Tewian Kenshin

2 posters

Go down

Tewian Kenshin Empty Tewian Kenshin

Témanyitás  Tewian Kenshin Szer. Nov. 10 2010, 20:19

Név: Tewian Kenshin
Ország: Vízországa
Rang: Genin
Kor: 14
Nem: férfi
Felszerelés: 5 darab kunai, 5 darab shuriken, 2 darab fuuma shuriken, 10 darab senbon, ninja szandál, ninja overál
Kinézet: barna rövid haj, barna szem, szálkás izomzat, fekete nadrág, fekete rövid póló, bal kezén fekete ujjatlan kesztyű
Jellem: környezetével barátságos és mindenki felé nyitott. Ha a szűk társaságban nő van akkor viszont rendkívül zárkózott. Egy igazi adrenalin vadász szereti a vad helyzeteket és imád félni.

Előtörténet:

Tewian Kenshin vagyok kirigakure-no-staoban élek,betöltöttem a 14. élete évem. Édesanyám Enoi Isuna egy fiatal ex-kunoichi. Mindig velem edzett tőle tanultam a kunai dobást, mert kezdetekben nem volt túlzottan az erősségem. Gyönyörű nő a férfiak többsége szerint. Rövid fekete haja férfiasnak tűnhet, de idomai megőrizték a nőies vonásait. Mikor terhes lett velem visszavonult a ninja élettől. Most édesapám műhelyében segít. Édesapám Tewian Nousari egy átlagos kézműves-kereskedő bőrkészítményekkel foglalkozik. Egyedi kunai tartóval büszkélkedhettem. Bár nem volt benne semmi különös csak az, hogy az édesapám készítette.

Én egy átlagosnak mondható shinobi tanonc vagyok. Édesanyám biztatására léptem a ninják útjára. A jegyeim átlagosak voltak, bár a jutsuk elsajátításában az osztály legjobbjai között voltam. Soha nem voltam kiemelkedő tanuló, de a rosszak közé se sorolható. Fizikailag sincsenek problémáim erről édesanyám gondoskodott. A lányok szerint aranyos vagyok és a kisöccsükre emlékeztetem őket. Ez egy picit bosszantott, de nem panaszkodom én jól éreztem magam az osztályban mindig. Szüleim segítettek amiben tudtak édesapám mindig céltáblákat és gyakorló bábukat készített, még édesanyám a technikákból korepetált. Sokkal tartozom nekik és nem hozhatok rájuk szégyent.

Itt állok a genin vizsga előtt. A feladatra előre felkészítettek nem lesz túl nehéz. 1-1 elleni küzdelem a győztes átmegy a vesztes nem. Így az osztály fele garantáltan megbukik.Kicsit várom már a vizsgát. Tudok mindent, de remegek a vágytól, hogy éles szituációban teszteljem, mert ez nem gyakorlás itt már tétje van a győzelemnek. Még nem tudom ki lesz az ellenfelem, de szerintem klón jutsuval megzavarom és gyorsan elintézem. Persze komolyabb kárt nem tehetek benne csak harcképtelenné tehetem. Minden vágyam az, hogy ne lányt kapjak ellenfélnek. Valahogy nem szívesen bántanék nőt. Ez édesapámnak köszönhetem ő tanított meg rá, hogy a nőket óvni kell, bár ami azt illeti édesanyám vigyázott édesapámra, de figyelt arra, hogy ne sérüljön férfiúi büszkesége.

