Üvegházak

+7
Sukenchī Akushō
Sawada Nakayama
Shiruba Tsuki
Yasukazu Hayame
Sai
Huramino Saito
Shikoku Naoki
11 posters

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Üvegházak Empty Üvegházak

Témanyitás  Shikoku Naoki Pént. Ápr. 02 2010, 22:11

A falu egyetlen igazi zöld övezete. Az egymás mellett sorakozó üvegházakban főként gyógynövényt termelnek, de megtalálhatóak az ártalmas és a semleges növények is.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 931
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 331 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 600 (A)
Ügyesség/Reflex : 900 (S)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 851

Vissza az elejére Go down

Üvegházak Empty Re: Üvegházak

Témanyitás  Shikoku Naoki Pént. Ápr. 02 2010, 22:26

/Yasukazu Hayame, Huramino Saito, Shikoku Naoki genin, Undertaker-sensei. Mesél: Sai./

Naoki érdeklődve kutatta át a gyilkosság helyszínét, meglepetten vette észre, hogy a közelben ez volt az egyetlen homokkő szikla. Nyomokat nem talált, csak a sziklán találta meg a test felrögzítésének a helyét. *Sehol semmi...* Naoki mérges volt, hogy a nyomozás eddig szinte teljesen eredménytelennek bizonyult. *Csak ez a szikla itt. Magányosan... Vajon természetes úton került ide?* Egy rugaszkodással a homokkő mellett termett és megvizsgálta a földdel érintkező részét, kicsit be is ás, hogy megtudja: már régóta ott a szikla, és természetes úton került oda. Amint ott vizsgálódott, egy fekete tárgyat vett észre, amit félig betemetett a homok. Gyorsan lehajol és felveszi: egy női hajcsat volt. *Egy nő! Lehet, hogy mégis csak egy egyszerű szerelmespárról van szó? Minden nap találkoztak a sáncoknál. Egészen idilli lenne, ha nem lenne ez a gyilkosság. Ez valahogy nem illik a képbe.*
Mikor ezt így végiggondolta, elindult vissza a többiekhez, hátha ők is találtak érdekes dolgokat. Ekkor ért el hozzá Undertaker üzenete egy cetli formájában. A cetlin a következő állt:

Gyere oda, ahova a szem vetül 3-kor és 10-kor.
Undertaker

*Miért nem lehet normálisan elmondani, hogy menjek az üvegházba!?* Naoki eddig is ideges volt egy kicsit, ez a levél még inkább felbosszantotta. Nem igazán volt kedve a sensei rejtvényein törni a fejét. Nem mintha ez nehéz lett volna, de akkor is, zavarta. Mindenesetre mivel úgyis visszafele tartott, egy sóhaj kíséretében nekiindult. Most egyenesen a kapu felé ment, nem tett kitérőket. Mikor a sánchoz ért, ott találkozott Yasu-val, és rákérdezett, hogy sikerült-e még valamit kiszedni az őrökből. Amennyiben nincs semmi, megmutatja neki a csatot, odaadja neki a cetlit, hogy olvassa el ő is, addig ő kb.-ra beméri, hogy melyik pontra lehet rálátni az üvegházból, majd mindketten odamennek.

//Yasu, úgy vettem, hogy amíg én a sivatagban kutakodtam, te az őröket faggattad tovább.//
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Huramino Saito Szer. Ápr. 07 2010, 14:58

A kis nyomozásunk a férfi lakásán, sikeresnek bizonyult, ugyanis találtunk egy szerelmeslevelet melyet a férfi kapott valakitől. Eme levélben utalás is volt egy szokásos találkozópontra, és amikor ezt Undertaker elolvasta, a szokásos ostoba vigyora kíséretében rákérdezett arra, hogy merre is menjünk tovább szerintem. Volt 1 tippem, de egy okos csavarral megpróbáltam kiszedni a senseiből azt amire ő gondol, bár ő lehülyézett ekkor. Az én tippem az üvegház lett volna, méghozzá az, hogy az ottani személyeket kifaggatni főleg a nő neműeket. Azonban Undertaker mást tervezett és el is indult, persze nekem meg követnem kellett. *Nem lepne meg ha maga a sensei ölte volna meg szerencsétlen nyomoroncunkat. Elvégre ki tudna ilyen brutálisan megölni esetleg megkínozni valakit...* Nevettem fel magamban, egy kis vigyor kiült az arcomra és mentem a sensei után tarkóra tett kézzel. *Kezd túl fárasztó lenni ez a küldetés... Csupa fejtörő és sehol egy harc. Elvégre geninek vagyunk, az ilyet a nagyokosoknak kellene megoldani.*
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében

Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Témanyitás  Sai Pént. Ápr. 09 2010, 14:06

Na: gyors összesítés, amire emlékszem, Yasu kedvéért.

Egy halott férfit találtak egy homokkő sziklához kikötözve Sunagakuren kívül, körülötte sehol vérnyomok, a hulla teste pedig összeaszott, kivéve a gyomrát.
A férfi 42 éves chuunin volt, aki korábban egy biokísérletben vett részt, mint asszisztens, amit a tagok halála miatt beszüntettek, így kísérlet egyetlen túlélője lett. Alkoholista és láncdohányos volt, két végéről égette a gyertyát.
Boncolás utáni információk: a férfi összes szerve eltűnt, kivéve a máját és a tüdejét, amelyeket folyamatosan rombolt életmódjával. Valamint fura tüskék voltak a talpába fúródva.
Az üvegházban megtudhattátok, hogy a tüskék egy nyugtató hatású növényhez tartoznak, és hogy a tüske mérge csak hatalmas dózisban lenne képes ölni, valamint, hogy a férfi minden nap megjelent 3-kor és 10-kor az üvegház egy pontján, és a távolba meredt. Az említett pontból a falu körüli ellenőrző sáncok egyikére lehet látni.
A csapat ezután szétszéledt, a kapunál megtudták, hogy senki nem ment se be, se ki, a férfi sem járogatott ki, max engedéllyel, megbízásból, de az elmúlt hónapban nem járt odakinn. Valamint hogy a két időpont nem esik egybe az őrváltással, helyette őrjáratokat tartanak azokban az időpontokban. Ezen kívül Naoki azon a helyszínen, ahol a holttestre bukkantak, fellelt egy hullámcsattot, ami nem természetes képződmény, még a sivatagban sem.
Közben Saito a senseijel a férfi házát kutatta át, ahol még mindig nem bukkantak a tüskék tulajdonosára, helyette találtak egy szerelmeslevelet, amelyben megemlítettek egy találkozási pontot is. Ezután a sensei mindenkit ahhoz az őrhelyhez rendelt, ahol lennie kellett valaminek, ami folyamatosan fenntartotta a férfi érdeklődését.

[Naoki, Yasu]
Ahogy Naoki megvizsgálta a homokkő sziklát, bizony fontos új információra lelt, már ha befolyásol bármit is, hogy a szikla csupán 20 cm-re mélyed a homokba, azaz valaki vagy idehozta, vagy egy jutsuval összetömörítette a homokot, hogy kiszögelhesse a szerencsétlen párát. Akár szado-mazo kellék is lehetne, ha nem lett volna halott a férfi, mire odavitték, mert hát a csuklóján a kötél nem hagyott sem véraláfutást, sem a horzsolásokból nem serkent már ki vér.
Ezek után azonban a sensei utasításának eleget téve elhagyta a helyszínt a csatt társaságában, és összeszedte Yasukazet, aki időközben megtudta, hogy az adott helyen az adott időpontokban általában egy Hinami nevezetű chuunin nő, valamint egy Izako nevezetű jounin nő volt szolgálatban, külön a saját kérésükre. Hinami egyedülálló alig 22 éves, míg Izako már férjnél van és 34 éves.

