Amikuja Oshiro

2 posters

Go down

Amikuja Oshiro Empty Amikuja Oshiro

Témanyitás  Amikuja Oshiro Szer. Dec. 29 2010, 22:22

Név: Amikuja Oshiro

Kor: 12

Származás: Hang rejtek

Rang: Genin

Nem: Fiú

Felszerelések: 5 shuriken, 5 kunai, 20 db robbanócetli, 10 méter hosszúságú drót, 5 tekercs, 1 füst bomba, és kér iker katana.

Felszerelés elhelyezése: Egy- egy tekercs a bal és a jobb karján található. A jobb karján lévő tekercs rejti a shurikeneket a bal pedig a kunai-okat. A kard a karakter hátán helyezkedik el egy x-et formálva a füst bomba és a robbanócetli pedig nadrágja egyik zsebében vannak. A drót mellénye jobb oldali zsebében fedezhető fel.

Kinézet: A haja rövid kékes árnyalatú. Idősebnek néz ki a korához képest. Teste kidolgozott egy kék farmer inget és fekete nadrágot visel általában. Arcáról az érzelmek csak ritkán olvashatóak ki.

Jellem: Nagyon barátságos mindenkivel akitől bárminemű hasznot remél. Barátokat ne igazán tudott szerezni inkább csak társai vannak. Ravasz és nem a megbízható emberek közé tartozik.

Előtörténet:
-Nem tudom biztosra, hogy mikor és hol születtem. Még a tulajdon nevemet se tudhatom biztosra, mivel szüleim szájából még nem hallottam. Gőzöm sincs mi végre kerültem ide, és hogy mi is lesz ez után. Csupáncsak egy dolgot tudok, hogy mik a céljaim. Te olyan kedves vagy velem, és melletted teljesen másnak érzem magam Hinori kisasszony. Ha van időd, és szeretnéd hallani, elmesélek neked mindent.- Mondja ifjú hősünk miközben egy fának támaszkodik és nézi a vele egykorú kislányt ki épp a virágokat igyekszik a hajába rakni. Ám most széles mosolyra húzódik a szája majd lágy dallamos hangon kéri, hogy mesélje el a fiú a történetét. Oshiro helyet foglal az árnyékban, majd magához inti a nemrégiben megismert leányt kit alaposan szemügyre vesz. Majd mikor elég közel kerül hozzá szinte suttogva folytatja a történetét.

-Mint mondtam az életem nem a legbiztosabb talajokon áll, a kérdések csak halmozódnak, de a válaszok nem jelennek meg. Jogos lenne a kérdésed, hogy mégis, akkor honnan tudom a nevemet, meg a koromat. Ez egyszerű. Ez állt az aktámban úgyhogy ez vagyok én. Hinnéd, hogy egész életemben most láttam meg először a napot? Tudod nekem kicsit más volt az eddigi gyermekkorom mint a többi ifjúnak. Én a föld alatti laborokban nőttem fel. Kiskoromból szinte nincsenek is emlékeim. Halványan rémlik a sok lombik körülöttem. Egy cső mely a számban végződött, de más egyéb nem rémlik. Stabil emlékeim közül az elsők már a tanuláshoz fűződnek. Nem fizikai edzésekben részesültem először, hanem különböző emberek okították nekem a chakra működését, az emberi test biológia felépítését, az emberi agy működését. Különböző harci stratégiákat és a kémiai mérgek, előállítását. Persze idővel jöttek a fizikai edzések is, és a sok elméletet már a gyakorlati órák is ötvözték. Egy kis kő szobám volt, egy ággyal és egy illemhelyiséggel. Az ételt midig ide hozták nekem ám nem voltam rab. Bizonyos határokon belül nyugodtan mozoghattam, ám velem egykorú sehol sem volt. Csak fehér ruhás emberek. Értelmetlen volt az életem és mikor kérdeztem, hogy mi lesz velem csak annyit feleltek, hogy Kabuto-samannak nagy tervei vannak velem. Ekkor még nem volt nevem, és senki nevét nem tudtam. Nem tudtam mit jelent a szó, hogy család, és most is csak a lexikális tudásokra hivatkozva tudom definiálni ezeket a fogalmakat.-

-Ez borzasztó.- Szólt közbe a lány és már a könnycseppek kezdtek gyülekezni a szeme sarkában. Oshiro gyengéden megfogta a lány egyik kezét mit rögtön elkezdett simogatni míg a másik keze a könnycseppeket törölte le a lány arcáról.
-Ugyan el ne szomorodj e miatt. Habár nem kellemes idők voltak, de kijelenhetem igen hasznosak. Mostani tudásom rég meghaladja a koromat. És életemet is csak Kabuto samanak köszönhetem. Hallottál te már vele ha az ANBU gyökérről?-
-Nem… még soha.

