Hiányzások
+188
Yuriko
Yume
Kihara Nana
Nashimaru Momo
Naito Kenji
Kureiji Hanaro
Senshi Jakoutsu
Kenshiro Shinju
Kurita Takashi
Sugomi Aoi
Matsuhito Shinroku
Hirota Yukionna
Hogo Sayuri
Zawaki Hotaru
Fujishima Hana
Datara
Katana
Kuromatsu Risa
Sugihara Fuumai
Tsuuzoku Tomoe
Hattori Arata
Hyuuga Shakaku
Katsumi Kawachi
Koreko Rui
Itaranai Tetsuo
Hirano Reina
Terumi Mei
Hisao
Nanja
Areno Shinichi
Sharo Lu
Hasegawa Zauki
Kenshiro Yori
Genki Niana
Akihiro Jaken
Masayo
Matuke Hariko
Nishikawa Karasu
Akirama Mamorou
Misaki Kiyoko
Kinshu
Pein
Shenjino Arisa
Katsumi Mao
Shunsui
Kenshiro Erisa
Isha Dansei
Tsunomi Ai
Hyuuga Oyoki
Kenta Koizumo
Chiyoko Tsuki
Chen
Midoriko no Minovara
Tottori Shinko
Sasaki Haru
Takeyanagi Tomoko
Doshiri Asuka
Aokaze Atsushi
Miyamoto Musashi
Orochimaru (Inaktív)
Ayami Remiyu
Hoshizoku Kaito
Bayakoshi Yuukihime
Akihiko
Nenju Hasami
Hyuuga Junpei
Tsubasa Yura
Kenshiro Suiren
Nakahara Saki
Djuka Hiroku
Korotsuki Kazeno
Hikari Ayame
Tensei Zento
Kushieda Unazaki Tessa
Kenshiro Kawa
Djuka Mizuri
Kyrena
Uchiha Itachi
Yamato
Tokuno Feng
Kawahira Sawaka
Djuka Munfurawa
Tobi
Hateshi
Shirogane Shiro
Chiyoko
Akari Tenshi
Djuka Ryuu
Shikotou Sei
Dokujaku Tano
Hakkyou Katsumi
Nosaru Kyoya
Akira
Shaku Rabito
Sasagami Neil
Djuka Kodomo
Aburame Shino
Kakuzu (Inaktív)
Djuka Hiashi
Kenshiro Karu
Akasuna no Sasori
Itanashi
Jiraiya
Urufu Djuka Okami
Hara Akahito
Taidana Kaito
Aono Takefumi
Hokoshita Kinta
Hinata
Shirou Tavara
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hazukage Inu
Aida Emiko
Shikamaru(Inaktív)
Kusuki Eiko
Geista Kahoko
Shiren
Fusino Kei
Kagemare Kuzomi
Tairjuko Rikuno
Arekkusu Orokana
Ikina Minami
Uzumaki Kushina
Fusino Toge
Takura Hitsu
Kitabatake Hitoshi
Darui
Kurotsuki Emi
Joru (Hazukage) Hikari
May Yuriko
Rock Lee
Aoyama Shizuka
Obake Kaito
Kagetora Akihito
Howaide Hanakaben
Uzumaki Naruto
Kataka Ner//Unazaki Ren
Sayuri Akeme
Tsihidoro Raiden
Tsihidoro Kazuki
Daizo Tensei
Suyiko Kirinai-Aki
Unazaki Reira
Miyagi O. Misa
Daisuke
Fumetsu Yume
Hyuuga Hinata (inaktív)
Hoshigaki Kisame
Yamada Misa
Erai Rei
Hyuuga Emiko
Hime Satsuki
Fujikage Koichi
Hatake
Danzou
Gosai Seishi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hidan
Namikaze Minato(Inaktív)
Hidetora No Minovara
Hawake Kochio
Hazukage Kurono
Ayabito Kenzan
Hiraga Natsu
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hikari
Haru Noriko
Ruru
Takada Hana
Iwahara Takuma
Zetsu
Kin Ryu
Yomi Yama
Ayanokoji Takashi
Kaibutsu Hiroto
Konan1
Shikaku
Suyiko Shiai-Ne
Hasegawa Kazuki
Raidon Hoshi
Karin
Tenten
Sai
Huramino Saito
Shikoku Naoki
Hamacho Yoshitaro
192 posters
5 / 29 oldal
5 / 29 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29
Re: Hiányzások
Nos sajnos ide is kell írnom, tudom hogy mostanában sem voltam a legaktívabb, de összejött pár dolog. Szóval röviden és tömören ma 8-kor indul a buszom Erdélybe, és csak szerdán(22.-én) érek haza. Nekem biztos hosszabbnak tűnik majd mint nektek, szóval nyugi. Ma még írok MINDENKINEK akinek kell, és további jó játékot a következő pár napban nélkülem
Zetsu- Inaktív
Részemről az év végéig szünetelek. Leszek/vagyok, de ki tudja hogyan fogok, vagy akarok postolni, ajánlom mindenki legyen a családdal, és ünnepeljen gazdagon!
