Hara Akahito
3 posters
Naruto Gundan :: Karakter készítés :: Élmények :: Tanulások
1 / 1 oldal
Hara Akahito
Sötétedet már pedig csak este 5 óra körül lehetett, a ramenemet ettem amikor a következőt halottam:
Hé Konahana fehér levele úgy eszel mint egy disznó, és mi lesz veled ha leeszed magad akkor többet már nem leszel fehér!!!
A mondat végén nagyot nevetett az ismeretlen, én meg hátra fordultam miközben a kajámat lenyeltem és csúnyán róbaltam nézni mivel ideges voltam, de nem tudtam mivel mesterem volt az aki annyira nevetett. Miután felismertem egykori kapitányomat én is jóízűen kezdtem kacagni. Gyukudo mellém ült, miután abba hagytam a nevetést , meglepődötten bámultamrá.
Ne bámulj már rám te idióta !!! (mondta igen idegesen)
Azért valld be furcsa hogy a leveleddel, egy nap érkezel meg.
Nem furcsa a levelet kettő napja adtam fel, a posta ilyenkor lassú, és óvatosan közlekednek, mert az ellenség minden üzenetre vadászik hátha van közte értéke információ.
Miért vagy itt ? (kérdeztem rendkívül érdeklődően és roppant csillogó szemekkel)
Gyukudo össze ráncolta az arcát dühös volt a feje. Majd behunyta a szemét és folyatta.
Nos emlékszel hogy írtem hogy fel kellet vennünk egy harmadik tagot. Na az a bizonyos személy egy idióta. Amúgy az ikrek még nem érkeztek meg.
Ne tereld a témát kérlek.
Jól van kölyök ! No a retardált egy hülye férfi, mit férfi csak egy kis pólyás, bele eset egy jó öreg vidéki pottyantósban miközben „edzet”, bár én azt inkább csak ugrálásnak nevezném . Amellett hogy össze törte magát tiszta hát hogy is mondja, emberi citromos lett. Mert hogy megint tanyát kellet őriznünk. Nos és nem csak hogy össze törte magát, de valami bacit összesedet a …… szóval a …… tudod te miben. Azért én előre siettem és már itt vagyok.
Értem.
Lenne egy ötletem megakarok neked tanítani egy jutsut, igazából már régen meg akartam tenni.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de jó (ordítottam)
Hékás ne ordíts. Kezdhetünk ???
Felőle igen.
Az jó akkor menjük az edző terembe most rögtön!!!
Az edző terem már üres volt olyan hat óra lehetett. Előtte még a cuccomért beugrottunk.
Vedd elő a katanádat, most csak arra lesz szükséged.
Ezzel ő is elő rántott egyet. Én meg úgy tettem ahogy mondta.
Nos a kard vívás érdekel, ez tipikus hím dolog. Nem baj nem rossz dolog az csak kicsit furcsa. Én is szeretek kardot használni, és kettő alap vető jutsut tudok kardvívással kapcsolatban, most meg tanítalak az egyikre.
Tudod vagy nem tudod, de a karforgatással kapcsolatos jutsukt kenjutsuknak nevezik.
Egy bólintással válaszoltam, hogy értem.
Jó akkor folytatom a leg alap vetőbb a ceremónia az az a Gitou, ez minden kenjutsunak az alapja.
Igen egyszerű technika. A katanádat a földbe szúrod és egy eskü keretében, chakrát áramoltatsz a kardban. Az eskü lehet egy unalmas monológ vagy bármi más.
„Meg akarom ezt a hülyét tanítani ezt az idótát erre a jutsura, és ezért képes vagyok bármire.”
Mondta Gyukudo, és közben a föl ált. Majd nekem rohant és egy laza mozdulattal rám támadt. Bár nem volt kemény a támadása még is erősebb volt sokkal, annál mint amilyennek kellet volna lennie.
