Lápos terület

2 posters

Go down

Lápos terület Empty Lápos terület

Témanyitás  Aburame Shino Kedd Márc. 20 2012, 20:41

Egy óriási láp rengeteg veszélyes élőlénnyel teli. A veszélyes lények mellett több rablóbanda tábora is megtalálható a lápban ugyanis jó búvóhelynek bizonyult számukra. Mindezek mellett értékes növényzete rengeteg gyógynövényt tartalmaz.
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Vissza az elejére Go down

Lápos terület Empty Re: Lápos terület

Témanyitás  Aburame Shino Vas. Ápr. 08 2012, 20:04

miután a láp mélyébe érkeztek a vezető megállt és a fiú felé fordulva így szólt. -Megérkeztünk a legtermékenyebb részhez a feladat adott. Jó munkát kívánok. Ha kíváncsi miért mi miért vagyunk itt az ok egyszerű a környék igen veszélyes főleg az élővilág miatt, de jó pár rablótanya is van a közelben. A láthatatlan társaink egy védővonal körülöttünk. Ön gyűjtögessen nyugodtan ha rajtuk ha minden igaz nem jut át semmi, de abban az esetben ah mégis itt vagyok én mint utolsó védvonal testőrnek. Ha megtelt a szóljon kap egy újat az előzőt pedig én lepecsételem a nálam lévő tekercsekbe. Holnap reggelig kap időt, hogy a lehető legtöbb tekercset de minimum ötöt megtöltsön növényekkel.- A fiatal fiú ezzel neki is látott a növényszedésnek pár órával később a mocsár egyre ködösebb lett és a kísérőjét már nem látta. Egyszerre furcsa zajok hallatszottak az erdőből. Az egyedül maradt herbalista egymaga az utolsó védvonal nélkül dolgozott mivel azt már valahol véletlenül elhagyta a sűrű ködben. Majd a zajok közeledtek és egyre jobban felerősödtek és hirtelen az ártatlan herbalista egy acsargó vad kutyával nézett farkasszemet. A kutya egy vastag kötéllel volt megkötve és a kötél másik végén 10 állig felfegyverzett bandita állt. -Nocsak fiúk mit találtunk!- Röhögött fel harsányan a kutyát visszatartó fickó. Majd kezével intett és társai egyből rá is ugrottak a fiúra. Pillanatok alatt megkötözték és valami váltságdíjról hadoválva elindultak a lápban. Minden bizonnyal a rejtekhelyük felé mehettek. Majd néhány percnyi menetelés után egy óriási fából épített falhoz érve a díszmenet megállt. Szó nem hangzott el mindössze madárfütty hallatszott majd a fa kapu kitárult és egy falunyi banditával teli táborban találhatta magát az "álmodozó növényész". Egy koszos viskóhoz kísérték majd eloldozták és durván be eb rudalták a házikóba, aminek az ajtaját egy mozdulattal be is zárták.
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Kedd Ápr. 17 2012, 00:31

