Shaku Rabito

2 posters

Go down

Shaku Rabito Empty Shaku Rabito

Témanyitás  Shaku Rabito Csüt. Dec. 29 2011, 14:01

Név: Shaku Rabito
Ország: Víz országa
Rang: genin
Kor: 13
Nem: fiú
Felszerelések: 5 kunai, 5 shuriken, , 2 ninjato, 5db robbanó jegyzet, 2 füstbomba, 4 tekercs, 1 üveg tinta, 1 elsősegély csomag, 1 saját tőr amit apám segítségével készítettem, 1 övtáska, 2 shuriken tartó
Jellem: Jó gyerek, szeret szórakozni, ügyesen hazudik, taktikás ember,nyugodt személyiség, tiszteli azokat, akik bölcsebbek és erősebbek nála
Kinézet: 170cm magas, 70kg, barna hajú, haja a szemöldökéig ér, zöld a szeme, középalkat, önmaga szerint erős
Előtörténet:

Kicsi koromban:
Rabito, a Shaku család fiúgyermeke az első gyerek a családban. Amikor megszülettem a szüleim nagyon örültek nekem. Mindig anyu volt velem otthon, meg apu, amikor nem volt küldetésen vagy nem kellett őrnek lennie. Anyával sokat játszottam, tanított beszélni, ilyesmi. Apu megtanított néhány komolyabb dologra. Megmutatta mi az a kunai, shuriken, senbon és a füstbomba. Egyszer apunak az övtáskájából kivettem egy füstbombát. Ő megtanította, hogyan kell kioldani, így hát én kihúztam. Átfutottam a házon, amikor beértem a konyhába. Magam mögött hosszú füstcsíkot hagytam. Apu felpattant és kikapta a kezemből. Futott és kidobta az ablakon. Ahogy kidobta anyuval elkezdtek nevetni. Nem értettem miért. Most már értem miért nevettek. Ahogy cseperedtem meg tanultam shurikent dobni, már ahogy bírtam. A kunaival való hadonászás viszont ment. Ahogy felnőttem kicsit és megkomolyodtam beírattak az akadémiára.

Az akadémiai évek:
Az akadémián én mindig az átlagkategóriába tartoztam. Ez azt foglalja magába, hogy jól teljesítettem. Az évek alatt meg tanultunk kunait és shurikent dobni, chakrát összpontosítani és közelharci taijutsut tanulni. Az akadémiai társainkkal sokat játszottunk. Játszottunk fogócskát, bújócskát, vittünk zászlót és volt csapat harc. Ebben a lényeg, hogy fa kunaival és shurikennel, el kellett kapni vagy meg kellett ölni (képletesen). Itt én mindig az elsők között estem ki. Mindig megöltek vagy elkaptak, mert a rejtőzködés nem volt az erősségem. De mindig kiszöktem, mert szabadulni azt tudtam. Akadémiai éveim alatt született egy öcsém és apu segítségével csináltam egy tőrt, ami nagyon jól sikerült. Otthon sokat foglalkoztam vele. Egy idő után felnőttem, meg komolyodtam és eljött a genin vizsga ideje.

A genin vizsga:
A genin vizsga előtti éjszaka alig bírtam aludni. Gyakoroltam minden félét. Dobótechnika, taijutsu, klónjutsu, transzformációs technika. Reggel anyu keltett. Kimentem a konyhába. Ittam egy teát és ettem egy adag rament. Elindultam az akadémia felé. Útközben találkozott legjobb barátjával, Roukuval ment az akadémiára. Ő egy igazi ninja zseni. Nagyon ment neki a közelharc, a rejtőzködés, és a halk gyilkolás (gyerekek közt). Beértünk az akadémiára és leültünk egymás mellé. Ő volt az első. Simán átment rajta. Kb. 10 perc múlva jöttem én. Kihívtak, én kimentem és vártam a feladatot. A feladat az volt, hogy hozzunk létre egy klónt és formájuk magunkat a kage alakjára. Azt mondják, hogy átmentem és ideadták a fejpántot. Büszkén mentem haza Rouku oldalán. Amikor a házam elé értünk elköszöntem és bementem, Rouku pedig hazament. Amikor bementem mondtam a szüleimnek, hogy mi történt, erre anyu megölelt, apu pedig csak ennyit szólt:
- Menjünk ki fiam! Mutasd, mit tudsz!-
Én meg vágtam rá, hogy természetesen és felé dobtam egy kunait. Ő kitért és felém dobott két shurikent. Aztán kifutottunk a házból és közelharcba kezdtünk. Én támadtam egy jobb horoggal, amit hárított, majd belém rúgott, amitől elszálltam. Felkeltem és 2 shurikent dobtam felé. Ő egy kunaival hárított, majd mögém került és a nyakamhoz szegezte a kunait és annyit mondott:
- Nem is rossz. -
Shaku Rabito
Shaku Rabito
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Vissza az elejére Go down

Shaku Rabito Empty Re: Shaku Rabito

Témanyitás  Sai Csüt. Dec. 29 2011, 19:24

Az előtörténetet elfogadom, csupán annyit jegyeznék meg, amire később figyelj, hogy két mondatod volt a történetben, ami a többitől eltérően nem E/1-ben, hanem E/3-ban íródott, pedig ugyanúgy magadról beszéltél. (Előfordul, csak zavaró lehet, ezért érdemes eldönteni, melyik szám melyik személyt használod magad megjelenítésére Smile )

Chakraszint: 100
Pénz: 900 Ryou
Alapjutsukon kívül ajándék a két kezdő kirigakurei jutsu (Kirigakure no Jutsu, Muon Satsujin Jutsu)
Készíts adatlapot! Kellemes játékot! Smile
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.