Vágod ? (kérdezte kissé gúnyosan)
Igen (válaszoltam határozottan)
Akkor most te jössz. A chakrádat áramoltasd a pengébe. Nem megerőltető dolog. No még mielőtt meg tennéd kérlek össze akarom hasolítani a támadásaidat minden egyes próbálkozás után.
A következő képen: menyhátra kettő lépést. Jó ott állj meg kicsit gyere közelebb még úgy. Na mivel te magasabb vagy támad majd a fejemet. Felveszed ezt a távolságot mint most is, én a kardomat a fejem felé emelem majd te meg támadott azt, de mindig ugyan olyan erő befektetéssel. Mondjuk a katanádat emeld fel és kb 25 fokos szöget írjon le a támadást, igen így jó lesz (elmélkedet)
Lássuk az alapot, csak egy kézzel.
Én pontosan úgy tettem ahogy ő mondot.
Oké így jó lesz akkor tegyük a karfogatásodat a number one technikáddá, szóval kezdheted:
Lehajoltam a katana markolatát kettő kézzel fogtam és a következőt mondtam:
„Esküszöm hogy megtanulom ezt a jutsut, és ezért mindenre képes vagyok”
Majd meg támadtam úgy ahogy mondta.
Nem lesz így jó pupák, ezen még csiszolni kell.
Ezt még vagy egy tucat sikertelen próbálkozás követte.
Ebből elég fáradt vagy ! (mondta csalódott hangon)
Holnap korán kezdünk, legyél itt reggel hét órakor! (tette hozzá.)
Gyukudo szépen lassan indult el. Én kicsit pihentem a földön guggolva, és próbáltam össze rakni az eseményeket. Ceremónia a ceremóniáról gondoltam magamba, majd egy olyan 10 perces meditáció szerű gondolkodás után felálltam és haza mentem. Nem éreztem magamat annyira fáradtnak és még csak késő sem volt. Később az ágyamba még mindig ezen gondolkodtam, majd elaludtam.
Másnap korán keltem már hat órakor fent voltam, hogy elkészüljek. Pontosan hétre értem oda, mesterem szokás szerint már ott volt.
Még mindig pontos vagy az jó.
Bementünk az üres edzőterembe, síri csend volt bent, a csendet a mi határozott léptein törték meg.
Egymással szemben helyezkedtünk el.
Gyerüm kezdjük !!! (ordította Gyukudo igen határozottan)
A komoly felszólítás teljesen felrázott a reggeli tétovaságomból.
Fél térdre ereszkedtem és két kézzel határozottan a földbe szúrtam a katanámat. És határozottan mondtam:
„Esküszöm hogy megtanulom ezt a jutsut, és ezért mindenre képes vagyok”
Majd ismét meg támadtam mesteremet, úgy ahogy tegnap beszéltük meg.
Ez még mindig nem jó te férfiak szégyene. Ráadásul kitalálhatnál valami jobb szöveget.
Össze ráncoltam szemöldökömet, mit sem törődtem azon amit mesterem mondott, csak az foglalkoztatott hogy nem sikerült.
Ez nem jó újra !
Hangzott el még oly sokszor ez az igazán kínos mondat. Közben a terem kezdet meg telni másokkal. Nem mint ha feszélyezett volna a dolog, sőt inkább még több motivációt adott.
Ez nem jó újra !
Megszűni nem akaró mondtad hagyta el mesterem száját állandóan.
Délben meg álltunk pihenni. Szendvicseket ettem. Közben pár genint láttam éppen edzeni, az egyik egy magas fekete ruhás ismerős volt, de én nem figyeltem rá, még evés közben is a jutsura gondoltam.
Na jól van te anya szomorító, na akkor kezdjük előröl. Röviden ez a technika a Kakuremino no Jutsuhoz hasonlít, ezzel a jutsuval ellentétben a tárgy kisebb és koncentráltan kell bele a chakrát áramoltatni, és jóval többet. Érted ?
Igen.
Mesterem jól ismert, tudta hogy ha le egyszerűsíti a dolgok akkor meg fogom érteni.
