Kutomei Yinofu

2 posters

Go down

Kutomei Yinofu Empty Kutomei Yinofu

Témanyitás  Kutomei Jinofu Szomb. Szept. 03 2011, 11:40

név: Kutomei Jinofu.
kor: 22 éves
rang: genin/szökött nindzsa
ország: változó. jelenleg szél országa
12 éve nindzsa
nem: férfi
felszerelésem:
- katana
- vakizashi
- kunai(5)
- méreg tartó fiolák
elemem: víz
Közelharcos és közép-távol támadó.

jellem

Agresszív, könnyen feldühíthető, szorgos, gondolkodó.

Külsőm.

hosszú sötét barna hajam van és barna szemem 170cm a magasságom.
Kinézetem egy barna köpeny egy fekete nadrág és két fegyver tartó öv egyik a derekamon a másik átvetve a vállamon ezen van a katanám és a másikon a mérgek és a kunaiok.

technikám:

(családomban mindenkinek víz elemű chakrája van és ezen technikákat is használták és fejlesztették, így én is víz elemű technikákat használok)
technikám: Suiton: Mizurappa (Víz elem: Heves Vízhullám) csak egyszer tudom használni mert használata után annyira lemerül a chakra szintem hogy nem bírnák egy másik támadást elindítani.

előtörténet:

Családom:

A víz országának a déli részén születtem egy közepes közösségű part közeli városban. Ezen a helyen születtem. Szüleim a tenger élővilágának tanulmányozására és új technikák létrehozására kérték fel. Ez szüleimnek 8 évébe telt. Volt egy nővérem is aki elvette a város vetőjét és gyermekük is született egy évre rám. A neve Lu Kemei. Nővéremet és anyámat mindennél jobban szerettem. apámmal nem sok időt töltöttem mert mindig a laborban volt így nem alakult hozzá komolyabb kapcsolatom. Lu Kemei az egyik legjobb barátom volt szinte mindig vele voltam mindketten nindzsák akartunk lenni.

Gyermekkorom:6-évesen

A szüleim a munka elvégzése után vissza akartak térni a fővárosba hogy az ott levő kutató központba elvigyük a kifejlesztett új jutsuk terveit. De út közben banditák támadták meg a karavánt és néhány ember kivételével mindenkivel végeztek. csak engem a nővéremet és a fiát lu kemei-t hagyták életben aki velem együtt bujt el egy árokban. a nővéremet elvitték magukkal mert váltságdíjat akartak követelni. mi vissza siettünk a vezetőhöz hogy mentse meg őt. egy egész osztagnyi embert küldött utánuk de ennek a csapatnak a felállása időbe telt ezalatt a banditák észrevették hogy a vezető nem akar fizetni ezért kivégezték az összes túszt. a város vezetője örökbe fogadott de én mély depresszióba zuhantam minden ember közelléte zavart gyakran megvadultam és ok nélkül támadtam emberekre és a nővérem férjét okoltam a családom halála miatt de erről sohase beszéltem.
A bosszú izzította a vérem hogy még inkább nindzsává keljen válnom hogy bosszút állhassak családomért.

Edzéseim

7 éves koromtól kezdve próbáltam szüleim hátrahagyott jutsuit megtanulni kisebb nagyobb kudarcokkal egy víz elemű technikát sikerült elsajátítanom amely a
Suiton: Mizurappa-át (Víz elem: Heves Vízhullám technika) emellett foglalkoztam a mérgek és az egyéb családom által kifejlesztett harci szerek előállításában.

Akadémiai évek

8 éves koromba a pótapám elküldött engem és Lu Kemei hogy tanuljunk nindzsának a fővárosban. az akadémiai évek gyorsan zajlottak a különböző közelharci illetve dobó fegyverek használatában remekeltem de az egyéb dolgok mint például az alakváltó, helyettesítő, rejtőzködő, illúzió jutsuk eléggé gyatrán mentek. állóképességemet azzal edzettem hogy úsztam és futottam naponta egyre többet ezeken felül minden nap próbáltam tökéletesíteni a mizurrappa technikámat már majdnem tökéletesen használtam de mint levéső fegyveremet csak egyszer tudtam használni.

