A jövő
+8
Umi Michishio
Killer Bee
Tokuno Feng
Djuka Kodomo
Shiren
Taidana Kaito
Raion Tensei
Sesshou Sarasho
12 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
A jövő
Sokan biztos érdekesen nézitek egyik másik Jk (játékos karakter) adatlapját, ahogy a Ninja kártyát berakta. ez egy sajátos, de igazán díszítő elem, és az angol, német FRPG-ken nagyon elszakosodott kép. Bár nem kötelező darab, de csak ugyan biztos szeretnétek felrajzoltan látni magatokat. Egy kis segítséget adok, és nem kell hogy photoshop mester legyél!
Íme az alap képünk. mint láthatjátok teljesen üres. Részletezném kezdjük baloldalról, jobbra lefele haladva.
Nos a végére értünk, adok egy kis segítséget a fejpántokhoz ezzel a linkel. Kattints ide sajnos csak pár fejpántot szereztem be, de ha jártas vagy, utána kereshetsz, vagy innen megtalálod az oldalon. Remélem tudtam segíteni, íme egy kész NIC(Ninja info card)
Kaito általl elkészített magyar verzió!
a képet 500- 500 ban illeszétek majd be, így nem nyújtja magát.Íme az alap képünk. mint láthatjátok teljesen üres. Részletezném kezdjük baloldalról, jobbra lefele haladva.
- Info. Neved, Világod, korod, és rangod(genin, chuunin) elveszett ninja ként elég ha bebiggyeszted besorolásod(D-C)
- Üres jobb oldalon a képedet másold be, lehetőleg úgy hogy neütközzön semmibe(kicsinyítsd egyenes arányosan így nem nyújtod el
- Némelyik karakternek van hova tartozása így csapattársa és vagy mestere. Nem kötelező feltüntetni átis húzhatod(elveszett - vándor alapból) vagy ha szeretnéd lementheted társad képét, és beilleszted. (egyenes arányosan)
- Látható egy bezárt csík ide tartozik a fejpántod erről leljebb
- Az üres négyzet azt a célt szolgálja, hogy karaktered mennyire gyors, mennyi chakrával rendelkezik mennyire erős, és milyen inteligens. Ezt megoldhatod csíkokkal, minnél feljebb van annál elváltozottabb egy csík.(figyelem a chakra rendszer itt a magasság maximálisan 3000 ami üti a tetejét - 0- 900 között nem kell nagyon meghúznod.
- Sajnos angol verzíó, de könnyen satírozható, Genjutsu, Kekei genkai(vagy különlegesség) Fegyver használat, Ninjutsu, és végül Tai jutsu. A ninjutsu és taijutsut nem a db száma, hanem erőssége szabja meg, genjutsut pedig ha használsz meghúzhatod, de végülis alapból csak feloldással amolyan 1 strigulás. A fegyver használatot te szabod meg, ahogy kitudod játszani, viszont a Bld- azaz kg vagy és különlegesség teszi fel: több elemmel bírás, idézések sokassága, titkos és saját technikák, vagy Doujutsuk bírtokossága.
- és végül jön a személyes kedvencem, a küldetések sikeressége, nos mivel sokan kezdők vagytok logikus hogy S-A küldetéseket nem vittetek, viszont beleszámít a bővítmény vagy saját küldetés, alapjából egy Genin Dszintből minimálisan 10-et teljesítenie kellett már a Geninné válása után, hiszen ezzel vezetitek fel, ha valaki sokkal erősebb mint egy átlag genin, C küldetéseket visz inkább, és így tovább
Nos a végére értünk, adok egy kis segítséget a fejpántokhoz ezzel a linkel. Kattints ide sajnos csak pár fejpántot szereztem be, de ha jártas vagy, utána kereshetsz, vagy innen megtalálod az oldalon. Remélem tudtam segíteni, íme egy kész NIC(Ninja info card)
Még 1szer mondom, ez nem kötelező, csupán igen szép díszítés! bármi segítség kell irjatok nekemvagy a másik karakteremnek, de célszerű mindkettőre :'D Sok sikert srácok, alapozzátok a jövőtöket !
Sesshou Sarasho- Játékos
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 990
Re: A jövő
Annyit még hogy mint láthatjátok másik karakterem 3 elemmel bír, és ugyan akkor 3 saját képessége van, mégsem húztam meg, ez azért van mert a 3 elem nem adottság, hanem Képesítés, amire a static(gyors,chakra,erő,int)nál húztam, Hiszen ezeken kívűl abszolút de lyukas vagyok, és térben gondolkodjunk, hogy 6 különlegesség, mennyire számít, ha a csík kb párcenti.
Raion Tensei- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 923
No meg próbálkoztam összehozni egy genin ninja lapját:
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275
Zsír lett, főleg a Statistica jó hogy beletettél egy kis magyart! Látom átérezted !
Sesshou Sarasho- Játékos
Adatlap
Köszi igyekeztem bár a satírozós rész még húzós mert annyira nagy különbségek nincsenek még ...
