Kaz Kunora Fegyverkereskedés

5 posters

Go down

Kaz Kunora Fegyverkereskedés Empty Kaz Kunora Fegyverkereskedés

Témanyitás  Kaz Szer. Júl. 14 2010, 09:02

Ez az üzlet egy nem nagy, bár de annál szebb kis épület. Ahogy belépünk az ajtón csak fegyvereket látunk. A szokásos ninja dolgok vannak, shurikenek, kunaiok, katanák, és mindenféle egyéb kiegészítő.
Kaz
Kaz
Játékos

Specializálódás : Mi nincs a fa viccekben?........Fa... -.-"

Adatlap
Szint: D
Rang: Üzletvezető
Chakraszint:

Vissza az elejére Go down

Kaz Kunora Fegyverkereskedés Empty [Ami-chan csapata]

Témanyitás  Akimoto Kazuma Szer. Feb. 23 2011, 14:09

Egyszer csak egy fiatal genin terem hirtelen az ajtóban. Körbesandít, de mivel semmit sem lát, belép.
Jó napot! Nem hagyott nekem itt bárki egy cetlit, vagy valamit, amit át kell adnia, vagy elmondania?
Kérdi az eladót. Miközben várja a válaszát, körbenéz. Nem itt vette a saját fegyvereit, de itt nagyobb a választék, legközelebb már ide fog jönni. Homlokán megigazítja a Konohai jellel ellátott fejvértet.
Megint végignézi a kis boltot, a pult mögé is beles, hátha, végül meggondolja magát, Ami-chan úgyis világosan jelzi, ha itt van.
Remélem jó helyre jöttem. Suzume hol tarthat? Vajon végzett már? Á, koncentrálnom kell a saját feladatomra.
Nekitámaszkodik a falnak, majd az eladóhoz szól.
Kicsit várok itt rendben?
Akimoto Kazuma
Akimoto Kazuma
Játékos

Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Kaz Kunora Fegyverkereskedés Empty Re: Kaz Kunora Fegyverkereskedés

Témanyitás  Hyuuga Hinata (inaktív) Csüt. Feb. 24 2011, 15:24

- Senki nem hagyott itt semmit. - von vállat az eladó.
Csendben telnek a következő percek, hiába, valahogy ez mintha nem menne Neked..
- Nem veszel valamit, ha már itt vagy? - kérdi az eladó. - Igazán olcsó minden, a legjobb áru, a legnagyobb választék.. - kínálgatja.
Akármit válaszolsz, az eladó nem adja fel, csak egy bizonyos idő után, mikor elindul ebédelni. Bizony, már ebédidő van.. Téged is meglep, ám nyomot továbbra sem találsz.
El kezdheted kutatni a boltot, az eladó távollétében - se cetli, se egy ramen kuponfüzet, semmi..
Amint feladod, és kimész a boltból, annak napellenzője "véletlenül" felmondja a szolgálatot, és természetesen fejen csap.
Ahogy feltápászkodsz, az ide-oda fityegő napellenzőn hatalmas felirattal egy szöveg áll.
"Vége a játéknak."
Talán ideje megkeresni Suzumét...
Hyuuga Hinata (inaktív)
Hyuuga Hinata (inaktív)
Inaktív

Témanyitás  Akimoto Kazuma Csüt. Feb. 24 2011, 19:50

Csak vár, vár, figyelmen kívül hagyva az ajánlatokat, míg végül egyedül marad. Elég sok ideig vár, mígnem feladja a várakozást.
Biztos nem ide kellett jönni.
Húzza el a száját. Kilép, majd csak egy csattanásra lesz figyelmes, és azon kapja magát, hogy a hátsóján ül, orra előtt a lógó felirattal. Dühében nagyot csap a földre, majd felpattan.
Lehet, hogy ez is csak a próba része. a csapatmunkáé. Meg kell találnom Suzumét! Csak arra emlékszem, merre ment.
Felkel, és az utca porát felverve rohan a kiképzőterepekhez, ahonnan arra veszi az irányt, amelyik irányba a lány is indult. Egy hirtelen ötlettől vezérelve végrehajtja a helyes kézmozdulatot, és elkiáltja magát.
Bunshin no jutsu!
Mire a megjelenő klónjával elindulnak Suzume felé, a kis utcákon külön külön haladva.
Több szem többet lát! Ekkor, hogy még gyorsabb legyen, úgy dönt, használja azt, amiben jobb. A sebességét.
Shushin no jutsu!
Erre szemmel alig követhető sebességre gyorsulnak a klónjával, annak érdekében, hogy megtalálják Suzumét.
Akimoto Kazuma
Akimoto Kazuma
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 120

