Geista Kahoko

3 posters

Go down

Geista Kahoko Empty Geista Kahoko

Témanyitás  Geista Kahoko Pént. Júl. 29 2011, 11:36

Név: Geista Kahoko
Ország: Sunagakure
Rang: Genin
Kor 13
Nem: Lány/Nő
Felszerelés:
• egy hátizsák, amit csak küldetésekre visz
• Egy széles övtáska
• Elsősegély készlet
• Egy doboz (25db) energia tabletta
• 5 chakra tekercs (1. nem romlandó élelmiszerek. 2. váltó ruha hosszabb küldetésekre)
• 3 üveg chakra tinta
• 5 kunai
• 5 shuriken
• 1 Wakizash

Kinézet: Magasság: 162
Súly: 44
Testalkat: Nőies
Haj: Hosszú
Hajszín: Fekete
Szemszín: kék
Bőrszín: Fehér

Jellem:- Beszédes vagyok, de vannak csendes pillanataim is ezt nem a levegő vételre vagy ilyenekre értem, hanem néha tényleg vannak elgondolkozós pillanataim is.
- Nagyon tudok örülni a másik sikerének. Ettől általában az emberek el szoktak szomorodni, mert a vesztettem érzést kelti bennük, de én sokkal inkább örülök a másiknak és be akarom hozni a lemaradást. Vagy még jobban teljesíteni
- Barátkozós típus vagyok, gyakran vannak „gyorsan jött gyorsan ment „pillanataim is.

Előtörténet:

Anya és apa találkozása

Anyám orvosi ninja volt. Apám is ninja volt.(amikor születtem visszavonultak). Egy küldetés alkalmával ismerkedtek össze. Ugyanis mindketten a saját csapatukkal voltak küldetésen. Amikor a csapatuk egymáshoz közel táborozott le így hát a másikat ellenségnek nézte. Igencsak meglepődtek, amikor megtudták, hogy egy faluból származnak. Majd pihentek tovább közösen. Itt ismerkedett össze Foku Hikari és Geista Tohma. Ismerkedésük után két évre már meg is házasodtak. Majd 2 és fél év múlva jött Kahoko is.

Születésem és gyermekkorom

Koraszülöttként jöttem a világra, mert a vártnál egy héttel korábban születtem. Kicsi voltam, esetlen és nagyon csöndes baba. 1 és fél évesen tanultam meg járni és 2 évesen a gügyögést felváltotta némileg érthetőbb beszéd. Imádtam futkározni, szaladgálni valahogy nehezen tudtam egyhelyben maradni. Az egyik ilyen alkalommal éppen a lépcsőn szaladtam le, amikor megcsúsztam és legurultam majd a kezemre estem. Ami ennek következményeként eltört. Anya nekem az eltört karomon mutatta meg orvosi jutsuját. EZ öt éves koromban volt és innentől kezdett el érdekelni a medikus ninják élete.
- Anya megtanítod ezt a technikát nekem is –kérdeztem érdeklődve miközben összeforrt karomat néztem
- Hát, talán ha nagyobb leszel - mondta anya és kedvesen megsimogatta a fejemet . És itt vettetem fel az ötletet, ha már ilyen jól elbeszélgetünk erről
- Mond, anyu mit szólnál, ha azt mondanám, hogy szeretnék járni az akadémiára?- kérdeztem félénken
- Hát valószínűleg azt mondanám, hogy sok szerencsét kívánnák hozzá és beíratnálak- mondta és mosolygott rám kedvesen.
Amire én akkora mosolyra húztam a szám, hogy már fájt. És rohantam is apukámhoz hogy elújságoljam a hírt. Ő a kertben dolgozott mire én a nyakába ugrottam.
- Képzeld apa jövőre én is az akadémiára fogok járni- örvendeztem neki
- Hát ez nagyszerű, de biztosan bírni fogod?- kérdezte aggódva.
- Igen – mosolyogtam rá. És valóban az akadémiai éveim egész jól mentek nem szereztem annyira sok barátot, de az az 5-6 biztos igaz barát lesz. Igazából az akadémiát azért kezdtem el mert ha lerakom a genin vizsgát anya tanít egy orvosi jutsut .Mint írtam az évek jól mentek nem voltam se kiemelkedően jó , se kiemelkedően rossz. Mint majdnem minden gyereknek nekem és barátaimnak is voltak kisebb csínszövései. De alapjában véve nem voltam rossz gyerek.