[Saito, Undertaker]

Saito mormogva követte senseiét, és ez a helyzet csak fokozódott, mikor a bunkója még meg is állt kaját venni, mondván, ő éhes, meg különben is, mikorra ér oda a találkozópontra a két lajhár - igen, itt Yasura és Naokira gondolt- és Saito még örülhetett, hogy az ebéd után nem akart a drága lélek sziesztázni is egyet, mert akkorákat ásított unalmában, hogy simán bekaphatta volna a fél utcát. Amilyen állat, ha teheti, lehet meg is tette volna.

[Mindenki]
- Most, hogy ismét "örömkönnyekben" egyesült a két társaság, információcserét és következtetéseket kérek. Eddig nem nagyon erőltettétek meg magatokat, szóval itt az ideje! - úgy tűnt, Undertaker meggyőződése volt, hoyg ha rákényszerít titeket a gondolkodásra, előbb-utóbb beadjátok a derekatok, és rájöttök, hogy bár ez egy irányított nyomozás, amiért ő felel, de később hasonló metódusok mentén fogjátok végezni a tevékenységeteket, mert mindenre körültekintően kell megtervezni egy behatolást, de még akár egy egyszerűnek tűnő őrző-védő feladatot is, különben a siker odavész a felkészületlenség oltárán.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Yasukazu Hayame Szomb. Ápr. 10 2010, 22:54

Yasukazunak sikerült még kiszednie néhány dolgot az őrökből. Kiderült néhány lényeges /majd kiderül, hogy az- e Razz / információ. Most, hogy ismét együtt a Nagycsapat, megehet beszélni az új információkat és feltételezéseket. Yasu nem is várt sokat, rögtön előállt elképzeléseivel.
- Annyit még sikerült megtudnom, hogy mikor a Chuunin az üvegházban volt, egy Hinami nevezetű Chuunin és egy Izako nevű nő volt szolgálatban, a saját kérésükre. Hinami 22 éves, Izako pedig 34, de férjes. Lehet, hogy segítettek neki valahogy valamiben, mondjuk jeleket adtak. Az is lehet, hogy az egyik szerette.. Nem tudom, de szerintem mindenképpen érdemes lenne kikérdezni őket is, hogy mennyit tudnak az ügyről. Veszteni nem veszthetünk vele, esetleg csak egy kis időt..

// Sai, te legalább tudod, hogy ki a gyilkos, vagy útközben találod ki és bonyolítod? Very Happy xD Mert nekem van egy tippem, de szerintem ez még hosszú lesz, úgyhogy inkább nem adom elő =) //
Yasukazu Hayame
Yasukazu Hayame
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 137

Témanyitás  Shikoku Naoki Hétf. Ápr. 12 2010, 15:19

Naoki miután kicserélték Yasuval azt információikat, megkereste a találkozási helyet, majd mindketten odamentek, ahol találkoztak is csapattársaikkal.
Udertaker, ahogy elvárható volt tőle, nem mondott semmit, csak ismét kért reflexiókat, összegzéseket az eddigi információkról. Kezdett elég sok minden összegyűlni, így már akár konkrét találgatásokba is lehetett bocsátkozni.
Yasu kezdte, elmondta a megszerzett információval együtt az ötletét is, miszerint lehet, hogy segítettek a nők a chunninnak, esetleg valami szerelem is lehetett köztük. /Saito információi alapján ez igencsak valószínűvé vállt, de a levélről ugye Naokiék még nem tudnak. Smile/
Naoki egyetértett abban Yasuval - és ennek hangot is adott -, hogy ki kell hallgatni a két nőt, ez fontos lehet, hogy megtudják mi motiválta a chunnint abban, hogy kijárjon ide.
Yasu után Naoki is rátért a megszerzett indormációkra, elmondta, hogy a homokban, a test megtalálásának a helye mellett találta a csattot - időközben át is adta Undertakernek - és beszámolt arról is, hogy az a homokkő szikla nem véletlenül volt furcsán magányos a sivatagban: mesterséges úton került oda. Ezért javasolta, hogy kutassák majd át alaposabban, hátha el van rejtve/ásva alatta valami. Hiszen elég nehezen hihető, hogy valaki csak azért fárad azzal, hogy egy sziklát a sivatag közepére hurcoljon, vagy egy magas szintű jutsut használ a készítéséhez, hogy kikötözzön egy már egyébként is halott embert. Sőt, annak is utána kéne járni, hogy ez a szikla itt volt-e már a gyilkosság előtt is. Ha igen, akkor már biztosak lehetnek abban, hogy valami más funkciója is, mint emberi holttesteknek alátétként szolgálás.
/A csatt szintén egy szerelmi drámának a bizonyítéka, de Saito előtt ezt a következtetést Naoki még nem tudja levonni./
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Huramino Saito Kedd Ápr. 13 2010, 16:38

Undertakert követve sétáltam lassan Sunagakure utcáin és közbe gondolkoztam, gondolkoztam, de nem azon, hogy mi lehet a rejtély nyitja, hanem, hogy mit is kellene enni. Igen enni, mert már régóta dolgoznak az ügyön, így a hasam is jelezte, hogy éhezik némi finom falatra. A táskámat gyorsan végigtúrtam, hátha akad benne valamilyen étel, de csalódnom kellett, mert a felszereléseimen kívül nem volt benne semmi ami ehető. Szerencsére a sensei megállt és vett némi kaját és én is így cselekedtem, nagy örömömre.
Nem is tudtam olyan sokat enni mint szerettem volna mert Yasu és Naoki megérkezett és kezdődött a beszámoló. Mindannyian végigmondták azt amit találtak és a feltételezéseiket. - Remek. Mondtam miután én is szóhoz jutottam. - Mi átkutattuk a férfi lakását és egy szerelmes levelet találtunk amit az áldozatunknak címeztek, tehát biztos köze van a két hölgyeménynek a férfi halálához. Gondolataimat felvázoltam gyorsan, majd kevéske levegővétel után folytattam tovább. - Szerintem a két hölgyet mi magunk kapjuk el és vigyük el a vallatókhoz, mert ha üzenet formájában kapják a "beidézést" akkor elszökhetnek, feltéve ha ők a tettesek.
Ekkor egy pillanatra előrántottam a kardomat, majd egy ronggyal végigtörölgettem óvatosan, majd halkan (hogy a többiek ne halhassák) megszólalta. - Lehet, hogy újra együtt fogunk harcolni drágám...
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében

Adatlap

Témanyitás  Sai Csüt. Ápr. 15 2010, 00:35

Undertaker magabiztosan felkuncogott az újabb információk hallatán.
- Kristályosodik, kristályosodik - nyáladzott egy sort, majd alapvetőnek és természetesnek tartva, hogy követitek, indult meg a megfigyelőhely felé. - Az ok születőben, a gyilkos fegyver pedig hamarosan a kézben - motyogta elégedetten, mintegy skandálva a szavakat, akár az ősi sámánok.
Mikor megérkeztek a kis őrkuckóhoz, ami egy egyszobás kis lakáska volt, megállt, majd rátok villantotta hátborzongató mosolyát. - Na ki akar az első lenni, akiből könnyen szeletelt sonka is lehet? - érdeklődött megszokottan kedves stílusában. Mert közel sem biztos, hogy kedvesen fogadnak majd benneteket.

