Mocsárvidék

+8
Hattori Arata
Pein
Fukasaku
Orochimaru (Inaktív)
Hiyama Takeo
Yamato
Deidara
Unazaki Ashura
12 posters

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Mocsárvidék Empty Mocsárvidék

Témanyitás  Unazaki Ashura Szer. Szept. 29 2010, 17:31

Egy közepes méretű mocsárvidék a Folyó országában, amin csak egy ösvény található, viszonylag közel van különféle erdőkhöz.
Unazaki Ashura
Unazaki Ashura
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 61

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 820

Vissza az elejére Go down

Mocsárvidék Empty Re: Mocsárvidék

Témanyitás  Unazaki Ashura Szer. Okt. 20 2010, 18:01

//Ebben a postban egyúttal befejezem a Hyoton: Kawasemi nevű saját jutsum tanulását is. //

Ashurának végre eszébe jut az a bizonyos jutsu, és "feláldozza" azt amit szükséges. Egy szempillantás alatt már meg is jelenik a krokodil, aki körül szaglássza Ashurát, és feltehetőleg "kérdőn rá néz" az Unazakira. Ashura kicsit gondolkodik, majd megmondja, hogy hova akar elutazni.
- A Folyó országi mocsárvidéket szeretném úti célnak jelölni.
Ashura amint elkönyveli magában, hogy a krokodil megértette a dolgot, a jószág szája felé nézett, és már érezte, hogy valami kezdi befelé húzni. Előtte csak sóhajtott egyet, és ezt gondolta magában.
*Geronimo...*
A krokodil belseje nem éppen a legcsábítóbb helyszín amit az ember eltud magának képzelni, de ha muszáj akkor muszáj. Egy kicsit legalább megpróbált lazítani...bárhogy próbálta egy gyomorban ez nem volt egyszerű. Bár legalább a belseje puha volt, de a sok mozgás kényelmetlenné tette. Nem is tudta mennyi idő telt el, talán kevés, talán sok, de nem tudta számon tartani. Aztán egyszer csak fényt látott az alagút végén, és a következő pillanatban csak arra eszmélt, hogy egy mocsár szilárd talaján feküdt, tiszta nyálasan. Körül nézett, és elkönyvelte magában, hogy a kis krokodil már el is tűnt. „Kis”. Feltápászkodott, kinyújtózott, megropogtatta a nyakát és a kezeit. Tudja, hogy rossz szokása, de egyszerűen túl jó érzés miután kiroppant a nyaka, csak aztán nehogy leessen egyszer. Elindult arra amerre jónak látta, nem ismerte annyira ezt a mocsarat, de azért már 1-2 alkalommal járt erre. Egy ismerős fa, egy furcsa alakú szikla, és egy ismerős útszakasz a jó irányba kergette Ashurát, és örült, hogy végre haza térhet. Jó hosszú ideig volt távol, a Démonok országa, Tea országa, aztán még az a harc is...Erről jut eszébe. Gyakorolnia is kéne azt az új kis jutsut amit kitalált, és még sok másik is kering a fejében, csak nem jut sok ideje kifejleszteni őket. Ahogy kiér a mocsárból, eldönti, hogy egy kilóméterrel arrébb inkább lepihen, majd tovább fejleszti a jutsuját, úgyis haza ér, elvégre pár óra nem oszt nem szoroz, ha már ennyi ideig távol tetszett lenni. Ennyi távolság után már le is pihent, kifújta magát.
*Kezdünk elhidegülni egymástól Kiyoko-val...nem tudom neki való-e ez az élet, elvégre én már kb. egy körözött „terrorista” vagyok. Én lesz*rom a világot, hogy mit gondol rólam, de Kiyokot is bajba keverhetem, így talán jobb lenne, ha nem találkoznék vele többet...elvégre, egy magam fajta bérgyilkos ninja aki egy bérgyilkos ninja klánt vezet, nem a legjobb parti. Talán elkéne felejtenem hogy lekötöm magam, Kibushát sem értem, hogy miért házasodott össze Nakashimával...hát de biztos egymásra találtak, vagy nem tudom. Ch...mindegy, ideje gyakorolni*
Egy kicsit felidézte, hogy hol tartott, majd újra nekiveselkedett. A keze fölé koncentrálta a jég chakráját, majd elkezdte forgatni. Természetesen gömbölyítette a chakra útját, hogy ne vesszen el feleslegesen, és hogy még jobban nézzen ki. Elkezdte még nagyobbra formálni a jég chakrának jutó térfogatot, próbálta addig csinálni amíg jónak nem látta. Feltápászkodott a jobb keze segítségével a földről, majd körül nézett. Senki semerre. Kiszemelt egy jó képű fát, és eldöntötte, hogy szegénynek most fagynia kell. Felkészült, még egyszer ellenőrizte, hogy minden rendben van-e a jutsuval, majd elindult a fa felé. Nem éppen diszkrét módon a fának tolta, és az érintkezésnél „felrobbant” a kívánt irány felé a jég chakra tömörülése, és így a fa teljesen kikristályosodott jégbe volt zárva. A fehér hajú illető egy aprónyit lihegett, még beüt a harc és a harc utáni gyakorlás. Ismét elkezdte melegíteni a bal kezét, úgy látszik nem lesz kényelmes a jutsu használata, de legalább erős. Szedte a cókmókját, sóhajtott egyet, majd ismét a lefagyott fára nézett. Most hogy így még jobban megnézi, egy tudat alatti hang azt súgja neki: „Törd összeeeeeeee!” Ashu csak elmosolyodott, és engedett a kísértésnek, csak egy kicsit előtte össze vagdosta kristályosodott jeget, hogy ne legyen túl nehéz eltávolítani. Majd kicsit távolabbról, elsütött egy elegántos Fuuton: Daitoppa-t, és bumm, repült a fa összes miliméteres darabkája. Elégedetten távozott a helyszínről.

