Kiképzőtér
+6
Tokuno Feng
Dokujaku Tano
Satsukitane
Katsumi Kawachi
Fudou Shun
Akasuna no Sasori
10 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Kiképzőtér
Egy hatalmas terület, ami tele van gyakorló bábukkal. Itt lesznek megtartva a képzések, illetve néhány vizsga is.
Akasuna no Sasori- Inaktív
Re: Kiképzőtér
Futólépésben hagyjátok el a szállót, majd az erdőbe vetitek magatokat. Egy olyan 15 perces út után végül egy hatalmas tisztáshoz értek, ami tele van gyakorló bábukkal, illetve két sorban fa kardok hevernek a földön. A fegyverek különböző méretűek, ráadásul az alakjuk sem megegyező. A fegyverek többsége Ninjato méretű, illetve Katana-ra hasonlít, még néhány Zanbato alakot kapott.
A kiképző ekkor megkér titeket, hogy névsor szerint álljatok fel a fegyverek mögött. Természetesen ehhez segítséget is kaptok: Tsugahara sorban mondja a neveket, így könnyedén be tudtok állni a helyetekre.
Satsu: A te helyeden két kard található, amelyek nagyjából akkorák, mint a Ninjato.
Feng: Te egy hatalmas Zanbato kinézetű fegyvert kapsz.
Shun: A te helyeden is két fegyver található, azonban ez nem kardra hasonlít, hanem egy fejszére és egy hatalmas kalapácsra.
Midoriko: Te egyetlen hosszú kardot látsz magad előtt, ami leginkább egy tűre hasonlít.
Kawachi: Előtted egy hatalmas kard van, ami olyan, mintha tüskék állnának ki a pengéjéből.
Rabito: Te egy olyan fegyvert kapsz, ami leginkább arra hasonlít, amit a megfigyelőtök a hátán visel.
Michishio:Szintén Zanbato-t kapsz(úgy néz ki, mint Zabuza kardja).
Tano: A te fegyvered egy tűre emlékeztető hosszú kard.
Shinko: Ő pedig egyszerre két kardot kap.
Miután mindenki elfoglalta a helyét Tsugahara elmegy előttetek és jelzi, hogy vegyétek fel a fegyvereket.
- Ezek a fegyverek a régi kardok mintájára készültek el. Súlyban természetesen nincsenek ott, mint az eredetiek, de gyakorolni tökéletes. Ezen kívül, a régi fegyverek többnyire elvesztek, így a ti új generációtok új fegyvereket fognak kapni! Tehát senki se kezdjen el ábrándozni, hogy a Samehada-val fog majd rohangálni! Kaptok pár percet, hogy hozzászokjatok a fegyveretekhez. Addig én megbeszélek pár dolgot a társammal.
A kiképző ekkor megkér titeket, hogy névsor szerint álljatok fel a fegyverek mögött. Természetesen ehhez segítséget is kaptok: Tsugahara sorban mondja a neveket, így könnyedén be tudtok állni a helyetekre.
Satsu: A te helyeden két kard található, amelyek nagyjából akkorák, mint a Ninjato.
Feng: Te egy hatalmas Zanbato kinézetű fegyvert kapsz.
Shun: A te helyeden is két fegyver található, azonban ez nem kardra hasonlít, hanem egy fejszére és egy hatalmas kalapácsra.
Midoriko: Te egyetlen hosszú kardot látsz magad előtt, ami leginkább egy tűre hasonlít.
Kawachi: Előtted egy hatalmas kard van, ami olyan, mintha tüskék állnának ki a pengéjéből.
Rabito: Te egy olyan fegyvert kapsz, ami leginkább arra hasonlít, amit a megfigyelőtök a hátán visel.
Michishio:Szintén Zanbato-t kapsz(úgy néz ki, mint Zabuza kardja).
Tano: A te fegyvered egy tűre emlékeztető hosszú kard.
Shinko: Ő pedig egyszerre két kardot kap.
Miután mindenki elfoglalta a helyét Tsugahara elmegy előttetek és jelzi, hogy vegyétek fel a fegyvereket.
- Ezek a fegyverek a régi kardok mintájára készültek el. Súlyban természetesen nincsenek ott, mint az eredetiek, de gyakorolni tökéletes. Ezen kívül, a régi fegyverek többnyire elvesztek, így a ti új generációtok új fegyvereket fognak kapni! Tehát senki se kezdjen el ábrándozni, hogy a Samehada-val fog majd rohangálni! Kaptok pár percet, hogy hozzászokjatok a fegyveretekhez. Addig én megbeszélek pár dolgot a társammal.
Az kiképzés és a szokatlan új stílusok ígérete teljesen feltüzelte az ifjút. Tapasztalatlan vidám kölyök volt, aki nem ismerte a bánatot vagy az igazi fájdalmat. Tudatlan volt, de nem ostoba. A hét kardforgató helyére készültek lépni a jelöltek, és bár ő is egyike volt e személyeknek, pontosan tudta semmi garancia arra, hogy sikerrel is jár. Őszintén szólva, ezen lehetőség meg se fordult a fejében. Nem érdekelte a rang, a különleges titulus, noha megbecsülte és készséggel el is fogadta volna, ha a jövőben úgy adódik a helyzet. De most nem ez volt a fő szempont. Egy tucatnyi új, különleges ember vette körül, akik szintén potenciális esélyesek voltak a hét hely egyikére. Mindegyikük saját, egyedi stílust képviselt, többet vagy kevesebbet látott másoknál. Nem sűrűn kerül össze ehhez fogható személyekkel arról már nem is beszélve, hogy nem minden nap juthat el egy látszólag lakatlan szuper titkos szigetre. Az egész úgy volt izgalmas, ahogy volt és mindezt tetézte a kiképzés. Különleges, sosem halott módszerekbe vezetik be őket. Ha ez nem villanyoz fel senkit, akkor az nem épelméjű. Kemény lesz ebben biztos volt, de legalább mégse nagyapóval együtt kell átszenvednie az edzéseket, ami lássuk be az ő részéről nem egy utolsó szempont. Kint a szabadban a kiképzők már vártak rájuk, és ahogy sorban mindenki a maga tempójában kiszállingózott a masszív épületből miután elfoglalták fekhelyeiket elindultak vezetőik nyomában, hogy kezdetét vegye egy új kaland. Útjukat egy erdő keresztezte, és bár a természetjárókat minden bizonnyal lenyűgözte volna a természet szépsége Shun egyedül vezetőjük hátát fixírozta ez miatt nem egyszer majdnem orra bukva. A szíve őrülten vert és már alig várta a kezdést. Egy örökkévalóságnak tűnő idő után végül elértek egy tisztásra. Mondhatni nem volt ott semmi különleges kivéve, ha az ember a föld felé kacsintgat ugyan is ott hevertek tőlük nem messze a fából készült fegyverek. A „versenyzők” ismét felsorakoztak pusztán azért, hogy ezt ismét megtegyék csak más sorrendben. Az ifjú genint harmadiknak szólították és beállt a neki választott gyakorló fegyverek elé. A kardok, mert hogy elméletileg azok voltak mindenre hasonlítottak csak arra nem. Egy fejsze szerű valami és egy kalapács. Tanácstalanul ingatta a fejét, míg több szemszögből is megvizsgálta őket majd mikor már kézbe is vehették őket közelebbről is szemügyre vette a két kardot. Ahogy nézegette őket és párszor meg is lengette a fadarabokat a levegőben egy kérdés fogalmazódott benne.
~ Ezek tényleg kardok? Tényleg? Tényleg? TÉNYLEG? Király! ~
Ahogy haladt előre az egyszerű gondolatmenetben úgy tágultak ki a pupillái egyre jobban, míg végül gyakorlatilag az izgalom teljesen ki nem ült az arcára. Nem sok hiányzott, hogy egy izgatott kiáltást hallasson, úgy hogy igyekezett kivételesen visszafogni magát. Ez után már tényleg nem volt más, mint hogy Tsugahara rendre intse őket és adjon egy kis felvilágosítást, miszerint ne is álmodjanak a régi legendás fegyverekről. A fiú pusztán pár régi kardról hallott viszont az összes forgatót ismerte. Amúgy is kit érdekel a Samehada, ha két ehhez hasonló fura valami az övé lehet. Gondolta ő.
~ Ezek tényleg kardok? Tényleg? Tényleg? TÉNYLEG? Király! ~
Ahogy haladt előre az egyszerű gondolatmenetben úgy tágultak ki a pupillái egyre jobban, míg végül gyakorlatilag az izgalom teljesen ki nem ült az arcára. Nem sok hiányzott, hogy egy izgatott kiáltást hallasson, úgy hogy igyekezett kivételesen visszafogni magát. Ez után már tényleg nem volt más, mint hogy Tsugahara rendre intse őket és adjon egy kis felvilágosítást, miszerint ne is álmodjanak a régi legendás fegyverekről. A fiú pusztán pár régi kardról hallott viszont az összes forgatót ismerte. Amúgy is kit érdekel a Samehada, ha két ehhez hasonló fura valami az övé lehet. Gondolta ő.
Fudou Shun- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160
A csapat összes tagja, ki milyen tempóba, meg is érkezett az épület elé. Miközben arra vártam, hogy elinduljunk végre a mitugrász Rabito jött oda hozzám, hogy üdvözöljön. Mivel bunkó nem vagyok, még ha gonosz igen, visszaköszöntem neki, majd én is örömömet fejeztem ki, hogy ő is itt van. A szállásról futva indulunk meg a kiképzőterep felé. 15 perc alatt, ami arra kellett, hogy megérkezzünk a csapat nagy része kifáradt. Alig volt időnk magunkat kifújni, még mindenki lihegett, amikor a kiképzőnk egyből elmondta a feladatot, majd név sorba a kardok mellé állított, így legalább megtudtam a társaim nevét, köztük a gyerekét is, aki hiperaktívan szerencsét kívánt ellenfeleinek. Engem a samehade kinézetű kard mellé állítottak. Nem tudtam, hogy ennek vagy Zabuza zanbatójának örültem volna jobban, hiszen mind a két volt kardforgató hozzám elég közel állt lélekben, hiszen, mint én is, őket is elnyelte a sötétség, ami bennük volt. Igaz én még nem jártam olyan mélyen, mint ők, hiszen volt egy idióta, Rabito és néhány másik normális ember, már amennyire őket annak lehet hívn, aki miatt néha muszáj volt fenn tartanom a látszatott, hogy minden rendben van velem, egyedül a mizukage tudta a múltam teljességét és ő értette meg mi is folyik bennem, így mindig olyan csapatba osztott be, ami nem engedi, hogy elsüllyedjek a saját mocsaramba. Megkaptuk a fegyvereket és kaptunk néhány percet, hogy hozzászokjunk a használatához, így felvettem a sajátomat és egy kicsit távolabb mentem a társaimtól és próbálkozni kezdtem vele. Átgondoltam, hogy mit is tudok róla, hogy Kisame mire is használta a fegyverét. Tudom, hogy el tudja nyelni a chakrát és hogy nem vág, hanem beretvál, de még olyan információ is a tudásomba volt, hogy nem csak párbaj során használható, hanem akár víz irányítására is. Nem tudom mi lesz a feladat, de próbáltam kitalálni, hogy is kéne használni ezt az elvileg legendás fegyvert.
