May Yuriko
Ország: Tűz országa
Rang: Genin
Kor:13
Nem: lány
Felszerelések:
-1 széles övtáska
-Szanitéc készlet
- 5 db shuriken
- 5db kunai
-3 tekercs tintával (1. plusz 5 shuriken +5 kunai 2.Ruhák)
-5 füstbomba
-2 könnygáz bomba
-1 szerszám szett
-10 m dróthuzal
- Wakizashi

Kinézet:160 cm magas 45 kg. Testalkata normális. Haja világos barna, szeme kék. Általában kékes színű ruhákat létesíti előnyben. Piros, bordó színeket szereti még. Fejpántját a nyakán hordja. Pihenőnapokon sima utcai ruhát hord, küldetésen egy sötétkék toppot könyökig érő ujjatlan kesztyűt és egy fekete térdnadrágot hord.
Jellem: Általában nyugodt, de néha a legkisebb dologtól is be tud zsongani.
Előtörténet: Anyukám nem rég mesélte, hogy a születésem előtt nagyon félt. Mert annyi rosszat hallott, de végül nem volt semmi baj. Kiskoromban nagyon tisztaság mániás voltam szerettem a kádban ücsörögni és pancsolni. Mikor másfél évesen meg tanultam járni szinte az egész lakást oda –vissza 5-6szor biztos átfutottam aztán 2 éves korom körül hihetetlenül édesszájú lettem. Nem mehettünk el édesség bolt mellett valami apróság nélkül.Nagyon szerettem a nyalókákat mert azok tovább kitartottak a másik nagy kedvencem a savanyú gumicukor volt. A folytonos vásárlás helyett inkább anyu azt találta ki, hogy mindig hozott a zsebében egy –két szem cukrot és amikor olyanom volt oda adta. Amikor Szüleim küldetésre mentek addig általában nagyszüleimnél töltöttem az időt. A bátyám Ren 10évvel idősebb nálam. Amikor 5 éves lettem nagy nehezen rászedtem őt, hogy kicsit gyakoroljon velem. Megtanított shurikent, kunait dobni és sokat figyeltem őt, edzés közben. Nagyon jól idomítja a tüzet, amivel még egyszer kiskorában megégette a bal szemét. Akadémiai tanulmányaimat 6 és fél évesen kezdtem mivel a hetet februárban töltöttem be. Az évnyitó előtti napon értesítettek, hogy szüleimet megtámadták és megölték mikor küldetésről jöttek vissza felé Fagy és Gőz ország határán történt az incidens . Ezért aznap egész nap azon gondolkoztam, hogy mit kéne, tennem menjek ninjának vagy ne. De végül úgy döntöttem mivel ők szerették volna, ha megyek ezért jelentkeztem. Az akadémiai éveim alatt megtanultam az alaptechnikákat és sok barátot szereztem. A genin vizsgára nem fordítottam nagy ügyet ezért előtte úgy aludtam, mint a bunda. A vizsga 3 részből ált 1. írásbeli 2. szóbeli 3.gyakorlati . Az első kettő jól ment, mivel amit egyszer kétszer elolvasok, azt nagyjából megjegyzem . A gyakorlatin 3 klónt és 2 féle átváltozást kellett produkálni a klónokkal meggyűlt a bajom, de sikerült az átváltozás meg mintha a kisujjamban lett volna .Végül megkaptam a genin rangot . Másnap volt a csapat beosztás engem nagyon nem érdekelt kihez raknak inkább a tanárt tartottam fontosabbnak .
Két barátom akivel jóban lettem az akadémián:

Gray :Hát mit is mondjak igen fura figura nem tudom miért de nagyon pikkel Ichigora ezért meg akarta viccelni egy vödröt rakott az ajtó felé csak hogy Ichigo igen késős típus és mivel én jöttem hamarabb az én nyakamba borult a vödör tartalma .Ichigo meg hát jót röhögött az egészen. Ez még mind semmi egyszer még elnézem de hogy másnap ugyanezzel az már kicsit sok és még neki áltföljebb.
-Mégis miért akarod te mindig elrontani a bosszúmat mi?
-Hát bocs nem jókedvemből zuhanyzok jeges vízzel!
-Valami van a hajadban !-Én erre a fejemre raktam a kezem és éreztem hogy valami valamik(!)igen népesen mozognak rajta.Közel voltam hogy sikítsak de inkább nyugodtan lerázok adtam őket a fejemről .Majd a földön lévőkbe markoltam és Grayre dobtam aki erre akkorát sikított hogy azt hittem kiszakad a dobhártyám .Az egyéb ilyen dolgokról megfeledkezve jó fejek.
Azóta én chunin vizsgára készülve megpróbálok orvosi jutsukat megtanulni, mert szerintem fontos lehet, ha valamelyikünk megsérül.
May Yuriko
May Yuriko
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 128

Vissza az elejére Go down

May Yuriko Empty Re: May Yuriko

Témanyitás  May Yuriko Vas. Júl. 03 2011, 14:05

Ha lehetséges orvosi ninjának szeretnék indulni .
May Yuriko
May Yuriko
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 128

Témanyitás  Konan1 Vas. Júl. 03 2011, 14:40

Rendben, így már elfogadható az előtörténeted Smile Néhol előbukkantak a helyesírási hibák, de nem voltak számottevőek, ezért most Elfogadom! az előtörténetedet.

Kezdő chakraszinted: 100 ch
Kezdő pénzösszeged: 3000 Ryou
Valamint kapsz egy ajándék jutsut is ami nem más mint a Genjutsu Kai/Genjutsu feloldás. A technika leírását megtalálhatod az oldalon a jutsuk leírása között.

Jó szórakozást az oldalon és adatlapot nem elfelejteni írni ^^ Amint ez kész van, már csak a játék van hátra!

Üdvözlettel: Konan

//Megjegyzem, a hozzászólásodnál jobb fent van egy Edit gomb, amire rákattintva tudod módosítani a már megírt hozzászólást, így nem kell újra és újra leírni a dolgokat. //

Feleslegessé vált postokat töröltem. - Sai Smile
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.