Jó pár kilóméterrel arrébb járt, egy ismerős hely környékén, egy erdő legmélyebb pontján, Egy hegy lábának az oldalában. Három páncélba öltött katona bújt egy bejáratnak nevezhető képződmény közelében, az erdőnek erre a részére már nem is volt ösvény. A három katona rögtön kipattant a bokrokból, majd egy tisztelgés kíséretében üdvözölték a klán vezérét.
- U...Unazaki Ashura-sama! Üdvözlöm itthon!- mondta a középen álló személy, aki egy alacsony rangú tizedes volt, de Ashura minden (még az alacsonyabb rangú) tiszjeit is ismerte, elvégre ez csak egy apró 75 fős csapat.
- Üdvözlöm Kenachi tizedes, remélem semmi bajos dolog nem történt amíg távol voltam!
- Nem uram! Minden a normális kerékvágásban, csak már hiányoltuk a jelenlétét!
- Áh, értem...nos,további jó szolgálatot!
A három katona csak tisztelgett, majd Ashura odébb állt, vagyis inkább tovább, be a földalatti bázisba. Jó kis hely volt ez, volt levegő, sok volt a fáklya, tökéletesen elrejtve. A folyosókon járva mindenki köszöntötte kellő képpen a vezért. Ashura jól érezte magát ebben a közegben, csak olyan embereket fogadott maga mellé, akikben teljes mértékben megbízik. Valamely módon, mindenki aki ezen a helyen tartózkodik, kapcsolódik az Unazaki klánhoz. Vagy szolgálta már őket a Víz országában, vagy az őseik tartoztak a klán szolgálói közé, vagy csak tartoznak az életükkel Ashurának vagy Kibushának. Oda ért végre a klánvezéri szobához, ami mindennel felvolt szerelve, amire csak szüksége volt. Leült az író asztalához, a forgós székébe, és hátra dőlt, lábait az asztalra tette, majd sóhajtott egyet. Vagyis, egy hangosat.
- Váááááh, de rég ültem ebben a jó kis székbeeeeen!
Boldogan foglalt helyet, és kicsit szunyókált volna, de épp ekkor kopogtak az ajtón.
-Tessék!
Benyitottak. Egy fehér hajú nő volt az, egy megkarcolt Yukigakure fejpánt volt a nyakában, és a lila és kék színek árnyalataiban pompázott. Ashura felállt a székből, és oda ment hozzá, majd testvériesen átölelték egymást.
- Okoni-chan, haza tértem!
- A helyzetfelismerő képességemet szerencsésen örököltem a családtól, szóval észrevettem...Nos Ashura, hol voltál eddig?- mondta számonkérően.
- Erra-arra, amarra...Hosszú történet, és bocs, hogy nem tudok mesélni, de mostmár igazán aludnék egy jót! – mondta mosolyogva Ashura- De megkérhetnélek valamire?- a nő bólintott és Ashura folytatta – Kérlek vedd fel a kapcsolatot az alvilággal, de csak diszkréten! Nézz utána, hogy vannak-e jól fizető bérgyilkos munkák, szükségem lenne egy kis pénzre, amit saját nehézségeim árán szeretnék megszerezni! Nos, most aludnék egyet.
Majd diszkréten kikísérte a nőt, bezárta az ajtót, és ruhástul ledőlt az ágyára, és elkezdte húzni a lóbőrt.

//Úgy gondoltam Shika-sama, hogy majd írsz egy postot, megjön Okoni az infókkal, kb délután. És azután írok egy postot a délelőttömmel együtt, amin keresztül kifejlesztem a másik két jutsut (Hyoton: Hisame; Suiton: Mizu Bunkatsu) Továbbá megnyitom az erőd topicját//
Unazaki Ashura
Unazaki Ashura
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 61

Adatlap
Chakraszint: 820

Témanyitás  Deidara Csüt. Júl. 26 2012, 22:59

Néhány nappal legutóbbi feladatod után ismét úton voltál, mégpedig a Folyók Országában. Az öreged küldött ide, no persze nem piknikezni. Egy ilyen helyen, hol sokféle víz kanyargott, sokféle növény is nőtt, főként nádak, bambuszok és egyéb ellenálló, ugyanakkor hajlékony növények. Ezek pedig igen hasznosak voltak, ha bábokat akart készíteni, vagy csak javítani, fejleszteni az ember. Ráadásul gyógynövények is szép számmal nőttek errefelé, noha felkutatások már igen komoly kihívást jelentett. Így aztán kénytelen voltál különböző alapanyagok és növények felkutatásával és összegyűjtésével tölteni napod, lápos vidékeket járva, kígyókat és nagyra nőtt szúnyogokat ébresztve fel álmukból.
A távolban mintha egy házikót vettél volna ki, hajnali ködbe burkolózva, távol mindentől. Úgy tűnt, a folyóra vagy legalábbis annak szélére épült, igen messze a legközelebbi falutól. Bőséges tennivalóid jóvoltából nem nagyon törődtél vele, munkádra és lépteidre összpontosítottál, hogy a lehető legkevesebb zűrrel gyűjthesd össze a listádon szereplő alapanyagokat. Épp egy szárazabb területen jártál, amikor hangok ütötték meg füleid. Valaki volt a közeledben, sőt, mintha fegyvereket is hallottál volna. A hang forrása felé igyekeztél és rövidesen egy kis rétre jutottál, ahol igen meglepő látványban volt részed. Egy fiú térdelt, szorgosan dolgozva valamin, neked háttal. Igen apró termetű volt, csapzott, vöröses haja és szakadt ruházata pedig nem sok jót ígért. Mikor meghallotta közeledted, hátra fordult, majd rögvest felpattant, hogy szemben álljon veled. Arca elég koszfoltos volt, de úgy vetted ki, hogy nálad valamivel fiatalabb lehet. Bal kezében egy kést szorongatott, mellyel eddig a háta mögött lévő dolgot szerelgette. Most, hogy már felállt, azt is láthattad, hogy egy báb fekszik a földön, azon dolgozott a kölyök.
- Ki vagy? - kérdezte ellenséges hangnemben, miközben jobb kezét a háta mögé dugta.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: 1000 megatonna

Témanyitás  Yamato Pént. Júl. 27 2012, 09:20

//Deidera//

Néhány napja búcsúztam el Akanétől, furcsa lány, de kedveltem, nem tudom mért, de így volt. Most a Folyók országába kerültem. Rajtam van a páncélom, csuklóimon a pengevetők, számon a maszkom, hátamon a páncélon kialakított tokjában a ninjatok, a többi fegyverem pedig a helyén. Kívülálló viszont nem sokat láthatott belőle, mert mikor megkaptam a feladatot beszereztem egy utazóköpenyt, aminek csuklyája is van. Ide nem a falu, hanem az öreg küldött. ~Nem lehet egyszer a faluban is feladatot adni?~ Nem mérgelődtem, mivel így más falvak és országok kultúráját is megismerhetem, bár most nem ismeretszerzés céljából jöttem, hanem az öreg adott egy listát, hogy gyűjtsek be neki csak itt található gyógynövényeket. Ahogy láttam az itt növő fákból simán lehetne bábot is csinálni, kemény, de rugalmas alapanyag lenne belőlük, de akár még javításra is tökéletes. Egész nap elment az alapanyagok, növények gyűjtésével ment el. Első dolgom persze az volt, hogy szerezzek egy nagy ágat, hogy előre felmérhessem a terepet előttem. Szerettem az ilyen feladatokat, mivel ilyen helyeken nem sok mindenki jár. Takeshi pedig egyenesen élvezte a dolgot, mivel nem kellett félnie és szabadon odamehetett, ahova akart és az új ingerek is érték. Egyetlen dolog a hajnali hűvös levegő volt, bár most azt se bántam, mivel sokkal inkább örültem, hogy szabad levegőn vagyok, hogy a hideg leverjen.
A távolban egy kunyhó körvonalait láttam a hajnali ködben, de nem foglalkozhattam vele, mivel dolgom volt és előbb azzal kell végeznem. Folyóra vagy folyópartra épülhetett, később, ha lesz rá időm, akkor fel kell töltenem a víz készleteim, tehát remélem tiszta vizű. Viszonylag száraz terület járva hangokat kezdtem hallani, mintha valaki szerelne valamit vagy harcolnának. Lassan, de biztosan elindultam a hang forrása felé, készenlétben tartva a pengevetőket. Érdekesen nézhettem ki, ahogy közeledem a fiúhoz, de mivel senki nem volt a környéken, így nem tették szóvá. Hamarosan megtaláltam a hang forrását, egy fiúcska dolgozott valamin. Alacsony volt, vörös haja és igen csapzott ruházatából arra a következtetésre jutottam, hogy valószínűleg ő lakhat abban a házban, esetleg még egy felnőtt, mondjuk egy öreg remetével. Meghallotta a lépteim és egyből felugrott és felém fordult, kezében pedig egy kést szorongatott. Most, hogy felállt még azt is megláthattam, hogy min ügyködött azzal a késsel, ami nem más, mint egy báb. Ellenségesen tudakolta ki létemet, én pedig válaszoltam.
- A nevem Yamato, homok falusi vagyok.
Észrevettem, hogy miközben a válaszomra várt, jobb kezét a háta mögé tette, valószínűleg a bábot akarta támadásra bírni. Én persze a térdnél kialakított tekercsbe tartottam Ocút, így csak a pengelövőmre tudtam támaszkodni. Ki is nyújtottam a karom, úgy hogy láthatóvá váljon a fegyver.
- Kölyök én nem tenném! Egy rossz mozdulat és lövök. Nem szeretnélek bántani, biztos, hogy meg tudunk egyezni valamiben, ami mindenkinek jó.
A megegyezést én valahogy úgy gondoltam, hogy vagy ő vagy egy hozzátartozója segít nekem a báb használatban, cserébe én segítek nekik, amiben tudok.

