Rabada Genkou

2 posters

Go down

Rabada Genkou Empty Rabada Genkou

Témanyitás  Rabada Genkou Szer. Dec. 28 2016, 12:11

Ebben az élményben egy B szintű jutsuról írok tanulást, ami a Ninpo: Kago Nome // Ninja Művészet: Isteni Védelem Előtörése.       A jelenlegi C szintem miatt az ehhez szükséges engedélyt Shimura Danzou adta meg nekem. A tanulás helyszíne konoha kiképzőterepe. Ennek időpontja a jelenleg Danzou által mesélt kalandom, és az azelőtti Jiraya által mesélt között zajlik le. A jutsut egy Hokoto nevű shinobi tanítja meg nekem, akit én kerestem fel ezzel a kéréssel. Konohában érdeklődtem olyan ninják után akik a dróthuzal teknikákat magas szinten űzik, és az egyik vendéglőben kaptam meg három shinobi leírását aki tudna ebben segíteni nekem. Az egyik egy már-már középkorba lépő veterán volt, aki sajnos jelenleg is szoros edzéstervet tart be. Következő jelöltem egy egész fiatal srác aki ugyancsak nem ért rá magán okok miatt. Hokoto-t pedig egyáltalán nem tudtam megtalálni Konohagakure no sato sűrű forgatagában. Kezdtem feladni a keresését amikor eszembe jutott hogy a központban kellene utána néznem. Így hát nekiálltam megkeresni ezt az épületet is, ami nem kicsi ugyan, de a faluban a többi struktúra is igen nagy ezért nekem mint külföldinek, elég nehéz megtalálnom még ezt is. Szerencsém volt azzal hogy az előző két jelöltet nem napokon át kutattam, hanem a beajánlóik megmondták a jelenlegi tartózkodási helyüket. Konoha hatalmas, Sunagakure is, csak utóbbit jobban ismerem-sőt, egyáltalán ismerem. Tehát nehezen átbukdácsoltam rengeteg embertömegen, piacon és üzlethelyiségen. A rengeteg útbaigazítástól kezdem úgy érezni hogy Avar-rejteket ugyan nem, de a lakóit mind ismerem! Ennek központjába érve-végre- mestert találhatok. Csak adja a Szél istene hogy van ideje rám! Rögtön a sensei után érdeklődtem a recepciónál, megadtam a nevét amit tudtam, és azt hogy ma állítólag itt van a faluban. Nem tudtak mást mondani azonkívül hogy még nem járt itt. Egyértelműen várnom kellett. Ez így ment egészen kéttő és egy fél órán át, amikor is a személyleírása passzolt egy hirtelen megjelent shinobira: 25 éves nő, közepesen hosszú fekete hajjal és kékes-fekete ruhában. Rabada Genkou Ayulab_th Nagyobb kép róla ITT  . Gondoltam, végre megvan, de ő egyáltalán nem úgy néz ki mint egy harcos. El sem tudnám képzelni fegyverekkel a kezében. De hát, egy életem, egy Halálom, odamentem hozzá. - Szia! Az én nevem Genkou, és azthiszem te vagy Hokoto sensei, ugye? - kérdeztem tőle. - Jah, én volnék, mit akarsz? - a hangja afféle nemtörődömséget jellemez. Hát ez kemény lesz... - Azt hallottam te ismered a Kago nome drót teknikát, és mivel én is ilyesmit szeretnék tanulni, gondoltam, megkérlek hogy taníts rá. Izé... szóval lennél a senseiem? - A tekintete olyan fenyegető hogy majd összeroppanok alatta. Esküszöm hogy nincs minden rendben vele. Ebben a pillanatban mintha azt kívánnám hogy mondjon nemet, bakker, nagyon fura... - Hmm, leszek a senseied! - ezt egy olyan mosollyal kísérte amit a farkas ereszt áldozatára hogy az már jóelőre meggyengüljön a félelemtől! Tehát inkább túl kéne élnem! - .Most hogy mondod... - de nem tudtam folytatni ezt az esedezett mondatot, mert karon fogott, és szabályosan elrabolt az épületből. Olyan gyorsan vitt engem a kiképzötérre hogy kis híján megidéztem az egyik ninjuu-t félelmemben, szó szerint, Vukot. Gyanítom hogy a Shunshin no jutsuval rántott magával. De az egyik központi alkalmazott szavai sem nyugtattak meg, amiket utoljára Hokotonak mondott: "Ő még csak egy genin!!!" Totál rám hozta a frászt! A kiképzőtérre érve ő talpra esett, én pedig folyékonyszappanná váltam a földön. Nem akart megölni ezért a füre dobott engem, gondolom, még előtte meg akar kínozni... - Ez... fájt... - mindenem elzsibbadt az eséstől. - Jaj te! Ne légy már nyámnyila! - mondta nekem - Egy rendes shinobi a saját