Isawa Genji
2 posters
1 / 1 oldal
Isawa Genji
Név: Isawa Genji
Ország: Tűz országa
Rang: Gennin
Szint: D(vagy valami)
Chakraszint: Mond meg te
Kor: 12
Nem: fiú
Felszerelések: 10 m dróthuzal, 5 füstbomba, 5 kunai, 5 shuriken, 10 Robbanójegyzet, 1 szerszámos doboz, 1 elsősegély készlet, 1 doboz energiatabletta (15 db), 1 shurikentartó, 1 kis övtáska,
Kinézet: Körülbelül átlag magasságú atletikus testalkattal. Fekete haját rövidre vágva hordja. Többnyire kissé kócosan, mert minden fésülködési kísérlete csúfos kudarcba fullad. A legszembetűnőbb jellegzetessége talán a vörös színű szemei. Hétköznapi viselete egy fehér rövid ujjú ingből és egy fekete shinobi nadrágból áll, amit ninja szandál és egy shuriken tartó egészít ki. Homlokpántját az inge jobb ujjára varrva hordja.
Jellem: Kimagaslóan intelligens jó memóriával, helyzetfelismerő és elemző készségekkel ami pár év gyakorlat után akár igazi taktikai érzékké is fejlődhet de egyelőre még tapasztalatlan. Ezen képességeinek köszönhetően viszonylag könnyen ért el jó jegek az akadémián is. Sajnos ennek köszönhetően valamivel több fölöd energiája is maradt amit bajkeveréssel vezet le. Alapvetően jóindulatú és lojális azokkal az emberekkel szemben. Legfőbb jellemhibája talán a kicsit túlfejlett egója és a vicceivel is hajlamos kicsit túl messzire menni, akaratlanul megbántva másokat. Ha észreveszi, általában elnézést kér. Mindent összevetve jobban szeret elnézést kérni, mint engedélyt.
Technikák:
- Henge no Jutsu (Transzformációs technika)
- Kakuremino no Jutsu (A Láthatatlanság Köpenye)
- Bunshin no jutsu (Klón technika)
- Kawarimi no jutsu (Testhelyettesítő technika)
- Jibaku Fuda: Kassei (Robbanó Jegyzet: Aktiválás)
- Shunshin no jutsu (Fürge Test technika)
- Vízen járás
- Fára mászás
Előtörténet:
Ország: Tűz országa
Rang: Gennin
Szint: D(vagy valami)
Chakraszint: Mond meg te
Kor: 12
Nem: fiú
Felszerelések: 10 m dróthuzal, 5 füstbomba, 5 kunai, 5 shuriken, 10 Robbanójegyzet, 1 szerszámos doboz, 1 elsősegély készlet, 1 doboz energiatabletta (15 db), 1 shurikentartó, 1 kis övtáska,
Kinézet: Körülbelül átlag magasságú atletikus testalkattal. Fekete haját rövidre vágva hordja. Többnyire kissé kócosan, mert minden fésülködési kísérlete csúfos kudarcba fullad. A legszembetűnőbb jellegzetessége talán a vörös színű szemei. Hétköznapi viselete egy fehér rövid ujjú ingből és egy fekete shinobi nadrágból áll, amit ninja szandál és egy shuriken tartó egészít ki. Homlokpántját az inge jobb ujjára varrva hordja.
Jellem: Kimagaslóan intelligens jó memóriával, helyzetfelismerő és elemző készségekkel ami pár év gyakorlat után akár igazi taktikai érzékké is fejlődhet de egyelőre még tapasztalatlan. Ezen képességeinek köszönhetően viszonylag könnyen ért el jó jegek az akadémián is. Sajnos ennek köszönhetően valamivel több fölöd energiája is maradt amit bajkeveréssel vezet le. Alapvetően jóindulatú és lojális azokkal az emberekkel szemben. Legfőbb jellemhibája talán a kicsit túlfejlett egója és a vicceivel is hajlamos kicsit túl messzire menni, akaratlanul megbántva másokat. Ha észreveszi, általában elnézést kér. Mindent összevetve jobban szeret elnézést kérni, mint engedélyt.