A hozzászólást Yamato összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 03 2012, 13:16-kor.
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Deidara Pént. Aug. 03 2012, 09:59

A kinyújtott kezeden lévő fegyvert látva a kölyök igencsak meglepődött, ám úgy tűnt, ennyi még kevés a leállításához. Mivel szóvá tetted, hogy észrevetted háta mögé tett kezét, így támadásodtól tartva nem hozta mozgásba a bábot. Lehet, hogy valami másra készül? Néhány pillanatig mereven nézett rád, majd kissé megremegett. Kezét továbbra is hátul tartotta, a kést pedig egyre erősebben szorította. Sokkal inkább a földet nézte már, mint téged, közben pedig motyogott valamit, amiből csak néhány hangot csíptél el.
- Nem lehet... nem lehet... az első harcom... már a legelején... nem lehet...
Te igyekeztél a helyzethez képest barátságosan bemutatkozni és rögvest valamiféle hasznot húzni az esetből, hisz a kölyök nyilván nem magától jött rá a bábhasználatra, kellett legyen a közelben egy tanítója, aki neked is tudna újat mutatni. A gyerek azonban nem volt üzletelős kedvében, hiába a szituációhoz képest barátságos hangnemed.
- Megöllek... megöllek - mondogatta egyre hangosabban, kezei remegtek. Végül ismét megrázkódott, aztán kidőlt, arccal az iszapos talajba cuppanva. Ezek után nem mozdult.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: 1000 megatonna

Témanyitás  Yamato Pént. Aug. 03 2012, 13:16

A fegyver látványa a fiút meggyőzte arról, hogy ne hozza mozgásba a bábot, viszont makacsul háta mögött tartotta a kezét, kését pedig még erősebben markolta. Nem nagyon tudtam, hogy mire készülhet, de valamiért a földet fixirozta. Egy kicsit megremegett, majd motyogott valamit, de csak töredékét hallottam mondandójának. Éppen csak befejezte a monológját, mkor is elájult és nem mozdult többet. Lassan előrehajoltam, hogy elővegyem Ocút, ha esetleg visszatér az életbe, akkor lássa, hogy én is bábhasználó vagyok. Persze a mozdulat közben figyeltem, hogy ne tudjon felkészületlenül támadni. Elővettem a tekercset, folyamatosan nézve továbbra is a gyereket, majd elővarázsoltam a bábot, majd letéve a földre visszatettem a tekercset a páncél térdrésznél kialakított tárolójához, és elindultam a gyerek felé, a kezem továbbra is rajta tartva, ha esetleg megmozdulna. Odaérve megnéztem, hogy van-e pulzusa, ha még érzem a szívdobogását, akkor megpróbálom hátrafektetni és elővéve a kulacsom egy kis vizet locsoltam az arcára.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamato Kedd Aug. 21 2012, 21:30

//befagyasztva//
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiyama Takeo Szer. Okt. 30 2013, 22:07

// Orochimaru //

Miután geninünk támadása sikeresen végződött, a vadász meghalt, hiszen mindkét kunai eltalálta, a vadkan ott szagolgatta gazdája holttestét, ekkor Takeo aktiválta a kunaira erősített robbanó cetlit. A detonációt követően a bestia is elpusztult, követte hidegvérű és pszichopata gazdáját a túlvilágra. Azonban nindzsánknak nem esett, jól amit tett, hiszen most ölt először embert. Azzal vigasztalta magát, hogyha nem öli meg a gyilkost, akkor a vadász végez ővele. Ugyanakkor tudta nagyon jól, hogy a shinobi élet ezzel jár. Miután hamar túl tette magát, eszébe jutott a sérült lába, majd ezt követően érezte, hogy valami nincsen rendben. A lábán lévő sérülés kezdett egyre jobban rosszabbodni.
~ Francba! Ha nem vigyázok, akkor ez a seb el fog fertőződni, ráadásul egyre jobban fáj. Sebesülten nem tudom folytatni a keresést. De nem kell aggódnom, van még időm arra, hogy megkeressem. Viszont most visszamegyek a faluba és bemegyek a kórházba, ott majd egy szanitéc nindzsa ellát. ~ gondolta magában miközben odasétált ahhoz a fához ahova a shurikenjét dobta, gyorsan kiszedte a fából a dobócsillagját, majd sietett egyenesen a kórház felé. Egy jó 3 óra múlva megérkezett a faluba, egyenesen rohant a kórház felé. Ott a kórházban beért az ügyeletre ahol, az egyik pápaszemes könyvmoly orvosi kunoichi el kezdte őt kérdésekkel bombázni.
- Asszonyom esetleg ide hívna már valakit, aki ellátna engem? – kérdezte kissé türelmetlenül hősünk, aki nem értette, hogy miért kell neki az adminisztrációnál 20 percet várnia, hiszen szinte üres volt a kórház. Végre jött egy szanitéc, aki odahívta magához a genint és elkezdte megvizsgálni.
- Mi okozta a sérülést? – kérdezte a szanitéc nindzsa.
- Nyílvessző – válaszolta Takeo.
- Látom, kiszedted a nyilat és bekötözted, ez jó. Az a szerencséd, hogy hamar idejöttél, különben elfertőződött volna. Viszont ha megsérül a lábad, akkor az a minimum, hogy leveszed a bokasúlyokat, már csak azért is, hogy ne terheld még jobban az amúgy is sérült lábadat. Én megértem, hogy az edzés végett használod ezeket, a nehezékeket, de egy sérült végtagon ezek a súlyok csak tovább ronthatják a helyzetet. Szerencse, hogy jelenleg csak kis súlyokkal gyakorolsz. – mondta a medikus, miközben lefertőtlenítette neki a sebet, majd elkezdte egyfajta ninjutsuval gyógyítani. Ifjú shinobink tátott szájjal figyelte a medikus nindzsát (szerencse, hogy arca nagy részét álarc takarta), hiszen ő még ilyet nem igen látott, pláne nem testközelből.
~ Basszus! Én ostoba elfelejtettem levenni a lábsúlyokat!  Egyébként pedig …. tény hogy nem kedvelem és nem is használom jóformán a ninjutsukat, de azért el kell ismernem, ezek az orvosi jutsuk tényleg nagyon hasznosak! ~ filozofált el magában, majd miután a szanitéc végzett, Takeo jobban érezte magát, a lába már nem fájt annyira. Azonnal levette mindkét lábáról a nehezékeket, viszont az edzésről nem akart még így sem lemondani, ezért a lábáról levett 1-1 kilós súlyokat ráerősítette a karjaira. Így most 2-2 kg volt a karjain. Shinobink azonnal folytatta az útját. A mocsárvidék felé vette az irányt, mert úgy gondolta, hogy ott tévedhetett el a nő, hiszen az köztudottan egy sűrű és veszélyes vidék. Egy jó 3 órás haladás után a mocsár vidékhez ért és egy fa ágán ülve elkezdett erősen figyelni, egy jó 10 perc múlva megpillant messziről egy női alakot aki éppen gyógynövényeket gyűjt.

