egy új tag

Go down

egy új tag Empty egy új tag

Témanyitás  Vendég Szer. Aug. 12 2015, 11:01

még csak 14 éves vagyok bár elég elszánt ahoz hogy az álmom beteljesítsem.

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

egy új tag Empty Re: egy új tag

Témanyitás  Namikaze Minato Szer. Aug. 12 2015, 14:34

Sok szeretettel üdvözöllek minálunk! Very Happy

Igazán érdekes karakterkoncepcióval kecsegtettél meg minket, de volna itt néhány probléma, melyet ki kéne javítani még mielőtt belevetnéd magad a Shinobik nagyszerű és izgalmas életébe:

- Először is kezdjük azzal, hogy olvasgasd el a szabályzatot. Ott részletesen le van írva egy előtörténet formai, és mennyiségi megkötése, ezenfelül sok, kérdésre lelhetsz ott választ.
- Fontos, hogy csak kész előtörténetet tegyünk be, és ez látszólag még egyáltalán nincs kész.
- Mivel látom kétszer tetted be ezt az anekdotát, ezért vettem a bátorságot és a másikat kitöröltem. Elég egyszer betenni ^^
- Az oldalon és a Mangában is az Uchiha klán nem örvend túl sok tagnak, emiatt azt hogy valaki ilyen karaktert indítson gyorsan fogjuk nem elfogadni Very Happy Próbálkozz egy saját egyedi karakterrel nem kell egyből tápossal indítani, mert akkor hol marad a fejlődés?
- Érdemes elolvasgatni a már elfogadott előtörténeteket, hogy ihletet nyerj, megsúgom nagyon sokat tud segíteni.

A fenti okok miatt ezt itt most nem fogadhatom el, de ez ne szegje kedved semmiképp. Ha bármiben segíthetünk, vagy kérdésed van esetleg nem értesz valamit keress fel nyugodtan engem vagy egy másik Staff tagot. Bizonyára örömmel segítenek. 
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.