Boldog új évet kívánok én is mindenkinek, itt is!
Ezzel pedig rá is térnék a kívánságokra, így az új év első napján: remélem a családias, bensőséges ünnep végeztével a friss új évben mindannyian újra be tudjuk izzítani ujjainkat a billentyűkhöz, és a játékokhoz, hiszen a Gundan történelme is sorsfordító éjfélhez közelít!
Ezzel pedig rá is térnék a kívánságokra, így az új év első napján: remélem a családias, bensőséges ünnep végeztével a friss új évben mindannyian újra be tudjuk izzítani ujjainkat a billentyűkhöz, és a játékokhoz, hiszen a Gundan történelme is sorsfordító éjfélhez közelít!
(Hogy utálok hiányozni! >.<)
Be kell, hogy jelentsem, csak hétvégéken tudok lenni, vagy még akkor sem. Ok: kollégium. Szóval, vasárnap be, péntek délután haza. De adódik alkalom havonta egyszer, hogy 2 hetes bentmaradásom van.
Ha itthon vagyok, akkor pénteken, szombaton írok annak, akinek kell. Egyelőre még csak egy embert érint. (lesz majd több is abból )
Mindenesetre megpróbálok feljutni a gépterembe, ahol nem mindig van hely, és az internet is nagyon lassú, és megpróbálok onnan postolgatni. ^.^
Be kell, hogy jelentsem, csak hétvégéken tudok lenni, vagy még akkor sem. Ok: kollégium. Szóval, vasárnap be, péntek délután haza. De adódik alkalom havonta egyszer, hogy 2 hetes bentmaradásom van.
Ha itthon vagyok, akkor pénteken, szombaton írok annak, akinek kell. Egyelőre még csak egy embert érint. (lesz majd több is abból )
Mindenesetre megpróbálok feljutni a gépterembe, ahol nem mindig van hely, és az internet is nagyon lassú, és megpróbálok onnan postolgatni. ^.^
Miyagi O. Misa- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 1
Adatlap
Szint:
Rang: Civil D - Színésznő
Chakraszint:
Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!
Sajnos be kell jelentenem hogy a vizsgaidőszakom miatt most elég ritkán leszek fenn de megteszek mindent hogy minél gyakrabban itt legyek. Azonban a posztokat általában majd csak hétvégéket tudom írni.
Sajnos be kell jelentenem hogy a vizsgaidőszakom miatt most elég ritkán leszek fenn de megteszek mindent hogy minél gyakrabban itt legyek. Azonban a posztokat általában majd csak hétvégéket tudom írni.
Üdvözlettel: Hoshigaki Kisame, Hidetora No Minovara, Miroku No Minovara
A hozzászólást Hoshigaki Kisame összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 03 2011, 11:04-kor.
Hoshigaki Kisame- Játékos
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Hali!
Bejelentem - sokadjára is -, hogy megint csak szűrve leszek, a félév miatt nagyon nagyon nagyon bele kell most húznom, így az elkövetkezendő egy (?) hónapban egy csoda lesz, ha írok bárhova is. Az utána következő káosz mivel még nem garantált, így valószínű, hogy februárra már lefárasztva, de postoló képes leszek. Az oldalon fenn leszek, mivel lusta vagyok bezárni az oldalt (xP) ezért PM-t fogadok.
Bejelentem - sokadjára is -, hogy megint csak szűrve leszek, a félév miatt nagyon nagyon nagyon bele kell most húznom, így az elkövetkezendő egy (?) hónapban egy csoda lesz, ha írok bárhova is. Az utána következő káosz mivel még nem garantált, így valószínű, hogy februárra már lefárasztva, de postoló képes leszek. Az oldalon fenn leszek, mivel lusta vagyok bezárni az oldalt (xP) ezért PM-t fogadok.
Üdvözlettel: Unazaki Reira, Hime Satsuki, Hyuuga Hinata, [Shin]
Unazaki Reira- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140
Néhány napra kicsit Ł, vizsga meg ilyenek...