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Szint: S
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
~ Cöh amatőrök....bárcsak ...Nem erre ne is merészelj gondolni! Ahhh pedig tudom, hogy akarod és szeretnéd. Égsz a tűzben, hogy újra meg tehesd. NEM ELÉG VOLT BELŐLED!~
Elmémben újra csend honolt újra egyedül voltam és már nem zavartak. Meg mutatom neked és még te is élvezni fogod ha akarod ha nem.
Min ez a rövid út során játszódott le Satsu és köztem. A harmadik jelenlétre még gondolni sem mertem. Bár most esélytelen volt az, hogy felszínre kerüljön és remélem jó ideig nem is fogok újra találkozni vele. Légzésem a futás alatt nem változott mintha egy lépést se tettem volna meg úgy álltam a kardok előtt. Vagy is a gyakorló eszközök előtt. A gondolatok továbbra is cikáztak elmémben tudtam, hogyha a jövő eseményeit túl akarom élni és nem akarom társaim egy részét likvidálni rövid úton változtatnom kel a dolgokon. Én nem akartam bántani senkit de Satsu már más tészta volt...... Így az a bizonyos két hét nem kevés ön uralom gyakorlásával illetve meditációval telt el. Talán az eredményét is meg hozza majd. Most pedig itt álok az első mérföld kőnél a kiképzés elején. Furcsa érzés kerít hatalmába mosolygok a köpeny alatt. A köpeny ujjai elernyednek majd végig mellkasomon finoman hullámzik a szövet. Begombolkoztam méghozzá belülről vart kis kapcsokat akasztottam össze. Sejtettem, hogy gyakorlás fog következni. Jobbnak láttam, ha továbbra is a titokzatosságot választom bőven elég még sok is, hogy nevem kiderült. Valójában épp ki van a felszínen és mi ért is ilyen furcsa a nevem azt csak egy valaki tudja, akiben meg bízok. Természetesen előtte a köpenyem mindig nyitva áll és nem fogom magam rejtegetni. Más előtt míg nem nyerik el a bizalmam... hát ne várjanak csodát. Elvégre is a jövőben akik bent maradnak és ők lesznek az új generáció vált vetve kel majd küzdeniük. Amíg nem tudják meg szerezni egy olyan csapat tag bizalmát mint én. Aki valójában kissé félénk és még azt sem tudja mi az a fagylalt de légfőkép nem ismeri a jó zene vagy szórakozás fogalmát. A köpeny ujjai ismét meg telnek hús vér kezekkel és fel veszem a földről az eszközöket. Furcsa szinte a tenyerembe simul mintha csak a karom meg hosszanitása lenne. A lelkem egy darabja a testem egy része ami most újra egyesül. tudom, hogy ezt a valódiról mintázták. De az menyire passzol hozzám szinte meg döbbentet. Nem vagyok buta és tudom, hogy miről van szó. Ha egy kicsit is igaz a sejtésem a motoszkáló gondolat ami nem hagy nyugodni. Akkor boldog jövőnek nézek elébe még ha csak a gyakorló fegyvereket forgathatom és pillanthatom.
Elmémben újra csend honolt újra egyedül voltam és már nem zavartak. Meg mutatom neked és még te is élvezni fogod ha akarod ha nem.
Min ez a rövid út során játszódott le Satsu és köztem. A harmadik jelenlétre még gondolni sem mertem. Bár most esélytelen volt az, hogy felszínre kerüljön és remélem jó ideig nem is fogok újra találkozni vele. Légzésem a futás alatt nem változott mintha egy lépést se tettem volna meg úgy álltam a kardok előtt. Vagy is a gyakorló eszközök előtt. A gondolatok továbbra is cikáztak elmémben tudtam, hogyha a jövő eseményeit túl akarom élni és nem akarom társaim egy részét likvidálni rövid úton változtatnom kel a dolgokon. Én nem akartam bántani senkit de Satsu már más tészta volt...... Így az a bizonyos két hét nem kevés ön uralom gyakorlásával illetve meditációval telt el. Talán az eredményét is meg hozza majd. Most pedig itt álok az első mérföld kőnél a kiképzés elején. Furcsa érzés kerít hatalmába mosolygok a köpeny alatt. A köpeny ujjai elernyednek majd végig mellkasomon finoman hullámzik a szövet. Begombolkoztam méghozzá belülről vart kis kapcsokat akasztottam össze. Sejtettem, hogy gyakorlás fog következni. Jobbnak láttam, ha továbbra is a titokzatosságot választom bőven elég még sok is, hogy nevem kiderült. Valójában épp ki van a felszínen és mi ért is ilyen furcsa a nevem azt csak egy valaki tudja, akiben meg bízok. Természetesen előtte a köpenyem mindig nyitva áll és nem fogom magam rejtegetni. Más előtt míg nem nyerik el a bizalmam... hát ne várjanak csodát. Elvégre is a jövőben akik bent maradnak és ők lesznek az új generáció vált vetve kel majd küzdeniük. Amíg nem tudják meg szerezni egy olyan csapat tag bizalmát mint én. Aki valójában kissé félénk és még azt sem tudja mi az a fagylalt de légfőkép nem ismeri a jó zene vagy szórakozás fogalmát. A köpeny ujjai ismét meg telnek hús vér kezekkel és fel veszem a földről az eszközöket. Furcsa szinte a tenyerembe simul mintha csak a karom meg hosszanitása lenne. A lelkem egy darabja a testem egy része ami most újra egyesül. tudom, hogy ezt a valódiról mintázták. De az menyire passzol hozzám szinte meg döbbentet. Nem vagyok buta és tudom, hogy miről van szó. Ha egy kicsit is igaz a sejtésem a motoszkáló gondolat ami nem hagy nyugodni. Akkor boldog jövőnek nézek elébe még ha csak a gyakorló fegyvereket forgathatom és pillanthatom.
Satsukitane- Játékos
Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 224
A szállások előtt nem sokáig maradt meg a kialakított sor, hiszen egyből a kiképző terepre vezényeltek minket, futólépésben kellett megtenni a negyed órát, ami alatt odaértünk egy tisztásra. Igazából ennek a 15 perces kocogásnak nem szabadott volna ártani az itt felsorakozott várományosok előtt, már az akadémián többet várnak el a fiataloktól, ezen a szinten pedig már képtelenség így kifulladni egy kis futástól. Aki mégis elfáradt, kifújhatta magát, hiszen ismét fel kellett sorakoznunk, jelenleg olyan sorrendben, amit Tsugahara állított fel. A kardok fából készültek, mégis visszaadták az eredeti kardforgatók fegyvereinek különlegességét, külön örültem, mikor megláttam magam előtt jövőbeli gyakorló fegyveremet.
Számomra egy hatalmas, bunkó nagy kard teher lenne, már nem azért, mert nem bírnám el, vagy mert válogatós vagyok, én a fürgeségemre vagyok a legbüszkébb, és egy hatalmas karddal a hátamon, avagy a kezemben sebességem biztos csökkenne, meg aztán különben is, hogy nézne ki egy íjásznál egy Shamehada méretű fegyver.
Szinte mindenki örömmel vette kezébe a másolt pengéket, volt aki egyből megállapította melyik másolatot forgatja, de volt aki csendben tapasztalta ki edzőkardjának mibenlétét.
Én nem törődtem a többiekkel, úgysem tudtam volna nekik ártani egy fapengével, megemeltem a vékony, szinte tűvastagságú kardot, először fogását, majd lendületét vizsgáltam. Nagyszerű, mintha nem is lenne súlya. Dobáltam kicsit, megforgattam egyszer-kétszer a levegőben, s miután keveset gyakoroltam kardvívással a Dokujaku klánházban, azt a kevés tudásomat vettem alapul, amit ott szereztem. Ez inkább szúrófegyver, mint vágó, cseles, és gyors, ha levenném a kezeimen lévő súlyokat, (10-10 kiló a karpántokon, mint Lee-nél a lábán, csak sokkal könnyebbek még. Kezei fürgeségét hivatott növelni ez az edzésfajta, hogy gyorsabban töltse újra íját, anélkül, hogy az a pontosság rovására menne) talán még gyorsabban tudnám forgatni, de jelenleg csak barátkozni kell vele, néhány akrobatikus gyakorlattal kombinálva próbálom meg hasznosítani a fából készült fegyvert. Kipróbáltam egy olyan kombinációt is, hogy feldobtam a kardot, eljátszottam, hogy kilövök egy nyílvesszőt, amilyen gyorsan csak tudok, majd elkapom és szúrok. Nem rossz észrevétel, de ez csak akkor sikerülne, ha levenném a súlyokat, de kis gyakorlás és nem lesz olyan nehéz ez a kombináció sem.
Számomra egy hatalmas, bunkó nagy kard teher lenne, már nem azért, mert nem bírnám el, vagy mert válogatós vagyok, én a fürgeségemre vagyok a legbüszkébb, és egy hatalmas karddal a hátamon, avagy a kezemben sebességem biztos csökkenne, meg aztán különben is, hogy nézne ki egy íjásznál egy Shamehada méretű fegyver.
Szinte mindenki örömmel vette kezébe a másolt pengéket, volt aki egyből megállapította melyik másolatot forgatja, de volt aki csendben tapasztalta ki edzőkardjának mibenlétét.
