Otakin Moiba

Go down

Otakin Moiba Empty Otakin Moiba

Témanyitás  Vendég Csüt. Júl. 10 2014, 20:06

Név:Otakin Moiba
Ország:Szél országa
Rang:Genin
Szint:D
Chackraszint:-
Kor:16
Nem:Férfi

Felszerelések:-5db shuriken
                  -5db kunai

Kinézet:Nem vagyok egy egyedi srác.Hajam barna, tüskés.Zöld kabátot hordok aminek a mellkasi részére rá van varrva a shinobi pántom.Nadrágom szintén zöld és kék övvel fogom össze.Szemem kék arcom duci, és nyakamon hordom a Yin-Yang tetkómat.Alacsonyságomat gyakran cikizik de ez nem érdekel.

Jellem:Mindig nevetek, az érzéseimet eltakarom.Jószívű, segítőkész és rendes ember vagyok.

Előtörténet:Szüleimmel átlagos életet éltem....egészen 7 éves koromig.Esős és viharos idő volt amikor megkaptam a szülinapi ajándékom anyáéktól.Egy igazi ninja készlet volt.Emlékszem nagyon örültem neki.Az nap amikor beesteledett az apám kiült az erkélyre.Utána mentem és leültem én is.Elmesélte, hogy amikor megszülettem....
-Fiam el kell mesélnem valamit!-Mondta apa.
-???-Én.
-Amikor megszülettél anyád boldog volt, hogy láthatja a saját gyerekét......
 Én nem mehettem be hozzátok mert az nap részegre ittam a fejem és nem engedtek be a kórházba.
 Az orvos aki világra segített téged az én testvérem volt, a bátyám.Ő volt a faluban a legnagyobb szanitéc ninja.Amikor megszülettél berontottam a kórterembe és nem tudtam mit csinálok.Megöltem a bátyámat mert láttam, hogy örülnek ketten anyáddal annak, hogy világra jöttél.-Mondta nyugodtan.
-De miért??-Alig fogtam fel a helyzetet.
-Mint mondtam alig álltam a lábamon és nem tudtam mit csinálok annyira részeg voltam.Berontottam és egy kunai tőrrel szívbe döftem könyörtelenül a bátyámat.Aztán megöltem az igazi anyádat...-Mondta ezt is teljes higgattsággal.
-De....az igazi anyámat??Apa nem értem miről beszélsz!-Mondtam nagy idegességgel és potyogó könnyekel.
-Fiam....Az igazi anyád születésedkor meghalt.Én öltem meg.A mostoha anyád most bent alszik a szobában.-Nehéz felfognod?Kérdezte.Elfutottam és nem szóltam semmit.Apám csak ezt kiabálta utánam:-GYÁVA FÉREG FUSS CSAK EL!!
Nem tudtam felfogni a helyzetet és nem is akartam.2 napig csak az utcán voltam és haza sem mentem.Amikor aztán egy este hazaértem és kinyitottam az ajtót....szembesültem a véres valósággal.Apám és anyám holtan feküdtek az ágyon.Apa egy papír galacsint szorított a kezében.Nagyon megijedtem és féltem, sírtam.Kivettem apám kezéből a papírt és rájöttem, hogy egy levél volt az.Ez állt benne:-Fiam amikor ezt a levelet olvasod anyád és én már rég halottak leszünk.
                                    Az igazság arról a történetről amit meséltem neked a születésed napjáról
                                    abból a történetből semmi sem igaz.Próbára tettelek, hogy, hogy viseled
                                    az ilyen értelmetlen helyzeteket és, hogy hogyan reagálsz rá.De most
                                    Már tudom, hogy erre semmi szükség nem volt mert rájöttem, hogy
                                    anyád és én jól neveltünk téged és, hogy jó ember vagy.Mégjobb
                                    Shinobi lehet belőled..tehát el kell menned az akadémiára és onnan el kell
                                    jutnod a legmagasabb szintekre.Fel kell keresned a bátyámat, hogy
                                    megtanítsa neked a legjobb technikáit!Anyádat és engem meggyilkoltak
                                    de ne állj bosszút mert az nem segít.Csak felemészt téged a bosszú vágy.
                                    Tartsd be apád szabályait és ígérd meg, hogy követed az utasításainkat
                                    amiket leírtunk a levélbe!A bátyám majd magához fogad és felnevel téged
                                    valamint a legjobb shinobit faragja belőled.
                                    Csók:Anya és Apa.
                                    Utóirat:Ha kimutatod érzelmeid akkor mindenki a szívedet támadja tehát
                                    nem szabad, hogy szomorú légy miattunk.Lesznek emberek akik majd
                                    elfogadnak és barátokra lelsz majd bennük.Mindig csak nevess és nevess.
Ezeket a szavakat egytől-egyig megjegyeztem és a tanácsokat elfogadtam.Elindultam a bácsikámhoz és elmondtam neki mindent.A legszebb, legjobb temetést csináltatta meg a szüleimnek.Befogadott és felnevelt megtanította azokat a szavakat, tanácsokat amiket apától és anyátol kaptam.Azóta barátokra leltem, minden este imádkozok a szüleimért és a bácsikám el is kezdte az edzésemet.Apa szavai igazán értékesek lettek a számomra és igaza is volt.A szüleim a legjobbat akarták nekem és ennek meg is jött a gyümölcse.
-Köszönöm...Apa,Anya!

