Morai Nasatu

2 posters

Go down

Morai Nasatu Empty Morai Nasatu

Témanyitás  Morai Nasatu Szer. Május 09 2018, 22:15

NÉV: Morai Nasatu
ORSZÁG:Medvék országa
NEM: Férfi
KOR:14
VÉRCSOPORT:AB-

Felszerelések:

5db shuriken
5db kunai
15db robbanócetli
2db
3db táptabletta
3db tekercs

Kinézet:
Haj:Rövid fekete enyhén felborzolhaj
Szemek:Világoskék szemek
Testalkat:A korosztályoméhoz hasonló izomzattal rendelkezem annyi különbséggel hogy a kezeim enyhén izmosabbak , és 166cm magas vagyok
Öltözet:Átlagos öltözet kék rövid ujjú és hozzá fekete nadrág
Jellem: Egy egész átlagos képességekkel rendelkező fiú aki szorgalmának köszönhetően még magasra törhet, minidig próbálja a legegyszerűbb megoldásokat alkalmazni, habár ha ha az nem lehetséges akkor is jól feltalálja magát.A faluban sokan szeretik , mert kedves és figyelmes  másokkal még ha néha nehezére is esik neki , próbálja mindig a dolgok jó oldalát nézni.

Előtörténet:

14 éve születtem itt a Medvék országába.Anyám kiskoromtól kezdve próbált úgy nevelni hogy semmiből sem szenvedjek hiányt, de egy dolgot ő sem tudott pótolni , az apukámat.Apám még születésem előtt elhagyott minket és igy anyukának egyedül kellett felnevelnie s boldogulnia egész életében.Kiskoromtól kezdve mindig is ninja szerettem volna lenni több okból is:
1.
A Medvék országa nem egy életvidám hej , hegyek veszik körül és a egy hatalmas hasadék  amiben mérges gázok vannak ,igy megközeliteni szinte lehetetlen, de ha ninja vállik belőllem végre én is világot láthatok és közben az országomat szolgálhatom.
2.
Szeretném felkutatni édesapám aki nagy ninja hirében állt a faluban,szeretném megkérdeni tőle miért hagyott el kiskoromban hogy megtudjam mi lehetett fontosabb neki a családjánál.Úgy gondoltam hogy ninja lesz belőlem ha addig élek is , és ha él még akkor megtalálom mert muszáj feltennem neki ezt a kérdést.

Igy hát évek óta folyamatosan edzek a csillaggal hogy én lehessek a falum legjobb ninjája.Sajnos a csillaggal való edzés nagyon megterhelő fizikailag és mentálisan is ,számos barátom elbukott már a csillaggal való edzéseken, ami meg is érthető hisz már számtalan alkalommal volt hogy eleredt az orromból nekem is a vér , és olyan is volt hogy összeestem.Az edzés nagyon veszélyes és megkéri neki az árát  a csillag de nagyon kifizetődő is.

Az akadémiai évek nagyon lassan teltek , mert egyre csak vártam a nagy vizsgát ami után apám nyomába eredhetek.A Taijutsu edzések fárasztóak voltak de közel sem kellett velük annyit foglalkozni mint a ninjutsukkal , melyeket csak nem tökéletesre fejlesztettem,persze csak a szintemhez mérve.A kunai és shuriken edzések is megtették a hatásukat, lassan ugyan de az osztály egyik legjobb shuriken dobójává váltam.
A vizsga mire kezdődött már minden jutsu a kisujjamban volt amit csak tanultunk , igy magabiztosan léptem be a vizsgáztatók elé ahol az alakváltást kaptam vizsgatételnek.Természetesen sikerült az alakot felvennem amit kigondoltam , bár a vizsgáztatók nem voltak elragadtatva attól hogy egy másik ország vezető ninjájává alakultam és nem a Hoshikage alakját vettem fel.
Most úgy érzem készen állok a nagyobb küldetések elvégzésére is már , és hogy eleget szivattak gyerekes feladatokkal , igaz mikor egyszer összebotlottam egy banditával szereztem egy vágást az arcomra de végül én győzedelmeskedtem, és a heg mindig is eszembe fogja juttatni bármely bénán néz ki az ellenfél attól még nem kell lebecsülnöm.
Morai Nasatu
Morai Nasatu

Vissza az elejére Go down

Morai Nasatu Empty Re: Morai Nasatu

Témanyitás  Hyuuga Hanabi Szomb. Május 12 2018, 23:27

szervbusz! 

Először is üdvözlek az oldalon, örülök, hogy ránk találtál! 
De kérlek mindenek előtt olvasd át eme topicot:  Shinobi szabályzat. Azon belül is az Előtörténetek nevezetűt. Ugyanis ebben találod meg a követelményeket az előtörténethez. Maga az alapelgondolás nem rossz. Kérlek ezt még bővítsd, hogy meglegyen a kellő mennyiség. Kérlek írj egy technika listát is, melyben az alap E szintű jutsukat birtokolhatod. Amint a javításokkal végeztél, jelezz nekem és újból megnézem az előtörténeted.

- Hanabi 

~Fujimori Asami - A valóságot ki hallucinálja? 
Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Kalandmester

Specializálódás : Kifogások

Adatlap
Szint: A
Rang: Epilepsziás viziló
Chakraszint: Tápiókapuding

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.