Hiányzások
+188
Yuriko
Yume
Kihara Nana
Nashimaru Momo
Naito Kenji
Kureiji Hanaro
Senshi Jakoutsu
Kenshiro Shinju
Kurita Takashi
Sugomi Aoi
Matsuhito Shinroku
Hirota Yukionna
Hogo Sayuri
Zawaki Hotaru
Fujishima Hana
Datara
Katana
Kuromatsu Risa
Sugihara Fuumai
Tsuuzoku Tomoe
Hattori Arata
Hyuuga Shakaku
Katsumi Kawachi
Koreko Rui
Itaranai Tetsuo
Hirano Reina
Terumi Mei
Hisao
Nanja
Areno Shinichi
Sharo Lu
Hasegawa Zauki
Kenshiro Yori
Genki Niana
Akihiro Jaken
Masayo
Matuke Hariko
Nishikawa Karasu
Akirama Mamorou
Misaki Kiyoko
Kinshu
Pein
Shenjino Arisa
Katsumi Mao
Shunsui
Kenshiro Erisa
Isha Dansei
Tsunomi Ai
Hyuuga Oyoki
Kenta Koizumo
Chiyoko Tsuki
Chen
Midoriko no Minovara
Tottori Shinko
Sasaki Haru
Takeyanagi Tomoko
Doshiri Asuka
Aokaze Atsushi
Miyamoto Musashi
Orochimaru (Inaktív)
Ayami Remiyu
Hoshizoku Kaito
Bayakoshi Yuukihime
Akihiko
Nenju Hasami
Hyuuga Junpei
Tsubasa Yura
Kenshiro Suiren
Nakahara Saki
Djuka Hiroku
Korotsuki Kazeno
Hikari Ayame
Tensei Zento
Kushieda Unazaki Tessa
Kenshiro Kawa
Djuka Mizuri
Kyrena
Uchiha Itachi
Yamato
Tokuno Feng
Kawahira Sawaka
Djuka Munfurawa
Tobi
Hateshi
Shirogane Shiro
Chiyoko
Akari Tenshi
Djuka Ryuu
Shikotou Sei
Dokujaku Tano
Hakkyou Katsumi
Nosaru Kyoya
Akira
Shaku Rabito
Sasagami Neil
Djuka Kodomo
Aburame Shino
Kakuzu (Inaktív)
Djuka Hiashi
Kenshiro Karu
Akasuna no Sasori
Itanashi
Jiraiya
Urufu Djuka Okami
Hara Akahito
Taidana Kaito
Aono Takefumi
Hokoshita Kinta
Hinata
Shirou Tavara
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hazukage Inu
Aida Emiko
Shikamaru(Inaktív)
Kusuki Eiko
Geista Kahoko
Shiren
Fusino Kei
Kagemare Kuzomi
Tairjuko Rikuno
Arekkusu Orokana
Ikina Minami
Uzumaki Kushina
Fusino Toge
Takura Hitsu
Kitabatake Hitoshi
Darui
Kurotsuki Emi
Joru (Hazukage) Hikari
May Yuriko
Rock Lee
Aoyama Shizuka
Obake Kaito
Kagetora Akihito
Howaide Hanakaben
Uzumaki Naruto
Kataka Ner//Unazaki Ren
Sayuri Akeme
Tsihidoro Raiden
Tsihidoro Kazuki
Daizo Tensei
Suyiko Kirinai-Aki
Unazaki Reira
Miyagi O. Misa
Daisuke
Fumetsu Yume
Hyuuga Hinata (inaktív)
Hoshigaki Kisame
Yamada Misa
Erai Rei
Hyuuga Emiko
Hime Satsuki
Fujikage Koichi
Hatake
Danzou
Gosai Seishi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hidan
Namikaze Minato(Inaktív)
Hidetora No Minovara
Hawake Kochio
Hazukage Kurono
Ayabito Kenzan
Hiraga Natsu
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hikari
Haru Noriko
Ruru
Takada Hana
Iwahara Takuma
Zetsu
Kin Ryu
Yomi Yama
Ayanokoji Takashi
Kaibutsu Hiroto
Konan1
Shikaku
Suyiko Shiai-Ne
Hasegawa Kazuki
Raidon Hoshi
Karin
Tenten
Sai
Huramino Saito
Shikoku Naoki
Hamacho Yoshitaro
192 posters
14 / 29 oldal
14 / 29 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Re: Hiányzások
Nem leszek 1-2 napig. Elkel intéznem a gyakorlatom mert a suli megint kavar...