Shintaro Yun- Játékos
Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 998
Sziasztok
Nem akartam ide írni, egy ideig ment is a vizsgák mellett a játék, de most muszáj lenne azt mondanom, hogy hétfőig nem leszek gépközelben. Pénteken és hétfőn nehéz szóbelik lesznek rengeteg tétellel és még csak most jutottam el a tételek kidolgozásáig. Hát még megtanulni... Szóval előre is elnézést kérek Hidantól, de hétfőig semmiképp nem tudok postolni. Utána viszont ha nem húznak meg, akkor két hétig a nap minden percében leszek.
Üdv: Aki, Oga
Tényleg sorry =(
Nem akartam ide írni, egy ideig ment is a vizsgák mellett a játék, de most muszáj lenne azt mondanom, hogy hétfőig nem leszek gépközelben. Pénteken és hétfőn nehéz szóbelik lesznek rengeteg tétellel és még csak most jutottam el a tételek kidolgozásáig. Hát még megtanulni... Szóval előre is elnézést kérek Hidantól, de hétfőig semmiképp nem tudok postolni. Utána viszont ha nem húznak meg, akkor két hétig a nap minden percében leszek.
Üdv: Aki, Oga
Tényleg sorry =(
Suyiko Kirinai-Aki- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 240
Hi!
Jelentem, Január 19-ig még nem vagyok elérhető, utána már valószínűleg leszek!
Jelentem, Január 19-ig még nem vagyok elérhető, utána már valószínűleg leszek!
Daizo Tensei- Játékos
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 423
Sziasztok. Sajnos a rossz félévi eredményeim miatt, értek itt bukást, a szüleim határozatlan időre gépszünetet rendeltek el XD, így nem tudom mikor tudok lenni legközelebb.
Elnézést kérek ezért: Ishidától és Karintól.
Elnézést kérek ezért: Ishidától és Karintól.
Hazukage Kurono- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 704
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 404 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 658
Üdv mindenki!
Ismét aktivizálom magam, vége a vizsgáknak. Szerencsére sikeresen. ^^ Így újult erővel vágok bele a játékba.
Ismét aktivizálom magam, vége a vizsgáknak. Szerencsére sikeresen. ^^ Így újult erővel vágok bele a játékba.
Suyiko Kirinai-Aki- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 240
Előre közlöm, hogy péntekig, nem tudom, hogyan tudok írni... lehet, hogy naponta, ehet, hogy kétnaponta, de az is lehet, hogy csak szombat vagy vasárnap!
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Tápom megdöglik vala s nem leszek egy hétig. Várjatok meg, ha lehet!
Tsihidoro Kazuki- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 120
Naah, én sem leszek ezen a héten (sítábor), most is innen Ausztriából wifilek remélem, h nem törjük össze magunkat ^^'
Hyuuga Shakaku- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328
Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)
Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786
No én pár napig (lehet hogy hétig ) bizonytalan leszek!
Igyekszem írni, amint tudok!
Kérlek várjatok meg.
Igyekszem írni, amint tudok!
Kérlek várjatok meg.
Tsihidoro Raiden- Játékos
Adatlap
Elnézést kérek mindenkitől aki arra vár, hogy írjak, de bizonytalan ideig nem igazán lehetek elérhető, ugyanis a kollégiumban már lassan két hete meghalt a net... T.T
Pár nap szünetet tartok ^^ Az oldalon biztos látni fogtok, de írogatni nem hiszem Legalábbis addig tuti nem míg valaki le nem ellenőrzi a bővítményemet végre xD
Na szal, pár napig offolom a postolást, hogy újult erővel foghassak neki a dolgoknak hamarosan
Na szal, pár napig offolom a postolást, hogy újult erővel foghassak neki a dolgoknak hamarosan
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Ezer bocsánat, hogy eddig nem voltam, de nem túl örömteli hírrel közlöm, hogy továbbra sem tudom, hogy meddig nem tudok lenni!
Múlthétvégén, keresztszalag szakadást szereztem, ostoba hibából, ezért hétfőn, minden egyeztetés nélkül tartottak bent a kórházban és műtöttek meg. Szerencsére összeraktak és a mai nappal már ithon i vagyok, de a különböző vizsgálatok miattam, egyenlőre nem tudom, hogy mennyi időm lesz feljárni ide. Valószínű, hogy jövőhéttől, aktívan vagyok, de addig semmi sem biztos!
Múlthétvégén, keresztszalag szakadást szereztem, ostoba hibából, ezért hétfőn, minden egyeztetés nélkül tartottak bent a kórházban és műtöttek meg. Szerencsére összeraktak és a mai nappal már ithon i vagyok, de a különböző vizsgálatok miattam, egyenlőre nem tudom, hogy mennyi időm lesz feljárni ide. Valószínű, hogy jövőhéttől, aktívan vagyok, de addig semmi sem biztos!