Én nem törődtem a többiekkel, úgysem tudtam volna nekik ártani egy fapengével, megemeltem a vékony, szinte tűvastagságú kardot, először fogását, majd lendületét vizsgáltam. Nagyszerű, mintha nem is lenne súlya. Dobáltam kicsit, megforgattam egyszer-kétszer a levegőben, s miután keveset gyakoroltam kardvívással a Dokujaku klánházban, azt a kevés tudásomat vettem alapul, amit ott szereztem. Ez inkább szúrófegyver, mint vágó, cseles, és gyors, ha levenném a kezeimen lévő súlyokat, (10-10 kiló a karpántokon, mint Lee-nél a lábán, csak sokkal könnyebbek még. Kezei fürgeségét hivatott növelni ez az edzésfajta, hogy gyorsabban töltse újra íját, anélkül, hogy az a pontosság rovására menne) talán még gyorsabban tudnám forgatni, de jelenleg csak barátkozni kell vele, néhány akrobatikus gyakorlattal kombinálva próbálom meg hasznosítani a fából készült fegyvert. Kipróbáltam egy olyan kombinációt is, hogy feldobtam a kardot, eljátszottam, hogy kilövök egy nyílvesszőt, amilyen gyorsan csak tudok, majd elkapom és szúrok. Nem rossz észrevétel, de ez csak akkor sikerülne, ha levenném a súlyokat, de kis gyakorlás és nem lesz olyan nehéz ez a kombináció sem.
Dokujaku Tano- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20
Adatlap
Chakraszint: 245
15 perc, ennyi idő alatt kocogtak a kijelölt helyszínre a shinobik, ennyi idő múlva kezdődött meg a képzés, ami miatt idejöttek a résztvevők. Miután megérkeztek a tisztásra, mindenkit sorba állítottak, egy-egy kard mögött. Ez után elmondta a tiszt, hogy új kardokat készítettek az új generációnak, mivel a régiek elvesztek, megsemmisültek, esetleg elveszett ninják birtokában voltak. A jounin előtt egy hatalmas fegyver hevert a földön, a pengéjéhez mérten aránylag kicsi volt a markolata, roppant hatalommal bírhat az, aki egy ekkora fegyvert képes csata közben forgatni. Ekkor lassan leguggolt, és tenyerével végigsimította a pengét, majd a markolatot, ekkor meg is fogta, és fel is emelte a fegyvert. ~Könnyebb, mint gondoltam.~ A zanbato tökéletesen követte a jounin utasításait, aki karja laza mozgatásával próbálgatta a fegyver egyensúlyozását, súlyát. Majd, mikor érezte, hogy tökéletesen lett megmunkálva, kovácsolva a penge, akkor már próbálhatta a nehezebb kombinációkat, mozdulatokat is, azt a táncot, amit a saját katanájával is eljárt, megismerkedésük pillanatában. Először saját teste körül forgatta a fegyvert, egyre gyorsabban, majd a végén feldobta, és elkapta a másik kezével, és ekkor a bal kezével kezdte el a mozdulat sort, és így tovább, amíg háromszor nem került a fegyver mindkettő kezébe.
- Remek kard ez! - suttogta, és közben a pengét nézte, majd a következő simítás által az élére volt kíváncsi, és meg is vágta enyhén az ujját. ~Vajon mi jöhet még? És miért választották már ki nekünk a fegyvereket, vagy azok választottak minket? Esetleg, most hogy próbálgattuk a pengét, elkezdődik az edzés, vagy egymásnak ugrasztanak minket? Túl sok a kérdés, és a választ csak ők mondhatják meg, a legenda, és az edző, akiknek a céljuk egy új Kirigakure-i alakulat megalapítása és, feltehetően irányítása.~
- Remek kard ez! - suttogta, és közben a pengét nézte, majd a következő simítás által az élére volt kíváncsi, és meg is vágta enyhén az ujját. ~Vajon mi jöhet még? És miért választották már ki nekünk a fegyvereket, vagy azok választottak minket? Esetleg, most hogy próbálgattuk a pengét, elkezdődik az edzés, vagy egymásnak ugrasztanak minket? Túl sok a kérdés, és a választ csak ők mondhatják meg, a legenda, és az edző, akiknek a céljuk egy új Kirigakure-i alakulat megalapítása és, feltehetően irányítása.~
Tokuno Feng- Játékos
Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815
A szállóban üdvözöltem régi társamat Kawát, aki szint úgy örült, hogy találkoztunk. Sajnos nem sok időm akadt bármit is csinálni, mert Tsugahara, a kiképző kijelentette, hogy a kiképzőterepre megyünk. Újra felálltunk és bevetettük magunkat az erdőbe. Egy laza 15 perces kocogás után kiértünk egy térre. Rengeteg gyakorló bábú és fefegyver volt ott. A kiképzőnk gyorsan felállított minket névsorba és mindenki előtt fegyverek voltak. Első ránézésre az én fegyverem egy hatalmas fadarab volt. Nézegettem, elemeztem, hogy mi leshet majd rájöttem, hogy ez hasonlít Chojuro kardjára, a Hiramekareire. Nagyon megörültem neki, hogy így felismertem magamtól a kard mintáját. Már majdnem fel akartam vágni ezzel, amikor a kiképző elmondta, hogy ezek a kardok hasonlítanak a régiekre. Ezzel még nem volt gond, de amit utána mondott a szíven ütött. Ez az volt, hogy a régi kardok közül sok már elveszett. Ezt nagyon sajnáltam, mert nagyon szerettem a kardokat és a róluk és forgatóikról szóló históriákat. De utána visszatért belém az élet, mert Tsugahara elmondta, hogyha eljutunk odáig, saját kardunk lesz. Ezen elkezdtem gondolkodni, hogy mégis milyen kardot kaphatnék. Eddig mindig két ninjatoval harcoltam, de nem szerettem volna két fegyvert. Jobban izgattak az olyan fegyverek mint a Samehada, mert jó nagyok voltak. De ezen még ráértem gondolkodni, mivel addig el kell, hogy jussak és az sem bisztos, hogy bekerülök. Persze akkor akkorát csalódnék, ami felérne azzal, hogy idegbeteg vagy depressziós legyek. De utóbbit gyorsan kivertem a fejemből és lehajoltam a kardért, hogy kipróbáljam. Soha nem fogtam még ekkora kardot, legalább is hasonlót. Amikor felvettem kicsit nehéznek tűnt, mert tömör fa volt. Nagyon jól nézett ki és tetszett benne az, hogy ilyen nagy. Két markolata volt egymás mellett, ami nekem különös volt, mert nem tudtam mire lesz így jó. De hamar tapasztaltam, hogy elég az egyiket megfognom ahhoz, hogy forgatni tudjam. Elkezdtem kipróbálni a pengét. Először megforgattam a fejem föött, majd egy előrecsapást indítottam. Utána 90 fokban elfodítottam a kardot és forogtam körbe egyett. Lehet, hogy a többieknek furán nézhetett ki, de nagyon vidám és energikus lettem a fegyverrel a kezemben. Még csapdostam vele néhányat, hogy hozzá szokjak a fegyverhez, ami szerintem nagyon jól illett hozzám. Majd amikor kellően kifárasztottam magam, kicsit leraktam pengét és rátámaszkottam. Így vártam, hogy mit adnak majd következő utasításnak.
Shaku Rabito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 190
Michishio előtt ott hevert a Köd történelmének egy darabkája, vagy legalábbis annak másolata. A fiú nem tudott sokat a kardforgatókról, és azok kardjairól, legalábbis konkrétumokat nem, csak meséket, és legendákat, de Zabuzáról a köd démonjáról és híres kardjáról a Kubikiribōchō-röl már hallott. A legendák szerint mindegyik kardnak volt különleges képessége, hiába hallott már a kardról, és forgatójáról, ám hogy az a bizonyos titkos képessége mi volt az sosem tudta meg, és valószínűleg nem is fogja mivel, a kardok többsége elveszett, így csak egy fa másolat hever előtte. Nem is várta, hogy hasonló kardot valaha is a kezében foghat, számára már az is hatalmas megtiszteltetés volt, hogy egyáltalán részt vehetett ezen a képzésen, természetesen az a parányi esély nem hagyta nyugodni, de ez már másik kérdés. Lehajolt, hogy felvegye a gyakorló fegyvert, ami elsőnek nehéznek érzett annak ellenére, hogy megemeléséhez mind kettő kezét használta. Kicsit mozgatta a fegyvert fel és alá, jobbra, és balra, hogy szokja a súlyát illetve magát azt az eszközt, amellyel gyakorolni fog. Már ezek az apró mozdulatok ráébresztették arra, hogy miért is volt Momochi Zabuza olyan híres shinobi nem csak a Köd-ben hanem azon kívül is. Egy ekkora kard mozgatása alapból kimerítő, aki ezt harci, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy rutin szinten tudta forgatni, az az ember nem csak, hogy rendkívüli fizikummal bír, de rendkívüli kardforgató is. Az érzés leírhatattlan volt amit Michishio érzet, maga a fakard, és az, hogy egy ilyen képzésen vehet részt, önbizalommal töltötte el hírtelen, és a bizonyítási vágya is a magasba szökött …
Umi Michishio- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 140
Mire Midoriko megérkezetett, már várta őt és a társaságot Choujuurou és Tsugahara. A kiképző bejelentette, hogy a képzés azonnal megkezdődik, és figyelmeztetett rá mindenkit, hogy bármilyen saját fegyver birtoklása és használata szigorúan tilos. Midoriko az összes fegyverét és felszerelését előzőleg az ágyán hagyta, ennek nyomán a lány nyugodtan lélegezhetett fel. Tsugahara ezután intett, erre a társulat futólépésben megkezdte útját a kiképzőtér felé. Egy tizenöt perces utat és egy erdőt maguk mögött hagyva elérkeztek egy tisztásra. Itt Midoriko különböző méretű fegyvereket pillantott meg: mindenféle méretű és formájú volt közöttük, csak egy dolog volt bennük közös, az, hogy mind kardok voltak. Minegyik kardhoz rendeltek egy ninját: Midorikonak egy hosszú, vékony kard jutott. Ez a fegyver Midorikot leginkább egy tűre emlékeztette. Tsugahara jelzése után ki-ki kezébe vette a maga fegyverét.
