Gosai Seishi

4 posters

Go down

Gosai Seishi Empty Gosai Seishi

Témanyitás  Gosai Seishi Kedd Aug. 17 2010, 20:29

Név: Gosai Seishi

Ország: Az Eső országa----> Amegakure no Sato

Rang: Chuunin

Kor: 15

Nem: Férfi

Felszerelések: Amegakure fejpántja, láncing, ninja szandál, széles övtáska(5 kunai, 3 shuriken, 10 robbanó cetli, 7m drót, 2 kis tekercs.), 1. tekercs hálózsák, 2. tekercs váltóruha, 1 db. Ninjato.
(Ha kapok kezdésként ryu-t, akkor kérném a kedves ellenőrt, vonjon le a ryu ból 600at. Mert a széles övtáska 300 ryu, a láncing szintén 300.)

Kinézet: 163cm magas, 57kg sulyú, narancssárga színű a haja, sötétkék a szeme, nyilvánosság előtt és küldetéseken fekete köpenyt hord, a fekete köpeny át van kötve a derekánál lévő széles övtáskával, szandál.

Jellem: Alkalmazkodó, sose veszi tulságosan komolyan a dolgokat. Néha csinál meggondolatlan dolgokat, de ez nem a legrosszabb. Mindíg csak arrol álmodozik, hogy egy nap az Eső országa bekerül az öt nagy shinobi nemzet közé, ezért végez küldetést a küldetés után.

Előtörténet:
Seishi április 12. született Amegakure no Satoba egy szép megszokottan esős napon. Szülei ninjak voltak, mint mindenki más. Anyja Gosai Akkane gyógyító ninja. Apja Gosai Seishi Amegakurei Chuunin. A fiú apja után kapta a nevét. Amíg a családtagok szolgálatban voltak, a gyerekre anyja nővére vigyázott, Karei. A fiúnak nincs testvére, egyedül kellett felnőnie a családban. Első igazi gyerekkori barátait 4 évesen szerezte. Úgy bántak egymással akkoriban a gyerekek mint 1 család. A felnőttekkel ellentétbe, ők nem lopták meg a másikat, az első adandó alkalomkor. Seishi szomorúan nézte a hajléktalan szegény embereket. És már megjelent az első álma amit feltétlen megvalósít: megerősíti Amegakure-t és addig fogja szolgálni az isten angyalát, amíg Amegakure olyan erős nem vállik mint az öt nagy shinobi nemzet eggyike. És az országba többé nem fog szegénység uralkodni.

És most ugrunk 2 évet! Vége a dajkameséknek...