lábán jött volna, és nem egy gyönge nőnek kellett volna idecipelnie! - még mindig mosolyog. Érzem, még vissza fogom Sírni a falum ostromát... - Nah, kelj már fel kölyök! - Talpra álltam, valahogyan. A szemébe nézek, a lila, vadász szemeibe. - Ez most feltétlenül kellett? - kissén nyűgösen kezdtem a mondatomat. - Persze, máskülönben hetekbe tellene mire összeszeded magadat! - igaz, mostmár Csak hónapokba... - Finomabban nem megy? - Ha finomat akarsz egyél pitét vagy ilyesmit! De most háború van a világban, ahol szükség van a hozzám hasonló Joninokra a frontvonalon, ahonnan mellesleg nemrég jöttem vissza, és mivel nincs időm hetekig veled vacakolni, úgy vagy kemény leszek te meg igyekvő, vagy keress genin tanárt!
----------------------------------
Keresztbe tett kezei már önmagában a választ kényszerítették belőlem. Én hozzá sem tudtam szólni ehhez a lányhoz! Még sosem voltam ilyen helyzetben, ahol majd elsírtam magamat félelmemben. Nagyon gáz hogy egy lány hozott ilyen helyzetbe, csak hogy én nem azért élek hogy ilyen legyek. Igaza van, erősnek kell lennem! - Akkor mutasd a jutsut. -Ez után mosolya inkább elégedett volt most(de csak félig, ezzel még semmi komolyat nem tettem és nem volt még mire büszkének lennem), remélhetőleg tanulok egy új hasznos teknikát. - Ilyen a kért tudás a gyakorlatban, Ninpo: Kago Nome! - előhúzott rengeteg drótot, aztán pedig villámgyorsan védelmet font belőle maga köré, azaz inkább csak elé. Az egyébként nem túl pengetűrő dróthuzal pillanatok alatt átváltozott egy olyan pajzzsá, ami lefogadom hogy képes lenne kivédeni a Katanák vágásait is. Bemutatója után feloldotta, és így szólt - Az eredmény csak szorgosságból eredhet, másképpen jogtalan az erő. Neked is kijuthat az erőből, de rá kell szolgálnod! Már beleegyeztél a tanításba, úgyhogy addig nem lesz vége az edzésnek amíg meg nem tanulod ezt. - nekem dobta a drótot amit a beszéde alatt össze tekert. - Nah, kezd el! - Mmmi van? csak ennyi?! Azért többet is mondhatna róla! - Mi lesz már? - kérdezte már is unottan. Hát ha ezt akarod... - De hát, valamit azért mondhatnál róla! Ami persze hasznos is... Mire kell figyelnem? Mit kell konkrétan csinálnom??? - Olyan arcot vágott mintha az őskorból jöttem volna. Mintha tudnom kéne hogy mit kell csinálnom! Ha így állna a dolog, nem lenne szükségem mesterre. - Figyuzz ide fiú, és tényleg nagyon figyelj mert csak egyszer mondom el! A chakra testen kívüli irányításának elméletét gondolom te is ismered, tehát neked nem kell mást csinálnod, Csak belevezetned a chakrádat a drótokba, megkell velük formáznod az alakzatot, és nem árt ha félreteszed a spórolást, mert ezzel nem fogpiszkálókat kell hárítanod. A drótok - ezt már nyugodtabban mondja, valami változott - követik, kialakításuknak köszönhetően igen engedékenyen követik a beléjük vezetett chakra irányát. Lényegében a legmozgékonyabb fegyverről van szó. Akárhova bejuttathatod a megfelelő jutsuval és chakrakontrollal. De ezt nyílván te is felismerted. Ha pedig nem, ismerd meg az eszközeidet alaposabban, mielőtt még az életedet bízod rájuk. És... nem árt ha ezt a társaiddal is megteszed. Tehát, a drótokat ellátod a kellő mennyiségű chakrával, megadod nekik az irányt és a feladatot, és miután tudatosult benned a cselekvés minden egyes részlete, kontrolláld ami hozzád tartozik és menni fog! - rám mosolygott, és hogy ne legyenek illúzióim ezt igen hamar letörölte az arcáról. - Rendben, menni fog. - igyekszem én - Akkor had lássam azt a "menni fog" jutsut! - Vettem egy nagy levegőt. Menni fog bizony! Két kezembe veszem a drótot, ami igen hosszú egyébként. Belevezetem a chakrámat, amiben azért van már gyakorlatom. Három dróttal elvégezhető teknikát ismerek és használok igen jól, épp ezért nehezen hinném el magamról hogy nem vagyok képes ezt megtanulni. Sikerült nekem az Ayatsuito no jutsu, a Harigane saku, és egy másik Ninpo teknika, a Ninpo: Ayame Tori. Viszont abból amit Hokoto mondott, másképp kezdem értelmezni a drót jelentőségét. Beleirányítom a chakrámat a drótba, majd végrahajtom vele a Harigane saku-t, amivel a levegőben egy nem létező embert akartam körülfogni, mintegy bemelegítésnek. Ezt a senseiem érdeklőrve figyeli. A fegyveremnek normál esetben egy testet kellene így elfognia. Én most csak a drót mozgását fiigyeltem meg. Mégegyszer megcsinálom ezt, most egy fán próbálva, amit körül is fogtam vele. Elengedem a növényt és mégegyszer a levegőben csinálom. Tovább próbálom becsukott szemmel hogy jobban átérezzem a chakrámmal az eszköz mozgását. Természetesen elfordultam Hokotótól, nehogy öt találjam el véletlenül. Ezt próbálgatom, minden alkalommal többet átérezve a mozdulatokból, a térbeli fordulatokból. A háromdimenziós mozgás szabadsága szinte végtelen. Igaza van a mesteremnek! Nagyon érdekes eszköz ez. De a chakrámmal sem pazarolhatok, ha még ma meg akarom tanulni! Ügyelek rá hogy ne fogyasszam el a felét se mert szükségem lesz rá a Kago nome jutsunál. Minden alkalommal megpróbálom konkrétan a mozgásának részleteit módosítani ahogy akarom. Kipróbálom a hurkokat, hullámokat, pont úgy ahogy elképzeltem a fejemben. Ezután már csak egy kisebb chakra lökettel és jutsu nélkük próbálom alakítani. A mozgás koordinációja a lényeg ebben, hiszen a Kago nome jutsu ezt kéri az alkalmazótól. Megformázást, méghozzá pontosat. Az alapok a rendelkezésemre állnak, gyakoroltam eleget ahhoz hogy három ugyanabba a típusba tartozó ninjutsut sajátítsak el, most ezzel kell megbírkóznom. - Ninpo: Kago nome! - a drótok formába igazodtak, három közepesen nagy hurkot képeztem, mintha masnikat kéne csinálnom... Megpróbálom mégegyszer. Most is csak pár hurok jött össze. A chakrám bevezetése még korántsem elég. Tényleg meg kell terveznem az alakzatot. Na lássuk csak, valahogy úgy kéne, mint ahogy Hokoto csinálta. A szálai ágymásra épülnek, és fedik egymást hogy egy erős struktúrát alkossanak ami elég erős ahhoz hogy pengék rácsapódását bírja ki. Amikor belevezetem a chakrámat nem csak mozgatnom hanem erősítenem is kell a huzalomat. Ha kibírná egy Katana csapását, már valószínűleg kész is lenne, csak össze kell dobnom a koordinációt, az erőt, és mindezt persze chakrával meg dróttal, azonban nem amolyan kontár módon, mert az biztos hogy kudarchoz vezetne. Én pedig közel sem azért küzdök most. Ninpo: Kago Nome! Most a drótjaim összagabalyodtak egy kupacban. Egyetlen rántással újra csomómentes lett az egész, és én újra tervezem magamban a formát, amit a huzalból akarok kialakítani. Amikor egymáshoz érnek a drótok, a chakrámnak, Ezaz! A chakrámnak ami átjárja őket, az érintkezésnél még össze is kell kapcsolnia ezeket. Tehát: Amikor végrehajtom a teknikát, a kezem mozdítja a drótot, amit a belevezetett energia vezérel a megfelelő alakba, amikor ugyanez kapcsolja össze őket, és erősíti fel olyannyira, hogy igen erős támadások elől nyújt menedéket! Azt hiszem megértettem az elméletét ennek a teknikának, sőt, egyáltalán a fegyvernekHogy ennyire multifunkciós lenne, még soha bele sem gondoltam. Mindenesetre jól választottam....
A következő próbálkozásommal olyan alakot tervezek, ahol két drót slégan egymásra épül, majd ráképzelek többet, egészen addig, amíg össze nem raktam a huzal méretéből kihozható legjobb védelmi formát. A közepén olyan sűrű hogy még a senbon se jutna át és onnan kifelé sem ritkul jobban a kelleténél. - Ninpo: Kago Nome! - Összegyűlt előttem egy szabályosabb gubancba.  