Kami no Yōsai
3 posters
1 / 1 oldal
Kami no Yōsai
Konichiwa Minna-san!
Ogenki desu ka? Na, de hagyjuk is az udvariaskodást...
Kicsit tovább vártam, mint a hónap vége, bár úgy látom fölösleges volt. Pm-ben megkapjátok a személyre, illetve csapatra szabott utasításokat meg hogy ki melyik csapatba került, alább csak azokat az információkat közlöm melyek mindenkire vonatkoznak. Nos ez nem a játéktér, tehát ami itt történik az nem hat ki a karakterre, csak eme virtuális falakon belül, melyek a játék határát jelzik. Hamarosan eme szöveg alatt látni fogtok egy térképet, melyen van néhány paraméter. Ezt nézegethetitek, bár az elején sokat nem fog mondani. Van erről egy mesélői változat, ahol pontosabb részleteket jeleztem, ezt megosztottam egy másik staffal is, így biztosítva, hogy bármi történjék is - karakterhalál ( mint mondtam eme eseménynek nincs kihatása a játéktérre), stb - az a játékos cselekedeteitől, szerencséjétől és a többiek lépéseitől függ.
A pálya nehéz, így csak rajtatok áll, hogy sikerül-e életben maradni, ráadásul küldetéseteket teljesíteni is. Rajtatok, vagy szerencséteken múlik...
Nos a továbbiakban szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy a karaktere csak arról tud amit érzékel és körülötte van. Tehát mások posztjait csak saját felelősségre olvassátok el ( csapattársakra ez nem érvényes) és azt is csak abban az esetben, ha képesek vagytok úgy játszani, hogy amit más általi írt reagban megtudtok az nem hat ki a karaktereitek cselekedeteire. Ha ezt saját bevallásotok szerint nem vagytok képesek betartani, akkor sincs baj, csak kérlek titeket, amíg a játék folyik a saját és a nektek szóló posztokra koncentráljatok.
Továbbá az első posztban szeretném ha mindenki csinálna magáról egy személyleírást - tehát írjátok le hogy néz ki a karakter. Ezt a többi szövegkörnyezettől külön, PIROS színnel jelezzétek.
Játékosok:
- Kira ( Kumogakure no satou )
- Akari Tenshi ( Nukenin, avagy Elveszett shinobi)
- Kire Inugami ( Kirigakure no satou )
- Bayakoshi Yuukihime ( Kirigakure no satou )
- Tottori Shinko ( Kirigakure no satou )
Továbbá minden poszt elejére mindenki vezesse fel az aktuális időbeli elhelyezkedését // X (pl.: 1, 3, 52998, stb) Kör //. Amint megkaptátok a csapatbeosztásról és feladatokról szóló pm-et, amiben a kezdési helyetek kinézetét is vázolom, jöhet az első poszt. Ezen pm-eket mindenki hamarosan megkapja. A taralmuk nagy része titok, ezért kérlek titeket, hogy a játékélmény el nem rontása végett a benne foglaltakat Ti magatok is diszkréten kezeljétek. Ha valamit kihagytam, akkor az hamarosan ismertetésre kerül. Itt, vagy levélben. Kérdések az szokott módon pm formájában.
Ike Minna-san! Gamatte, Gamatte!
Ogenki desu ka? Na, de hagyjuk is az udvariaskodást...
Kicsit tovább vártam, mint a hónap vége, bár úgy látom fölösleges volt. Pm-ben megkapjátok a személyre, illetve csapatra szabott utasításokat meg hogy ki melyik csapatba került, alább csak azokat az információkat közlöm melyek mindenkire vonatkoznak. Nos ez nem a játéktér, tehát ami itt történik az nem hat ki a karakterre, csak eme virtuális falakon belül, melyek a játék határát jelzik. Hamarosan eme szöveg alatt látni fogtok egy térképet, melyen van néhány paraméter. Ezt nézegethetitek, bár az elején sokat nem fog mondani. Van erről egy mesélői változat, ahol pontosabb részleteket jeleztem, ezt megosztottam egy másik staffal is, így biztosítva, hogy bármi történjék is - karakterhalál ( mint mondtam eme eseménynek nincs kihatása a játéktérre), stb - az a játékos cselekedeteitől, szerencséjétől és a többiek lépéseitől függ.
A pálya nehéz, így csak rajtatok áll, hogy sikerül-e életben maradni, ráadásul küldetéseteket teljesíteni is. Rajtatok, vagy szerencséteken múlik...
Nos a továbbiakban szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy a karaktere csak arról tud amit érzékel és körülötte van. Tehát mások posztjait csak saját felelősségre olvassátok el ( csapattársakra ez nem érvényes) és azt is csak abban az esetben, ha képesek vagytok úgy játszani, hogy amit más általi írt reagban megtudtok az nem hat ki a karaktereitek cselekedeteire. Ha ezt saját bevallásotok szerint nem vagytok képesek betartani, akkor sincs baj, csak kérlek titeket, amíg a játék folyik a saját és a nektek szóló posztokra koncentráljatok.
Továbbá az első posztban szeretném ha mindenki csinálna magáról egy személyleírást - tehát írjátok le hogy néz ki a karakter. Ezt a többi szövegkörnyezettől külön, PIROS színnel jelezzétek.