- Ezek a fegyverek a régi kardok mintájára készültek el. Súlyban természetesen nincsenek ott, mint az eredetiek, de gyakorolni tökéletes. Ezen kívül, a régi fegyverek többnyire elvesztek, így a ti új generációtok új fegyvereket fognak kapni! Tehát senki se kezdjen el ábrándozni, hogy a Samehada-val fog majd rohangálni! Kaptok pár percet, hogy hozzászokjatok a fegyveretekhez. Addig én megbeszélek pár dolgot a társammal. - mondta a kiképző.
Ezután Midoriko először is alaposabban megnézte a fegyverét. Egy hosszú kard: az leginkább szúrásra alkalmas. A pengéje is viszonylag vékony, így könnyű lehet forgatni. Viszont, így lehet, hogy a penge ís törékenyebb az átlagosnál... Már ha fémről lenne szó, de e a darab itt fából van. Vizsgálgatta az eszközt Midoriko, majd rövid filozofálgatás után átültette gondolatait a gyakorlatba is. Tett pár szúró mozdulatot a levegőbe a fegyverrel. A szúrásokat igyekezte gyorsan véghet vinni. Midoriko úgy gondolta, hogy ha majd egy igazi ilyen kard lesz a kezében, akkor azt majd biztosan gyors szúrásokra fogja használni. A lánynak igaza volt: ezzel a karddal tényleg könnyű volt támadásokat végrehajtani, a kard nem húzta le a karját. Ezen felbuzdulva a lány tett is még pár mozdulatot.
- Ezek a fegyverek a régi kardok mintájára készültek el. Súlyban természetesen nincsenek ott, mint az eredetiek, de gyakorolni tökéletes. Ezen kívül, a régi fegyverek többnyire elvesztek, így a ti új generációtok új fegyvereket fognak kapni! Tehát senki se kezdjen el ábrándozni, hogy a Samehada-val fog majd rohangálni! Kaptok pár percet, hogy hozzászokjatok a fegyveretekhez. Addig én megbeszélek pár dolgot a társammal. - mondta a kiképző.
Ezután Midoriko először is alaposabban megnézte a fegyverét. Egy hosszú kard: az leginkább szúrásra alkalmas. A pengéje is viszonylag vékony, így könnyű lehet forgatni. Viszont, így lehet, hogy a penge ís törékenyebb az átlagosnál... Már ha fémről lenne szó, de e a darab itt fából van. Vizsgálgatta az eszközt Midoriko, majd rövid filozofálgatás után átültette gondolatait a gyakorlatba is. Tett pár szúró mozdulatot a levegőbe a fegyverrel. A szúrásokat igyekezte gyorsan véghet vinni. Midoriko úgy gondolta, hogy ha majd egy igazi ilyen kard lesz a kezében, akkor azt majd biztosan gyors szúrásokra fogja használni. A lánynak igaza volt: ezzel a karddal tényleg könnyű volt támadásokat végrehajtani, a kard nem húzta le a karját. Ezen felbuzdulva a lány tett is még pár mozdulatot.
Midoriko no Minovara- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 195
Miután sorba álltunk a szálló előtt, a mentoraink elvezetnek minket. Futólépésben indulunk be az erdőbe. Végig nagyon izgatott vagyok, már alig várom, hogy elkezdődjön a képzés. Azonban csalódnom kell, ugyanis miután egy tisztáshoz vezetnek minket, még nem látunk hozzá az edzésnek. Egyszerűen csak beállítanak minket névsor szerint. Én előttem két fakard van, amiből rájövök, hogy mindannyian más dolgot fogunk elsajátítani. Izgatottan hallgatom a Sensei-t majd újra csalódnom kell. Ezek a fegyverek a régi generáció másolatai, de mi nem ezeket fogjuk megkapni. Így hát kissé elszomorodtam. Milyen jó is lett volna, ha valamelyik régi fegyvert kapjuk meg... Így viszont be kell érnünk újakkal. Vajon azok mire képesek?
Tottori Shinko- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 23
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 398
Miközben ti a kardokkal bíbelődtök, addig Tsugahara a társával beszélget. Amint lejár a megadott idő felétek sétál.
- Nos, ha már össze ismerkedtetek a fegyvereitekkel, akkor kezdjünk is hozzá a mókához. Vegyétek fel a fegyveretekkel az alaptartást, amit még annak idején az akadémián tanultatok. Az lesz az egésznek az alapja. Harci stílusunkra elsősorban a széles vágások jellemzőek, de ezt valószínűleg ti is tudjátok. A mai első gyakorlat a következő: akinél csak egyetlen kard van, az maga előtt suhint egyet a fegyverével, ezzel félkörívet ír le, majd fogást vált a fegyverén és egy fentről irányzott lefele vágással fejezi be a mozdulatot. Akik két fegyvert kaptak, azok az ügyesebb kezükkel végezzék el a félköríves vágást és a másik fegyverrel csapjanak le! Tehát ez lenne a bemelegítés. Addig csináljátok, amíg nem szólok!
- Nos, ha már össze ismerkedtetek a fegyvereitekkel, akkor kezdjünk is hozzá a mókához. Vegyétek fel a fegyveretekkel az alaptartást, amit még annak idején az akadémián tanultatok. Az lesz az egésznek az alapja. Harci stílusunkra elsősorban a széles vágások jellemzőek, de ezt valószínűleg ti is tudjátok. A mai első gyakorlat a következő: akinél csak egyetlen kard van, az maga előtt suhint egyet a fegyverével, ezzel félkörívet ír le, majd fogást vált a fegyverén és egy fentről irányzott lefele vágással fejezi be a mozdulatot. Akik két fegyvert kaptak, azok az ügyesebb kezükkel végezzék el a félköríves vágást és a másik fegyverrel csapjanak le! Tehát ez lenne a bemelegítés. Addig csináljátok, amíg nem szólok!
Izgatottsága az idő múlásával sem csillapodott. Ragyogó szemekkel nézte a kezeiben heverő, mesterien formált két fadarabot melyek nagy és veszélyesebb testvéreik lebutított ugyanakkor nem csak gyakorlásra használható kistestvérei voltak. Olykor, olykor csapott egyet velük, míg másra nem utasították, de többnyire csak nézte őket. Végül azonban eljött az idő melyre olyannyira várt. Elkezdődött a kiképzés! Tsugahara első feladatként mondhatni igen egyszerű dolgot eszelt ki mely vagy az ő agyszüleménye netán a múlt tradícióinak megfelelő módszereken alapult és így fogtak bele minden új kardforgató képzésébe. A fiatal genin az utasítás teljesítése előtt igyekezett megfelelő távolságba kerülni a többiektől nehogy véletlenül megzavarja őket. Az alap beállás melyet mindnyájan tanultak a múltban és voltak olyanok is, akik a mai napig gyakorolták a régi stílust - akár csak ő maga - így nem esett nehezére, hogy felvegye a pozíciót. A forgatás viszont már egy egészen más tészta volt. Mivel az ügyesebb kezével kellett először lesújtani így abba került a fejsze szerű fadarab gondolván, hogy egy ellenséget ezzel célszerűbb oldalba vágni majd a végén megszabadítani szenvedéseitől a pöröllyel. A szokatlan formájú fegyverek több fejtörést okoztak neki, mint azt elsőre gondolta. A rövid ninja-to-hoz szokott karok még nem hadakoztak egynél több fegyverrel egyszerre. Noha nem ez jelentette a fő gondot, hanem maga a feladat. Két fegyverével tökéletesen kellett időzíteni különben hamar fej nélkül találja magát egy ellenséggel szemben. Az első csapások melyek oldalba kapták a láthatatlan embert lassúak voltak, olykor, pedig túl szélesek. Valódi fejsze esetén könnyen megeshetett volna, hogy egy orvosi csoportnak kell kioperálnia belőle. Míg az első fegyverével bajlódott addig a kalapács se volt nagyobb eredmény hozója. Lomhán, ügyetlenül szelte át a levegőt, míg a maga elé képzelt shinobi csak a markába röhögött, míg könnyedén kikerülte a fadarabot. Szokatlan volt a stílus új kivitelezése ám nem volt lehetetlen az elsajátítása. Az egész lényegében olyan, mint egy tánc, ritmusra megy, és ha egyszer ráérez onnantól könnyebb lesz. A kezdeti szárnypróbálgatások és a kis híján öngyilkos mozdulatokat követően a csapások gyorsabbak, vadabbak lettek telve önbizalommal tudva hol a határ ameddig karját lendítheti. Az idő folyása ennyit engedett neki kitapasztalni, míg izgatottságtól elborult elméje megfeledkezett arról, hogy nem pusztán hadonásznia kell. Gyors volt, ehhez nem fért kétség, viszont ugyan annyira önveszélyes. Bárhogy is, ezt az értelmetlen tempót is csak addig folytatja, míg karjai bírják erővel, és mikor már azok pihenésért kiáltanak, csak akkor jön rá, mekkora ostobaságot művelt idáig.
Fudou Shun- Játékos
Adatlap
Amíg Tsugahara Sensei a hírességel tanácskozik, van időnk hozzászokni a fegyvereinkhez. Kicsit fura, hogy fakarddal hadonászok, de ez van. Most ezt kell szeretni. Próbálok kicsit felvágni a többiek előtt és különböző mutatványokat csinálok: magam körül lengetem a fegyvereket, feldobom őket a levegőbe, majd elkapom mindkettőt és hasonlók. Szinte már táncot járok.
Miután a kiképzőnk megbeszélte a társával amit szeretett volna, hozzá látunk az edzéshez. Bemelegítésnek máris egy kisebb támadással kezdünk. A feladatunk az, hogy egy félköríves vágást követően lecsapunk egyet fentről.
Mivel szeretek egyszerre több fegyverrel harcolni, ez nem okoz nekem komolyabb gondot. Ennek ellenére nem kezdek el szórakozni. Erősen megmarkolom a fegyvereimet, majd a jobb kezemben lévővel leírok magam előtt egy félkörívet. A levegő csak úgy suhog. Ezután jön a következő lépés, a fentről indított támadás. Ezt is hihetetlen precizitással és erővel hajtom végre. Közben persze megfigyelem a többieket is. Ha egy nagyobb fegyvert kapok, annak jobban örülök, de most ezzel kell beérnem.
Az egyik srác, aki egy balta és kalapács kombinációját kapta, egészen jól végzi a feladatot, bár eleinte kissé kilendül az egyensúlyából. Nem hibáztatom érte, valószínűleg sokkal nehezebb a fegyvere, mint az enyém. Később viszont egész jól végzi a gyakorlatot.
