Karakterígénylés Pályázat formájában
+3
Jiraiya
Isha Dansei
Shimura Danzou
7 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum :: Lezárt Versenyek
1 / 1 oldal
Karakterígénylés Pályázat formájában
Ohaio Minna-san!
A Ninja Tanács arra a véleményre jutott, hogy lehetőséget biztosít a Multi Szabályzat megkerülésére, bizonyos feltételekkel. Erre azért biztosítunk lehetőséget, hogy azok a játékosok - elsősorban az újaknál szempont ez, de lehet, hogy a régieknél is - akik még nem érték el a megfelelő chakramennyiséget egy új karakter indításához, de tele vannak motivációval és játszani akarással, azok ne lankadjanak, hanem újabb módon tudják belevetni magukat az élmények tengerébe. A Menetrend és az erre vonatkozó szabályok egyszerűek. Remélhetőleg mindenki jól ismeri az NT hivatalos álláspontját a multizásról - khm... - ezért nem kell bemutatni.
Azok nyújthatnak be Karakterigénylő pályázatot, akik:
- Maximum három karakterrel rendelkeznek!
A Karakter Igénylésről:
- Csak Genin karakter indítható ezen módon ( vagy Akadémiai Tanuló, de ezen részt bele kell írni a pályázatba)
Karakter igényelhető:
- Kemurigakure no Satou-ba 3/0
- Otogakure no Satou-ba 3/1
- Amegakure no Satou-ba 3/2
- Kusagakure no Satou-ba 3/0
( Frissités: Vas Országából Származó Szamuráj is indítható) 3/1
( Megjegyzés: A Számok a még igényelhető karakterek mennyiségét jelölik )
Az ígénylésről:
Adott user, aki maximum három karakterrel rendelkezik - de szeretne egy újabb JK-t - benyújt ide egy pályázatot, amit azután az NT elbírál. Fontos, hogy csak korlátozott számú karaktert adunk így ki, a multi szabály megkerülésével. Falvanként három hely van. A Pályázat álljon a következőkből:
- Karakter származása ( a fentebb megadott falvak egyike)
- Ígénylés okai
Mindezek után, ha a pályázat elfogadásra kerül az user megírhatja az előtörténetet. Amíg a JK hűséges lesz a választott faluhoz, addig nem számít bele a Multi Limitbe. Amint hűtlenné válik ( Szökött Shinobi, Átállás Más rejtett faluhoz) a karakter egyből beleszámít majd az adott user karakterlimitjébe!
Sok szerencsét,
a Ninja Tanács!
A Ninja Tanács arra a véleményre jutott, hogy lehetőséget biztosít a Multi Szabályzat megkerülésére, bizonyos feltételekkel. Erre azért biztosítunk lehetőséget, hogy azok a játékosok - elsősorban az újaknál szempont ez, de lehet, hogy a régieknél is - akik még nem érték el a megfelelő chakramennyiséget egy új karakter indításához, de tele vannak motivációval és játszani akarással, azok ne lankadjanak, hanem újabb módon tudják belevetni magukat az élmények tengerébe. A Menetrend és az erre vonatkozó szabályok egyszerűek. Remélhetőleg mindenki jól ismeri az NT hivatalos álláspontját a multizásról - khm... - ezért nem kell bemutatni.
Azok nyújthatnak be Karakterigénylő pályázatot, akik:
- Maximum három karakterrel rendelkeznek!
A Karakter Igénylésről:
- Csak Genin karakter indítható ezen módon ( vagy Akadémiai Tanuló, de ezen részt bele kell írni a pályázatba)
Karakter igényelhető:
- Kemurigakure no Satou-ba 3/0
- Otogakure no Satou-ba 3/1
- Amegakure no Satou-ba 3/2
- Kusagakure no Satou-ba 3/0
( Frissités: Vas Országából Származó Szamuráj is indítható) 3/1
( Megjegyzés: A Számok a még igényelhető karakterek mennyiségét jelölik )
Az ígénylésről:
Adott user, aki maximum három karakterrel rendelkezik - de szeretne egy újabb JK-t - benyújt ide egy pályázatot, amit azután az NT elbírál. Fontos, hogy csak korlátozott számú karaktert adunk így ki, a multi szabály megkerülésével. Falvanként három hely van. A Pályázat álljon a következőkből:
- Karakter származása ( a fentebb megadott falvak egyike)
- Ígénylés okai
Mindezek után, ha a pályázat elfogadásra kerül az user megírhatja az előtörténetet. Amíg a JK hűséges lesz a választott faluhoz, addig nem számít bele a Multi Limitbe. Amint hűtlenné válik ( Szökött Shinobi, Átállás Más rejtett faluhoz) a karakter egyből beleszámít majd az adott user karakterlimitjébe!
Sok szerencsét,
a Ninja Tanács!
