Mit tennél ha...?
+93
Nishikawa Karasu
Katsumi Mao
Zanza
Hattori Arata
Kenshiro Yori
Katana
Kenshiro Izuna
Hiromi Akio
Osumi Hiroto
Masayo
Tsunomi Ai
Ayami Remiyu
Yuhi Sakura
Inetsushi Ai
Inugoya Yukinohana
Sugihara Fuumai
Hidan
Hyuuga Oyoki
Amaken Yoshimitsu
Raiden
Kenta Koizumo
Kuroba Kaito
Kire Inugami
Misaki Kiyoko
Bayakoshi Yuukihime
Obotsu Ryu
Kagua Hatami
Hyuuga Junpei
Miyamoto Musashi
Chen
Katsumi Kawachi
Djuka Munfurawa
Shikotou Sei
Akari Tenshi
Urufu Djuka Okami
Atsui Shouki
Taidana Kaito
Hiroyasu Karu
Akira
Djuka Kodomo
Grakon Teizan
Shikamaru(Inaktív)
Hazame Karou
Djuka Hiroku
Yamori
Sukenchī Akushō
Shikoku Naoki
Aono Takefumi
Kitori Musato
Arekkusu Orokana
Kami Nora
Kagemare Kuzomi
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Siashi Chika
Shiren
Moriyama Shinimi
Makenshi
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Kazeshi Iroh
Rebelboy
Kusuki Eiko
Matsuko Kiyomi
Sayuri Akeme
Ryuuga Gawa
Kushieda Unazaki Tessa
Kagetora Akihito
Darui
Kurotsuki Emi
Shintaro Yun
Azumi Yuurei
Matuke Hariko
Akemura Senshi
Konan1
Seimitsu Kazuya
Hime Satsuki
Yunaki Amirei Nyo
Hazukage Inu
Goukai Hio/Shii-Ann
Hawake Kochio
Hakusho Hurima
Zetsu
Suyiko Shiai-Ne
Takada Hana
Karin
Yamada Misa
Namikaze Minato(Inaktív)
Ayabito Kenzan
Huramino Saito
Haru Noriko
Hasegawa Kazuki
97 posters
Naruto Gundan :: Általános :: Csevegő
3 / 17 oldal
3 / 17 oldal • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Kurotsuki Emi
Ez egész könnyű. (persze lehet hogy én nem értek hozzá. Ezer bocs ha nem helyt álló.)
Természetesen a kopogásból ara következtetnék, hogy lehet velük beszélni. Kinyitnám az ajtót és meg kérdezném, hogy mit akarnak. Ha elmondták akkor csak annyit mondanék: Az ügyvédet követelek.
Mit tennél ha... Lenne egy régi szerelmed lány vagy fiú és nagyon jóba voltatok. Azonban az egyik napról a pasikra eltűnt. Majd egy bő év után betoppanna és a magyarázata a következő lenne: Bocsi azért mert így eltűntem... De, a telefonom gajra ment az MSN jelszavamat meg elfelejtetem. (Természetesen távkapcsolat.)
Természetesen a kopogásból ara következtetnék, hogy lehet velük beszélni. Kinyitnám az ajtót és meg kérdezném, hogy mit akarnak. Ha elmondták akkor csak annyit mondanék: Az ügyvédet követelek.
Mit tennél ha... Lenne egy régi szerelmed lány vagy fiú és nagyon jóba voltatok. Azonban az egyik napról a pasikra eltűnt. Majd egy bő év után betoppanna és a magyarázata a következő lenne: Bocsi azért mert így eltűntem... De, a telefonom gajra ment az MSN jelszavamat meg elfelejtetem. (Természetesen távkapcsolat.)
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 199
Re: Mit tennél ha...?
Ha valóban jóban lennék vele, akkor valószínűleg nem tudnék haragudni rá.
Na de akkor továbbszőném az előzőt: és ha mégse?
Na de akkor továbbszőném az előzőt: és ha mégse?
Seimitsu Kazuya- Játékos
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 307
Kurotsuki Emi
Kilépnék mosolyogva és fejbe lövetném magam.
