Segítség, Ajánlás és Más Dolgok

+3
Suijin Benzaiten
Chen
Jiraiya
7 posters

Go down

Segítség, Ajánlás és Más Dolgok Empty Segítség, Ajánlás és Más Dolgok

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Jún. 26 2014, 12:55

Üdvözlet Kedves Játékosok!

Mint talán már mind tudjátok, be lett vezetve a Legendák, Szóbeszédek és Történetek Topic, ahová mindenféle történet és "mese" kerül, amik bejárták a Shinobi Világot. Arra kérlek most titeket, hogy ide írjátok le a javaslataitokat, hogy mivel kapcsolatban kerüljenek be leírások és történetek. Akár olyan Játékosokat is javasolhattok, melyek egy-egy faluban tűntek ki valamely nagyobb hőstettükkel. Vagy akár olyan Ninják is szóba jöhetnek, akik nevét gonosz tetteiktől már megismerte a Világ. Az Öt Elem Templomával, Tűz Templomával és az Akatsukival kapcsolatban nem kérünk javaslatokat, mivel ezen három dolog már tervben van. Várjuk az ötleteket! Még akkor is, ha ostobaságnak hangozhat, sokat segítetek ezzel az Oldalnak és a Ninja Tanácsnak!

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Segítség, Ajánlás és Más Dolgok Empty Re: Segítség, Ajánlás és Más Dolgok

Témanyitás  Chen Csüt. Jún. 26 2014, 23:32

Lehet nem ilyenre gondoltatok, de azért beírom, hátha van értelme a dolognak, és talán más is hasonlóan gondolkodik mint én.
Tudom hogy ez egy akcióra épülő oldal, de az élet nem csak a háborúkból, és az egymást legyőző ellenségekből áll. Ezért is örültem a fent nevezett témának. Sok lehetőség van benne, hát minden irányból éljük ki.
Olyanra gondoltam, hogy legyenek játékosok által előre nem látható események, híres zenészek koncertjei, vagy a Daimyou hóbortjának engedelmeskedve felvásárolja az össze nagy szemű királykék repülő babot, és ezért hihetetlenül megnő az ára, esetleg klánok közötti sportesemény kezdődik, miben minden szabad az ölésen kívül természetesen, vagy kincses térkép tűnik fel amit minden alvilági alak (talán Bingo könyvből tudják) meg akarja szerezni, és véres futam indul meg érte, vagy egyszemű zöldbőrű zsiráfnyakú világító ujjú csodagyerek születik, aki életre alkalmatlan, de azonnal egy vallás termelődik köré, ami változtathat a világ forgásán.

Na hirtelen ennyi jutott eszembe, lehet nem túl szellemes vagy értelmes de azt szeretem a fórumokban hogy majdnem névtelenül írhatok baromságokat, és van aki elolvassa Very Happy
Chen
Chen
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Témanyitás  Suijin Benzaiten Szomb. Júl. 05 2014, 20:45

Én arra gondoltam, hogy a fórumkódba bele lehetne tenni, csak úgy mint más paper&pen szerepjátékba a kockadobásokat, nem tudom, hogy ez emgoldható e, és lehet, hogy át kellene írni pár szabályt, vagy pontosítani, de például a jutsuhazsnálatokat esetleg olyan dolgokat maiknek nem kell feltétlenül sikerülnie, így oldanánk meg, csak úgy mint egy rendes D&D játékban táblán, találtam is egy fórumkódot, nem tudom, hogy ezt lehetséges e implementálni, esetleg lenne e rá kereslet

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=245192
Suijin Benzaiten
Suijin Benzaiten
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Témanyitás  Katsumi Kawachi Szomb. Júl. 05 2014, 20:49

Ha megnézed a kaszinó lottó játékát, amikor még volt, is így oldották meg kockadobással, tehát valószínű, h az megoldható
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)

Specializálódás : Kenjutsu

Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132

Témanyitás  Hyuuga Junpei Szer. Aug. 06 2014, 08:41

Rikudou, szerintem ide tökéletesen illik a Gundan öregjeinek meséi. Épp a minap nosztalgiáztam az egyik régi volt gundanosal és olyan dolgokat emlegettünk fel, hogy az mindenféleképp megér egy misét Very Happy

• Ilyen például Kibusha, a világunk legerősebb játékosának története aki csak húszasával irtotta a Jounin szintű ellenfeleit.

• Vagy meg lehetne említeni Konoha ostromát, amikor is a Hang falu shinobiai megostromolták Konohát és néhány bátor genin helytállásának köszönhetően megmenekült a falu.

• Ott van még Seikatsu története, az első olyan játékos akik mind az 5 elemet képes volt irányítani, majd váratlanul elvesztett mindent
  • Régi szervezetek közüll a Ryukai emelkedik ki, mely az egyedüli klán volt az oldalon akik képesek voltak egy legendás lényt megidézni, ami nem más mint a Sárkány volt.
  • Illetve ami engem főként érdekelne és a karakteremet is nagyban érintené, az a régen lemúlt Fény Országának története, ami jelenleg is valahol a tengerek alatt pihen és várja hogy valaki újra a magasba emelje dicsőségét.
  • Ott vannak még például a Démonok országának furcsa lakosai is, az Ashurák akik már-már inkább gólemek mintsem emberek.