Elérkeztünk 1 fontos pillanathoz Seishi életében. A ninja utat választja, vagy civil utját? Egy nap a szülei megkérdezték gyereküket, de Seishi nem tudott válaszolni. Apja, szigorúan vette a dolgot, és adott neki 3 nap gondolkodási időt. 2 nap elteltével, Seishi még nem döntött az utjáról. És ledőlt az ágyra, fontolgatni kezdte mit fog kezdeni ezzel: ~Miért legyek shinobi? És miért legyek civil? Nemtudom.... Miért nem lehetek mindkettő egyszerre? Miért? Civilnek jó lenni, mert nem kell veszélyes csatákat vívnom, foglalkozhatok földmüveléssel, de akár fegyverkovács is lehet belőllem... De nagyon könnyen eltünhetek, hisz Amegakure nem egy fényes város, nagy a szegénység, minden napos az eltünés... Shinobinak lenni miért jó? Nem is tudom... Talán, mert ha nagy tetteket hajtunk végre, akkor az egész falu tisztelni fog? Shinobinak jó lenni, de ha nem vagyok elég erős, könnyen elpatkolhatok. Nemhiszem... De régen valamiért ninja akartam lenni, már nem is emlékszem miért... Nemtudom. Civil nyugalmas életem legyen, vagy shinobi ként akciódus életem. Vissza kéne emlékeznem. Vissza... Visssszzz....~ És elaludt... De 1 órával később felébredt hírtelen. ~ ESZEMBEJUTOTT!!!!!!!!! Azért akartam shinobi lenni, hogy erősítsem az országot, és valamikor, Amegakure olyan erős legyen mint az eggyik nagy shinobi nemzet. És én legyek, Amegakure egyik legerősebb ninjája... Persze az isten angyala után ..... ~ És megszületett Seishi döntése, ő egy erős, kitartó shinobi lesz.... Eljött az idő, apja szigorúan ránézett, és elkezdődött a „vallatás” :
- Seishi, eldöntötted már hogy ki leszel? Shinobi, vagypedig egy civil földműves?
- Igen, eldöntöttem.
- És???
- A shinobi utat választom!
- És mégis miért?! Shinobi csak úgy nem lehet belőlled, mi az indokod rá?
- Az én álmom, az álmom az, hogy Amegakure egyszer olyan erős lesz mint az öt nagy shinobinemzet eggyike, és hogy eltünjön a szegénység, ne legyenek többé hajléktalanok.
- *nevet* Értem már... Akkor beiratlak a shinobi akadémiára.
- Fphuh... Végre *megkönyebbül*
Mikor belépett első nap az apjával az akadémiára, apja átadta őt az akadémiai tanárának, a tanár rá mosolygott és ezt mondta:
- Remélem belőlled lesz a világ legnagyobb shinobija *mosoly*. Én vagyok Itazu, az akadémiai tanárod. És most gyere velem!
Elment Seishi az új mesterével, Itazuval. Bementek egy osztályba, az osztályt egy nyikorgó fa ajtó választja el a folyosótól, ahogy betért Seishi az osztályba megpillantotta jobra tőlle a barna kopott táblát. Balra tőlle fa padok voltak, ahol 12 gyerek ült, és pont ő volt a 13. gyerek... Gondolta magába: ~Na de nagy a szerencsém, hogy pont én vagyok a 13. tanuló...~. A tanár megszólalt:
- Gyerekek, ma egy új tanulóval bővül a körünk, Seishivel! És most mutatkozz be nekünk Seishi.
- Hát ömmm, ömmm... Rendben. – mondta szerényen – Gosai Seishi vagyok , erős shinobivá akarok válni, legalább olyan erőssé, hogy én legyek a 2. legjobb ninja Amegakure no Satoba. Az álmom.... Az álmom az, *megvakarta a fejét szégyellősen* hogy Amegakure olyan erős legyen, mint az öt nagy shinobi nemzet eggyike. És hogy ne legyenek szegények, ne legyenek hajléktalanok, ne legyenek bűnözések és rablások. Ha kell, és azt utasítják nekem, még ölni is képes leszek Amegakureért...
- Hát, hajrá Seishi. – mondta bíztatóan a mestere