Technikák:
- Henge no Jutsu (Transzformációs technika)
- Kakuremino no Jutsu (A Láthatatlanság Köpenye)
- Bunshin no jutsu (Klón technika)
- Kawarimi no jutsu (Testhelyettesítő technika)
- Jibaku Fuda: Kassei (Robbanó Jegyzet: Aktiválás)
- Shunshin no jutsu (Fürge Test technika)
- Vízen járás
- Fára mászás
Előtörténet:
Hát… Ööö…Izé… Azt mondták itt magamról kell beszélnem. Aszem jobb ha az elején kezdem. Genji vagyok az Isawa klánból és Konoha-i gennin vagyok. Egyelőre ennyit rólam és folytassuk a családommal. Ha nem bánod nem sorolom fel a körülbelül 140 főnyi rokonságomat és csak a szűk családi körre koncentrálok. A fater valamikor menő arc volt, igazi ANBU. Az öregek szerint nem is akármilyen. Manapság viszont csak három genin életét teszi pokollá. Igazából viszonylag keveset vagyunk együtt, ha ég otthon van, próbál jó apa lenni, de inkább csak nincs otthon. Régen zavart, de már megszoktam és értem is, már hogy miért. Anyu más kategória, ő gyógynövényeket termeszt és gyógyszereket készít belőlük. Ő többnyire otthon van, ha csak nincs valami vészhelyzet a kórházba ami miatt berendelik. Egy igazi rabszolga hajcsár, ha engem kérdezel. Legyen szó házimunkáról vagy tanulásról, mindig csak a kitűnő volt elég jó. Csak nekem, Hibana-nak bezzeg mindent megenged. Egyébként ő a húgom. Jövőre megy az akadémiára. Ja és elég aranyos és cuki ahhoz hogy bárkit kenyérre kenjen (Kivéve engem(többnyire)), és sajnos ezt pontosan tudja.
Hogy miért lettem ninja? Igazából fel se merült bennem hogy lehetnék más is. A szüleim ninják, a rokonaim ninják a barátim szülei is mind ninják voltak. Tehát nekem egyértelmű volt, hogy jelentkezek az akadémiára. Faterék is támogatták az ötletet hogy követem a családi tradíciót. Az akadémia ára való beilleszkedés könnyen ment, az osztály kétharmadát mar legalább névről ismertem. Bár mekkora bajkeverő voltam anyámnak köszönhetően a tanulást nem hanyagolhattam. Az első lét év inkább csak edzéssel és elméleti anyaggal telt. Reggel erőnléti edzéssel kezdtünk aztán taijutsu gyakorlattal folytattuk. Eleinte ezzel meggyűlt a bajom, de néhány hónap után megedződtem. Sosem lette a legerősebb, sem a leggyorsabb de a középmezőnyig felküzdöttem magam a második év végére. Ebéd után az elméleti anyaggal fojtattuk. Ez nekem sose jelentett gondot, konkrétan sokan rólam másolták le a házi feladatot. Két év után fel is tűnt a mélyen tisztelt tanerőnek. Arra máig nem jöttem rá,hogy én miért kaptam büntetést a dologért. Én megírtam tisztességesen azt a házit. Nem baj, a bosszúm utolérte. Később a fegyverekkel is elkezdtünk gyakorolni. A kunaira és a shurikenre szinte azonnal a kedvenceimmé váltak, ezekkel gyakoroltam a legtöbbet. A harmadik évben kezdtünk igazából foglalkozni a chakra irányításával, addig csak elmélet volt meg pár alap chakra felszabadító gyakorlat. Csak az utolsó másfél évben kezdtünk ninjutsut tanulni. Mindenki ezt várta a legjobban. Szerintem a többség csak ezért jelentkezik az akadémiára. Ez volt az az ágazat amiben tényleg jó voltam. A taijutsum és a Bukijutsum legjobb esetben is középszerű, Genjutsuról meg alig tanultunk valamit. Az is csak elmélet volt. Komolyan szerinted, hogy kellene megtanulnuk felismerni egy genjutszut ha még nem is láttunk egyet se?! Kár, pedig mindig érdekel. Mindegy, nem ez volt a téma hanem a ninjutsu. Átlaghoz képest gyorsan tanultam meg az alap technikákat és a chakra kontrolom is kiemelkedőnek számított. Meg is kaptam a magamét a haveroktól amikor a sensei azt mondta, hogy csak a lányoknak szokott ilyen jól menni.