//Yasu: már tudom, igaz, eleinte plasztikus volt, mit hozok ki belőle.//
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yasukazu Hayame Pént. Ápr. 16 2010, 17:11

Chh.. Mintha ő már tudná, hogy ki a gyilkos.. Vagy.. Tudja is? De akkor mi értelme van ennek? Minél előbb el kell kapni! Vagy ez egy teszt..? Vagy.. Nem kéne hülye elméleteket kitalálnom? Ehh.. Akkor talán segíteni is tudnék a többieknek.. Elmélkedett Yasukazu kissé bamba ábrázattal. Undertaker kérésére azonban egyből felkapta a fejét. Feltett kézzel válaszolt, mintha az iskolában kérdezték volna..
- Én szívesen bemegyek! - Mondta nagy mosollyal az arcán. Ha eddig nem segített a küldetésben, legalább így tud nekik segíteni.. Áldozati báránynak jó, másnak nem nagyon. Választ nem várva elindult az őrház felé. Bekopogott, kinyitotta az ajtót és belépett az őrházba. - Elnézést! Van itt valaki? Egy Hinami nevezetű Chuunint és egy Izako nevű Jounin hölgyet keresek! - Mondta, majd várta a választ.

// Bocsi a gyatra megfogalmazásért, mostanában nem jön az ihlet :/ De ezentúl megpróbálok majd jobb postokat is írni Very Happy //
Yasukazu Hayame
Yasukazu Hayame
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Vas. Ápr. 18 2010, 21:09

//Késésért elnézést!//
*Gyilkos fegyver?* Naoki megvakarta a feje búbját. *Miből következtethetett egyáltalán arra, hogy valamilyen fegyverrel ölték meg az áldozatot? Milyen fegyver az, ami eltávolítja a belső szerveket úgy, hogy nem hagy nyomot a testen?* A genin ezeken a dolgokon törte a fejét miközben sétáltak a megfigyelőhely felé. Egy kis őrkunyhó volt, ami előtt megálltak, ezek szerint Undertaker szerint ott lakik az egyik, esetleg mindkettő nő.
Megjegyzéséből Naoki rájött, hogy ha a nők tényleg benne vannak a dologban valamilyen módon, akkor itt akár harc is lehet ebből. Elkezdett azon gondolkodni, hogy vállalja-e, hogy ő menjen először, de Yasu megelőzte és lelkesen jelentkezett. Naoki kétkedő arccal a társára pillantott, de az nem zavartatta magát, az engedélyt meg sem várva az ajtóhoz lépett, bekopogott, majd minden elővigyázatosság nélkül kinyitotta az ajtót.
Ráadásul kiabálásával még jobban felhívta magára a figyelmet, plusz tudtára adta a bent lévőknek (ha van bent valaki), hogy egy fiatal ember van itt, nem pedig pl. az ANBU, így nagyobb eséllyel támadják meg. De most már nem volt mit tenni, Naoki elővett egy kunai-t és felkészült a harcra.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Huramino Saito Hétf. Ápr. 19 2010, 17:13

Újra összeállt a csapat és elkezdtük egymás között megbeszélni a megtalált dolgokat. Naoki és Yasu is találtak sokmindent és ez Undertakerről és rólam is elmondható. Az egyeztetés után arra jutottunk, hogy ezúttal már a gyanúsítottak felé vegyük az irányt és kikérdezzük őket. Utunkat az őrkuckó felé vettük ahol valószínűleg a két nőszemély tartózkodik. *Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége. Most már az biztos, hogy valamiféle szerelmi úgy állt a háttérben, bár ha jobban megnézem az áldozatunkat, ki tud valaki ilyet szeretni?! Ivott, dohányzott, rendet sosem rakott, sőt még egy nagyszabású kísérlete is kudarcba fulladt. Érdekes, hogy van még olyan aki szereti...* Gondolkoztam el magamban mélyen és mire feleszméltem már meg is érkeztünk. Undertaker beszólását már meg sem lepődtem és már készültem is, hogy elvállaljam a szeletelt sonka szerepét, de Yasu megelőzött. Bólintottam egyet a fiú felé és amint megindult láttam, hogy Naoki előveszi a kunaiait ezért én is erősen megmarkoltam a kardomat.
Nem szólaltam meg, kardomat szorítva vártam, hogy mi fog történni a jelenlegi kötözött sonkával...
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szer. Ápr. 21 2010, 01:21

Yasukaze, mint a csapat lelkes öngyilkosjelöltje, ismét vállalkozott arra, hogy ő lesz az elővéd, és lesz ami lesz alapon "beront" az őrhelyre. Majd udvariasan előadta, mit is keres ott, a két hölgyet, természetesen. ( A kis kujon Razz) Naoki csak fejcsóválva készült fel az esetleges harcra, előhúzva egy kunait. Saito is hasonlóan tett, csak ő a kardját markolászta erősebben. Csak Undertaker vigyorgott elégedetten, mint egy jóllakott óvodás.
Yasukazu azonban hiába volt udvarias, hiába volt határozott, vagy épp meggondolatlan. Az őrhely bizony első látásra, de még másodikra is üresnek tűnt.
- Mah.. lekéstük a randit - jegyezte meg a senseietek félrehúzott szájjal, de nem kellett félteni, azonnal belibbent a helységbe, félretolva Yasut az útból. - Ahogy gondoltam - dörzsöli meg a tenyerét, majd az egyik sarokba mutat, ahol ott virít az adott virág a jellegzetes tüskéivel. Azon a környéken mindenfelé tüske hever a padlón, mivel a növény bizonyos időközönként "levedli" tüskéit, amelyekből "kifogy" a méreg, mintha elpárologna.
- Most jöhetnétek azzal, hogy ettől nem dobja fel a pacskert, ami önmagában igaz, azonban drága hulla-samánk hajlamos volt mindenféle szennyet a szervezetébe juttatni. Biztos vagyok benne, hogy a tettes, illetve tettesek pont azért "tüntették el a belső szerveket, hoyg ne tudjuk rábizonyítani, a tüdő és a máj kevés, hiszen abban egyébként is rengeteg méreganyag halmozódott fel, életmódjából fakadóan. Már csak azt nem értem, miért volt szükség a "kellékekre", miért nem jelentették simán az eltűnését. Van egy olyan sejtésem, hogy valójában a mérgezés nem volt véletlen, és szegény ördög pusztán a szerelmi háromszög mellékhatásaitól fordult fel. Még csak vonzó hulla sem lett belőle... kár az egészért. Hol az egészben a művészet? A gyilkolás gyönyörűsége?
Mozdulatai színpadiasak, már-már görög drámába illő szenverészést tolt le a kis helységben. Csak akkor fejezte be a bolondozást, mikor egy kunai hasított el mellette a levegőben. Szája kéjes mosolyra húzódott, és végignyalt az ajkain, mielőtt megfordult volna. S valóban, ott állt előttetek a két nő, s mindkettő keze remegett a dühtől, és a sarokba szorítottság kétségbeesésétől.