Teltek multak az évek, Seishiből már egy férfi nőtt. Szülei mindenben támogatták, apjával kisebb rivalizálásba kezdtek. De már eljött az ideje, és Seishinek komolynak kellett lennie mivel közeledett a genin vizsga. És azt mondják, még genin ként is nehéz az élet. 3 nappal a a vizsga előtt elárulták nekik, mi lesz a vizsga két próbája. Az 1. próba, csapdát kellett állítani, a 2. próba pedig belepecsételni 1 tekercsbe 1 kunait. Seishi megtudva a hírt hazament, és apjához fordult segítségért, mivel tekercsbe pecsételés ment neki, ezért csapdaállításba kért segítséget az apjától. Az apja, egy alap és könnyen összeállítható csapdát tanított a fiának. Elmagyarázta neki hogyan csinálja. A lényege egy dolog volt, hogy ultraérzékeny legyen. Végig kellet húzni egy drótot a földön, és füvel vagy gyeppel lefedni a csapdát. Amikor az adott célpont megérinti a zsineget, akkor klasszikusan, felemeli őt egy zsák, és magába zárja. A vizsga előtt 1 nappal, még kétszer elkészítette a csapdát és le is tesztelte egy kődarabbal. Még a biztonság kedvéért párszor belepecsételt egy tekercsbe 1 kunait.... De Seishi még nem sejtett egy különleges dolgot. És mentek a sorok, mentek, mentek. Mikor végre a 12. tanuló vizsgája véget ért, ő következett. Bemennt a nyikorgó ajtón, és jobbra tőlle volt egy asztal, az asztal mögött két ismeretlen chuunin. Megkérték Seishit, hogy kezdjen neki a csapdának a jelzés után. Két faoszlop képezte a „fát”. A chuuninok mérték az időt. Seishi elkészítette a csapdát 3,5 perc alatt. Már csak a tesztelés maradt, egy fa bábut dobtak a csapdába, a zsineg meghúzódott, és a zsákba felemelte a fa bábut. Aztán a chuuninok mogorván utasították, hogy pecsételjen bele egy tekercsbe egy kunait. A chuunin elédobta a kunait és a tekercset, Seishi nem szavalt, kibontotta a tekercset és belepecsételte a kunait. Az egyik chuunin mosolygot és gratulált, a másik morgott egyet. Aztán:
- Seishi, készen állsz a 3. próbára?
- Micsoda? 3. próba???? De erröl nem volt szó....
- Igen, ez 1 titkos próba... Senkinek se szóltunk rólla, ha felkészülés nélkül nem tudsz végre hajtani 1 technikát, akkor nincs szükség rád a geninek közt.
- Hát rendben megértem... És mi lenne a próba?
- Bunshin jutsu... Létre kell hoznod egy vagy több normális klónt.
- Rendben, megpróbálom...
- Pff.... Persze... – morgott a másik, rosszkedvű ninja.
Seishin nekiállt a jutsunak, megformálta a kézjelet, és koncentrált, aztán csak 1 kis „bumm” hallatszott, megjelent 1 klón, és mindketten megkérdezték, hogy átmentek-e. A chuuninok továbbengedték a kis shinobit. És mondták neki, hogy 1 nap mulva pont ilyenkor legyen a 3. tanterembe. A leendő mestere fogja ott várni őt. Seishin elballagott a fejpántjával eggyütt, boldogan számolt be otthon szüleinek.
Másnap, Seishin türelmetlenül várta, 2 külön emberrel a mesterét. Amikor a mester megjött, bemutatkozott:
- Üdv, én leszek a leendő mesteretek! A nevem Tomo. Kedvenc elfoglaltságom, az edzés, imádok edzeni és tökéletesíteni a technikájimat. Nem vagyok hirtelen haragú... És ti is mutatkozzatok be nekem. Kezdjük balrol jobra.
- Rendben... Akkor kezdjük, én vagyok Sashou. Kedvenc elfoglaltságom az evés, azért mert bármennyit eszek, nem hízok el... Noshát, utálom amikor leszólják azt, hogy mindíg eszek... A vágyam megkóstolni az összes ételt...
Egy lány következett...
- Én vagyok Airashi. Kedvenc elfoglaltságom a sétálás és a beszélgetés, szeretek emberekkel ismerkedni. Utálom a perverzeket...
És most vajon ki következett? Hát na ki ? Smile
- Üdv, a nevem Seishi. Nincs kedvenc elfoglaltságom, de lehet, hogy van... Ha mondhatjuk annak... A kedvenc elfoglaltságom ugymond, az álmom és a vágyam megalapozása... Utálom azokat, akik rombolják Amegakuret.
- Seishi, és mi az álmod?- kérdezi Sashou
- Hát... Az álmom, nos az álmom az nem egyszerű dolog... Az álmom, hogy egyszer Amegakure is bekerül a nagy shinobi nemzetek közé. És, hogy én legyek a 2. legerősebb Amegakureba, vagy akár a legerősebb a világon...
- Hmm, érthető, nos ha már ennyire ismerjük egymást, senki se akar edzeni egy kicsit?
Seishin leugrott a padról, és ezzel jelezte, hogy készenvan. A többiek is utánna mentek.

