Hiányzások
+188
Yuriko
Yume
Kihara Nana
Nashimaru Momo
Naito Kenji
Kureiji Hanaro
Senshi Jakoutsu
Kenshiro Shinju
Kurita Takashi
Sugomi Aoi
Matsuhito Shinroku
Hirota Yukionna
Hogo Sayuri
Zawaki Hotaru
Fujishima Hana
Datara
Katana
Kuromatsu Risa
Sugihara Fuumai
Tsuuzoku Tomoe
Hattori Arata
Hyuuga Shakaku
Katsumi Kawachi
Koreko Rui
Itaranai Tetsuo
Hirano Reina
Terumi Mei
Hisao
Nanja
Areno Shinichi
Sharo Lu
Hasegawa Zauki
Kenshiro Yori
Genki Niana
Akihiro Jaken
Masayo
Matuke Hariko
Nishikawa Karasu
Akirama Mamorou
Misaki Kiyoko
Kinshu
Pein
Shenjino Arisa
Katsumi Mao
Shunsui
Kenshiro Erisa
Isha Dansei
Tsunomi Ai
Hyuuga Oyoki
Kenta Koizumo
Chiyoko Tsuki
Chen
Midoriko no Minovara
Tottori Shinko
Sasaki Haru
Takeyanagi Tomoko
Doshiri Asuka
Aokaze Atsushi
Miyamoto Musashi
Orochimaru (Inaktív)
Ayami Remiyu
Hoshizoku Kaito
Bayakoshi Yuukihime
Akihiko
Nenju Hasami
Hyuuga Junpei
Tsubasa Yura
Kenshiro Suiren
Nakahara Saki
Djuka Hiroku
Korotsuki Kazeno
Hikari Ayame
Tensei Zento
Kushieda Unazaki Tessa
Kenshiro Kawa
Djuka Mizuri
Kyrena
Uchiha Itachi
Yamato
Tokuno Feng
Kawahira Sawaka
Djuka Munfurawa
Tobi
Hateshi
Shirogane Shiro
Chiyoko
Akari Tenshi
Djuka Ryuu
Shikotou Sei
Dokujaku Tano
Hakkyou Katsumi
Nosaru Kyoya
Akira
Shaku Rabito
Sasagami Neil
Djuka Kodomo
Aburame Shino
Kakuzu (Inaktív)
Djuka Hiashi
Kenshiro Karu
Akasuna no Sasori
Itanashi
Jiraiya
Urufu Djuka Okami
Hara Akahito
Taidana Kaito
Aono Takefumi
Hokoshita Kinta
Hinata
Shirou Tavara
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hazukage Inu
Aida Emiko
Shikamaru(Inaktív)
Kusuki Eiko
Geista Kahoko
Shiren
Fusino Kei
Kagemare Kuzomi
Tairjuko Rikuno
Arekkusu Orokana
Ikina Minami
Uzumaki Kushina
Fusino Toge
Takura Hitsu
Kitabatake Hitoshi
Darui
Kurotsuki Emi
Joru (Hazukage) Hikari
May Yuriko
Rock Lee
Aoyama Shizuka
Obake Kaito
Kagetora Akihito
Howaide Hanakaben
Uzumaki Naruto
Kataka Ner//Unazaki Ren
Sayuri Akeme
Tsihidoro Raiden
Tsihidoro Kazuki
Daizo Tensei
Suyiko Kirinai-Aki
Unazaki Reira
Miyagi O. Misa
Daisuke
Fumetsu Yume
Hyuuga Hinata (inaktív)
Hoshigaki Kisame
Yamada Misa
Erai Rei
Hyuuga Emiko
Hime Satsuki
Fujikage Koichi
Hatake
Danzou
Gosai Seishi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hidan
Namikaze Minato(Inaktív)
Hidetora No Minovara
Hawake Kochio
Hazukage Kurono
Ayabito Kenzan
Hiraga Natsu
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hikari
Haru Noriko
Ruru
Takada Hana
Iwahara Takuma
Zetsu
Kin Ryu
Yomi Yama
Ayanokoji Takashi
Kaibutsu Hiroto
Konan1
Shikaku
Suyiko Shiai-Ne
Hasegawa Kazuki
Raidon Hoshi
Karin
Tenten
Sai
Huramino Saito
Shikoku Naoki
Hamacho Yoshitaro
192 posters
9 / 29 oldal
9 / 29 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29
Re: Hiányzások
Egy pár napig, talán egy hét még nem tudom nem leszek nagyon aktív. Amint gépközelben leszek írok, ahogy lehetőségeim engedik.