Hiyama Takeo
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 97

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Vas. Nov. 03 2013, 02:06

Felrobbantod a bombát, ami megsemmisít minden bizonyítékot, és felszerelést, ami a férfi ruhájában, esetleg nála lehet, ha egyáltalán volt, emellett kihagyod a házába való visszamenetelt, egyből orvost keresel a lábadnak. Veszélyes sérülés volt, és miután megtalálod a saját kis koórházad, ahol ellátnak, boldogabban léphetsz tovább a feladatra. Egy problémával nem számoltál, a friss kötések, varratok könnyen felszakadhatnak, de hátha ennyi volt a feladatban a keményebb haroclás. Miután kimész a kórteremből megindulsz új irányba, teljesen más utat vetve a küldetésednek. Az ágon ücsörögve megpillantasz egy alakot, akit nőnek tippelsz, mint a földről szedeget valamit, majd hirtelen megfordul, pontosan az irányodba, és elindul a fa felé. Kezében megcsillan valami, de ez még nem midnen, jobb oldaladon is egy fényes karú illető alakját véled felfedezni, ahogy bal oldalon is, és kettőt mögötted is, egyértelmáen körbe vagy véve, ha feléd mennek. Rengeteg eshetőség, és lehetőség áll előtted, lehet támadnak, lehet segítséget kérnek, de az is lehet, hogy csak nők a faluból, akik azért fognak fegyvernek látszó tárgyat, emrt azzal metszik a növények szárát, a lényeg, hogy közelednek feléd, tehát lehet látnak, lehet nem, egy alakot kivehetnek a fáról, ha arra néznek, de tény elég magasan vagy, kérdés miként cselekszel, lehet hamarosan az életedre törnek öten...
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Témanyitás  Hiyama Takeo Kedd Nov. 05 2013, 19:46

Geninünk alaposan szemügyre vette a növényeket, gyűjtő nőt, ám hamarosan észrevette, hogy a hölgyen kívül még négy másik személy is tartózkodik körülötte, és mindegyik kezében éles eszközök. Takeo el kezdett töprengeni, hogy mit tegyen, nem ugrott le és ment oda egyszerűen megkérdezni őket. Tanult a hibájából, hiszen ránézésre a vadász sem ártalmas, egy egyszerű öregembernek tűnt, holott egy sorozatgyilkos volt. Ifjú shinobink megtanulta, hogy a látszat az, bizony tud csalni, nem is kicsit, erre a sérült lába a bizonyíték. Biztonság kedvéért előkészített két füstbombát, hátha menekülnie kell majd, nehogy megint úgy járjon, mint a vadásznál. Takeo kieszelt három tervet, három különböző verzióra, hogy miként fog cselekedni.

A - Terv:
Leugrik a fáról, odamegy a nőhöz és megkérdezi őt, hogy nem tud-e valamit a keresett nő honlétéről. Amennyiben a nő és a többi ember nem viselkedik ellenségesen, akkor tovább gyűjti az információt.

B - Terv:
Lejön a fáról, odamegy a nőhöz és megkérdezi őt, hogy nem tud-e valamit a keresett nőről. Ám kiderülne, hogy ezek ellenségek és megtámadják. Ekkor beveti a füstbombákat, és azonnal elmenekül, függetlenül attól, hogy mennyire erős és mennyire veszélyes ellenfelek.

C - Terv:
Épphogy lejön a fáról már azonnal megtámadják őt, nem tud oda menni senkihez kérdezősködni, ekkor visszaugrik a fára azon belül egy adott ágra, ahová valószínűleg követni fogják őt, az ág alá előre ráragasztott robbanó cédulát akkor aktiválja majd, mikor az ellensége, rálép az ágra.

Miután kigondolta ezt a három tervet, előkészítette a robbanó cédulát is, úgy hogy közben figyelte az összes embert és kihasználta a fa lombja adta takarást. Mikor mindennel végzett leugrott a fáról....

Hiyama Takeo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Szomb. Nov. 09 2013, 10:55

Az alakok közelítenek, és ez alapján, te terveket eszeltél ki a lehetséges jövőre. Ami mindegyikben szerepel, hogy leugrasz az ágról, és rá teszel előtte egy robbanócetlit, így ezt meg is teszed, és odasietsz a nőhöz. Nem tudod, hogy kérdésed lesz a veszted, pontosabban megalapozza a másik csapat cselekvését. A nő leveszi magáról a kapucnit, és kiderül, hogy férfi, méghozzá egy a 40-es éveiben járó férfi, és érc hangján szól vissza neked, rámutatva a lábadra.
- Ezt a sérülést nyílvesszőtől szerezted, ki lőtt rád. - Elég furcsa volt a kérdés, mivel ezt csak a nővérke tudta, illetve a vadász, hogy mitől van a seb, ő meg ránézésre megmondta neked. Ekkor kicsit gyngének érzed magad, pont annyira, mintha részeg lennél, és a rókázás felé közelednél, az a rosszullét, amihez szédülés párosul, kicsit megtándtorodsz, de még kiveszed az alakokat, akik közelítettek. Három ismeretlen, és a nővérke, aki bekötözte a sebed., majd minden elsötétül.