Rengeteg kiaknázatlan történet van a korábbi időkről, csak valakinek venni kellene rá a fáradtságot és kicsit utánuk nyomozni, vagy újra megírni Smile
Hyuuga Junpei
Hyuuga Junpei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 238
Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Állóképesség : 133 (D)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 130 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 322

Témanyitás  Jiraiya Szer. Aug. 06 2014, 12:40

Igen ez mind szép és jó. A felükről még nem is hallottam, de érdekesek és természetesen illenek ide, csak az a baj, hogy kevés olyan Játékos van, akik erre emlékeznek és tudnak hozzá információkat adni, hiszen azok közül a játékosok közül akik ezekben az időkben játszottak, már szinte nem maradt semmi... Pedig ezek mind érdekes történetek.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Gato Szer. Aug. 06 2014, 13:10

Esetleg Orochimaru rémtettei? 

Egymásnak ellentmondó elveszett kincsekről szóló történetek, amely nyomán akár kalandot is lehetne mesélni, azok felkutatására. Hogy mit talál a vállalkozó kedvű karakter? Nos az már az éppen adódó mesélő ötlete alapján derül ki. 

A Nyak Országában lezajló, titokzatos történések körül mozgó mesék és legendák. 

Elveszett városokról szóló legendák.
Gato
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Hyuuga Junpei Szer. Aug. 06 2014, 14:48

Riku: Nem véletlen írtam ezeket, én magam is tudnék mesélni róla és tudok olyat aki még emlékszik rá. Naka például tökéletes képet tudna adni Kibusháról valamint a megemlített dolkok nagy részéről. Sai is elég régi motoros, biztosra veszem, hogy ő is tudna egy két dolgot mesélni. A hiányzó lyukakat pedig ti mesélők is be tudjátok már tömni a saját elképzeléseitek szerint. Smile
Hyuuga Junpei
Hyuuga Junpei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 238
Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Állóképesség : 133 (D)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 130 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 322

Témanyitás  Jiraiya Szer. Aug. 06 2014, 17:29

Gato: Ezek is mind jók és szolgálnak némi lehetőséggel. Ezeket majd meg is fogjuk valósítani.

Jun.: Ha megkérhetlek akkor tudnál ezekről nekem küldeni egy Pm-et? Amit csak tudsz róluk? Nakát már felkerestem Very Happy

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akira Vas. Szept. 14 2014, 13:17

Én most, mivel jobb helyet nem találtam egy észrevételt tennék, mivel a víz elemi technikákat nézve egy dologra jöttem rá:
A Suirō Sameodori no Jutsu kétszer van benne a listába és ez nem is lenne baj, de a chakra szükséglete is különböző, mert az egyiknél 610 van feltüntetve, míg a másiknál 900. Gondolom a 900 az elvárás, bár nekem a 610 suncs meg xD, de ki kéne venni az egyiket.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Jiraiya Vas. Szept. 14 2014, 13:24

Köszönjük az Észrevételt! Javítottuk Smile

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Vendég Szomb. Feb. 14 2015, 13:11

sziasztok bocs tudom h ez nem ide tartozik de valaki segitene nekem most regisztraltam es semmit nem tudok bealitani. hol irhatom meg az elotortenetem vagy mikortol lehetek genin a szabalyzatokat elolvastam mar de nem jottem ra semmire se es miert nem tudok belepni egy csoportba sem? elore is kossz es ha ha nem ide valo akkor torlom a kerdest.

Vendég
Vendég

Témanyitás  Chen Szomb. Feb. 14 2015, 13:19

Szia Sachiko. 

Lehet nem nekem kellene válaszolni, de hogy minél gyorsabban tudj nekikezdeni ET-dnek hát velem kell beérned Very Happy 
Ha a csevegő topicot megtaláltad, legalábbis gondolom ha már ide írtál, akkor láthatod hogy alatta van az előtörténet <= ez egy link ha ezt megnyomod azonnal odavisz) topic, nyitsz egy újat a saját neved alatt és a minta alapján amit nagy valószínűséggel ismersz, mert olvastad a szabályzatot megírod.
Genin lehetsz már a játék kezdetén is, csak fel kell sorolni az előtörténetedben az eddigi életed nagy eseményeit, főleg azt hogyan váltál geninné hogyan végezted el az akadémiát, és kaptad meg magát a fejpántot.
Csoportba nem tudsz belépni, oda majd a staff a vezetőség tagjai fognak besorolni az előtörténeted és adatlapod megvizsgálása után.

Remélem tudtam válaszolni kérdéseidre, ha nem úgyis kiegészítenek a többiek, mert ezen az oldalon egy összetartó csapat tartózkodik akik segítenek egymáson.

Üdv
Chen
Chen
Chen
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.