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 199
Nyaralni megyek, szombaton jövök!
Tobi- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...
Én is neki láttok nyaralni így első ízben most hétvégén nem leszek bocsi mindenkitől vasárnap várhatjátok a post áradatomat
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Az utóbbi három napban nem voltam, Gomenasai...
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 519
Holnaptól, augusztus 28, egészen szeptember 4-ig nem leszek fenn, mert gólyatábor, koliba költözés és beiratkozás
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)
Sziasztok, bocsi hogy eddig nem jeleztem, de nem volt rá lehetőségem. Mivel otthon nincs net , nem tudom meddig nem tudok lenni. köszi a megértést :/
Chiyoko- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 170
Mától hatalmas mérető szesz fogyasztás miatt eltűnök mint a kámfor, és vissza térek hétfőn, remélhetőleg
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Hali! Nem tudom, hogy kezdjem. Azt viszont tudom, hogy fejezem be. Ha megnézitek a napot amikor is elkészítettem elég gyenge előtörimet, és betörtem ebbe a világba akkor megdöbbentek. Főleg mivel sosem voltam inaktív egy kis ideig sem. Mivan? Ez még mindig genin? Ilyen kevés chakrája van? Ennyi hsz-e van csak? Élmények nuku? (Na jó van 1) Ejj. Hát miért van ez? Nos kezdem az elején. Amikor ide regisztráltam, és meghívtam haveromat, hogy kalandozzunk együtt akkor azt reméltem, hogy naponta vagy kétnaponta jön majd új hsz, és ugyanúgy ki fogom venni a részem a játékból ahogy a többiek is. Nos..ehhez képest mi van most? 2010-ben regisztrált egy illető, nem mondom a kari nevét. Én szintén. De Ő már jounin, és annyi mindent csinált, hogy ihaj. Szép... Én semmiben sem vettem részt. A többiek akik UTÁNAM regiztek MIND chuuninok. Mondom ezt...nem...hiszem...el.... Nos, ugye ha frpg-ről van szó akkor a staff tagok általában érettek 20-30 év körüliek ami nagyon jót tesz a játéknak főleg, hogy így ki tudják szűrni a nem kívánatos személyeket, és nem lesz kész káosz a fórum. Viszont ennek van egy hátulütője, mégpedig az, hogy az ilyen idős korban lévő emberek nemigen érnek rá... Sőt ahogy elnéztem a játékosok sem mindig érnek rá. Ami számomra rohadtul furcsa. Én...18 éves fejjel egyáltalán nem tudom megérteni, hogy miért...MIÉRT nem képesek 5...5 percre leülni, és írni egy pár soros hsz-t a nyomorult játékosnak? Miért? Még ha nem is naponta. Komolyan: Nincs ÖT szabad percük az életükből? Mindig rohanni kell valahova? Sehol sincs gép? Se a munkahelyen se netkávézóban se havernál sehol? Azt meg ne mesélje be nekem senki, hogy elromlott a gépe, mert ilyen, hogy elromlott NINCS. 6 évig volt egy elég ratyi gépem. Semmi olyan baja nem volt ami miatt ne tudtam volna netezni rajta. Most vettem egy újat, ennek sincs semmi baja. Úgyhogy pofa be! Elképzelem ahogy egy staff tag reagál erre egy pár soros hsz-el, és közben eszik, meg öltözik mert rohadtul nem ér rá... Hát hihetetlen. Nekem is van suli, nekem is van tanulni való sőt gyakorlatom is van. Nyáron is volt elég gondom, nemigen értem rá még a barátaimra se. De a legkevesebb szabadidőm mindig fél óra volt. Ezalatt az idő alatt újjá lehetne építeni az Uchiha klánt ._." Oké, nem de azért ez elég sok idő arra, hogy megírj egy posztot vagy kijátszd a Cod 2-t. Az előző fórumon is ez volt a gondom 2 azaz kettő staff taggal. Az egyik 1 hónapig volt távol. A másik meg feladta a mesélést. És most direkt nem ugyanazokat szemeltem ki. Egy harmadikat. De Ő is úgy tűnik el mint a kámfor O.o Már HAT HÓNAPJA nem reagál. De