Keishi Ueda

Go down

Keishi Ueda Empty Keishi Ueda

Témanyitás  Vendég Vas. Jún. 17 2012, 15:13

Név: Keishi Ueda
Ország: Tűz Országa
Rang: Elveszett Ninja
Kor: 16
Nem: Férfi
Felszerelések: 5 shuriken, 5 kunai, 3 üres tekercs, 5 robbanócetli, tinta és toll, acél és kova.
Kinézet: Körülbelül 5 láb magas, barna hajú, zöld szemű és elég sápadt fiú. 70kg a testtömege. Általában klánja ruhájában van. Sötétzöld felső aminek a hátára van hímezve a klán neve Hiragana-val. (Annyit tesz az „Ueda”, mint „fel a rizsföldre”.) Nadrágja fekete színű és egy kényelmes, vékony cipőt hord. Van két övtáskája, amit mindig magánál hord. Ebben hordja fontosabb felszereléseit.
Jellem: Egy mindig vidám fiú. Szülei rövid pórázon tartják és a klán viselkedését próbálják belé sulykolni, hogy legyen mogorva, érzelem mentes és a klánja egyen az egyetlen, amiért él és hal. Mivel otthon nem viselkedhet kedve szerint, ezért a normális életben próbál kedve szerint viselkedni. Vagyis kihasználja, hogy boldog lehet.
Előtörténet:

Taoru Ueda ( Keishi apja ) egy fejvadász munkából tartott éppen haza, amikor a semmiből felbukkant a szomszédja.
- Taoru. Siess, asszonyod nemsokára világra hozza gyermeked. – mondta lihegve a szomszéd.
- Jólvan, siessen vissza és mondja meg Lana-nak (Keishi anyja), hogy mire hazaérek, pottyantsa ki a gyereket, mert egész nap melóztam és nagyon éhes vagyok. – mondta, majd előkapott egy medált a zsebéből. – nekem ezt még le kell adnom.
- Értettem uram. –helyeselt a szomszéd, majd elindult vissza a házhoz.

