FRPG Top Sites 2015 április
+59
Misaki Kiyoko
Sasaki Haru
Kusuki Eiko
Chen
Hateshi
Hyuuga Emiko
Chikuma Gennosuke
Nakahara Saki
Koreko Rui
Hiyama Takeo
Gonza Sasano
Arakashi Asami
Hoshizoku Kaito
Minovara Hitoshi
Djuka Munfurawa
Mitsuya Akane
Kamio Hiraku
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Hazame Karou
Korotsuki Kazeno
Shikotou Sei
Inugoya Yukinohana
Shaku Rabito
Tairjuko Rikuno
Ginoo Yukizaki
Djuka Hiashi
Shiren
Yura Houji
Akari Tenshi
Akira
Kinshu
Ayokama Makoto
Djuka Kodomo
Takeyanagi Tomoko
Obake Kaito
Okisha Aiza
Katsumi Kawachi
Doshiri Asuka
Tottori Shinko
Nara Akane
Kaibutsu Hiroto
Hisao
Aokaze Atsushi
Hyuuga Oyoki
Aono Takefumi
Chiyoko Tsuki
Isha Dansei
Kenshiro Karu
Itanashi
Kenshiro Erisa
Djuka Ryuu
Jiraiya
Imagawa Takayama
Futeki Shiroi
Amaken Yoshimitsu
Kenta Koizumo
Suzuhito Sayuri
Uchiha Madara
63 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum :: Lezárt Csevegő Témák
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
FRPG Top Sites 2015 április
Választott technikáitokat ide vezessétek fel egy új hozzászólásban. A technika csak akkor lesz érvényes, ha egy mesélő beleszerkesztve a hozzászólásba, Láttamozza a technikát. A chakrat is ekkor írjuk jóvá. A mai naptól számított 10. napig, azaz, április 30-ig bezárólag lehet jelentkezni a jutalomért.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Re: FRPG Top Sites 2015 április
Üdv!
A választott technikám:
Suiton: Mizugakure no Jutsu
A technika segítségével a használó képes elmerülni a különböző tócsákban, így képes elbújni a kíváncsi tekintetek elől. Hasonlít az Iwagakure no Jutsu-hoz, ugyanis a vízben rejtőző shinobit igen nehéz észrevenni.
Magyar név: Víz elem: Vízben rejtőző Technika
Típus: Kiegészítő
Besorolás: C
Chakra: 180
Ha esetleg mégsem lehet ezt, vagy rosszul értelmeztem a kiírást akkor tessék szólni és módosítom.
Köszöntem a lehetőséget!
Elfogadva, chakra 187-207 - Madara
A választott technikám:
Suiton: Mizugakure no Jutsu
A technika segítségével a használó képes elmerülni a különböző tócsákban, így képes elbújni a kíváncsi tekintetek elől. Hasonlít az Iwagakure no Jutsu-hoz, ugyanis a vízben rejtőző shinobit igen nehéz észrevenni.
Magyar név: Víz elem: Vízben rejtőző Technika
Chakra: 180
Ha esetleg mégsem lehet ezt, vagy rosszul értelmeztem a kiírást akkor tessék szólni és módosítom.
Köszöntem a lehetőséget!
Elfogadva, chakra 187-207 - Madara
Suzuhito Sayuri- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 212
Köszönöm a lehetőséget!
Választott technikám:
Katon: Housenka no Jutsu
A Jutsu szintén az Uchiha klán tagjai között volt elterjedtebb, hasonlóan a Goukakyuuhoz és a Ryuuka no Jutsuhoz, ez is egyszerűen elsajátítható. Lényegében ez nem olyan erős, mint a két kis testvére, de ezzel a Ninja képes egyszerre több tűzlövedéket is lőni az ellenfélre, de akár jöhetnek egymás után is. Shurikeneket vagy Kunaiokat könnyen el lehet benne rejteni, afféle meglepetés támadásként.