Mit tennél ha... kiderülne, hogy nyilvánosan kiakarnak végeztetni? (Gondoltam tartom magam egy kicsit a témához )
Mit tennél ha... kiderülne, hogy nyilvánosan kiakarnak végeztetni? (Gondoltam tartom magam egy kicsit a témához )
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Emi igen rá vagy hangolódva a témára
Hát ha nyilvánosan ki akarnának végezni akkor az csakis a perverzségem miatt lehetne, de én felemelt fővel vállalnám a büntetést, tudván, hogy "szép" életet éltem és sok "szépet" láttam Majd amikor a giotin lecsapna, a kötél megfeszülne a nyakam körül, vagy éppen megindulna az áram felém minden irányból, csak mosolyogva ezt mondanám a néző közönségnek.
- Túl késő takargatni, már mindent láttam!
Mit tennél ha a Naruto gundan csődöt mondana és bezárna játékoshiányra hivatkozva és soha többet nem nyílna újra?
Hát ha nyilvánosan ki akarnának végezni akkor az csakis a perverzségem miatt lehetne, de én felemelt fővel vállalnám a büntetést, tudván, hogy "szép" életet éltem és sok "szépet" láttam Majd amikor a giotin lecsapna, a kötél megfeszülne a nyakam körül, vagy éppen megindulna az áram felém minden irányból, csak mosolyogva ezt mondanám a néző közönségnek.
- Túl késő takargatni, már mindent láttam!
Mit tennél ha a Naruto gundan csődöt mondana és bezárna játékoshiányra hivatkozva és soha többet nem nyílna újra?
Darui- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
Kurotsuki Emi
(Nem vagyok a vérengzés témájára ráhangolva kikérem magamnak! Csak épp egy filmet néztem, amibe kiakartak végezni egypár embert.)
Hát a hír az nagyon megrázna mert imádom ezt az oldalt. Reggel, iskolában, és iskola után is rendszeresen felnézek. Valószínűleg lenne egy hatalmas lyuk az életemben ha ez megtörténne.
Mit tennél ha... bekerülnél a Naruto sorozatba mint főszereplő?
Hát a hír az nagyon megrázna mert imádom ezt az oldalt. Reggel, iskolában, és iskola után is rendszeresen felnézek. Valószínűleg lenne egy hatalmas lyuk az életemben ha ez megtörténne.
Mit tennél ha... bekerülnél a Naruto sorozatba mint főszereplő?
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Első dolgom lenne Sasuke bőrének lenyúzása, az összes Sharingan elégetése. Második dolgom lenne az Unazaki klán megalapítása a sorozatban is
Mit tennél azzal a rohadt idegesítő csajjal aki állandóan megkérdi a következő kérdést ahogy végigsiklasz a kurzorral azon az édes reklám ablakon, "MELYIK CÉG FEJLESZTETTE KI AZ IPHONE-T?! A NOKIA VAGY AZ APPLE?!"
//Saito-módi válasz nem jöhet//
Mit tennél azzal a rohadt idegesítő csajjal aki állandóan megkérdi a következő kérdést ahogy végigsiklasz a kurzorral azon az édes reklám ablakon, "MELYIK CÉG FEJLESZTETTE KI AZ IPHONE-T?! A NOKIA VAGY AZ APPLE?!"
//Saito-módi válasz nem jöhet//
Zetsu- Inaktív
De most miért neeem? Egyébként engem már kezd nagyon idegesíteni, és amikor meghallom a hangját kiver a víz. Legelőször tök muris volt, mondom : ó hát én ezt megcsinálom. Három helyes választ megadtam, bedobott egy oldalra ahol riasztott a vírusirtóm: TrojanDownloader Warning. mondom Omg. Akkor azt hittem megfejelem a képernyőt Legszívesebben azt a nőt kitenném egy rakás kannibál közé
Te mit tennél akkor, ha megvennél egy mangát mert a borítója nagyon szép és egy csinos lány van rajta (nem kell roszra gondolni kivételesen ) és amint megvetted, a barátod mondaná: - Te figyelj... ez egy Yaoi manga xD
Te mit tennél akkor, ha megvennél egy mangát mert a borítója nagyon szép és egy csinos lány van rajta (nem kell roszra gondolni kivételesen ) és amint megvetted, a barátod mondaná: - Te figyelj... ez egy Yaoi manga xD
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Hát az állam minden bizonnyal zuhanna úgy tíz emeletet, amúgy meg lepasszolnám a nővéremnek. Itt jön a kérdés, hogy akkor most melyik az, amit én kerestem? O.o
Akkor én most továbbvinném a Sasuke nyúzásos témát. Mit tennél, ha te magad kerülnél hirtelen Sasuke képébe?
