Gundan Művészei (Közönség kedvence szavazás!)
+8
May Yuriko
Shioshu Mash
Sukenchī Akushō
Itanashi
Arekkusu Orokana
Shiren
Sai
Darui
12 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum :: Lezárt Versenyek
1 / 1 oldal
Melyik kép kapja a közönség kedvence díjat?
Gundan Művészei (Közönség kedvence szavazás!)
Rendben srácok. A képek felsorakoztak, most már csak az a dolgotok, hogy alaposan szemügyre vegyétek a jelentkezőket. Mivel csak egy vonalkázós szavazást tudok indítani, így nem választom külön a Kezdő és haladó kategóriát.
Ebbe a Topicba nyugodtan lehet irkálni, sőt el is várom, hogy az aki szavaz, az írjon is ide valami véleményt
Aztán nem spórolni a szavazatokkal, minimum 400 szavazatot szeretnék számolni!!!
//Szerk.: Ha véletlen itt is az győznek, aki amúgy is kapna díjat a kategóriában, akkor a közönség kedvence díjat automatikusan a második helyezett fogja megkapni ^^ //
Ebbe a Topicba nyugodtan lehet irkálni, sőt el is várom, hogy az aki szavaz, az írjon is ide valami véleményt
Aztán nem spórolni a szavazatokkal, minimum 400 szavazatot szeretnék számolni!!!
Gambatte!!!
//Szerk.: Ha véletlen itt is az győznek, aki amúgy is kapna díjat a kategóriában, akkor a közönség kedvence díjat automatikusan a második helyezett fogja megkapni ^^ //
A hozzászólást Killer Bee összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 30 2011, 20:47-kor.
Darui- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
Re: Gundan Művészei (Közönség kedvence szavazás!)
Nos, én Rurura szavaztam, mert egyszerűen a legkomplexebbek a képei, bár tény, tudom, iszonyat tud a lány A rajzstílusát is szeretem, bár van egy olyan érzésem, egyébként is kapna jelölést. Amúgy mindenkinek gratulálok, iszonyat félelmetesen eredeti és jó képek születtek, nekem leesett az állam, mennyi tehetséges embert rejt az oldal
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Én Aikanra szavaztam mivel az ő rajza, hát szerintem fenomenális. Persze volt sok más nagyon profi munka is, de nekem az övé teccett a legjobban. ^^
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Hát ha nem baj én is szavaztam, Mégpedig nem másra mint Rurura egyszerűen félelmetesen jó a rajza.
Arekkusu Orokana- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 162
Én Ruru-ra szavaztam, mert mikor megláttam a rajzát, elakadt a lélegzetem:)
Itanashi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1834
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600
Én Saya-ra szavaztam, ezek a képek nagyon jók
Sukenchī Akushō- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 120
Én is Rurura szavaztam, ilyen szép képet nem láttam még, amit kézzel rajzoltak. Először azt hittem ellopták egy galériából, mert ez egy mestermunka.
Shioshu Mash- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 120
Shintaro Yun képére teszem a voksom nekem az a kép tetszik legjobban!
May Yuriko- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 128
Ruru - Zseniális!
Shikamaru(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: Nem fontos
Én személy szerint Naka-chanra szavaztam, mert az ő képe egyszerűen megfogott. Természetesen, sőt természetfeletti módon sikerült Ábrázolni Ruru-nak Saya karakterét is amiért külön elismerés is jár, azonban de Naka bolondságához, életkedvéhez, és mohó gyilkolási vágyához nincs fogható, főleg ha ez képen ábrázolva is van
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
+1 Sainak (bár bevallom, sokáig vacilláltam, mert több rajzos képe is tetszett )
Bár nem igazán ismerem ezt a karakterét, de valahogy megfogott a képe ^^ A Sai-os képnél meg ötletes volt a megoldás, ássuk be!
Bár nem igazán ismerem ezt a karakterét, de valahogy megfogott a képe ^^ A Sai-os képnél meg ötletes volt a megoldás, ássuk be!
Én Saya-ra szavaztam, mivel a saját karaktere nagyon jó lett, szerintem legalábbis. Nagyon jól meg tudta csinálni
Yamori- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 130
Ezennel hivatalosan is lezárom az itt megnyitott szavazást. Köszönöm mindenkinek, aki szavazott és annak is aki kifejtette miért tette arra a voksát akire
Ti is letudjátok olvasni, hogy ki nyert, de azért ide is leírom a szavazás eredményét.
Első helyen: Ruru/Saya áll a maga 44%-ával (13 szavazattal)
Második helyen: Hyuuga Aikan áll a maga 17%-ával (5 szavazattal)
Harmadik helyen: Sokan állnak így azt nem is írom le
Gratulálok mindenkinek, tényleg nagyon szép képeket alkottatok, és köszönöm mindenkinek aki szavazott.
Közönség kedvence díjat Ruru/Saya nyerte így ezennel megajándékozom őt kerek 7.000 Ryo-val, valamint azzal, hogy büszkén hordhatja a Sig-ben a következő titulust: "Gundan művészei szavazás Első Helyezettje 1#!"
Ti is letudjátok olvasni, hogy ki nyert, de azért ide is leírom a szavazás eredményét.
Első helyen: Ruru/Saya áll a maga 44%-ával (13 szavazattal)
Második helyen: Hyuuga Aikan áll a maga 17%-ával (5 szavazattal)
Harmadik helyen: Sokan állnak így azt nem is írom le
Gratulálok mindenkinek, tényleg nagyon szép képeket alkottatok, és köszönöm mindenkinek aki szavazott.
Közönség kedvence díjat Ruru/Saya nyerte így ezennel megajándékozom őt kerek 7.000 Ryo-val, valamint azzal, hogy büszkén hordhatja a Sig-ben a következő titulust: "Gundan művészei szavazás Első Helyezettje 1#!"
Darui- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
Similar topics
» Gundan művészei (FanArt verseny 09|11)
» The Walking Gundan
» Gundan around the World
» Gundan Alvilága
» Gundan Gyüjtőkártya
» The Walking Gundan
» Gundan around the World
» Gundan Alvilága
» Gundan Gyüjtőkártya
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum :: Lezárt Versenyek
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.