hallom mondoconon volt..arra b*szdmeg volt ideje ..!.. Háb*szomakenyeret mi ez? Engem sújt csak ilyen átok? Könyörgöm... Nem tudom mi a helyzet a többiekkel, biztos az idióta labdajátékokat fejlesztik mert az aztán rohadtul kell a fórumra. Az b*szdmeg nagyon kell. Komolyan el tudom képzelni milyen értelmes dolgokkal foglalkoznak. Nemhogy bővítenék a világot vagy átírnák a bingo könyvet meg stb. A jelenlegi helyzet leírása sem pontos, pl Kirigakure mit tett azóta mióta él a fórum? O.o Azért azt sikerült elérni, hogy a chuunin vizsgán biztosan ne indulhassak. O.o Hurrá. Gondoltam arra, hogy kezdek egy új karit vagy felkérek másik mesélőt de aztán rájöttem: Nem lenne értelme... Véleményem szerint az oldal haldoklik. Amikor regisztráltam akkor tartottam az animében a...hmm...50. résznél? Most a shippuudennél tartok annál a résznél ahol Nagato és Naruto beszélgetnek. O.o Pedig NEM néztem minden nap volt, hogy egy hónapot is kihagytam, és a 2 tesóm miatt amúgy sem ülök itt órákat... Mások akik akadémiai tanulóként indultak 2 év alatt bőven jounin-ok sőt S szintű hatalmasságok. Én meg itt szarakodom a társammal már fél éve... Ó és akkor mire ment el az a másfél év? Fél év elment AZ ELSŐ KÜLDETÉSEMRE B*SZDMEG!!! A többi meg a mostanira!!! Mert senki sem ér rá!!!Mint mondtam: Amikor regisztráltam azt hittem itt végre normális élményeket kapok az eddigi csalódások illetve az előző fórummal kapcsolatos bakik után. Nem. Ehelyett mit kapok??? SZ*RT A FEJEMRE! KÖSZÖNÖM! Köszönöm kedves staff. Imádlak titeket! Kezdhetnék jouninnal igen. Kezdhetnék vagy 20 karit mint a többiek. De nekem ennyi elég volt. Azt hiszem végeztem, cserben hagyom a haveromat, és mindenkit. Bár legalább szólok előre. De nem érdekel. Mások havonta írják az élményeket, és jutsukat tanulnak meg. 1 hónap alatt lejátszanak egy vagy két kalandot de ennek sem mertem utána nézni... félek, hogy szívrohamot kapok. Nekem jelenleg is van egy kalandom...ez a második....és....egy éve tart....1....éve... Ezalatt a 2 év alatt amíg itt voltam tanultam...aszondjahogy...EGY DARAB jutsut! Egyet! Az is a feloldás. ..!.. Elegem van. Jó volt itt játszani, tényleg rohadt sok emberrel beszélgettem, sok mindenkit megismertem, és még több embert győztem le. Köszönöm mégegyszer! Leléptem.
Kawahira Sawaka- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 138
Ha megengeded, adok magamnak annyi arcot, hogy írjak neked ide egy választ. Egyrészt a mesélők azért vannak, hogy minket szórakoztassanak amiért nem kérnek semmit cserébe. Saját idejüket áldozzák arra, hogy nekünk jó legyen. Természetesen vannak olyan staffok akik lassabban reagálnak vagy eltűnnek, de hol nem? Egyszerűen új mesélőt kell keresni és pont. Én már bő 3-4 éve játszok itt és 400 chakrán vagyok amivel meg vagyok elégedve, mert kemény munkával szedtem össze.
A versenyek, mint a labdajáték, egy külön szórakoztatási forma amire pluszba időt szán az illetékes mesélő, aki Jiraiya és Gai akik az oldalon jelenleg a legaktívabb mesélők, így ezzel pont a legxarabb példát hoztad fel Tehát nyugodj le, keress új mesélőt és játszatok tovább vagy ahogy gondolod, de a mesélőket hibáztatni nem a legkorrektebb dolog.
A versenyek, mint a labdajáték, egy külön szórakoztatási forma amire pluszba időt szán az illetékes mesélő, aki Jiraiya és Gai akik az oldalon jelenleg a legaktívabb mesélők, így ezzel pont a legxarabb példát hoztad fel Tehát nyugodj le, keress új mesélőt és játszatok tovább vagy ahogy gondolod, de a mesélőket hibáztatni nem a legkorrektebb dolog.
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Kedves Sawaka!
