Szálloda

2 posters

Go down

Szálloda Empty Szálloda

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Kedd Okt. 09 2012, 13:55

Ez a hotel a Rimyu klán birtokában van, az egyik legnagyobb vállalat központi szállodája. Ez természetesen azt jelenti, hogy ha valaki kényelemre vágyik, akkor itt megtalálhatja, természetesen jó pénzért, és bizony itt magas árak uralkodnak, tekintve, hogy az egész épületre jellemző a luxus. Egy fedett részen még egy medencét is találhatunk, hol ott a sivatagban ez elég ritka.
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Vissza az elejére Go down

Szálloda Empty Re: Szálloda

Témanyitás  Doshiri Asuka Csüt. Okt. 11 2012, 21:55

//Suigetsu//

Asuka politikai képessége és érdeklődése sosem tartozott az erősségei közé, így nem kívánt mélyebben belefolyni a témába. A Kazekage elmondta, hogy miért olyan fontos ez a házasság, tehát tényleg számíthattak nagyobb volumenű támadásra az út alatt.
- Köszönöm a részletes ismertetést, most már fel tudok készülni - válaszolta a chuunin, aztán el is indult a férfival, hiszen sietniük kellett. A falu szélére vezetett az útjuk, egy szép épület elé.
A kunoichi hallott már erről a drágább szállodáról, de egyértelműen nem az ő pénztárcájához szabták az árakat. Azért a medencére kíváncsi lett volna, már csak a móka kedvéért is. Húga biztos élvezte volna az ott töltött napot. Alaposan végigmérte kívülről a szállodát, és már a külseje alapján is feltűnt, hogy milyen luxust kínál a pihenni vágyóknak. Tekintete egy érdekes szállító járművön akadt meg, ami elé be volt fogva egy teve. Korábban látott már ilyen állatot, ám ennyire közelről nem volt még alkalma megcsodálni.
*Érdekes egy teremtmény. Hallottam, hogy jó sokáig bírja víz nélkül, ezért alkalmazzák sivatagi szállítóeszközként.* Töprengett el magában Asuka. Nem sok ideje maradt a gondolkodásra, mert a csendet egy gyerek hangja törte meg. Amint belépett az ajtón, meglátta a szolgát. Tehát ez tényleg egy apró karaván lesz, már ha négyüket lehet annak nevezni.
- Konni... - próbált volna köszönni a hirtelen előbukkanó embernek, ám belefojtották a szót. Szíve picit gyorsabban kezdett el verni, amint meghallotta, hogy bemutatják a fiúnak. Nem tudta, hogyan is viszonyuljon majd a gyermekhez. Beléptek a szobába, s Asuka azonnal illedelmesen meghajolt egy picit.
- Konnichi wa, Ichizo-sama! - végül a hivatalos megszólítás mellett döntött. A fiú neve után rakhatta volna a -kun utótagot, hiszen korban alatta állt. Viszont elég gazdag családból származott, ezért jobbnak látta az udvariasabb formát használni. - A nevem Asuka - egyelőre többet nem mondott.
Doshiri Asuka
Doshiri Asuka
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 879
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 302 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 352 (B)
Ügyesség/Reflex : 375 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 804