Magyar név: Tűz Elem – Halhatatlan Főnix Jutsu
Típus: Támadó
Besorolás: C rangú
Kézjelek: Patkány, Tigris, Kutya, Ökör, Nyúl, Tigris
Chakraszint: 160
Használói: Uchiha klán
Elfogadva, 155-175 - Madara
Választott technikám:
Katon: Housenka no Jutsu
A Jutsu szintén az Uchiha klán tagjai között volt elterjedtebb, hasonlóan a Goukakyuuhoz és a Ryuuka no Jutsuhoz, ez is egyszerűen elsajátítható. Lényegében ez nem olyan erős, mint a két kis testvére, de ezzel a Ninja képes egyszerre több tűzlövedéket is lőni az ellenfélre, de akár jöhetnek egymás után is. Shurikeneket vagy Kunaiokat könnyen el lehet benne rejteni, afféle meglepetés támadásként.
Magyar név: Tűz Elem – Halhatatlan Főnix Jutsu
Kézjelek: Patkány, Tigris, Kutya, Ökör, Nyúl, Tigris
Chakraszint: 160
Használói: Uchiha klán
Elfogadva, 155-175 - Madara
Kenta Koizumo- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40
Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 611
bár csak a +20 ch-val felelek meg a CH igénynek remélem megfelel
Senju Sobu
A technika lényege, hogy a bábba további testrészeket, alkatrészeket pecsételünk, melyek a csata közben előidézhetők és használhatóak. Az animében teleszkópos karokkal láthattuk ennek használatát, melyek a III. Kazekage báb egyik karjába lettek lepecsételve. A lepecsételt eszközök ugyanúgy tartalmazhatnak bármiféle mechanikát, mint a báb rendes testrészei. Nem csak kezekkel, hanem például lábakkal, farkakkal és fejekkel is kivitelezhető a jutsu. Az idézés aktiválásától a báb súlya az idézett eszközökkel nő, sebessége csökken, irányíthatósága nehezebbé válik.
Magyar név: Ezer kar pecsétje
Chakra: 250
Elfogadva, 230-250 - Madara
Senju Sobu
A technika lényege, hogy a bábba további testrészeket, alkatrészeket pecsételünk, melyek a csata közben előidézhetők és használhatóak. Az animében teleszkópos karokkal láthattuk ennek használatát, melyek a III. Kazekage báb egyik karjába lettek lepecsételve. A lepecsételt eszközök ugyanúgy tartalmazhatnak bármiféle mechanikát, mint a báb rendes testrészei. Nem csak kezekkel, hanem például lábakkal, farkakkal és fejekkel is kivitelezhető a jutsu. Az idézés aktiválásától a báb súlya az idézett eszközökkel nő, sebessége csökken, irányíthatósága nehezebbé válik.
Magyar név: Ezer kar pecsétje
Chakra: 250
Elfogadva, 230-250 - Madara
Amaken Yoshimitsu- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 109
Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 391
Én is csak a +20 chakrával vagyok itt.
Sanzengarasu no Jutsu // Ezer Holló Szórás
Ez egy elterelő technika melynek segítségével a használó, varjakat hív elő melyek hatalmas csoportban zúdulnak az ellenfélre és összezavarják, ez pedig lehetőséget biztosít a ninja számára hogy meglephesse támadóját.
Chakraszint: 140
Besorolás: D
Elfogadva 125-145 chakra, Madara
Sanzengarasu no Jutsu // Ezer Holló Szórás
Ez egy elterelő technika melynek segítségével a használó, varjakat hív elő melyek hatalmas csoportban zúdulnak az ellenfélre és összezavarják, ez pedig lehetőséget biztosít a ninja számára hogy meglephesse támadóját.
Chakraszint: 140
Elfogadva 125-145 chakra, Madara
Futeki Shiroi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 420
Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Állóképesség : 100 (D)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 210 (C)
Pusztakezes Harc : 210 (C)
Adatlap
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 310
Hali^^
Nos nagyon király, hogy elsők lettünk Viszont én egy apró bökkenőbe botlottam. Miszerint, Takának nincs elég ch-ja, még a +20-al sem, hogy tudjon bármiféle technikát tanulni ._. (a legalacsonyabb ch-s kenjutsu is 100 chakrába fáj.) Szóval, azt szeretném ezért kérdezni, hogy nem-e lehetne úgy, hogy én beáldozom, a felhasználhatatlan technikámat, mondjuk + 10/15 ch-ra,[vagy 13 És akkor megvan a kerek 100 ] vagy esetlegesen némi költőpénzre? (bár az előbbit jobban preferálom ^^)
UI.: Ha valamit elnéztem akkor, kérhetném, hogy jelezék felém, és mondjuk kapjak egy PÜ fejmosást?