Miután "kiimádkoztam" a lelkem, és a gyomrom is megnyugodott, nekiindultunk. Nem lenne ebben semmi extra, de ezek a pacákok igazán különösek. Jó persze, ANBU meg mifene, de az hagyján, hogy nem beszédesek, de nem is nagyon látszanak, kivéve a kapitány-samát. Bár ő meg átment valami csuklyás gyilkosba. Nem feltűnő, csak messziről virít róla, hogy nem akar feltűnő lenni... Nekem nyolc, meg kilenc is, ha engem kérdeznek, csak nem értem, ez a legátlátszóbb és legjellemzőbb trükk, sokkal többen emlékeznének rá, mint rám a hétköznapi öltözékemmel, még az előbbi show ellenére is...
Ezt azonban nem fogom neki elárulni, mert még a végén magamra haragítom és fel talál négyelni, otthon azt jelentve, baleset történt. Mondjuk talán a büszkesége miatt nem tenné, mert az számára egy elbukott küldetést jelentene. Ebbe a szalmaszálba azonban bátorság lenne kapaszkodni, én meg minden vagyok, csak vakmerő meg bátor nem. Így inkább csendben, bámészkodva sétálok vele, és olyan meggyőzően semmilyen képet vágok, hogy ne legyen kedve belém kötni, mert mondjuk nincs sapkám. Nem mintha az ANBUk kötekedősek lennének, de jobb biztosra menni.
Hamar észreveszem, hogy lassan megérkezünk, egyre több az olyan növény, amelyet fel tudnánk használni, de mivel rendületlenül megy tovább, inkább nem szólok, csak lépdelek tovább. Végül letáboroz ő is, és tájékoztat a helyzetről. Szóval azért nem látom a többieket, mert nem is kell látnom, de azért vannak, nem párologtak el teljesen, Értem én. Menő. Én maximum olyan vagyok, mint a szürke szamár, csak a ködben veszek el.
Na de munkára fel, mert öt tekercs az nem tudom mennyi, de biztos nem kevés, ha falunyi méretekkel számolunk, mert hát a falunak lesz, gondolom, hogy falunyi méretben kell számolni. Bár ennyi erővel napszámosokat is hozathatott volna gazalni, mert itt aztán szinte minden hasznosítható.
Mindenesetre én elvagyok magamban. Milliószor kérek bocsánatot a növényektől, hogy le kell tépnem belőlük, de arra mindig ügyelek, hogy ettől a növény még ne haljon meg. Nem érdemli meg, hogy megöljem azért, hogy valaki más túlélje, hiszen az életük egyenrangú ezen a világon. Számomra legalább is mindenképp. Annyira el vagyok merülve, észre sem veszem, hogy egész vastag köd telepedik körém, s azt végképp nem, hogy az egy szem látható őröm is köddé vált a köddel.
A kutyára viszont annál inkább feleszmélek, ahogy felpillantok, és "kutyaszemet" nézek vele, elönt hirtelenjében a hideg, majd a meleg, és kiver a verejték, ahogy elhatalmasodik rajtam a pánik. Ezzel párhuzamosan a légzésem is szaporábbá válik, így amikor előbukkan a kutyához tartozó díszes társaság, csak annyit láthatnak, hogy kóros álomba zuhanok a túlzott izgalomtól.

Nem telhetett el sok idő, legalább is erre következtetek abból, hogy mikor ismét felnyitom a szemeim, még haladunk, s a távolban feltűnik valami fa kapu, amely hatalmasra tárul érkeztünkkor egy füttyentésnyire. Sok mindent nem láthatok a faluból, máris egy tisztának nem mondható viskóban találom magam, s rám zárják az ajtót. Hát ez így nagyon remek, gondolom elszedték minden cuccom az övtáskámmal egyetemben... //erről kérnék tájékoztatást Very Happy// Körbenézek, hogy megvizsgálhassam azt, ami körülöttem van, és amivel gazdálkodnom kell. Rendben van, hogy kiküldtek egy halom ANBU-t de ha ezek a szimpla banditának tűnő valakik kicselezték őket, akkor sok jóra nem számíthatok. Mármint... valljuk be, egy egyszerű civil vagyok, és bár a szüleim tuti kiborulnának, fel nem mondhatják Kirigakurével a szerződéseik, mert akkor éhen halnának, és még az is előfordulhatna, hogy menekülniük kellene a ninjafalu haragja elöl. mondjuk valamelyik daimyo talán a pártfogásába venné őket, de akkor is kétséges, hogy túlélnék-e másik ninjafalu védelme nélkül...
Bele sem akarok gondolni, a lényeg, hogy nem vagyok kulcsfontosságú, így azt hiszem, magamra vagyok utalva. S éppen ezért valahogy nekem kell kimásznom a kalamajkából, amibe keveredtem. Bár azt azért megkérdezném, honnan vették a banditák azt az ötletet, hogy engem megéri elrabolni...
Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Civil - gyógynövényszakértő
Chakraszint:

Témanyitás  Aburame Shino Hétf. Ápr. 30 2012, 18:11

Mikor bezárult Matsudaro mögött az ajtó a herbalista körbenézett és megdöbbenten látta, hogy a szobában nincs más csak pár elnyűtt mocskos holmi. A holmikat sorra vette és talált köztök egy koszos rongyot amiben az ágyát láthatta viszont, egy kisebb vödröt ami a closett feladatát látta el és egy kis bádog edényt ami mint tányér funkcionál. A rablók már jártasak voltak az emberrablásban és a viskó ablakait kívülről jól beszögelték, a túsz felszerelését elkobozták és őt folyamatos felügyelet alatt tartották. Az ANBU természetesen a segítségére siet majd az áldozatnak, de addig amíg a nyomára bukkannak boldogulnia kell. A szökés ugyanis lehetséges és a ninják dolgát is megkönnyítheti.
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Szer. Május 02 2012, 01:13

A szoba első ránézésre sem egy luxuslakosztály, de ahogy jobban szemügyre veszem, meg kell állapítsam, ez maximum egy ól, mert komolyan mondom, én még - ha lenne - a kutyámat sem zárnám be ide, mert attól tartanék, hogy rövid úton elpusztulna valami betegségben. Hányinger. Kami-sama az égben, csak itt ne ájuljak be, mert fél évet jósolok magamnak minimum, mire kikezelem az összes gombám, tetvem, férgem, nyavalyám...
Felsóhajtok. Most nem a tisztaságmániámnak van itt az ideje! Akkor is át kell vizsgálnom mindent, ha alapvetően undorító. Na de nézzük, miből élünk, ha már semmit sem hagytak nálam a ruhámon kívül - szép lenne, ha még meztelenül is kellene flangálnom... - egy rongy, elég nagy ahhoz, hogy ez lehessen az ágy, vagy a takaró, vagy aminek használom, akár fel is köthetem rá magam, ha jól sejtem, bár annak kevésbé örülnének a kintiek. A második egy vödör. Ahogy elnézem a kevésbé esztétikus és minimálisan sem higiénikus belsejét, ez lehet a wc. Ha sokáig hajolok még fölé, jó eséllyel költöztetek bele egy rókát, csak hogy "otthonosabb" legyen az egész. Hogy ne "sérüljön" a komfortérzetem, még van egy bádogedényem is, éljen a táborozás, a vadon helyett a zárt szoba, az őskőkori körülmények. Még tábortűz is akad biztosan, csak kijjebb, ahol én épp nem látom, és nem, nyársalni sem fogok tudni mellette.
Enyhe elkeseredettség fut át rajtam. Bízhatnék abban, hogy majd megment valaki, végtére is egy csokornyi anbu-maszkos fószert küldtek velem gyógynövényt szedni, de nem vagyok benne még elkeseredettségemben sem biztos, hogy érek én valóban ennyit. Na meg hogy megélek-e annyit, hogy ideérjen a felmentősereg. Szökésnek nem sok esélye van első ránézésre, hiszen nem vagyok McGaywer, sem Conan a barbár, így sem a technika, sem az erő nem áll rendelkezésemre, márpedig az ajtót rám zárták, az ablakok beszögelve, hacsak nem dönt magától úgy ez a ványadt viskó, hogy összedől, akkor nem tudom, én mennyit tehetek magamért ebben a szorult helyzetben.
Ki kellene tapasztalni talán, hogy mennyire "tartanak" tőlem (azaz mennyire lusták). Mert ha csak egy emberke hoz ételt, és senki nem kíséri, és nem is nagyon figyelnek rá, akkor megpróbálkozhatnék azzal, hogy nemes egyszerűséggel tetszhalált tettetek - na jó, annyira tehetséges nem vagyok, de rosszul tudok lenni, abban mester vagyok egyébként is - s amikor remélhetőleg segítségért szalad az illető, nem vágja rám az ajtót, én meg diszkréten felhúzhatom a nyúlcipőt.
Annyira "életképes" terv... Viszont egyelőre más lehetőséget nem látok, s így legalább egyszer kontaktusba is kell kerülnöm a banditákkal ilyen viszonylatban, azután hátha okosabb leszek valamivel. Még mindig jobb ebbe kapaszkodni, mint abba, hogy nekiálljak imádkozni várva a csodát.

Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Aburame Shino Hétf. Május 07 2012, 12:18

A szoba ajtaja ekkor egy éles nyikorgással kitárult és ott állt 2 nagydarab bandita. Majd beléptek az ajtón és megragadták a földön fekvő fiú testét és elhurcolták. úgy 5 percig cipelhették mire a csend ismét megtört és újra ajtó tárulása hallatszott. A két bandita a szobába cipelte a testet majd elengedték és az egy nagy puffanás keretében földet is ért. aztán csak hosszú és halálosan nyomasztó csend honolt a szobában ahol épp a fiú feküdt, majd hirtelen kinyílt az iménti ajtó és rögtön utána be is záródott. Ekkor a fiú kinyitotta szemit és látta, hogy mekkora slamasztikába került. Reményei szerint a fogva tartói mit sem törődve kidobták volna hulláját a lápba, ehelyett egy díszes helységben ébredt. fejét felemelve azt is észrevette, hogy nincs egyedül, hisz ott ült vele szembe a banditák vezére és annak testőrsége. A vezér egy gyönyörű gesztenyebarna hajú nő volt. normál testmagassága és lehengerlően elképesztő alkata minden férfi érdeklődését felkeltette. A két szép kék szemével erősen és rendíthetetlenül bámulta a földön fetrengő fiút. -Azonnal állj fel! Ki vagy, honnan jöttél, és mi célból? mennyit ér a fejed és ha nem vagy körözés alatt azt mond meg mit adna érted a falud? Kíséreted van-e? ha van kik azok és hányan vannak? Válaszolj vagy véged!- A határozott hölgyeményt szemmelláthatóan saját emberei is nagyon félték, hisz még saját testőrsége is összerezzent a szavai hallatán. A teremben mindenki Matsudaro válaszára várt. A feszültség a tetőfokára hágott és a csend nyomasztóan ült a teremre. Egyik pillanatban aztán a banditák feje türelmetlenül dobolni kezdett egy ritmust az ujjaival. Emberein látszott a félelem izzadni kezdtek és nagyokat nyeltek, a szemeik guvadtan figyelték a fiút, füleik szinte tű hegyesen várták válaszát!
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Vas. Május 13 2012, 00:13

