Városfal
2 posters
1 / 1 oldal
Városfal
A Kagerout körülvevő városfal mely helyenként szakadékok mentén húzódik. A városi őrség biztosítja Kagerou elsődleges védvonalát bár a magas hegység és a kegyetlen sziklák miatt a falunak eddig szinte csak rabló bandákkal kellett szembenéznie újra alapítása óta!
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Re: Városfal
A technika sikeres végrehajtásával egy nagyszerűen funkcionáló sikátorba került Obotsu, aminek a szélén, a fal mögött elbújva, tökéletesen kikémlelhette a helyzetet, ami miatt a falusiak menekültek. Ugyanis, mint később kiderült, nm csak kicsődültek az utcára, éjnek évadján, hanem az óvóhelyként használható barlangrendszer felé mentek. Emellett feltűnt a ninjának az is, hogy a falban óriási károkat okozott egy, vagy esetleg több személy, esetleg egy hadsereg. Ez nem lehet túl előnyös, és nem csak azért, mert az egész őrség itt járőrözik, hanem azért is, mert ha itt most kibontakoznak a harcok, akkor még ő is belekeveredhet. Belekerülhet? Lehet, hogy mégiscsak pozitívnak foghatóak fel az események, hiszen, így több esélye van, több embert megölni, de nem most nem foglalkozhat ezzel. ~Meg kell vívniuk a saját csatájukat, én is megöltem ezt a senkiházi taknyost. Inkább el kéne mennem a pénzemet, aztán meg ki az országból. Még akár védelmezőnk is feltűntetnének, mert ölöm az ellenségüket, ha meg őket, akkor a támadók hősévé válhatok. Nem vagyok én ilyen típusú ember, ha kell, inkább mindkét tábort eltűntetem a föld színéről, de nem fogom egyikért sem kockáztatni az életem.~ De, várjunk csak, azért jött ide, hogy a fekete köpenyes idegen után nézzen. Egy ideig kémleli a terepet, de ha nem veszi észre azt a félnótás tökkelütöttet, aki belepiszkított az ő munkájába, akkor feladja, és elindul a megbízó háza felé, a fejjel a tekercsben. Nem volt egy türelmes ember Obotsu Ryu.
Obotsu Ryu- Játékos
Adatlap
Rang: Démon // Jounin
Chakraszint: 1034
Re: Városfal
Hirtelen megpillantasz egy férfit ahogy a város központja felől sétál a lángok felé és két személyi testőr kíséri. Valami magas rangú illető lehet mert eddig itt nem láttál olyan embert akit személyi testőrök kísértek. Vet egy pillantást a lángokra aztán irányodba pillant egy pillanatra. Mintha a tudtodra akarná adni, tudja, hogy itt vagy és lát téged annak ellenére, hogy az álcád tökéletes egyszerű de tökéletes. Talán chakra érzékelő lehet. Ám ennél jobban aggaszt, hogy a köpenye éppen olyan éjfekete mint segítődé aki leterítette a genjutsus shinobit. Ám ösztöneid ezúttal azt súgják, hogy fordulj meg és menj el, úgy is van még egy befejezetlen küldetésed amit elvállaltál és lehet, hogy tényleg csak segíteni akart. Minden esetre ez a fickó lehet, hogy még a te szinted felett áll. Bár a mai világban kevés olyan shinobival futsz össze ebben a szakmában de egy idő után a ninjának kialakulnak azon érzékei, hogy megérezze a veszély forrást.
Az is lehet, hogy ő a falu vezetője! De vajon miért segítene neked egy vezető? Honnan tudná, hogy milyen összeesküvések folynak a háta mögött? És a legfontosabb kérdés! Neki nem téged kellett volna megölnie?
// A következő postot az öreg házához kérem ha úgy döntesz, hogy visszamászol a megbízóhoz! //
Az is lehet, hogy ő a falu vezetője! De vajon miért segítene neked egy vezető? Honnan tudná, hogy milyen összeesküvések folynak a háta mögött? És a legfontosabb kérdés! Neki nem téged kellett volna megölnie?
// A következő postot az öreg házához kérem ha úgy döntesz, hogy visszamászol a megbízóhoz! //
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.