Köszöntem ^^
+40 Ch a hátrány miatt ~ Rikudou
Yuhúú \o/
Nos nagyon király, hogy elsők lettünk Viszont én egy apró bökkenőbe botlottam. Miszerint, Takának nincs elég ch-ja, még a +20-al sem, hogy tudjon bármiféle technikát tanulni ._. (a legalacsonyabb ch-s kenjutsu is 100 chakrába fáj.) Szóval, azt szeretném ezért kérdezni, hogy nem-e lehetne úgy, hogy én beáldozom, a felhasználhatatlan technikámat, mondjuk + 10/15 ch-ra,[vagy 13 És akkor megvan a kerek 100 ] vagy esetlegesen némi költőpénzre? (bár az előbbit jobban preferálom ^^)
UI.: Ha valamit elnéztem akkor, kérhetném, hogy jelezék felém, és mondjuk kapjak egy PÜ fejmosást?
Köszöntem ^^
+40 Ch a hátrány miatt ~ Rikudou
Yuhúú \o/
A hozzászólást Imagawa Takayama összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 20 2015, 20:45-kor.
Imagawa Takayama- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 70
Adatlap
Szint: C
Rang: Rounin
Chakraszint: 207
+20, mivel egy technika nagy szó. Főleg, hogyha potya, mivel ez mostanában lett csak divat (Amit vissza szorítunk most már ) A Samuraiok eleve hátránnyal indulnak, mivel a technikáik ugyanúgy vannak szintezve mint a ninjáknak, viszont kevesebb az indulójuk. Így igényelheted a +20 chakrán kívül a még +20 chakrát, amit fel is írok neked.
A többieknek is megy majd, ha más nem írja fel, csak most sietek és ezt lerendeztem gyorsan.
A többieknek is megy majd, ha más nem írja fel, csak most sietek és ezt lerendeztem gyorsan.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Katon: Hibashiri
Egy kissé talán szokatlan, kiegészítő tűz technika. A használó a kézjelek után összeilleszti a tenyereit, majd a jutsu nevének kimondását követően a használótól az áldozatig a talajon hihetetlen gyorsan kezdenek terjedni a lángok, mígnem szinte fal magasságig felcsapva körülzárják azt, egy tűzgyűrűt formálva. Az így csapdába esett áldozatokra egy szél elemű jutsuval támadva biztos halál vár. A jutsu másik alkalmazás módja, hogy nagyobb méretű tűzgyűrű formájában leheli ki a használó a lángokat, ám ebben az esetben a lánggyűrű rendkívül lassan halad és könnyen ki lehet térni előle.
Magyar név: Tűz elem: Futótűz
Besorolás: B szintű
Chakraszint: 260
Elfogadva, 301-321 - Madara
Egy kissé talán szokatlan, kiegészítő tűz technika. A használó a kézjelek után összeilleszti a tenyereit, majd a jutsu nevének kimondását követően a használótól az áldozatig a talajon hihetetlen gyorsan kezdenek terjedni a lángok, mígnem szinte fal magasságig felcsapva körülzárják azt, egy tűzgyűrűt formálva. Az így csapdába esett áldozatokra egy szél elemű jutsuval támadva biztos halál vár. A jutsu másik alkalmazás módja, hogy nagyobb méretű tűzgyűrű formájában leheli ki a használó a lángokat, ám ebben az esetben a lánggyűrű rendkívül lassan halad és könnyen ki lehet térni előle.
