Breasd

Go down

Breasd Empty Breasd

Témanyitás  Vendég Hétf. Aug. 17 2015, 20:58

Név: Breasd Takashi (Ejtsd "Brasd Takashi)
Ország: Víz földje
Rang: Vándor
Szint: Még én magam se tudom
Chakraszint: --
Kor: 17
Nem: Fiú

Kinézet: Barna haj, barna szem, mondhatni egy izmos felsőtesttel rendelkezem. A térdénél szakadt nadrágot viselek, és a felső részt pedig semmise takarja.
Egy nagy vágást lehet megfigyelni az egyik szememtől a másikig. A bal szememre vak vagyok.

Jelleme: Szeretek az emberek idegén átgázolni mert ez valamennyire megnyugtat de volt mikor eléggé rosszul sült el, lásd a bal szemem.
Én nem vagyok nehezen felhúzható hála a genjutsuim számára. Ha valaki megpróbál felhúzni akkor hiába próbálkozik mert csak saját magát hülyíti.
Persze mint minden ember énis van mikor felidegeskedek, ilyenkor szinte magamra se ismerek.
Vicces természetű vagyok de eközben komoly is. Ez a két tulajdonság nehezen megy el egymás mellett de nekem a lehetetlent i sikerült megvalósítani.

Felszerelés:

-Egy becsomagolt hideg rámen
-5 shuriken
-1 idéző tekercs
-1 kulacs víz (néha bor)

Jutsu: Genjutsu

Magen: Kokoni Arazu no Jutsu (Démoni Látomás: Hamis környezet Technika)
Típus: D(c)-rank
Ez egy szimpla genjutsu ami lehetővé teszi a használónak hogy a környezetébe olvadva alakot váltson.

Kukanjo No-Jutsu (Sötétséghozó Technika)
Típus: C-rank
Ennek a genjutsunak a hatására az ellenséget végtelen feketeség veszi körül és nem tudja behatárolni a következő ellenséges támadást ami az életét is jelentheti.(A támadás nem szakítja meg a genjutsut)
(Habár Takashi tudja hogy még nem elég erős hogy ezt a technikát elsajátítsa de azért hogyha életveszéjbe kerül csak akkor használja ezt
a Technikát kisebb-nagyobb sikerrel)

Családi háttere: Se anyám, se apám , se testvérem. Mi értelme élni?

Este 21:01 órakkor a fán üldögélve egy rajtaütésre készülök Chuco barátommal.Egy teherszállítmányt akarunk elfogni mert azt hallottuk valami értékes dolgot szállítanak.
-Chuco biztos vagy te ebbe? Többen vannak mint öten, mi meg csak ketten vagyunk.
Chuco rámnéz egy komoly arccal és így válaszol:
-Én mikor nem voltam biztos a dolgomba? Nah de most halgass és figyeld a mestert.
"A mester" előreoson és hátulról leszúr egy embert és a hullájával elteleportál.
-Most rajtad a sor-Szólal meg  egy hang-Kapd el őket.
Nem haboztam, felugrottam és egy hirtelen dobással elkaptam mind a 3 őrt a shurikenekkel.
-Szép volt-Előtűnt a pajtásom a bokorból-nézzük meg mit nyertünk!
Chuco hátánál álltam és csak annyit láttam hogy egy penge áll ki a barátom fejéből.
Már ekkor tudtam!!Számítottak ránk...

Faluról, falura vándoroltam míg elértem egy Sanshou nevű faluba.Arra gondoltam hogy itt megpihenhetek, úgysincs más dolgom.
Ahogy elindultam a fogadó felé leint egy öregember hogy segítsek neki mert túl nehéz a boroshordó és nembírja el.Hát megesett szegény fószeren a szivem és szivesen segítettem neki.Jutalmam 430 Ryo volt, nem sok de elég (gondoltam).
-Még mielőtt elmegyek a fogadóhoz benézek a komcsmába hátha kapok valami feladatot.(Dürmögtem)
Ahogy elindultam a kocsma felé megláttam egy részeg embert gondoltam mulatok eggyet.
-Hé te részeg disznó!! Akarok mutatni valamit!
-Te..Te taka..rodjál innen kis..komám mert rosszújársz..
-Gyere küzdjünk meg, ha én nyerek enyém a pénzed fele ha te nyersz akkor az én felem a tied re..
Mire ezt kimondtam már elő is kapta a kunai -át és egy suhintással megvágta az arcom.
-Nemszórakozik az öreg...akkor énsem fogok.
----------------------------------------
Kukanjo No-Jutsu (Sötétséghozó Technika)
----------------------------------------

Miután majdnem megöltük egymást egy Szép csinos lány, közénkfutott és ellökött az öregtől.
Ezután már csak annyira emlékszek hogy az erdőben ébredek bekötött sebbekkel és egy fél szemmel.

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Breasd Empty Re: Breasd

Témanyitás  Namikaze Minato Hétf. Aug. 17 2015, 22:48

Üdvözöllek az oldalon! ^^

Nos első olvasatra ez az anekdota kevésnek és hibásnak tűnt, és bevallom másodjára is. Ezért szeretném, ha gyorsan tisztáznánk néhány dolgot, azzal kapcsolatban, hogy mik kerülték el a figyelmed, és hogy miket kell javítani:

- A genjutsu egy engedélyköteles technikaágazat, elvégre hihetetlenül magas Chakrakontroll szükséges a használatához, kezdésként nem nagyon szoktunk senkinek sem adni, csak nagyon alapos indokkal.
- Saját technikával sem kezdhet senki, mivel minden Shinobi csak az alap E szintű ninjutsukat birtokolja, elvégre ha már kezdésből sok technikával vagy tápos karakterrel indítunk, akkor hol maradna a fejődés?
- Az előtörténet rövid és kidolgozatlan. Ugrál térben és időben, nem tudom hova kapjam a fejem miközben olvasom.

Ajánlom figyelmedbe a már elfogadott előtörténeteinket, hogy ihletet és képt kapj arról hogyan is kell kinéznie egy jól felépített jellemrajznak és történetnek. Ha netán nem tetted volna akkor érdemes átrágnod magad a Szabályzaton is elvégre ott nagyon sok minden le van írva, és sok kérdésedre találhatsz ott választ. ^^
Ha bármiben segíthetünk, esetleg elakadtál, akkor nyugodtan keress meg engem, vagy egy másik staff tagot, bizonyára örömmel fognak segíteni. Smile
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.