-Akkor mindegy. Látod, nekem már róluk is tanítottak. Az ő mintájukra jöttem létre én. Ők dolgozták először ki ezt a nevelési módszert, hogy megteremtsék a tökéletes harcost. Idővel megtanultam használni a chakrámat. Puszta kézzel tudtam elhajlítani fém rudakat ezzel a megmagyarázhatatlan erővel, és a vízen járás fortéját is megtanultam, mielőtt a jutsukba kezdtem volna. Mikor mind fizikailag mind szellemileg megfelelő lettem különböző próbákat kellet kiállnom. Akadály pálya. Stratégiai feladatok, és ha elbuktam súlyos büntetésben részesültem. Ám már csak egy próba maradt hátra de már vagy egy éve nem informáltak róla. Addig viszonylag szabadabb lettem mint valaha. Kísérletezhettem, és a könyvtárat is használhattam. Ez az év volt talán a legeredményesebb, két mérget fejlesztettem ki. Egyet a szúró vágó fegyvereimre és egyet melyből a füst bombámat és a robbanócetlieimet hoztam létre. A szúró vágó fegyvereimre került méreg hatása, hogyha a véráramba kerül az ellenfél észre se veszi, de egy kicsit beleavatkozik a látásába. Minden tisztán fog látni ám jobbra két méterrel arrébb csúsztatva. A neve Végzetes tévedés. Ami a bombáimba kerül ez ennél kicsit kegyetlenebb. Csak akkor jön létre ha az ellenfél belélegzi. Szaga nincsen színe mint a rendesé. Ha valaki belélegzi, akkor ez azonnal elkezdi szétroncsolni a tüdejét és ha az illetőt nem kezelik fél órán belül akkor meghal. Ám percről perce érezhető, hogy valami nem stimmel, a köhögések egyre szaporábbak lesznek, és a szédülés is a tizedik perc után jelentkezni fog. Kicsit ironikus hangulatban voltam mikor ezt neveztem el, így lett a neve Éltető levegő. Természetesen a méreg használója szemszögéből lehet ez életmentő. Persze ez nem egy évig tartott. Előállítani és állatokon letesztelni nem olyan nehéz… a kihívást az ellenméreg előállítása okozza. Több mint fél évembe telt, de próbálkozásaimat siker koronázta. Nincs is veszélyesebb mint egy méreg ellenanyag nélkül. Emiatt mindig magamnál hordok az egyik pecsétemben. Ám a legfontosabb nap mégis csak a mai volt. Megkaptam az utolsó küldetésemet mint tanuló és az aktámat miből megtudtam, hogy mától kis vagyok. Illetve életembe először találkozhatok Kabutoval. Remélem nem fogsz haragudni rám.-

-Ugyan mi…- Kezdet bele a kérdésbe ám ekkor hősünk gyengéden magához húzta mint aki csak csókra készülne és egy kiunai-al átdöfte a torkát. A lány abban a minutumban meghalt.
-Remélem nem vetted sértésnek, de az volt a küldetésem, hogy megöljelek… most öltem embert először…. Ezért is mondtam el a történetemet.-
-Gyönyörű előadás volt.- Jelent meg hirtelen egy idegen ember az elméletileg hősünk előtt. –Én vagyok Kabuto és most érkezett el az utolsó próbád.-
-Ka… Ka… Kabuto sama. Megtiszteltetés veled találkozni. Esküszöm én leszek a legjobb embered. Nem a lány meggyilkolása volt a próba?- Értetlenkedik.
-De valóban ez volt a feladat, ám ez csak az első fele. Íme a második… nem túl nehéz, csak rajtad múlik, hogy átmész e rajta. Neked, kinek sose volt családod… mondhatni, hogy az én teremtményem vagy, most döntened kell őszintén szolgálni fogsz e engem, még akkor is ha kiderül, hogy ez a halott lány volt a te iker testvéred?
-Hűséges szolgád leszek.- Látszólag meglepte Kabutot a válasz tán ezért is kérdezett vissza.
-Tudod mit jelent az iker testvér fogalma ugye?-
-Igen mester. Ikertestvérek egy azon anyától és apától származnak születésük időpontja azonos ahogyan a megfoganásuk időpontja is. Ezenfelül vannak egy és két petéjű ikerek is, ezt szabad szemmel is meg lehet különböztetni a külső vonások alapján.-
-Rendben úgy látom tökéletes munkát végeztek veled.- Mondja majd zsebéből elővet egy fejpántot, mit hanyagul oda dobott. –Mától genin vagy, ám te egy speciális genin leszel. Két csapattársat kapsz magad mellé mind a kettő fiú. Átlagos kiképzésben részesültek. Jobban szólván nem két csapattárs, mert az egyik a sensei-etek lesz csupáncsak gyermek alakban, hogy az ifjú csapat álcáját fen tudjátok majd tartani. Az utasítást a csapatotok közvetlenül tőlem fogja megkapni.. Ha sikeresen letudtok egy küldetést taníttatok nektek egy technikát, ha elbuktok büntetésben részesültök. A korotok miatt az ellenség le fog titeket nézni ám ez lesz a ti legnagyobb fegyveretek. A többiek fél óra múlva jelennek meg itt. Ez a tekercs tartalmazza az első küldetéseteket. Sok sikert.- Köszönt el s már egy pukkanás kíséretében el is tűnt.