Eltelt egy év. A csapat pár tucatnyi D és C szintü küldetésen vett részt. Az alatt az 1 év alatt, megerősödött a geninek chakrakontrolja. És már sikeresen tudtak fára mászni, kezek nélkül. Kaptak egy ujabb feladatot, egy B szintü küldetést. Erre a küldetésre velük eggyütt még egy csapatot is küldtek. A feladat érdekes volt. Volt 1 bandita tábor, amit 1 elveszett ninja vezet. És ezt a tábort, nekik kellett lerombolniuk. Geninekre bízták a mesterükkel mivel csak 1 ninja van ellenfél ként. A küldetésre Seishi a szokásos fekete köpenyét vette fel. (Itt nincs ninjatoja) Ki is indultak hát a faluból egy szép esős napon. Az út 3 óráig tartott, mikor megérkeztek letáboroztak 2 kilométerre a tábortól. Ariashit, a kis kunoichit elküldték felderíteni a terepet, mivel ő tudott a legcsendesebben viselkedni. Amikor visszatért, megrázó hírt hozott. Több mint 15 bandita van ott. Az őröket 3 óránta váltják. A szökött shinobit még nem láttam...A 8 fős csapat, eltervezte gondosan a behatolást, és majd este fognak behatolni. Seishinek kellet leszednie a legközelebbi banditát a szökött ninja sátorához. Eljutott odáig, de amikor elkábította a banditát, a ninja megfogta a gyereket, és elhúzott a hejről. 200 méterrel odébb, egy sziklához szorította a ninja Seishit. A ninja haja fekete fél hosszú volt. Arcát sajnos nem látta mert maszk fedte. A ninja eközben egy kérdést tett:
- Mit akarnak Amegakkure kutyáji a táboromba?!?!
- Meg akarunk ölni titeket...
- Persze, ilyen kutyabajos geninek? Neviccelj...
Seishi már majdnem megfulladt, amikor még utolsó lélegzetnyi erejével, fejen tudta csapni az ellenfelét. Olyannyira, hogy az elesett. Seishi végre kapott levegőt is. Elkezdett menekülni, de a ninja már utólérte, és egy óriásit rúgott bele.
- A picsába!!!!!!!!! Miért kell neked Amegakkure ellen harcolnod?!- Kérdezte fenyegetően Seishi
- Amegakkure, az 1 nyomornegyed. Nem éri meg ott élni... Inkább rablok, csak ne legyek szegény... Neked könnyü beszélni, a szüleid még élnek!
- Nemérdekel! Én bármit megteszek Amegakkureért...
- MIÉRT?!?! Mi értelme van azt a piszkos nyomorfalut szolgálni???!
- Mert én akarom, én akarom megváltoztatni a falut, azt akarom, hogy ez legyen a világ eggyik legerősebb faluja.
- Egy ilyen kisgyereknek, mint te... Nem fog sikerülni... Még egy genint se tudsz legyőzni...
- Szóval te genin vagy!
- Kuss, ne kiabálj vagy kinyirlak.
A ninja még megrugdosta Seishit. Aztán abbahagyta. Csak nézte Seishit, és azthitte hogy már kipurcant.
- Tudod mit! Én fogom kinyírni a drágalátos isten angyalotokat....
- Dehogy fogod... NEMHAGYOM!
És Seishi utolsó de tényleg utolsó erejéből hason ütötte, de eléggé erősen ahoz, hogy kiüsse az elveszett genint... Mikor a ninja elterült, akkor Seishi is összeesett, borzasztóan fájt mindene... És már csak gondolkozni volt ereje... ~Miért kell, miért elhagyni egy ilyen falut, nem inkább fordítva kellene, szolgálni a falut hogy felülkerekedjen másokon, még ha szegények is vagyunk... Mindegy, ez a shinobi már kipurcant, és én is kezdem elveszteni az eszméletem... Tulságosan is fájnak a bordáim, nembirok... De ez így nemjó... Nem üthet ki egy ilyen egyszerű ninja, nem.... nem!! Nem!!!!!!!!! NEM !!!!!!!!!!!!!!! Felkell kelnem, nem hagyhatom hogy meglógjon, nyilj ki szemem, gyerünk már!! Gyerünk! Fel kell állnom, én leszek a világ legerősebbje, fel kel állnom, tul kell lépnem a határaimat... Gyerünk. Gyerr....