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yasukazu Hayame Vas. Ápr. 25 2010, 20:23

// Bocsi a késésért, nem láttam, hogy Sai írt :S //

Hátrapillantva láttam, ahogy Naoki elővesz egy kunait a tartójából. Bár én ezt nem tettem meg, felkészültem a legrosszabbra, akár egy harcra is. Megnyugodtam, mikor néhány legyen kívül más élőlényt nem találtam. Már épp indultam volna kifele, amikor Undertaker szokásához híven durván 'bepofátlankodott'. Természetesen azonnal észrevett valamit, amit az én szemem nem szúrt ki. Kicsit felületes vagyok, de azért figyelhetnék kicsit jobban is az ilyen helyekre.. Ez a valami, pontosabban valamik tüskék voltak. Nem is akármilyen tüskék. A növény tüskéi. Undertaker nekikezdett egy újabb elmélet gyártásához, amikor mozgásra lettem figyelmes. A két nő egy kunait hajított Undertaker felé. Bár a kunai a sensei felé tartott, önkéntelenül is hátraugrottam. Láttam, ahogy a sensei elmosolyodott, de ez engem nem nyugtatott meg. Hogy lehet ilyen még veszélyhelyzetben is? Na de most nem is ez a lényeg.. Elővettem egy kunait a kunaitartómból és felkészültem a harcra. Naokiéknek nem szóltam, mert ha látták, ahogy hátraugrottam, rájöhettek, hogy valami nincs rendben ,és a két nőnek se kell tudnia az itt létükről. Talán még meglepetést is okozhatnak.

// Ezentúl így írok, mert már kevertem egyszer Kazukival Razz
Elég rossz post, de most csak ezt sikerült összehoznom Very Happy De jövő héttől sokkal több időm lesz és a minőségre is ügyelni fogok Very Happy //

A hozzászólást Yasukazu Hayame összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 26 2010, 11:36-kor.
Yasukazu Hayame
Yasukazu Hayame
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Vas. Ápr. 25 2010, 23:03

Naoki feszülten figyelt, hogy mi lesz Yasuval, de a genin kiáltására senki sem felelt. A ház üres volt.
Undertaker Yasu-t félretolva besétált a házba, Naoki követte. Bent az eltűnt növényre bukkantak rá, aminek környékét "levedlett" tüskék borították.
A sensei gondolatmenetét végighallgatva Naoki kétkedve ráncolta a szemöldökét.
*Tényleg ennyire egyszerű lenne? Egy átlagos szerelmi háromszög?* A genin nehezen akarta elfogadni, hogy ami után nyomoztak, az egy egyszerű szerelmi bűntény. Az elején annyira izgalmasnak tűnt az egész. Kiszögezett hulla, kivett szervek...
A férfi mondandójának végén Naoki beletörődött arccal sóhajtott fel.
*Gyilkolás gyönyörűsége, mi? Nem is ő lenne...*
A genin fa üzemmódba váltott. Szenvtelen arckifejezést erőltetett magára és úgy nézett Undertakerre, hogy arcáról semmit sem lehetett leolvasni. Ez egyfajta próba is volt a számára, kibírja-e a férfi hülyeségét fintorgás, sóhajtozás és megjegyzések nélkül. Azonban nem sok ideig tudta "tesztelni képességei", ugyanis a sensei bolondozását egy hátulról érkező kunai zavarta meg. Naoki riadtan pördült meg a sarkán és a kunai-t tartó kezét maga elé tartva, reflexszerűen védekező állásba állt, ugyanis a két, dühtől tajtékzó nő állt előttük.
Mielőtt elöntötte volna az adrenalin, egy halovány gondolat suhant át a fején.
*Szerelmi háromszög? Ezek nem úgy tűnik, mintha rosszban lennének.*
Erre a momentumra azonban a következő pillanatban már nem is emlékezett, ugyanis adrenalinszintje magasra szökött a várható harc miatt, keze fehér volt, ahol a fegyverével érintkezett, olyan erősen kezdte el szorítani.
*Ez itt egy jounin és egy chunnin. Mit kéne tennünk?* A fiú teljesen természetesnek vette, hogy Undertaker nem fog nekik segíteni, automatikusan ki is hagyta a számításból. Így nézve valóban eléggé kilátástalannak tűnt a helyzetük. De miután Naoki kicsit végiggondolta a dolgot arra a következtetésre jutott, hogy itt csak Undertaker segítségével győzhetnek. Így hát nem kezdeményezett semmit, továbbra is védekező pozícióban a férfi felé fordult és feszült hangon megszólalt.
- Mi a parancsa, sensei?
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Huramino Saito Hétf. Ápr. 26 2010, 14:50

Az őrhelyhez megérkezve, Yasu vállalta, hogy ő megy be legelőször a kis kuckóva a két nőnemű egyed miatt. Az ajtón belépett, beköszönt udvariasan, azonban a háta mögött már mindketten, Naoki és én is fel voltunk készülve egy esetleges harcra. Azonban nem volt szükség a fegyverekre, mert az épületben nem volt senki sem pusztán az agyonkeresett növény, ami már haladás a nyomozásban. Végre értelmet nyert minden és már mindenki az épületen belül volt. A helyet kutattuk át még esetleges nyomok iránt, de ezt a nyomozást egy repülő kunai szakította meg. A kunai egyenesen Undertaker felé haladt és tőle pár centire suhant el. Egy pillanatra észre sem vettem a kunait, csak akkor amikor már a falba csapódott. Az ajtón kinézve ott állt a két keresett hölgyemény és a méregtől fuldokoltak. Azonnal a belső falnak támaszkodtam, majd gondolkozni kezdtem. *Itt valami nem stimmel. Az a kettő igenis egymás mellett voltak és látszólag nem volt köztük nézeteltérés, valamint a Kunai... A kunai nem találta el Undertakert, pedig ezek geninnél magasabb szintűek, tehát jól kell tudniuk bánni a hajítóeszközökkel. Tehát ez egy figyelmeztetés lehetett, hogy megjöttek, de miért tették ezt?* Merült fel bennem a kérdés és közben, már egy kis tervet is kialakítottam magamban a továbbiakkal kapcsolatban.
- Bunshin no jutsu (Klón jutsu). Mondtam ki, a lehető leghalkabban, a kézpecsétek után a technika nevét és már mellettem is termett egy tökéletes más aki rám hasonlított. Ezt követően pedig alaposan körbenéztem, valami hátsó kijárat vagy valami ablakot keresve amin kimehetek. Biztosra vettem, hogy kell lennie valami nyílásnak amin be jöhet a fény, mert a növények többsége igényli a fényt. Ha találtam megfelelő kijáratot, óvatosan megpróbáltam kimászni rajta, hogy a két hölgyemény ne lássa, és így egy esetleges meglepetésszerű támadást tudok majd intézni ellenük.
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Ápr. 30 2010, 00:52

//Arra gondoltam, hogy egyértelmű lesz, hogy mögöttetek tűnnek fel, ilyen esetben, ráadásul zárt térben igen feltűnő egy bunshin, szóval nagy meglepetéseket nem lehet vele okozni, így azt nem vettem figyelembe, de ha akarod, használhatod a bunshint, az megszületett, bár kijutni sem tudna feltűnés nélkül. ^^//

Mindannyian felkészültetek a harcra, a levegőben pedig csak úgy cikázott a feszültség. Csak Undertaker volt túlságosan is nyugodt, bár lehet ő egyáltalán komolyan ideges?
- Csak annyira szedjétek szét őket, hogy ki lehessen hallgatni őket - felelte Naoki kérdésére, nem mintha lett volna esélyetek a két nő ellen, de azért édi volt tőle az ilyen fajta bizalom. - hiszen még mindig nem biztos, hogy nincs más rajtuk kívül.
A chuunin nő elhúzta a száját, a jounin pedig gúnyos mosolyt öltött magára.
- Ne nevettess, kölyköket küldesz ellenünk? - szólalt meg az idősebb nő, mire Undertaker csak bólogatott idióta vigyorral.
- Mivel más nincs - emeli fel két kezét, s megvonva a vállát. - Nem mocskolom be a kezem olyanokkal, akik nem értenek a halálhoz.
Erre már az idősebb nő arcáról is lefagyott a mosoly, hogy összevonja a szemöldökét. Talán rájött ő is, miért olyan magabiztos Undertaker: nem csinálhatnak túl nagy ramazurit, mert akkor az ANBU is megjelenik azon nyomban, azaz halkan kell elintézniük benneteket.
A fiatalabb chuunin egy hajlított kétpengéjű fegyvert kapott elő, míg az idősebb nő kézjelekbe kezdett. Undertaker kéjesen suttogta az információt: - Egy genjutsu?
A táj látszólag nem változott meg a technika után, csak a nő kezébe került kunai, de jobb az óvatosság.