Érdekes az akadémiáról a legtöbb osztálytársam azt mondja hogy nehéz, pedig csak oda kell figyelni órán. Azzal megúszod a tanulás nagy részét és csak gyakorlati anyagot kell gyakorolni. Nem voltam mindig kitűnő de azért a 4.4-es átlagot hoztam. Na jó a magatartás jegyemet kihagytam az átlagból, de az nem baj. A tudósok is így csinálják, ha egy mérés fura eredményt hoz, azt anomáliának nyilvánítják és nem foglalkoznak vele. De arra tényleg rászolgáltam. Például azzal, hogy a székhez ragaszottam a sensei-t, vagy amikor egy mű kakit hagytam a fiókjában. A szertárba nem én zártam be, azt csak rám fogták. Mégis mit csináljon az ember ha nincs elég kihívás az életében és unatkozik. Egy idő után már mindenkinek elege lett belőlem a tanároknak. Amikor már kicsapással kezdtek fenyegetni, azzal már anyámat is sikerült kihoznom a béketűrésből. Pedig nem egyszerű. Néhány sikertelen fegyelmezési kísérlet után végül ő és a pszichológus, akihez járattak rájöttek, hogy mi a valódi bajom és megoldás is lett a dologra. Az akadémia mellett anyám is elkezdett tanítani. Némileg komolyabb dolgokra, mint az akadémiai anyag. A hatása is megvolt, én elfoglaltam magam, a tanár bá meg végre lemert ülni a saját székére(sosem bocsátotta meg egészen hogy a fenekéhez ragadt székkel együtt kellet elhagynia a tantermet). Meg is volt az eredménye a külön gyakorlásnak, mert nekem volt a második legjobb chakra kontrolom az osztályban. A legjobb egy Hyuuga volt, az meg már alapból csalás. Utolsó évre új tanítót is kaptunk, tehát a reputációm se rontotta az esélyeimet a geninné válásomban.
Már egy héttel a genin vizsga előtt görcsben volt a gyomrom és alig aludtam. Sajnos a vizsga napján is kicsit keveset aludtam, de legalább nem késtem el. Éppen csak. A vizsga írásbeli feladattal kezdődött. Nem volt olyan nehéz mint hittem, csak a matek példákkal szenvedtem egy kicsit . A második feladat ninjutsu gyakorlat volt. Shunshin no jutsu volt a feladat, a kedvencem. Az udvar egyik oldalán felrajzolt, körülbelül egy méter átérőjű körből kellet átjutni a másik végén lévő hasonlóba. Nem sokat javított a kedvemen hogy az előttem lévő három elbukta a feladatott. Ennek ellenére amikor rám került a sor összehoztam. Amikor otthon gyakoroltam sokkal jobban ment, de eltaláltam a kört. Megjegyzés magamnak: ne menj vizsgázni kialvatlanul. A harmadik vizsgarésznél tényleg jól jött volna az előbbi tanács, Akkor nem egy véres vattapamaccsal az orromban veszem át a fejpántomat. Ja, taijutsu vizsga. Nobuo volt a legjobb a kézitusában és még a legjobb formámban is megvert volna, de az legalább nem lett volna megalázó vereség. Mindenesetre az ügyetlenkedésemet is „elfogadhatónak” nyilvánították és gennin lettem.
Egyelőre úgy látszik a háborús helyzet bekavart az adminisztrációnak mert nem osztottak be egyből egy jounin alá. Gondolom kevés épkézláb ninja maradt a faluban. Értem én hogy a harc némileg fontosabb nálam de azért kicsit elszomorító hogy hetek óta várom a levelet miután négy éve erre készülök. De legalább anyu tanítot pár dologra eddig. Többnyire ithon dolgozik így kerített rá időt. Először arra tanított meg hogy a chakrámmal hogy ragadhatok hozzá szilárd felületekhez. A kert jobb oldalában álló fa alá tettük egy régi matracot hogy azon gyakorolhassak. Néhány kísérlet után át kellet költöznöm a matraccal a bal oldali fához miután a matrac helyett a kedven virágágyásába estem. A másik fa alatt csak néhány csalánbokor volt, azokért meg nem volt kár. Mondtam már hogy útálom a csalánbokrokat. Egy nap alatt megtanultam a matracra esni és másik három alatt azt is hogy tudok stabilan megmaradni a fa oldalán. Amikor először sikerült örömömben ismét beleestem abba az átkozott bokorba, pedig már két napja sikerült elkerülnöm. Valamivel később megmutatta hogy lehet vízen járni. Az már nem volt olyan rossz, harmadik év végén volt és a tó már nem volt olyan hideg, és nem mentem térdig érőnél mélyebb vízre, míg nem voltam biztos magamban. Ez tovább tartott három napnál. Leginkább mert lényegében egyedül kellet rájönnöm, hogy hogyan kell csinálni. Anyunak sok dolga volt. szerencsére pár nap után egy jounin adott néhány tanácsit miután meglátta, hogy mivel szerencsétlenkedek. Ő mondta hogy a chakrámmal oszlassam el a súlyomat nagyobb területen hogy a felületi feszültség megtartson. Könnyű mondani, nehéz megvalósítani. Közel egy hét alatt már meg tudtam állni a vízen és sétálni rajta. Most már minimális odafigyeléssel is meg tudtam csinálni. Ha minden jól megy hamarosan lesz egy csapatom és elkezdhetem az életemet, mint ninja.