ünk.....~ És elájult.... Az akaratereje nem volt elég ahoz, hogy uralni tudja a testét. De, 30 perccel később. Mikor már kinyitja a szemét, akkor már a mestere viszi vissza Amegakuréba. Érezte, hogy be van kenve valamilyen szerrel a teste, és már nem is érzi a fájdalmat. De annyira gyenge, hogy mozdulni se bír. De a mestere megdícsérte őt, hogy egy nagy tettet hajtott végre a szintjéhez képest...
Egy kis chuunin vizsgát rendeztek a faluba, közönsége nem volt, zárt területen történt. Mindössze 10 jelentkező volt. 2 próbából állt a vizsga. Az 1. vizsga taktikai viszga volt. A feladat az volt hogy hogyan kéne bejutni egy házba és 3 ninján átjutni. És ezt 2 ninja segítségével. Seishin válasza egyszerűnek tűnt, az ablakon 2 ninja bedob 2 füstbombát, és aztán ők is bemásznak az ablakon, gyorsan ninja módjára a füstben elintézik a ninjákat, és lefoglalják a házat. De sikeresen átment. A 10 jelentkezőből 6 ment át. Seishi segitségére volt, hogy a csapatából senkit se indítottak a chuunin vizsgára. De a vizsga vezető azt a döntést hozta, hogy a 6 ninjából csak 3 lehet chuunin. Ezt harcok során érték el. Mindenki küzd 1 et, és aki győz a másik ellen, az chuunin lehet. De szigorúan tilos volt megölni a másikat. Seishinek egy érdekes ember jutott, mindíg váltogatta az újjain a gyűrűket... Ami eléggé furcsa volt. De ez csak 1 babonája lehet a csávónak. Gondolta Seishi... Mikor megkezdődött a harc, Seishi a szokásos köpenyébe volt, beállt egy védekező pozicióba, elővéve egy kunai-t. A másik ninja se habozott, egy sait húzott elő a hátamögül. És nekirontott Seishinek, a fickó csak úgy hadonászott a saial, néha meg is tudta karcolni Seishint, de Seishin egy rúgással a térdein, kibillentette az egyensújából a fickót, és sikerült elvenni tőlle a sait, mivel Seishin nem tudta használni a sait, ezért eldobta messzire, a másik fickó elé dobott 2 füstbombát, és már csak püfölés hallatszott, mikor szétoszlott a füst, Seishi még állt, viszont a vállába szúródott 1 kunai. A másik ninja feküdt, össze volt verve. És így Seishi győzött. Ez volt az utolsó csata, de a vizsgavezető még figyelmeztette őket, ne örüljenek... Még lesz 1 vizsga amit nem árult el... Másnap mindenkit összehivott, és a próbájuk az volt , hogy 3 napig éljenek az erdőben, és kutassanak egy közepes méretű szikla után, amire az van írva, hogy shinobi... Ha megérinti valaki, akkor az jelez, hogy végzett a vizsgával az első shinobi. Ha 3 napon belül egyikőtök sem találja meg a követ, akkor nem lesztek chuuninok... Seishi és a másik 2 ninja elindult az erdőbe. Egy helyen hagyták őket, ahonnan elindultak keresni a követ. 5 óra mulva, az egyik ninja megtalálta a követ, és máris érkezett hozzá 1 ninja aki elvitte. Másnap, Seishi talált rá a kőre, már korgott a gyomra, és hal fogás közbe talált rá. A 3. ninja is megtalálta a követ. Így mindannyian átmentek.