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Na, jöttem jelenteni, hogy miért nem vagyok aktív mostanság. Azért, mert továbbra sem leszek. Elhagyom az oldalt.. Remélem, senkinek se okozok vele nagy gondot.
Hinata, mesélő karakterem részéről: 3 genint viszek. Hidama Myuu, aki bár most inaktív, ha aktívvá válna, kérem, valaki vegye át. Illetve még 2 másik geninem van, Izumitani Suzume, és Akimoto Kazuma. Kérem, hogy akinek van szabad mesélése, a lehető leggyorsabban vegye át Őket, épp jutsu-t tanulnak, ha visszaolvassátok a postjaim között, minden világos lesz. ^^"
Reira, az Unazaki karim részéről: Sajnos, vele se tudok mit kezdeni... nehezen megy vele a postolás. Gaara, eggyel kevesebb mesélés... Zetsu, sajnálom.
Satsuki, a genin palántám: Ő még elvileg megmarad, vele szándékozom egyedül aktívnak lenni. Mégis, a fentebbi két accountot csak befagyasztani szeretném, hátha visszajön a kedvem, az ihletem, és minden más az oldalhoz. ^^"
Nos.. akkor (Satsu-n kívül) elköszönök. Sayonara~
Hinata, mesélő karakterem részéről: 3 genint viszek. Hidama Myuu, aki bár most inaktív, ha aktívvá válna, kérem, valaki vegye át. Illetve még 2 másik geninem van, Izumitani Suzume, és Akimoto Kazuma. Kérem, hogy akinek van szabad mesélése, a lehető leggyorsabban vegye át Őket, épp jutsu-t tanulnak, ha visszaolvassátok a postjaim között, minden világos lesz. ^^"
Reira, az Unazaki karim részéről: Sajnos, vele se tudok mit kezdeni... nehezen megy vele a postolás. Gaara, eggyel kevesebb mesélés... Zetsu, sajnálom.
Satsuki, a genin palántám: Ő még elvileg megmarad, vele szándékozom egyedül aktívnak lenni. Mégis, a fentebbi két accountot csak befagyasztani szeretném, hátha visszajön a kedvem, az ihletem, és minden más az oldalhoz. ^^"
Nos.. akkor (Satsu-n kívül) elköszönök. Sayonara~
Hyuuga Hinata (inaktív)- Inaktív
Hali!
Szóval SAITO üzeni általam keresztül, hogy ezen a hétvégén nem lesz, mert Nyíregyházára utazik (asszem családi látogatás). Szal Unazaki Tessa és Huramino Saito inaktív lesz! Köszönöm a figyelmet
Sayonara!
Szóval SAITO üzeni általam keresztül, hogy ezen a hétvégén nem lesz, mert Nyíregyházára utazik (asszem családi látogatás). Szal Unazaki Tessa és Huramino Saito inaktív lesz! Köszönöm a figyelmet
Sayonara!
Hamacho Yoshitaro- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1870
Elosztható Taijutsu Pontok : 10
Állóképesség : 500 (A)
Erő : 360 (B)
Gyorsaság : 1000 (S)
Ügyesség/Reflex : 365 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Specializálódás : Villámmester
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 1863
Részemről is egyre inaktívabb lettem, illetve maholnaptól teljesen, mivel költözöm Cardiff (Wales) városába, nemsoká hírt adok magamról. Addig is kitartás...
Úgy tűnik minden nesz nélkül működik, meló mellett igaz, de vagyogatok!
Úgy tűnik minden nesz nélkül működik, meló mellett igaz, de vagyogatok!
Sajnos mától kezdve egészen jövőhét keddig nem leszek net közelben.
Sayuri Akeme- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 202
Hali!
A húsvétot nagyszüleimnél töltöm, szóval mától egészen hétfő estig (remélem addig =.=) nem leszek elérhető (vagy néha igen =/)
Yoshitaro Hamacho - Kataka Ner // Unazaki Ren
A húsvétot nagyszüleimnél töltöm, szóval mától egészen hétfő estig (remélem addig =.=) nem leszek elérhető (vagy néha igen =/)
Yoshitaro Hamacho - Kataka Ner // Unazaki Ren
Kataka Ner//Unazaki Ren- Játékos
Adatlap
Gondolom érzik, de írok is nehogy infó nélkül legyek távol. A munka mellett nem nagyon tudok másra figyelni, így határozatlan ideig csak alig vagyok...
5 / 29 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29
5 / 29 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.