A hozzászólást Amikuja Oshiro összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 31 2010, 00:40-kor.
Amikuja Oshiro
Amikuja Oshiro
Játékos

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Vissza az elejére Go down

Amikuja Oshiro Empty Re: Amikuja Oshiro

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) Szer. Dec. 29 2010, 22:40

*bemelegítés, helyben futás, fekvőtámasz, egy-két Rasengan...*
Először is üdvözöllek a Naruto Gundan-on! ^^

Az előtörténeted megfelelő hosszúságú, de...
1.) Nincsenek tagolások a szövegben, a történet és a párbeszéd teljesen egybeolvadt *elszédül* @-@
2.1.) Hol vannak a vesszők?! Megették a hangyák? o.o...
2.2.) Kisebb helyesírási hibák vannak benne és néhol egy-két betű lemaradt a szavak végéről.
3.) Naruto-ból való szereplők egyáltalán nem taníthatnak! (jelen esetben Kabuto) >.>
4.) Speciális Genin? FTW... Mit akar ez a "speciális genin" jelenteni? Szerintem hagyjuk ezt el, később úgy is tápos leszel Wink

Ha kijavítottad, akkor újra átnézem és remélem elfogadható lesz Smile

Yondaime
Namikaze Minato(Inaktív)
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Témanyitás  Amikuja Oshiro Csüt. Dec. 30 2010, 12:33

Igyekeztem tagoltabbá tenni, remélem sikerült. Őszintén szólva a helyesírásom sose volt a toppon, (nyamvadt diszgráfia) de átfuttattam a word-ön és remélem így már jobb lesz. A Kabuto fog tanítani részt is átalakítottam. Viszont a speciális genin érsz meghagytam. Szerintem az nem táp, csak lehet kicsit félre értettél ezért itt egy kicsit részletezem.

A speciális rész csupáncsak a különleges kiképzés és az egyedi csapat miatt került oda. Nem erősebbek mint a többi genin, max a karakterem jóval informáltabb és azért kapják így a küldetéseket, mert Kabuto elképzeléseim szerint nagyjából olyasminek képzelte el őket, mint a mi világunkban lezajlott azon keresztes hadjárat mikor gyermekeket küldtek harcolni. Magyarán szólva a három fős csapatott koraik miatt lebecsülve, lehetnek a legártalmasabb fegyverek. De nem várok nekik speciális jutsukat vagy több chakrát... csak a speciális most annyit tesz, nem átlagos.

Remélem így már elfogathatóvá tudtam tenni a kis történetemet.
Amikuja Oshiro
Amikuja Oshiro
Játékos

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) Csüt. Dec. 30 2010, 20:30

Na, tudsz te, ha akarsz!!! Very Happy
Ez már sokkal jobban tetszik...a tagoltság...a vesszők... <3 láv-láv...
Csak egy valami nagyon bántja a szememet, az pedig az hogy "sensei-etek nem lesz". Minden Genin-nek, még a szuper tehetségeseknek is van sensei-ük pont azért, mert még nincs sok tapasztalatuk sem a harc sem a Jutsu-k terén. Ha ezt kijavítod vagy max odaírod, majd lesz sensei-etek, de háttérből Kabuto fog majd azon a személyen keresztül küldetéseket adni, akkor minden okés.
Nem is húzom az időd, az előtörténetedet ELFOGADOM! Very Happy

Kaszt: Genin
Rang: D
Szint: D
Ajándék technika: Ayatsuito no Jutsu // Drótkötél Technika
Pénz: 930 ryo

Készíts Adatlapot és Jó Játékot! ^^

Yondaime

Namikaze Minato(Inaktív)
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.