Assa Rasendori

Go down

Assa Rasendori Empty Assa Rasendori

Témanyitás  Vendég Vas. Feb. 12 2012, 14:44

Név: Assa Rasendori
Ország: Tűz országa
Rang: Genin
Kor: 12
Nem: fiú
Felszerelések: 2 démon szél shuriken, 10 kunai, 10 shuriken, 5 füstbomba, 2 shurikentartó
Kinézet: fekete, középhosszú haj, fekete szem, 170cm magas, 50 kg súlyú
Jellem: ügyes, gyors, de nem annyira okos
Előtörténet: Avarrejtek határán születtem, egy Assa nevű klánban, melynek kekkei genkai-a a Arcadium, amely képes uralni az időt, én még nem tanultam meg, mert magas szintű technika. Szüleim már nem élnek, 3 testvérem volt, én voltam a legfiatalabb közülük, és olyan is van a testvéreim között, aki már valamilyen szinten tudja az Arcadiumot, le tudja lassítani az időt.Többre nem emlékszem, mert egy kicsit megütöttem a fejem, és a közelmúltamra nem emlékszem, ezért akarom megtanulni az Arcadium legmagasabb fokát, visszatekerni az időt 10 évvel, hogy megtudjam, mi a múltam, és ki vagy mi végzett a családommal, de teljesen magamra vagyok utalva.

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Assa Rasendori Empty Re: Assa Rasendori

Témanyitás  Darui Vas. Feb. 12 2012, 15:29

Yo.

Nem tudom mennyit agyalhattál ezen az előtörténeteden, de azt biztosra veheted, hogy azt a körülbelül 5 percet, teljesen fölöslegesen töltötted el! Mielőtt belevágnál egy előtörténet írásába légy kedves elolvasni a szabályzatot, azon belül is az Előtörténetekre vonatkozó részt! Az előtörténeted majdhogynem 3 sor ami már eleve elvetendő, de a másik ami megütötte a szemem, és nem csak azt, az az Arcadium Kekkei Genkai volt. Egyrészt Kekkei Genkait nem birtokolhat senki sem kezdéskor, csakis akkor kaphatnak a játékosok ha bizonyítottak játékukkal, mert ha mindenki Kekkei Genkaial rohangálna, akkor kész káosz lenne. Tehát kérlek mielőtt belevágsz bármibe is ezen az oldalon olvasd el a szabályzatot mert abban minden pontosan le van írva pontról pontra.
Remélem nem szegtem kedved egy életre Wink
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.