Hazafele menet, öreg apja már egy ajándékkal várta fiát, egy ninjatoval. Aztán apja 2 hétig tanította fiát, hogyan használja a ninjatot, míg el nem sajátította... Seishi a volt mesteréhez ment, egy különleges kéréssel. Azt kérte, hogy tanítson neki 1 jutsut. A mestere Seishi kezébe rakta a chakraérzékeny papírt, és az tűz beállatotságot jelzett. A mestere megörült, mivel ő is tűz beállítotságú, és kitervelte, hogy megtanítja neki a Katon: Goukakyuu no Jutsu. Másnap neki is láttak a jutsu tanulásának. Utasította neki, hogy próbálkozza koncentrálni a chakrát, és képzelje is le ahogy a tűz a száján keresztűl kiáramlik. De nem sikerült elsőre, de a mestere nem is csodálkozott... Az edzése 3 hónapig tartott, amikor már tudta használni a Katon: Goukakyuu no Jutsut... Már veszélyes küldetésbe is beleavatták Seishit. Egy küldetést kapott, amit az apjával kellett teljesíteni. Híreket kaptak miszerint egy Konohai tábor jelent meg nem messze a falutól, 20 kilométerre. Seishi az apjával gyorsan oda sietett, szerencsére a táborba is csak 2en voltak. Meglepetés bulit rendeztek, méghozzá 6 robbanócetlis kunaial. Amikor lerombolták a tábort, de a két ninja nem a táborban volt. Tábortűzi fát gyűjtöttek, a ninjákat nagyon megijesztette a robbanások hangja, ezért hirtelen a táborba siettek. És ott, 2 ninját találtak, az első átlagos chuunin felszerelésbe volt, de a másik egy fekete köpenybe. A ninják lerohanták az Amegakureikat. De apja fiával megbeszélte, ha harcolni fognak, akkor csak távolabb egymástól, ezért szétváltak. Amikor Seishit követte a ninja, Seishi az övtáskájából kivett 3 shurikent, ugrás közbe megfordult, és a ninjához vágta. A ninja érkezte kikerülni, és Seishin felé rontott, Seishi épphogy védekezni tudott, de a ninja a levegőből olyan erővel rontott rá az ellenfelére, hogy Seishi nekicsapódott egy fának. De még bírta a strapát gyorsan felpattant, mogformált egy kézpecsétet, és..... csinált 3 bunshint. A ninja a középsőre dobott 1 kunait, aki az eredeti volt, de Seishinek sikerűlt épphogy kitérni előlle, de véletlenül felsértette a kezét a kunai, és a földre tértek. A ninja erre kézjeleket formál, és a végén kimondja : Fuuton: Reppusho // Szél elem: Erős Szélvihar Tenyér! Seishinek ép hogy sikerült kitérnie a szélörvényből. Nagy mázlija volt. Egy nagy sziklához közeledtek, ahol a ninja megint használta Seishi ellen a technikáját. De seishint gondolta: ~Úgyis ki akarom próbálni...~. És ő is kézjeleket formázott. És pont egyidőben, kimondták a jutsu nevét Seishi : Katon: Goukakyuu no Jutsu! A ninja : Fuuton: Reppusho. ~Ha ez nem sikerül, nekem végem, ez minden chakrám felemésztette~ Gondolta Seishi. És mivel a tűz erősebb a szélnél, Seishi sikeresen bepörkölte az ellenfelét. A tábornál találkozott az apjával, vele is minden rendben ment, elintézte a ninját, bár egy kicsit gondot okozott neki. Ez volt az 1. küldetése chuunin ként. De a kalandok most kezdődnek...

