Uchiha Oricho

Go down

Uchiha Oricho Empty Uchiha Oricho

Témanyitás  Vendég Vas. 10 Márc. 2013, 18:34

Név: Uchiha Oricho

Kor: 21

Rang: Chunin

Nem: Férfi

Klán: Uchiha

Ország: Avarrelytek (Tűz országa)

Felszerelés:
15 shuriken
15 kunai
1 katana
25 étel pirula
1 fejpánt
20 füstbomba
10 papírbomba

Vérvonal képességek:
Sharingan (csak jobb szem, ok történetben)

Kinézet:
Uchiha Oricho Uchiha_Madara_by_shinkita

Történet:

Még csak 14 voltam mikor Itachi kiírtotta a klánt, szerencsémre épp küldetésen voltam így túléltem. Gyílkossága révén szívből utálom.Egész eddigi életemben a felkutatásával foglalkozztam, aztán megtörtént az is:Naruto vs Sasuke!Miután Sasuke elhagyta a falut úgy gondoltam nekem is több esélyem lenne megtalálni Itachit ha falun kívül és járkálnék. Ezután vagy 5 évvel később rátaláltam mikor az akatsukinál is kerestem! Harcunk azomban az én vereségemmel zárult valamint a bal szemem elvesztésével!Majd 2 évre rá rájöttem miért is kellett Itachinak megölni a klánt! A hír amit erről hallottam annyira szörnyű hogy megértettem miért csatlakozott az Akatsukihoz, így hát én is csatlakoztam! Azután a fő célom nekem is Konoha elpusztítása lett, de újabb 2 év után rájöttem hogy hibáztam így kiléptem az Akatsukiból és vissztértem Konohába! Azóta 3 év telt el és mindig Konohában élek és segítem az ottaniakat, azóta Naruto is visszatért a faluba és együtt dolgoztunk Sasuke megtalálásán! Azomban tragikus esemény történt: Jiraya meghalt és mint kiderült Pain volt aki rendelkezik a Rinnengan erejével! Naruto szerencsére kiképzést kapott a varangyoktól és legyőzte Paint! Mameg már zajlik a negyedik nagy ninja háború és én jelenleg Naruto-val tartok hogy segítsek a többi fronton!
Ez tehát az én történetem!

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Uchiha Oricho Empty Re: Uchiha Oricho

Témanyitás  Danzou Vas. 10 Márc. 2013, 19:32

Elutasítva! Kérlek olvasd el a szabályzatot és az alapján írj új előtörténetet.
Danzou
Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.