Egy szobában kelsz fel, egy robbanócetlit elhagytál, bár nem hiszem, hogy ez lenne a legnagyobb problémát, félmeztelenre vagy vetkőztetve, és egy székhez vagy kötözve. Az asztalon észreveszed a felszerelésed, és hát, mint mindenki, te is megpróbálsz az erődel kiszabadulni, persze sikertelenül. Ekkor nyílik az ajtó, és egy nagyon dögös nő lép be rajta, bizony az orvosod az, csak mintha kicsit nyíltabb lenne, talán ez az igazi énje, nem pedig a szerep.
Mocsárvidék Tifa-Sexy-Anime-FF7
- Ne haragudj cuki, én nem akartalak bántai, de ha a főnök azt mondja, hát... - el is akadt a szava, mert belépett az öreg, aki valószínüleg a fnök lehet, nem tudtad, hogy hol vagy, de itt nem szorulhattál az erődre a kiszabaduláshoz, csakis fondorlatra, észjátékra, és az agyad gyorsan be is indítja a pofon, amit kaptál. Nem vol túl erős, de nem tudod mi vár még rád.
- Erigy innen lány, én hallgatom ki. - a nő szomorúan kiszaladt. - Nos, ugyebár az a seb, esetleg találkoztál egy vadászzal az erdőben? Voltál a házában is? Átkutattad? Mi van a vadásszal? És miért keresed azt a lányt? Most rögtön válaszolj ezekre a kérdésekre, különben az ég áldjon meg, a lelked is kiverem belőled. - nézett rá frusztráltan. Ha nem válaszolsz mindig kapsz egy pofont, ami egyre erősebb és erősebb, ez azért is lehet, mert egyre kevesebb ingert bír az arcod, vagy mert a férfi erősödik, ahogy dühös lesz, ki tudja...
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hiyama Takeo Vas. Nov. 10 2013, 21:11

Az ifjú genin leugrik a fáról, majd odamegy a nőhöz, ám nagyon meglepődik, mikor kiderül, hogy az illető mégsem nő, hanem egy negyvenes éveiben járó férfi. Ráadásul az ember célirányosan megkérdezi hősünktől, hogy a lábán szerzett seb nyílvesszőtől van-e. Shinobink erre még jobban meglepődik és el is, kezd gyanakodni, és hamar leesik neki, hogy bajban van, próbálna menekülni, úgy ahogy eltervezte, de hirtelen szédülés jön rá. Elkezd minden elhomályosodni körülötte, ezután némi hányinger és erős fejfájás kezdi gyötörni, majd minden elsötétül körülötte.
Nem tudni mennyi idő múlva magához tér, lassan kinyitja a szemeit, próbál mozdulni, de hamar rádöbben, hogy meg van kötözve, a szembe lévő asztalon látja a felsőruházatát, a fegyvereit és a többi felszerelését. Körül néz kissé idegesen és látja, hogy egy zárt helységben van.
~ Megint mi a fene történt??!!! Ezt most már, nem akarom elhinni, meg sem támadtak, de mégis elájultam. Most pedig meg vagyok kötözve, és fogoly vagyok. De hogyan?! Hmm…két dolgot tudok elképzelni. Ad1: Bevetettek ellenem valami speciális altató és/vagy kábító hatású gázt, ami színtelen és szagtalan. Ad2: Egy erősebb típusú genjutsu, hiszen én képtelen vagyok genjutsut használni, sőt még a feloldására is képtelen vagyok. De ha genjutsu lett volna, akkor kellett volna látnom valami fura illúziókat, ilyenkor pedig el szoktam harapni a nyelvemet, hogy kijöjjek belőle. Szóval én a spéci gázra tippelnék. ~ töprengett el magában, ezt követően döbbenten látja maga előtt azt a szanitéc kunoichit aki, ellátta a sérülését, annyi különbséggel, hogy most dögösebb ruhában volt. A nő sajnálkozva próbált elnézést kérni, ám akkor jött az a negyvenes férfi, akivel találkozott, előbb lekevert a geninnek egy maflást, majd durván elkezdett fenyegetőzni és kérdéseket feltenni. Hősünk unottan és sóhajtozva így felelt:
- Igen a sebem a lábamon egy vadásztól van, aki meglőtt egy nyílpuskával. A vadász egy sorozatgyilkos volt, megöltem őt, a vaddisznójával együtt. Ugye-e nem volt a rokona? – kérdezi hősünk gúnyosan, ám tökösen – Nem, nem kutattam át a vadász házát. Hogy miért keresem a lányt? Mert ez a küldetésem, egy tanigakurei genin vagyok, aki ezt a küldetést kapta. Válaszoltam minden kérdésére. Amúgy miért támadtak rám, és miért tartanak fogva engem?!

Hiyama Takeo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Kedd Nov. 12 2013, 19:19

Nem érted mi történt veled, sejtésed egy Genjutsu, hol ott csak megmérgeztek téged, de nem probléma, talán jobb is a tudatlanság. Egy ütés után válaszolsz a férfi kérdéseire, és mindent ki tud húzni belőled pillanatok alatt. Ekkor összeráncolt homlokkal kirohant a szobábból, az ajtót nem csapta be, és ez lett a veszte, ugyanis te is kihallgathattad őt, ha jól figyelsz. Látszott zavartsága, és megilletődötsége a válaszaid alapján, ezért nem végzett el egy ilyen egyszerű műveletet.
- Tanigakure rájött, megtalált minket. Nem gondoltam, hogy egy genint küldenek.
- Dehát, mindent terv szerint végeztünk el, nem volt semmi probléma, elég emberünk van a falu pontjain...
- Nem tudom, Hisozaki-t megölték, de szerencsére a ház... - ekkor vette észre téged, és csapta be teljes erővel az ajtót. A nő bent volt, veled a szobában, és megbánás volt az arcán, úgy tűnik nem velük van, csak irányítják, de ki tudja. Lehet, csak megjátsza, nem lehetsz biztos mindenben. Valahogy ki kell szabadulnod, talán szavakkal, talán tettekkel, arra képes vagy, hogy felállj a székkel, bár ha a nő ellened van, könnyen legyőzhet úgy téged, ha nem, akkor is nagy zajt csap, ha összetöröd a széket, és sérülést is okozhat. Gondolkodj.
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hiyama Takeo Vas. Nov. 24 2013, 18:53

Miután a genin válaszolt a kérdésekre, a férfi megdöbbent arccal kimegy a helységből, úgy, hogy nem csukja be maga után az ajtót. Így viszont a genin hallott mindent. Taekeo azonnal elkezdte törni a fejét valamiféle megoldáson, hiszen tudta, hogy azonnal ki kell szabadulnia valahogy.
~ Ezek a tagok, valamiféle bűnözők lehetnek, hiszen, most kétségbe vannak esve, és ahogy elnézem a nővért is, elrabolták. Bár ez nekem gyanús… egy szanitéc nindzsát a faluból csak úgy nem tudnak elrabolni és bűnözésre kényszeríteni, ez feltűnt volna a falunak is. Szerintem a medikus kunoichi csak megjátssza, hogy sajnál engem. Bár kitudja…. semmibe sem lehetek biztos. Ki kell valahogy szabadulnom, majd meg kell szöknöm, aztán megnézem a vadász házát. ~ gondolta magában majd, alaposan végig mérte a terepet. A széke nem volt annyira messze attól az asztaltól, amin a fegyverei voltak. Shinobink kitervelt két tervet.

A-Terv:
Megkéri az orvosi nindzsa nőt, hogy segítsen neki a szökésben, amennyiben a nő segít neki, valamint eloldozza akkor gyorsan, összepakolja a felszereléseit, majd együtt lelépnek.

B-Terv:
Szintén megkéri a nőt, de amennyiben a nőről egyértelműen kiderül, hogy ellenség és a sajnálkozása csak aljas színjáték volt, akkor Takeo nyugton marad, kis idő múlva megkéri a nőt, hogy legalább vizet adjon neki. Feltehetően a nő hoz neki vizet. Van egy mosdó a másik helységben, kicsit odébb. Amennyiben a nő elmegy a pohár vízért, a genin fel áll majd odavonszolja magát, az asztalhoz, hátra van ugyan kötve a keze a székhez, de próbál úgy helyezkedni, hogy az egyik kunait ki tudja szedni az övtáskájából, szerencsére ki van az nyitva, majd gyorsan visszamegy az ”eredeti” helyére, és elkezdi, a kunaival óvatosan (és egyben nehézkesen) elvágni a kötelet. Majd ha visszaér a nő, akkor abbahagyja a kötél elvágását, hogy ne legyen feltűnő. Ezután valahogy óvatosan kioldozza magát, amennyiben sikerül kioldoznia a magát, akkor hirtelen megtámadja a nőt (akkor amikor az nem figyel), mihelyt a csajt leütötte összeszedi a dolgait, majd próbál valahogy lelécelni.