A hozzászólást Isawa Genji összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Május 2017, 00:25-kor.
Isawa Genji- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 175
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 125 (D)
Ügyesség/Reflex : 150 (C)
Pusztakezes Harc : 125 (D)
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145
Re: Isawa Genji
Kedves Genji!
Üdvözöllek az oldalon! Elolvastam az előtörténeted és voltak olyan részek, amiket kellemesen megmosolyogtam. Viszont akármennyire is közvetlenül adtad elő a karaktered történetét, mégsem tudtunk meg eleget róla ahhoz, hogy nekiindulhass a ninja utadnak. Az akadémiai évekből csak Genji csínytevéseire tértél ki, azonban a tényleges tananyag, illetve erősségei, akár gyengeségei nem derültek ki az írásodból. Ennek bővítésénél kérlek térj ki a Chakraelméletre, a Ninjatörténelemre, valamint az erőnléti edzésekre, a ninjutsuk gyakorlására, valamint a dobófegyverek célbadobásának megtanulására. A geninvizsgád viszont ügyesen leírtad, ahhoz már nem kell nyúlnod. A vízen és függőleges terepen való megmaradás is rendben lesz, amennyiben azt az akadémiai évek utánra illeszted be.
Ennek tudatában az előtörténeted elutasítom. Ha segítségre van szükséged, nyugodtan írj üzenetet! Javítást követően szólj rám, hogy ismét ellenőrizhessem az írásod! ^^
Hinata
Üdvözöllek az oldalon! Elolvastam az előtörténeted és voltak olyan részek, amiket kellemesen megmosolyogtam. Viszont akármennyire is közvetlenül adtad elő a karaktered történetét, mégsem tudtunk meg eleget róla ahhoz, hogy nekiindulhass a ninja utadnak. Az akadémiai évekből csak Genji csínytevéseire tértél ki, azonban a tényleges tananyag, illetve erősségei, akár gyengeségei nem derültek ki az írásodból. Ennek bővítésénél kérlek térj ki a Chakraelméletre, a Ninjatörténelemre, valamint az erőnléti edzésekre, a ninjutsuk gyakorlására, valamint a dobófegyverek célbadobásának megtanulására. A geninvizsgád viszont ügyesen leírtad, ahhoz már nem kell nyúlnod. A vízen és függőleges terepen való megmaradás is rendben lesz, amennyiben azt az akadémiai évek utánra illeszted be.
Ennek tudatában az előtörténeted elutasítom. Ha segítségre van szükséged, nyugodtan írj üzenetet! Javítást követően szólj rám, hogy ismét ellenőrizhessem az írásod! ^^
Hinata
Hyuuga Hinata- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Krumpli
Chakraszint: T-Takashi-dono
Elvileg javítva.
Isawa Genji- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 175
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 125 (D)
Ügyesség/Reflex : 150 (C)
Pusztakezes Harc : 125 (D)
Adatlap
Chakraszint: 145
Szép napot!
Így már elfogadom az előtörténeted, köszönöm a javításokat! ^^
Kezdő értékeid:
Chakraszint: 105
Taijutsu pontok: 10
Pénzösszeg: 1500 ryo
Írj adatlapot és kezdheted a játékot!
Hinata
Hyuuga Hinata- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Krumpli
Chakraszint: T-Takashi-dono
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.