Kiba Tsurugu

3 posters

Go down

Kiba Tsurugu Empty Kiba Tsurugu

Témanyitás  Kiba Tsurugu Vas. Júl. 03 2011, 19:26

Név : Kiba Tsurugu
Ország : Tűz Országa
Rnag : Genin
Kor: 15
Nem : Férfi
Felszerelései :
5 db Shuriken
1 Wakizashi
1 Katana
1 Shurikentartó
5 Füstbomba

Magasság: 170 cm
Haj: barnás szőkés
Szem: barna
Testalkat: átlagos
Testsúly: 65 kg
Egyéb: a bal karján egy tetoválás.

Jellem : Elég nyugodt természetű, de ha a helyzet úgy hozza forrófejű is tud lenni.

Előtörténet :
Kiba Tsurugu 15 évvel ezelőtt született egy kis faluban a Tűz Országában. Szüleiről nem tud sokat mert 1 évesen egy bandita horda lerohanta a falut és megölték a szüleit, őt pedig fogságba ejtették. Amint a Hokage jelentést kapott egy ott tevékenykedő ANBU-tól két osztagnyi Jounin-t küldött oda hogy a túlélőket megmentsék. Mikor a ninják odaértek nem találtak senkit csak halottakat és egy haldokló katonát, egy orvos a segítségére sietett és közben kikérdezték hogy a banditák hol vannak. Amint a férfi elmondta hogy egy konvojjal elhagyták a falut egyből utánuk mentek. Eközben az 1 éves Tsurugu-t egy kocsiba ébredt fel 5 másik kisgyerekkel, a legidősebb 10 éves volt. Próbálta nyugtatni a kicsiket hogy nemsokára megmentik őket. 1 óra kocsikázás után egy nagy robaj történt és a banditák harcba keveredtek az üldöző csapattal. Amint a harcnak vége lett a ninják megmentették a foglyokat az egyik Jounin észrevette a kis Tsurugut és annyira megkedvelte első látásra hogy elvitte magával Konohába. Ott nevelkedett majd 6 évesen elkezdett az akadémiára járni. Az akadémián sok gyereket megismert, bár velük nem igazán foglalkozott őt inkább a tanárok foglalkoztatták. Minden tanítónak megakart felelni. Egy célt tűzött ki maga elé, hogy elkaphassa annak a bandita csapatnak a vezetőjét aki meggyilkolta a szüleit.

Amikor Kansuke a szabadnapján edzett Turugu-val sokat mesélt neki az 5 természeti elemről és ezek közül a Tűz tetszett meg a fiúnak és elhatározta, hogy mindenképpen a Tűz típus felé fog irányulni a figyelme.

Kansuke hozott egy nap egy mappát amiben annak a bizonyos vezérnek az adatai vannak. A Kansuke elzárta Tsurugu elől a mappát mert tudta hogy ha megtudja hogy a következő küldetése az lesz, hogy felfedezze a rejtekhelyét egyből Kansukéval tartana.
- Kansuke-san mivan abban a mappában?
- Óóó hát csak pár papírmunka amit a Hokage nekem adott.
- Értem. Kansuke-san én mentem mert a többiek valamit terveznek de nem mondták el hogy mit.
- Rendben de vacsorára gyere haza.
- Rendben.
Fél óra múlva Tsurugu odaért a találkára. Már várták a barátai Gennosuke és Ichiro.
- Húh (zihál) bocs srácok hogy késtem mi lenne az a nagyon fontos dolog amiért abba kellett hagynom az edzést.
- Akahito sensei-t meg akarjuk viccelni.
- Tudjátok, hogy nekem nagyon jól megy a klón technika?
- Igen tudjuk Ichiro ne vágj fel vele!
- Na azt terveztem hogy ma amikor a sensei bemegy a délutáni szakosokhoz én előtte beküldök egy klónt átváltoztatva és amikor bemegy tátva marad a szája de vár a poén az az, hogy amikor már bent van a sensei egy másik klónt küldök utánna és ezzel 3 Akahito sensei lesz bent!! Na szerintetek menni fog?
- Hát Ichiro nem is tudom, szerinted Tsurugu?
- Szerintem nincs elég chakrád, hogy fenntarts 2 klónt méghozzá átváltoztatva.
- Nembaj egy próbát megér.
- Húh hallottátok?
- Aha, becsöngettek.
Ichiro egy kis késéssel de beküldte az átváltozott klónt. Amikor jött a sensei nem lepődött meg a klónon mert az egész beszélgetést hallotta amit a fiúk beszéltek ezért egy egyszerű ütéssel eltüntette a klónt és a 3 kis egeret behívta az ablak alól.
- Gyerekek korábban keljetek fel ha engem ilyen kis piti tréfával akartok beégetni.
- Rendben de mi most megyünk viszlát.
- Hé még nem fejeztem be, hmmm kölykök.
Pár perccel később.
- Na srácok én léptem mert Kansuke-san azt mondta hogy vacsorára érjek haza.
- Oké heló.
- Heló srácok.
Amikor Tsurugu hazaért egy levelet talált az asztalon amiben ez állt " Szervusz Tsurugu egy fontos küldetésre kellett mennem ami talán 3 napig is eltart pénzt a szokásos helyre raktam étel még van a hűtőben 3 nap múlva jövök üdv: Kansuke"
- Na ez marha jó, de legalább tudok nyugodtan edzeni.
3 nap múlva Tsurugu kap egy levelet amit Kansuke társa írt. "Sajnálom Tsurugu de Kansuke elesett a küldetésen a Seihachi elleni küzdelemben, ő az a bandita aki megölte a szüleidet és most 2 társammal is végzett én túl éltem de nem sikerült Kansuke-t megmenteni, mégegyszer nagyon sajnálom."
- Szóval Seihachi-nak hívnak te átkozott nem volt elég hogy megölted a szüleim most meg az egyetlen emberrel is végeztél aki közel állt hozzám !!!! Elfoglak kapni és akkor megöllek.........