Előre is bocsánat mindenkitől akinek rám kell majd várnia.
Még egyszer bocsi és Cupp.
Hime- Chan.
Előre is bocsánat mindenkitől akinek rám kell majd várnia.
Még egyszer bocsi és Cupp.
Hime- Chan.
Hinata- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos
Kicsit inaktív voltam az elmúlt egy két héten, betegség és iskolai cuccok miatt. Keddre befejezek mindent és újult erővel vetem magam bele az itteni dolgokba. Aki nem tud addig várni, annak visszhall.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Pénz&Sárm
Hali. Kicsit húzósra sikerült az elmúlt pár nap. 7 napon keresztül éjszakás műszakban dolgoztam ezért nem aktivkodtam. A holnapi nappal ez véget ér erre a hónapra. Holnaptól már számíthattok rám
Darui- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
A suli nem szeretné nagyon hogy életben marajak de hétvégén írok már.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Pénz&Sárm
Inu karaktere újra aktivizálva lett, de userváltás történt! Megpróbálom hamar szintre hozni, bár nem igazán tudom, hogy a gazdája hogyan hagyta, de majd megpróbálok rájönni mihamarabb.
Hazukage Inu- Játékos
Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451
Nem leszek 2-3 napig. Talán több is lehet. Megint megyek fel anyuékhoz Pestre.
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 199
Elnézést kérek mindenkitől az ünnepeket közepetti aktivitási szintem ingadozása miatt! Dolgozom a problémán!
Shikamaru(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Szint: A
Ma vissza kell adnom a gépet eredeti tulajdonosának, tehát nem leszek, hacsak nem egy publikus helyről írok (az ilyen helyeken nincs ékezetes billentyű). Hogy mikor leszek megint gépközelben, az bizonytalan.
Hokoshita Kinta- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 126
Már a múlt héten is látszott, hogy most nem vagyok túl aktív és ez betudható most sajnos a sulinak és ez még valószínűleg az elkövetkezendő 2-3 hétben így lesz, valószínűleg csak csak 2-3 naponta tudok postolni ezáltal. Még a hétvégén írok mindenkinek, azután hétfőtől életbe lép ez a dolog. Bocsi mindenkitől a hátráltatásért.
Hazukage Inu és Shirotsuki Yuki
Hazukage Inu és Shirotsuki Yuki
Hazukage Inu- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 451
Nyahú
Mint sokan tudják, elköltöztem. Jelenleg ami nett van az egyenlő szinte a 0-val. Sajnos:S
Viszont, ahogy tudok jövök. Lehet csak 1-2 hét de lehet, hogy 3 lesz belőle.
Néha tudok majd jönni egy kicsit talán.
Mint sokan tudják, elköltöztem. Jelenleg ami nett van az egyenlő szinte a 0-val. Sajnos:S
Viszont, ahogy tudok jövök. Lehet csak 1-2 hét de lehet, hogy 3 lesz belőle.
Néha tudok majd jönni egy kicsit talán.
Hinata- Inaktív
Adatlap
Csak írnom kell ide >.> következő szerdán lesz egy iszonytatóan fontos vizsgám, amit ha elbukok, mgé ugyan lesz egy uv, de ha azt is, az 100.000 hufomba kerülne alsó hangon. Igyekszem postolgatni addig, de mint láthatjátok, így is reggeltől hajnalig tanulok, szóval kis türelmet kérnék >.<" Bocsánat azoktól, akik jó ideje várnak, igyekszem összeszedni magam, és kipréselni azokat a reagokat >.>
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Az elkövetkezendő egy hétben nem nagyon fogok ráérni így annak a valószínűsége, hogy fel tudok jönni igen csekély. Bocsánatot kérek mindenkitől, aki rám vár de meg kell kérnem, legyen türelemmel. Remélhetőleg hétvégére újra jelen leszek.
Ezen kívül további érintett karaktereim: Sanagi Natsu, Shiba Akisame, Sakaki Toua, Hoshino Takayuki.