Oldalunk öt éve működik töretlenül ha összeadjuk a volt és jelenlegi oldalakat, akkor több mint 4000 karakter regisztrálta magát. Ez nagyjából ezer embert jelent számolva a multikkal és egyebekkel. Viszont te vagy az első ügyfelünk aki több energiát adott bele a panaszába, mint az egész játékos karrierjébe összesen. Mi mindig az aktivitásra törekszünk és ennek megfelelően az inaktív tagokat jelezzük és pótoljuk. Lehetőséget biztosítunk a játékosainknak hogy mesélőt cseréljenek bármikor inaktivitás vagy elégedetlenség miatt. Ám a csapatkeresés és a harmónia megteremtése a játékosok feladata. Bevallom nem nagyon emlékszem hogy szóltál volna nekünk a hat hónap alatt, hogy problémád van. Ha erre csak most szántad rá magad akkor nyilván nem is olyan fontos neked ez a játék hogy Csáth szintű novellát írj ide, vagy csak szereted az évfordulókat és vártál fél évet feleslegesen. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Staff gárdánk változatos mind a stílust és az életkort is figyelembe véve. Pár éve nekem is több időm volt, gimnazistaként, de még kezdő felnőttként is naponta fel tudok nézni az oldalra, ami többekre igaz, de hetente legalább mindenki feljár. Azt elfelejted hogy nem csak mesélünk, hanem leírást készítünk, arculatot tervezünk, bírálunk, válaszolunk és persze saját karaktereink is vannak, mivel fizetségként csak a játékot kapjuk vissza és ritkán pár hálás köszönetet. Igazából pofátlanságnak tartom hogy egy ingyenes szórakozási, közösségi és művelődési lehetőségnél valaki reklamál. De átérzem fájdalmad én is estem már az inaktivitás gödrébe. Nyilván van nekem is pár szabad órám a napomból de azt szívesen töltöm a barátaimmal, a külvilágban, vagy más agymosó vízió program keretében. Azt hiszem ezt mindenki nevében írhatom hogy a fórum elől van a prioritásunkban de sosem előzi meg a valóságos életünket. Remélem tanulságos dolog lesz ez és egyszer átgondolva beismered saját felelősségedet az ügyben. Ki tudja egyszer újra lesz kedved játszani, versenyezni, élményt írni vagy csak feljönni a chatre.
Ui: A jutalmazási és fejlődési rendszerünk senkinek nem teremt előnyös helyzetet a többiekkel szemben. Te magad írta hogy csak egy élményt írtál eddig, ami nagyon kevés a többiekéhez képest.
Oldalunk öt éve működik töretlenül ha összeadjuk a volt és jelenlegi oldalakat, akkor több mint 4000 karakter regisztrálta magát. Ez nagyjából ezer embert jelent számolva a multikkal és egyebekkel. Viszont te vagy az első ügyfelünk aki több energiát adott bele a panaszába, mint az egész játékos karrierjébe összesen. Mi mindig az aktivitásra törekszünk és ennek megfelelően az inaktív tagokat jelezzük és pótoljuk. Lehetőséget biztosítunk a játékosainknak hogy mesélőt cseréljenek bármikor inaktivitás vagy elégedetlenség miatt. Ám a csapatkeresés és a harmónia megteremtése a játékosok feladata. Bevallom nem nagyon emlékszem hogy szóltál volna nekünk a hat hónap alatt, hogy problémád van. Ha erre csak most szántad rá magad akkor nyilván nem is olyan fontos neked ez a játék hogy Csáth szintű novellát írj ide, vagy csak szereted az évfordulókat és vártál fél évet feleslegesen. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Staff gárdánk változatos mind a stílust és az életkort is figyelembe véve. Pár éve nekem is több időm volt, gimnazistaként, de még kezdő felnőttként is naponta fel tudok nézni az oldalra, ami többekre igaz, de hetente legalább mindenki feljár. Azt elfelejted hogy nem csak mesélünk, hanem leírást készítünk, arculatot tervezünk, bírálunk, válaszolunk és persze saját karaktereink is vannak, mivel fizetségként csak a játékot kapjuk vissza és ritkán pár hálás köszönetet. Igazából pofátlanságnak tartom hogy egy ingyenes szórakozási, közösségi és művelődési lehetőségnél valaki reklamál. De átérzem fájdalmad én is estem már az inaktivitás gödrébe. Nyilván van nekem is pár szabad órám a napomból de azt szívesen töltöm a barátaimmal, a külvilágban, vagy más agymosó vízió program keretében. Azt hiszem ezt mindenki nevében írhatom hogy a fórum elől van a prioritásunkban de sosem előzi meg a valóságos életünket. Remélem tanulságos dolog lesz ez és egyszer átgondolva beismered saját felelősségedet az ügyben. Ki tudja egyszer újra lesz kedved játszani, versenyezni, élményt írni vagy csak feljönni a chatre.