Magyar név: Tűz elem: Futótűz
Chakraszint: 260
Elfogadva, 301-321 - Madara
Djuka Ryuu- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 23
Adatlap
Chakraszint: 394
Kyoukasui // Tükörvirág Víz
A technika használója kitartja maga elé a kezét, és az ellenfél körül körbe körbe forgó virágsziromfelhőt hoz létre, majd a használó az akarata szerint képes felrobbantani az apró szirmokat, komoly sérüléseket okozva.
Chakraszint: 200
Ha valamit félreértettem akkor javítom, ha minden rendben, akkor köszönöm szépen a ch-t és az ajándék jutsut
(ugye ha jól értelmeztem, akkor most a +20 ch-val megvan a 200 chakrám, így kérhetem ezt a jutsut. Remélem nem értettem félre.... )
Elfogadva, 192-212 - Madara
A technika használója kitartja maga elé a kezét, és az ellenfél körül körbe körbe forgó virágsziromfelhőt hoz létre, majd a használó az akarata szerint képes felrobbantani az apró szirmokat, komoly sérüléseket okozva.
Chakraszint: 200
Ha valamit félreértettem akkor javítom, ha minden rendben, akkor köszönöm szépen a ch-t és az ajándék jutsut
(ugye ha jól értelmeztem, akkor most a +20 ch-val megvan a 200 chakrám, így kérhetem ezt a jutsut. Remélem nem értettem félre.... )
Elfogadva, 192-212 - Madara
Kenshiro Erisa- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20
Adatlap
Chakraszint: 431
Nekem is a + chval van meg a választottam:
Infuuin // Titkos Jel Pecsét
A technika segítségével a használó egy pecsétet hoz létre a testében, ami a bőrén egy látható szimbólumot képez. Ezt a pecsétet meditatív állapotban bármikor "töltheti" a használó; ilyenkor saját chakráját a pecsétbe zárja, ami gyakorlatilag vég nélkül halmozható fel a pecsétben.
Chakrapont: 800
Besorolás: S
Köszönöm
Mehet, Chakra felírva! ~ Rikudou
Infuuin // Titkos Jel Pecsét
A technika segítségével a használó egy pecsétet hoz létre a testében, ami a bőrén egy látható szimbólumot képez. Ezt a pecsétet meditatív állapotban bármikor "töltheti" a használó; ilyenkor saját chakráját a pecsétbe zárja, ami gyakorlatilag vég nélkül halmozható fel a pecsétben.
Chakrapont: 800
Besorolás: S
Köszönöm
Mehet, Chakra felírva! ~ Rikudou
Itanashi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1834
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600
Kekkai: Tengai Houjin // Akadály: Dóm Módszer
A használó képes maga körül, egy kupola formájában létrehozni egy érzékelő mezőt. Ennek segítségével képes lesz érzékelni az előle rejtőzködő ellenfelet, függetlenül attól, hogy az milyen technikát használ. A mező minden egyes rezdülést érzékel, nincs előle menekvés, folyamatosan terjeszkedik, és amint érintkezik az ellenféllel, a használó azonnal pontosan tudni fogja hol van.
Chakraszint: 600
Besorolás: B
Moderátori Engedélyhez Kötött!
Az engedély fel van vezetve adatlapon!
Köszi
Elfogadva - 776 - 796 - Madara
A használó képes maga körül, egy kupola formájában létrehozni egy érzékelő mezőt. Ennek segítségével képes lesz érzékelni az előle rejtőzködő ellenfelet, függetlenül attól, hogy az milyen technikát használ. A mező minden egyes rezdülést érzékel, nincs előle menekvés, folyamatosan terjeszkedik, és amint érintkezik az ellenféllel, a használó azonnal pontosan tudni fogja hol van.
Moderátori Engedélyhez Kötött!
Az engedély fel van vezetve adatlapon!
Köszi
Elfogadva - 776 - 796 - Madara
Kenshiro Karu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)
Adatlap
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645
Akkor Dasei-el is élnék a lehetőséggel ^^
A technika:
Kiyomaru // Tisztítás
A technika lényege tulajdonképpen maga a fertőtlenítés, ennek a segítségével fertőtleníthetjük a sebeket, vágásokat. De alkalmas az egész testfelület megtisztítására is, alkalmazható a sebekből való szennyeződések eltávolítására.