A hozzászólást Otakin Moiba összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 11 2014, 20:29-kor.

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Otakin Moiba Empty Re: Otakin Moiba

Témanyitás  Shimura Danzou Pént. Júl. 11 2014, 11:28

Üdv az Oldalon!

Kezdem azt érezni, hogy én vagyok a rossz hírek hozója... Tehát az Előtörténetedet el kell UTASÍTANOM!
Lenne néhány tanácsom. Például a profilod nevét is írd át a karaktered nevére. Továbbá, jobban böngészd át ezeket:
- http://narutohun.niceboard.org/t2298-1-elotortenet  ( Fontos )
- http://narutohun.niceboard.org/t2289-2-regisztracio ( Nem vicc ^^ )
- http://narutohun.niceboard.org/t2073-3-ertelmezo-szotar ( Ez mindig hasznos )
Amint ezzel megvagy, talán olvass át pár másik elfogadott előtörténetet. Belinkelek párat, amik teljesítik a követelményeket és érdekesek is:
- http://narutohun.niceboard.org/t2353-mitsuya-akane
- http://narutohun.niceboard.org/t2255-ookami-nanami
- http://narutohun.niceboard.org/t1934-djuka-narahiko

Persze, nem kötelező elolvasnod a fenti három előtörténetet. Mindössze arra akarok rávilágítani, hogy amit írtál, az kissé rövid, illetve vannak benne dolgok, amik nem kimondottan elfogadhatóak. Hogy mire gondolok? Nos:

- Szép álom, hogy Kazekage akarsz lenni, nincs is vele baj, de a Kazekage ezért még nem fog befogadni, főleg, hogy a saját gyerekeivel is problémái voltak.

- Ez a kihívom a Kazekagét rész szintén érdekes volt, de ne felejtsd el, ez nem Konoha, hogy megmosolyogják az ilyet és megpaskolják a buksid, hogy: " milyen bátor, stb", hanem szigorúbbak és az a Kazekage még nem Gaara, akit elragadták Konoha eszméi. Tehát ezt mellőzd, ha kérhetem.
Egyébként az alaptörténetben van ráció, csak a Te nagy "jótevődet" cseréld ki egy másik általad kitalált emberre.

Remélem nem hangoltalak le nagyon, sok sikert a továbbiakhoz, ha kérdésed van, vagy javítottad, akkor írj rám, vagy ide ^^
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.