Ui: A jutalmazási és fejlődési rendszerünk senkinek nem teremt előnyös helyzetet a többiekkel szemben. Te magad írta hogy csak egy élményt írtál eddig, ami nagyon kevés a többiekéhez képest.
A hozzászólást Hatake Kakashi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 29 2012, 23:49-kor.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Pénz&Sárm
Teljes mértékben igaza adok abba, hogy van pár mesélő akik szó nélkül lelépnek időről időre. De ha ez nem tetszik - mert nekem sem - akkor lehet keresni másik mesélőt. Nincs megtiltva. Ez egy FRPG. Nem rohannak az események úgy mint az animében vagy a mangában. Azt mondod, hogy nem történik semmi. "Haldokol az oldal"
http://narutohun.niceboard.org/t9p90-hirek
http://narutohun.niceboard.org/t865-a-gundan-hirei-a-foghato-tortenelem
Csak néhány link azokhoz a Hírekhez amiket valószínűleg nem olvastál el. Mert ha olvastad volna akkor nem hoztad volna fel a történet előrehaladását. Azt mondod, hogy a karaktered nem fejlődött. Az Én karakterem Egy éve van jelen az oldalon és elérte a B szintet. És mennyi időt élt meg eddig a játék szerinti idő alatt? Kemény 2 hetet. Woáhh. Oké 3-at a Chuunin vizsga miatt. És Még EGYETLEN EGY KALANDBAN SEM VOLT RÉSZE amit mesélővel játszottam volna ki. Tudod fárasztó napi 1000 postot írni. Agyfárasztó. ÉS persze. Igénytelen postokat lehet írni, de annak semmi értelme.
http://narutohun.niceboard.org/t38p645-kikepzoterepek
http://narutohun.niceboard.org/t1204p45-az-akademia-mogotti-kis-erdoseg
http://narutohun.niceboard.org/t74p240-kikotovaros
http://narutohun.niceboard.org/t62p90-mizukage-palota
http://narutohun.niceboard.org/t76p45-a-tsuchikage-palotaja
http://narutohun.niceboard.org/t441-elhagyatott-banya
http://narutohun.niceboard.org/t1556-az-elhagyatott-dokk
http://narutohun.niceboard.org/t443p15-wagarashi-kikotovaros
Csak Néhány mesélésem ahova napi szinten jönnek a postok. És ez még nem az összes. Ott vannak még az Élmények, Előtörténetek, Szavazások, és az NT ügyei amivel folyamatosan az oldalfejlesztésen dolgozunk! Azok az idióta labdajátékok. Igen azok aztán nagyon kellenek. Volt rá igény. Csak azért nem fogjuk kidolgozni, mert olyan kedvünk van hozzá és majd megmutatom, hogy mennyire kemény vagyok. Elromlott gépek. Vírusok, Elromlott alkatrészek stb. A gépemet félévente kell újrarakni... Visszatérve a Világhoz. "A jelenlegi helyzet leírása sem pontos". Mi nem pontos ezen? Mi baj vele? Milyen helyzetleírás? Tény és való, hogy a Gundan 5 éves történelmét nem lehet szóról szóra leírni. Tervben van egy pontosabb történelemleírás de az sem kis munka.