Besorolás: E
Chakraszint: 90
([kéne az a C szint ><])
Köszöntem ^^
Elfogadva - 147-167 - Madara
A technika:
Kiyomaru // Tisztítás
A technika lényege tulajdonképpen maga a fertőtlenítés, ennek a segítségével fertőtleníthetjük a sebeket, vágásokat. De alkalmas az egész testfelület megtisztítására is, alkalmazható a sebekből való szennyeződések eltávolítására.
([kéne az a C szint ><])
Köszöntem ^^
Elfogadva - 147-167 - Madara
Isha Dansei- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 40
Adatlap
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 340
Hali! Nagyon örülök a sikernek! (: A következő technikát szeretném a karakteremnek:
Ninpho: Oboro Bunshin no Jutsu // Ninja Művészet: Ködklón Jutsu
A technika használója képes másolatokat létrehozni magából ami csak egy dologban különböznek a normál bunshinoktól: nem semmisülnek meg találtok hatására, hanem azok csak egyszerűen áthaladnak a klón testén. A másolatok ugyan nem tudnak támadni vagy bonyolult mozdulatokat végrehajtani de nagy tömegben könnyen összezavarhatják az ellenfelet, valamint megadható nekik egy szöveg, ami folyamatosan ismételhetnek.
Chakraszint: 55
Köszönöm szépen!
Elfogadva, 115-135 - Madara
Ninpho: Oboro Bunshin no Jutsu // Ninja Művészet: Ködklón Jutsu
A technika használója képes másolatokat létrehozni magából ami csak egy dologban különböznek a normál bunshinoktól: nem semmisülnek meg találtok hatására, hanem azok csak egyszerűen áthaladnak a klón testén. A másolatok ugyan nem tudnak támadni vagy bonyolult mozdulatokat végrehajtani de nagy tömegben könnyen összezavarhatják az ellenfelet, valamint megadható nekik egy szöveg, ami folyamatosan ismételhetnek.
Chakraszint: 55
Köszönöm szépen!
Elfogadva, 115-135 - Madara
Chiyoko Tsuki- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 145
A +20 chakrával én is beleférek a keretbe. Köszöntem!
Doton: Yomi Numa
Ez a Jutsu egy nagy mocsarat csinál, ami lebénítja és megfullasztja a célpontot. A mocsár nagysága függ a beleölt Chakra mennyiségétől is. Jiraiya ezt a Jutsut használta Orochimaru ellen, de mivel a Chakrája blokkolt volt, nem tudta elég nagyra kiterjeszteni, így csak egyetlen kígyót fogott el, de megfullasztani már nem tudta. Nem tudta elég mélyre csinálni a mocsarat.
Magyar név: Föld Elem – Alvilág Mocsara
Besorolás: A szintű
Kézjel: Malac, Tigris
Chakraszint: 450
Használója: Jiraiya
Elfogadva, 430-450 - Madara
Doton: Yomi Numa
Ez a Jutsu egy nagy mocsarat csinál, ami lebénítja és megfullasztja a célpontot. A mocsár nagysága függ a beleölt Chakra mennyiségétől is. Jiraiya ezt a Jutsut használta Orochimaru ellen, de mivel a Chakrája blokkolt volt, nem tudta elég nagyra kiterjeszteni, így csak egyetlen kígyót fogott el, de megfullasztani már nem tudta. Nem tudta elég mélyre csinálni a mocsarat.
Magyar név: Föld Elem – Alvilág Mocsara
Kézjel: Malac, Tigris
Használója: Jiraiya
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Állóképesség : 180 (C)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490
Sziasztok!
Én ezt a technikát választanám.
Hakke Sanjūni Shō // Nyolc Látnoki Jel 32 Csapás
A Hyuuga itt a csapások segítségével 32 chakrapontot zár el. Ezzel rendkívül legyengítve az ellenfelet.
Típus: Taijutsu
Chakraszint: 150
Elfogadva, 143-163 - Madara
Én ezt a technikát választanám.