Ez persze még nem jó. Na még egyszerA chakrámmal jobban kontrollálom az irányt, és más paranccsal, de ez is egy "Harigane saku". Elkezdem, mintha tényleg csak egy kevésbé komoly drót teknika lenne. Ismételtea Hariganét indítom most is, a kezdet megszokott. Egy, már működő teknika a kezdő mozzanat kulcsa. Indítom a drótot. Ahogy szokott, pontosan úgy lendült az irányba. Ekkor megfűszerezem egy új mozgással ami ahhoz kell hogy egymásra feküdjenek a szálakAztán mégtöbbet küldök oda belőle, még több fémet, amiket össze is illesztek a belévezetett chakrával. Onnantól hogy elértem az első tizenöt réteget, már a jutsura bízom a formálást. Kioldom a teknikát, és megzsületik egy kezdetleges verziója, a Ninpo: Kago nome no jutsunak! Pajzsom a helyén áll, majd kioldom. Nem tudom hogyan reagált Hokoto erre a félsikerreAz égre nézek, és most jövök rá, hogy Kb. három órája vesződök itt, s korántsem hiábaÚjrakezdem a teknikátEz már jobban megy, elég volt hozzá tíz réteg egymásra tett drótMehet a követke. Lendítem... és ennél valami rosszul sült el, mert egymást Csapták a szálak. Nem simultak ahogy kellett volnaÚj lendítés, és ez most nyolcnál tovább ment! A chakrám(mely egyébként olyan veszteségeket szenvedett amilyet pont igyekeztem elkerülni) képes igen hamar és pontosan követni a jutsu útját. Ismét próbálkozom, de képtelen lennék akár egy klónt is elkészíteni. Lihegve térdelek a földre... Várnom kéne egy kicsit a többivelHolnap is van nap. ... Csak talán az, amikor még több földet vesz át a víz szövetsége! Még ma be akarom fejezni, csak képes is legyek ráLedőlök pihenni egyet. Hallom ahogy Hokoto hozzám beszél - Nem is rossz... Látod? Az elején ahogy gyorsan ébresztettelek, már is igen jó eredményt értél el! ha hha hha...  Ő most tényleg vihogUtána a kezét nyújtotta felém, amit én megfogtam, de nem olyan volt ez az érintés, mint amilyennek képzeltem. A keze meleg volt nagyon, mintha egész nap csak edzett volnaElbambultam pár másodpercre. - Csak segítek felállni! - Jah, tényleg, itt vagyok. - Köszönöm...még mindig mosolygott rám. Felkeltem a porból hogy újra neki essek, de ő közbeszólt - Ha így haladsz, még ma beléd verem ezt a jutsut! Nyehheheee!aztán megszorította a kezemet, majd elkezdtek úszni a színek... Konoha Ichiraku Ramen bárjában nyertem vissza az eszméletemet. Ez a nap mozgalmasabb mint amilyenre terveztem... - A teknikáért cserébe meghívsz egy dumás vacsira! Hihihi - és már kezdte rendelni a dolgokat, rament, italt(abból is csak sakét...), és belemerültünk a csevejbe. Mesélt arról hogy milyen chuuninnak lenni. Tanítani kell igen gyakran, ellenőrizni kell raktárakat, és felsorolta szinte az összes feladatot. Igaz hogy ő Joninazonban csak arról beszélt hogy milyen volt az élete még a amikor chuunin volt a rangja. Talán nekem akart tanácsot adni azzal hogy a felelősségről bővíti a tudásomat. Hogy milyen elvezetni egy csapatot. Hogy kell összetartani azt, jó is hogy mondjaErre még várnom kell...  Megvacsoráztunk, ami leginkább ebéd lehetne, és én fizettemNem panaszkodom miatta hiszen jól beszélgettünk, megtanítja nekem a Kago nomét, és elmondhattam neki a törénetemet isNem vettem érzelgősre a mesét, csak az igazat mondtam el neki. Hosszúra nyúlt ám ez is, majd' két órán át cseréltük az infókat és tapasztalatokat, ettük a Rament, itta a sakét.... kezdtem a józansága miatt aggódni mikor gyanúsan kacagott fel. De őt mintha nem lehetne leitatni. Vagy csak nagyon jó színész józanon s ittasanBármelyik megeshet ám. Evés után gyalog mentünk a kiképző pályára. Ugyanazt már lefoglalta valaki ezért másik helyet foglaltunk el, ő leült engem vizsgálni, én meg az összegyűjtött chakrámmal gyakoroltam tovább a teknikát, remélve, hogy még ma be tudom fejezni. Ez szerintem sikerült, még nyitott szemmel is láttam, azaz inkább éreztem a huzalba vezetett energiát, és pontosan kontrollálni tudtam azt. Egyetlen mozdulattal sikerült a Ninpo Kago Nome! Tapsvihar a szűkszámú nézőközönség miatt csak senseiemtől érkezett. - Szép volt kölyök! Még a kisfiúk is tudnak nagy dolgokat alkotni! - ez leginkább  az önbizalmamnak szólt. Csak nehogy el is sírjam magamat. Sikerült végre a teknika, és ennyive erősebb vagyok, most azonban, még elgyakorlom a megmaradt készleteimet, és csak aztán dőlök ágynak....