A hozzászólást Shimura Danzou összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 23 2015, 23:49-kor.
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.
Re: Karakterígénylés Pályázat formájában
Én élnék a lehetőséggel, noha egy kisé másképp. Riku mondta, hogy ezen pályázat alapján Szamuráj karakter is indítható, noha nincs leírva. Vagyis az én igénylésem ennek okán egy Szamuráj lenne, aki természetesen a Vas országából származna.
Indokként annyit tudok felhozni, hogy szeretnék egy új személyiséget is nevelgetni, illetve így én magam is többet fogok írni, amiben remélhetőleg fejlődni is fogok. Plusz szeretném ezt a jelenleg pangó csoportot feldobni ^^
Indokként annyit tudok felhozni, hogy szeretnék egy új személyiséget is nevelgetni, illetve így én magam is többet fogok írni, amiben remélhetőleg fejlődni is fogok. Plusz szeretném ezt a jelenleg pangó csoportot feldobni ^^
Isha Dansei- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 40
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 340
Azonban keresd fel Danzout, mivel Ő dönthet úgy, hogy Samurait is lehet akkor itt indítani.
Úgy hallottam Danzou Engedélyezte, így Hajrá!
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Ezentúl a Vas Országából Származó Szamuráj karaktert is lehet pályázni - de ebből is csak három lehetőség van.
Szólok Dansei, amint megvan az elbírálás eredménye.
Szólok Dansei, amint megvan az elbírálás eredménye.
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Dansei: Engedélyt kapsz a Vas Országának szolgálatában álló szamuráj karakter indítására.
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Hali!
Sokat gondolkoztam azon, hogy benyújtsam -e a kérelmet vagy megvárjam-e a 200-as chakraszintet ( vagy be merjem -e nyújtani, csak hogy még egy e kérdőszavacskás tag legyen ), hogy chuunint indíthassak, de most elhatároztam magam. Ennek sok oka van. Az első, hogy most nagyon "rákattantam" a reményeim szerint jövőbeli karakteremre, és szerintem időm is lenne rá abból ítélve amennyit bámulom én a Gundan csodálatos világát. A második: megannyi gondolkodás után inkább geninként indítanám, így nagyobb részét kijátszva a történetének. Harmadik okom igazából nincs, szóval ez nem sok, csak kettő, de mindegy, jó így ( remélem ).
A karakter Otogakure nem valami népszerű falucskájának lakója lenne, természetesen ő is drámai sztorival, mert én boldog ninját még nem hiszem, hogy ki tudnék játszani. Az előtörténettel kapcsolatban ha elfogadjátok a kérelmet majd valaki felé lenne egy - két kérdésem - mily meglepő tőlem - .
* Kiskutya szemek *
Kérem szépen kedves Ninja Tanács fogadják el a kérelmem!
Sokat gondolkoztam azon, hogy benyújtsam -e a kérelmet vagy megvárjam-e a 200-as chakraszintet ( vagy be merjem -e nyújtani, csak hogy még egy e kérdőszavacskás tag legyen ), hogy chuunint indíthassak, de most elhatároztam magam. Ennek sok oka van. Az első, hogy most nagyon "rákattantam" a reményeim szerint jövőbeli karakteremre, és szerintem időm is lenne rá abból ítélve amennyit bámulom én a Gundan csodálatos világát. A második: megannyi gondolkodás után inkább geninként indítanám, így nagyobb részét kijátszva a történetének. Harmadik okom igazából nincs, szóval ez nem sok, csak kettő, de mindegy, jó így ( remélem ).
A karakter Otogakure nem valami népszerű falucskájának lakója lenne, természetesen ő is drámai sztorival, mert én boldog ninját még nem hiszem, hogy ki tudnék játszani. Az előtörténettel kapcsolatban ha elfogadjátok a kérelmet majd valaki felé lenne egy - két kérdésem - mily meglepő tőlem - .
* Kiskutya szemek *
Kérem szépen kedves Ninja Tanács fogadják el a kérelmem!
Chiyoko Tsuki- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145
Én nem karit akarok igényelni, meg nem is igazán tehetem mert több mint 3 karim van. Tsuki, Otogakure nem valami népszerű falucskája nincs, mivel maga Otogakure a falu. A Hang Országáról van szó, ott található Otogakure.
Akkor én is indítanék egy multit Amegakure falvacskájába De csak mert szép a színe az Amegakure csoportnak
A hozzászólást Kenta Koizumo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 12 2015, 20:06-kor. (Reason for editing : Kenta Koizumo)
Kenta Koizumo- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40
Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 611
Yo!
Hamarosan megérkezik a kiértékelés.
Hamarosan megérkezik a kiértékelés.
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Tsuki: Engedélyt Kapsz Otogakurei Shinobi indítására.