Nem tudom hányszor ismételtem már meg a mozdulatot, de már az izzadtság folyik az arcomon. Éppen ezért gyakran törölgetem az arcomat. Ráadásul már kezd kissé fárasztó is lenni a dolog. Alig várom, hogy a Sensei új feladat elé állítson minket!
//A határidő ma este 20:00-kor lejár! Aki még nem tette meg, igyekezzen és postoljon, ugyanis senki nem adta semmi jelét, hogy nem fog írni.//
Miután a kiképzőnk megbeszélte a társával amit szeretett volna, hozzá látunk az edzéshez. Bemelegítésnek máris egy kisebb támadással kezdünk. A feladatunk az, hogy egy félköríves vágást követően lecsapunk egyet fentről.
Mivel szeretek egyszerre több fegyverrel harcolni, ez nem okoz nekem komolyabb gondot. Ennek ellenére nem kezdek el szórakozni. Erősen megmarkolom a fegyvereimet, majd a jobb kezemben lévővel leírok magam előtt egy félkörívet. A levegő csak úgy suhog. Ezután jön a következő lépés, a fentről indított támadás. Ezt is hihetetlen precizitással és erővel hajtom végre. Közben persze megfigyelem a többieket is. Ha egy nagyobb fegyvert kapok, annak jobban örülök, de most ezzel kell beérnem.
Az egyik srác, aki egy balta és kalapács kombinációját kapta, egészen jól végzi a feladatot, bár eleinte kissé kilendül az egyensúlyából. Nem hibáztatom érte, valószínűleg sokkal nehezebb a fegyvere, mint az enyém. Később viszont egész jól végzi a gyakorlatot.
Nem tudom hányszor ismételtem már meg a mozdulatot, de már az izzadtság folyik az arcomon. Éppen ezért gyakran törölgetem az arcomat. Ráadásul már kezd kissé fárasztó is lenni a dolog. Alig várom, hogy a Sensei új feladat elé állítson minket!
//A határidő ma este 20:00-kor lejár! Aki még nem tette meg, igyekezzen és postoljon, ugyanis senki nem adta semmi jelét, hogy nem fog írni.//
Tottori Shinko- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 23
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 398
Amíg a kiképzőnk és a felügyelőnk, a jelenleg utolsó kardforgató a faluban beszélgettek, mi ismerkedhettünk a fegyverünkkel. Aztán ennek vége szakadt és megkaptuk az első feladatot. Igaz volt előtte egy kis eligazítás, elsőként beszélt a stílusról, hogy a széles vágások jellemzők rá, majd kiadta a feladatot: alapállás és vágás. Először gondolkodnom kellett, hogy mi lehet, de aztán beugrott. A gyengébb oldal lába, esetembe a bal, elől, a másik hátul. Ez általában ökölharcnál úgy szokott lenni, hogy az elsővel támasztunk a hátsóval adjuk az erőt, vajon kardozásnál ez hogy működhet? A vágást nem volt nehéz elképzelni, de a kivitelezés annál nehezebb volt, vagyis inkább az volt, nehéz, hogy a nehéz kard ne húzzon előre. Jó időbe telt, mire rájöttem a technikára, hiszen ekkora fegyver még nem volt a kezembe, de aztán már ment. Mind a feladat, mind akard súlya, de még a ruha mennyisége is fárasztó volt, így izzadtam, mint a ló. Már a kabátomat, a kendőt a szám elől, de még a pulóvert is levettem, de még így is folyt rólam a víz. Mivel a parancs az volt, hogy addig folytassuk a végrehajtást, amíg nem szólnak, így hiába már alig bírtam tartani a kezem, mégis folytattam az edzést, pihenőket tartva, hiszen én se vagyok gép, kell egy kis idő, hogy kifújjam magam.
//Bocs a gyengeposztért, írtam egy jobbat is, de az elszállt, mert a niceboard szerencsétlenekedett//
//Bocs a gyengeposztért, írtam egy jobbat is, de az elszállt, mert a niceboard szerencsétlenekedett//
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Szint: S
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
Kész szerencse, hogy arcom és testem minden pontja rejtve van. Így azt nem is láthatja senki és ami még jobb köpenyem se nyílik szét.
Nem próbálgatom a fegyvert és nem hadonászok vele ahogyan a többiek. Inkább a fogását és súlyát próbálom felmérni. Két fegyver lévén rengeteg támadási és védekezési kombináció létezhet. Fejemben sorra zakatoltak a lehetséges mozdulat sorozatok. Mindenesetre már most eldöntöttem a jövőben is ha kiesnék a képzésről. Két fegyverrel fogok harcolni egyszerre.
Csendben veszem tudomásul a feladatot és az kissé egyszerűnek tűnik szememben talán kicsit gyerekesnek is. Felemelem a kardot és félkörívben vágok, majd a másikkal lecsapok. Azt nem adta meg senki sem, hogy másik támadás már milyen legyen. Ezért improvizáltam.
Egyszerű torok vágást hajtottam végre majd kezemben át fordítva a pengét a vágást tovább vittem a mellkasra. Ha ezt egy élő ellenfélen tudnám végre hajtani torka fel vágva és mellkasán keresztben egy csúnya seb futna végig. Most csak képzeletbeli vért izlelehetem meg. Vissza kelet fogni vágyaimat és indulataim. Szinte felsem tűnt a folytonos mozdulat sorozatba merülve, hogy testem önállóan mozdul és hajtja végre a sorozatot egymás után néha lassabban néha pedig az izmaimból kitelő legnagyobb erőt és sebességet beleadva. Egy pillanatig a két jelem a jó és a gonosz a felszínre vívódót bennem, de hirtelen a jó került felszínre. Abban a pillanatban egy pillanatra megálltam a mozdulat sor közepén. Majd újra folyattam mintha semmi sem történt volna. Egyetlen pillanatra sem álltam meg míg valoszinüleg lehet már mások elméjükben pihenésért könyörögnek. A fájdalom mit karjainkban érzünk csak érzéki csalódás. Az elme uralja a testet és ha képesek vagyunk ténylegesen uralkodni elménken testünk sokkal több mindent elvisel. Ezen a téren nekem tiszteségtelen előnyöm volt, hisz bennem két jelem is élt. Valami más is......
Nem próbálgatom a fegyvert és nem hadonászok vele ahogyan a többiek. Inkább a fogását és súlyát próbálom felmérni. Két fegyver lévén rengeteg támadási és védekezési kombináció létezhet. Fejemben sorra zakatoltak a lehetséges mozdulat sorozatok. Mindenesetre már most eldöntöttem a jövőben is ha kiesnék a képzésről. Két fegyverrel fogok harcolni egyszerre.
Csendben veszem tudomásul a feladatot és az kissé egyszerűnek tűnik szememben talán kicsit gyerekesnek is. Felemelem a kardot és félkörívben vágok, majd a másikkal lecsapok. Azt nem adta meg senki sem, hogy másik támadás már milyen legyen. Ezért improvizáltam.
Egyszerű torok vágást hajtottam végre majd kezemben át fordítva a pengét a vágást tovább vittem a mellkasra. Ha ezt egy élő ellenfélen tudnám végre hajtani torka fel vágva és mellkasán keresztben egy csúnya seb futna végig. Most csak képzeletbeli vért izlelehetem meg. Vissza kelet fogni vágyaimat és indulataim. Szinte felsem tűnt a folytonos mozdulat sorozatba merülve, hogy testem önállóan mozdul és hajtja végre a sorozatot egymás után néha lassabban néha pedig az izmaimból kitelő legnagyobb erőt és sebességet beleadva. Egy pillanatig a két jelem a jó és a gonosz a felszínre vívódót bennem, de hirtelen a jó került felszínre. Abban a pillanatban egy pillanatra megálltam a mozdulat sor közepén. Majd újra folyattam mintha semmi sem történt volna. Egyetlen pillanatra sem álltam meg míg valoszinüleg lehet már mások elméjükben pihenésért könyörögnek. A fájdalom mit karjainkban érzünk csak érzéki csalódás. Az elme uralja a testet és ha képesek vagyunk ténylegesen uralkodni elménken testünk sokkal több mindent elvisel. Ezen a téren nekem tiszteségtelen előnyöm volt, hisz bennem két jelem is élt. Valami más is......
Satsukitane- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 224
Tsugahara sensei kiadta a parancsot, hogy gyakoroljuk az alapállást, és a hozzá kapcsolódó vágásokat, a sensei külön adta ki a parancsokat a két fegyvereseknek, és az egy fegyvereseknek. Mivel Michishio egy kétkezes kar volt így egy egyszerű mozdulatsort kellet végre hajtania. Első lépésként maga előtt kellet suhintania, úgy hogy egy félkörívet írt le. Miután felvette az alapállást egy, lábait egy vállszéles terpeszbe állította be. Elsőnek érdekes volt a félkörívet leírnia a hatalmas karddal, ami szinte a súlyánál fogva magától „dolgozott”, és szinte kirepült a fiatal genin kezéből a kard, amelyet alig tudott megtartani, kissé örült annak, hogy a többiek az első bakiát nem vették észre mivel magukkal voltak elfoglalva. Úgy döntött, hogy ezt a mozdulatot kell neki még egy kicsit gyakorolnia, amelyet körülbelül tíz percig fogytatott. Második lépés a fogásváltás volt, ami a legnehezebbnek bizonyult a fiú számára, mivel a hatalmas kardot volt egyszerű irányítania, ennek a lépésnek a gyakorlása jóval tovább tartott, mint az előzőé, de nagy nehezen sikerült neki. Harmadik lépésként felülről lefelé csapot, egyet, ez már nem okozott neki túl nagy problémát, ám ezt a mozdulatot is tovább gyakorolta. Mivel Tsugahara sensei nem szólt, így volt ideje gyakorolni a három lépést együttesen. Michishio örült annak, hogy a kezdő lépésekkel kezdték, így nem érezte magát annyira tapasztalatlanak, néha néha körbe nézet, hogy a többiekhez képest jól végzi e a gyakorlatot, ám a vége felé inkább csak magával volt elfoglalva. Minél előrébb kerültek a képzésben, annál inkább izgatott kezdet lenni, hiába tudta, hogy még nagyon az elején vannak mindennek.