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Kedd Okt. 16 2012, 19:26

Beléptek a szobába, és egy tíz éves srác látványa fogad téged, akinek patakoznak a könnyei.
- Hanshiro, el tudod hinni? Nélkülem ment el.... - ekkor vett észre téged is, amiben segített bemutatkozásod, és mivel egy ilyen korú gyerek ellenségnek véli az ellenkező nem képviselőit, te sem nyered el rögtön a "nagyúr" tetszését. - Asuka, hah? És miért tartózkodsz itt te senkiházi, biztos te kavartad fel a port a szobába, a belépéseddel, és ezért kezdett el könnyezni a szemem. A te hibád. Hanshiro, büntesd meg. - adta ki a parancsot, de te most más miatt voltál itt, és ezt meg kellett értenie a taknyosnak is, és el is kezdte a magyarázást a melletted álló férfi.
- Ez nem így működik Ichizo-sama, Asuka-sama a segítőnk, a kísérőnk, ezen a veszélyes úton, nagyon erős személy, tessék bocsánatot tőle bocsánatot kérni. - mondta a komornyik.
- Nem, ebben az esetben sem fogok egy lánytól, egy átlagos falusitól, egy lánytól bocsánatot kérni. - mondta, és el is fordult tőled duzzogva, majd elkezdte az egyik szolgát ugráltatni, hogy a felszerelését gyorsabban vigye a kocsihoz. Az, hogy kétszer mondta ki a nemedet alátámaszthatja, hogy nem is veled van igazából baja.
- Ne haragudjon Asuka-sama, csak nehéz neki. Megkérhetem, megvárna minket a kocsinál. - mondta, majd elkezdte az úrfi felszerelést pakolni, amiket ő fontosnak tartott, de egy tízéves fiú nem. Ha, eleget teszel a kérésnek, akkor kimész a szekérhez, és az a látvány fogad, hogy egy ismeretlen férfi próbálja lepakolni a csomagokat, táskákat a kocsiról, de nem az a szolga, akit Hanshiro megbízott a pakolással, majd mikor észrevett téged, pontosabban azt, hogy te kiszúrtad őt, akkor felkapta a legkisebb csomagot, és futni kezdett vele.
- Dorobou1! Fogják meg. - kiáltott utána az a férfi, akit ténylegesen a kocsi igazgatásához "fogadtak" fel.

Szálloda Noble20masters20ripoff
Ichizo

-----------------
1=Tolvaj

Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Doshiri Asuka Szer. Okt. 17 2012, 23:17

Asuka bajban volt, hiszen elszokott az ilyen jellegű viselkedéstől. Kicsit megrendült az önbizalma, ami ebben az esetben még jobban megnehezítette a küldetést. Ennek ellenére nem hibáztatta a fiút, nehéz időszakon mehetett keresztül. Nem esett jól neki, hogy átlagos falusinak tartotta Ichizo, de nem állt szándékában még többet rontani a helyzeten. Hanshiro ugyan megpróbálta jobb színben feltüntetni, ám úgy tűnt egyelőre ez sem segített sokat. A szőke gyerek elvonult duzzogni, így a lánynak volt némi ideje válaszolni Hanshiro kérdésére.
- Hai. (Igen.) Megvárom, amíg elkészülnek a bepakolással - felelte a chuunin, majd sarkon fordult és elindult kifelé.
*Ha egész úton ilyen feszült lesz a hangulat, az csak rontani fog a helyzeten. Meg kell próbálnom valahogy áttörni az érzelmi védőfalát, hátha akkor könnyebb lesz minden. Régen volt már, amikor utoljára foglalkoznom kellett ilyen korú gyerekkel. El se hiszem, hogy Haha (Anya) és Chichi (Apa) kibírták ezeket a nehéz éveket, ráadásul háromszor is.* Erre a gondolatra kicsit elmosolyodott. Közben ismét visszazökkent a valóságba, és pont időben, mert valami furcsára lett figyelmes. Valaki éppen lepakolta a csomagokat a kocsiról, de az ember nem volt ismerős. Ekkor látta meg a másik szolgát, aki ténylegesen felelt a holmikért. A tolvaj szó hallatára azonnal futni kezdett, nem akarta, hogy a gazfickó csak úgy eliszkoljon. Ugyan csak egy kisebb csomagot kapott fel, viszont a kunoichi nem tudhatta mit rejthet a doboz. Talán pont a legértékesebb tárgy lapult benne.
- Tomare! (Állj!) - kiáltotta a tolvaj után a chuunin, ám maga sem gondolta, hogy az ember így fog tenni. Éppen ezért chakrát irányít a lábába, ezzel próbál eléje kerülni. Amennyiben ez sikerül, elővesz egy kunait és a lába elé dobva próbálja megállásra kényszeríteni. Ezek után megpróbálja a legegyszerűbb Genjutsujával, a Kasumi Jūsha no Jutsu-val elterelni a figyelmét. A klónok igazából csak illúziók, de hacsak nem képzett ninja, addig pont le tudják foglalni, amíg az igazi Asuka közel ér hozzá és ártalmatlanítja. Ha a tolvaj gyorsabbnak bizonyul nála, akkor az Ayatsuito no Jutsu-val próbálja meg csapdába ejteni. A drótnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy ne tudjon kiszabadulni belőle. Amennyiben esetleg ninjának bizonyult az illető, a hátán lévő tekercsből megidézi a bábját, Tenshi-t és úgy várja a következő lépést. Ezt persze csak a legvégső esetben lépi meg.
Doshiri Asuka
Doshiri Asuka
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Pént. Okt. 19 2012, 23:19