Hakke Sanjūni Shō // Nyolc Látnoki Jel 32 Csapás
A Hyuuga itt a csapások segítségével 32 chakrapontot zár el. Ezzel rendkívül legyengítve az ellenfelet.
Típus: Taijutsu
Chakraszint: 150
Elfogadva, 143-163 - Madara
Köszönöm a nagylelkű ajándékokat, íme a választott technika.
Katon: Karyuudan
Önmagában is erős, de remek kiegészítő technika, pl. a Doton: Doryuudan-al kombinálva lángoló földrakétákat hozhatunk létre, melyek ereje elsöprő. A technikával lényegében egy sárkányra emlékeztető, lángcsóvát "okádhatunk" az ellenfélre. Tulajdonképpen a Ryuuka no Jutsu, közvetítő anyag nélküli változata.
Magyar név: Tűz elem: Tűzsárkány Rakéták
Típus: Támadó/Kiegészítő
Chakraszint: 300
Elfogadva, 308-328 - Madara
Katon: Karyuudan
Önmagában is erős, de remek kiegészítő technika, pl. a Doton: Doryuudan-al kombinálva lángoló földrakétákat hozhatunk létre, melyek ereje elsöprő. A technikával lényegében egy sárkányra emlékeztető, lángcsóvát "okádhatunk" az ellenfélre. Tulajdonképpen a Ryuuka no Jutsu, közvetítő anyag nélküli változata.
Magyar név: Tűz elem: Tűzsárkány Rakéták
Típus: Támadó/Kiegészítő
Elfogadva, 308-328 - Madara
Aokaze Atsushi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1441
Állóképesség : 650 (A)
Erő : 400 (C)
Gyorsaság : 691 (A)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 400 (B)
Adatlap
Chakraszint: 1160
Doton: Kootetsu Karada
Egy igen régi, már-már elfeledett föld ninjutsu, mely rendkívüli védelmet biztosít. A használó, ha kellő szintre fejleszti, szinte sebezhetetlen lesz és csak egy magas szintű kontra elemű támadás árthat neki (jelen esetben villám elemű), de a kezdeti szinten is teljes körűen véd a közepes erősségű támadások ellen és az erősebb nem villám eleműek ellen. Lényegében a használó bőre kőkemény lesz.
Magyar név: Föld elem: Acél bőr
Köszcsi
Elfogadva, 968-988 - Madara
Egy igen régi, már-már elfeledett föld ninjutsu, mely rendkívüli védelmet biztosít. A használó, ha kellő szintre fejleszti, szinte sebezhetetlen lesz és csak egy magas szintű kontra elemű támadás árthat neki (jelen esetben villám elemű), de a kezdeti szinten is teljes körűen véd a közepes erősségű támadások ellen és az erősebb nem villám eleműek ellen. Lényegében a használó bőre kőkemény lesz.
Magyar név: Föld elem: Acél bőr
Köszcsi
Elfogadva, 968-988 - Madara
Hisao- Játékos Mesélő
- Elosztható Taijutsu Pontok : 55
Adatlap
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077
Álohá!
A +20ch-val elérem a 305ch-t, így már B rangú leszek. Szóval a technikám a kövi:
A +20ch-val elérem a 305ch-t, így már B rangú leszek. Szóval a technikám a kövi:
Doton: Dosekiryū
A technikával egy földsárkányt lehet létrehozni a talajból, ami az ellenfélre ront. Lényegében a vízsárkány földdel kivitelezett változata.
Magyar név: Föld Elem: Földsárkány
Elfogadva, 285-305 - MadaraBesorolás: B szintű
Chakra no Mesu // Speciális Chakra
Egy igencsak nagy koncentrációt igénylő technika. A ninja a kezébe koncentrálja chakárját, majd kiterjeszti a kezei köré és úgy formálja azt meg, hogy egy éles chakrapengét kapjon, amely a legélesebb kardoknál is élesebb, így elvághatja az izmokat, inakat, csontokat, fákat, köveket vagy akárcsak felszeletelheti az ellenfelét. A chakrapengét egy chakrával töltött kard, vagy más tömör chakra akaszthatja csak meg. A technika másik alkalmazási módja, hogy a használó a pengét az áldozatát megérintve, hozza létre annak testén belül akár ruhán, páncélon, vagy bármilyen más védelmen keresztül, így akár láthatatlan belső sérüléseket is okozhat. Ha jól találja el a használó, akkor halálos támadást is bevihet.