Itt egy magyarosítottabb verzió (bár nekem nincs bajom az angollal), ami inkább szúrta a szeme az az, hogy a kenjutsu része kimaradt, de arra is van egy ötletem
Itt egy magyarosítottabb verzió (bár nekem nincs bajom az angollal), ami inkább szúrta a szeme az az, hogy a kenjutsu része kimaradt, de arra is van egy ötletem
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Esetleg ha ennyire rajta vagy, megoldhatod azt is, hogy a Kenjutsut a / tool helyére rakod mert nemmindneki használja jól a fegyvereket, és sokaknak nincs kenjutsuja
Sesshou Sarasho- Játékos
Adatlap
Paint-el sima liba a dolog az egészet egy 10 perc alatt megcsináltam (már mint az átírásokat), bár nem olyan szép mint adobe photoshop-al ahhoz viszont buta vagyok ... Én azért írtam a kenjutsut a taijutsuhoz mert hasonlítanak egymásra, és mind kettő közelharci képességeidet erősíti, amit te mondtál az is logikus és ráadásul praktikusabb is mint az én ötletem (holnap megcsinálom csak ma már lusta vagyok és még egy posztot is kéne írnom ) A magyar nyelv néhol praktikusabb pl stat lista: strength (utálom ezt a szót) mert kevesebb helyet foglal, de pl ott idegesítő hogy Csapat társ, de úgy vagyok vele, hogy használjunk egy nyelvet (kivéve sensei )
Én személy szerint még a kiegészítő nijutsukat is a tai és kenjutsu részhez számítanám be.
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Tetszik Tetszik!!
Megpróbálkoztam vele én is, ugyanis igencsak ötletesnek tartom. ^^ Remélem jó lett >.>
Megpróbálkoztam vele én is, ugyanis igencsak ötletesnek tartom. ^^ Remélem jó lett >.>
A hozzászólást Kenshiro Mirubi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 02 2013, 19:03-kor.
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Jó lett bizony de ne feledjétek, magatoknak kell tetszenie! !!!! ezért bármit rámódósíthattok ami nektek éppen jön! küldetés, vagy pl nálad mirubi egy japán szócska (pusztítás) stb :DD
Sesshou Sarasho- Játékos
Adatlap
Na nézzük akkor
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Chakraszint: 1130
jólmeghúztad a Bld.t mi a preferenciád? mi a különlegességed?
Modify: megnéztem az adatlapod már értem
Modify: megnéztem az adatlapod már értem
Sesshou Sarasho- Játékos
Adatlap
No ehhez kérem a véleményeket :
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Nekem tetszik az új sablon, szerintem meg is csinálom vele újra az eddigieket, amik az adatlapjaimon szerepelnek
Tokuno Feng- Játékos
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 815
Öröm móka, és kacagás , ezek szerinte nem vagyok annyira egoista, és másoknak is tetszik
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Igen, azt hiszem elcsípted csak a preference maradt ki a honosításból/különlegességek - adotságok névvel de ígen, fain lett, majd módósítom én is
Killer Bee- Inaktív
- Specializálódás : Herold
Adatlap
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:
Urasan a preference-ből preferencia lett volna, ha a r betűt jó helyre tettem volna ....
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Most már a nyelvtanilag is helyes últra fajin version itt található :
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Zsíír felvettem a kedvencekbe, ill lementettem! köszönöm hogy ennyit törekedtél ^^ jó tudni hogy még vannak ráérő emberek.
Killer Bee- Inaktív
Adatlap
Chakraszint:
Szeretem azzal tölteni az időmet ami nem teljesen hasztalan Illetve ha jól sejtem akkor Killer Beeeeee te vagy Sesshou Sarasho és ha igen akkor lehet jobb lenne az alap posztba cserélni a sablont, hogy ne keveredjenek össze az ebörök
Umi Michishio- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 140
Megtörtént ééés igen, bár nem volt titok csak szerettem volna ha rejtve maradok
Killer Bee- Inaktív
Adatlap
Chakraszint:
Ez lenne a ninja kártyám, lemaradt az elemem, de majd pótolom most nincs időm újra
var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 396
Bocsánat, de az ital beszédesé tesz
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
A testvér karakterem Ninja kártyája köszönet még1szer a magyarosításért Kaito
Nagato Tensei- Játékos
Adatlap
Rang: ANBU Taichou
Chakraszint: 832
Jók ezek a kis ninja kártyák.
Kaito: Az adottságok két t, nem egy, ezt még javítsd a magyar verzióban!
Nekem csak a leafninja.com-on használt pókhálós statjaim vannak, bár némelyiket újra kéne csinálnom.
Kaito: Az adottságok két t, nem egy, ezt még javítsd a magyar verzióban!
Nekem csak a leafninja.com-on használt pókhálós statjaim vannak, bár némelyiket újra kéne csinálnom.
Koreko Rui- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2230
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 2064
Ne kötekedj Rui :DD!!!
Nagato Tensei- Játékos
Adatlap
Rang: ANBU Taichou
Chakraszint: 832
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.