Fél térdre ereszkedtem és két kézzel határozottan a földbe szúrtam a katanámat. És most sokkal határozottabban mondtam:
„Esküszöm hogy megtanulom ezt a jutsut, és ezért mindenre képes vagyok. de tényleg !!!”
Meg támadtam mesteremet. Ő elmosolyodott és azt mondta:
Rendben van, csak az ereje nem az igazi.
Még vagy kettő órát gyakoroltunk így.
Jó lesz, de még mindig nem az igazi, holnap folytatjuk ugyan úgy reggel !!! Most dolgom van.
A mai edzést is meditálással zártam, majd haza mentem.
Másnap reggel megint hideg volt de ezzel én nem törődtem, rendkívül elhatározott voltam már félhétkor ott volta. A mester is akkor érkezet amikkor én. Mosolygott.
A kiképző terem üres volt megint.
Én miden egyes alkalommal keményebben és keményebben támadtam, de ő csak mosolygott. Dél volt és már megint meg telt a kiképző terem.
Jól van fiam annak örömére hogy meg tanultad ezt a technikát meg hívlak egy ramen-re !!!Ezt idáig nem lehetett volna mondani ??? (kérdeztem idegesen)
Nem, legalább kihoztam belőled a legjobbat, bár amennyit férfiakból lehet !!! (és megint kacagott)
De azért gyakorolj még!!! Magát a jusut meg tanultad, ha elég chakrát áramoltatsz bele akkor akár egy csapással is meg ölhetsz valakit. -Holnap még a biztonság kedvéért gyakorlok veled reggel egy kicsit. Másnap is reggel jöttünk és gyakoroltunk. Az ismételttem üres teremben, már kezdtem meg szokni.
-Ez így már majd nem tökéletes, ja apropó az ikrek megérkeztek, látogasd meg őket mert beszélni akarnak veled. Nekem még sok mindent kell elintéznek, sok papír munka olyan 12-14 napig leszek itt.
Minden jó aztán ügyes légy nekem. Mesterem szokásával ellentétben kiviharzott. Után fordultam és meg hajlotam.
-Köszönöm szépen sensei !!! (kiáltottam)
-Ugyan már semmiség ! és legyintett
Nem a leg jobb írásom, de remélem a célnak meg felel !!! Ja és BUÉK !!!
A hozzászólást Hara Akahito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 31 2012, 17:55-kor.
Hara Akahito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 185
Re: Hara Akahito
Szia!
Nos, az első és legalapvetőbb problémám az, hogy kenjutsut csak engedéllyel tanulhatsz. Azaz pályázni kell, és az elfogadás után tanulhatod csak. Azt javaslom ezzel még várj egy kicsit.
A másik, amit tanácsolnék, hogy nem mindig egyértelmű, hogy mit gondol, vagy mit tesz a karaktered vagy, hogy mi az, ami csak leírás. Ezt valahogy próbáld a jövőben majd elkülöníteni.
Nos, az első és legalapvetőbb problémám az, hogy kenjutsut csak engedéllyel tanulhatsz. Azaz pályázni kell, és az elfogadás után tanulhatod csak. Azt javaslom ezzel még várj egy kicsit.
A másik, amit tanácsolnék, hogy nem mindig egyértelmű, hogy mit gondol, vagy mit tesz a karaktered vagy, hogy mi az, ami csak leírás. Ezt valahogy próbáld a jövőben majd elkülöníteni.
Shikamaru(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos
Megtanulandó technika: Kanton- Goukakyuu no Jutsu // Tűz Elem – Nagy Tűzgolyó
A karakterem frissen gyógyult fel a sérüléséből, ami az előtörténetem végén található. Éppen egy ramen-t eszek a híres ichiraku ramen bárban, a dualista kémviadal nevű küldetés még kezdése előtt.