Miután kigondolta a tervet, megszólítja a nőt halkan:
- Hé! Egy faluból valók vagyunk. Segíts megszökni! Oldozz ki, a többit bízd rám!

Hiyama Takeo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Vas. Dec. 01 2013, 12:08

Kicsit talán kevés dolgot szűrtél le a szituációból, csak azt, ami a szemed elé tárult, nem gondolkodtál mélyebben, esetleges gyengepontok, menekülési pontok után. A lány zaklatottnak tűnt, ez már biztos, de te megszólítottad, és egy nem túl pozitív választ kaptál viszont.
- Nem tehetem, nem érted. Ennire gyengeelméjű geninek vannak a faluban?! - üvöltött a lány, de közben erősen markolta saját kezét, ahogy kuporodott a sarokban, ám a vizes kérdésedre már kicsit megenyhült, és mosolyogva elindult, úgy tűnt, ennyivel hozzájárulthat itt létedhez, és ez a segtség a lelkiismeretét is rendbe teszi. Mint mondtam egyszerű szék volt, ha hátadra ugrasz, kisebb fájdalmakkal, de kiszabadulsz könnyen, ám te nem így cselekedtél, lassan felálltál, miközben nyikorgott a szék, az asztalhoz sétáltál, és megpróbáltad elvágni a köteleket, de nem ment, ugyanis a fegyvered életlen volt, nem gondoltál rá, hogy megteszik, még csak eszedbe sem jutott, hogy ilyen módon fognak védekezni, kicsorbítják a kunai-okat, részletgazdag munka, tényleg profik, ám te, mind aki csak erősebb vágás kell a kötélnek, nem hagytad abba, így amikor bejött a lány, látta amint ott állsz és próbálkozol megszökni, ekkor egy hatalmas ütést mért a tarkódra, amitől hatalmas bunkfenceket vetettél, majd háttal estél a falnak, és a szék eltört, mégis a következő pillanatban újra középen ültél, a széken, és hátra volt kötve a kezed. Pontosan úgy, mint az előbb, pedig nem ájultál el, és nem történt semmi, két másodperc telt el. Ha körülnézel látod, hogy három óra van, mindhárom hat órát mutat, de nem mozog tovább, az ablakok olyan műek, mintha nem is szűrődne be a napfény, olyan lilás sötétség uralkodik, egy gyertya van a szobában, amiről nem csöpög viasz, és nem fogy el, pedig itt lehetsz már jó ideje, és a lány előtted áll.
- Nem segíthetek, nem érted. Nem érted mi folyik itt? - üvöltött, és az ajtókra mutatott. Na most mit csinálsz, ez olyan furcsa környezet, mi folyik itt?
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hiyama Takeo Kedd Dec. 10 2013, 22:10

Miután a nőről kiderült, hogy nem együttműködő, ifjú shinobink bevetette a B-tervet, ami az elején, még működőképesnek is látszott, ám amikor megpróbálta az életlen kunai-val elvágni a köteleket, akkor a kunoichi-től kapott egy erős ütést, aminek következtében neki repült a falnak, ám szinte abban a másodpercben ugyanúgy találta magát megkötözve a széken, mint a kiinduláskor. A genin nem értett semmit, az egészből, arcán könnyen leolvasható volt a döbbenet, hiszen nem értette a dolgot. Ám kis idő múlva megnyugodott, majd elkezdett gondolkodni, miközben körül nézett a helységben.
~ Mi történt az előbb?! Hiszen székestül felborultam … de mégsem. Az órák mutatói nem járnak. A gyertyáról miért nem csöpög a viasz?! A fene ez genjutsu lenne?!! Na tessék … most aztán bánhatom, hogy analfabéta vagyok a genjutsukhoz. Még kioldani sem tudom. Kivéve ha …. ~ gondolta magában miközben elharapta a nyelvét, ugyanis Takeo csakis így képes genjutsukból kijönni. Vajon sikerült ez a kísérlete?

Hiyama Takeo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Hétf. Dec. 16 2013, 14:54

Gondolkodsz, majd észreveszel furcsaságokat, mire eszedbe jut, hogy talán egy illúzióban rekedtél, de nem tudhatod, hogy mikor kerültél alá, lehet itt, lehet még az elején, és lehet, hogy az esés pillanatában, ezt talán jobb lett volna kisakkozni, mielőtt leírod ugyanazt, amit én, majd egy egyszerű módját a kiszabadulásnak, ám annál fájdalmasabb, és veszélyesebb, hiszen elharapni a saját nyelved, a legnagyobb őrültség, ám megteszed, de valyon most mit tudsz tenni ellene? A nyelv valójában magától is gyorsan meggyógyul, úgyhogy a legtöbb harapás teljesen rendbe jön egy kis ápolgatással. Ez azt jelenti, hogy vízzel leöblíted az érintett területet, majd jégkockát szopogatsz, hogy csökkentsd a duzzadását. Alkalmazhatsz nyomást is, nyelvedet a szájpadlásnak nyomva. Fertőtlenítésnek nem sok értelme van, mert a nyál hamar hígitja, ráadásul a gyomorba került fertőtlenítő nem egészséges. Tehát, ha ezek valamelyikét ismerted, legjobb lenne, gyorsan alkalmazni, ám a genjutsuból kikerülsz, és a fa ága alatt ébredsz, amint a nő, akit eddig is láttál előtted áll, és a kezét a homlokodon tartja.
- Áh, szóval rájöttél! - mosolygott, és egy hatalmas ütéssel a fa irányába küldött. Itt az esély, dönthetsz menekülsz, vagy harcolsz, a többiek eltűntek, de még itt lehetnek, de az is lehet maga a szexi nővérke fog elintézni, mert erősebb, mint te, hát férfi vagy, hozz döntést.
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hiyama Takeo Szer. Dec. 18 2013, 18:01

A fiatal nindzsának sikerült a saját nyelve elharapásával kijutni a genjutsuból. Mikor kijött az illúzióból, ugyan annál a fa alatt találta magát, amiről leugrott a növényeket gyűjtő nőhöz. A csinos nővérkétől azonban kapott egy akkora pofont, hogy elszállt, mint a győzelmi zászló, neki egy másik fának. Nem elég, hogy el volt harapva a nyelve, de még a szeme alatt egy monoklival is gazdagabb lesz. A genin le volt döbbenve, hiszen erősebb genjutsut még soha sem kapott, pláne nem éles helyzetben.
~ Hála istennek, hogy kimásztam az illúzióból. Chh …. a szemét perszóna! Nem csak medikus shinobi, de még a genjutsut is jól használja. Mivel nem vagyok vele egy szinten, ráadásul, még a keresést is folytatnom kell, éppen ezért nem húzom az időt felesleges harccal, amúgy is sérült még a lábam, inkább lelépek. ~ töprengett magában, miközben feltápászkodott az ütés után. Takeo hirtelen megfordult, majd a kunoichi felé hajított egy shurikent, ami elől a nő vélhetően félre ugrik, majd rögtön a dobócsillag után elhajít egy füstbombát is, épphogy a füstbomba eldurran hősünk, azonnal el kezd menekülni. Teljes sebességgel száguld a fák között, remélve, hogy nem éri utol a nő és társai. Egyenesen a vadászház felé veszi az irányt, biztonság kedvéért körbe néz ott, hátha talál valamit. A fák között ugrálva, időközönként figyelmesen hátra néz, hogy nem követi-e valaki. Szerencsére eddig senkit sem pillantott meg. Takeo minden erejét összeszedi és próbál olyan gyorsan közeledni a vadászházhoz, amilyen gyorsan csak bír. Eközben az ég beborul, és el kezd dörögni, várhatóan eső is lesz.