//szemléltetés a kétpengéjű fegyverhez - mellesleg elméletileg következő éves cosplayem xD //

Üvegházak 804259-dk2h_05_super
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yasukazu Hayame Pént. Ápr. 30 2010, 13:36

Már kezdtem megnyugodni, mikor a két nő nem támadott meg minket. Azt hittem, nem is fognak. Leeresztettem a kunai- omat és végighallgattam Undertaker és a két nő párbeszédét. Nem szóltam bele. Azt hittem, a két nő együtt fog majd működni velünk. Undertaker természetesen megint hozta a formáját és sikerült felidegesítenie a két nőt. Az egyik nő egy hajlított kétpengéjű kardot vett elő. Undertaker rájött, hogy ez csak egy genjutsu, így én se aggódtam emiatt. Amiatt viszont igen, hogy Undertaker nem akar nekünk segíteni. Nem tudtam, hogy mit tehetnék két ilyen szintű harcos ellen, így csak vártam, hogy mikor támadnak. Amúgy se szokásom elsőnek támadni.. Persze, ha Naoki, vagy Saito támadnak, akkor segítek nekik. // Ha csapatmunka szükséges hozzá.

Ismét egy rossz post :S És ismét hétig nem leszek. Bővebb információkkal Sai tud szolgálni. //
Yasukazu Hayame
Yasukazu Hayame
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Huramino Saito Szomb. Május 01 2010, 09:24

//Naoki kérésére most én postolok előbb ^^. Sai, bocs azthittem, hogy a két hölgy a házon kívül van még és onnan dobták be a kunai-t Smile ismét My bad. Very Happy Costplay, hm... akkor azt feltétlen meg kell néznem majd Very Happy //

A klónt létrehoztam, de nemsokára rájöttem, hogy fölöslegesen, ugyanis nem tudtam úgy kijutni az épületből, hogy a két hölgyemény ne vegyen észre engem. Feszült helyzet alakult ki és a frissen érkezett kettő láthatóan ideges volt amiatt, hogy rájöttünk mit tettek. Erre a látható idegességre még Undertaker rátett egy lapáttal az általunk már megszokott beszólásaival és gesztusaival. Mielőtt elkezdődött volna a harc, gyorsan körülnéztem, hogy milyen tárgyat tudok majd esetleg a későbbiekben a segítségemre fordítani. Amiket kerestem az egy olyan tárgy amivel ha úgy van egy kawarimit végezhetek, valamint még a szemem a különleges növényre is rátévedt. A növényen azt próbáltam megfigyelni, hogy van e rajta olyan tüske amiben még van méreganyag, vagyis van e még tüske a szárán. Kockázatos ebben a feszült pillanatban levenni a tekintetünk az ellenfélről, de megkockáztattam elvégre mellettem volt Naoki, Yasu és még a Sensei is, bár ő azt mondta nem piszkolja be a kezét.
Mire a tekintetem visszafordítottam a két hölgyeményre, már az egyik kezébe egy vadul kinéző ikerpengés fegyver volt, ami egy kicsit le is nyűgözött. A másik nő kézjelekbe fogott, majd a kezébe hirtelen egy kunai jelent meg. Ekkor a Sensei megsúgta nekünk, hogy ez egy genjutsu lesz.
*Remek... Genjutsu az amihez a legkevésbé értek, viszont szívesen eljátszogatnék azzal az ikerpengés nénivel* Gondolkoztam közben perverz vigyor jelent meg az arcomon és egy kicsit el is vörösödtem, de hamar kiráztam a fejemből ezt a dolgot.
- Nem tudom, hogy hogyan kaphattatok chuunin és jounin rangot, hisz még a friss akadémiás genin is tudja, hogy az a legjobb megoldás, ha egyből feltűnésmentesen végzünk az áldozattal, viszont ti, szánalmasan egy kunaial felhívtátok magatokra a figyelmet. Szánalmas mozdulat és hogyha belegondolok hogy ti ilyen magas rangon vagytok... hát lehet, hogy oda is a testetekkel jutottatok el-. Beszéltem nekik egy kicsit a saját elképzeléseimről, majd felkészültem a harcra, mert valószínűleg egy kissé felidegesítettem ezzel a kettőt. A kardomat előrántottam a hátamon lévő tokból, majd a fenge hegyét a födre helyeztem, majd a mindkét kezemmel a markolatát szorítottam.
- Itt az ideje egy kis harcnak... Felkészültél drága Hanám? Suttogtam halkan a kardomnak, majd a szememet egyenesen a két nőre szegeztem és felkészültem az esetleges támadásra. Engem leginkább a kétpengéjű hölgy izgatott és vele akartam megküzdeni, így ha ő másra támad akkor a kardomat felrántva útját álom, ha viszont engem szegez ki első célpontjaként és rám támad, akkor a természetesen a kardommal próbálom meg hárítani a csapásait, visszatámadni egyenlőre nem szándékozom, pusztán védekezni. Hely szűkében elég nehéz a védekezés ezért a támadások sora esetén úgy próbálok védekezni, hogy a kijárat felé hátrálok és megpróbálok kijutni azon amint alkalmam nyílik rá. Természetesen nem hagyom figyelmen kívül a genjutsus lányt sem.
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Vas. Május 02 2010, 14:56

//Sai mostanában eléggé elfoglalt, ha csak nem dönt úgy, hogy a nők támadnak, szerintem mehetne még egy kör. De ezt majd eldönti ő, ha fenn lesz. Időközben az is közbejött, hogy Yasu 1 hétig nem lesz...//