Szerintem csak felment benned a pumpa, amiért nem haladsz előre a karaktereddel és így hátrányba kerülsz a többiekkel szemben. El lehet hagyni a kalandot, kérhetsz belőle kimesélést. Azzal pedig ne gyere, hogy "Haldoklik az oldal". Ahogy nézem mindenre "választ adtam" és minden vádadat megtudtam cáfolni, kivéve azt, hogy eltűnnek a mesélők és áll a játékod. Így ez volt az egészben a valós probléma feltételezéseim szerint. Így végezetül még hozzátenném, hogy a Staffság nem munka. Ez Játék, Szórakozás. A Staff tagok magukra vállalják, hogy szórakoztatják a játékosokat és életben tartják az oldalt és együtt a felhasználókkal egy Alternatív világot teremtsenek. Ezt a világot mozgatják így élvezetessé téve a játékot. Már megint nem lehet mondani, hogy ezek az események amiket a Mesélők generálnak nem vezetnek semmihez és nem "élvezetesek" mivel folyamatosan jönnek a pozitív visszajelzések. És azért az már valami, hogy nagyon sok Narutos FRPG oldal innen másolja ki a leírásokat és innen merít ötleteket a saját oldalukhoz jogtalanul... A panaszokat pedig kérném legközelebb Pm-ben egy Staff tagnak, és majd Ő közzéteszi az NT-ben. Ezt a hozzászólásodat csak azért nem törlöm, mert tanulságos lehet a többi Játékos számára.
http://narutohun.niceboard.org/t9p90-hirek
http://narutohun.niceboard.org/t865-a-gundan-hirei-a-foghato-tortenelem
Csak néhány link azokhoz a Hírekhez amiket valószínűleg nem olvastál el. Mert ha olvastad volna akkor nem hoztad volna fel a történet előrehaladását. Azt mondod, hogy a karaktered nem fejlődött. Az Én karakterem Egy éve van jelen az oldalon és elérte a B szintet. És mennyi időt élt meg eddig a játék szerinti idő alatt? Kemény 2 hetet. Woáhh. Oké 3-at a Chuunin vizsga miatt. És Még EGYETLEN EGY KALANDBAN SEM VOLT RÉSZE amit mesélővel játszottam volna ki. Tudod fárasztó napi 1000 postot írni. Agyfárasztó. ÉS persze. Igénytelen postokat lehet írni, de annak semmi értelme.
http://narutohun.niceboard.org/t38p645-kikepzoterepek
http://narutohun.niceboard.org/t1204p45-az-akademia-mogotti-kis-erdoseg
http://narutohun.niceboard.org/t74p240-kikotovaros
http://narutohun.niceboard.org/t62p90-mizukage-palota
http://narutohun.niceboard.org/t76p45-a-tsuchikage-palotaja
http://narutohun.niceboard.org/t441-elhagyatott-banya
http://narutohun.niceboard.org/t1556-az-elhagyatott-dokk
http://narutohun.niceboard.org/t443p15-wagarashi-kikotovaros
Csak Néhány mesélésem ahova napi szinten jönnek a postok. És ez még nem az összes. Ott vannak még az Élmények, Előtörténetek, Szavazások, és az NT ügyei amivel folyamatosan az oldalfejlesztésen dolgozunk! Azok az idióta labdajátékok. Igen azok aztán nagyon kellenek. Volt rá igény. Csak azért nem fogjuk kidolgozni, mert olyan kedvünk van hozzá és majd megmutatom, hogy mennyire kemény vagyok. Elromlott gépek. Vírusok, Elromlott alkatrészek stb. A gépemet félévente kell újrarakni... Visszatérve a Világhoz. "A jelenlegi helyzet leírása sem pontos". Mi nem pontos ezen? Mi baj vele? Milyen helyzetleírás? Tény és való, hogy a Gundan 5 éves történelmét nem lehet szóról szóra leírni. Tervben van egy pontosabb történelemleírás de az sem kis munka.
Szerintem csak felment benned a pumpa, amiért nem haladsz előre a karaktereddel és így hátrányba kerülsz a többiekkel szemben. El lehet hagyni a kalandot, kérhetsz belőle kimesélést. Azzal pedig ne gyere, hogy "Haldoklik az oldal". Ahogy nézem mindenre "választ adtam" és minden vádadat megtudtam cáfolni, kivéve azt, hogy eltűnnek a mesélők és áll a játékod. Így ez volt az egészben a valós probléma feltételezéseim szerint. Így végezetül még hozzátenném, hogy a Staffság nem munka. Ez Játék, Szórakozás. A Staff tagok magukra vállalják, hogy szórakoztatják a játékosokat és életben tartják az oldalt és együtt a felhasználókkal egy Alternatív világot teremtsenek. Ezt a világot mozgatják így élvezetessé téve a játékot. Már megint nem lehet mondani, hogy ezek az események amiket a Mesélők generálnak nem vezetnek semmihez és nem "élvezetesek" mivel folyamatosan jönnek a pozitív visszajelzések. És azért az már valami, hogy nagyon sok Narutos FRPG oldal innen másolja ki a leírásokat és innen merít ötleteket a saját oldalukhoz jogtalanul... A panaszokat pedig kérném legközelebb Pm-ben egy Staff tagnak, és majd Ő közzéteszi az NT-ben. Ezt a hozzászólásodat csak azért nem törlöm, mert tanulságos lehet a többi Játékos számára.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
a felettem levők elmondtak már mindent, én csak annyit fűznék hozzá, a szabályzatban benne van, két hét után kérhetsz magadnak mást, más is váltott már mesélőt, ha az jó rég eltűnt, és van olyan játékos ismerősöm, akinek egy évet állt a karija, mire váltott. Illetőlegesen: az én legidősebb karim, aki 4 éves, szintén chuunin csak és 300egynehány chakrája van. Ha nem írsz élményt, nem fejlődsz olyan gyorsan, nem tudsz olyan sok mindent végigjátszani, akik látványosabban fejlődnek, bizony mind írtak élményt, külön energiát fektetve dolgokba. Ha nem szólsz, hogy problémád van, a jelenlevő staffok nem fogják tudni megoldani, így nem érzem a felelősséget az érzelmeiddel kapcsolatban.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Kedves Sawaka!