Genin vizsga

A genin vizsgán majdnem kikaptam egy föld elem használó ellen aki többször is súlyosan megsebesített tőreivel de mikor én próbáltam megvágni a kardommal mindig egy kőfallal blokkolt, amikor láttam hogy egy hosszú pecsétet kezd el formálni már nagyon fáradt voltam és sérült. utolsó erőmmel végre hajtottam a mizurappa jutsumat amivel átlőttem a sárfalát majd a kardommal földre kényszerítettem. rögtön jelentkezett hogy föladja a harcot de én még átszúrtam a vállán a kardomat. ez a vizsga biztosoknak nem tetszett ezért a legszigorúbb jonin Shi Monokei lett a mesterünk a faluba.
Egy csapatban voltam Lu Kemei-jel és Zu Tarin-nal. mesterünk égésznap teherhordóként tekintett ránk nagy súlyú tárgyakat cipeltetett velünk és mindig elvette a küldetéseinkért járó pénz nagy részét ezt már nem bírtuk tovább és eljöttünk vissza a szülőfalumba ahol pótapám szívesen fogadott minket és mint a város nindzsáit alkalmazott minket.

Serdülőkorom

16 éves koromban kiléptem a város védőktől és saját kutatásokat folytattam a tengeri állatok mérgével. Úgy gondoltam bosszút állok a családomért. egy gyorsan ható bénító mérget kutattam ki amely a medúzák csápjaiból és egy vízi kobra mérgéből van. ezzel a méreggel megmérgeztem az egész testőrséget és mialatt mindenki bénultan feküdt én megöltem a város vezetőjét. Lu Kemei megpróbált megállítani de én elmenekültem és elhagytam a víz országát azóta több kivégző alakulatot kellet likvidálnom amit rám küldött.

17 éves koromtól a jelenig

sosem tartózkodom fél évnél tovább egy városban. már több országban is jártam pl.: tűz országa, folyó országa, szél országa. ezen országok falvaiban lévő víz elemű technikákról végzek feljegyzéseket és kutatásokat eközben több küldetést is elvállalok testőrség, személyek likvidálása, illetve készítek harci mérgeket és chakra tablettákat rendelésre. most éppen szél országának dél-keleti részén tartózkodom és próbálok csatlakozni egy szökött nindzsákból álló szervezethez.

A hozzászólást Kutomei Jinofu összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 07 2011, 21:46-kor.
Kutomei Jinofu
Kutomei Jinofu
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 130

Vissza az elejére Go down

Kutomei Yinofu Empty Re: Kutomei Yinofu

Témanyitás  Uzumaki Kushina Vas. Szept. 04 2011, 18:08

Addig sajna nem fogadhatom el, míg a formai követelmények nincsenek meg. Nézz meg egy másik előtörit, ott is az elejét. Vagy a Szabályzaton belül az Előtörténet rovatot.
Uzumaki Kushina
Uzumaki Kushina
Adminisztrátor

Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi

Adatlap
Szint: S
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Kutomei Yinofu Empty kutomei jinofu

Témanyitás  Kutomei Jinofu Hétf. Szept. 05 2011, 20:59

szia. remélem ez így már jobb. köszi az eligazítást mert eddig nem értettem mi a gond.
Kutomei Jinofu
Kutomei Jinofu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uzumaki Kushina Kedd Szept. 06 2011, 14:49

Ország, falu, rang (genin, chuunin, ..., elveszett ninja) még hiányzik a felső részből, ahol a név, kor is van. Oda is ki kell írni, hogy jól átlátható legyen. Meg arról is írj, hogy hogyan derült ki az elemed (víz).
Köszönettel, Kushi-husi
Uzumaki Kushina
Uzumaki Kushina
Adminisztrátor

Adatlap

Kutomei Yinofu Empty Kutomei Yinofu

Témanyitás  Kutomei Jinofu Kedd Szept. 06 2011, 22:37

köszi az eligazitást.
Kutomei Jinofu
Kutomei Jinofu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uzumaki Kushina Szer. Szept. 07 2011, 17:56

A technikáid közül vedd ki a "hullám penge" izébizét, mert az ilyenre engedélyt kell kérni a Saját Jutsu Ötletelésben. Egyébként elfogadom. A helyesírásra és a vesszőkre viszont vigyázz!

Chsz: 110
Pénzösszeg: 2000 r.
Uzumaki Kushina
Uzumaki Kushina
Adminisztrátor

Adatlap

Kutomei Yinofu Empty kutomei yinofu

Témanyitás  Kutomei Jinofu Szer. Szept. 07 2011, 21:54

köszi hogy elfogadtad. a technikát át írtam. arról a technikáról amit kitaláltam később még lehet majd szó mit egy újonnan kifejlesztett jutsu? ja és bocs hogy nem kérdeztem előre azt hittem azt majd eldöntitek ti hogy benne lehet vagy nem. még egyszer köszi.
Kutomei Jinofu
Kutomei Jinofu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.