Mikadzuki - Félhold Toborzó

Go down

Mikadzuki - Félhold Toborzó Empty Mikadzuki - Félhold Toborzó

Témanyitás  Hazukage Kurono Szer. Jan. 30 2019, 22:51

Szervezet
Mikadzuki = Félhold
Mikadzuki - Félhold Toborzó D1dtn110
Név: Mikadzuki
Alapító: Hazukage Kurono, illetve aki(k) még akarnak alapítók lenni. ????
Ország: Takigakure
Cél: A szervezet elsősorban az oldal aktivalizását kívánja megvalósítani a meglévő játékrendszerre épülve. A tagok mini küldetés/sandbox játék keretein belül teljesítik a szervezet által kiadott alvilági megbízásokat, ami egy egyszerű drog szállítmány kíséretétől egészen egy gazdag nagymenő meggyilkolásáig terjedhet. A tagok kötelezettsége csupán annyi, hogy a megbízásért kapott összeg 5%-át a szervezet tőkéjébe köteles adni, mivel a szervezet a felhalmozott pénzt olyan befektetésekbe forgatják, amik elősegítik a befolyásuk növelését, amit később a megbízások megkönnyítésére használhatnak a tagok, illetve elősegítik a nagyobb A, illetve S szintű megbízások teljesítését és vállalását, ami akár lehet falvakból ellopott nagy érték, mert valaki pl megakarja venni a kyuubit lepecsételt chakráját és busásan kifizeti. ????

Bázis:
Én Takigakurén belül gondoltam egy út menti Kocsma alagsorában kialakított kis bázisra, aminek kisebb járatai vannak. Ennek csinálok alaprajzot. Nem titkolom a szervezetet a Skyrim Thief Guild ihleti, átültetve kicsit a Naruto világába, de a lényeg, hogy valami hasonló bázisra gondoltam. Amit félig kész állapotában foglalnánk el egy kisebb/közepes alvilági személytől. A kocsma kiváló hely lenne a megbízások kiosztására, és Takigakure kevésbé őrzött ország.

NJk:

Ezt a rész nyilván átbeszélnénk, de gondoltam pár Njk-ra akik a megbízásokat osztanák a kocsmába. Lehetne akár több személy is különféle megbízásokkal.

Hiearchia:
- Megbeszélés kérdése, de nyílván kell egy vezető és mellé legalább egy valaki, akár jöhet mellém valaki alapítani.

Ha kedvet csináltam az elveszett ninják számára akkor hajrá, rakjunk össze ebből az ötletből egy jó és aktív szervezetet.
Hazukage Kurono
Hazukage Kurono
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 704
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 404 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 658

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.