A hozzászólást Gosai Seishi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 20 2010, 21:58-kor.
Gosai Seishi
Gosai Seishi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 170

Vissza az elejére Go down

Gosai Seishi Empty Re: Gosai Seishi

Témanyitás  Konan1 Pént. Aug. 20 2010, 20:43

Szia. Elolvastam az előtörténetedet és hagy mondjam le, mennyire örülök, hogy van valaki aki felvállalta Amegakuret és nem is akárhogyan... Very Happy Talán az élet iróniája, hogy én ellenőrzöm le a történetedet, már ha a karaktered ennyire "istenít", akarom mondani angyalít Very Happy
Azonban! Chuunin rangú shinobit tudtommal nem lehet indítani, de szavazásra bocsátom a dolgot. Még mielőtt ezt megtenném arra kérnélek meg, hogy egy kicsit javísd át a történetedet, legalábbis az utolsó részt, pontosabban:
"A ninja a középsőre dobott 1 kunait, aki az eredeti volt, de a jobb oldalti klón elhúzta a levegőben lévő igazit a kunai elől, és a földre tértek."
Ezt azért, mert a sima bunshin no jutsu nem képes bonyolult mozdulatokra, valamint fizikai erőkifejtésre, így nem tud téged elhúzni a shuriken elől. Az anime/mangában a Bunshinra volt egy jó kifejezés még az legelején: "Egyfajta illúzió" ami arra hivatott, hogy emgtévessze az ellenfelet ^^
Ha ez megvan, akkor értesíts engem, vagy jelezd valahogy, hogy javítottál.

Üdvözlettel: Konan
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Gosai Seishi Pént. Aug. 20 2010, 21:23

Hellobello!
A javítás megtörtént Smile
Köszi, hogy indítasz egy szavazást! És még valami: Ha netán tesztelni akartok, akkor rendezhetünk felőllem próbajátékot Very Happy
Gosai Seishi
Gosai Seishi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Pént. Aug. 20 2010, 22:48

Látszik, hogy sok mindent értesz, de főleg ha chuunint akarsz kezdeni, akkor a számodra megfelelő részeket a chakraelméletből, és a meglevő, és tervezetten meglevő jutsujaid leírsát olvasd el és tanuld meg. A chuuninság egyik feltétele, hogy minden jutsuddal légy tisztában, nem akarunk chuunintól mindenható bunshint látni...
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Témanyitás  Gosai Seishi Pént. Aug. 20 2010, 22:50

Igenis rendben! Embarassed
Gosai Seishi
Gosai Seishi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Kedd Aug. 24 2010, 17:33

Szia!

A Ninja Tanács elfogadta a kérelmedet, így a karaktert elfogadom.
A karakter ismeri az alapjutsukat, ezen kívül az általad kért Katon technikát. Valamint, ha igényt tartasz rá, akkor Amegakurei ninjáknak járó ingyenes jutsuk: Kirigakure no Jutsu, Mizu no Muchi (ezek víz elemű ninjutsuk)
Kezdő chakraszint: 150
Szint: C
Kezdő pénzösszeg: (képzeletben levontam Very Happy) 1200 Ryou

Írj adatlapot a szabályoknak megfelelően! Jó játékot!
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Gosai Seishi Kedd Aug. 24 2010, 17:50

JUHHUHUUUHÚÚÚÚ!!!!!!!!! Köszönöm Very Happy
Gosai Seishi
Gosai Seishi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Kedd Aug. 24 2010, 20:33

Ne felejtsük ki, hogy 4 jutsu, ami chakraszintből és szintből megoldható, az is jöhet ilyenkor.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Gosai Seishi Szer. Aug. 25 2010, 10:21

Dainamikku Entorii // Dinamikus Belépő (C szint 150 chakra)
Katon: Dai Endan (D szint 120 chakra)
Feloldás // Genjutsu Kai (C szint 55 chakra)
awanuke no Jutsu // Szabaduló technika (D szint 55 chakra)

És ezeket a jutsukat szeretném, de van 1 kis probléma... A szabálzatban sehol se találtam erre leírást ^^" Szóval, akkor 4 technika aminek maximum C szintje van és 150 chakra szintje. Vagy 4 technika C szinten, és összeadva a chakraszinteket maximum 150 chakraszintet adjon? És vonjam le az adatlapomon?
Gosai Seishi
Gosai Seishi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Szer. Aug. 25 2010, 11:49

Jó így; semmi sem von le a chakraszintedből.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Gosai Seishi Szer. Aug. 25 2010, 11:52

Köszönöm a gyors válaszod
Gosai Seishi
Gosai Seishi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.