Pár nappal később Tsurugu és társai elkezdtek készülni a Genin vizsgára. Minden nap iskola után Tsurugu elment Ichiro-val edzeni.
Nagy nehezen de egy héten belül sikerült megtanulnia mindent a Geninné váláshoz. A vizsga napján vagyunk épp Tsurugu kerül sorra.
- Szervusz Kiba Tsurugu.
- Jó napot.
- Két feltételünk van csinálnod kell egy klónt majd kimegyünk az udvarra és Akahito senpai fizikailag fel fog mérni.
- Értettem.
- Kezdheted.
- Rendben. Bunshin no jutsu.
- Remek úgy látom ez egy teljesen jó klón, rendben. A 2 sensei intett hogy feloldhassa a klónt. Végül Kiba és a 2 mester kimentek az udvarra ahol a következő feladat részleteit elmondták.
- Kezdhetjük Tsurugu-chan?
- Igen.
Akahito egy kunai-t dobott Tsurugu felé amit egy egyszerű mozdulattal kivédett.
- Szép, de mit szólsz ha egyszerre többet dobok - és azzal a mozdulattal 5 kunait dobott felé.
Kiba egy helycsere jutsu segítségével kikerülte a kunai-kat.
- Tsurugu-chan honnan tanultad ezt a technikát? Tudomásom szerint mi még nem tanítunk ilyeneket az akadémiai tanulóknak.
- Tudom de Kansuke-san aki befogadott megtanított rá és a Ichiro-nak pedig a Kage bunshin no jutsut.
- Á akkor már értem akkor Ichiro miért tud olyan nagyszerű klónokat csinálni.
- Rendben Tsuguru végeztünk.
- Mit mondasz Akahito Senpai?
- Hát szerintem remek volt, amit elvártunk tőle az remekül elvégezte.
- Igen kétség se fér hozzá.
- Kiba Tsurugu a vizsgát teljesítetted tessék átveheted a fejpántot.
- Köszönöm.
- Holnap elmondják hogy melyik osztályba fogsz tovább tanulni és azt is elmondják hogy melyik jounin-hoz osztanak be. Elmehetsz.
- Igen is!

Utolsó frissítés 2011.07.04 23:20

A hozzászólást loki összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 06 2011, 00:49-kor.
Kiba Tsurugu
Kiba Tsurugu
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Vissza az elejére Go down

Kiba Tsurugu Empty Re: Kiba Tsurugu

Témanyitás  Konan1 Hétf. Júl. 04 2011, 15:55

Szia, elolvastam az előtörténetedet.

Érdekes egy történetet alakítottál ki. Lényegében csak egy darab említésre méltó dolgot véltem felfedezni az egészben, méghozzá a Klónok átváltoztatása. Sima klónoknak nem lehet Henge no jutsu segítségével más külalakot adni, erre már nem képesek, ez már egy Kagebunshin szintű variáció. Kérlek ezt próbáld kijavítani és amint kész vagy már el is fogadom ^^

Üdv: Konan
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Kiba Tsurugu Szer. Júl. 06 2011, 20:31

Kész, szerintem így pont jó (tökéletes) Very Happy bounce bounce
Kiba Tsurugu
Kiba Tsurugu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Darui Szer. Júl. 06 2011, 21:59

Üdv.

Elfogadom az előtörténetet a javításokkal, viszont innentől kezdve már nem lehet belejavítani.

Kezdő chakraszinted: 100ch
Pénzösszeg: 2800 Ryou
Alap E szintű jutsukon kívül még ajándékba megkapod a Genjutsu Kai technikát. Ne felejts el adatlapot írni és j szórakozást az oldalon!

Még annyit tennék hozzá, hogy a nevedet "loki" -t írd át a karaktered nevére.

Üdv: Killer Bee
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Témanyitás  Kiba Tsurugu Szer. Júl. 06 2011, 22:17

Rendben és köszönöm Very Happy
Kiba Tsurugu
Kiba Tsurugu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.