Ezen kívül további érintett karaktereim: Sanagi Natsu, Shiba Akisame, Sakaki Toua, Hoshino Takayuki.
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 180 (C)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Chakraszint: 490
Szervusztok!
Először is bocsánat de az elmúlt párnapot vidéken töltöttem otthon és nem volt netem azért nem posztoltam semmit, továbbá a hónap végig a vizsgáim miatt nem nagyon leszek elérhető. Szóval a kimaradásokért előre is bocsánat !!!
Tisztelettel: Kaito
Először is bocsánat de az elmúlt párnapot vidéken töltöttem otthon és nem volt netem azért nem posztoltam semmit, továbbá a hónap végig a vizsgáim miatt nem nagyon leszek elérhető. Szóval a kimaradásokért előre is bocsánat !!!
Tisztelettel: Kaito
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
I'm back!
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Állóképesség : 180 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Chakraszint: 490
Kedves Mindenki!
Könnyen feltűnhetett, hogy őrült énségem az utóbbi három hétben elszublimált a Gundan környékéről. Ennek nagyon sok oka van, de a legsúlyosabb és legterhelőbb a továbbtanulás. (Biztos hallottatok a keretszámok csökkentéséről, ami engem már csak azért is érint végtelenül kellemetlenül, mert jogra - jogász szakra szeretnék menni. Márpedig erre csak száz embert vesznek fel államilag támogatottra az egész országban, szóval... hát igen.) Ami még fizikailag is lehúz, az a szalagozó bálra való készülés.
Tehát egy kis időre szeretnék csak az érettségire, a pluszpontok begyűjtésére koncentrálni. Kérlek ne haragudjatok, jelen lennék, ha tudnék, így aztán eléggé elszomorít, hogy akaratom ellenére nem tudok jelen lenni . Amint viszont felszabadulok egy kicsit is, jövök.
Köszönettel és sok-sok puszival: Kushina
Könnyen feltűnhetett, hogy őrült énségem az utóbbi három hétben elszublimált a Gundan környékéről. Ennek nagyon sok oka van, de a legsúlyosabb és legterhelőbb a továbbtanulás. (Biztos hallottatok a keretszámok csökkentéséről, ami engem már csak azért is érint végtelenül kellemetlenül, mert jogra - jogász szakra szeretnék menni. Márpedig erre csak száz embert vesznek fel államilag támogatottra az egész országban, szóval... hát igen.) Ami még fizikailag is lehúz, az a szalagozó bálra való készülés.
Tehát egy kis időre szeretnék csak az érettségire, a pluszpontok begyűjtésére koncentrálni. Kérlek ne haragudjatok, jelen lennék, ha tudnék, így aztán eléggé elszomorít, hogy akaratom ellenére nem tudok jelen lenni . Amint viszont felszabadulok egy kicsit is, jövök.
Köszönettel és sok-sok puszival: Kushina
Uzumaki Kushina- Adminisztrátor
- Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi
Adatlap
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!
Nos ahogyan észrevetétek ezen a héten nem mindig tudtam postolni és ez kihatott a hétvégére is. A plusz munka miatt, ahogyan tegnap (szombaton), úgy ma sem lesz időm postolni senkinek.
De nem kell beilyedni, jövőhéten pótolom a hiányzásokat ahogyan tudom, így ahol kell, heti két postott ugyan nem, de egyet mindenkép tudok majd produkálni.
Üdvözlettek Karin...
De nem kell beilyedni, jövőhéten pótolom a hiányzásokat ahogyan tudom, így ahol kell, heti két postott ugyan nem, de egyet mindenkép tudok majd produkálni.
Üdvözlettek Karin...
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Nekem is kell ide írnom, ugyanis az elmúlt időszakban igencsak ritkásan postolgattam. Kicsit többet voltam beosztva, illetve éjszakai műszakom volt, aminek most már vége, így remélhetőleg visszatér minden a régi kerékvágásba. Elnézést kérek a játszópartnereimtől!
Shikamaru(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Sziasztok!
Határozatlan időre távozok az oldalról! Ez lehet pár hét, de akár hónapok is... még nem tudom. Daizoval a Dualista kémviadalt mindenképpen befejezem, a többiekkel viszont már nem játszok!