Hát igen, mindenkinek megvolt a véleménye az Ueda klánról. Mintha mindenkiből ki irtották volna az érzelmeket. Régebben kereskedelemmel foglalkoztak és egy hatalmas rizsföldjük volt. Azonban amikor válságos idők voltak, sokan kezdték el lopni a rizset. Mivel a nagyvárosok nem voltak hajlandó segíteni csak pénzért, ezért az Ueda klán magának intézte el a védelmet. Elkezdtek ninjutsukat tanulni. Sikerült a rizstolvajok nagy részét elkapniuk. Örültek is ennek. Egy nap elláttak három idegent akik nagyon súlyosan megsérültek. Egy hétig voltak az Ueda klán rizsföldjén. Mindenkivel jóban voltak és nagyon megköszönték a segítséget. Miután elmentek, egy hónapra rá megtámadták a birtokot. Sikerült elkapni a betolakodókat és felismerték a három idegent. Ettől a naptól fogva az Ueda klán elzárkózott, magukon kívül senkiben sem bíztak és a rizsföldre kisebb házakat húztak fel, majd a kis tanya köré egy falat. Az egyik Ueda elvitte a három holttestet egy nagyobb városba. Amikor átadta, hogy temessék el a testeket egy férfi felismerte az egyik idegent, majd elmagyarázta, hogy ezek körözött ninják voltak, szép kis summát kapna a fejükért. Úgyhogy elvitte a fejvadász céh-be és felvette az érte járó jutalmat. Az Ueda klán azóta Rizstermelés helyett fejvadászatból él meg. De ez már a történelem. Keishi mindössze hat éves volt, amikor egyik este apja berongyol a házba, felkelti az ifjút és kirángatja a ház elé. Odakötözi a falhoz majd arcától jobbra és balra is 4 cm-re egy izzó szenet tesz.
- Fiam. Ugye tudod, hogy most nem fordulhatsz el!? – mondja vigyorogva Taoru.
- Értettem. – mondta a fiú és próbálta vissza fojtani a pityogását.
Taoru egy embert rángatott fel a földről, fején egy zsák van.
- Fiam, ez a senki itt, 4000-et ér. 4000-et adnak a fejéért. – Miközben mondta, levette az ismeretlen fejéről a zsákot és egy farönkre tette. A férfi szája be volt ragasztva és keze hátra volt kötözve. Csak hümmögni tudott. – Nehogy el merj fordulni.
Taoru felemelte kardját és egy erőteljes mozdulattal megpróbálta levágni a fejét. Félig seikrült is neki, azonban a nyaki csigolyát nem sikerült teljesen átvágnia. Leszedte fiát a falról és kezébe nyomott egy nagyon éles kést.
- Vágd le a maradékot. – Taoru arcán nem hogy megbánás, de semmilyen érzelem nem tükröződött.
A fiú megtette, amit apja kért tőle. És miközben ő eltávolította a fejet, addig apja büszkén állt fia felett és megszólalt :
- Ha levágtad, utána kutasd át a zsebeit is.
Keishi nem mert ellenkezni, ezért átkutatta a zsebeit és talált benne egy kis pénzt. Odament apjához és a kezébe nyomta.
- Fiam, mi ebből a tanulság? – kérdezte Taoru
- Nem szabad rossznak lenni, mert én is erre a sorsra jutok. – válaszolt félve a fiú de még mielőtt befejezte volna apja adott neki egy pofont.
- Nem hiszem el, miért van ilyen borzalmas felfogásod. – szidta le Taoru – Annyi ebből a tanulság, hogy 4000 helyett most már 4200-at ér a feje. – mondta, majd hangosan felnevetett.
Odament Taoru a holttesthez, kézbe vette újra, majd elvitte a ház mögé. A fiú addig befutott a házba.
------------ Időugrás -------------
Keishi nemrég töltötte be 11. életévét és apja sok gondolkodás után úgy döntött, hogy fiát berakja az akadémiára. Végül így is lett. Keishi eleinte nem mert társaihoz szólni, félt mindenkitől és mindentől, de leginkább attól, hogy ha valakivel összeveszik, akkor az apja végezne velük. Később sikerült kibontakoznia és könnyen az osztály bohócává vált. Feladatait próbálta komolyan csinálni, de még azt is gyakran elbohóckodta. Megismerkedett egy Uremei nevű sráccal akivel nagyon jóba lettek. Taoru nem engedte, hogy barátkozzon ezért csak az akadémián tudtak együtt játszani. Egyik nap Keishi apja tilalmának ellenére átment Uremei-hez és megismerte Uremei szüleit is. Uharaki (Uremei apja ) egy Jounin volt, egy igazi ninja. Gyakran mesélt történeteket. Későbbiekben ezek az átjárkálások egyre gyakoribbak voltak, de mindig csak egy órára ment át, hogy apja ne fogjon gyanút. Pár évre rá eljött a Genin vizsga ideje. Minden alap jutsut megtanultak Uremei-el. Nagyon készültek a vizsgára. A vizsgánál sorba álltak és eljött a pillanat. Kaishi nevét mondták. Belépett a terembe, de az üres volt. Gondolta, hogy visszafordul, de amint kinyitotta az ajtót, a másik oldalon is egy ugyanolyan szoba volt, mint amilyenben akkor is állt. Odafutott az ablakhoz és kinézett rajta, illetve csak próbált kinézni, mert az ablak másik oldalán is egy ugyanilyen szoba várta. 10 percig próbált kijutni a szobából de nemértette, mi folyik itt. Majd egyszer csak magához tért. A vizsgabiztosok előkerültek.
- Sajnálom Keishi. Megbuktál. – mondták és közben a fejüket rázták.
Elszomorodva indult el hazafelé.
~ Apám meg fog ölni ~
Amint hazaért látta, hogy apja éppen az asztalnál ül és újságot olvas.
- Hogy sikerült fiam? – Kérdezte Taoru
- Sajnos megbuktam. De legközelebb majd sikerülni fog. Megígérem apám, hogy többet nem fogsz csal…..