Sötétedet már pedig csak este 5 óra körül lehetett, a ramenemet ettem amikor a következőt halottam:
-Hé Konahana fehér levele úgy eszel mint egy disznó, és mi lesz veled ha leeszed magad akkor többet már nem leszel fehér!!!
A mondat végén nagyot nevetett az ismeretlen, én meg hátra fordultam miközben a kajámat lenyeltem és csúnyán próbáltam nézni mivel ideges voltam, de nem tudtam mivel mesterem volt az aki annyira nevetett, hogy majdnem fel robbant. Miután felismertem egykori kapitányomat én is jóízűen kezdtem kacagni. Gyukudo mellém ült, miután abba hagytam a nevetést , meglepődötten bámultam rá.
-Ne bámulj már rám te idióta !!! (mondta igen idegesen)
-Azért valld be furcsa hogy a leveleddel, egy nap érkezel meg.
-Nem furcsa a levelet kettő napja adtam fel, a posta ilyenkor lassú, és óvatosan közlekednek, mert az ellenség minden üzenetre vadászik hátha van közte értéke információ.
-Miért vagy itt ? (kérdeztem rendkívül érdeklődően és roppant csillogó szemekkel)
Gyukudo összeráncolta az arcát dühös volt a feje. Majd behunyta a szemét és folyatta.
-Nos emlékszel hogy írtam hogy fel kellet vennünk egy harmadik tagot. Na az a bizonyos személy egy idióta. Amúgy az ikrek még nem érkeztek meg.
-Ne tereld a témát kérlek.
-Jól van kölyök ! Az a retardált egy hülye férfi, mit férfi csak egy kis pólyás, bele eset egy jó öreg vidéki pottyantósban miközben „edzet”, bár én azt inkább csak ugrálásnak nevezném . Amellett hogy össze törte magát mellette még tiszta hát hogy is mondja, emberi citromos lett. Mert hogy megint tanyát kellet őriznünk. Nos és nem csak hogy össze törte magát, de valami bacit összesedet a …… szóval a …… tudod te miben. Azért én előre siettem és már itt vagyok.
-Értem.
-Lenne egy ötletem megakarok neked tanítani egy jutsut, amelyet igazából már rég meg akartam tanítani .
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de jó (ordítottam)
-Hékás ne ordíts. Kezdhetünk ???
-Felőle igen.
-Az jó akkor menjük az edző terembe most rögtön!!!
Az edző terem már üres volt olyan hat óra lehetett. Haza akartam menni a cuccomért, de mesterem nem engedte. Mikkor megérkeztünk mesteremhez fordultam majd:
-Melyik jutsut fogom meg tanulni ??? (kérdeztem izgatottan)
-A Goukakyuu no Jutsu
-Értem, de miért pont ezt ?
-Azért mert Konohagakuréban, szinte az összes Katon beállítottságú shinobi elsajátította, és nem egy taknyos kis kezdő genin vagy szóval mind a chakrád mind a sütni valód meg van a jutsu használatához. A jutsu egy igen erős tűztechnika, az Uchiha klán fejlesztette ki mit oly sok másikat, de a lényeg az hogy Goukakyuu-ra épül még sok más tűz technika szóval ha ezt meg tanulod akkor meg van az alapod a többihez is. A technikát viszonylag könnyen létre lehet hozni. Mégpedig úgy, hogy a kézjelek elmutogatása után a chakrát a tüdőbe kell koncentrálni, ha ez megvan, akkor egy nagy és mély levegőt kell venni. Intettől jöhet olyan ami még nem csináltál még pedig a chakra formázás a tenketsu pontok segítségével ami a szádban lévőkkel. A kezedet is kellesz használni ha nem akarod magad és a társaidat felgyújtani már pedig sejtem hogy nem igaz?
-Igen … (mondtam kicsit halkan)
-Jó akkor mondom a kézjeleket: „Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris”, memorizáld és gyakorolgasd kicsit!!!
Így is tettem pár percig a kézjeleket gyakoroltam hogy minden rendben menjen.
-Akkor gyerünk próbáld meg !!!
Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris kántáltam majd nagy levegő és Goukakyuu no Jutsu a levegő többsége amit kifújtam nem tudtam meg gyújtani, de a végére be ugrott hogy mit csináltam a chakra érzékeny papírral, és egy leheletnyit sikerült meggyújtanom a végén, ami inkább egy gyufát imitált mint sem egy tűz gömböt.
-Ez meg mi volt ??? (kérdezte mesterem mérgelődően) Inkább gyújtsd a fingod azzal is többre mész mint ezzel !!!
Még egyszer Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris kántáltam majd nagy levegő és Goukakyuu no Jutsu, most már majd, de nem az elejétől ment az egész gyújtási folyamat …
-Megint gyerünk !!!
-De már lassan alig maradt chakrám …. (mondtam kissé lihegve)
-Nem baj kell a gyakorlás és a lényeg a chakra formálás lehet hogy nem lesz tökéletes a jutsu, de legalább a kivitelezéssel haladunk !
Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris kántáltam majd nagy levegő és Goukakyuu no Jutsu
Most egészen jól sikerült csak a mérete nem volt annyira az igazi.
-Nem is rossz várunk egy fél órát és újra próbálod !!!
Körülbelül egy félórát vártunk amikkor a mesterem talpra állított és kérte tőlem hogy mutassam be neki a technikát. Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris kántáltam majd nagy levegő és Goukakyuu no Jutsu, az eredmény most is az volt mint előbb.
-Csalódott vagyok (vetette nekem óda), de konoha sem egy nap alatt épült szóval holnap 9 óra körül várlak ugyan itt.
-Értettem (mondtam halkan, de határozottan)
Jó volt haza érni és befeküdni az ágyba, már fáradt voltam nagyon, az órámat előbb állítottam be mint fél kilenc hogy legyen időm elkészülni, a technikán gondolkodtam és szememet csak lassan hunytam le.
Másnap természetesen rosszul ébredtem, és sietnem kellet hogy mesteremet ne várakoztassam meg. Ő már természetesen ott várt rám és össze kulcsot karokkal meg vetően nézett rám ahogy csapzottam értem oda.
-Gyere mutatok neked valami.
A mesterem egy kietlenebb területre vitt ahol nem volt senki majd kézjeleket formált és létre hozta a Goukakyuu no Jutsu ami hatalmas volt az enyémhez képest.
-Nagyabból tegnap meg csináltad most már láttad azt hogy kell csinálni és mekkora méretűre. Mostantól mindig meg csinálod a jutsut és közte kb 2 órát pihensz hogy legyen elég chakrád hogy rendesen kivitelezd a technikát. Gyerünk nyápic !!!
Akár hogy is próbáltam nem sikerült a megfelelő méretűre növelnem a tűzgolyót, bár ahogyan lassan haladtam előre egyre nagyobbodtak. Körülbelül három óra lehetett és már nagyon éhes voltam de nem érdekelt. Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris kézjelek után megpróbáltam megint a Goukakyuu no Jutsu amikkor mesterem nagyot nézet és azt mondta:
-Na ez az erről van szó most ( a végére még egy mosolyt is erőltetett) na gyerünk zabálni mert már nagyon éhes vagyok, ebéd után pedig folytatjuk a gyakorlást !!!
-Értettem !
Az utóbbi kettő napban csendesebb voltam és szűk szavú bár szerintem ennek a mesterem örült a legjobban, miután megettük a szendvicseinket. Újra neki láttam a gyakorlásnak ahogy idáig is, a két kísérlet után várattam vagy kettő órát, ám ezek már nem csak puszta kísérletek voltak hanem rendesen kivitelezett technika volt. Úgy este nyolc óra lehetet és én már nagyon fárad voltam amikkor mesterem haza küldött, de még mielőtt elmentem volna azt mondta:
-Jó már megy a technika, de azt szeretném hogy ha holnap is gyakorolnád úgy mint ma csak nem kettő órás szünetekkel ha nem csak egyel, és majd este jövök leellenőrizni hogy mire jutottál, de holnap egymás után kettő jutsut szeretnék látni szóval ebéd után csak pihenyél.