Hiro-kun, Daizo, Kaito, Tomo
Határozatlan időre távozok az oldalról! Ez lehet pár hét, de akár hónapok is... még nem tudom. Daizoval a Dualista kémviadalt mindenképpen befejezem, a többiekkel viszont már nem játszok!
Hiro-kun, Daizo, Kaito, Tomo
Daizo Tensei- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 423
Yo!
Írok ide is, hogy a héten elég necces lesz a jelenlétem az oldalon, de ha fent is leszek, az amiatt lesz, hogy a téboly és az őrület határán leszek a szakdolgozatom miatt ami a héten határidős xD
Az ígéreteket betartom amit tettem, a versenyt megpróbálom lezárni minél előbb, viszont nem tudom, hogy a Kurismasu Stadionba mikor tudok írni a harchoz.
Saito-Bee-Tessa
Írok ide is, hogy a héten elég necces lesz a jelenlétem az oldalon, de ha fent is leszek, az amiatt lesz, hogy a téboly és az őrület határán leszek a szakdolgozatom miatt ami a héten határidős xD
Az ígéreteket betartom amit tettem, a versenyt megpróbálom lezárni minél előbb, viszont nem tudom, hogy a Kurismasu Stadionba mikor tudok írni a harchoz.
Saito-Bee-Tessa
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Mind Észrevehettétek, sajnos hétvégén nem tudtam írni, és bár Vasárnap reggel van, ma sem leszek rá képes! Sőt, várhatóan jövő héten is csak elvétve leszek, és sajnálatos módon a Chuunin vizsga élvez most elsőbbséget, ezért a többi mesélésem akadozni fog még jövő héten, de utána újra belecsapunk majd a lecsóba.
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Haluci.
Gondolom már mindenki tudja. Aki nem tudja azoknak szol most eme pár sor .
Ugye költöztem és nem úgy jöttek össze a dolgok mint reméltem. Így jelenleg elé ritkán tudok net közelben lenni, de meg tudom oldani a dolgot. Általában heti 1-2 alkalommal feltudok jönni.
Gondolom már mindenki tudja. Aki nem tudja azoknak szol most eme pár sor .
Ugye költöztem és nem úgy jöttek össze a dolgok mint reméltem. Így jelenleg elé ritkán tudok net közelben lenni, de meg tudom oldani a dolgot. Általában heti 1-2 alkalommal feltudok jönni.
Hinata- Inaktív
Adatlap
Hali!
Mai naptól hétig nem leszek szóval előre is bocsánat azoktól akikel együtt van közös kalandom halaszthattlan dolgom van
Üdv: Akahito
Mai naptól hétig nem leszek szóval előre is bocsánat azoktól akikel együtt van közös kalandom halaszthattlan dolgom van
Üdv: Akahito
Hara Akahito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 185
Ahoy népek!
Sajnálatos módon nekem is kell ide írnom. Valószínűleg a hétvégén nem tudok, majd feljönni, sőt esélyes, hogy holnap sem. Valamint ma már nem hiszem, hogy lenne erőm egy normálisabb posthoz, ezért nem is kezdek bele.
Az érintett mesélőktől/társaktól előre is elnézést kérek!
Ez a hír természetesen az összes karakteremet érinti. Mivel nem mindenki ismeri mindet és, hogy ne legyen galiba ezért a következő egyénektől ne várjatok postot három napig: Kagemare Kuzomi, Kitori Musato, Hazame Karou, Korotsuki Kazeno.
Sajnálatos módon nekem is kell ide írnom. Valószínűleg a hétvégén nem tudok, majd feljönni, sőt esélyes, hogy holnap sem. Valamint ma már nem hiszem, hogy lenne erőm egy normálisabb posthoz, ezért nem is kezdek bele.
Az érintett mesélőktől/társaktól előre is elnézést kérek!
Ez a hír természetesen az összes karakteremet érinti. Mivel nem mindenki ismeri mindet és, hogy ne legyen galiba ezért a következő egyénektől ne várjatok postot három napig: Kagemare Kuzomi, Kitori Musato, Hazame Karou, Korotsuki Kazeno.
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Állóképesség : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Chakraszint: 519
Hali!
Vissza tértem, csak gondolom szólok !
Vissza tértem, csak gondolom szólok !
Hara Akahito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 185
9 / 29 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29
9 / 29 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.