- Kussoljál már! – üvöltött rá Taoru – Nagyon nem érdekel, sőt ha jobban tetszik leszarom, csak jófejségből kérdeztem meg. Nem érdekel, hogy mit csinálsz! Te életed szaros kölyök. – mondta, majd újra elkezdte olvasni az újságot.
Keishi már meg sem lepődött. Másnap ment az akadémiára és látta, hogy barátja ott áll a kapuban és vár.
- Szia Keishi! Hogy sikerült?
- Sajnos megbuktam. – válaszolta, majd mikor szégyenében a földre nézett látta, hogy Uremei öve helyén egy fejpánt van. – Gratulálok Uremei.
- Köszönöm szépen. Képzeld most fogok találkozni a Sensei-emmel. Apa azt mondta, hogy egy nagyon szigorú személy lesz.
- Értem, de nekem most mennem kell. – Mondta Keishi és berohant az akadémiára.
Keishi azután nem is nagyon látta barátját. Néha összefutottak a városban, amikor éppen kutyakereső vagy egyéb küldetéseket csináltak meg. Nemsokára azonban eljött az újabb vizsga napja. Keishi-t megint behívták és most mindenki a helyén volt. Látta a biztosokat, üdvözölte majd megállt előttük.
- Készen állsz Keishi? – kérdezte az asztal mögött ülő idősödő férfi.
- Persze, hogy készen állok. – vágta rá egyből Keishi.
- Akkor szeretnénk kérni egy Bushin no Jutsu-t.
Amint kimondták Keishi máris elkezdte és sikerült két majdnem tökéletes klónt létrehozni magából. A vizsgán most átengedték és a fejpántját ő is derekára erősítette.
A vizsga után egyből átment barátjához, hogy dicsekedjen. Sajnos Uremei nem volt otthon, de édesanyja mondta, hogy várja meg őt itt. Így is lett. Keishi másfél órán keresztül ült a széken és végül megérkezett Uremei. Elmesélte, hogy mi volt a vizsgán. Estefelé pedig elindult haza. Apja dühösen várta, hogy mi a fenét képzel magáról, hogy ennyi ideig elvan. Keishi szemrebbenés nélkül azt hazudta, hogy elhúzódott a Genin vizsga. Apja ezután kicsit gyanakodva de elment aludni. Másnap Keishi találkozott Sensei-ével Jamato-val és 2 új társával Tsuki-val és Naka-val. Furcsán érezte magát két lánnyal egy csapatba de egy kis idő után megszokta. Első küldetésük az volt, hogy meg kellett keresni egy idős hölgy nyakláncát, mert a boltból hazafele jövet elhagyta és az neki családi ereklye. Egy óra keresés után meg is találták a néni nyakában. Jelentették a küldetést és utána Keishi átment barátjához, hogy meséljen. Beszélgettek kicsit majd megindult haza. Apja nem volt otthon, valószínűleg vadászni ment. És édesanyja se volt otthon. Evett egyet utána elment aludni. Másnap megint találkozott a csapattal és gyakoroltak. Megtanulta, hogy lehet vízen és függőleges falakon mászni. Estére végeztek úgyhogy most nem tudott átmenni Uremei-hoz. Amint hazaért látta, hogy apja készülődik. Majd odalépett a fiú mellé.
- Anyád meghalt, este jövök! – mondta teljesen természetes hangon és elindult az erdő felé.
Keishi végigsírta az egész estét, nem értette, hogy mikor, meg hogy miért. Látta, hogy az asztalon egy könyv van kinyitva. Felismerte, hogy ez a Bingoo book. Beleolvasott és látta, hogy ahol ki van nyitva, az Uremei apja. Egy nappal azelőtt tűztek ki rá vérdíjat Keishi anyjának megöléséért. Miközben a könyvet nézegette betoppant két ANBU harcos.
- Keishi. Apád hol van? – Kérdezték az idegenek
- Nem tudom.. –mondta a fiú.
Amint eltűntek a harcosok Keishi is elindult, hogy megtudja, hogy mi a fene történt. A környéken rengeteg ninja mászkált. Mivel későre járt és nagyon sok sokk érte ezen a napon, ezért visszafordult. Másnap arra kel, hogy apja rángatja ki az ágyból.
- Látod fiam! Mondtam, hogy nem kéne csavarognod. Miattad halt meg anyád. Te Ueda vagy, nem barátkoznod, hanem gyilkolási jutsukat kéne tanulnod. A barátok úgy is csak hátba szúrnak. Anyád is így látta jónak. Ezért agyaltuk ki az egészet. – mondta Taoru.
- Miről beszélsz apa? – kérdezte a fiú.
- Anyáddal kitaláltuk, hogy én megölöm őt és az egészet rákenjük Uharaki-ra. Tervünk bevált és remélem tanultál belőle. – mondta, mintha természetes lenne amit csinált – A barátok csak a veszteted okozzák.
Keishi apja elindult, hogy lezuhanyozzon. Keishi utánament és a munka ruháját belülről tele tette robbanó cetlikkel. Amikor apja elindult volna Keishi megállította.
- Állj meg apám. – szólt utána a fiú.
- Mondjad.
- A ruhád belsejét kitömtem robbanó cetlikkel. Szóval maradj ott ahol vagy, vagy felrobbantalak.
- Te kis taknyos! Úgy sem mered. – üvöltött fiára, majd megindult felé.
Alig két méterre volt Keishi-től amikor a fiú aktiválta a jutsu-t és apját darabokra tépte vele. Tudta, hogy mivel elméletileg ártatlan embert ölt meg, ezért most őt is be zárják. Jobbnak látta, hogy elmenekül. Összeszedte holmiját és eltett magának pár üres tekercset is. Majd elindult a nagy világba.

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Keishi Ueda Empty Re: Keishi Ueda

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) Vas. Jún. 17 2012, 19:09

Elutasítva.
Lásd szabályzat: Multik
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.