Másnap reggel még inkább fárad voltam és nem volt kedvem semmihez, de ennek ellenére elindultam, és gyakoroltam, ahogy a mesterem mondta, mint ha a legelső nem lett volna tökéletes, de a többi már jó volt. Ebéd után haza mentem szunyáltam pár órát és estére az edzőteremhez mentem ahol már mesterem szokás szerint várt rám. Nem szólt semmit csak szúrós szemével nézet rám. Én meg álltam majd Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris Goukakyuu no Jutsu, miután az elsőt létre hoztam nagyot bólintott, a második már nem volt teljesen akkora, de még azt is elfogadta.
-Fontos ha holnap is rá érsz akkor gyakorolj mert ha jól megy akkor többször is használhatod ezt a technikát a csatákban, ami igen hasznos lenne amúgy gratulálok mert megtanultad !!!
-Köszönöm Sensei, ha meg hív egy sörre akkor holnap biztos hogy gyakorlok még !!! (mondtam mosolyogva)
-Még hogy egy sörre ??? (kérdezte gúnyosan és még mellé egy pofont is levágott)
Takarodj haza aludni aztán holnap gyakorolj mert meg szabadítalak a legnemesebb test részedtől te férfiak szégyene !!!
A karakterem frissen gyógyult fel a sérüléséből, ami az előtörténetem végén található. Éppen egy ramen-t eszek a híres ichiraku ramen bárban, a dualista kémviadal nevű küldetés még kezdése előtt.
-Hé Konahana fehér levele úgy eszel mint egy disznó, és mi lesz veled ha leeszed magad akkor többet már nem leszel fehér!!!
A mondat végén nagyot nevetett az ismeretlen, én meg hátra fordultam miközben a kajámat lenyeltem és csúnyán próbáltam nézni mivel ideges voltam, de nem tudtam mivel mesterem volt az aki annyira nevetett, hogy majdnem fel robbant. Miután felismertem egykori kapitányomat én is jóízűen kezdtem kacagni. Gyukudo mellém ült, miután abba hagytam a nevetést , meglepődötten bámultam rá.
-Ne bámulj már rám te idióta !!! (mondta igen idegesen)
-Azért valld be furcsa hogy a leveleddel, egy nap érkezel meg.
-Nem furcsa a levelet kettő napja adtam fel, a posta ilyenkor lassú, és óvatosan közlekednek, mert az ellenség minden üzenetre vadászik hátha van közte értéke információ.
-Miért vagy itt ? (kérdeztem rendkívül érdeklődően és roppant csillogó szemekkel)
Gyukudo összeráncolta az arcát dühös volt a feje. Majd behunyta a szemét és folyatta.
-Nos emlékszel hogy írtam hogy fel kellet vennünk egy harmadik tagot. Na az a bizonyos személy egy idióta. Amúgy az ikrek még nem érkeztek meg.
-Ne tereld a témát kérlek.
-Jól van kölyök ! Az a retardált egy hülye férfi, mit férfi csak egy kis pólyás, bele eset egy jó öreg vidéki pottyantósban miközben „edzet”, bár én azt inkább csak ugrálásnak nevezném . Amellett hogy össze törte magát mellette még tiszta hát hogy is mondja, emberi citromos lett. Mert hogy megint tanyát kellet őriznünk. Nos és nem csak hogy össze törte magát, de valami bacit összesedet a …… szóval a …… tudod te miben. Azért én előre siettem és már itt vagyok.
-Értem.
-Lenne egy ötletem megakarok neked tanítani egy jutsut, amelyet igazából már rég meg akartam tanítani .
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de jó (ordítottam)
-Hékás ne ordíts. Kezdhetünk ???
-Felőle igen.
-Az jó akkor menjük az edző terembe most rögtön!!!