Megkezdődtek a vizsgák, ahogy elvárható volt geninekhez méltó harcok folytak, bár volt 1-2 marha aki fejjel ment a falnak. Titkon remélem én is ilyen ellenfelet kapok. Belépek a küzdőtérre elnézek balra az asztalnál a 4 tanár ül. A kazekage helye üres kicsit csalódott vagyok, hogy pont most van más elfoglaltsága. De elnéztek a velem szembe kinyíló ajtóhoz. Egy szép lány lépked be rajta, nagyot nyelek. Ő Aoin Enou volt az osztály legszebb lánya minden fiú oda volt érte. Ha most legyőzöm akkor mindenki utálni fog. Megkaptuk a kezdő jelet innentől nem volt vissza út. Csak azt látom felugrik és már repülnek felém a kunai-k fenébe, de gyors, el oldalra. Hu ezt sikeresen hárítottam, hogy is volt mit is akartam ja megvan. Kezemmel pecsétet formálok és koncentrálom a chakám. 3 klónt sikerült létrehoznom. Megindultunk felé ő a jobb szélső ütését próbálta védeni, de én a bal szélen vagyok.A lány arca védtelen soha vissza nem térő alkalom, a karom lendül és a szemem becsukom. Érzem ahogy az öklöm eltalálja a lány puha bőrét. Francba remélem nem ütöttem túl erőset. Ezen már késő gondolkodni lány kifeküdt. Támadó alapállást veszek fel, kiül az arcomra a döbbenet, hogy az ellenfelem nekiáll sírni. Eluralkodik rajtam a férfi oda sietek hozzá. Na ezt nem kellett volna hirtelen elhomályosodott a világ és csak a lány könyökét éreztem a gyomromban. A kis szemét átvert térdre rogyok, a fenébe valamit csinálni kell. Édesanyám tanítása megvan ha szorult helyzetben vagyok mit kell tennem. A lány újabb támadásba lendül belém akar rúgni, ezt ki kell bírnom. Elviselem a rúgás erejét elég jól eltalálta az oldalam, könny szökik a szemembe a fájdalomtól, de itt most nem veszthetek zakatol az agyam. Elkapom a lábát kunait rántok majd elrugaszkodva a földtől feldöntöm a lányt és fölé kerülök a kunait a nyakához szegezem. Kinyitom a szemem látom a lány remegő szemeit ő már tudta kikapott. Így is nagyon szépnek találtam ábrándozásom a bíró zavarta meg, azzal a hírrel, hogy győztem. Enou feláll és kirohan a teremből szomorú tekintettel nézek utána. Odasétálok az asztalhoz és átveszem a fejpántomat. Ez-az végre genin lettem. Megyek ki az iskola épületéből ott ült Aoin-can nem tudok mozdulni. A lány feláll oda jön hozzám valahogy már a szemei mosolyogtak. A kezemből kiveszi a kendőt és a fejemre köti. Most viszont olyan történt amire soha nem számítottam kaptam egy puszit tőle. Testem elönti a forróság, ennyire még soha nem voltam zavarba.
- Gratulálok – cseng a fülembe a lágy hang. Látom, hogy elpirosodik és elrohan. Meg se bírtam szólalni, egy dolog járt a fejembe: Ez volt az első csók? Jajj haza kell érnem, hogy otthon elmesélhessek mindent.

A hozzászólást Telwian Kenshin összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 11 2010, 18:16-kor.

Tewian Kenshin
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120

Vissza az elejére Go down

Tewian Kenshin Empty Re: Tewian Kenshin

Témanyitás  Uzumaki Naruto Szer. Nov. 10 2010, 21:10

Üdv!

A nevedet javítsd! A Japánoknál nincs L hang, tehát a Talvian név nem lehet a karid neve.

~Naruto~
Uzumaki Naruto
Uzumaki Naruto
Operátor Profil

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

http://narutohun.niceboard.net

Témanyitás  Tewian Kenshin Szer. Nov. 10 2010, 21:13

Uzumaki Naruto írta:Üdv!

A nevedet javítsd! A Japánoknál nincs L hang, tehát a Talvian név nem lehet a karid neve.

~Naruto~

Név átírva. Értékelésre jeletkezem.

Tewian Kenshin
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 120

Témanyitás  Uzumaki Naruto Szer. Nov. 10 2010, 21:31

A v-t még javítsd át W-re, valamint az usernevedet is írd át.

Az Előtöridben nem találtam hibát, elfogadom. Kezdő pénzösszeg 250 Ryou. Írj Adatlapot, ha még nem tetted volna meg.

Rang: D
Chakraszint: 100
Uzumaki Naruto
Uzumaki Naruto
Operátor Profil

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

http://narutohun.niceboard.net

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.