Azura Akkina

Go down

Azura Akkina Empty Azura Akkina

Témanyitás  Vendég Szer. Dec. 21 2011, 16:50

Sziasztok!

Kor:16 év.

Kinézet:Hosszú, kék haja van.Egy hosszú szárú fekete bőr magassarkú, fekete, kék ruha: Egy kékes fekete pátokból álló Topp,és teljesen kék csőnadrág, betűrve a csizmába.

Felszerelés: 10 dobócsillag , 10 méter drót,5 robbanó jegyzet, 1 démonszél shuriken.

Története:
Hangrejtekben apám, már kiskoromban meghalt, egy küldetésben Pain ellen.Anyám talált egy férfit, akit szeretett.Engem sokszor megütött, míg be nem irattak, az Académiára.Nagy örömmel fogadtam a hírt, hogy nem kell tovább velük lennem, mivel távoli vidéken laktunk, béreltek nekem 1 házat.6 évesen már egészen önálló lettem, elsajátítottam több Jutsu-t , és sőt még főzni is megtanultam.Ahogy teltek, múltak az évek,elérkezett a Genin vizsga(<---Remélem jó így ^^')Tőlem pontosan két Jutsu-t kértek:
-Egy Clone Jutsu
-A másik pedig egy szabadon választhatott, bábún bemutatható támadó technika.
A Clone jutsu könnyen ment, azonban a támadó felgyújtotta a fél Académiát, viszont a vizsga biztosok ennek ellenére átengedtek.
Mikor először hazanéztem, az első az volt, hogy anyám átölelt, és könnyezve ezt mondta:
-Hiányoztál kicsim...-Majd miután már sokszor is megölelt, ezt mondta:-Kicsim, Tonketet (a szeretője anyámnak)arra kérték, hogy párbajban végezzen veled.a párbaj addig tart míg az egyikőtök meg nem hal.Azt szeretnénk ha önkéntesen megadnád magad, hogy megölhessen, hisz úgysem nyernél.-Mondta kisírt szemekkel
-NEM!-mondtam sírva:-Nem hagyom magam.
-De kicsim te...........-Vágtam közbe szavába: Nyerni fogok!
este lefürödtem, vacsoráztam, majd lefeküdtem a szállásomon.
''Elérkezett a viadal napja'' gondoltam.
A hajamat fejemre tekerve vittem az arénáig.Majd szólítottak minket. Tonket szemében a halál különös lángja izzott.
Ekkor a bíró hangja megtörte megfigyelésem csendjét:
-HARC!!
Tonket shurikeneket dobott felém majd bevetette a sárkánytűz technikát.Én csak a falon futottam, miközben orvosi tűkkel dobáltam.Mivel sokat olvastam elsajátítottam a Chakra metszés jutsu-t. Kezeim színe feketére váltottak, és úgy rontottam anyám párjára.először a kezeiben zártam el a chakra szálakat, később a lábaiba.Majd bevetettem egy Genjutsut- amiben azt látta, hogy meghalok, és ő diadalmaskodik.Miközben ő csak állt és üvöltözött hogy nyertem én addig láncokból, egy démoncsapdát alkottam, ami csillag formában jelent meg.Majd egy kis mozdulattal meghúztam, a végét a láncnak melyből mellesleg tűk álltak ki, és cafatokra tépte Tonket.Azóta csak én vagyok, a "hidegvérű gyilkos" anyám szemében...1 évvel rá elvégeztem pár dolgot, és Tsunade-Sama tanítványa lettem....

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Azura Akkina Empty Re: Azura Akkina

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) Csüt. Dec. 22 2011, 00:33

Aham... Nos. Ööö. Nem is tudom hol kezdjem. :/ Azt hiszem az elején: kérlek, olvasd el a szabályzat összes témájának minden egyes sorát, és utána pedig az előtörténetedet. Ha megvagy ezzel, akkor pm-ben, vagy ide várom a következtetéseidet az üggyel kapcsolatban. Köszöntem! ^^
Shikamaru(Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.