Azzal, hogy nem haladt a karid, a saját hibád. 1. kérhettél volna más mesélőt, mint ahogy előttem is leírták. 2. Azóta volt már időugrás, és így nem kellett volna a mesélőre várnod, hanem egyből kezdhettél volna egy új kalandot.
Azzal, hogy nem haladt a karid, a saját hibád. 1. kérhettél volna más mesélőt, mint ahogy előttem is leírták. 2. Azóta volt már időugrás, és így nem kellett volna a mesélőre várnod, hanem egyből kezdhettél volna egy új kalandot.
Danzou- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Lehet, hogy nekem nem kéne ide írnom, de Sawaka kihozza belőlem. Én minden módon csak védeni tudom, a staffokat. Sok dolog van. Kb. fél éve játszok és haladtam 30 ch-t. És szerintem ez nagyon kevés. És nem azért, mert a staffok inaktívak. Hanem azért, mert lusta dög voltam és soha nem írtam élményt. Erre az utóbbi két hónapban került sor és már min. 15 ch-t haladtam. Szóval SAwaka szerintem csak magadra vethetsz. Ja és mostani élményemet este 9-kor küldtem be és reggel 11 körül amikor felléptem már le volt ellenőrizve. Én nekem pedig elég lett volna ha 2-3 napon belül ellenőrzik. Én csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni.
Djuka Hiashi- Játékos
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 325
Halihó, nem leszek holnaptól, vasárnapig. Valószínűleg hétfőn tudok majd írni.
Djuka Munfurawa- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 126
Adatlap
Rang: Chūnin
Chakraszint: 851
Szeptember egytől negyedike délutánig nem leszek személyes okok miatt, viszont Kedd este már tudok írni, és bepótlom a lemaradást.
Tokuno Feng- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 815
Tokuno Feng írta:Szeptember egytől negyedike délutánig nem leszek személyes okok miatt, viszont Kedd este már tudok írni, és bepótlom a lemaradást.
Hol leszel Feng? Csak nagyon hasonlít a programomra és érdekelne
Yamato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967
Üdv.
Nem bizt leszek hétvégén és lehet jövő hét elején se vagy egész héten. Most is alig bírtam felmászni emeletre mert folyamatosan görcsöl a vesém.
O.o Jobbulást!
Nem bizt leszek hétvégén és lehet jövő hét elején se vagy egész héten. Most is alig bírtam felmászni emeletre mert folyamatosan görcsöl a vesém.
O.o Jobbulást!
Hinata- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Nem fontos
Most fogok az albérletembe költözni és durván egy hétig nem is leszek nagyon elérhető, míg megjön a gépem és a netemet beszerelik. Addig mindenkitől elnézést kérek a kellemetlenségért, megértéseteket előre is köszönöm.
Yondi - Yoshi
Yondi - Yoshi
Namikaze Minato(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@
Úgy néz ki megmaradok ( egyesek bánatára vagy örömére ) Jövőhetén bepótolom az elmaradásokat. Ha valaki elmaradna az szóljon rám.
Sai köszönöm szépen jól eset olvasni
Sai köszönöm szépen jól eset olvasni
Hinata- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Nem fontos
Moshimoshi!