Az edző terem már üres volt olyan hat óra lehetett. Haza akartam menni a cuccomért, de mesterem nem engedte. Mikkor megérkeztünk mesteremhez fordultam majd:
-Melyik jutsut fogom meg tanulni ??? (kérdeztem izgatottan)
-A Goukakyuu no Jutsu
-Értem, de miért pont ezt ?
-Azért mert Konohagakuréban, szinte az összes Katon beállítottságú shinobi elsajátította, és nem egy taknyos kis kezdő genin vagy szóval mind a chakrád mind a sütni valód meg van a jutsu használatához. A jutsu egy igen erős tűztechnika, az Uchiha klán fejlesztette ki mit oly sok másikat, de a lényeg az hogy Goukakyuu-ra épül még sok más tűz technika szóval ha ezt meg tanulod akkor meg van az alapod a többihez is. A technikát viszonylag könnyen létre lehet hozni. Mégpedig úgy, hogy a kézjelek elmutogatása után a chakrát a tüdőbe kell koncentrálni, ha ez megvan, akkor egy nagy és mély levegőt kell venni. Intettől jöhet olyan ami még nem csináltál még pedig a chakra formázás a tenketsu pontok segítségével ami a szádban lévőkkel. A kezedet is kellesz használni ha nem akarod magad és a társaidat felgyújtani már pedig sejtem hogy nem igaz?
-Igen … (mondtam kicsit halkan)
-Jó akkor mondom a kézjeleket: „Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris”, memorizáld és gyakorolgasd kicsit!!!
Így is tettem pár percig a kézjeleket gyakoroltam hogy minden rendben menjen.
-Akkor gyerünk próbáld meg !!!
Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris kántáltam majd nagy levegő és Goukakyuu no Jutsu a levegő többsége amit kifújtam nem tudtam meg gyújtani, de a végére be ugrott hogy mit csináltam a chakra érzékeny papírral, és egy leheletnyit sikerült meggyújtanom a végén, ami inkább egy gyufát imitált mint sem egy tűz gömböt.
-Ez meg mi volt ??? (kérdezte mesterem mérgelődően) Inkább gyújtsd a fingod azzal is többre mész mint ezzel !!!
Még egyszer Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris kántáltam majd nagy levegő és Goukakyuu no Jutsu, most már majd, de nem az elejétől ment az egész gyújtási folyamat …
-Megint gyerünk !!!
-De már lassan alig maradt chakrám …. (mondtam kissé lihegve)
-Nem baj kell a gyakorlás és a lényeg a chakra formálás lehet hogy nem lesz tökéletes a jutsu, de legalább a kivitelezéssel haladunk !
Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris kántáltam majd nagy levegő és Goukakyuu no Jutsu
Most egészen jól sikerült csak a mérete nem volt annyira az igazi.
-Nem is rossz várunk egy fél órát és újra próbálod !!!
Körülbelül egy félórát vártunk amikkor a mesterem talpra állított és kérte tőlem hogy mutassam be neki a technikát. Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris kántáltam majd nagy levegő és Goukakyuu no Jutsu, az eredmény most is az volt mint előbb.
-Csalódott vagyok (vetette nekem óda), de konoha sem egy nap alatt épült szóval holnap 9 óra körül várlak ugyan itt.
-Értettem (mondtam halkan, de határozottan)
Jó volt haza érni és befeküdni az ágyba, már fáradt voltam nagyon, az órámat előbb állítottam be mint fél kilenc hogy legyen időm elkészülni, a technikán gondolkodtam és szememet csak lassan hunytam le.
Másnap természetesen rosszul ébredtem, és sietnem kellet hogy mesteremet ne várakoztassam meg. Ő már természetesen ott várt rám és össze kulcsot karokkal meg vetően nézett rám ahogy csapzottam értem oda.
-Gyere mutatok neked valami.