Umi Michishio- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 140
Miközben Midoriko elvégzett még pár mozdulatot, Tsugahara-sensei - legalábbis a lány már így szólítaná - további utasításokat adott: egy széles vágást kell tenni, majd a másik kézzel egy fentről lefelé irányított csapást. Tehát egy vízszintes, majd egy függőleges vágás, és ez váltott kézzel, gondolta a lány. Midoriko úgy gondolta, jobb előbb részeiben véghez vinnie a feladatot, és majd utána rakja össze a kettőt, s végül az egészet tökéletesíti. Tehát a lány először a vízszintes vágást csinálta meg. A csapás közepén előrehajolt, így egy képzeletbeli félkört írt le a kardjával. Közben arra is rájött, hogy jobb, ha kívülről befelé indítja a vágást, ugyanis így majd könnyebb lesz a másik kezébe vennie a kardot. Midoriko tett még pár mozdulatot, a vékony kard könnyen engedelmeskedett neki. Ezután összekötötte a két mozdulatot, amint az első mozdulatot véghez vitte, kezet váltott, és a karddal lefelé suhintott. Midoriko úgy gondolta, jobb, ha ebben a vágásban is van egy kis hajlítás, hiszen így könnyebb elérni az ellenfelet. Megpróbálta hát így is: a második vágás közepén szintén előrehajolt egy kicsit. Akkor tehát ez a mozdulat tulajdonképpen két félkövíves vágást ír le, gondolta a lány. Csak egy nehézség van a mozdulatban: mégpedig a kézváltás. Midoriko megpróbálta úgy elhelyezni a kezét a kardon, hogy azok ne akadályozzák egymást, amikor a kard átkerül egyik kezéből a másikba. Miután ez megvolt, már csak a sebességen kellett finomítania a lánynak: hogy a keze megszokja ezt a mozdulatot, és elég gyorsan át tudja juttatni a kardot egyik kezéből a másikba. Ezután a lány pihent egy kicsit, megigazította haját, és újra nekilátott a mozdulat elvégzésének.
Midoriko no Minovara- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 195
A fegyveremhez, ami hasonlított a Hiramekareire, a híres kardra eléggé hozzászoktam, könnyen fogattam és az alakját is megkedveltem. Forgattam elég sokáig, majd Tsugahara elénk jött hogy közölje velünk mi a következő feladatunk. Egy viszonylag könnyű feladatot kaptunk. A feladat az volt hogy a karddal vágjunk egyett oldalra, majd forduljunk meg vele és utána felülről vágjunk egyet. Ez egy könnyű feladatnak tűnt számomra. Először meglendítettem fegyveremet, de hamar feltűnt, hogy nem olyan egyszerű a feladat, mert a kard elég nehéz volt. De ez nem okozhatott problémát ez sem ezért megcsináltam, de elcsúztam a végén és túlpörögtem. Újra megpróbáltam nagyobb sikerrel és utána egy felsővágással be is fejeztem. Nagyon boldog voltam és büszke magamra, mert ezt sikerült megcsinálnom. Még néhányszor megismételtem a mozudlatot. Egy kicsit el is fáradt a kezem ebben a nagy hadonászásban. Már alig vártam a következő feladatot. Azt gondoltam, hogy mos valami sokkal nehezebb fog jönni, mint például feldobom a kardot és utána ugrok és úgy csapok le. Azt is reméltem, hogy a képzés közben megtanítanak pár jutsut, amelyekkel erősebbé válhatok és igazi kardforgatóvá. Természetesen még nem voltam olyan erős, hogy valami nagyon erős technikát megtanuljak, de kisebb, hasznos technikákat igen. Már nagyon vártam, hogy folytatódjon a képzés, és reméltem, hogy én is kardforgató leszek a végén.
// Bocsánat a késésért és a gyenge postért az élet közbeszólt.//
// Bocsánat a késésért és a gyenge postért az élet közbeszólt.//
Shaku Rabito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 190
//Bocsánat előre is, ez a négy nap teljesen kiesett nekem, és sehova nem tudtam írni...//
Bemelegítéssel megvolnánk, karddal a jounin megismerkedett, és a férfi is kiadta az utasítást az első kombináció gyakorlására. Egy alulról kezdett félkör irányú vágás, melyet egy fentről indított lecsapás zár. Feng már a tapasztaltabb kardforgatók közé tartozott, lévén, hogy van egy szél chakrára érzékeny katanája, de egy zanbatouval még nem próbálta el ezt a támadást. A jobb kezébe fogta a pengét, és először az első fázist kezdte el gyakorolni, a félkörös vágást, majd mikor érezte, hogy ezzel nem lesz semmi baj, a második szintre lépett, és tanulmányozta a fogásváltást. A kard nehezebb volt, mint megszokott pengéje, így majdnem el is ejtette a gyakorlófegyvert az első lehetőségnél, de még idejében utána tudott kapni. Ez után részekre szedte a feladatot, így csak a váltással volt elfoglalva, ami egy idő után ment is, úgy ahogyan annak menni kell. Ezt követhette a lecsapás, ami már nem is volt nehéz, hiszen csak egy erőteljes, határozott, egyenes mozdulat az egész.
- Nah, most jöhet a másik kéz is. - majd a zanbatou-t a bal kezébe kapta, és kezdte előröl az edzést, ami sokkal tovább tartott, mint az előbb, mivel a gyengébbik kezével nem volt annyira magabiztos. Sőt a fogásváltásnál el is ejtette egyszer a pengét, de ez utána soha többet nem fordult elő, és egy kevés idő elteltével, gyengébben, de a bal kezével is tudta alkalmazni a mozdulatsort.
- Következő feladat. - nem is a tanítónak, inkább magának mondta ezt a kijelentést, megkönnyebbülését megkoronázva.
//Bocsi, hogy ilyen gyenge lett...//
Bemelegítéssel megvolnánk, karddal a jounin megismerkedett, és a férfi is kiadta az utasítást az első kombináció gyakorlására. Egy alulról kezdett félkör irányú vágás, melyet egy fentről indított lecsapás zár. Feng már a tapasztaltabb kardforgatók közé tartozott, lévén, hogy van egy szél chakrára érzékeny katanája, de egy zanbatouval még nem próbálta el ezt a támadást. A jobb kezébe fogta a pengét, és először az első fázist kezdte el gyakorolni, a félkörös vágást, majd mikor érezte, hogy ezzel nem lesz semmi baj, a második szintre lépett, és tanulmányozta a fogásváltást. A kard nehezebb volt, mint megszokott pengéje, így majdnem el is ejtette a gyakorlófegyvert az első lehetőségnél, de még idejében utána tudott kapni. Ez után részekre szedte a feladatot, így csak a váltással volt elfoglalva, ami egy idő után ment is, úgy ahogyan annak menni kell. Ezt követhette a lecsapás, ami már nem is volt nehéz, hiszen csak egy erőteljes, határozott, egyenes mozdulat az egész.
- Nah, most jöhet a másik kéz is. - majd a zanbatou-t a bal kezébe kapta, és kezdte előröl az edzést, ami sokkal tovább tartott, mint az előbb, mivel a gyengébbik kezével nem volt annyira magabiztos. Sőt a fogásváltásnál el is ejtette egyszer a pengét, de ez utána soha többet nem fordult elő, és egy kevés idő elteltével, gyengébben, de a bal kezével is tudta alkalmazni a mozdulatsort.
- Következő feladat. - nem is a tanítónak, inkább magának mondta ezt a kijelentést, megkönnyebbülését megkoronázva.
//Bocsi, hogy ilyen gyenge lett...//
Tokuno Feng- Játékos
Adatlap
//Elnézést a késésért, szoknom kell az új munkámat, és a vele járó fáradtságot. Ha elkéstem, kérlek jelezz és kiírom magam.//
A szórakozásnak vége, jöhet élesben az edzés, mármint ami a kardokkal való gyakorlatot jelenti. A mester az akadémián való alap felállást kéri tőlünk, és hogy az imént kapott fegyverrel egy félköríves, majd egy fentről lefelé haladó vágást ejtsünk a levegőben, ezt pedig ismételjük meg aztán többször. Talán azt próbálják megfigyelni, ki hogy bánik a fegyverével, kinek milyen tiszta a vágása, milyen a sebessége, és technikája. Mindenesetre én is beállok a sorba, majd felveszem az akadémián és a klánházban tanult alapállást, a lehető legjobb formációban alkalmazva a vékony kardot. Ahány fegyver annyi stílus, nyilván egy ilyen karddal nem erőből fogok csapni, az ilyen könnyű gyors pengéket ügyességgel forgatják, de legfőképp a sebesség a mérvadó.
Felveszem az alapállást, át teszem az egyensúlyom a bal oldalamra, majd jobbról kicsit lentebbről indítok egy félköríves vágást, ügyességemet és sebességemet kihasználva, majd egyből hátrébb is lépek egyet, hogy megtartva a lendületet fentről ismételjem meg ugyanezt lefelé. Figyelem, mennyire esik kézre a fegyver, mennyire vitt magával a lendület, s minden újabb gyakorlatot követően irányítom az egyensúlyom, hogy megtaláljam a megfelelő fogást.
Szép lassan kezdek együtt mozogni a fegyverrel, érezni annak hegyét, élét, a korlátait, a markolat súlyosságát és kényelmességét. Szinte már saját mozdulatokkal spékelném meg a gyakorlatot, de az utasítást követvén maradok az alapoknál, csupán kicsit viszek bele a klánháznál tanult stílusból.
//Még egyszer elnézést, és köszönöm, hogy megvártatok, többé nem fordul elő!//
A szórakozásnak vége, jöhet élesben az edzés, mármint ami a kardokkal való gyakorlatot jelenti. A mester az akadémián való alap felállást kéri tőlünk, és hogy az imént kapott fegyverrel egy félköríves, majd egy fentről lefelé haladó vágást ejtsünk a levegőben, ezt pedig ismételjük meg aztán többször. Talán azt próbálják megfigyelni, ki hogy bánik a fegyverével, kinek milyen tiszta a vágása, milyen a sebessége, és technikája. Mindenesetre én is beállok a sorba, majd felveszem az akadémián és a klánházban tanult alapállást, a lehető legjobb formációban alkalmazva a vékony kardot. Ahány fegyver annyi stílus, nyilván egy ilyen karddal nem erőből fogok csapni, az ilyen könnyű gyors pengéket ügyességgel forgatják, de legfőképp a sebesség a mérvadó.