Sajnos írnom kell ebbe a topicba is, vagyis nekem annyira nem sajnos, mert valószínűleg szép élményekkel fogok gazdagodni a hétvégén, de annak aki velem játszik, nos neki(k) már nem ilyen örömteli a dolog. Hétvégén valószínűleg csak vasárnap estefelé leszek. Akkor megpróbálok majd posztolni.
Azután pedig megpróbálok újra felzárkózni a tőlem megszokott kér-három, vagy akár egy napononta érkező posztolási teljesítményhez. Sajnos ezt a nyár fele óta nem nagyon tudtam tartani, de gőzerővel dolgozok ezen a problémán. Most pedig, hogy kezdem megszokni az új sulit, lassan de kezdenek egyre jobb beosztásúak lenni a napjaim, tehát folyamatosan nő arra a sansz, hogy minél hamarabb tudom megteremteni a régi aktivitásomat.
Kuzo-kun!
Sajnos írnom kell ebbe a topicba is, vagyis nekem annyira nem sajnos, mert valószínűleg szép élményekkel fogok gazdagodni a hétvégén, de annak aki velem játszik, nos neki(k) már nem ilyen örömteli a dolog. Hétvégén valószínűleg csak vasárnap estefelé leszek. Akkor megpróbálok majd posztolni.
Azután pedig megpróbálok újra felzárkózni a tőlem megszokott kér-három, vagy akár egy napononta érkező posztolási teljesítményhez. Sajnos ezt a nyár fele óta nem nagyon tudtam tartani, de gőzerővel dolgozok ezen a problémán. Most pedig, hogy kezdem megszokni az új sulit, lassan de kezdenek egyre jobb beosztásúak lenni a napjaim, tehát folyamatosan nő arra a sansz, hogy minél hamarabb tudom megteremteni a régi aktivitásomat.
Kuzo-kun!
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Chakraszint: 519
Holnap, és Vasárnap nem leszek. Holnap esküvőn veszek részt, és vasárnap józanodom. Max délután jövök fel vasárnap, és akkor tudok írni mindenkinek. Bocsi, és addig kitartást. Ja és Tanoval sem tudok írni addig...háhá...de vicces voltam igaz?
Tobi- Inaktív
Adatlap
Remélem mindenki olvassa ezt mielőtt még nagyon mérgesek lesztek magánéleti problémák miatt a napi postolgatást akár JK-val akár mesélővel most felfüggesztem olyan dolgot kell helyre raknom ami nem tűr halasztást!
Sajnálom azokat akik azonnali postra várnak tőlem ha megvártok megvártok ha le akartok cserélni cseréljetek nyugodtan nem sértődök meg csak közöljétek!
A JK-któl akiknek postokkal jövök és mesélőktől elnézést rosszul alakultak a dolgaim jelentkezem és firkálni fogok ide amint képes leszek újra felvenni a fonalat és írni! Köszönöm a megértést előre is!
~Hashi
Sajnálom azokat akik azonnali postra várnak tőlem ha megvártok megvártok ha le akartok cserélni cseréljetek nyugodtan nem sértődök meg csak közöljétek!
A JK-któl akiknek postokkal jövök és mesélőktől elnézést rosszul alakultak a dolgaim jelentkezem és firkálni fogok ide amint képes leszek újra felvenni a fonalat és írni! Köszönöm a megértést előre is!
~Hashi
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Yo,
Vasárnap oszt.kirándulásra megyek, ami egészen keddig tart, remélhetőleg kedden tudok írni. Ez leginkább A Fagyos küldetésre vonatkozik, megpróbálok írni, amint tudok és már nem fog fájni a fejem ;D
Vasárnap oszt.kirándulásra megyek, ami egészen keddig tart, remélhetőleg kedden tudok írni. Ez leginkább A Fagyos küldetésre vonatkozik, megpróbálok írni, amint tudok és már nem fog fájni a fejem ;D
Itanashi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1834
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600
Nos, sajnálatos dolog történt, tüdőgyulladásom van, így kérnék pár nap szabit, mert élni nincs erőm, nem hogy írni...amint jobban leszek, jövök, ez lehet már holnap, vagy az is meglehet, hogy jövőhéten...Sajnálom, akinek reagolnom kellene, de elég komoly a baj. (Vagyis én annak érzem. )
Üdv: Neji és Tano
Üdv: Neji és Tano
Tobi- Inaktív
Adatlap
14 / 29 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
14 / 29 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.