Koizumo: Engedélyt kapsz Amegakurei Shinobi indítására, amennyiben komolyabban veszed a dolgot, mint ahogy az az érvelésedből kitünt. Erre még szeretnék egy választ, ide!
Koizumo: Engedélyt kapsz Amegakurei Shinobi indítására, amennyiben komolyabban veszed a dolgot, mint ahogy az az érvelésedből kitünt. Erre még szeretnék egy választ, ide!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Nem szereted a humorom? Na szóval mivel hogy ugyebár eljött az az idő, amiről már többen is beszéltek nekem, lelassultam kicsit a játéktéren, pedig alapból az a pörgős fajta vagyok, ezért gondoltam a multi indítására, és hogy minél kevesebb legyen az üresjáratom, és kevesebbet kelljen kijárnom kosarazni, hogy ritkábban törjön el valamilyen csontom, a szabadidőm kitöltésére indítanék multit, és a szín mellett azért döntöttem Amegakure mellett, mert kis nemzet, mégis van annyi lehetősége beleszólni a shinobi világ történelmének alakulásába, mint az öt nagy nemzet. Egyébként maga a falu mindig is a kedvencem volt, [SPOILER] Koizumo is csak érdekből van Konohában jelenleg, ezért döntöttem még Amegakure mellett. Amúgy...Ugye nem hitted, hogy tényleg szín alapján választottam? Ha már a színt nézzük, Otogakure lett volna
Kenta Koizumo- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40
Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 611
Nem hittem, csak nekem és a többieknek az érvelésed alapján kellett döntenünk. Remélem érted, mire gondolok...
Rendben, akkor mivel akarsz is vele játszani, ezért megkapod az engedélyt. De kérlek, legközelebb, amikor valamit kérvényezel, akkor több dolgot hozz fel, hogy miért szeretnéd. Komolyabb kérvénynél az ilyesmit visszadobjuk, szinte kérdezés nélkül. Jó, ha tudod. ^^
Rendben, akkor mivel akarsz is vele játszani, ezért megkapod az engedélyt. De kérlek, legközelebb, amikor valamit kérvényezel, akkor több dolgot hozz fel, hogy miért szeretnéd. Komolyabb kérvénynél az ilyesmit visszadobjuk, szinte kérdezés nélkül. Jó, ha tudod. ^^
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Szépséges estét, illetve olyan napszakot kívánok, mint amikor olvassák ezt! Smile
Bár friss, zsenge hús vagyok a gundan világában (noha egy éve lett elfogadva ez a karakterem, de csak most kezdtem el játszani), jelenleg a nyári szabadság és alkotási vágy miatt szeretnék megpályázni egy amegakurei genint, amennyiben jóváhagyják ezt az illetékesek. Mostanában nagyon viszket a tenyerem az írásra, és egy újabb karakterjellem területen is szeretném kipróbálni magamat és kicsit kiengedni elmém sötétebbik oldalát. Az ok, amiért sajnálatos módon gondoltam, 150 ch előtt benyújtom a kérelmet pusztán annyi, hogy most cikáznak új ötletek a fejemben a karakterhez és kicsit félek, elvesznének addigra, mikor megkreálhatnám a szabályzat értelmében. És ugye, a csapatom is most sajnos egy ideje áll. :/
Köszönöm szépen!
Bár friss, zsenge hús vagyok a gundan világában (noha egy éve lett elfogadva ez a karakterem, de csak most kezdtem el játszani), jelenleg a nyári szabadság és alkotási vágy miatt szeretnék megpályázni egy amegakurei genint, amennyiben jóváhagyják ezt az illetékesek. Mostanában nagyon viszket a tenyerem az írásra, és egy újabb karakterjellem területen is szeretném kipróbálni magamat és kicsit kiengedni elmém sötétebbik oldalát. Az ok, amiért sajnálatos módon gondoltam, 150 ch előtt benyújtom a kérelmet pusztán annyi, hogy most cikáznak új ötletek a fejemben a karakterhez és kicsit félek, elvesznének addigra, mikor megkreálhatnám a szabályzat értelmében. És ugye, a csapatom is most sajnos egy ideje áll. :/
Köszönöm szépen!
Shenjino Arisa- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 154
Arisaaaaa-san!
Örömmel tájékoztatlak, hogy a Ninja Tanács szerint remek lehetőség ez számodra, hogy megvalósítsd azt a karaterjellemet, amit Arisával érthetően nem szívesen tennél meg, elvégre nem férne bele. Az engedélyt megadom és sok sikert kívánok. Hajrá!
Danzou és az NT!
Örömmel tájékoztatlak, hogy a Ninja Tanács szerint remek lehetőség ez számodra, hogy megvalósítsd azt a karaterjellemet, amit Arisával érthetően nem szívesen tennél meg, elvégre nem férne bele. Az engedélyt megadom és sok sikert kívánok. Hajrá!
Danzou és az NT!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum :: Lezárt Versenyek
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.