Egy igencsak nagy koncentrációt igénylő technika. A ninja a kezébe koncentrálja chakárját, majd kiterjeszti a kezei köré és úgy formálja azt meg, hogy egy éles chakrapengét kapjon, amely a legélesebb kardoknál is élesebb, így elvághatja az izmokat, inakat, csontokat, fákat, köveket vagy akárcsak felszeletelheti az ellenfelét. A chakrapengét egy chakrával töltött kard, vagy más tömör chakra akaszthatja csak meg. A technika másik alkalmazási módja, hogy a használó a pengét az áldozatát megérintve, hozza létre annak testén belül akár ruhán, páncélon, vagy bármilyen más védelmen keresztül, így akár láthatatlan belső sérüléseket is okozhat. Ha jól találja el a használó, akkor halálos támadást is bevihet.
Nara Akane- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1550
Elosztható Taijutsu Pontok : 366
Erő : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Specializálódás : Medikus Specialista
Adatlap
Rang: Jounin - ANBU Shinjin
Chakraszint: 1808
Yo!
Választott technikám:
Suiton: Haran Banshou
Egy közepes erősségű víz technika, mely remek kiegészítésül szolgálhat más technikák számára, vagy egyes jutsu kombinációk előkészítésére. Lényegében arra használható, hogy közepes mennyiségű vizet szabadítva fel eláztassuk a terepet magunk körül. Egy vízhullámot hoz létre, mely a használó körül átitatja a földet. Kezdeti fázisában még elsodorni is képes az ellenfelet.
Magyar név: Víz elem: Viharos Blokád
Chakra: 130
Használó: Fuuka
Elfogadva, 197-217 - Madara
Választott technikám:
Suiton: Haran Banshou
Egy közepes erősségű víz technika, mely remek kiegészítésül szolgálhat más technikák számára, vagy egyes jutsu kombinációk előkészítésére. Lényegében arra használható, hogy közepes mennyiségű vizet szabadítva fel eláztassuk a terepet magunk körül. Egy vízhullámot hoz létre, mely a használó körül átitatja a földet. Kezdeti fázisában még elsodorni is képes az ellenfelet.
Magyar név: Víz elem: Viharos Blokád
Chakra: 130
Használó: Fuuka
Elfogadva, 197-217 - Madara
Tottori Shinko- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 23
Adatlap
Chakraszint: 398
Üdvözlet!
A +20ch-val meg van az 502ch vagyis az A rang A technikám pedig:
Kikou Junpuu
Besorolás: A
Chakra: 500
Elfogadva, 482-502, vásárolni azonban szükséges hozzá élményben vagy játéktéren - Madara
A +20ch-val meg van az 502ch vagyis az A rang A technikám pedig:
Kikou Junpuu
A technikához egy speciális alkatrészre van szükség, melyen át nagy mennyiségű chakrát lehet áramoltatni. Ezt a bábhasználó beszerelheti egy bábba, de saját kezére is lecserélheti akár. A használat során ezt a mechanikát kell aktiválnia, majd igen nagy mennyiségű chakrát, egyenletesen eloszlatni a segítségével. Rendkívül hasznos védekezési forma, mely erős elemi jutsukat is ki tud védeni. Genjutsuk ellen semmiféle védelmet nem nyújt.