Felveszem az alapállást, át teszem az egyensúlyom a bal oldalamra, majd jobbról kicsit lentebbről indítok egy félköríves vágást, ügyességemet és sebességemet kihasználva, majd egyből hátrébb is lépek egyet, hogy megtartva a lendületet fentről ismételjem meg ugyanezt lefelé. Figyelem, mennyire esik kézre a fegyver, mennyire vitt magával a lendület, s minden újabb gyakorlatot követően irányítom az egyensúlyom, hogy megtaláljam a megfelelő fogást.
Szép lassan kezdek együtt mozogni a fegyverrel, érezni annak hegyét, élét, a korlátait, a markolat súlyosságát és kényelmességét. Szinte már saját mozdulatokkal spékelném meg a gyakorlatot, de az utasítást követvén maradok az alapoknál, csupán kicsit viszek bele a klánháznál tanult stílusból.
//Még egyszer elnézést, és köszönöm, hogy megvártatok, többé nem fordul elő!//
Dokujaku Tano- Játékos
Adatlap
//Éppen most akartam írni, hogy már nem várok tovább xD Még most bent maradtál, nem problémázok ezen.//
Mindannyian engedelmeskedtek és a lehető legjobb tudásotok szerint végzitek a gyakorlatot. Tsugahara közben közöttetek sétál és itt ott kijavítja a mozdulataitokat. Elég rendesen megizzadtok az alap gyakorlat alatt, de szerencsére máris jön a következő.
- Rendben van, most ennyi volt. Jöjjön a következő gyakorlat. Ehhez viszont két csoportra foglak bontani titeket! Akikre rámutatok, azok jöjjenek velem, a többiek pedig maradjanak.
Tsugahara ekkor sorban rámutat az emberekre, így létre jön két 10 fős csapat. Ezután a kiválasztottakkal kisétál a kiképzőterep szélére.
- Jól van. A következőt kell gyakorolnotok: felugrotok a levegőbe, majd onnan leérkezve csaptok le. Akinél több fegyver van, az maga döntse el, hogy melyikkel kényelmesebb. Ezen a térfélen szabadon gyakorolhattok! - mondja a sensei, majd máris indul vissza a többiekhez.
- Nos, nektek lényegében ugyanazt kell csinálnotok, mint az előbb. Csak kicsit erősebben. Áramoltassatok chakrát a fegyver forgató karotokba, majd villámgyorsan csapjatok magatok előtt egyet. Félkörívet írjatok le most is a karddal. Ezzel a támadással könnyedén lefejezhettek egy felkészületlen ellenfelet. Bár ha okosak vagytok, akkor máshogy is felhasználhatjátok. Én csak alapokat tanítok nektek, magatoknak kell majd kidolgoznotok a saját stílusotokat! Lássatok hozzá!
//Minimum 20 sort kérek mindenkitől. A csapatok: akinek kevesebb a chakrája, mint 150, az az első csapatban van, ők az "ugrálós" gyakorlatot végzik, akinek több chakrája van, az pedig a másikat. Ezúttal több időtök lesz, mivel hétfőig nem igazán tudok majd írni, de az is lehet hogy kedd lesz belőle. Aki keddig nem ír, az kiesett(hiányzás természetesen enyhítő körülmény).//
Mindannyian engedelmeskedtek és a lehető legjobb tudásotok szerint végzitek a gyakorlatot. Tsugahara közben közöttetek sétál és itt ott kijavítja a mozdulataitokat. Elég rendesen megizzadtok az alap gyakorlat alatt, de szerencsére máris jön a következő.
- Rendben van, most ennyi volt. Jöjjön a következő gyakorlat. Ehhez viszont két csoportra foglak bontani titeket! Akikre rámutatok, azok jöjjenek velem, a többiek pedig maradjanak.
Tsugahara ekkor sorban rámutat az emberekre, így létre jön két 10 fős csapat. Ezután a kiválasztottakkal kisétál a kiképzőterep szélére.
- Jól van. A következőt kell gyakorolnotok: felugrotok a levegőbe, majd onnan leérkezve csaptok le. Akinél több fegyver van, az maga döntse el, hogy melyikkel kényelmesebb. Ezen a térfélen szabadon gyakorolhattok! - mondja a sensei, majd máris indul vissza a többiekhez.
- Nos, nektek lényegében ugyanazt kell csinálnotok, mint az előbb. Csak kicsit erősebben. Áramoltassatok chakrát a fegyver forgató karotokba, majd villámgyorsan csapjatok magatok előtt egyet. Félkörívet írjatok le most is a karddal. Ezzel a támadással könnyedén lefejezhettek egy felkészületlen ellenfelet. Bár ha okosak vagytok, akkor máshogy is felhasználhatjátok. Én csak alapokat tanítok nektek, magatoknak kell majd kidolgoznotok a saját stílusotokat! Lássatok hozzá!
//Minimum 20 sort kérek mindenkitől. A csapatok: akinek kevesebb a chakrája, mint 150, az az első csapatban van, ők az "ugrálós" gyakorlatot végzik, akinek több chakrája van, az pedig a másikat. Ezúttal több időtök lesz, mivel hétfőig nem igazán tudok majd írni, de az is lehet hogy kedd lesz belőle. Aki keddig nem ír, az kiesett(hiányzás természetesen enyhítő körülmény).//
//Köszönöm! Utolsó eset volt, hogy várni kellett rám!//
Minden rendben ment, mindenki lelkiismeretesen és akaratosan végzi a ránk bízott gyakorlati feladatot, akinél pedig mégis hiányosságot vélnek felfedezni, Tsugahara ott terem és kijavítja azt. Ki gondolta volna, hogy ez az egyszerű gyakorlat ennyit kivesz az emberből, leszámítva az idáig tartó futást, bár azok akik nagyobb fegyvert forgatnak jobban átérezhetik ezt, még szokniuk kell pengéjük súlyát, még akkor is, ha a fa könnyebb, mint az edzett acél. Én jól jártam a sajátommal, bár nem garancia, hogy ugyanilyet fogok kapni, hiszen ezek az előző generáció fegyvereinek másolatai, lehet most ilyet forgatok, de később egy hatalmas kétkezes pallost kapok.
A következő gyakorlat sem tűnt megerőltetőnek, tíz embert kiválasztottak, s őket a kiképzőterep szélére vezényelték, úgy tűnik különböző gyakorlatokat fogunk végezni, habár én először azt hittem csapatharc lesz. Milyen mókás lett volna pedig.
Chakravezetést fogunk gyakorolni ideiglenes pengéinkbe vezetve azt, s úgy kell megismételni az előző feladatot. Annyi lesz az én szemszögemből a különbség, hogy most nem a nyilamba vezetem a chakrát, hanem a fakardra, bár ügyelnem kell rá, nehogy kiszabaduljon belőlem némi méreg, mert az számomra még végzetes lehet, nem vagyok még felkészülve a mérgező chakra irányítására.
Felvettem ismét az alapállást, majd mindkét kezemmel megmarkoltam kardom markolatát. Megpróbáltam kizárni a külvilágot, a csapással kombinált üvöltéseket, a minket körülvevő erdő zajait, és minden kósza gondolatot, melyek megzavarhatják koncentrációmat. Felkaromból, vállaimból kezdtem el áramoltatni a chakrát, éreztem, ahogy fokozatosan halad a tenketsu pontjaimon egyenesen a tenyerem felé, hol meg kell találnom az összhangot a fakard anyagával. Nem akartam egyszerre sokat szabadjára engedni, először szokni akartam az érzést, hiszen merőben más, mint nyílvesszőbe áramoltatni, főleg, hogy nem tudtam, a kard chakraérzékeny-e, jobban válaszol-e a rajtam átáramló energiára, vagy tényleg csak egyszerű faragott gyakorló penge.
Amint éreztem, hogy felszabadul a chakra, sóhajtottam egy mélyet, majd villámgyorsan próbáltam kivitelezni a technikát, még akkor is, ha Tsugahara az erőre hívta fel a figyelmem. Több erőt vittem bele, mint eddig, de a hangsúlyt a gyorsaságba fektettem, a kezeimen lévő súlyokkal próbáltam olyan sebességet kivitelezni, ami egy átlagos csapást felülmúl. Még ha nem is sikerült úgy első, mint ahogy reméltem, nagy volt a különbség a chakrával feltöltött csapás és az előző gyakorlat között, így hát újra nekilendültem, hogy most még több energiával töltsem fel a kardot, lehetőleg úgy, hogy minél kevesebb chakra menjen veszendőbe. Ez még nekem nehezen megy, hiszen kardba eddig nem áramoltattam chakrát, így nem meglepő, ha két gyakorlat kivitelezése között több ideig molyolok, mint a többiek. A kivitelezés most a lényeg, nem a mennyiség, és erre Tsugahara sem hívta fel a figyelmem, a lényeg, hogy megismerkedjem az általam forgatott pengével, és hogy miként hat a technika beleáramoltatott chakra segítségével.
Minden rendben ment, mindenki lelkiismeretesen és akaratosan végzi a ránk bízott gyakorlati feladatot, akinél pedig mégis hiányosságot vélnek felfedezni, Tsugahara ott terem és kijavítja azt. Ki gondolta volna, hogy ez az egyszerű gyakorlat ennyit kivesz az emberből, leszámítva az idáig tartó futást, bár azok akik nagyobb fegyvert forgatnak jobban átérezhetik ezt, még szokniuk kell pengéjük súlyát, még akkor is, ha a fa könnyebb, mint az edzett acél. Én jól jártam a sajátommal, bár nem garancia, hogy ugyanilyet fogok kapni, hiszen ezek az előző generáció fegyvereinek másolatai, lehet most ilyet forgatok, de később egy hatalmas kétkezes pallost kapok.
A következő gyakorlat sem tűnt megerőltetőnek, tíz embert kiválasztottak, s őket a kiképzőterep szélére vezényelték, úgy tűnik különböző gyakorlatokat fogunk végezni, habár én először azt hittem csapatharc lesz. Milyen mókás lett volna pedig.
Chakravezetést fogunk gyakorolni ideiglenes pengéinkbe vezetve azt, s úgy kell megismételni az előző feladatot. Annyi lesz az én szemszögemből a különbség, hogy most nem a nyilamba vezetem a chakrát, hanem a fakardra, bár ügyelnem kell rá, nehogy kiszabaduljon belőlem némi méreg, mert az számomra még végzetes lehet, nem vagyok még felkészülve a mérgező chakra irányítására.