- Ch... - Naoki reakciója csak ennyi volt a sensei "parancsára"
*Méghogy "csak annyira szedjük szét őket..." Talán elfelejtette, hogy geninek vagyunk?*
Márpedig ezt a momentumot a két nő is észrevette. Gúnyosan meg is kérdezték Undertakert miért küld genineket ellenük, de a sensei hajthatatlan volt.
*Szóval ő nem mocskolja be a kezét. Pazar!* Naoki magában füstölgött, amikor váratlanul fura dolgot vett észre a jounin nőn. Arcáról lefagyott a mosoly és ráncolni kezdte a szemöldökét. Undertaker szavaitól lenne? Naoki nem tudta, ő semmi konkrétat nem fedezett fel a sensei szavaiban. Mindenesetre a két nő úgy döntött gyorsan lerendezi a genineket. Ennek megfelelően a chunnin elő is kapott egy hatalmas kétpengéjű fegyvert. Naoki köpni-nyelni nem tudott.
*Ezt meg hol rejtegette eddig!?* Elképedve figyelte, ahogy a nő látszólag könnyedén meglengette a fegyvert, majd tekintete átkúszott az idősebb nőre, aki éppen kézpecséteket formált. Látszólag semmi sem történt, de hátulról Undertaker suttogása eljutott a geninig.
*Genjutsu?* Lepődött meg az információn a fiú. *Ennél rosszabb napom már nem is lehetne...* Naoki elkeseredetten vette tudomásul, hogy egyik gyengéjét találta meg a jounin, a genjutsuhoz, azon belül is a felismeréséhez és megszüntetéséhez egyáltalán nem volt affinitása. Gyorsan ki kellett találnia valamit, ha nem akarta otthagyni a fogát. Gyorsan körbenézett és amikor látta, hogy társai már felkészültek a harcra, egy kicsit hátrább lépett és remélte, hogy egy ideig fel tudják tartani a támadókat, amíg ő kitalál valamit.
*Gondoljuk át logikusan. Először is félre kell tennem az előítéleteimet Undertakerrel kapcsolatban.* Ránézett a férfira, aki láthatólag nagyon jól szórakozott tanítványai szenvedésén.
*Huh... már ez is nehezen megy.* Vett egy nagy levegőt, hogy lenyugodjon.
*Tehát, nagyon úgy tűnik, mintha a sensei nem foglalkozna velünk, de ez nem igaz, legalábbis nem lehetne igaz. Akármennyire is így tűnik, mi rá lettünk bízva. Ha elveszít minket, azért komolyan megütheti a bokáját a Kazekagénál. Mellesleg elég idősnek látszik, nem hiszem, hogy mi lennénk az első genincsapata, ha már elvesztett volna egyet, akkor már nem lenne kiképző. Ebből következik, hogy nem hagyná, hogy meghaljunk.* Naoki kicsit megkönnyebbült most, hogy ezt így végiggondolta, de tudta, hogy még közel sem talált megoldást a problémára.
*Ez mind rendben van, azt azonban nem tudhatom, hogy nem engedi-e, hogy a 2 nő félholtra verjen bennünket és csak akkor avatkozik közbe. Csekély vigasz az, hogy nem fogunk meghalni, ha helyette hosszú időre kórházba kerülünk. Ennek így nincs értelme! Az egész küldetésen mi volt? Mi végeztük a munkát, mi választottuk meg hova megyünk, mi kérdeztük ki az embereket stb... Undertaker csak felügyelt minket és segítségével sosem tűnt úgy, mintha elakadtunk volna. Mindig volt valami megoldás. Talán most is... most is van valami, aminek a segítségével ki tudunk mászni a problémából, és ezért nem érzi szükségét annak, hogy segítsen nekünk. De mi lehet ez?* Naoki lázasan törte a fejét, de egyelőre semmit sem sikerült kiötlenie. Végiggondolta eddigi ötleteit, mint pl, hogy valahogy bevonja Undertaker-t a harcba. Arra gondolt, hogy mindhárman felsorakoznak a sensei mögött és akkor a 2 nő, csak a férfin keresztül tudná elérni őket, azaz Undertaker rákényszerülne arra, hogy harcoljon. Most már, hogy úgy gondolta van valami megoldása az egész helyzetnek Naoki nem szándékozta ezt a tervet végrehajtani, azonban valami motoszkált benne a tervvel kapcsolatban.
*Bevonni a sensei-t? Bevonni a harcba őt... vagy másokat!* A fiú teljesen fellelkesült az ötletre.
*Ha bármelyikünk ki tudna jutni innen simán idevezethetne pár ninja-t, vagy csak egyszerűen feltűnést kelthetne, amitől maguktól is idejönnének.* A genin visszagondolt arra, hogy Undertaker milyen magabiztosan válaszolt a nőnek, aki ettől elkomolyodott.
*Biztosan erre gondolt... ezért gondolja úgy, hogy győzhetünk, és erre akkor a nő is rájött: nem csaphatnak túl nagy zajt. Ami azt jelenti, hogy mindenképpen megpróbálnak majd gyorsan és halkan elintézni minket. És semmiképpen nem akarnak majd kiengedni minket. A feladatunk tehát most nem legyőzni az ellenfeleket, hanem kihúzni addig, míg valamelyikünk ki nem jut, hogy segítséget hozzon.*
Naoki most, hogy végeredményre jutott ismét előrébb lépett és intett két társának, hogy megbeszélnivalója van velük. Szemmel tartva a két nőt, kezében a kunai-al elmondta nekik röviden, hogy mire gondol, mit kéne csinálniuk most. Amennyiben kedvező fogadtatásra talál, úgy felvázolja az elgondolás kivitelezésének tervét és, miszerint egy füstbombával le kéne foglalni ellenfeleiket egy pillanatra, majd robbanócetlis kunai-al kirobbantani a másik oldalon lévő falat és ott ki tudna bújni valaki. A robbanó cetli már önmagában is eléggé feltűnő, már ez is lehet, hogy felkelti a kintiek figyelmét, hogy valami történik itt.

Gomene, ígérem, holnap írok, de ma sajnos nem maradt rá erőm a leadandók mellett, badarságot meg nem akarok idevetni, annál minőségibbet szeretnék - .-
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Kedd Május 04 2010, 19:01

//Hát, remélem, kiengesztellek ezzel a kis posttal benneteket a késésért... -.-' //

A kis beszéd után már nem maradt sok időtök, konkrétan egy szemvillanásnyi, s már is nektek rontott a két nő. Undertaker, híven szavához, csak ácsorgott eredeti helyén, és nem úgy tűnt, hogy szándékozna akár csak a füle botját is megmozdítani.
Az ikerpengés fegyverrel támadó chuunint Saito vállalta magára, hiszen mégis csak pengés kontra pengés, nem igaz. Azonban annyira nem állt jól a szénája, a nő ugyanis azonnal a két penge közé szorította kardját, és egy ügyes mozdulattal kicsavarta a kezéből, s "Hana" a szoba másik sarkába repült, jó messze a fiútól, akinek már is újabb csapás elől kellett kitérnie, de hiába a jó reakcióidő, a pengék mégis felsértették az arcán a bőrt, s vércsíkokat hagytak maguk után. Saito ekkor tapasztalhatta először testközelből, milyen alattomos is lehet egy genjutsu.
- Tessék szívem - adta meg a megkésett választ a leányzó a kérdésedre. - Íme egy kis ízelítő a "testemből".
Ha igazi kardforgató vagy, érted a célzást, és nem félre, hanem meg: egy igazi fegyverforgató számára a fegyvere olyan, mintha a saját testrésze lenne.
(Esetleges kawarimi eszközök a szobában: egy fotel, egy kávézóasztal szerűség, és egy kis, éjjeliszekrényre emlékeztető tároló szekrény ^^ A tüskéken pedig nem látszik semmi különleges, vagy láthatatlan a méreg, vagy már elpárolgott, esetleg a genjutsu mókázik Razz)
A jounin nő a maradék két fiút, Yasukazét és Naokit vette célba. mivel Yasukaze állt közelebb, ő húzta a rövidebbet, kunaik záporoztak felé, és amely elől normál esetben képes lett volna kitérni, az fura mód irányt váltva fúródott a ruhájába, teljesen a falhoz szögezve, néhol felhasítva a bőrt, a végső döfést bevivő kunai azonban az utolsó pillanatban mintha nekicsapódott volna valaminek, és a fiú mellett a falba fúródott. Az biztos, hoyg nem a nő műve volt, mert határozottan bosszúsan vonta össze fél pillanatra a szemöldökét, de addigra már Naoki előtt termett, és egy pofont vitt be szintén kivédhetetlenül. Naoki egyszerűen hiába próbált kitérni, mintha a tér fizikai tulajdonságai egyszerűen felülíródtak volna a nő javára, s a szegény fiú nagy erővel csapódott a falba. Ekkor már valószínűleg mindhárman megérthettétek, a nő genjutsuja abból állhat, hogy a tért befolyásolja, na persze nem hajlítja meg igazán, csak nem úgy láttatja, mint ahogy valójában létezik. A magabiztos mosoly a két nő arcán a zaj ellenére még valamire engedett következtetni: valószínűleg elintézték, hogy ne hallatszódjon semmi az égadta egy világon a külvilág felé.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Huramino Saito Kedd Május 04 2010, 21:25

