A kijavitott elötörténetem

2 posters

Go down

A kijavitott elötörténetem Empty A kijavitott elötörténetem

Témanyitás  Miroku Kedd Ápr. 08 2014, 14:43

Név:Miroku

Kor:13

Ország:A tűz országa

Nem:Férfi

Rang:Genin

Felszerelések:
-1db szerszámszett
-1db utazótáska(csak akkor használom amikor utazok)
-1db övtáska
-3db kunai
-4db shuriken
-2db robbanó cetli
-1db elsősegélykészlet
-5db energiatabletta

Kinézete:Gyakran hord fekete köpenyt és alatta még egy lilát. Testmagassága 136cm de ö ugytartja ,hogy korához képest nemannyira magas, de azért szeretné behozni magát. Testsúja 49kg úgyérzi ,hogy eléggé duci ezért egy kicsit szeretne lefogyni. Haja feketés rövid  szeme lila színű.A középsö ujján egy arany gyűrű van amit az édesannyátol kapott. Karján egy lila keszytű van.

Jellem:Barátságos,Jószívű,nemszereti ha csúfolják és mindig segít a társain,barátain. Ha felbosszantják, mindig megprobálja megnyugtatni magát mert ö nem akar verekedést a barátaival. A szüleivel se szokottt veszekedni.Tisztelettudó, mindig segít a felnőtteken és tiszteli az idősebbeket.

ELÖTÖRTÉNET

A születésem előtt anyám nagyon sokat gondolkodott a nevemen. Nem tudta, hogy milyen nevet is adjon. A nagypapám elkapott egy nagyon csúnya betegséget, és az volt az utolsó kívánsága, hogy engemet Mirokunak nevezzenek el. Anyukámnak is tetszett ez a név és úgy döntött, hogy ezt a nevet fogja nekem adni. Egy héttel a születésem előtt a nagyapám meghalt.
Én egy esős nyári estén születtem.Aszüleim nemvoltak gazdagok, de nem is voltak annyira szegények.Édesapám Memori Amen egy földműves volt a Tűz országában.Édesanyám:Herimut Annchi egy virágboltos volt aki nagyon szerette a virágokat.

Négy évvel a születésem után egy rabló banda betört hozzánk és elvitte az összes vagyonunkat. Édesapám és édesanyám nagyon szomorúak voltak. Én segítettem nekik mindenben amit csak megtuttam csinálni. Két évvel később a szüleim beirattak az akadémiára

Az akadémia:
Az akadémia első napján a gyerekek engem nagyon kinevettek és csúfoltak. Így ment ez egy hétig és a következő hétben már találtam barátokat. Egy Chang nevű fiút és egy Guo nevű fiút.Az első héten azt csináltuk az órán, hogy ki hogy bírja ki ha valaki megüti. Nagyon sokan elkeztek sírni, de sok olyan gyerek is volt aki kibírta, az eggyik én voltam.

Három héttel az akdémiai kezdésem után Aguri-sama nagyon tehetségesnek tartott, és utánna megkérdezte tőlem hogy leszek e a tanitványa. Én pedig nagy szemekkel azt mondtam, hogy igen. Megtanította nekem ,hogy hogyan öszpontosítsam a lábamba a chakrát. Az edzései és az edzésmódszerei nagyon jók voltak, csak az edzés közben ismertem meg igazán Aguri-samát. Rájöttem, hogy amikor edzünk nagyon kemény és mindig hajt edzés közben, hogy ne lazsáljak. Én Aguri-samát egy nagyon jó tanárnak tartom, hiszem ha vele edzhetek akkor egyszer nagy shinobi lessz majd belőlem. Később bekövetkezett az a dolog amire régen vártam a............

A Genin Vizsga
A vizsgán 3 próba volt, ha mindet kiálltad akkor lehettél csak GENIN. Az elsö próba az volt, hogy elkellet találni a tábla közepét 1darab kunaial(csak eggy esélyed lehetett). Ez a próba nekem nagyon könnyen ment mert én jó vagyok dobásban. A második próba az volt, hogy shurikennel elkelett találni egy mozgo árnyék klónt. Ez a próba is sikerült de viszont a barátomnak Guonak már sajnos nem így már ő csak jövőre lehet Genin. Elérkezett a várva várt utolsó próba az az volt, hogy egy árnyék klónnal kellet megküzdenem de ez nagyon nehéz volt. Mindig kitért előlem de a végén egy robbanó cetlivel elintéztem. Vége a Genin vizsgának és én így lettem Genin.

Végszó
A fejpántomat a mesterem adta át nekem. Ez a megtiszteltetés számomra nagyon sokat jelentett, hogy a mesterem adta át nekem a fejpántot. Majd ha nekem is lessz tanítványom akkor én szeretném neki adni a fejpántját......

A hozzászólást Miroku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 09 2014, 06:06-kor.
Miroku
Miroku

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 105

Vissza az elejére Go down

A kijavitott elötörténetem Empty Re: A kijavitott elötörténetem

Témanyitás  Deidara Kedd Ápr. 08 2014, 21:20

Ebben továbbra is rengeteg hiba található. Csak néhány ezek közül egyedül az első bekezdésben:

A születésem elött (előtt) anyám nagyon sokat gondolkodott a nevemen.Nemtudta (Nem tudta), hogy milyen nevet is adjon. A nagypapám elkapott egy nagyon csunya (csúnya) petekséget (betegséget), és az volt az utolso (utolsó) kivánsága (kívánsága), hogy engemet Mirokunak nevezzenek el. Anyukámnak is tetszett ez a név és ugydöntött (úgy döntött), hogy ezt a nevet fogja nekem adni. Egy héttel a születésem előtt a Nagypapám (nagyapám) meghalt.

Pontok után tegyél szóközt, figyelj az ékezetekre. A word, de a legtöbb böngésző is segít, aláhúzza a hibákat. Nem kell új előtörténetet beadnod, a hozzászólásaid jobb felső sarkában az edit gombbal szerkesztheted.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Témanyitás  Miroku Szer. Ápr. 09 2014, 06:09

Kijavítottam az előtörténetem
Miroku
Miroku

Adatlap
Chakraszint: 105

Témanyitás  Deidara Szer. Ápr. 09 2014, 10:05

Így már elfogadom.
Kezdő chakra: 100
Pénz: 1200 ryo
Írj adatlapot, utána kezdheted a játékot.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.