A mesterem egy kietlenebb területre vitt ahol nem volt senki majd kézjeleket formált és létre hozta a Goukakyuu no Jutsu ami hatalmas volt az enyémhez képest.
-Nagyabból tegnap meg csináltad most már láttad azt hogy kell csinálni és mekkora méretűre. Mostantól mindig meg csinálod a jutsut és közte kb 2 órát pihensz hogy legyen elég chakrád hogy rendesen kivitelezd a technikát. Gyerünk nyápic !!!
Akár hogy is próbáltam nem sikerült a megfelelő méretűre növelnem a tűzgolyót, bár ahogyan lassan haladtam előre egyre nagyobbodtak. Körülbelül három óra lehetett és már nagyon éhes voltam de nem érdekelt. Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris kézjelek után megpróbáltam megint a Goukakyuu no Jutsu amikkor mesterem nagyot nézet és azt mondta:
-Na ez az erről van szó most ( a végére még egy mosolyt is erőltetett) na gyerünk zabálni mert már nagyon éhes vagyok, ebéd után pedig folytatjuk a gyakorlást !!!
-Értettem !
Az utóbbi kettő napban csendesebb voltam és szűk szavú bár szerintem ennek a mesterem örült a legjobban, miután megettük a szendvicseinket. Újra neki láttam a gyakorlásnak ahogy idáig is, a két kísérlet után várattam vagy kettő órát, ám ezek már nem csak puszta kísérletek voltak hanem rendesen kivitelezett technika volt. Úgy este nyolc óra lehetet és én már nagyon fárad voltam amikkor mesterem haza küldött, de még mielőtt elmentem volna azt mondta:
-Jó már megy a technika, de azt szeretném hogy ha holnap is gyakorolnád úgy mint ma csak nem kettő órás szünetekkel ha nem csak egyel, és majd este jövök leellenőrizni hogy mire jutottál, de holnap egymás után kettő jutsut szeretnék látni szóval ebéd után csak pihenyél.
Másnap reggel még inkább fárad voltam és nem volt kedvem semmihez, de ennek ellenére elindultam, és gyakoroltam, ahogy a mesterem mondta, mint ha a legelső nem lett volna tökéletes, de a többi már jó volt. Ebéd után haza mentem szunyáltam pár órát és estére az edzőteremhez mentem ahol már mesterem szokás szerint várt rám. Nem szólt semmit csak szúrós szemével nézet rám. Én meg álltam majd Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris Goukakyuu no Jutsu, miután az elsőt létre hoztam nagyot bólintott, a második már nem volt teljesen akkora, de még azt is elfogadta.
-Fontos ha holnap is rá érsz akkor gyakorolj mert ha jól megy akkor többször is használhatod ezt a technikát a csatákban, ami igen hasznos lenne amúgy gratulálok mert megtanultad !!!
-Köszönöm Sensei, ha meg hív egy sörre akkor holnap biztos hogy gyakorlok még !!! (mondtam mosolyogva)
-Még hogy egy sörre ??? (kérdezte gúnyosan és még mellé egy pofont is levágott)
Takarodj haza aludni aztán holnap gyakorolj mert meg szabadítalak a legnemesebb test részedtől te férfiak szégyene !!!
Hara Akahito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 185
Hm... a helyesírási hibákra vigyázz majd, meg a vesszőket se hagyd el, mert nélkülük nehéz tagolni a mondatokat. Lehetett volna több leírás és részletezés a tanulásnál, nem csak párbeszéd, de üsse kavics. Viszont legközelebb nem leszek ilyen elnéző!
Most viszont elfogadom - azzal a kikötéssel, hogy még nem tökéletesen lett megtanulva, még gyakorolni kell, finomítani.
Most viszont elfogadom - azzal a kikötéssel, hogy még nem tökéletesen lett megtanulva, még gyakorolni kell, finomítani.
Uzumaki Kushina- Adminisztrátor
- Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi
Adatlap
Szint: S
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!
Naruto Gundan :: Karakter készítés :: Élmények :: Tanulások
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.