Játékosok:
- Kira ( Kumogakure no satou )
- Akari Tenshi ( Nukenin, avagy Elveszett shinobi)
- Kire Inugami ( Kirigakure no satou )
- Bayakoshi Yuukihime ( Kirigakure no satou )
- Tottori Shinko ( Kirigakure no satou )
Továbbá minden poszt elejére mindenki vezesse fel az aktuális időbeli elhelyezkedését // X (pl.: 1, 3, 52998, stb) Kör //. Amint megkaptátok a csapatbeosztásról és feladatokról szóló pm-et, amiben a kezdési helyetek kinézetét is vázolom, jöhet az első poszt. Ezen pm-eket mindenki hamarosan megkapja. A taralmuk nagy része titok, ezért kérlek titeket, hogy a játékélmény el nem rontása végett a benne foglaltakat Ti magatok is diszkréten kezeljétek. Ha valamit kihagytam, akkor az hamarosan ismertetésre kerül. Itt, vagy levélben. Kérdések az szokott módon pm formájában.
Ike Minna-san! Gamatte, Gamatte!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.
Re: Kami no Yōsai
Taishi, mint mindig most is jól tájékozott volt a világ dolgaiban egyetlen dolog, ami nem tetszik, hogy amit akar, az éppenséggel nem éppen fog tetszeni. Valami értékes tárgyat akarnak felkutatni, ami viszont elég figyelemfelkeltő, hogy a tárgy elég értékes ahhoz, hogy megérje még Kiri haragját kivívjam. Ugyan pontos ismeretem nem volt a csapat mozgásáról, de persze Taishi ezzel is tudott szolgálni, így meg tudtuk találni a csapatot. Taishin a szokásos ruházata volt talán annyi kivétellel, hogy most ő is az Amegami egyenruháját viselte, övében a katanája és Sai lógott, míg egy egyszerű shurikentartóba 2 kunai és robbanó cetlik voltak. Rajtam is a háromszöges köpeny volt, alatta egy széles övtáska pihent, amiben kunai, shuriken, drót, robbanó cetlik és talán egy shinobitól nem várt eszköz, fogpiszkáló volt, ami kettős szerepet szolgált, használhatom a valódi funkciója szerint, de használhatom fegyverként egy egyszerű, de nagyszerű technika segítségével, karomra két 4 méteres kusari- fundo volt tekerve egy, kirigakurében használt tai jutsu technikához, ujjaimon pedig a nekotéim voltak. Nem voltunk bolondok, hogy felfedjük magunkat, inkább távolról követtük őket, egészen egy földalatti barlangig. Egy rövid pillanatig gondolkodtunk, de bementünk, mert nem akartuk őket elveszteni. Egy ideig tudtuk követni őket, de rejtélyes módon a barlang omlani kezdett, így el kellett kanyarodnunk, így vesztettük szem elől őket, de legalább egy titkos csapóajtónak köszönhetően megmenekültünk. Miután kifújtuk magunkat végre körbe is nézhettünk. Egy tömött éteraktár, acél falak és egy apró kétszárnyú ajtóval. A nem rég tanult technika segítségével a földből felemeltem egy kevés vizet és 3 klónt hozok létre és az egyiknek adom a két kusari- fundo közül az egyiket így készítve elő a technikát, már ha képes vagyok erre, mert ha a padló nem földből van, akkor az ételek között keresek vizet és azt öntöm ki, hogy létrehozzam a technikát. Sok kérdés merült fel bennünk, de úgy láttuk jónak, hogy nem érdemes itt maradni, így az ajtót kinyitottuk, hogy elinduljunk valamerre.
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396
Re: Kami no Yōsai
Kira egy tekercset olvasva haladt, a vezetőség egy feladattal látta el, felszerelkezve indult el, 2 kunai a nadrág zsebében pihent, táskája a hátán, amiben fegyvereit tárolta. Drót, kunai. Shuriken tartóiban shurikeneket és kunaiokat tárolt.Szürke izompóló, barna gatya, hosszú szárú fekete lábbeli. Útja során elért egy barlangot, ami a térképen nem volt feltüntetve, így kíváncsisága hajtotta, besétált, majd eltette a térképet a táskájába. Egy alagútrendszer hosszú során sétált, tekintete ide oda kóborolt, esetleges támadás észlelése érdekében. Ám támadás nem történt, hanem a barlang omladozni kezdett, így sietősre vette a tempót és rohant előre, nemhogy agyonüsse valami, még chakrát is áramoltatott talpa tenketsu pontjaiba, hogy biztosan túlélje gyorsasággal. Nem sok loti- futi telt el, egy ajtót fedezett fel, amit ki nyitva berohant rajta, kicsivel később egy nagy terembe jutott el, a rengés abbamaradt. Zsebre tette kezét és ahol megállt onnan tekintett körbe a helységen. Nem a barlangfal vette körbe a helyet, hanem valami sokkal masszívabb, acélszerű bevonatú fal. Egy kétszárnyú ajtó szembe a fiúval, úgy 2 - 3 méterre. Az asztalon egy lámpás volt, villák, tányérok, de nem ez a megfelelő időpont a vendégvárásra. Inkább beljebb engedte magát, a házigazda tudta nélkül.
- Rajta. Aki keres talál. - tartja a mondás.
- Rajta. Aki keres talál. - tartja a mondás.
Kira- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 25
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 368
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.