A genin vizsga

A vizsga előtti héten az iskolában és otthon is sokat gyakoroltam. Bunshin no jutsu ment talán a legkönnyebben! Henge no Jutsuval kicsit meggyűlt a bajom, de egy kis odafigyeléssel az is sikerült! Minden nap csináltam 3 klónt és felvettem két ember alakját + átnéztem az elméletet is. A vizsga előtt nem tudtam aludni csak forgolódtam és forgolódtam és forgolódtam, na amikor ezt meguntam felkeltem és bevetem egy altatót! Aminek hála reggel elaludtam ezért 10 perc alatt tudtam elkészülni és rohantam is az akadémia felé! Ahova szerencsére még időben érkeztem, ugyanis ahogy betoppantam már nyomták is a kezembe a sorszámom a mit, amikor megnéztem majdnem sokkot kaptam! Ugyan is egy nagy 1-es virított a fehér lapon. Alig hogy feleszméltem a sokkból már hívtak is be! Ahol először kérdeztek pár elméleti dolgot. Utána jött a gyakorlati rész ahol fel kellett vennem a vizsgáztató alakját, aki hát igencsak érdekes arcberendezéssel rendelkezett! De végül is sikerült, aminek nagyon örültem! Az utána következő feladat az volt, hogy csináljak 3 klónt ez nagyon hamar megvolt mivel talán ez ment a legjobban! Utána eltüntettem a klónokat és a vizsgabiztos felé fordultam. Aki póker arccal ezt mondta nekem
- Átment - majd a kezembe nyomott egy fejpántot és kitessékelt az ajtón.
- Köszönöm – fordultam még vissza ennek erejéig.
Geista Kahoko
Geista Kahoko
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120

Vissza az elejére Go down

Geista Kahoko Empty Re: Geista Kahoko

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) Vas. Júl. 31 2011, 23:56

Jóestétéskezitcsókolommegmindenszutyi @_@

Na végre egy kis lightos sztori, semmi túl bonyolítás, csak a lényeg! Ez kell nekem! Very Happy
Nem is húzom tovább az időt, az Előtörténetedet ELFOGADOM!

Chakraszint: 100
Jutsu-k: természetesen az alapok és mivel látom érdeklődsz a Medikus Technikák felé, így az ajándék technikád

Shindan // Diagnózis

Alapvető orvosi ninja képesség, enélkül szinte lehetetlen nekikezdeni bárminek is. A károk, sérülések felmérésére szolgál. A ninja chakra-t irányít a kezébe, majd miután a jellegzetes zöld aura megjelenik végighúzza azt az áldozat, páciens teste felett, ezzel képes megállapítani és kiértékelni a külsérelmi nyomok melett az esetlegesen nem látható belső sérüléseket töréseket stb.

Pont 5
Chakraszint: 85

Kérlek írj Adatlapot és Kellemes Játékot Kívánok! Very Happy
Namikaze Minato(Inaktív)
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Témanyitás  Geista Kahoko Hétf. Aug. 01 2011, 11:18

Köszönöm !

még annyit hogy az adatlapon a pénzhez mennyit írjak ? vagy húzzam ki ?
Geista Kahoko
Geista Kahoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Darui Szer. Aug. 03 2011, 21:40

Mivel figyelmetlen kollégám elfelejtett adni neked költőpénzt, ezért most én pótlom azt a malőrt.
Írj fel nyugodtan az adatlapodra 4000 Ryou-t Smile

Üdv: Bee the Killer Hachibi |,,|
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Témanyitás  Geista Kahoko Szer. Aug. 03 2011, 21:42

Köszönöm Smile
Geista Kahoko
Geista Kahoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.