Szavaim hatására a két nő belekezdett a támadásba. Ahogy vártam a pengés hölgyemény egyből nekem esett én védekezésbe kezdtem, azonban ez ne volt elég. A kardomat a két pengéje közé szorította, majd kicsavarta azt a kezemből, majd egy ismételt támadást indított ellenem amit jó időben észleltem. *Ez a támadás kevés lesz...* Gondoltam én magabiztosan, azonban valamiféle úton módon a penge elkapott, igaz csak az arcom bőrét karcolta végig két csíkban. Az ezt követő lány mondatai után csak elmosolyodtam. - Egy igazi kardforgatónak nem csak a teste része a fegyver hanem a lelkének a része is, ahogyan én és Hanám. Ügyes mozdulat volt nem mondom, de legközelebb nem fog beválni. Mondtam neki, majd kézjelekbe fogtam ami nem másé mint a Kawarimi no jutsué. A technikát azonban nem aktivál, csak akkor ha találat ér engem és akkor cserélem ki magam, az épület másik oldalán lévő fotelre ami nem messze van a kardomtól. Gyorsan a felszereléstartómba nyúltam és kerestem egy füstbombát. Amint megtaláltam, nekirontottam a pengés chuuninnak, majd amikor elég közel értem hozzá, az épület közepére eldobtam a füstbombát, majd aktiváltam a Kawarimit. Mielőtt még a füst teljesen belepte volna a házikót, a kardom után kaptam, majd azzal a lendülettel, a füstön keresztül a Genjutsut használó jouninnak rontottam egy oldalról indított vágással. Talán ez a megoldás fog kimenekíteni minket a csávából, de az is lehet, hogy még beljebb rángat minket egy sérüléssel, netalán egy halállal. Az elképzelést azért tartom jónak, mert a füstben a Genjutsu használó Jounin nem tudja tökéletesen kihasználni adottságait, és amíg ő harcképes, nem tudjuk legyőzni az ikerpengés chuunint. Valószínűleg azért vannak együtt ketten, mert így egészítik ki egymást. Egy genjutsu és egy Kenjutsu páros akár halálos kombináció lehet bárki számára.

//Remélem nem halok bele Razz //
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Szer. Május 05 2010, 13:37

Naokinak reagálni sem volt ideje, a nő előtte termett és egy irdatlan nagy pofont adott neki. A fiú zúgva csapódott a legközelebbi falnak, és a földön maradt. Tartott egy kis ideig, míg összeszedte magát, de nem kelt fel egyből. Látta, hogy Saito még talpon van és szüksége volt egy kis elterelésre, hogy ő is tehessen valamit. A másik genin valóban támadásba lendült, vagy legalábbis időt próbált nyerni, ami Naokinak is nagyon kapóra jött. A füstbomba felrobbanásakor a sűrű füst mindent ellepett, így Naoki nem látta, hogy mi történik, viszont nem is volt rá szüksége. Gyorsan előkapott egy robbanó jegyzetet és a falra tapasztotta, majd felpattant és egy shunshinnal a kávézóasztal mellé szökkent. Úgy gondolta, hogy mostanra összeszedhették magukat annyira a nők, hogy ismét támadásba lendüljenek, így arra nem számíthatott, hogy Yasu feltartja őket - csinált egy klónt elterelésnek. Csak másodpercekre volt szüksége, hogy tervét végrehajtsa, remélte, hogy a társai és a klón nyer neki annyit.
Elővett még 2 robbanócetlit és az asztal aljára tapasztotta, majd elvégezte rajta a kawarami no jutsu-t. Ha még ekkor sincs támadója, akkor egy shunshinnal megközelíti az egyiket és egy időközben előhúzott kunai-al próbálja megsebesíteni. A kawaramit csak abban az esetben aktiválja, ha 1 az 1-ben marad valamelyik nővel, és ez esetben aktiválás után, egyből fel is robbantja a cetliket. Vigyáz arra, hogy a társai közben ne legyenek a közelben.
Amennyiben viszont megtámadják még a kawarami eszköz mellett, úgy a Dainamikku Akushon // Dinamikus Akció jutsuval próbál meg eltávolodni a támadótól, lehetőleg olyan helyre, ahol csak ketten maradnak, így tudja használni a kawaramit, és tud robbantani is.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Hétf. Május 10 2010, 01:10

Saito egy füstbombával készült javítani a helyzetükön, tervét leplezendő, nekiugrott az ikerpengés chuuninnak, aki azonnal le is csapott, csak épp egy székre, ami felbukkant Saito helyén. Ez az idő épp elég volt a fiúnak, hogy bombáját a szoba közepe felé célozva aktiválja, és füst lepjen be mindent, amelynek takarásában a fiú arra a pontra támadt, ahol legutoljára látta a genjutsu használó jounint.
Közben a keletkező füstöt Naoki is a hasznára igyekezett fordítani, s egy robbanócetlit illesztett a ház falára. Nem láthatta, de Undertaker a haja mögött összevonta a szemöldökét, de még mindig mozdulatlanul állt. A fiú ezután az asztal mellé ugrott, hogy azon is elhelyezzen két jegyzetkét. Ekkor lehetett tanúja annak, hogy milyen erős genjutsuba is keveredtek: a füst ugyanis hirtelen természetellenes módon összeszűkülni látszott, és közben Saito felé repül kardjával, pedig a fiú korábban határozottan azzal a szándékkal indult útnak, hogy a jouninra támad. Az összeütközést csak csodával határos módon sikerült elkerülniük, miközben Yasukaze még mindig azzal szenvedett, hogy kiszabaduljon a falhoz szögező kunaik fogságából, félig már sikerrel járt ugyan, de még közel sem "győzött" ellenük.
A két fiú ismét szembekerült ellenfeleivel, s ahogy tudott menekült előlük. Így alakulhatott ki az a szituáció, amelyben Naoki végre úgy ítélte meg, robbanthat, ám mikor a feloldó jelet formálta a keze, hirtelen erős szorítással kulcsolódott egy kéz az övére, megakadályozva őt a cselekvésben. Ahogy felnézett, Undertaker tornyosult fölé.
- Ne akarj meghalni, kölyök - szólalt meg teljesen komolyan, tőle nem megszokott módon. - Két ekkora erejű detonáció, amely ráadásul fel is erősíti egymást zárt térben halálos is lehet!
Közben az ikerpengés nő egy tűz elemű technikát használva egy Katon: Gyoukaku no jutsuval támadt Saitora, s kihasználva a gömb takarását, lecsapni készül, míg a genjutsus jounin Raiton: Kyuuden no jutsukat hajít Naoki és a sensei felé, miközben természetesen a teret folyamatosan változtatja, kiszámíthatatlanná téve a Kyuudenek mozgását.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Huramino Saito Csüt. Május 13 2010, 17:55