Témanyitás  Takeuchi Sachiko Csüt. Okt. 31 2013, 18:41

Céltudatosan lépdeltem a fegyverbolt irányába, feltett szándékom volt ugyanis, hogy pénzem jó részét elköltsem, ezúttal talán valamivel hasznosabb dolgokra, mint egyébként szoktam. Persze némi ryot mindenképp meg akartam hagyni, erre pedig a legjobb módszer az volt, hogy otthon hagytam javaim felét. A másik fele felsőm zsebeiben lapult, de nem sokáig élvezhette már ott.
Széles mosollyal közeledtem a bolt irányába, mint minden jólelkű leányzó, ha vásárolni mehetett. Apám mindig azt mondogatja, hogy a pénz nem boldogít, és igazából egyet is értek vele. Akármennyije van az embernek, az nem okoz neki semmiféle örömet. De a pénz elköltése, hajajj! Azt aztán nem lehet nem élvezni!
Belépve nagy hanggal köszöntem az eladónak, majd körbeténferegtem a helységet, legeltetve kicsit a szemeim, noha nagyjából már reggel is tudtam, miket akarok vásárolni. Kezdetként egy övtáskát vettem, mert semmi normális cuccom nem volt, amibe rakhattam volna dolgaimat. Ezt követte két kicsi és egy nagy chakratekercs, valamint egy nagy tubus chakraérzékeny tinta. Az eredeti tervezet némileg módosult, ugyanis számos dolgot megláttam a polcokon, melyeket a most-rögtön-kell-nekem kategóriába voltam kénytelen besorolni. Egy szettnyi szerszámmal és két chakraérzékeny papírral bővült a vásárlólistám, majd pedig, hogy azért valami fegyvert is vegyek, ha már fegyverkereskedőhöz jöttem, két füstbombát is magamhoz vettem. Végül ezerháromszázötven ryot perkáltam le a boltosnak, és egy igen nagy szatyorral, valamint egy annál is nagyobb mosollyal léptem ki az épületből.
Takeuchi Sachiko
Takeuchi Sachiko
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 115

Témanyitás  Hinata Vas. Nov. 03 2013, 12:40

*Sachiko*

Amikor kilépsz az ajtón egy hírvivő lép oda hozzád. Olyan ninja, vagy emberek akik az üzeneteket szállítják egyik pontról másikra. Vagy épp egyik embertől a másiknak.
- Takeuchi Sachiko?
Kérdezi hozzád lépve, közben egy fényképet vesz elő. Rád néz majd a képre elégedetten bólint majd elteszi a képet.
- Üzenetem van a számodra, Shizune hívat. Egy feladata van a számodra, vagy küldetés, eröl nem kaptam pontos információt.

A férfi át adta amit kellett és távozott is. Nos a döntés tiéd indulsz ki deríteni, hogy mit is akarnak tőled vagy előtte hazamész a vásárolt holmi miatt.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Takeuchi Sachiko Vas. Nov. 03 2013, 14:00

Ahogy súlyos szatyrommal botladozva lecammogtam a bolthoz vezető lépcsőn, egy hírvivő lépett oda hozzám, meglepő üzenetet hozva. Shizune, akivel már többször is találkoztam az Akadémián és a Hokage épületében, magához hívatott. Mivel az elmúlt másfél napban semmi visszhangot verő bolondságot nem csináltam, így gyanítottam, hogy talán valamilyen küldetése lehet a számomra, amitől rögtön felvidultam. Lehet, hogy egyből pótolhatom is az elköltött ryokat.
- Köszönöm, sietek. – feleltem boldogan a hírvivőnek, majd el is indultam, noha az irányban nem teljesen voltam biztos.
Először szatyrostól akartam odarohanni, de az talán illetlen lett volna. Nem szerettem volna lemaradni sem, még végül valaki más kapja a küldetést, vagy csak elkönyvelik, hogy lassú és megbízhatatlan vagyok. Ugyanakkor a kolibrik nélkül semmiféle küldetésre nem lennék hajlandó elmenni, és a szatyornyi pakk is bizonyosan akadályozna a feladatomban. Persze az egyik frissen vásárolt tekercsbe lepecsételhettem volna a dolgokat, de ehhez is idő kellett, amim jelenleg nem biztos, hogy volt.
Így végül átöleltem a szatyrot és rohanva haza indultam, ahol is csak az övtáskát húztam magamra, beledobtam egy marék véletlenszerű cuccot, majd megkerestem a két kolibrit. Nem volt nehéz, amikor csak tehették, rajtam lógtak, így igazából ők találtak meg engem, és már indulhattunk is közösen tovább. A két apróság szárnyaikat sebesen verdesve követett a konohai utcákon, élvezve hirtelen kapott szabadságuk. A Hokage rezidenciát céloztuk meg, ugyan a hírvivő nem mondta, de Shizunét legtöbbször ott lehetett megtalálni.

A mesélőre bízom, hogy szeleburdiságomban felszerelésem mely részét helyeztem el övtáskámban.
Takeuchi Sachiko
Takeuchi Sachiko
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 115

Témanyitás  Hinata Vas. Nov. 03 2013, 15:57

*Sachiko*

Nos a holmid zseben vagy is táskában. Kolibri a vállon és teljes készültség. A napod talán már nem is lehet ennél jobb, de ki tudja mit tartogat a számodra a hátra lévő idő. Elég hamar a kérdéses helyszínre érsz, hisz sietsz a kíváncsiságod úgy látszik nagy úr.

Nap egész szép, remek idő van egy napozáshoz vagy kiránduláshoz. Nos van akinek ez az idő viszont kellemetlen mondjuk egy hideget kedvelő lénynek. A kérdéses nagy épület előtt hol a kage és segítői, illetve egy két kisebb papír kukac. Pontosabban irodista papír tologatok is helyet foglalnak most előtted áll. Az ajtó ott magaslik amit már párszor ki nyitottál amikor valamilyen más ügyben hívtak ide. Embereket látsz sürgölődni, van aki rohan van ki méltóság teljesen halad elvégezni dolgát. Aztán valaki eléd lép és egyenesen Shizunéhoz kisér.
- Oda bent van.
Csak ennyit mond neked és már siet is tovább.

(Következőt ide kérem: Post)
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.