Fetrenghettem én, ahogy akartam, egy deka együttérzés sem szorult a két belépő alak egyikébe sem, úgy felkaptak, mint valami zsákot szokás, s kb. olyan nagy törődéssel tesznek is le, csak úgy nyekkenek. Felordítanék legszívesebben, de igyekszem visszafogni magam, bár még így is nyikkanok egy halkat, az ajtó ismét bezárul, így kinyitom a szemem, hogy megnézzem, hova is kerültem, ha már ennyit szenvedtem a dologért.
Azonnal szembesülnöm kell vele, hogy nem, mázlim az nincs. A terem iszonyatosan díszes, így biztos nem valami kuka, aminek van valami nem őrzött kijárata, vagy bármi. Ahogy fel akarok ülni, ehhez az a felismerés is párosul, hogy bizony a teremben hemzsegnek a banditák. Szívás... Tekintetem megakad egy gesztenyebarna hajú, szemrevaló nőn, aki úgy trónol a helyiségben, hogy azt kell hinnem, ő lesz a bandavezér. Hehe...
Nem, nem töltött el bizakodással ez a tudat, tapasztaltam korábbi éjszakai kicsapongással teli életem során eleget, hogy a nők kegyetlenebbek bármely férfinél, főleg, ha bandavezérek, mert bizony meg kell küzdeniük nemiségük hátrányaival is, hogy elismerjék őket, így olyan érzéketlenné, sőt kegyetlenné válhatnak, hogy hatszor jobban reszketek most, hogy női bandavezérrel van dolgom, mint tenném férfi esetén.
Gyanúm be is igazolódik, ahogy rám ordít. Szégyen, nem szégyen, bizony magamban anyám után fohászkodom, de nem nyugtat meg a tudat, csak a levegőt kezdtem szaporábban és sípolva szedni. Megint rohamom lesz!
Szándékosan félrepillantok, hogy kissé lenyugodjak, közben felállok, és magamban egy vidám dal dallamát idézem fel, hogy ne törjön rám álomkórom, mert ebben a helyzetben tuti felnégyelnek érte! a felnégyelés tudata azonban nem segít túl sokat, reszketek egész testemben, nem vagyok én ilyesmihez szokva.
- Én.. hát... Matsudaro Kitsumo vagyok... Víz Országából... egyszerű gyógynövényekkel foglalkozó civil vagyok... gyógynövényekért jöttem... nem hinném, hogy vérdíj lenne a fejemen... és hát, a szüleim szerint semmirekellő vagyok, nem tudom, ki adna bármit is egy semmirekellőért... - igyekszem magamból kipréselni a szavakat, ahogy egyre több hang hagyja el az ajkaim, egyre inkább felbátorodok, s kezd összefüggőbbé válni mondandóm. - Nem tudom, hányan voltak velem, egy valaki biztos, aki mellettem volt, meg hát azt mondta, hogy vannak többen is, így minimum hárman kell hogy legyenek, ha egy ő és többiekről beszél, már csak a szövegértelmezés és a nyelvtani szabályok miatt is, de hogy mifélék, nem tudom, csak köteleztek rá, hogy szedjek sok-sok gyógynövényt, máshoz amúgy sem értenék, így gondoltam, miért ne, a gyógynövények igen barátságos növények - nem kell neki tudni, hogy elvileg én találkoztam a teljes osztaggal, mellébeszélhetek simán, úgyis olyan ideges vagyok, hogy ha igazat mondok, ha hazudok, mindenképp reszket a hangom, és férfiasan tele a nadrágom. Elkövetem viszont azt a hibát, hogy rá pillantok, s ahogy szóra nyílnak ajkai, még hang el sem hagyja száját, elérem a tetőpontom, és rámtör a narkolepsziás roham: Úgy dőlök el, mint egy zsák, semmimmel sem védekezek, mert voltaképp elaludtam állva, s most csak eldőlök, végignyúlva a hideg padlón, talán meg is sérülve, s ki tudja, mennyi időre rabláncra köt az álom, rabszolgájává téve. Nem valók az ilyen szituációk a hozzám hasonlóan beteg embereknek.
Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Aburame Shino Vas. Május 13 2012, 20:58

Az fiú mély álomba zuhant hirtelen majd elájult. Több órával később egy az előzőhöz hasonlóan díszes teremben ébredt egy selymesen puha ágyban. mikor kinyitja szemeit az ágy mellett ott látja ülve az előző vad és kegyetlen nőt. Szinte még fel se eszmél mire a nő lágy és kedves hangon szól hozzá. -Állva elaludtál, érdekes dolog ilyet se láttam még.- Majd egy hideg vízzel teli tányérból egy tiszta rongyot nyomott a fiú sajgó fejére. - Szép nagy puklid lesz és egy darabig biztos fájni fog. épp, hogy kérdezni akartam tőled már el is dőltél ide hozattalak és "elláttam a bajod". ne haragudj a keménységemért de sajnos muszáj ezek előtt a vad emberek előtt ilyennek lennem, hisz kiharcoltam a vezetői rangot. Mellesleg én orvos voltam mielőtt törvényen kívüli lettem. De a tárgyra térek, kérlek tanítsd meg pár emberemnek, hogy ismerik fel itt a hasznos gyógynövényeket és esetleg, hogyan tenyészthetik őket. Majd utána szabadon elmehetsz, visszaviszünk oda ahol találtunk. A társaid úgyse találnak ide, ahhoz túl jól el vagyunk rejtőzve. Mit szólsz az ajánlathoz? Természetesen ha nem fogadod el megöletlek. Ja és ugye nem kell mondanom, hogy ez az énem a mi kettőnk titka marad!-
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Szer. Május 16 2012, 16:19

