Még a változás előtt...

Go down

Még a változás előtt... Empty Még a változás előtt...

Témanyitás  Vendég Pént. Aug. 10 2012, 10:43

Valentin nap van....Ezen a napon minden pár boldog...Anyáéknak ez azért is különleges, mert itt jővők a képbe én....Egy ideig minden rendben volt....Ám valami megváltozott...Kezdödött az iskola...Ám nem ott ahol eddig laktunk....Egy kis faluba költöztünk...Ott éltek a nagyiék és anya testvérének a családja...Csak őket ismertem itt...Semilyen más gyereket...Nagyon érzékeny lettem...Mindig sírtam és nem volt egy barátom sem...Még az unoka tesom is csak rontott a helyzeten....

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Még a változás előtt... Empty Már a változás után...

Témanyitás  Jiraiya Pént. Aug. 10 2012, 11:01

Üdvözöllek az Oldalon!

Érdekes kis előtörténet, már majdnem elfogadtam, de mégsem. Javasolnám, hogy egy kicsit írj a karakteredről többet. Bizonyára olvastad a szabályzatot, amiben világosan le vannak írva a dolgok. Ha mégsem olvastad, amit nem feltételezek, akkor olvasgasd át. Adok egy linket is róla. ----> KATT <-----

Csak keményen! Smile

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.