Akkor én most továbbvinném a Sasuke nyúzásos témát. Mit tennél, ha te magad kerülnél hirtelen Sasuke képébe?
Hazukage Inu- Játékos
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451
Mivel nem szeretem Saskét biztos, hogy chidorival vagy máshogy de végeznék magammal.
Mit tennél ha találkoznál Tsunadéval ?
Mit tennél ha találkoznál Tsunadéval ?
Azumi Yuurei- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 197
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 240 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 187 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197
Hát az biztos, hogy leesne az állam, majd jó gyorsan tetőtől talpig végigmérném és az első szavam hozzá az lenne, hogy - Tejcsárda!
Ha kapna az egyik karaktered egy Bijuu-t ezen az oldalon, akkor mit kezdenél vele?
Ha kapna az egyik karaktered egy Bijuu-t ezen az oldalon, akkor mit kezdenél vele?
Darui- Inaktív
Adatlap
// Tudtam, tudtam, tudtam! xD //
Természetesen leigáznám a világot.
Mit tennél, ha Tsunade a tejcsárda miatt egy csöppet zabos lenne?
Természetesen leigáznám a világot.
Mit tennél, ha Tsunade a tejcsárda miatt egy csöppet zabos lenne?
Hazukage Inu- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 451
Hm nekem a nibi elég lenne és vennék neki macska tápot minden nap. Vagy ép azt amire a foga fáj.
Szerintem menekülőre fognám. vagy ki magyaráznám, hogy irigykedek a méretekre.
Mit tennél ha Naruto világába csöppennél?
Szerintem menekülőre fognám. vagy ki magyaráznám, hogy irigykedek a méretekre.
Mit tennél ha Naruto világába csöppennél?
Azumi Yuurei- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 197
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 240 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 187 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197
Kurotsuki Emi
Kitanulni minden Taijutsu-t és természetesen bedarálni aki keménykedni próbál az én káromra.
Mit tennél ha... Hirtelen felbukkanna egy új vallás még pedig a Jashinizmus?
Mit tennél ha... Hirtelen felbukkanna egy új vallás még pedig a Jashinizmus?
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
//Én ha a Naruto világába csöpennék, felkeresném Sasuke-t (persze miután halhatatlan lettem a Jashinizmus miatt, majd a szemébe mondanám hogy GAY! //
Elszánt követője lennék akkor Jashin samának és minden 3. embert akivel találkozok feláldoznék Jashin-samának
Mit tennél ha kedvenc karaktered felbukkanna előtted és nem fogadna el téged mint megalkotóját?
Elszánt követője lennék akkor Jashin samának és minden 3. embert akivel találkozok feláldoznék Jashin-samának
Mit tennél ha kedvenc karaktered felbukkanna előtted és nem fogadna el téged mint megalkotóját?
Darui- Inaktív
Adatlap
Megpróbálkoznék egy Előtöri Delet című művelettel.
Mit tennél, ha ninja lennél és előfordulna veled az, mint Narutoval csak egy csata kellős közepén jönne rád a rohanhatnék? Naruto ugyebár romlott tejet ivott az első részek egyikében.
Mit tennél, ha ninja lennél és előfordulna veled az, mint Narutoval csak egy csata kellős közepén jönne rád a rohanhatnék? Naruto ugyebár romlott tejet ivott az első részek egyikében.
Kagetora Akihito- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120
Kurotsuki Emi
Nyomnék egy Shushin no jutsu-t és mennék nagy melóra.
Mit tennél ha... megkaphatná a karaktered a Halállistát?
Mit tennél ha... megkaphatná a karaktered a Halállistát?