Az álom csak nehezen enged, karmai még ruhám tépik, ahogy küzdve próbálok a felszínre mászni és felébredni. Nehéz, minden egyes centiméterért meg kell küzdeni, de végre nagy sokára résnyire nyílnak szemhéjaim. De vissza is hunyom őket, mert minden annyira hihetetlenül fényes, képtelen lennék nyitva tartani az álmok sötétjéhez szokott szemeim. El azonban nem tántorít a dolog, újra nekifutok, s másodszor már hosszasabban vagyok képes a fénybe nézni, s lassan kezd tisztulni minden - végérvényesen felébredtem.
Ahogy pislogva bámulom a plafont, határozott érzés önt el: ez a plafon épp olyan, mint a másik szoba. Ezek szerint még mindig ott lennék? Mennyi idő telhetett el?
A második kérdésemre talán sosem kapok választ, az elsőről viszont saját szememmel győződhetek meg, ahogy lassan agyam is kapcsol. Nem lehet ugyanaz a szoba, hiszen ott nem volt ágy, itt meg nincs trónszék, sem férfiak hada, csak a nő, a vezéramazon. Hangja olyan kedvesen cseng, egy pillanatra azt hiszem, az álom tréfál még mindig velem, de ahogy a vizes borogatás a bőrömhöz ér, s a hideg nedvesség érzete elönt, már tudom, ez nem álom, mert az álomban ennyire tisztán nem érezném a rongy redőit, a rajtuk is átsejlő ujjai fizikai valóságát, a víz elfolyó jelenlétét.
Meg azonban nem szólalok, nem is illene, hiszen folytatja tovább mondandóját. Fura, hozzá nem illőnek tetsző viselkedését is megmagyarázva kissé. Nem tévedtem szinte semmit, ahogy gondoltam, nem kis feladat egy nőnek ennyi férfi közt a vezető pozíciót megszerezni, s ha nem vált volna keménnyé, sosem sikerülhetett volna neki, igazából az a csoda, hogy megőrzött valamit lágy, nőiesebb feléből is. Ritka az ilyen, mert egy idő után annyira hozzászokik az ember ahhoz, hogy folyton erősnek és ridegnek kell lennie, hogy végül már nem is tud másmilyen lenni.
Kérése, amely szabadságom záloga, nem nagy kunszt, s semmi olyat nem jelent senkire nézve, ami megkárosíthatna bárkit, főleg nem Víz Országát, mert annyira nem vagyunk közel, hogy valaha is ezek a banditák pont felénk kóricáljanak, így nem kérdés a döntésem.
Bágyadtan elmosolyodom: - Nem árulom el senkinek, van egy olyan érzésem, nem is hinnének nekem, és így is néznek elegen flúgosnak, nem gyűjtöm őket, a gyógynövényeket illetően pedig igyekszem majd a tőlem telhető legjobbra. Remélem, az emberid is fogékonyak lesznek, és odafigyelnek, mert igazából nem nagy művészet az egész, ha az ember szeret figyelni az apró részletekre.
Ha egy kicsit elvenné a kezét a homlokomról, akkor magam is felmérném a púpom, bár valószínűleg nem lehet nagyobb, mint általában szokott, hiszen még csak nagyon vérzéssel sem riogatott, pedig volt már olyan is, hogy egy ilyen eséskor nemes egyszerűséggel betörtem az orrom. Őszintén szólva azon csodálkozom, hogy fogam még egyszer sem vertem ki, bár attól tartok, ami késik nem múlik, szóval inkább nem is emlegetem. Nem hiányozna, a fogam meg annál inkább.
Egyébként a történtek ilyetén alakulása után már nem is tűnik ez a hely annyira barátságtalannak, s per pillanat egy cseppnyit sem fordul meg bennem a szökés gondolata. A fiatal és csinos nő túlságosan is emlékeztet Yamira...
Yami emléke még mindig sajog bennem, s ha most lehunynám a szemem, amit szándékosan nem teszek, tisztán, apró részleteiben láthatnám ismét, ahogy véresen tartom karjaimban, s ahogy lassan kiszáll belőle az élet, s még utolsó szavával is arra biztat, merjek élni, mert nagyszerű ember vagyok, s hagyjam magam mögött végre Gőz Országa mocskát. S ha ezt ilyen részletesen visszaidézném, bizony még most is könnyen szöknének a szemembe. Soha többé nem leszek képes kitépni magamból az ürességet, amit maga után hagyott, s soha nem fogom megengedni senkinek, hogy a szívemben belakja a helyét, még akkor sem, ha a titokzatos jövőbeli nőalakot majd a világ minden csodájánál jobban fogom szeretni megint, ahogy szerettem Yamit is.
- Akár neki is foghatok most is! - ülök fel az ágyban, hogy szabadulhassak a kesernyéssé váló gondolatoktól, bár az ötlet nem volt korszakalkotó, mert azzal a lendülettel meg is szédülök kissé. Jól bevághattam a fejem.

Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Aburame Shino Csüt. Május 17 2012, 18:47

A hölgy egy kedves és lágy mosollyal fogadta a választ majd meghajolt és megköszönte. -Nagyon köszönöm! Tudod van egy pár ember aki elég nyikhaj de okos a bandában és a többiek nem nagyon tisztelik őket. Ezért őket az orvosi csapatnak akarom használni, ugyanis bár banditák de az embereim és az életük mindennél fontosabb nekem!- Eztán a fiú megpróbált felülni és azzal a lendülettel meg is szédült. A nő egyből ugrott és már is fektette vissza, lágy keze a fiú meztelen hátán és mellhasán biztosan fogta a testét és lassan eresztette őt újra fekvő pozícióba. -Isten ments! Ráérsz a lényeg, hogy pihend ki magad aztán neki kezdhetsz a dolgoknak. Kérlek ne értsd félre de egy férfi fog mindig kísérni mint testőr. A lakhelyed itt lesz az én szobámban. És csak, hogy tudd a csapatomban aki embert öl az halállal lakol, csak azzal végzünk akivel nagyon muszáj! Most aludj és álmodj szépeket! Majd holnap tanítod őket, addig megszervezek mindent.- A nő a fiú felé hajolt és megcsókolta annak homlokát, majd kiment a szobából.

Legközelebb mikor felkelt a fiú az ajtón kilépve egy marcona külsejű férfi várta és szótlanul vezette el a rejtek egy másik pontjára ahol egy szobában ült 10 férfi. Ez a 10 férfi sokkal kisebb termetű és a félelemtől csöndesek nem mástól.
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Matsudaro Kitsumo Szer. Május 30 2012, 12:30

Örültem, hogy ennyivel megúszom, sőt még hasznosnak is érezhetem kicsit magam, bár nem tudom, mennyire fognak emiatt elfenekelni otthon, na meg az ANBU kapitány sem tűnt barátságos embernek, de a lány törődése, ahogy inkább visszanyomott az ágyba, hogy ne erőltessem meg magam még inkább meggyőzött, bizonyára jó oka van, hogy egy rablóbandát irányít, és végül is mikor engem elraboltak, sem az volt az első, hogy bántottak volna, vagy ilyesmi, így talán nem is az a kimondottan sztereotipikus rablóbanda az övé, hanem emberek csoportosulása, akik így képesek csak maguk számára a túlélést biztosítani, s bár van közöttük nem egy olyan marcona legény, hogy ha sötét sikátorban egyedül kellene szembenéznem vele, tuti sikítva kapnék rohamot, de lehet, ha megismerem őket, kiderül, rendes emberek. Ezzel a bizakodó és talán naivnak tűnő hozzáállással adtam át magam a csinos vezető homlokomra nyomott lágy puszija után a pihentető álomnak. Ez már csak azért is vicces, mert eddig is aludtam, de a rohammal keletkezett álmok még annyira sem pihentetők, mint egy rémálmokkal terhes éjszaka.