Magyar név: Könnyű pajzs pecsét mechanizmusBesorolás: A
Chakra: 500
Elfogadva, 482-502, vásárolni azonban szükséges hozzá élményben vagy játéktéren - Madara
Doshiri Asuka- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 879
Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Állóképesség : 302 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 352 (B)
Ügyesség/Reflex : 375 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 804
Mivel őgyis mindenki tudja, hogy ezen irány miatt kérvényeztem a 2. elememnek a villámot, amit már ki is játszhatok, mert meg van az 5. technika az elsőből és mert kell a 20 chakra, hogy lassan elérjem az A szintet és a karakteremnek ezzel járó bónuszt Választott technika:
Hien: Godai no Iki (Természet útja)
Ha valaki csak a fegyverbe vezetett chakra elemi manipulálásával törődik, akkor a fegyvert átjáró chakra nem terjed a fegyveren kívül, azonban az elemi hatás annál erősebb lesz, a használó hosszas gyakorlattal képes lehet elemi technikákat alkalmazni a fegyveren keresztül, vagy elemi kitöréseket előidézni.
Ezen technika híres használója Raiga volt, aki a folyamatosan tökéletesített technikáját a villámchakra-érzékeny kardjai által olyan szinten használta, hogy annak aktiválásakor a környező légkör töltését is szabadon irányíthatta.
Chakraszint: 250
Elfogadva, 367-387 - Madara
Ha valaki csak a fegyverbe vezetett chakra elemi manipulálásával törődik, akkor a fegyvert átjáró chakra nem terjed a fegyveren kívül, azonban az elemi hatás annál erősebb lesz, a használó hosszas gyakorlattal képes lehet elemi technikákat alkalmazni a fegyveren keresztül, vagy elemi kitöréseket előidézni.
Ezen technika híres használója Raiga volt, aki a folyamatosan tökéletesített technikáját a villámchakra-érzékeny kardjai által olyan szinten használta, hogy annak aktiválásakor a környező légkör töltését is szabadon irányíthatta.
Elfogadva, 367-387 - Madara
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Erő : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
Üdv,
Íme az én választott technikám, mivel a chakraval átlépem a limitet:
Köszönöm
Felírva, Elfogadva ~ Rikudou
Íme az én választott technikám, mivel a chakraval átlépem a limitet:
Köszönöm
Felírva, Elfogadva ~ Rikudou
Okisha Aiza- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 880
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 225 (C)
Gyorsaság : 325 (B)
Ügyesség/Reflex : 330 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Chakraszint: 750
Halihó!
Kiyomaru // Tisztítás
Elfogadva, 190-210 - Madara
Kiyomaru // Tisztítás
Elfogadva, 190-210 - Madara
Szegény TOokonak egyetlen elemi technikája van és ivel kell a 20 ch és a közelgő küldetésen sem fog rosszul jönni egy, így erre a technikára jutott a választás:
Katon: Kasen no Jutsu
Ezzel a Jutsuval a Ninja képes tűznyilakat kilehelni a száján, amikkel akár súlyosan is megégetheti az ellenségét. Magasabb szinten akár sorozatban is képesek vagyunk nyilakat "köpni". Nem valami bonyolult technika, ennek ellenére nem is gyakori.
Magyar név: Tűz Elem –Tűznyíl Jutsu
Kézjelek: Madár, Ló, Tigris
Elfogadva, 291 - 311 - Madara
Katon: Kasen no Jutsu
Ezzel a Jutsuval a Ninja képes tűznyilakat kilehelni a száján, amikkel akár súlyosan is megégetheti az ellenségét. Magasabb szinten akár sorozatban is képesek vagyunk nyilakat "köpni". Nem valami bonyolult technika, ennek ellenére nem is gyakori.
Magyar név: Tűz Elem –Tűznyíl Jutsu
Kézjelek: Madár, Ló, Tigris
Elfogadva, 291 - 311 - Madara
Takeyanagi Tomoko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)
Adatlap
Chakraszint: 785
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Similar topics
» FRPG Top Sites jutalmak, 2016 április
» 2016. 08. - FRPG Top Sites jutalom
» !!!--FRPG Topsite Jutalom--!!!
» Verselő Verseny 2015!
» Játékos-Mesélő Felvétel 2015!
» 2016. 08. - FRPG Top Sites jutalom
» !!!--FRPG Topsite Jutalom--!!!
» Verselő Verseny 2015!
» Játékos-Mesélő Felvétel 2015!
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum :: Lezárt Csevegő Témák
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.