Tolvaj volt, semmi kétség felőle, és így meg sem állt a kiáltásod hallatán, de szerencsédre gyorsan akcióba lendültél. Még mielőtt eltűnhetett volna a sikátorokban, a saját klónjaid körbevették, és kizökkentették annyi időre, hogy te el tudd kapni a drótjaiddal, és megkötözd.
- Hagyj! - mondta, de többet nem tudod kierőszakolni a száján. Ekkor a csomagért nyúlhatsz, ha akarsz, de hamarosan feltűnnek szállodában maradtak, és nagy szemekkel nézik a kinti helyzetet, majd megakad a szemük a földön lévő csomagon.
- Ki ejtette azt le? - a dühe a fiúnak hirtelen bújt elő, és már hibáztatta is volna a szolgát, de ő ujjal mutogatott feléd, és a megkötözött férfi felé. - Te voltál lány? Akkor meg kell, hogy büntesselek. - mondta, és már ki is adta volna a parancsot, de ekkor Hanshiro közbelépett.
- Ichizo-sama, úgy vélem Asuka-sama csak elkapta a tettest, azért áll mellette az a férfi drótokba tekerve. Újfent köszönetet kéne neki mondania, nem pedig folyton elítélnie. - mondta a komornyik.
- Kioktatsz engem Hanshiro? Ne feledd, hogy én vagyok az urad, most meg menj, és vágd le a tolvaj kezét. - rendelkezett a fiú. Elég furcsa volt ezt hallani, ekkora befolyása nem lehet a családnak, hogy a Kazekage tudta nélkül megcsonkítják a falu lakóit, de valamiért úgy tűnt, hogy a lakáj most nem ellenkezik, de a védencedből már kezdhetett eleged lenni. Beképzelt, felfuvalkodott gyerkőc, aki csak úgy játszik az emberekkel.
- Rendben, máris megyek! - mondta Hanshiro, és elindult feléd, tekintetét lesütve.

Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Doshiri Asuka Szomb. Okt. 20 2012, 22:17