Mikor felkelek, kissé összeszedem magam, és kilépek az ajtón. Ahogy beígérték, a kísérőm már ott áll, ki tudja, mióta, de nincs túl jó kedvében ránézésre... Mivel nem szól, csak nekiindul, én sem erőltetem a kommunikációt, inkább csak úgy elbambulom a folyosót, háta van valami érdekes. Bár nem fűzök ehhez nagy reményeket, de mégis, legalább csinálok valamit. Egy terembe vezet a testőrbácsi - én így fogom nevezni, mert akkora mellettem, hogy kisgyereknek érzem magam megint -, ahol újabb tíz férfi várakozik rám. Hála a kamiknak, ők nem háromajtós szekrény típusúak, így nem kell kisebbségi komplexusokkal küzdenem a lámpalázam mellett, mert elég vicces lenne nálam négyszer nagyobb embereket tanárként kezelni, és munkára bírni. A félelem az arcukon viszont elgondolkodtat, vajon ki harapásától reszkethetnek ennyire?
Eszembe jut az én fejemben már kedvessé avanzsálódott harcos amazon, a vezetőjük első benyomásból megmaradt képe, és apró sóhajjal kezdek érteni mindent. Aztán lehet, félretippelek, de már az is elegendő lenne, hogy megmagyarázza a rendezett viselkedést, és a félelemszag terjengését a szobában.
Kissé megköszörülöm a torkom, nem mintha nem figyelnének már azóta, hogy beléptem a testőrbácsimmal, de azért nem árt, ha ilyesmit elkövetek az első megszólalás előtt, nehogy elcsuklik a hangom és oda a nem létező tekintélyem maradékának is.
- Üdvözlök mindenkit a teremben! - ütök meg kedves, közvetlen hangot. - Matsudaro Kitsumo vagyok, egyfajta vendégoktató, remélem, jól tudunk majd együtt dolgozni! - hajolok meg, majd felmérem a termet, meg közben pillantgatok a testőrbácsim felé is, mert gondolom, jó eséllyel ő lesz az, aki megvétózza, vagy jóvá hagyja bizonyos kijelentéseim mögött megbúvó ötleteim.
- Nem tudom, mire lesz lehetőségünk, de a gyógynövényekről a legegyszerűbben kinn a természetben való megfigyelésük közben lehet a legtöbbet tanulni, de nem ártana legalább egy tábla, hogy illusztrálhassam azt, amit beszélek, mert fontos az elméleti tudás is, de ha nem gyűjtünk megfelelő gyakorlati tapasztalatot, könnyedén összekeverhetjük a gyógynövényt az esetlegesen akár mérgező, de sok esetben minimum teljesen hasztalan gyomnövényekkel... arról nem is beszélve, hogy sokszor nem árt konkretizálni magánál a gyógynövénynél sem, melyik része az, amely valóban hasznos, és melyik az, amely akár szintén veszélyes is lehet. Tudjátok, mint a krumpli termése és gumója... A gumó finom táplálék, míg a termése mérgező.
Míg várom a testőrbácsi döntését, hogy most valami táblát vagy lapot vagy bármit kerít, vagy inkább úgy dönt, kivezet minket a terepre, addig azt is igyekszem felmérni, mennyire jártasak a témában a tanoncok: - Egyébként van valakinek bárminemű ismerete gyógynövényekről, a velük való gyógyításról, bármiről?
Matsudaro Kitsumo
Matsudaro Kitsumo
Játékos

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.