A hozzászólást Rabada Genkou összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 29 2016, 20:50-kor.
Rabada Genkou
Rabada Genkou
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 30

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Vissza az elejére Go down

Rabada Genkou Empty Re: Rabada Genkou

Témanyitás  Hatake Kakashi Szer. Dec. 28 2016, 15:56

Üdv!

B rang alatt nem lehet tanulni, hacsak nincs speciális engedélyed amit jelen esetben nem jegyeztél fel sehol.
Hatake Kakashi
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Témanyitás  Hatake Kakashi Csüt. Dec. 29 2016, 22:12

Dan-samaval és a veled való egyeztetés után elfogadom a tanulásod.

Egyáltalán nem rossz, viszont ha legközelebb a tagolásra, helyesírásra jobban odafigyelsz akkor még jobb lesz. No meg persze érdemes bebiggyeszteni a technika leírását/ismertetőjét is, hogy ne a staffnak kelljen kiguberálni a listáról(sajnos nem tudunk mindent fejből). Annyit még hozzátennék, hogy nem szívleljük(főleg nem én), ha egy B, vagy annál nagyobb rangú technikát egy nap leforgása alatt tökéletesít valaki. Legyen meg a menete, nem baj ha 1 hét mire sikerül, sőt sokkal reálisabb!

+5 Ch hull a sakek közé.

További sok sikert és jó fejlődést! ^^
Hatake Kakashi
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.