Szerencsére tényleg csak egy egyszerű tolvaj volt, nem pedig ninja. Már éppen akart volna a csomagért nyúlni a kunoichi, amikor meghallotta a többieket. Elég gyorsan utolérték, hiszen alig kapta csak el a férfit. Közben az illúziót megszüntette, semmi szükségét nem látta a fenntartására. Asukának nem volt ideje felvenni a csomagot, ami így még mindig a földön hevert. Meglepődött, amikor Ichizo csak úgy elkiáltotta magát.
- Um... nem én ejtettem el - próbált volna magyarázkodni a chuunin, ám nem biztos, hogy meghallották. Hanshiro megint próbált rendet tenni, de kevés sikerrel. A gyerek még mindig nem szólította nevén, ami kicsit rosszul esett neki, ám nem volt ideje ezen rágódni, a küldetésre kellett koncentrálnia.
Ami ez után következett, egyenesen megfagyasztotta a kunoichi ereiben a vért. A fiatal fiú csak úgy kiadta a parancsot a tolvaj megcsonkítására. Valóban nem volt ártatlan a férfi, viszont mindennek megvan a maga határa. Asuka biztosra vette, hogy a falu maga is el tudja intézni ezt az ügyet, mindenféle csonkítás nélkül. Azt hitte, hogy a komornyik megint ellenszegül, de nagyot tévedett. Nem tehetett mást, közbe kellett lépnie, mielőtt eldurvul a helyzet. Mivel közel állt a megkötözött férfihez, ezért pár lépéssel gyorsan előtte termett.
- Hanshiro-san, nagyon kérem ne tegyen meggondolatlan dolgot! - a chuunin két kezét kitárva állt meg a tolvaj előtt, így próbálta jelezni, hogy ha kell, akkor megvédi. - Tudom, hogy engem kértek fel erre a küldetésre, de ezt nem nézhetem tétlenül. Nem tudom, mi lehet abban a csomagban, de még ha valami értékes dolog lapul benne, akkor sem engedhetem meg, hogy itt csonkításra kerüljön sor. Majd Sunagakure elrendezi ezt a kérdést - kicsit gyorsan mondta végig, mert bizonytalan volt, de nem akarta ezt éreztetni. Azzal a fiúhoz fordult, aki olyan könnyedén adta ki a parancsot. Közben leengedte a kezeit.
- Ichizo-san, hallgasson meg! Nem tudom, hogy a családjánál mik a szokások, de itt a faluban másképp intézzük az ügyeket. Csak úgy levágni valaki kezét nem tisztességes, még akkor sem, ha eltulajdonított valamit. Biztos vagyok benne, hogy megkapja a méltó büntetését a falu vezetőségétől - sosem volt túl jó a meggyőzőképessége, ám igyekezett mindent megtenni. - Ez nem olyan döntés, amit később vissza lehet vonni. Súlyos következményei lesznek, egy embert egy életre megnyomorít. Gondoljon bele egy kicsit, kérem! - a mondat végénél mélyen meghajolt, ami a tiszteletadás egyik formája. Ha a beszéddel sem tudta meggyőzni, akkor kénytelen lesz valami mást kitalálni.
Doshiri Asuka
Doshiri Asuka
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Kedd Okt. 23 2012, 19:25

A fiú egyáltalán nem figyel rád, csak beül a kocsiba, és várja a fejleményeket, de úgy tűnt, Hanshiro szívét megérintette a monológod súlya. A kezedbe nyomta a táskát.
- Ne aggódjon Asuka-sama, én nem ítélkezhetek egy ember felett, és egy gyerek sem teheti meg. Bűncselekményt követett el, az igaz, és meg is kapja majd érte a jussát, de én nem nyomorítom meg. Nem is akartam. - ellenkezik az ura parancsával? Mégis milyen komornyik az ilyen? - Ichizo-sama, a sikátorban végezném el a műveletet, nem akarhatjuk, hogy a föld a főúton véres legyen. Lehet, elriasztaná a vendégeket. - mondta a a férfi, és be is vitte a tolvajt a sikátorba, majd minden féle sikítás nélkül ki is jött onnan a komornyik. A tervetekről senki más nem tudott, hiszen halkan közölte veled a fejleményeket, aztán már mehettetek is utatokra. Felszálltok a kocsira, táska újra a helyén, amikor a fiú újra megszólal.
- Hanshiro, miért nem hallottam a kézlevágással járó sikolyt? Nem végezted el a műveletet? - ennyi, kész, le is buktatok, de ekkor a komornyik magához vette a szót.
- Ez az egyik új technikám Ichizo-sama. Nem akartam, hogy a állatias sikolya megzavarja a nyugalmat körülötted, így egy külön térbe zártam, miközben a műveletet végrehajtottam. De, hogy a táskád még megvan, az Asuka-samának köszönhető. - terelte rád a szót, de ami még furcsább volt, hogy nem csak ellenszegült a parancsnak, még hazudott is a fiúnak. De a gazdag úrfi mit sem vett észre ebből, és tekintetét rád emelte.
- Köszönöm, vagy mi. - duzzogott, de nem lehet tudni min. - És,............As-uja? Ugye, ez a neved? Vagy Usaka? - kezdte el a következő gondolatmenetét. - Te miben lehetsz a hasznomra? Shinobi vagy, mint Hanshiro, vagy csak a kedvemet dobod fel. Mesélj egy keveset magadról. - úgy tűnik, érdekelted a fiút, de nehezére esett kinyögni.

//Következő a Határvidékre menjen.//

Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.