Hiyama Takeo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Szer. Dec. 25 2013, 00:41

ÉS nagyot tévedtél, mert nem lesz eső, // Mondom, hogy ne irányítsd a környezeted, ha nem kapsz rá engedélyt, utolsó figyelmeztetés. // a Nap hirtelen kisütött, és vezette utadat a vadászház felé, miután megmenekültél a nőtől, gyorsan a közelébe érsz, ám ez lehetőséget ad az eddigi támadódnak, hogy beérjen, ám lépéselőnyben lehetsz vele szemben, így két döntés tárul eléd.

1.)Bemész a házba, ahol nem találsz elsőre semmit, ám aztán egy csapóajtóra lehetsz figyelmes, amit kinyitva egy földalatti katakomba rendszerbe kerülsz, hatalmas labirintus, legalábbis annak tűnik, lehet egész Tanigakure-t behálózza, döntsd el, jobbra balra, vagy egyenesen haladsz tovább, a csapóajtón találsz zárat, így meg tudod oldani, hogy ne kövessenek. Ha ezt az utat választod, akkor csak két kanyart írj le, amit megtettél, ugyanis egy általam rajzolt pályán fogsz haladni, és úgy kapod a feladatokat. (pl.: az első lehetőségnél jobbra (itt a kezdés), majd utána balra fordultam... --> és vége.)

2.)Második lehetőséged, hogy amid van, abból csapdát állíts a nőnek, esetleges rajtaütést szervezz neki, ezt rád hagyom miként készíted elő, a terep erdős, fás, és csak az van segítségedre, ami nálad van, bokrok takarják az aljnövényzetet, fű nincs, csak a föld látszik, hajrá!
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hiyama Takeo Szomb. Jan. 04 2014, 20:50

Takeo sikeresen elért a vadászházhoz. Be is ment alaposan körülnézni. A kutakodás közben egy csapóajtóra lett figyelmes. Kinyitotta azt, majd le is ereszkedett, ezután a biztonság kedvéért visszazárta az ajtót, nehogy kövesse a nem rég lerázott kunoichi. Mikor leért elképesztő labirintus látványa fogadta, előtte volt három út. Az ifjú genin nem tudta, hogy mi merre van ezért, csak a megérzésére hagyatkozott. Egyenesen ment tovább a nyirkos és hűvös folyosón. Menetközben itt-ott, a folyosó mindkét oldalán útelágazásokra lett figyelmes. De hősünk csak egyenesen haladt és nagyon figyelt, hátha meglát, vagy meghall valami gyanúsat.
~ Elképzelhető, hogy ebben az útvesztőben rejtették el a keresett hölgyet? Nem lepődnék meg ha igen! ~ filozofált el magában útközben.

Hiyama Takeo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Hétf. Jan. 06 2014, 15:13

Nehézkesen, de a labirintust választottad, mint továbbhaladási terv, a szemed elé nem tárul nagysága, hiszen sok értelme nem lenne a barlangrendszernek, ha jól átlátható lenne, amit látsz, hogy alagutak vannak előtted, és csak sejtheted, hogy nem egy irányba haladnak. Terved a jó öreg "egyenesen előre" taktika, így elhaladsz egy jobbra elágazás mellett, és továbbmész előre. Hideg van, bár ezt te magad is megérzed, és a nyirkos falak sem kecsegtetnek semmi jóval, lehet, hogy épp az ellen csapdájába gyalogolsz. Hangokat nem hallasz, teljes a csend, és a látásod is zavarná a sötét, ha nem lenne minden öt méter megtétele után egy fáklya a falon, lehet gondoltak rád, vagy más is használja ezeket az utakat, lehet valaki él itt. Ahogy haladsz egy újabb hármas elágazáshoz érsz, ahonnan három különböző hangforrás érkezik feléd, de a visszhang miatt nem tudod megmondani, hogy melyik jön elölről, balról vagy jobbról, a három hang a fémek összecsapódásának édes melódiája, mintha valami szilárd anyagot dobálnának a földhöz, ám nem túl nehezet, talán fa, vagy akármi más, és a harmadik maga az ének, legalábbis a pszichopatáknak, ugyanis ez sikítás, méghozzá női sikítás. Nem az a "most erőszakolnak meg" típusú, hanem inkább a "mindjárt meghalok, de még hallatom a hangom". Te döntesz merre haladsz tovább, és leírom neked a lehetőségeket, hogy melyik irányba mi lehet a második lépésed.

Ha jobbra haladsz tovább, akkor egy kis idő után látsz egy utat jobbra, de ugyancsak rajtamaradhatsz a biztos egyenesen is.
Ha egyenesen mész, akkor dönthetsz, hogy ugyancsak lefordulsz egy másik járatba, csak ebben az esetben a járat balra van, vagy tovább mész..
Ha balra fordulsz utadat, ugyancsak három irány közül kell majd választanod...
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hiyama Takeo Pént. Jan. 17 2014, 20:25

A genin ahogyan halad tovább a titokzatos labirintusban, egyszer csak egy kétségbe esett női hangra lesz figyelmes. Ám a hang, erősen visszhangzott, így tapasztalatlan ifjú shinobink nem tudta egyértelműen bemérni a hangforrás irányát.
~ Basszus! Már csak ez hiányzott. Nincsen kizárva, hogy jó nyomon lehetek. Erre a fránya visszhang is nehezíti a dolgomat. Hmm… nincs más választásom, gyorsan több irányba is körül kell néznem, hátha megtalálom a hang forrását. Milyen barátságtalan egy hely, túszok elrejtésére mondjuk tökéletes, hiszen egy ilyen útvesztőben elég nehéz lenne bárkit is megtalálni. Pláne, ha egyedül keres az ember. ~ gondolta magában, majd jobbra fordult, onnan folytatta az útját tovább, majd látott egy elágazást ismét jobb irányba. Oda is befordult, nem tudta, hogy mi várhat rá éppen ezért, az egyik kezét a wakizashija markolatára tette, felkészülve arra, ha netán valami baj történne. Nagyon óvatosan, halk léptekkel és körültekintően fordult be a folyosóba.