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Hahááá. Hát először is beleírnám mindazok nevét akiket nem szeretek, de nem mondom ki hogy mik azok (kicsit rasszista indíttatású lenne ) Másrészt pedig sok pénzt tennék fel mások halálára és ebből meggazdagodnék
Mi lenne az első dolog amit csinálnál ha halhatatlan lennél?
Mi lenne az első dolog amit csinálnál ha halhatatlan lennél?
Kushieda Unazaki Tessa- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 270
Elosztható Taijutsu Pontok : 1
Állóképesség : 225 (C)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 225 (C)
Pusztakezes Harc : 110 (D)
Adatlap
Chakraszint: 261
Kurotsuki Emi
Kipróbálnám, hogy tényleg halhatatlan vagyok e.
Mit tennél ha... Egy napra kipróbálhatnád, hogy milyen szelemnek leni.
Mit tennél ha... Egy napra kipróbálhatnád, hogy milyen szelemnek leni.
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Ijesztgetnék mindenkit
Mit tennél ha, köréd építenének egy falat?
Mit tennél ha, köréd építenének egy falat?
Ryuuga Gawa- Játékos
- Specializálódás : Hát...
Adatlap
Chakraszint: 134
Kiszabadulnék és utána megölnélek amiért falat építgetsz körém MUHAHAHA
Mit tennél ha már csak 1 nap lenne hátra az életedből?
Mit tennél ha már csak 1 nap lenne hátra az életedből?
Sayuri Akeme- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 202
Hm
Ki élvezném az időt lehető legjobban. Lenne benne minden. Száguldás...... adrenalin....
Mit tennél ha találnál egy pénztárcát az utcán és lenne benne egy millió?
Ki élvezném az időt lehető legjobban. Lenne benne minden. Száguldás...... adrenalin....
Mit tennél ha találnál egy pénztárcát az utcán és lenne benne egy millió?
Matsuko Kiyomi- Játékos
Adatlap
Rang: Orvos
Chakraszint: -
Kurotsuki Emi
A sok győzködést és vitát nem bírnám tovább és kiakadnék. (Utalva ezzel az angyalra és az ördögre)
Mit tennél ha... Egyik napról a másikra nőne egy pattanás a homlokodon, és még be is mutatkozna neked?
Mit tennél ha... Egyik napról a másikra nőne egy pattanás a homlokodon, és még be is mutatkozna neked?
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Hát ha bemutatkozna, akkor sztem magától értetődő, hogy Pap Tamás lenne a neve, de ettől függetlenül megijednék, de amint megszokom elviszem valami rekordok könyvébe, hogy írják bele (a megszólalt Pap Tamás) és ebből jól meggazdagodnék
(most nem "mit tennél ha"' -val nyitok, hanem:) Mit fogsz csinálni ha eljön 2012-ben a világvége? (Tudjátok, a maja naptáras para )
(most nem "mit tennél ha"' -val nyitok, hanem:) Mit fogsz csinálni ha eljön 2012-ben a világvége? (Tudjátok, a maja naptáras para )
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Előveszek egy megafont és röhögök egy olyan hangosat hogy mindenki meghallja majd azt mondom : Szivacs! Egy újabb világvége túlélve!
Mit tennél ha... egy 10.000 darabos kirakóst már az 5. napja csinálnád és az utolsó darab hiányzik?
Mit tennél ha... egy 10.000 darabos kirakóst már az 5. napja csinálnád és az utolsó darab hiányzik?
Ryuuga Gawa- Játékos
- Specializálódás : Hát...
Adatlap
Chakraszint: 134
Kurotsuki Emi
Mivel nem szeretek kirakásozni ezért valószínűleg... felrúgnám az egészet.
Mit tennél ha... egy ember jönne veled szembe aki úgy nézik mint te? Amire a többi ember is felfigyelne és körbeállnának titeket.
Mit tennél ha... egy ember jönne veled szembe aki úgy nézik mint te? Amire a többi ember is felfigyelne és körbeállnának titeket.
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
3 / 17 oldal • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Naruto Gundan :: Általános :: Csevegő
3 / 17 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.