Felvettem ismét az alapállást, majd mindkét kezemmel megmarkoltam kardom markolatát. Megpróbáltam kizárni a külvilágot, a csapással kombinált üvöltéseket, a minket körülvevő erdő zajait, és minden kósza gondolatot, melyek megzavarhatják koncentrációmat. Felkaromból, vállaimból kezdtem el áramoltatni a chakrát, éreztem, ahogy fokozatosan halad a tenketsu pontjaimon egyenesen a tenyerem felé, hol meg kell találnom az összhangot a fakard anyagával. Nem akartam egyszerre sokat szabadjára engedni, először szokni akartam az érzést, hiszen merőben más, mint nyílvesszőbe áramoltatni, főleg, hogy nem tudtam, a kard chakraérzékeny-e, jobban válaszol-e a rajtam átáramló energiára, vagy tényleg csak egyszerű faragott gyakorló penge.
Amint éreztem, hogy felszabadul a chakra, sóhajtottam egy mélyet, majd villámgyorsan próbáltam kivitelezni a technikát, még akkor is, ha Tsugahara az erőre hívta fel a figyelmem. Több erőt vittem bele, mint eddig, de a hangsúlyt a gyorsaságba fektettem, a kezeimen lévő súlyokkal próbáltam olyan sebességet kivitelezni, ami egy átlagos csapást felülmúl. Még ha nem is sikerült úgy első, mint ahogy reméltem, nagy volt a különbség a chakrával feltöltött csapás és az előző gyakorlat között, így hát újra nekilendültem, hogy most még több energiával töltsem fel a kardot, lehetőleg úgy, hogy minél kevesebb chakra menjen veszendőbe. Ez még nekem nehezen megy, hiszen kardba eddig nem áramoltattam chakrát, így nem meglepő, ha két gyakorlat kivitelezése között több ideig molyolok, mint a többiek. A kivitelezés most a lényeg, nem a mennyiség, és erre Tsugahara sem hívta fel a figyelmem, a lényeg, hogy megismerkedjem az általam forgatott pengével, és hogy miként hat a technika beleáramoltatott chakra segítségével.
Dokujaku Tano- Játékos
Adatlap
Ahogy az sejthető volt, Shun tényleg hibázott, nem is keveset. Mindaz mellékes volt, hogy lefárasztotta magát az eszetlen csapkodással, de még a formai hibák is akadtak tisztességesen emiatt. Na de ezért vannak az oktatók, hogy segítsenek. Miután a fiút ellátták pár hasznos tanáccsal és az ő izgalma is némiképp alábbhagyott valamivel higgadtabban, na meg idővel pontosabban hajtott végre a gyakorlatot. Az idő azonban tovább vánszorog és a csapások végeláthatatlanul, ismétlik egymást. A genin karja majd leszakad korábbi esztelensége miatt, de kitartóan mintha ezen múlna az élete, folytatja tovább a gyakorlatot. Végül ennek is vége akad, így ha csak egy pillanatra is de tud egy keveset pihenni. Míg ő a két fadarabra támaszkodik Tsugahara kíméletlenül, folytatja tovább a kiképzést. A dicséret itt most nem sokat ér, pár percnyi pihenés jobban esne, de úgy tűnik nincs idő rá és aki itt akar maradni, az bizony nem nyavalyoghat. Amúgy is hogy nézne ki, hogy egy ilyen energia gombóc, mint Shun ne tudna ennyit megcsinálni vagy még többet. A következő lépés az volt, hogy oktatójuk két csapatra osztotta őket ezen emberek közül, pedig egy részük az említett személlyel tartott. Hogy mi alapján történt a válogatás azt nem indokolták mindenesetre a genin követte Tsugaharát mivel a férfi döntése alapján az ő csoportjában volt a helye. A feladat, amit végre kell hajtani nem bonyolultabb, mint az előző, de ezúttal már lehetett arra számítani, hogy a lelket is kihajtják belőlük ismét.
~ Egy kis ugrálás és lecsapás. Ez könnyű lesz, legalábbis attól függ, meddig is kell ezt csinálnunk. A karjaim leszakadnak idő kérdése, hogy a lábaim is kövessék őket, már ha ugyan annyira meghajtanak minket. ~
Vett egy nagy levegőt és a két fegyverére nézett igyekezve eldönteni melyikkel is volna jobb lesújtani. Valójában nem okozott túlzott fejtörést számára a dolog hisz, logikusabbnak tűnt egy olyan karddal támadni melynek éle is van és a másikkal megtámogatni, ha kell. Döntésében persze az is közre játszott, hogy a fejszét az ügyesebbik kezével tehát a ballal forgatta, amihez bizony volt ideje hozzá szokni a sok csapkodást követően.
~ Jól van, csak könnyedén. Ha oda figyelek arra, hogy ne fárasszam magam ki idő előtt, de megfelelő erővel sújtsak le akkor nem lesz gond. ~
Egyszerű stratégia volt, de mivel állóképesség terén jelenleg valamivel háttérbe szorult a nagy energia kitörése közepette így érthető volt a döntése.
Nem maradt hát másra, mint megkezdeni a gyakorlatot. Ahogy kigondolta úgy cselekedett. Könnyedén, nem túl magasra ugrott, alig magasabbra, mint egy megtermett férfi majd a gravitáció előnyét kihasználva - mely szerint, ami felmegy, az le is jön – csapott le a láthatatlan ellenfél vállára. Ezt a mozdulatsort csak egy párszor ismételte, mivel ahogy haladt az idő rájött, bizony ekkora magasságból könnyedén végezhetnek vele. Így hát megpróbált még magasabbra ugrani, sőt nem csak egy helyből, hanem távolból ugrani nagyobb magasságra minél több lendületet és erőt beleadni. Tisztában léve saját korlátaival figyelt a mozdulatokra szánt energiával, mindazonáltal míg így tett, próbálta kitapasztalni mi is lenne a legjobb harci stílus jelenlegi fegyvereivel.
~ Egy kis ugrálás és lecsapás. Ez könnyű lesz, legalábbis attól függ, meddig is kell ezt csinálnunk. A karjaim leszakadnak idő kérdése, hogy a lábaim is kövessék őket, már ha ugyan annyira meghajtanak minket. ~
Vett egy nagy levegőt és a két fegyverére nézett igyekezve eldönteni melyikkel is volna jobb lesújtani. Valójában nem okozott túlzott fejtörést számára a dolog hisz, logikusabbnak tűnt egy olyan karddal támadni melynek éle is van és a másikkal megtámogatni, ha kell. Döntésében persze az is közre játszott, hogy a fejszét az ügyesebbik kezével tehát a ballal forgatta, amihez bizony volt ideje hozzá szokni a sok csapkodást követően.
~ Jól van, csak könnyedén. Ha oda figyelek arra, hogy ne fárasszam magam ki idő előtt, de megfelelő erővel sújtsak le akkor nem lesz gond. ~
Egyszerű stratégia volt, de mivel állóképesség terén jelenleg valamivel háttérbe szorult a nagy energia kitörése közepette így érthető volt a döntése.
Nem maradt hát másra, mint megkezdeni a gyakorlatot. Ahogy kigondolta úgy cselekedett. Könnyedén, nem túl magasra ugrott, alig magasabbra, mint egy megtermett férfi majd a gravitáció előnyét kihasználva - mely szerint, ami felmegy, az le is jön – csapott le a láthatatlan ellenfél vállára. Ezt a mozdulatsort csak egy párszor ismételte, mivel ahogy haladt az idő rájött, bizony ekkora magasságból könnyedén végezhetnek vele. Így hát megpróbált még magasabbra ugrani, sőt nem csak egy helyből, hanem távolból ugrani nagyobb magasságra minél több lendületet és erőt beleadni. Tisztában léve saját korlátaival figyelt a mozdulatokra szánt energiával, mindazonáltal míg így tett, próbálta kitapasztalni mi is lenne a legjobb harci stílus jelenlegi fegyvereivel.
Fudou Shun- Játékos
Adatlap
A bemelegítés megtörtént, és a kardot tökéletesen kiismerte a jounin. Következhetett a nehezebb gyakorlat, chakrát összpontosítani a fegyverbe, és úgy suhintani a levegőbe. Ezen támadás csak azon mivolta miatt lehetett nehéz, hogy felismerjük a fegyvert, és a chakránkat áramoltassuk végig rajta, majd tartsuk fönt ezt az állapotot egészen addig, amíg egy félkörívet írunk le a kezünkkel, de csak másoknak lehetett nehéz. Feng még évekkel ezelőtt elsajátította a Hien stílus művészetét, ami pontosan ezt foglalta magába, így már tapasztalatból, a kezében lévő tenketsu pontokon keresztül a fegyverbe áramoltatta szél elemű chakráját. A zanbato pengéje körül megjelent a kék aura, ami élesítette, és meghosszabbította a fegyvert, és a szél hangja süvített a pengén. Megszokta már ezt a mozdulatsort, hiszen otthon is van egy Fuuton chakrára érzékeny katanája, és pontosan tudta, hogy most képes lenne átvágni egy sziklát is, nem csak egy ember nyakát. De, azért folytatta a gyakorlatsort, és villámgyorsan vágott maga előtt, félkörívben. A penge kék csíkot húzott maga után, nehéz, sűvítő hangot hallatot, majd megállt a másik oldalon. Ekkor a jounin fogást váltott rajta, és hirtelen, a másik irányba, megismételte a mozdulatot. Ez így ment egy tíz percig, mikor már tudta, hogy tökéletesen megy neki a mozdulat, bár nem is várhattunk mást, hiszen már egy éve folyamatosan használja ezt a stílust, így már tudja, hogyan kell más fegyvereken is alkalmazni. Ekkor kezet cserélt, kezdte elölről a gyakorlatot, és húsz perc múlva be is fejezte. Lihegve eresztette le a fegyvert, nem gondolta volna, hogy ennyire megizzaszthatja a feladat. ~Na, most mit tervel ki Tsugahara? Csata, újabb mozdulat, pihenés, kardviadal, mindenféle technika használata nélkül? Várom már a következő lépést.~
Tokuno Feng- Játékos
Adatlap
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.