Védekezés, tervezés, támadás. Ez az elsődleges sorrend nálam a harcban, és az első ilyen kör meg is történt. Legelőször védekeztem az ikerpenge ellen, igaz egy kisebb vágást be is szereztem az arcomon, azt követően elgondolkodtam, hogy vajon miképp tudom a genjutsu használót megzavarni, vagy lehetetlen helyzetbe hozni. Ezt egy füstbombával akartam kivitelezni, majd amint a füst szétterjedt, a füst köpenye alatt rátámadtam a genjutsu használóra, vagyis arra támadtam amerre utoljára láttam őt. Nem túl bölcs megoldás, elvégre Genjutsut használ és meg is volt az eredménye. A füst rendellenesen eltűnt és megláttam, hogy Naoki felé repülök egyenesen, ne tétováztam a kardon lendítettem egyet, majd a földbe szúrva próbáltam meg lassítani magam és ez be is vállt. Nem ütköztünk össze bár kis híja volt. Naoki elugrott tőlem, majd kézpecsétet formált aminek hatására Undertaker is kénytelen volt megmozdulni. *Mi a fene... csak nem megemelte a kisujját a sensei, vajon mit akart csinálni Naoki? Na de nem ez a lényeg. Ez így lehetetlen. Nem lehet kizökkenteni őket. Genjutsu takarja az épület egész területét. Talán fájdalommal ki lehetne szabadulni ebből az istenverte szituációból. Talán kellene hagyni, hogy sikerüljön eltalálnia a pengésnek... Nem mintha nem tudna eltalálni.* Ekkor egy mangacsepp húzódott a fejem felett. *Azonban van még itt valami ami nyugtalanít. Undertaker nem támad, valamint miközben kerestük a nyomokat nagyon magabiztos volt mintha tudta volna előre, Yasunak semmi baja, én nem szereztem súlyos sérülést csak karcolást. Pedig volt rengeteg esélyük arra, hogy akár megöljenek minket. Mi van akkor, ha ez egy értelmetlen próba amit Undertaker talált ki és az a célja ezzel, hogy tudjuk mikor kell feladni a harcot. Elvégre ez egy ninjának tudnia kell.* Mielőtt tovább gondolkozhattam volna, már egy tűzgolyó repült egyenesen felém. *Nem jó, elugrani nem ugorhatok el előle, mert akkor a genjutsuval ismét nehéz helyzetbe jönnék és a pengés lenne megint előnyben.* Nem tétovázhattam tovább, kézjelekbe fogtam ami láthatóan a Kawarimi kézjelei voltak, azonban nem így akartam kikerülni a tűzgolyót. A Kawarimi csak biztosíték arra, hogy biztos ne sérüljek meg, mert amit terveztem az igenis veszélyes. A pengét kíhúztam a földből, majd chakrát áramoltattam bel, közben egy egykezes tigrispecsétet formáltam *-Kai* Azzal a kardom, azonnal szétnyílt és egy hatalmas fémlegyezőt formált ami jó menedékként szolgálhat a tűzgömb ellen. Azonban nem veszélytelen, ezért biztosítottam be magam a kawarimivel. A szétnyílt legyezőt magam elé tettem, majd leguggolva egész testemmel megpróbáltam mögé bújni. Amint a tűzjutsu elér én még jobban összekuporodom és ha úgy érzem, nem lehet kibírni a legyező mögött akkor használom a kawarimit. Azonban ha sikerül átvészelnem a technikát, kiegyenesedek, majd megszólalok.
- Sensei. Ha ez egy ostoba próba akkor fejezzük be, mert én feladom! Kiáltok rá mindkét estben, ha használni kell a kawarimit ha nem. Azonban vannak más terveim is arra az esetre ha ez tényleg egy igazi küzdelem lenne.
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikoku Naoki Csüt. Május 20 2010, 15:33

//Elnézést kérek mindenkitől a késedelemért! Sajnos mostanában kicsit több dolgom volt és Naokihoz idő kell, nem akartam elsietni a vele való postolást. Reméltem, hogy hamar felszabadulok, de nem jött össze... Tehát mostantól írni fogok, de elnézést kérek, ha a minőséget nem tudom tartani.//

Naoki amint helyzetbe került azonnal robbantani akart, de egy kar megfogta a kezét még az utolsó pillanatban. Undertaker volt az. A genin rosszallóan ráncolta a szemöldökét a sensei feddése miatt, de belegondolva igazat adott neki, valóban kicsit felelőtlen dolog lett volna egyszerre két cetlit is felrobbantani. De mégis, elnézve a helyzetet nem sok esélyük volt bármilyen fizikai támadással legyőzni ellenfeleiket. Az ikerpengés nő tűzjutsut használt Saito ellen, a jounin pedig villámlabdákat hajított feléjük. Naoki szeme sarkából idegesen a mellette álló férfire pillantott remélte, hogy ezt a támadást ki fogja védeni, elvileg ő sem akarhat meghalni itt, de ahogy belegondolt rájött, hogy nem bízhatja rá magát. Arra spekulál, hogy a villámgömbök bár látszólag össze vissza mozognak, azokat valójában egyenes vonalban dobta el a nő és menet közben változtatni nem tudja az irányukat, csak a genjutsuval próbál bekavarni. Így hát azt tette, amire kevéssé számíthattak: a földhöz lapult. A nő valószínűleg álló célpontra célzott és nem a genin elé - miért tette volna? - így hát reméli, hogy elsuhannak felette a gömbök. Egy két másodpercig volt a földhöz lapulva, de így is látta, ahogyan Saito próbált védekezni a tűz technika ellen. Elismerően nézte, ahogyan szétnyílt a legyező.
*Nem rossz mozdulat... Nem néztem volna ki abból a fegyverből, hogy ilyesmire képes.*
Azonban Naokinak nem volt sok ideje ezen morfondírozni, ő is harcolt éppen, ki kellett találnia valamit. Nem nagyon jutott eszébe semmi, hiszen elég sok minden kipróbált már, de semmi sem működött, a genjutsu ellen egyszerűen nem voltak felkészülve. Csak a sensei-üktől várhatták, hogy kisegíti őket a bajból.
Úgy látszott Saito is valami ilyesmin gondolkozhatott mivel felkiáltott, hogy ha ez egy próba, akkor ő feladja a harcot. Naoki félrevetődött egy újabb kyuuden elől, ami így is majdnem súrolta a genjutsu hatása miatt és csak ezután tudott foglalkozni Saito felvetésével. Kicsit belegondolt és visszagondolt a sensei viselkedésére, ahogy mindent velük végeztetett, és a harcban sem akart segíteni. Lehet, hogy Saitonak igaza van és tényleg csak színjáték az egész és csak a képességeiket akarják felmérni.
Szeme sarkából a nem messze tőle álló Undertakerre pillantott, hogy elárulják-e a férfit a reakciói, de közben a jounin nőre koncentrált. Amennyiben még dobálja a kyuudeneket, akkor megpróbálja jóval nagyobb ívben elkerülni őket, mint egyébként szokta, hogy a genjutsu okozta térgörbítés ne tudja becsapni. Eközben még folyamatosan hátrált is a ház hátulja felé, ki akarta deríteni nyílik-e a ház más pontján is ajtó a külvilágba.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.