Hiyama Takeo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Hétf. Jan. 20 2014, 12:13

Megérkeztél az elágazásba, miután a sikítást meghallottad, és kétszer jobbra fordultál. Egy fal jelenik meg előtted, úgy tűnik zsákutcába jutottál, amikor megjelenik egy férfi, a sziklából bújik ki, ám nem riaszt senkit, nem szól semmit, amíg rá nem nézel, mintha megérezte volna. Elbeszél melletted, nem téged vizslat szemeivel, amíg mondja a mondókáját, valószínűleg vak lehet, de ilyen sötétben nehéz megmondani.
- Jelszó! - hát ez megrémíthet, ugyanis két dolgot jelenthet, hogy itt jelszót kérnek, egy ez jó útvonal, kettő, nem biztos, hogy be fogsz jutni, és mi van, ha megismerik a hangod, pontosabban azt ismerik fel, hogy nem ide való vagy, azért bátortalanul megemlítesz egy szót (rád bízom mit), amire az öreg mosolyogva válaszol.
- Nem, nem ugyan. Biztos új srác vagy, emlékezz, amikor megkaptad a leveled, akkor benne volt egy rejtvény, az lesz az. Mármint nem a rejtvény, hanem a megfejtése, na jó, kedves leszek, elmondom neked újra, biztos megilletődtél, hogy egy vak férfi így kisétált a falból. - kedves az öreg, vagy ravasz, és most nagyon durván be fog csapni, a te megítélésed alapján történnek a dolgok, de gondolj bele. Ha bejutsz jelszóval, hangtalanul, akkor még mindig könnyen haladhatsz tovább, ha nem, ha neki mész a fickónak, akkor könnyen csapdába szoríthatnak az alagútban, és valamit jelszóval védetni bizakodásra adhat okot. Ekkor felzendül a férfi hangja, ritmusosan adja elő a rejtvényt.
"Kutatott, kereset, hogy meglelje a kincset,
de nem volt keze, hogy lenyomjon egyetlen kilincset.
Valószínű, bizonyára felhúzták gyakran,
de nem volt ember, s így nem volt senkivel haragban."
// A gondolatmenet, és a jelszóbemondásod végén írj le két irányt feltételes módban (pl.:ha sikerül a jelszó, erre megyek tovább...), és akkor ha sikerült kitalálnod, arra mész, ha nem, akkor meg mesélem tovább innen. //
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hiyama Takeo Hétf. Jan. 27 2014, 12:15

Ahogyan az ifjú genin befordul a folyosóra, nem lát maga előtt mást csak egy újabb falat.
- "Nagyon jó", zsákutca már csak ez hiányzott! - bosszankodik halkan suttogva, majd hirtelen a kőből kibújik egy öregember merev tekintettel. Shinobink a fegyveréhez nyúl ám látja, hogy az ember egyszerűen elnéz mellette, mint ha nem is látná őt. Ekkor az öreg egy jelszót kér tőle. Takeo csodálkozik egy nagyot, de sejti, hogy ez lesz a jó irány, hiszen nem véletlenül kell a bejutáshoz egy bizonyos jelszó.
~ Hmm... Mi is legyen a jelszó? Nem is tudom ... legyen "Sült Hal". Miért? Mert azt szeretem, lehet, hogy nekik is ízlik! ~ töpreng elmosolyodva, majd kimondja az általa feltételezett jelszót:
- A jelszó: Sült Hal! - mondja határozott hangnemben. Ám az öreg rázza a fejét, jelezvén, hogy nem jó amit hősünk mondott. Ekkor elmond, egy mondókát, amit fura ritmusban ad elő.
Takeo számára ismerősen cseng a mondóka.
~ Jéé ... nagymutertól egyszer már ezt hallottam! Óh... menni fog ez! ~ gondolja magában, majd így válaszol:
- A jelszó nem más, mint ... kiskabát...nem kisködmön! - mondja ki a választ.
Amennyiben a válasz helyes, a shinobi egyenesen haladna tovább.

Hiyama Takeo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Pént. Jan. 31 2014, 16:15

- Helyes, helyes! - mondta az öreg, majd ahogy jött, úgy tűnt el, miközben az ajtó kinyílt neked, és te tovább haladtál egyenesen. Már csak két kereszteződés volt előtted, legalábbis úgy tűnt, és te mindkétszer az egyenest választottad, így egy hatalmas föld alatti terembe érkezel. Oszlopok, és nem egyszerű kő rudak, hanem szépen díszített darabok. Jobbra nézve egy cellát láttál, benne több lánnyal, akik bilincsben hevertek a földön, jöttödre rémült arckifejezéssel feleltek, de nem sikítottak, ennek több oka is lehetett, majd kitalálod mi az. Előtted egy áldozatok bemutatására alkalmas fekhely volt, itt már végeztek ki embert, ezt elsőre meg tudtad mondani. Balra nézve egy ismerős alak tűnik fel neked, aki egy másik járatból került elő, és liheg, nagyon fáradt, de vajon harc miatt, vagy amúgy, hát igen, ő bizony a senseied. És a távolabbi részén a szobának egy férfit veszel észre, aki térdelve vár titeket, nem tűnik ismerősnek, egyik sem azok közül, akikkel eddig találkoztál, ám ekkor feltűnik mellette a férfi, aki még a kihallgatáson szerepelt. Nincsenek válaszok, csak kérdések, de úgy tűnik itt harc lesz.
- Sajnálom Takeo, igazából ez tényleg egy küldetés, nem teszt, felsőbb vezetés adta neked ezt a feladatot, de még nem tartottalak elég erősnek hozzá, így az utolsó eltűnt személlyel csináltam egy álküldetést, hátha távol tarthatlak mindentől, de keveset tudtunk róluk, és arról, hogy kik vannak velük, fene gondolta volna, hogy a vadász is benne van. Igen, figyeltelek... - hajtja le a fejét. - De ne aggódj, már tudom, hogy elég erős vagy, és ketten fogunk megküzdeni velük, utána elmondjuk egymásnak amit megtudtunk, és megkezdjük a lányok visszavitelét a faluba. - fejezte be kényszer hatására.
- Nem engedhetem, hogy innen bármelyikőtök is elmenjen, harc lesz, és ti veszíteni fogtok. - mikor kimondta a szavakat feltűnt egy kisebb banda is a kihallgatós csávó mellett, félreértéseket elkerülve, nem ő beszélt, hanem a térdelő, és mosolyogva néztek téged.
- Mi tegyük meg az első lépést, tiéd a banda, ők nem olyan képzettek, mint a vezetőjük. - mondta a sensei, majd a térdelő felé indult, olyan gyorsan, hogy csak köhögni tudtál a portól, amit felkavart, és újdonsült barátaiddal nézel farkasszemet, öt férfi, és már bántottak téged. A lány nincs sehol.
Mocsárvidék Fable-2-Dungeon-Desktop-Wallpaper

// Amit tudnod kell, mivel majdnem végig egyenesen mentél, így elérted a célpontot, de mellékküldetéseket kihagytál, például: "Harc a csatlóssal", "Ellenség bázisa, és részletes tervei"..., és ez nem baj, csak azért írom, hogy ne lepődj meg, hogy miért értél a célponthoz ilyen hamar, és, hogy nem fogalmazódik meg benned semmi az üggyel kapcsolatban, és hiányoznak információk, a játékod miatt tudsz ennyit. És ismétlem ez nem baj. //
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.